”Ne îndreptăm spre cel mai mare conflict din istoria lumii”! Președintele Serbiei, avertisment de ultima oră, după decizia Curții Penale Internaționale împotriva lui Putin

De Cătălin Vușcan  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Serbiei, Aleksandar Vučić, a declarat că emiterea unui mandat de arestare de către Curtea Penală Internațională (CPI) de la Haga pe numele președintelui rus, Vladimir Putin, ca fiind un pas către cel mai mare conflict din istoria omenirii, potrivit Știripesurse.

"Singurul lucru cert este că aceasta este o escaladare care nu are limită. Mi-e teamă că ne putem îndrepta către cel mai mare conflict din istoria lumii", a spus Vučić.
 
Curtea Penală Internațională a emis un mandat de arestare pe numele președintelui rus Vladimir Putin pentru crimele de război comise în Ucraina în timpul războiului, a relatat CNN.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • viorel craciun 18.03.2023 16:38
    Te intrebi cine sunt " hotii " si cine sunt " vardistii " , ca in jocurile din copilarie , pentru ca este " un joc de imagine " in care te intrebi " ca prostul " - oare astia sunt mai prosti ca mine sau ma considera mai prost ca ei ? .Pai , " dragi tovarasi " dupa expresia politicoasa a Presedintelui Serbiei , care sigur are mai multe informatii din " tabara ruso -slava " decat totii " asa zisii analisti poltici de la televiziuniile romanesti , inclusiv al nostru " presedinte turist in lume " , pai este simplu dupa vorba nespusa a sarbului adica " Bai , initial a fost cu Milosevici , tot pe acest scenariu " sa dam exemplu , tovarasi ca la sedinta de partid " , acum " este cu Putin , TOT CA EXEMPLU DE SEDINTA DE PARTID " Efectul este simplu : daca pana acum lumea slava inca nu a fost unita pe fata . la fel ca ceea araba , adica " siiti si suniti " , pe care i-au unit americanii acum prin conflictul din Turcia si Iran , acum urmeaza sa se uneasca lumea slava " Prin atacul la liderii lor atat ,trecut ,cat si prezent si vom vedea in viitor " Ghinionul este al nostru ca tara , noi fiind o " zona latina , slava , ungara , turca , germana , etc " inconjurata acum de " popoare care se unesc , in aceeasi ideolgogie a "presiunii atacului politic , juridic la identitatea nationala , statala , social , economica , reprezentata prin lideri lor " , cu cine ne vom unii si noi pentru a face fata noii forme de " nationalism -globalist " mondial ? Sigur cu prietenii nostrii de acum " americanii " care multi dintre nici nu stiu unde este Romania si confunda Bucurestiul cu Budapesta . Candva cineva spunea ca atunci cand iti i-a foc casa , prima data sare sau nu sare vecinul , noi am " sarit " la Ukrainieni , ca prostii , pentru beneficiul lor si nu al nostru , LA NOI DACA I-A FOC CASA SARE CINEVA ? SAU VECINUL TORANA GAZ PE FOC SAU ESTE " PLECAT DE ACASA SI SE FACE CA NU STIE ( DIPLOMATIC ) .Vom vedea cat de mult ne va costa in curand " fudulia noastra mana in mana cu prostia "
  • Carbid 18.03.2023 17:59
    Păi noi ne unim cu Dumnezeu! Singurul prieten adevarat!
  • Orizont 18.03.2023 22:08
    https://www.stiripesurse.ro/arhiepiscopul-care-a-cerut-demisia-papei-francisc-discurs-pro-rusia-si-anti-globalism-imparatia-lui-antihrist-condusa-de-soros-schwab-si-gates_2838725.html
  • Ionel Palanic 18.03.2023 23:16
    Rusia nu poate fi invinsa. Sau poate cu o conditie: intreg Pamantul sa devina un adevarat cimitir. Cum sa bati o tara care are peste 6000 de rachete nucleare? Cei care sustin razboiul au nevoie urgent de exorcizare. Bine spune Sf. Efrem Siru: „In zilele de pe urma, din cauza curviei, lumea isi va esi din fire si cine nu doreste sa innebuneasca cu lumea, va fi declarat nebun”. Se apropie sfarsitul umanitatii? Vai, vai, in ce intuneric demonic a cazut neamul omenesc!
  • Sweeping 19.03.2023 01:03
    PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST:

    „Va veni vremea cand Rusia va fi sfasiata in bucati. La inceput, o vor imparti, iar apoi vor incepe sa jefuiasca bogatiile ei. Occidentul va concura in toate felurile posibile la distrugerea ei si va da partea ei rasariteana, pana la o vreme, in stapanirea Chinei. Extremul Orient il vor acapara in mainile lor japonezii, iar Siberia o vor lua chinezii, care vor veni in Rusia; se vor face casatorii mixte, iar in final, prin viclenie si perfidie, vor lua teritoriul Siberiei, pana la Urali. Cand China va voi sa treaca mai departe, Occidentul se va opune si nu va permite.

    Multe tari se vor intoarce impotriva Rusiei, dar ea va rezista, pierzand o mare parte din pamanturile sale. Acesta este razboiul despre care spune Sfanta Scriptura si proorocii ca va deveni pricina pentru unirea intregii omeniri. Oamenii vor intelege ca nu se poate trai asa pe mai departe, fiindca tot ce este viu va pieri, si vor alege un guvern unic, care va fi antecamera imparatiei lui Antihrist. Apoi vor incepe prigoanele asupra crestinilor; cand, in adancul Rusiei, vor iesi primele esaloane din orase trebuie sa se grabeasca cineva sa iasa intre primii, caci multi dintre cei ce vor ramane vor pieri.”
  • viorel craciun 19.03.2023 10:20
    Provin si sunt la a patra generatie a vlaho-romanilor din zona Timoc , asa cum sunt si altii ca mine in diferite zone din Muntenia , Oltenia si Banat , de aceea pot raspunde informat prin relatiile care le am cu o parte a rudelor mele de acolo , la intrebarea domnului in cauza : Vlaho-romanii de pe intreaga zona a Timocului , " se simt nereprezentati , in relatia cu statul roman , deoarece chiar daca anumiti politicieni de la partidul mai nou pe zona politica au incercat " in scop national sau propagandistic " sa ii bage in seama , rezultatele concrete au fost doar de " propaganda " , atat asa zis crestineasca " prin conflictul ortodox " cat si politica , prin accentuare dispute locale poltice . Poate ar fii fost mai simplu , fara vorba si cu fapta copiii lor sa primeasca burse de studiu in Romania si atat , concret , faptic si real . Referitor la " Serbia " , sa nu uitam ca si Romania , in 90 ,toti din Europa ( inclusiv vecinii ) si asa zisii aliatii de acum doreau acest fapt putea sa se destrame la fel ca Yugoslavia in anii 90 pe asa zisul conflict etnic .( vezi conflictul Sf.Gheorgeh ) Dar atunci , poate cei " huiduiti " astazi , adica anumite institutii prin conducatorii lor de atunci , au facut un pas " inapoi " si au preferat " desfiintarea lor " si trecerea in subordinea altor institutii " conducatoare si la moda/decidente astazi " care au si-au " evidentiat rezultatele lor de 30 de ani si se vad roadele samintei lor acum " , Dar ce a fost in 90 , pentru Romania ( recte Serbia , desifiintare ca state ) , se poate reactualiza astazi , cu alte planuri si alta " propaganda democratica globala " la moda astazi . Totusi oricare dintre noi indiferent cand judecam pe altul ca om, ca grup ideologic , ca grup politic , este bine bine sa avem " disceramant crestinesc in judecata noastra " si nu " patima momentului nostru " , adica precum " Lapusneanu " adica " ASTA ESTE POFTA CE-AM POFTIT "
  1. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  4. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  5. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  6. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  7. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  8. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  9. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  10. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

Ultima oră

08:00

20 aprilie: Sfântul Ierarh Teotim, episcopul daco-roman al Tomisului; Sfântul Anastasie Sinaitul; Sfântul Apostol Zaheu

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Și care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”