Mulțumim celor care au recomandat călduros vaccinul, fie că au făcut asta pentru bani, fie de frică, fie din prostie - VIDEO cu AVERTISMENT. Unde este COMISIA de ANCHETĂ a Parlamentului pentru tragerea la răspundere a COMPLICILOR la crima vaccinurilor?

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Au trecut două săptămâni de când o directoare Pfizer, prezentă în Parlamentul European în locul boss-ului ei, Albert Bourla, care a refuzat să participe la audierile pe tema vaccinurilor Covid, a declarat cu nonșalanță, în icnete de râs nervos, că vaccinul anti-COVID NU A FOST TESTAT niciodată cu privire la OPRIREA TRANSMITERII, înainte de a fi pus pe piață.

Testele au urmat după aceea, chiar pe cobaii umani care își injectau tâmpiți de propagandă serul experimental. Realitatea a fost, așadar, exact așa cum afirmau și „conspiraționiștii”. Cobaii folosiți în cel mai mare experiment socio-medical de până acum au demonstrat, la nivel planetar, că vaccinurile Covid NU OPRESC TRANSMITEREA așa-zisului virus care provoacă boala Covid. Adică, la fel, exact ce susțineau „conspiraționiștii” puși la zid timp de doi ani de securiștii de pripas ai Marii Finanțe, Marii Industrii Farmaceutice, Marii Resetări.

Dar pretextul inoculării în masă a unor seruri experimentale și al scoaterii din mânecă a „pașapoartelor de vaccinare” care au împărțit lumea în „oameni noi” și „suboameni” a fost tocmai acesta: că falsul vaccin oprește transmiterea. Nu a oprit-o, la fel cum nici MASCA supunerii nu a oprit vreo transmitere.

Propaganda internațională și națională a acestei minciuni colosale a folosit actori, sportivi, politicieni și, cel mai regretabil pentru sufletul lor vândut banului, medici. Unii au făcut-o pentru bani sau/și de frică, alții pentru bani sau/și din prostie iar alții pentru bani sau/și putere. Din păcate pentru ei, cu toții sunt vinovați.

Sunt vinovați de complicitate sau chiar de uciderea și mutilarea în masă a semenilor lor, a conaționalilor lor.

Cei mai vinovați, desigur, sunt medicii mengelieni. Despre ei nu se poate spune că nu au știut ce fac. Au fost și sunt criminali plătiți. Gras.

În decembrie 2020, medici cunoscuți declanșau ilegal în România campania de propagandă mincinoasă pentru vaccinarea Covid.

Gheorghiță, Mahler, Marinescu apăreau în videoclipuri difuzate cu încălcarea legii - pentru că publicitatea la un medicament de către un profesionist în domeniu este interzisă prin ordin al Ministerului Sănătății - pe toate posturile TV și la radio. Mesajele lor erau multiplicate și în presa scrisă și mituită de stat cu cel puțin 40 de milioane de euro.

Medicii în cauză mințeau ordinar în clipurile campaniei lor propagandiste, în urma cărora câteva milioane de români s-au vaccinat, afirmând că serul are „foarte puține reacții adverse”. Numai în prospectele lor se aflau însă numărate 15 efecte adverse, la care se mai adăuga și... moartea. Dar cine mai citește azi prospectele când ai în cutia magică numită televizor un medic așa giugiuc, rujat și apretat, în uniforma lui în care-i bate „și inima și cordul”? Asistam practic la un FAKE NEWS DE STAT, așa cum am și scris.

La o prostituție pe față urmată de binecunoscuta pornografie a fricii care a invadat toate canalele media.

ActiveNews a sesizat imediat CNA cu privire la ilegalitatea campaniei mincinoase „SIGUR și EFICIENT”. Slugile sistemului de la CNA nu au ținut cont, nici ele, de lege. De abia după o lună campania a fost stopată, pentru a se diversifica în presa ticăloasă, la fel de părtașă la crimă.

Au urmat noi clipuri mincinoase la fel de ilegale, cu Arafat, Cîțu, iar Gheorghiță, Mîndruță și alți neterminați care ne învățau cu gura plină de rahat „Ce conține vaccinul?”.

Au îngrășat conturile Big Pharma și ale intermediarilor locali, la rând, sportivi, actori, muzicieni, influențări, pseudo-medici etc.

Mulți dintre ei au fost plătiți cu sacoșa, respectiv prin contracte mascate cu alte instituții ale statului.

Așa a început măcelul.

Textul tuturor: VACCINUL OPREȘTE TRANSMITEREA, SALVĂM BUNICII, PE NOI, MERGEM LA MALL, LA CONCERTE, LA DISTRACȚIE, ÎN VACANȚE.

Totul a fost o minciună. Și toți cei implicați, de la funcționarii din ministerele și aparatele de răspândit groaza până la cel mai înalt nivel, sunt, vrând-nevrând, complici la crimă.

Cei mai vinovați, în opinia noastră, repetăm, sunt medicii, respectivii falșii medici, pentru că odată ce au încălcat Jurământul lui Hipocrat nu mai pot fi numiți medici. Și nu vorbim neapărat de Arafat, Cercel sau Rafila, care sunt parte intrinsecă a sistemului criminal de ani de zile. Cât de cei care au acceptat minciuna, din întreaga țară, chiar și când au văzut că le mor oameni sănătoși pe capete din cauza protocolului criminal și le mai vin și tineri vaccinați cu AVC-uri și infarcte, care mor și ei „subit”, atunci când nu „scapă” doar cu infertilitate, paralizie parțială sau o miocardită săltăreață care le ve sta ca o sabie deasupra capului toată viața.

Și au tăcut. Și tac în continuare. De frică și pentru bani.

Prestigioasa revistă internațională de specialitate British Medical Journal a demonstrat cu documente interne din cadrul companiei că Pfizer a falsificat datele din rezultatele studiilor clinice ale vaccinului Covid. Era 2 noiembrie 2021. ActiveNews a publicat dezvăluirea internațională pe 3 noiembrie 2021.

La paginile 6 și 7 ale documentului companiei Pfizer din 30 aprilie 2021 intitulat „Postmarketing experience”, Pfizer recunoștea că în perioada 1 decembrie 2020 - 28 februarie 2021, a primit un total de 42.086 de raportări de cazuri de reacții adverse grave (25.379 confirmate medical și 16.707 confirmate nemedical), majoritatea la femei, în grupa de vârstă 31-50 de ani, între care 11.361 nu se recuperaseră la momentul raportării iar 1223 decedaseră. ActiveNews l-a publicat pe 7 decembrie 2021.

Nu se poate spune că „experții” noștri nu au știut. Și totuși, au susținu și susțin în continuare injectarea cu seruri ARNm, care, iarași cum spuneau „conspiraționiștii”, modifică ADN-ul uman.

Alte date relevate au demonstrat că mame însărcinate și-au pierdut pruncii în timpul testelor Pfizer  iar altele, care alăptau, au provocat leziuni grave bebelușilor lor (inclusiv 4 mame din România intrate în jocul de-a moartea cu ruleta rusească a testatului „vaccinului”).

În vremea aceasta, toate javrele propagandiste de la noi sau de aiurea recomandau ca „SIGURE ȘI EFICIENTE” „vaccinurile” Covid, inclusiv mamelor gravide sau care își alăptau copiii. Câți copii suferă acum malformații sau deja au murit „subit” din cauza lor?

Acum, europarlamentarul român Cristian Terheș, transmite de la Comisia specială de anchetă instituită de Parlamentul European pentru Afacerea vaccinurilor Covid, că „vaccinurile bivalente”, un termen de acoperire a Dozei 5 de „vaccin” Covid, nici nu au mai fost testate pe oameni ci doar pe șoareci de laborator. Și aceia, probabil, sunt „morți subit” deja. Din cauza „schimbărilor climatice”, desigur.

La București, TĂCERE.

TĂCERE, TĂCERE, TĂCERE.

Până și așa-zișii anti-vacciniști din Parlament par că și-au înghițit limbile. În fieful „Noului Babilon”, la Bruxelles, europarlamentari puțini dar buni au reușit să demaște propaganda mincinoasă, hoția, abuzurile, ilegalitățile și crimele vaccinurilor iar la noi, unde „dreapta” e și la putere și în opoziție, nimic. MUCLES, vorba unui distins parlamentar.

Ce se întâmplă dragi parlamentari? Vă e frică, sunteți plătiți să tăceți sau sunteți doar proști?

Unde este Comisia de Anchetă din Parlament asupra Afacerilor Covidului și Crimelor Vaccinului?

Rob Roos, europarlamentarul olandez care a făcut-o pe agenta lui Bourla, Janine Small, să se scape cu privire la inexistența unui test privind transmiterea guvidului după vaccinare a sintetizat cu privire la Lagărul Codurilor QR instituit din China în întreaga lume și adoptat în Europa și la noi, sub pretextul „salvării populației”:

„Acest lucru înlătură întregul temei juridic al certificatului COVID. Certificatul a dus la o discriminare instituțională masivă, deoarece oamenii au pierdut accesul la părți esențiale ale societății.

Consider că acest lucru este șocant, chiar criminal. Milioane de oameni din întreaga lume s-au simțit forțați să se vaccineze din cauza mitului că "o faci pentru alții". Acum, acest lucru s-a dovedit a fi o minciună ieftină. Această minciună trebuie expusă.”

Vrem să vedem parlamentarii români care EXPUN această minciună în Parlamentul țării, nu neapărat pentru a-i trage la răspundere pe toți cei complici la operațiunea criminală, cât pentru a opri crima. Crima în continuă derulare.

Ceasul 12 a venit, doza 5 a sosit.

Este nevoie de o asumarea a realității și pentru a-i ajuta pe vaccinații care sunt deja afectați sau se vor îmbolnăvi grav sau chiar vor muri, mai devreme sau mai târziu, în funcție de organismul și problemele lor medicale, în urma celor mai ciudate boli de pe acest pământ, dar cel mai adesea de toate formele de cancer posibile, accelerat, pe lângă deja „clasicele” AVC-uri și atacuri de cord.

Vorbind de boli ciudate, autoimune, fără de leac, vă mai amintiți de preotul care și-a avertizat credincioșii că vaccinul va produce efecte adverse asupra pielii asemănătoare unor solzi de pește? Toată lumea „bună” a râs iar sicofantul de pe dealul Patriarhiei l-a persiflat și pus la zid, pentru că, „n-așa?”, vaccinul e „ȘTIINȚĂ”! Mai ales când n-avem conștiință...

Dar „știința” este disponibilă acum pentru oricine la un clic distanță, pe tot internetul. O emisiune americană de peste 30 de minute arată reacții adverse îngrozitoare și morți subite de pe tot cuprinsul lumii.

Le publicăm cu avertisment deși știm că nu plac. Așa cum am înțeles că nu sunt bine primite nici anunțurile din ce în ce mai dese de „morți subite”. Cui i-ar plăcea?

Dar suntem într-un război, oameni buni.

Războiul produce inevitabil morți și răniți.

Dacă nu îi vedeți nu înseamnă că nu există. Dar dacă chiar vrem să nu mai existe atunci trebuie să ne ridicăm și să spunem NU! Gata! Ajunge cu minciuna, ajunge cu crima! Și să le strigați în față compostorilor din fundul sistemului:

Ajutați răniții, oferiți asistență celor încă neafectați. Aruncați toate vaccinurile „gratuite”, care au secătuit românii de peste 1 miliard de euro pe mâna complicilor la crima în masă. Spuneți ADEVĂRUL!

Și, mai ales, PROCURORI și POLIȚIȘTI cinstiți, făceți-vă datoria: INVESTIGAȚI CRIMELE! Pentru că știți prea bine ce se întâmplă, vedeți în rapoartele zilnice: românii cad ca muștele, așa cum am avertizat, încă din mai 2021.

Nu în ultimul rând, aceste imagini sunt destinate celor care nu cred. Dați-le mai departe acestora cu un singur mesaj: Treziți-vă!

Dacă vreți să știți ce conține vaccinul priviți aceste imagini:

Suferință, Durere, Moarte.

Asta conține vaccinul.

VIDEO:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

PREȘEDINTELE IRANULUI UCIS. ȘTIREA ȘI VIDEO ÎN DIRECT DIN ZONĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (29)
 • Andri 26.10.2022 05:43
  1. Nu asteptati dreptate din partea statului, dreptatea ne-o vom face cu mainile noastre.
  2. Antihristul nu are mila, exterminarea continua pe multe cai. Ne vrea sclavi la modul absolut(aviz lupilor in haine de oaie Visarion Alexa, Necula&comp si urmaritorilor lor-dati-va ochelarii de cal jos de pe fața)

  “Covid is critical because this is what convinces people to accept, to legitimise total biometrics surveillance.”

  https://t.me/worlddoctorsalliance/24565

  3. Toti din videoclip mor de parca ar fi gandaci stropiți cu solutie de externinare. E clar o conexiune aici (mesaj pentru increduli, pentru cei ce viseaza boostere ca sa isi bea cafeaua cu prietenii).
  4. Pe camere nu avem batranii, foarte multi la numar, care au murit in plandemie, “din cauza guvid”
  5. Unii se trezesc. La noi trebuie iesit cu satarul, cu toporul, cu coasa (nu avem arme precum au americanii)

  “ Epoch Times reports the Jerusalem District Court has ordered the Israeli MoH to provide the vaccination status of deceased people. “
 • Dorin Georgescu 26.10.2022 10:59
  Oile nu s-au răzvrătit niciodată . Turmă globală merge spre iad .
 • FlorinN ► Dorin Georgescu 26.10.2022 20:39
  un adevar dureros...
 • Mircea Dragan 26.10.2022 23:26
  ''Salvam bunicii''?????? Bunicii pe care statul care statul nu inceteaza sa-i batjocoreasca ne cere sa-i protejam noi devenind cobai ptr Pfizer?????!!!!!!
  Cata marlanie!!!
 • George 26.10.2022 06:31
  Probabil că mai toți, daca nu toți, fac parte din masonerie... și chiar daca nu fac... probabil că le este frică... atât pentru ei cât și pentru cei apropiați. Mai bine este să tacă.. omerta... să aibă: bani, putere și privilegii, decât să iasa cu picioarele în față. Dar, când nu ai sânge în instalație, viu fiind.. ești deja un mort viu. Din cauza asta marea majoritate a așa zișilor politicieni sunt oameni slabi. Politician - polis - oraș... politică implicarea în viața cetății... sunt un fel de pseudo papagali, aleși dintre cei fără principii, fără niciun dumnezeu... nici măcar un idol amărât. Sunt niște nenorociți, îmi este milă de ei. Ministru din latină ministri... servitor. Ce servitor e ăla care se comportă ca un stăpân... măcar de ar fi stăpân pe propria lui persoană. Un sclav al păcatului, nu este nici măcar un stăpân pe propia lui persoană egoist. Ego - eu... Lui și alor lui să-i mearga bine, în rest... după el / ei potopul.
 • NDorin 26.10.2022 07:08
  Totuși mergând pe strazi prin București și văzând oamenii inteleg din ce in ce mai mult ce înseamnă "foarte bine, foarte bine, Domnul știe ce e bine!" si cu atât mai mult, cu certitudine, "totul, toate se întâmplă cu voia lui Dumnezeu" și este bine așa!
 • Dorin Georgescu 26.10.2022 11:03
  Domnul dă minte . E alegerea fiecăruia dacă bagă în traistă prostie.
 • Dorin Georgescu 26.10.2022 10:57
  Nimeni nu va fi tras la răspundere. Genocidul continuă. NOM trebuie instaurată . Depopularea planetei merge înainte. Oile merg frumos încolonate spre abator .
 • Patriot Roman 26.10.2022 12:11
  Majoritatea victmelor din acest doq. par a fi asiatici! Ce motiv ar avea China sa-si decimeze poporul? De exemplu? Deja au renuntat la politica singurului copil,si se recomanda ca familiile chineze sa faca 3 copii, din ce am citit..In rest fiecare om e responsabil pentru deciziile pe care le ia in viata! Asta inseamna liberul arbitru daruit oamenilor de Dumnezeu! Libertatea absoluta pe care Dumnezeu a dat-o oamenilor inca de la nastere! Cine e mai slab, influentabil,nu trece prin filtrul mintii,al creierului ceea ce vede la tv,media,etc ,este vinovat! Pt. ca lenea ,si conformismul nu sint scuze! Din ce citesc eu de vreo 20-25 de ani, oamenii au fost creati si indemnati de Dmnezeu sa stapineasca Pamantul,ica de la inceputuri.Ca sa indeplineasca sarcini divine! Si nu ca sa faca razboaie si sa se asupreasca unii pe altii asa cum se intampla de cv vreme.Cel putin 2000 de ani.Pt. ca toti oamenii de pe Terra sint considerati a fi frati, si trebuie sa traiasca in armonie unii cu altii precum si cu fauna si flora planetei noastre frumoase Terra.
 • Poenaru2016 26.10.2022 13:13
  Catre AN: trebuia sa le puneti poze fara masti la toti acesti ticalosi, sa-i recunoastem mai usor pentru ca vor face si alte ticalosii cu siguranta.
 • Hus 26.10.2022 13:54
  Aproape 100 000 de persoane au fost implicate direct in promovarea acestei pandemii.
  Min. Sanatatii, DSU, DSP, MAI, Politia Locala, Jandarmeria, asistenti, medici, Radio, Tv si presa, asistente, medici din spitalele de Covid si centrele de vaccinare...
  Dar cei mai vinovati ii consider pe oamenii legii care au tacut in fata acestor crime.
  Ca sa faci curatenie inseamna sa-i inchizi toti acesti oameni, ceea ce va dati seama, este imposibil.
 • Pentru fiica mea 27.10.2022 00:24
  Nu este vorba să i băgăm la pușcărie, cred ca este vorba de conștiințe individuale și de breaslă, Să aibă curajul să vorbească și poate mai salvam ceva.
 • Carbid 31.10.2022 21:08
  https://rumble.com/v10mnew-live-world-premiere-watch-the-water.html
 • Cotco-emy 26.10.2022 15:47
  Fratilor,stati linistiti ca-si vor primi pedeapsa meritată,cu varf si îndesat, fiecare diavol care a promovat genocidul,în cer 100%sigur,iar pe pământ,mai devreme sau mai tarziu.

  Cel mai mare of al meu e ca ai nostri nu ne-au ascultat si s-au injectat cu otravă,mințiți vicleneste de sistem si ignorandu-ne pe noi.

  Noi,cei neinjectati cu otravă,gena demonilor sau ce-o fi in serul lor,avem o putere mare de tot: puterea rugăciunii.

  Atunci când ne rugam cu dragoste pentru ai nostri,Hristos ne aude repede.

  Cine poate sa se roage si pt criminalii ăștia sa o faca,pt ca asa ne invata Hristos: sa ne rugam pentru dușmanii noștri,pt cei ce ne vatama si ne fac rau.

  Justitia va face dreptate!

  Am mare incredere in mana aceea de judecători drepți,cu ajutorul lui Hristos vor învinge hidra.

  Trăim vremurile de pe urma si toti Sfinții au coborât pe pământ și lupta alături de noi,împotriva diavolului: Sf arhanghel Mihail si Gavril,Sf Gheorghe,Sf Vasile si toti ceilalti.

  Diavolii au o frica in ei,de nici nu va închipuiți,sunt îngroziți!

  Doamne ajuta!
 • lsyandex 26.10.2022 17:10
  ActiveNews, ați văzut că pe ultima săptămână proporția decedaților vaccinați a ajuns la 48%? Vă rog să scrieți, lumea trebuie să știe cum e cu „te scapă de o formă gravă și de deces”. Iată că în momentul ăsta cifrele sunt clare: nici măcar asta nu e adevărat.
 • Carbid 31.10.2022 21:08
  https://rumble.com/v10mnew-live-world-premiere-watch-the-water.html
 • IC XC NI KA 26.10.2022 18:33
  Înfricoșător! A venit vremea .. să ne TREZIM!

  De ce facem umbră pământului?
  De ce (mai) ține Dumnezeu lumea?

  Dacă ne punem aceste întrebări .. e de bine.

  Dumnezeu are nu plan de mântuire cu fiecare dintre noi și cu lumea aceasta. MÂNTUIREA SUFLETULUI e SCOPUL VIEȚII.
  CÂND NU VA MAI EXISTA NICIUN OM ‘CANDITAT’ LA MÂNTUIRE .. VINE SFÂRȘITUL ACESTEI LUMI.. nu se mai justifică existența ei.. pentru ce a fost ea creată ..

  Sfârșitul omului vine atunci când scopul este atins.. fie mântuirea e lucrată, fie continuarea vieții acesteia nu-i (mai) aduce mântuirea. Dumnezeu știe! La fel ca și la sfârșitul lumii..
  Toată viața .. toate încercările sunt date/îngăduite cu scopul Mântuirii.
  Dumnezeu are un singur scop .. care ar trebui să fie și al nostru.. acela al Mântuirii noastre. Iar în toată treaba asta diavolul, care este dușmanul Mântuirii noastre .. “ne este de folos dacă ne folosim de el cum trebuie, ne aduce mari foloase și câștigăm nu neînsemnate lucruri”. Sfântul Ioan Gură de Aur

  Deci, tot ce trăim POATE fi mântuitor! De noi depinde cum ne folosim!
  Cât despre cei care se fac vinovați .. și pentru ei are Dumnezeu un plan .. același.. de mântuire. Numai să vrea .. să dea socoteală .. aici! Că vine moartea .. pentru că nu știe ce să facă cu viața care i-a fost data de Cineva .. cu un Scop! Și e păcat!

  Haideți fraților să plinim scopul vieții noastre! Ca moartea tot vine! Dar când vine .. să-i facem o surpriză (noi ei .. nu ea nouă) să ne găsească în ‘gara Mântuirii’.

  Doamne, ajută!

  “Scopul vieții noastre este să devenim desăvârșiți și sfinți. Să ne arătam fii ai lui Dumnezeu și moștenitori ai Împărăției Cerurilor. Să luăm aminte ca nu cumva de dragul vieții de acum, să ne lipsim de cea viitoare. Ca nu cumva din pricina grijilor și preocupărilor să neglijăm scopul vieții noastre.”
  Sfântul Nectarie al Pentapolei, făcătorul de minuni sau Sf. Ierarh Nectarie Taumaturgul de la Eghina
 • IC XC NI KA 26.10.2022 19:45
  *un plan
 • Carbid 31.10.2022 21:13
  Foarte frumos spus!!!

  Bine ar fi sa urmariti cu atentie pana la capat acest interviu!!!!

  https://rumble.com/v10mnew-live-world-premiere-watch-the-water.html
 • FlorinN 26.10.2022 20:44
  Daca voi trimite vreunei cunostinte vaccinata/vaccinista aceste imagini, va spune ca sunt scoase din context, ca poate sa fie vorba de orice, ca oamenii au murit mereu subit doar ca acum e mediatizat fenomenul, etc. Le stiu deja raspunsul, ca am mai incercat sa-i conving. Cineva a spus ca "e mult mai simplu sa minti pe cineva decat sa-l convingi ca a fost mintit". Nu vor fi convinsi nici macar cand ii va rapune moartea subita, atunci o vor da ca e de la covid... ca asa spune stiinta.
 • IC XC NI KA 26.10.2022 23:21
  Da, da, cum să nu .."cherry picking" .. a mai inventat dracul ceva: cherry picking .. păi atunci să le dăm tot contextul .. dacă vor!
 • Andri 27.10.2022 03:44
  Am avut o discutie acum o saptamana cu doua amice intepate 3x. Cea mica, la vreo 26 de anisori, marturisea ca regreta ca s-a grabit sa se intepe. Zicea ca s-a intepat pentru ca a vrut sa calatoreasca si sa iasa la o cafea cu prietenii. Am zis si eu in sinea mea, iata poate soarele incepe sa rasara pe strada unora, in mintile mai curate ale celor ce au fost prostiti.
  Cealalta, intepata cu 3 zeruri diferite, doar s-a uitat la mine câș (pentru ca stie parerea mea despre zerul minune) si a zis ca s-a intepat doar ca sa calatoreasca. Este posibil sa aiba cancer mamar, dupa ultimele teste facute. E mama unui baietel de 4 ani. Deja face pregatirile pentru intepaturile cu cealalta otrava, injectia anti gripala, pentru ea si copilas.
  Am avut o discutie cu ea si un alt amic (si el intepat 3x) acum vreo doua saptamani, in care am aruncat vorba “ce s-au inmultit mortile subite” -vorbeam de rapperul Coolio. Amandoi o liniste mormantala, o privire tematoare in ochi, nu au raspuns nimic. Imi dau seama dupa privire ca undeva, ei fac o conexiune intre evenimente, dar refuza conexiunea, nu ii pot face fața.
  Femeia asta era foarte mandra de statutul de intepata, ca a facut ce dictau tembelii din guvern si astfel dovedea cat de obedienta e (are de platit rate la masina si casa pentru mult timp). Avea grija sa-mi scoata ochii cu asta prin pregatirile de iesire in oras cu un grup de persoane, unde le tot zicea ca eu voi cam ramane pe la usa, neintepata fiind.
  Au vrut sa dovedeasca Cezarului ceva ce trebuie facut/dovedit doar pentru Dumnezeu, doar pentru Iisus Hristos.
  Urmeaza curand alte obstacole, alte site. Daca nu e vreun razboi nuclear, e foamete, e id-ul digital.
  Sa ne intareasca Dumnezeu sa stam bine, sa stam drepti, sa luam aminte.
 • Carbid ► Andri 31.10.2022 21:09
  https://rumble.com/v10mnew-live-world-premiere-watch-the-water.html

  Bine ar fi sa urmariti cu mare atentie acest interviu!!!!
 • Marijuan 27.10.2022 16:28
  Pe langa cei vizibili (Arafat, etc) sunt multi alti mici mici, care au concurat in a fi trompeta sistemului criminal. Eu il citesc de 2 ani pe dr Gabriel tatu-Chitoiu, si ca el sunt mii de complici la aceasta crima. Daca esti doctor si faci apologia cenzurii pe youtube, daca aplauzi "arestarea lui Sosoaca" daca recomenzi fara discernamant un medicament despre care nu stii ce contine, daca ignori mesaje pe pagina ta de socializare care iti arata ca substanta are mari probleme dar totusi insisti in a-l recomanda, nu esti decat un complice la crima.
  Cititi pe pagina "medicului" de ce a putut fi in stare: https://www.facebook.com/gabriel.tatu.758
 • Marijuan 27.10.2022 16:29
  Pe langa cei vizibili (Arafat, etc) sunt multi alti mici mici, care au concurat in a fi trompeta sistemului criminal. Eu il citesc de 2 ani pe dr Gabriel tatu-Chitoiu, si ca el sunt mii de complici la aceasta crima. Daca esti doctor si faci apologia cenzurii pe youtube, daca aplauzi "arestarea lui Sosoaca" daca recomenzi fara discernamant un medicament despre care nu stii ce contine, daca ignori mesaje pe pagina ta de socializare care iti arata ca substanta are mari probleme dar totusi insisti in a-l recomanda, nu esti decat un complice la crima.
  Cititi pe pagina "medicului" de ce a putut fi in stare: https://www.facebook.com/gabriel.tatu.758
 • Carbid 31.10.2022 21:05
  https://rumble.com/v10mnew-live-world-premiere-watch-the-water.html

  BINE E SA URMARITI ACEST INTERVIU!!!! CU ATENTIE SI PANA LA CAPĂT
 • total 02.11.2022 11:51
  Mai mult sau mai puțin toți suntem vinovați! In afara celor care au luptat zi de zi , in stradă sau riscând să fie bătuți , amendați, hărțuiți, acestora respect și cinste lor, vor avea parte și de plată cea bună pe care o va socoti doar Dumnezeu. Ceilalți care s-au înțepat, și-au trimis copiii suferinzi și panicati la școală de frica și lașitate, cu masca pe mufă, , in Biserica cu masca pe mufă, fără să săruți icoana, viața acestui neam obidit.... numai de bine acestora, lașitate in Forma pură, proprii copiii! .......Dumnezeu sa ai ierte pe ei și pe mine! Numai când mă gândesc la ce a fost, îmi dau seama cat de mare este Dumnezeu cât ne rabdă și ne așteaptă . Daca era după mine,....cei din poza de mai sus, erau toți la Cacica la ocna, cu târnăcopul pe viață, sa exploateze mina de sare, fără să foloseasca utilaje, cu energie verde, manual. Când te gândești că socoteala cea mai importantă a fiecăruia din noi nici măcar nu a inceput ,in fața celui fără început și sfârșit, Dumnezeu.....sa luăm aminte, sa ne întărim și să luptăm in continuare, cei care ai făcut asta, pentru noi toți și pentru scumpii noștrii copii! Iar ceilalți să se trezească că merită!
 • Pampa sada 02.11.2022 17:35
  Sa se faca public daca cei care mor de moarte subita au fost sau nu vaccinati. Cand injectiile au clar ca efecte adverse miocardita, tromboze, de ce se pun aceste morti subite la tineri pe seama stresului, oboselii,noptilor nedormite,si fumatului,cum am citit prin presa? Vrem sa stim statusul vaccinal al celor decedati de moarte subita
  Si sunt curioasa daca e vreun nevaccinat sub 40 de ani printre ei. Sa se faca o statistica si sa fie facuta publica.
 • Angel.ro 05.11.2022 13:59
  Eugen Lucan a punctat o serie de solicitări exprese catre MMPS:

  întocmirea și transmiterea procesului verbal/minutei dezbaterii publice;
  menționarea în minută a persoanelor participante la dezbatere;
  să se ia act că decizia este neconstituțională și încalcă convenții internaționale si legislația națională;
  solicită retragerea de urgență a proiectului de lege, în caz contrar se va proceda la atacarea în instanță;
  solicită menționarea în minută a faptului că adresa asociației este și plângere penală și că își rezervă dreptul de a acționa ministerul la Tribunalul de la Haga pentru crime împotriva umanității, dacă se va dovedi că aceste terapii prin vaccin anti-covid sunt mortale (unele fiind terapii genetice experimentale lansate pentru prima dată sub forma de vaccinuri);
  menționarea în minută a demersurilor întreprinse, respectiv transmiterea unei plângeri prealabile în contencios administrativ și o plângere penală pentru abuz în serviciu la adresa doamnei ministru, Raluca Turcan și a întregului cabinet de consilieri;
  prezentarea unui calendar pentru următoarele demersuri pe care le va întreprinde ministerul în legătură cu proiectul de act normativ.
  Prin acest demers (plangere prelabila in baza Legii Contenciosului Adminsitrativ si Plangere pentru Abuz in Serviciu) Asociatia ANGEL urmareste sa responsabilizeze factorii de decizie politici fata de necesitatea de a respecta drepturile omului si legislatia nationala si de a respecta dreptul de a exercita profesia de asistent social in Romania in conformitatea cu Art. 41 din Constitutie si cu Legea 466/2004.

  „Consideram ca demersurile ministerelor de a promova o legislatie a obligativitatii vacxcinarii este ilegala, imorala, abuziva si disproportionata” a declarat Eugen LUCAN, presedintele Asociatiei ANGEL.

  Intr-o solicitare anterioara Asociatia ANGEL prin plangere prealabila a cerut suspendarea si anularea tuturor actelor subsecvente ce pot rezulta din promovare acestui act administrativ, in opinia noastra neconstitutional, discriminatoriu, abuziv si nelegal.

  MINUTA DEZBATERII o aveti AICI: http://mmuncii.ro/j33/index.php/ro/transparenta/dezbateri-publice/6414-anunt-privind-sedinta-covid-19

  https://angel.ro/dreptul-la-munca-este-garantata-de-constitutie-art-41/
 1. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 2. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 3. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 4. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 5. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 6. Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

 7. Artistul ieromonah Savatie Baștovoi despre cei ”21 de rabini”: ”Nu filmul, ci CARTEA este forma cea mai potrivită de predică”

 8. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

 9. Marea minciună a lui Antihrist, dezvăluită: Francmasoneria, "religia mondială unică" - O opinie catolică (VIDEO)

 10. Președintele Iranului ar fi murit! - ACTUALIZARE din presa iraniană. Israelul susține că a fost un asasinat. MOSSAD? Elicopterul în care se afla Ebrahim Raisi s-a prăbușit în cursul zilei - VIDEO / ULTIMA FOTOGRAFIE OFICIALĂ

Ultima oră

20:29

Fostul director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor Covid-19”

20:00

A apărut o lucrare unică: ISTORIA MIȘCĂRII LEGIONARE. 20 mai și 10 decembrie 1922 și 24 iunie 1927 în Istoria României

19:59

România, aproape de colapsul demografic: În 2022, din țara noastră au plecat peste 200.000 de persoane și aproape 19.000 de copii sub 15 ani

19:10

Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)

18:30

Pr. Ioan Istrati: ÎNALTUL PIMEN. 4 ani de la adormire (25 august 1929 - 20 mai 2020)

17:56

Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, amenință: “Dacă avem și cea mai mică dovadă că Israelul a fost implicat, vom reacționa dincolo de orice imaginație” - VIDEO

17:30

Ion Cristoiu înainte de alegerile din 20 mai 1990: Ion Iliescu vs Piața Universității și visul lui Gorbaciov: confirmarea Puterii comuniste prin intermediul alegerilor libere. România ar fi astfel un caz unic în lume. ISTORIA POST-DECEMBRISTĂ

16:56

Ortacul tot ortac! Miron Cozma, audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei, l-a îmbrâncit pe liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, Viorel Ene: “Vezi că te bat”

15:38

Adrian Onciu: Drumul anevoios către negocieri de pace

15:00

George Simion, de Ziua Familiei: ”Să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiționalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis”

13:58

Azi i-a expirat Mandatul: Mai este legitim Zelenski?

13:43

Momentul când trupul neînsuflețit al președintelui iranian a fost recuperat de salvatori - VIDEO

13:35

Incendiu la Parchetul Vaslui. O angajată ar fi dat foc unor acte și ar fi încercat să se sinucidă

12:40

Cinci zile de doliu național în Iran. Prim-vicepreședintele Mokhber, desemnat președinte interimar

12:10

"Nu am fost noi". Israelul anunță că nu a fost implicat în moartea președintelui iranian