Noi dovezi despre originea virusului COVID ies la iveală: Lilieci ținuți în laboratorul din Wuhan. Imaginile din interiorul laboratorului au fost surprinse în timpul înregistrării unui videoclip pentru Academia Chineză de Științe

De Cătălin Vușcan  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Institutul de Virusologie din Wuhan ținea lilieci vii în cuști, au dezvăluit noi imagini din interiorul laboratorului, infirmând dezmințirile anchetatorilor Organizației Mondiale a Sănătății, care au susținut că această sugestie este o "conspirație", potrivit Sky News.
 
O înregistrare video oficială a Academiei chineze de științe pentru a marca lansarea noului laborator de nivel 4 de biosecuritate în mai 2017 vorbește despre măsurile de securitate care sunt luate în cazul în care se produce "un accident" și dezvăluie că au existat "ciocniri intense" cu guvernul francez în timpul construcției laboratorului.

Videoclipul de 10 minute se intitulează "Construcția și echipa de cercetare a laboratorului Wuhan P4 al Institutului de Virologie din Wuhan, Academia Chineză de Științe" și prezintă interviuri cu principalii oameni de știință ai acestuia. Raportul Organizației Mondiale a Sănătății care investighează originea pandemiei nu menționează că la Institutul de Virusologie din Wuhan ar fi fost ținuți lilieci, ci doar anexa sa face referire la animalele adăpostite acolo.

Un membru al echipei Organizației Mondiale a Sănătății care investighează originea pandemiei din Wuhan, zoologul Peter Daszak, a declarat că este o conspirație să sugerezi că liliecii au fost ținuți la Institutul de Virologie din Wuhan.

Într-un tweet din decembrie 2020, el a spus: "Niciun liliac nu a fost trimis la laboratorul Wuhan pentru analiza genetică a virusurilor colectate pe teren. Așa funcționează acum această știință. Colectăm mostre de lilieci, le trimitem la laborator. Eliberăm liliecii acolo unde îi prindem!".

Într-un alt tweet, datat 11 decembrie 2020, el a spus "Aceasta este o teorie a conspirației care circulă pe scară largă. Acest articol descrie munca pe care o conduc și laboratoarele cu care am colaborat timp de 15 ani. Acestea NU au lilieci vii sau morți în ele. Nu există nicio dovadă nicăieri că acest lucru s-a întâmplat. Este o eroare care sper că va fi corectată".

În această lună, Daszak părea că-și retrage negațiile anterioare și a recunoscut că Institutul de Virusologie din Wuhan ar fi putut găzdui lilieci, dar a recunoscut că nu i-a întrebat.
 
ActiveNews a atras atenția că Statul chinez încearcă să producă variante ale COVID-19 sugerând că virusul ar proveni de la lilieci.

Înregistrarea video de la Academia Chineză de Științe a fost descoperită de cercetătorii care investighează originea pandemiei și care se autointitulează DRASTIC.

Arhivistul digital "Jesse" a găsit videoclipul Academiei Chineze de Științe, în timp ce coordonatorul grupului, care poartă pseudonimul "Billy Bostickson" din motive de siguranță, a reclamat de mult timp dovezi că în laboratoarele din Wuhan au fost adăpostiți lilieci.

Videoclipul face parte din investigația pentru cartea "What Really Happened in Wuhan", care este disponibilă pentru precomandă la Amazon și Booktopia.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  8. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  9. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

  10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?