NUMĂRUL DECESELOR CREȘTE: 93 de medici canadieni COMPLET VACCINAȚI au MURIT SUBIT - În acest moment, este o mușamalizare. Și este o neglijență criminală. FOTO/ VIDEO

De Ginan Abraheam  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nouăzeci și trei de medici au căzut recent victime ale morții subite în Canada -  toate acestea au avut loc după introducerea vaccinului Covid-19, relatează vigilantfox.

„Acest lucru nu este doar neobișnuit. Este ceva nemaiîntâlnit", a remarcat renumitul cercetător în domeniul sănătății, Dr. Paul Alexander, în timp ce vorbea cu medicul canadian și cercetător în domeniul cancerului, Dr. William Makis.
 
ActiveNews a urmărit fenomenul în creștere. Citiți și 80 de medici canadieni complet vaccinați împotriva COVID-19 „au murit subit” în ultimii 2 ani. FOTO-DOVEZI
 
 
VIDEO:

 
Așadar, de ce medicii sunt cei care par să fie cei mai afectați?
 
„Inițial, părea să existe o presiune enormă pentru ca medicii să ia vaccinurile COVID", a explicat Makis ( într-un alt  interviu). 
 
VIDEO:
 
 
„Ei au fost primii care au primit vaccinul COVID. Au fost, de asemenea, primii care au făcut rapelul. Și apoi, bineînțeles, la sfârșitul anului 2021, am avut aceste pașapoarte de vaccinare  lipsite TOTAL de etică care au fost impuse tuturor lucrătorilor din domeniul sănătății din Canada, din întreaga țară. Nu a existat nicio provincie care să se opună mandatelor de vaccinare. Toți liderii din domeniul sănătății din fiecare provincie în parte au împins agresiv mandatele de vaccinare COVID asupra tuturor lucrătorilor lor din domeniul sănătății” spune doctorul Makis.

„Și majoritatea medicilor au făcut până acum patru vaccinuri COVID - unii chiar cinci", a dezvăluit Makis când a vorbit cu Laura-Lynn Tyler Thompson pe 18 noiembrie.
 
 Dr. Makis i-a spus lui Alexander că sirenele s-au declanșat după prima lansare a boosterului:

„Am început să observ că medicii au început să moară după injecția de rapel, pentru că unele dintre aceste decese au avut loc imediat după ce au fost lansate injecțiile de rapel. Am avut câteva decese subite foarte mediatizate. Și apoi acest lucru a părut să se accelereze.

În această vară, am avut al doilea vaccin de rapel, deci al patrulea vaccin. Și apoi am văzut un grup mare de decese în iulie 2022 - medici care au murit în stânga și în dreapta. Și chiar și Universitatea McMaster (din Hamilton, Ontario) a ieșit și a recunoscut că au pierdut trei dintre tinerii lor rezidenți, medici rezidenți în această vară - au murit la 25, 27 și 32 de ani.

Și astfel, am ținut evidența tuturor acestor morți subite. Și acum a ajuns la 93 - 93 de decese subite ale unor medici canadieni care practică MEDICINA activ și care nu aveau nicio afecțiune anterioară evidentă înainte de lansarea vaccinului. Și aceasta este de la lansarea vaccinului; 93 de decese subite și toți au fost medici canadieni.” 
 
 
Ulterior, Dr. Makis  a colaborat cu un grup de persoane pentru a crea o bază de date, în care au descoperit aproximativ 1900 de decese a medicilor din mai multe cauze în ultimii patru ani, folosind site-ul Asociației Medicale Canadiene, site-urile colegiilor regale ale școlilor de medicină și alte surse.

Și când te uiți la creșterea mortalității de la introducerea vaccinurilor, se observă o creștere a mortalității la TOATE grupele de vârstă. Dar „se pare că se înrăutățește cu cât ești mai tânăr".
 
 
„Medicii de toate vârstele mor în proporții mult mai mari. Dar odată ce începi să cobori sub vârsta de 50 de ani, te confrunți cu o mortalitate dublă de la introducerea vaccinurilor. Dar cu cât ești mai tânăr, cu atât mortalitatea este mai mare.

Dacă vă uitați la toți medicii sub 40 de ani, este [o] creștere de patru până la cinci ori a mortalității în comparație cu 2020 sau 2019. Iar în cazul celor mai tineri medici, medicii sub 30 de ani, deci aceștia ar fi rezidenți în medicină, acest lucru sare la o mortalitate de opt ori, de opt ori mai mare comparativ cu cea de dinaintea lansării vaccinurilor. Iar aceste decese, la aceste grupe de vârstă sunt foarte, foarte rare. Erau foarte rare în trecut. Iar acum sunt brusc mult mai frecvente. Și acesta este cu adevărat un semnal.

Tuturor celor care încearcă să mă atace pe această temă, le spun: „Priviți acest lucru ca pe un semnal de siguranță. Puteți alege să îl ignorați dacă vreți". Dar, ca medic, aceștia sunt colegii mei medici. Sunt îngrijorat - sunt îngrijorat pentru toți colegii mei medici din Canada. Nu vreau ca ei să moară subit; nu vreau ca ei să ajungă pe lista mea. Și nu vreau ca ei să ignore acest lucru, pentru că eu cred că este un semnal de siguranță foarte serios.

Personal, aș descrie acest lucru ca fiind MAI mult decât "un semnal de siguranță foarte serios". Dacă mor de patru-cinci ori mai mulți medici sub 40 de ani, nu este un semnal de siguranță. Acesta este un semnal de MOARTE. Iar mortalitatea excesivă este în creștere pe tot globul. Oficialii noștri din domeniul sănătății, a căror sarcină este să analizeze aceste cifre, ar fi trebuit să tragă un semnal de alarmă de mult timp.”

Dar, așa cum spune Ed Dowd, care a și lansat recent cartea „Cauză necunoscută” pe acest subiect:
 
În acest moment este o mușamalizare. Și este o neglijență criminală, deoarece ei văd exact ceea ce vedem noi - și alte țări încep să oprească acest lucru. Așa că, cu cât mai mult timp durează acest lucru, cu atât mai mult putem spune că este criminal, conchide autorul.
 
 
 

 

 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Constantinescu Valentin-Ionut 03.12.2022 00:05
  condolences
 • Mircea Dragan 04.12.2022 08:48
  Pe nemti o sa-i trateze ministrul ala nebun al sanatatii cu papionul lui cu bulinutze.
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 3. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 4. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

12:51

Sorin Roșca Stănescu: Nici Șoșoacă nici Macovei ci Iovanovici

11:35

Pauză de șase săptămâni în războiul din Gaza. Biden a făcut anunțul

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță