Noul Om Covid. MOARTĂ DUPĂ VACCIN. Mama creatoarei de modă decedată la Cluj, Brigitta Dachmann, a recunoscut că fiica ei era vaccinată și că i-a tranșat organele deși tânăra de 29 de ani încă nu murise

De Victor Roncea  /  

Tânăra Brigitta Dachmann se vaccinase înainte de festivalul Electric Castle și se pregătea de UNTOLD, care impune, de asemenea, vaccinarea și testarea cu un test desființat deja de CDC din SUA

Tânăra Brigitta Dachmann se vaccinase înainte de festivalul Electric Castle și se pregătea de UNTOLD, care impune, de asemenea, vaccinarea și testarea cu un test desființat deja de CDC din SUA

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără din Cluj-Napoca a murit după vaccinare iar organele ei au fost tranșate în cinci părți. Decizia controversată, pe lângă faptul că a curmat viața tinerei, poate afecta și alte cinci vieți.

După cum a relatat deja ActiveNews, pe 9 august 2021, creatoarea de modă din Cluj-Napoca Brigitta Dachmann fusese alături de iubitul ei la festivalul Electric Castle - unde se impune vaccinarea sau testarea PCR neconcludentă, la fel ca la UNTOLD - și postase fericită fotografiile pe care le-a făcut acolo (o foto mai jos). O săptămână mai târziu, tânăra din Cluj, în vârstă de doar 29 de ani, suferea de un anevrism cerebral și intra în moarte clinică.

 

Cu excepția ActiveNews, toate resursele media din România care au prezentat cazul au omis să menționeze că cea mai probabilă cauză a AVC-ului suferit de tânără a fost chiar vaccinul făcut, după cum stau și azi mărturie pentru organele de anchetă inexistente „indicațiile prețioase” ale personajului de grotă Răzvan Cherecheș păstrate pe pagina de Facebook a Brigittei Dachman (foto-capturi mai jos).

Sâmbătă, 4 septembrie, mama ei, Ana Maria Dachmann, a recunoscut că fiica ei era vaccinată.

Doar trei zile a așteptat mama ei o minune, după cum declară acum pe Facebook. Apoi a decis „să salveze” alți oameni hăcuindu-și propria fiică, aflată în comă, pentru a-i transmite organele prin țară. Nu a contat nici pentru medicii „salvatori” faptul  că Japonia a interzis transfuziile de sânge și, prin urmare, și transplantul de la persoane vaccinate pentru a nu se transmite proteina spike în alte corpuri. Nu a contat pentru mamă nici faptul că sunt cazuri când pacienții au ieșit din comă - ca să dăm doar câteva exemple - după șapte săptămâni, un bărbat căruia medicii „salvatori” îi dăduseră șanse de supraviețuire de sub 1%, în mai 2021, potrivit presei americane, după 10 luni, tot anul acesta - o femeie de 37 de ani din Italia -, sau după 27 de ani (!) așa cum a scris în urmă cu doi ani despre un caz extraordinar presa britanică.

Nu. După trei zile a decis tranșarea ei. Oare la sugestia „salvatorilor”? Trebuie precizat că extragerea organelor se face de fapt când pacientul este încă viu!

Poate dacă ar mai fi așteptat o zi fiica ei ar fi putut avea șansa tânărului britanic de 18 ani Lewis Roberts, accidentat la cap și intrat în comă pe 13 martie 2021. După patru zile, medicii au declarat familiei că nu mai pot face nimic, întrucât acesta ar fi suferit, la fel, o „moarte cerebrală”. După ce au aflat vestea, membrii familiei au fost de acord să-i doneze organele băiatului „pentru a salva viețile a șapte oameni”.

Miracolul s-a produs cu câteva ore înainte să-i fie scoase organele, tânărul reușind să respire din nou fără ajutorul aparatelor. "O minune pe care orice familie și-ar putea dori-o după ce i s-a spus că nu are șanse de supraviețuire. După aceasta, Lewis a continuat să progreseze. A început să reacționeze la testele de durere, mișcându-și membrele de unul singur și, de asemenea, mișcându-și capul dintr-o parte în alta, clipind și mișcându-și gura.", după cum a relatat ActiveNews"În fiecare zi băiatul nostru devine tot mai puternic", a declarat familia, conform news.com.

Citiți și Frauda donării de organe: Măcelărirea Poporului Român 

E adevărat, în cazul „morților cerebrale” cauzate de vaccinurile experimentale Covid, medicii din România s-ar putea să știe mai multe și să nu mai existe șanse de recuperare după ce ai prins un astfel de „rar efect advers” al vaccinului salvator.

O explicație inexplicabilă

Ana Maria Dachmann: „Vă salut dragi prieteni. In primul rând doresc să vă mulțumesc pentru mesajele multe transmise nouă, am simțit că ați fost alături de durerea noastră IMENSĂ. Durerea și tristetea a pus stăpinire pe noi, nu am cuvinte in care să pot exprima durerea noastră. Un gol imens in sufletele noastre care va fi acolo pe tot restul vieții. Am simțit compasiunea voastră. Vă mulțumim.

Pentru că am citit cateva mesaje care, de fapt ne preocupă pe mulți, doresc totuși să va ofer cateva explicații.

A fost vaccinată?

Da, a fost vaccinată, a fost alegerea ei si al lui Sorin. Ca o paranteză vă marturisesc, ca și noi, eu și soțul meu, suntem vaccinați, fiica noastră Beatrix nu este. Au fost deciziile noastre, nu am influențat decizia niciunui membru de familie, Asa am acceptat decizia lui Brigi de a se vaccina și decizia lui Bea de a NU se vaccina.

Sunt vremuri foarte tulburi, in care nu știm cum este bine, incercam doar să fim raționali. Și noi ne am pus intrebarea dacă este bine sau nu si nu avem răspuns. Am avut și noi o frică dar ne-am gandit ca stiind multe persoane care au trecut prin clipe de coșmar din cauza virusului si chiar au murit unii dintre ei, am luat decizia de a ne vaccina pentru a reveni la o viață normală.

In legătură cu decizia de a dona organele, am un mesaj pentru voi de ce am luat această decizie. Stand in curtea spitalului 3 zile și așteptand o minune, ne -am gandit ca in aceasta situație in lumea mare sunt sute, mii de persoane, care poate totuși au șansa de a fi salvate. Noi nu am avut această sansa, dar daca cineva ne putea oferi cat de bine era. O mare parte din voi stiti povestea mea, eu am avut cancer cu ceva timp in urma. Mergand la tratamente la Institutul oncologic din Cluj, am vazut ce nu as fi vrut sa vad vreodată: Fețe indurerate, suflete indurerate, cum de fapt am fost si eu. Eu am fost norocoasă, dar oare alții, care și au pierdut copilul ce au simțit? Si astfel de situații sunt foarte multe.

Am o intrebare. Daca o persoana draga voua ar fi in situația de a-i atarna viața de gestul unei alte persoane, de a primi o nouă șansa, chiar prin donarea unui organ, ce ați simti ? Nu-i așa ca ati fi recunoscatori ?

NU ESTE UN GEST EROIC! ESTE UN GEST UMAN! Vă salut cu drag!”

Așa se numește mai nou hăcuirea unui om inconștient. Un gest uman. Iar moartea prin vaccinare, salvare din boală. Brigitta Dachman s-a salvat de Covid, într-adevăr. Pentru totdeauna.

Citiți și Brigitta Dachmann, o creatoare de pălării de 29 de ani din Cluj-Napoca, a decedat după ce a intrat subit joi în moarte cerebrală. În noiembrie anunțase că va face vaccinul, citând brigitaele date de Răzvan Cherecheș

Mărturii pentru organe (ale statului) inexistente:


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Mirror 05.09.2021 15:17
    Mergând pe argumentul folosului comei induse artificial la pacienții foarte grav pentru ca astfel, deși inconștienți, să aibe mai bune șanse de întremare, intuiesc că acelasi efect il poate avea și coma NEprovocată artificial.
    Faptul că mulți pacienti au revenit mai devreme sau mai târziu dintr-o comă NEindusă, denota că între cele două tipuri de come sunt similitudini.
    “Coma indusa se face cu ajutorul medicamentelor si se apeleaza la ea pentru ca pacientul sa nu simta durerea, sa fie linistit si astfel structurile organismului sa se refaca”, afirmă doctorul neurochirurg Vlad Ciurea - Departamentul de Cercetare în Neuroștiințe al Spitalului Clinic „Bagdasar-Arseni".
  • Aștept învierea morților(a celor care umblă printre cei vii) 05.09.2021 16:17
    Nimeni nu rămâne pe aici decât atât cât îi este dat, iar ceea ce-și face omul cu mâna lui se numește ”lucru manual”.
    Fiecare e răspunzător pentru propria-i soartă!
    Faptul că i-au donat organele a fost, presupun eu, pentru a experimenta ce se va întâmpla după cu aceia care le vor primi, deși e clar că bine nu va ieși pentru cei care le-au primit, dar să dea Dumnezeu să greșesc eu!
  • Toth Florin 05.09.2021 17:30
    eu aici v-am spus ca era vaccinata fara s-o cunosc macar, e genul ala care se da in troti` si te injura daca mergi la biserica, te face primitiv si medieval, votanta USR care ti-o baga pe aia cu "du-te in pesteri ", eu aici v-am zis ca-i vaccinata dar au tinut tacerea sa nu-si tradeze ideologia lor de 2 bani.
    niciun regret aici, teoria lui Darwin pentru selectia naturala a speciilor triaza la greu din 2021
  • Dromihete 06.09.2021 20:02
    -1
  • Ema Cocu 10.09.2021 11:19
    NU INTELEG UN LUCRU ..DACA TANARA A MURIT DE PE URMA VACCINULUI .SI POATE FI.PURTATORUL COVID 19 .ATUNCI CUM SE POATE TRANSA CORPUL SI SA SE VANDA ORGANELE LA ALTE CINCI PERSOANE CARE SIGUR VOR PRELUA SI VIRUSUL COVID IN CARE SA MA IERTE DUMNEZEU EXISTA SI VIRUSUL HIV CARE PRODUCE O BOALA IMUNITARA ...SAU NU ESTE ADEVARAT ? NIMIC DECAT O CACIALMA CU VIRUSUL SI PRACTIC ESTE VORBA UN GAZ FOARTE NOCIV CARE DEVOREAZA PUR SI SIMPLU CELULELE CREIERULUI SI AL INIMII ...ACEST GAZ PE CARE LAR FI INOCULAT IN VACCIN BILL GATES NU SE POATE DOVEDI PRIN ANALIZE ..SI ESTE MORTAL DECI NU STIU CARE ESTE ADEVARUL DAR CA SA DONEZI ORGANE DE LA PERSOANE DECEDATE ESTE UN NON SENS DACA NE TOT OBLIGA C MASCA CU VACCIN SAMD...SI CARE VACCIN SA DOVEDIT CA NU TE APARA DIN CONTRA POTI SA TE INFECTEZI MULT MAI USOR ....
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"