NOU STUDIU: Măștile pot agrava evoluția COVID-19. „Eficiența” lor - INEXISTENTĂ!

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un studiu de mare amploare, cuprinzând 35 de țări europene și 602 milioane de oameni, a relevat că purtarea măștii nu a redus transmiterea SARS-CoV-2 sau numărul deceselor din cauza COVID-19, ci, din contră, este posibil să fi agravat simptomele bolii, arată The Counter Signal.

În cadrul studiului de specialitate, publicat în revista Cureus, Dr. Beny Spira a analizat fiecare țară europeană cu cel puțin 1 milion de locuitori în perioada octombrie 2020 - martie 2021, când „întregul continent s-a confruntat cu o explozie de îmbolnăviri de COVID-19”.

În aceste țări, obligativitatea purtării măștii și gradul de conformare au variat semnificativ, de la 5% la 95%. Comparând statisticile cu numărul de cazuri de infectare și decese din țările respective, împreună cu aceste procente privind purtarea măștii, Spira a ajuns la următoarea concluzie: 

„Deși nu s-a putut desprinde nicio concluzie de tip cauză-efect din această analiză observațională, lipsa corelațiilor negative între utilizarea măștilor și cazurile și decesele de COVID-19 (faptul că numărul de cazuri și decese nu a scăzut ca urmare a purtării măștii - n.r.) sugerează că utilizarea pe scară largă a măștilor într-o perioadă în care era nevoie mai mult decât oricând de o intervenție eficientă, adică în timpul puternicului val de toamnă-iarnă din 2020-2021, nu a contribuit la reducerea transmiterii COVID-19. În plus, corelația pozitivă (relația direct proporțională - n.r.) moderată dintre utilizarea măștilor și decesele din Europa de Vest sugerează, totodată, că utilizarea universală a măștilor ar fi putut avea consecințe nefaste neintenționate.”

Spira este doar unul dintre mulți oameni de știință care au arătat că măștile pot fi nocive pentru sănătatea publică. Aceeași publicație - The Counter Signal - a semnalat anterior un alt studiu care arăta că particulelele microplastice din măști pot exacerba simptomele bolii COVID-19 și pot provoca numeroase probleme de sănătate.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

CLIMA - ADEVĂRUL GOL-GOLUȚ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • tempor1k 09.05.2022 20:53
    Sunt un „anti” val de fițe și figuri gen ”vibe”, „trendy”, „cool”, trenduri care au acaparat până și medicina gen „high-teck”, ”nano-digital-teck” - niște bio hazarduri greu de definit și cu atât mai greu de stăpânit.
    3G la 5G - non sau radiații ionizante de care nimeni nu știe cum acționează la nivelul fizicii cuantice, fizică-mecanică care a redefinit (definitiv) nivelul înțelegerii materiei în care existăm și din care suntem noi compuși - ca fizic dar mai ales ca intelect.
    Masca, eu care de prin 1988 - 1989 de când am suferit ca manifestări alergice ale primelor forme de covid (după Cernobil), m-a ajutat să nu mai am alergii acute de nici un fel și nici măcar nu am mai răcit vreodată in toata nebunia interdictiilor anti cowww-id-iene. Nu sunt vaccinat! Dar nici PURTAREA unei măști nu o văd deloc în condițiile în care radiațiile - 3 la 5g păcălesc sistemul umanitar uman creeand diferite senzații cuantice ireale care nu sunt de fapt reale conditiilor fizico-mecanice existente.
    De aici si intregile schimbari climatice de acum dar și diverse alte bio-hazarduri greu de imaginat in trecut.
    Factorii determinanți în slăbirea organismului și slăbirea organismului au fost și sunt radiațiile, igiena olfactiva la care se adaugă, din păcate, reacțiile adverse generate de aceste experimentale vaccinuri arn-m.
    Despre câmpurile electromagnetice, despre poluarea electro-statica, despre reziduuri EMF, rolul centurii Van Alen, ....
  • adyyon 11.05.2022 18:47
    Păi exact asta este "virusul". Radiații 5G. Cum ne putem proteja?!? Cu aspirină.
  • Rusi 10.05.2022 11:59
    Arafat a cumparat o multime de masti (hartie igienica). Bagat la puscarie si sa dea banii inapoi.
  • adyyon 11.05.2022 18:44
    Spune aici
    https://www.youtube.com/watch?v=kmyeEj-Vg6k
    specialistul nostru în microbiologie cum stă treaba cu masca. Ascultați interviul fiindcă veți auzi multe adevăruri. Și mai ales, după ascultarea interviului, veți înțelege propaganda.
Ultima oră

23:00

Rețeta kovesistă a filmului "21 de Rubini" și Marele absent

22:33

Pr. Mihai-Andrei Aldea: 21 de rubini. O viziune, mai multe viziuni

22:26

Text INEDIT de Valeriu Gafencu despre sărbătoarea Învierii: “De Paști în sat” - “Îți dai seama de sănătatea țăranului român, îți dai seama că rădăcina noastră e tare și că poporul nostru nu va pieri niciodată fiindcă-i clădit pe temelii sufletești”

21:57

Air Europa a activat recunoașterea facială în aeroporturi

21:40

Piața mașinilor electrice, în cădere liberă: jumătate dintre proprietari regretă achiziția

21:10

IPS Teodosie, trimis de DNA în judecată pentru făcătura securistică Recorder-Bănescu chiar în Săptămâna Luminată. Avocata Irina Stanciu: ”Susțin în mod cert nevinovăția clientului meu, Arhiepiscopul Tomisului“

20:30

Kovesi, pe axa București-Moscova-Bruxelles și retur? Bogdan Tiberiu Iacob: ”21 de rubini” – un film complet deturnat. De către cine și de ce?

20:11

Influencerița TikTok Madison Baloy, cu peste 450.000 de urmăritori, a murit de cancer de colon la doar 26 de ani – cancerul a fost depistat în 2022 - VIDEO

19:41

Fostul jucător de baschet NBA Darius Morris a încetat din viață la doar 33 de ani – cauza morții, necunoscută

18:16

Haos pe aeroporturile din Marea Britanie după ce sistemul de porți biometrice “e-Gates” a colapsat la nivel național - pasagerii blocați au așteptat ore întregi “fără mâncare și apă”

17:15

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic, internat cu septicemie: s-a activat o celulă de criză. Transferat la Institutul "Matei Balș" din Capitală - infectat cu un stafilococ

15:41

Datoria publică a României a depășit jumătate din valoarea PIB-ului. Revista Presei

14:45

Reacțiunea: 21 de rubini - un film smintitor

14:15

Mihai Tîrnoveanu: Mihai Eminescu ne spune că cine atacă Biserica Ortodoxă Română numai român nu e. Tocmai de aceea, 21 de rubini sunt 30 de arginți!

13:41

Trump a scăpat ca prin minune de procesul documentelor clasificate