Noul Om Covid. MOARTĂ DUPĂ VACCIN. Mama creatoarei de modă decedată la Cluj, Brigitta Dachmann, a recunoscut că fiica ei era vaccinată și că i-a tranșat organele deși tânăra de 29 de ani încă nu murise

De Victor Roncea  /  

Tânăra Brigitta Dachmann se vaccinase înainte de festivalul Electric Castle și se pregătea de UNTOLD, care impune, de asemenea, vaccinarea și testarea cu un test desființat deja de CDC din SUA

Tânăra Brigitta Dachmann se vaccinase înainte de festivalul Electric Castle și se pregătea de UNTOLD, care impune, de asemenea, vaccinarea și testarea cu un test desființat deja de CDC din SUA

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără din Cluj-Napoca a murit după vaccinare iar organele ei au fost tranșate în cinci părți. Decizia controversată, pe lângă faptul că a curmat viața tinerei, poate afecta și alte cinci vieți.

După cum a relatat deja ActiveNews, pe 9 august 2021, creatoarea de modă din Cluj-Napoca Brigitta Dachmann fusese alături de iubitul ei la festivalul Electric Castle - unde se impune vaccinarea sau testarea PCR neconcludentă, la fel ca la UNTOLD - și postase fericită fotografiile pe care le-a făcut acolo (o foto mai jos). O săptămână mai târziu, tânăra din Cluj, în vârstă de doar 29 de ani, suferea de un anevrism cerebral și intra în moarte clinică.

 

Cu excepția ActiveNews, toate resursele media din România care au prezentat cazul au omis să menționeze că cea mai probabilă cauză a AVC-ului suferit de tânără a fost chiar vaccinul făcut, după cum stau și azi mărturie pentru organele de anchetă inexistente „indicațiile prețioase” ale personajului de grotă Răzvan Cherecheș păstrate pe pagina de Facebook a Brigittei Dachman (foto-capturi mai jos).

Sâmbătă, 4 septembrie, mama ei, Ana Maria Dachmann, a recunoscut că fiica ei era vaccinată.

Doar trei zile a așteptat mama ei o minune, după cum declară acum pe Facebook. Apoi a decis „să salveze” alți oameni hăcuindu-și propria fiică, aflată în comă, pentru a-i transmite organele prin țară. Nu a contat nici pentru medicii „salvatori” faptul  că Japonia a interzis transfuziile de sânge și, prin urmare, și transplantul de la persoane vaccinate pentru a nu se transmite proteina spike în alte corpuri. Nu a contat pentru mamă nici faptul că sunt cazuri când pacienții au ieșit din comă - ca să dăm doar câteva exemple - după șapte săptămâni, un bărbat căruia medicii „salvatori” îi dăduseră șanse de supraviețuire de sub 1%, în mai 2021, potrivit presei americane, după 10 luni, tot anul acesta - o femeie de 37 de ani din Italia -, sau după 27 de ani (!) așa cum a scris în urmă cu doi ani despre un caz extraordinar presa britanică.

Nu. După trei zile a decis tranșarea ei. Oare la sugestia „salvatorilor”? Trebuie precizat că extragerea organelor se face de fapt când pacientul este încă viu!

Poate dacă ar mai fi așteptat o zi fiica ei ar fi putut avea șansa tânărului britanic de 18 ani Lewis Roberts, accidentat la cap și intrat în comă pe 13 martie 2021. După patru zile, medicii au declarat familiei că nu mai pot face nimic, întrucât acesta ar fi suferit, la fel, o „moarte cerebrală”. După ce au aflat vestea, membrii familiei au fost de acord să-i doneze organele băiatului „pentru a salva viețile a șapte oameni”.

Miracolul s-a produs cu câteva ore înainte să-i fie scoase organele, tânărul reușind să respire din nou fără ajutorul aparatelor. "O minune pe care orice familie și-ar putea dori-o după ce i s-a spus că nu are șanse de supraviețuire. După aceasta, Lewis a continuat să progreseze. A început să reacționeze la testele de durere, mișcându-și membrele de unul singur și, de asemenea, mișcându-și capul dintr-o parte în alta, clipind și mișcându-și gura.", după cum a relatat ActiveNews"În fiecare zi băiatul nostru devine tot mai puternic", a declarat familia, conform news.com.

Citiți și Frauda donării de organe: Măcelărirea Poporului Român 

E adevărat, în cazul „morților cerebrale” cauzate de vaccinurile experimentale Covid, medicii din România s-ar putea să știe mai multe și să nu mai existe șanse de recuperare după ce ai prins un astfel de „rar efect advers” al vaccinului salvator.

O explicație inexplicabilă

Ana Maria Dachmann: „Vă salut dragi prieteni. In primul rând doresc să vă mulțumesc pentru mesajele multe transmise nouă, am simțit că ați fost alături de durerea noastră IMENSĂ. Durerea și tristetea a pus stăpinire pe noi, nu am cuvinte in care să pot exprima durerea noastră. Un gol imens in sufletele noastre care va fi acolo pe tot restul vieții. Am simțit compasiunea voastră. Vă mulțumim.

Pentru că am citit cateva mesaje care, de fapt ne preocupă pe mulți, doresc totuși să va ofer cateva explicații.

A fost vaccinată?

Da, a fost vaccinată, a fost alegerea ei si al lui Sorin. Ca o paranteză vă marturisesc, ca și noi, eu și soțul meu, suntem vaccinați, fiica noastră Beatrix nu este. Au fost deciziile noastre, nu am influențat decizia niciunui membru de familie, Asa am acceptat decizia lui Brigi de a se vaccina și decizia lui Bea de a NU se vaccina.

Sunt vremuri foarte tulburi, in care nu știm cum este bine, incercam doar să fim raționali. Și noi ne am pus intrebarea dacă este bine sau nu si nu avem răspuns. Am avut și noi o frică dar ne-am gandit ca stiind multe persoane care au trecut prin clipe de coșmar din cauza virusului si chiar au murit unii dintre ei, am luat decizia de a ne vaccina pentru a reveni la o viață normală.

In legătură cu decizia de a dona organele, am un mesaj pentru voi de ce am luat această decizie. Stand in curtea spitalului 3 zile și așteptand o minune, ne -am gandit ca in aceasta situație in lumea mare sunt sute, mii de persoane, care poate totuși au șansa de a fi salvate. Noi nu am avut această sansa, dar daca cineva ne putea oferi cat de bine era. O mare parte din voi stiti povestea mea, eu am avut cancer cu ceva timp in urma. Mergand la tratamente la Institutul oncologic din Cluj, am vazut ce nu as fi vrut sa vad vreodată: Fețe indurerate, suflete indurerate, cum de fapt am fost si eu. Eu am fost norocoasă, dar oare alții, care și au pierdut copilul ce au simțit? Si astfel de situații sunt foarte multe.

Am o intrebare. Daca o persoana draga voua ar fi in situația de a-i atarna viața de gestul unei alte persoane, de a primi o nouă șansa, chiar prin donarea unui organ, ce ați simti ? Nu-i așa ca ati fi recunoscatori ?

NU ESTE UN GEST EROIC! ESTE UN GEST UMAN! Vă salut cu drag!”

Așa se numește mai nou hăcuirea unui om inconștient. Un gest uman. Iar moartea prin vaccinare, salvare din boală. Brigitta Dachman s-a salvat de Covid, într-adevăr. Pentru totdeauna.

Citiți și Brigitta Dachmann, o creatoare de pălării de 29 de ani din Cluj-Napoca, a decedat după ce a intrat subit joi în moarte cerebrală. În noiembrie anunțase că va face vaccinul, citând brigitaele date de Răzvan Cherecheș

Mărturii pentru organe (ale statului) inexistente:


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

PREȘEDINTELE IRANULUI UCIS. ȘTIREA ȘI VIDEO ÎN DIRECT DIN ZONĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Mirror 05.09.2021 15:17
  Mergând pe argumentul folosului comei induse artificial la pacienții foarte grav pentru ca astfel, deși inconștienți, să aibe mai bune șanse de întremare, intuiesc că acelasi efect il poate avea și coma NEprovocată artificial.
  Faptul că mulți pacienti au revenit mai devreme sau mai târziu dintr-o comă NEindusă, denota că între cele două tipuri de come sunt similitudini.
  “Coma indusa se face cu ajutorul medicamentelor si se apeleaza la ea pentru ca pacientul sa nu simta durerea, sa fie linistit si astfel structurile organismului sa se refaca”, afirmă doctorul neurochirurg Vlad Ciurea - Departamentul de Cercetare în Neuroștiințe al Spitalului Clinic „Bagdasar-Arseni".
 • Aștept învierea morților(a celor care umblă printre cei vii) 05.09.2021 16:17
  Nimeni nu rămâne pe aici decât atât cât îi este dat, iar ceea ce-și face omul cu mâna lui se numește ”lucru manual”.
  Fiecare e răspunzător pentru propria-i soartă!
  Faptul că i-au donat organele a fost, presupun eu, pentru a experimenta ce se va întâmpla după cu aceia care le vor primi, deși e clar că bine nu va ieși pentru cei care le-au primit, dar să dea Dumnezeu să greșesc eu!
 • Toth Florin 05.09.2021 17:30
  eu aici v-am spus ca era vaccinata fara s-o cunosc macar, e genul ala care se da in troti` si te injura daca mergi la biserica, te face primitiv si medieval, votanta USR care ti-o baga pe aia cu "du-te in pesteri ", eu aici v-am zis ca-i vaccinata dar au tinut tacerea sa nu-si tradeze ideologia lor de 2 bani.
  niciun regret aici, teoria lui Darwin pentru selectia naturala a speciilor triaza la greu din 2021
 • Poenaru2016 05.09.2021 17:56
  "Trebuie precizat că extragerea organelor se face de fapt când pacientul este încă viu!" Pai daca omul e mort si organele lui sunt moarte ca si mortul deci nu mai pot fi utilizate ca piese de schimb la masina numit inca "OM". Deci femeia a fost omorata cu buna stiinta si cu acordul familiei, dar in curand nu se va mai cere acordul familiei. Tot dispretul pentru medicii care omoara oameni in acest fel pentru bani. Niste criminali. Ar fi interesant de stiut cat vor trai cei care au primit organele acestei tinere, dar probabil nu vom afla niciodata. Eu nu am citit niciodata vreun cuvant de multumire din partea celor care primit organe fata de familiile in care un membru al lor si-a pierdut viata in acest fel.
 • Dromihete 06.09.2021 20:02
  -1
 • Ema Cocu 10.09.2021 11:19
  NU INTELEG UN LUCRU ..DACA TANARA A MURIT DE PE URMA VACCINULUI .SI POATE FI.PURTATORUL COVID 19 .ATUNCI CUM SE POATE TRANSA CORPUL SI SA SE VANDA ORGANELE LA ALTE CINCI PERSOANE CARE SIGUR VOR PRELUA SI VIRUSUL COVID IN CARE SA MA IERTE DUMNEZEU EXISTA SI VIRUSUL HIV CARE PRODUCE O BOALA IMUNITARA ...SAU NU ESTE ADEVARAT ? NIMIC DECAT O CACIALMA CU VIRUSUL SI PRACTIC ESTE VORBA UN GAZ FOARTE NOCIV CARE DEVOREAZA PUR SI SIMPLU CELULELE CREIERULUI SI AL INIMII ...ACEST GAZ PE CARE LAR FI INOCULAT IN VACCIN BILL GATES NU SE POATE DOVEDI PRIN ANALIZE ..SI ESTE MORTAL DECI NU STIU CARE ESTE ADEVARUL DAR CA SA DONEZI ORGANE DE LA PERSOANE DECEDATE ESTE UN NON SENS DACA NE TOT OBLIGA C MASCA CU VACCIN SAMD...SI CARE VACCIN SA DOVEDIT CA NU TE APARA DIN CONTRA POTI SA TE INFECTEZI MULT MAI USOR ....
 1. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 2. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 3. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 4. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 5. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 6. Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

 7. Artistul ieromonah Savatie Baștovoi despre cei ”21 de rabini”: ”Nu filmul, ci CARTEA este forma cea mai potrivită de predică”

 8. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

 9. Președintele Iranului ar fi murit! - ACTUALIZARE din presa iraniană. Israelul susține că a fost un asasinat. MOSSAD? Elicopterul în care se afla Ebrahim Raisi s-a prăbușit în cursul zilei - VIDEO / ULTIMA FOTOGRAFIE OFICIALĂ

 10. PREȘEDINTELE IRANULUI E MORT. Confirmare: Elicopterul lui Ebrahim Raisi a fost găsit ZDROBIT pe un deal și ARS COMPLET: ”Nu există niciun semn care să indice că pasagerii elicopterului sunt în viață”. SITUAȚIE DE CRIZĂ în Iran și Orient

Ultima oră

21:38

Premierul ungar Viktor Orban va participa la campania UDMR din România

20:29

Fostul director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor Covid-19”

20:00

A apărut o lucrare unică: ISTORIA MIȘCĂRII LEGIONARE. 20 mai și 10 decembrie 1922 și 24 iunie 1927 în Istoria României

19:59

România, aproape de colapsul demografic: În 2022, din țara noastră au plecat peste 200.000 de persoane și aproape 19.000 de copii sub 15 ani

19:10

Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)

18:30

Pr. Ioan Istrati: ÎNALTUL PIMEN. 4 ani de la adormire (25 august 1929 - 20 mai 2020)

17:56

Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, amenință: “Dacă avem și cea mai mică dovadă că Israelul a fost implicat, vom reacționa dincolo de orice imaginație” - VIDEO

17:30

Ion Cristoiu înainte de alegerile din 20 mai 1990: Ion Iliescu vs Piața Universității și visul lui Gorbaciov: confirmarea Puterii comuniste prin intermediul alegerilor libere. România ar fi astfel un caz unic în lume. ISTORIA POST-DECEMBRISTĂ

16:56

Ortacul tot ortac! Miron Cozma, audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei, l-a îmbrâncit pe liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, Viorel Ene: “Vezi că te bat”

15:38

Adrian Onciu: Drumul anevoios către negocieri de pace

15:00

George Simion, de Ziua Familiei: ”Să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiționalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis”

13:58

Azi i-a expirat Mandatul: Mai este legitim Zelenski?

13:43

Momentul când trupul neînsuflețit al președintelui iranian a fost recuperat de salvatori - VIDEO

13:35

Incendiu la Parchetul Vaslui. O angajată ar fi dat foc unor acte și ar fi încercat să se sinucidă

12:40

Cinci zile de doliu național în Iran. Prim-vicepreședintele Mokhber, desemnat președinte interimar