Mor oamenii ca muștele: Un tânăr de 38 de ani din Cluj a căzut secerat la pământ după ce a coborât din mașină

De Andrei Nicolae  /  

Foto: Ziar de Cluj

Foto: Ziar de Cluj

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițiștii clujeni au fost sesizați în urma unui apel la 112 de un trecător care a descoperit trupul fără viață al unui bărbat. Se pare că acesta a cobrât din mașină pe Aleea Clăbucet și s-a prăbușit brusc, fără viață, informează Ziar de Cluj.

„Ieri, 13 iunie a.c., în jurul orei 19.00, Secția 4 Poliție Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că, pe o stradă din cartierul Mănăștur, un bărbat, de 38 de ani, ar fi căzut la nivelul solului în momentul în care ar fi coborât din autoturism, fără a mai prezenta semnale vitale.

La fața locului a fost direcționată o echipă operativă de polițiști, care a constatat că aspectele semnalate se confirmă, fiind dispusă efectuarea expertizei medico-legale, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.
 
Vedeți VIDEO AICI
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Aly09 14.06.2024 11:58
  Trezirea POPOR !!!!!!!
 • Mircea Dragan 14.06.2024 12:07
  S-a destrabalat destul . Deh , viata de injectat. Scurta - 2-3 ani de la injectare sau pompos cum spuneau ei :''vaccinare''
 • Popescu Ioana 14.06.2024 13:31
  Sigur si eficient.
  Dar cafeaua bauta la mall a fost nemaipomenita.
  A meritat !
 • Mircea Dragan 14.06.2024 19:31
  Asta a murit cand a vazut tariful la parcare.
 • Constantinescu Valentin-Ionut 14.06.2024 14:31
  condoleante
 • Dorel Timpa 14.06.2024 19:53
  Bine domnilor,

  ucidere din culpa, din culpa lu ciolanis, ciolacos, catzu pirtzu, rafaela, arahatus, gheorghita și toată șleahta de apostoli ai "înțepării " ritualice cu otrava genocidara cunoscută sub numele de "vaxin anticovrig"
  Numa de v-ar baga cineva și la pîrnaie, unde va e locul!
Ultima oră

22:50

Episcopul Maramureșului, despre noile canonizări: Va veni vremea canonizării și a unor intelectuali creștini și femei mărturisitoare - VIDEO

22:00

14 iulie 1967 - Săvârșirea marelui poet Tudor Arghezi, fost diacon la Stavropoleos și călugăr la Cernica. Ce poezie a creat pentru Corneliu Zelea Codreanu: FĂT FRUMOS. Ce spunea despre Românul Absolut: Eminescu e sfântul preacurat al versului românesc

21:05

O clinică din Marea Britanie recunoaște că vaccinul experimental recomandat de Vasile Bănescu la Trinitas TV a ucis un tânăr de 26 de ani în 13 zile după ce a fost mințit privind gravitatea riscului generării cheagurilor de sânge

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?

12:36

Ochiade discromate: Dulcețuri nostalgice din verile de odinioară

12:31

A plecat la ceruri maestrul Dan Zamfirescu, istoric literar, bizantinolog, editor și publicist, unul din doctrinarii naționalismului de dinainte de ’89