Previziunile Monahului Filotheu de la Petru Vodă făcute la Sfântul Vasile 2021: Vaccinul ”anti-Covid” poate aduce: 1 - Cancer, 2 - Infertilitate și 3 - Moarte. Părintele Justin a fost categoric: Nu primiți acest vaccin! TEXT și VIDEO CENZURAT de YouTube

De Monahul Filotheu Bălan și Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Monahul Filotheu Bălan, cunoscut exeget, editor și autor de lucrări patristice, fost secretar personal al Părintelui Justin Pârvu, a susținut la Mănăstirea Petru Vodă, pe 1 ianuarie 2021, predica de Sfântul Vasile cel Mare, pentru a întâri pelerinii și frații întru credință în Noul An. Cu această ocazie, în încheierea predicii, s-a referit și la problema fierbinte a României, în ziua de azi și, probabil, și de mâine: vaccinurile, după cum scriam chiar noi în 2021. Previziunile din avertismentul Părintelui de la Petru Vodă se împlinesc azi, din păcate pentru cei care au căzut în capcana necuratului, prin vasele sale murdare din lume și din România. YouTube, la reclamațiile cenzorilor de Dâmbovița, i-a șters adevărurile de pe platforma deținută de compania cenzurii mondiale, Google. Redăm mai jos fragmentul de final, transcris, cât și în format audio, încărcat atunci de ActiveNews, pentru siguranță, și pe platforma video Rumble:

Monahul Filotheu Bălan: „Știu că întrebarea zilei este „ce facem, părinte, ne vaccinăm sau nu?” Răspunsul ni-l dau doi sfinți. Întâi: Sf. Paisie Aghioritul, care, în urmă cu vreo 30 de ani, întrebat fiind despre Sfârșitul Lumii, a spus: ”Iată, acum, a apărut o boală pentru care au aflat un vaccin care va fi obligatoriu și ca să-l poată face cineva îl vor pecetlui. Îi vor pune cipuri”. Găsiți asta în cartea sa ”Trezire duhovnicească”, publicată de părinții de la Schitul Lacu din Sf. Munte, la pagina 195 din ediția din 2006. Ca să nu zică cineva că, stai să vezi, că Sf. Paisie n-ar fi spus asta. Ba da, a spus asta: că vor găsi o boală, și pentru ea vor face un vaccin, care va fi obligatoriu și ca omul să poată să dovedească faptul că și-a făcut vaccinul se va ajunge în cele din urmă la această chestiune cu implantarea de cipuri.

Iar Părintele nostru Justin, a zis așa: ”Aveți încredere, că Domnul vă va da putere să mărturisiți pentru El. Trăim într-o lume anarhică. Întreaga clasă politică este vrăjmașa lui Hristos și slujitoare a răului. De aceea, numai simpla noastră viețuire, fără să abdicăm de la principiile noastre creștine, este o mărturisire de mucenicie, de zi cu zi. Așadar, nu primiți acest vaccin!

Și nu-i nimic nou ceea ce aduc puterile politice de azi. Totul este la vedere și sunt conștienți că nu mai au niciun adversar de temut și luptă pentru exterminarea populației, ca cei puțini care vor rămâne să se închine lor. Acum ei studiază și fac trierea, iar modul în care vor distinge oamenii între ei sunt cipurile. Ai sau nu ai cip? Căci în fond, ce este cipul? O armă împotriva omului. Iar noi nu mai avem arme. Tineretul nostru este obosit, încât chiar să vrea să se ridice din vraja în care trăiește nu mai are putere.

Singurele noastre arme sunt numai cele duhovnicești: rugăciunea, smerenia, dragostea dar și mărturisirea. Nu se poate dragoste fără mărturisire. Dragostea este jertfitoare, iar dacă noi ne temem să mărturisim Adevărul, ce jertfă mai avem? Sau dacă nu ne pasă de aproapele nostru care este în neștiință și noi nu îl informăm si il lăsăm să cadă pradă acestui sistem, ce dragoste mai avem? Cei care se mai luptă astăzi să trezească pe fratele lor, care nu au rămas nepăsători față de viitorul nației și al Bisericii, aceia sunt fiii dragostei lui Dumnezeu. Care își pun viața pentru frații lor.

De aceea, mamelor, educați-vă creștinește copiii și nu-i lăsați necontrolați, nu-i lăsați să-și facă mendrele lor, nu-i lăsați să cadă pradă acestei societăți pentru că le-ați și asigurat moartea sufletească. Dar iată că, prin vaccinuri, și pe cea trupească. Mai degrabă ieșiți din mijlocul acestei societăți și vă creșteți copiii în dragoste și simplitate. Sărăcia și greutățile vă vor întări mai mult și mintea și sufletul și trupul. Nu vedeți că prin atâtea libertăți și drepturi ale copilului ei ajung să aibă dreptul de a ți-l ucide, dreptul de a distruge o nație?

Fraților, e foarte simplu acum, în privința coronavirusurilor: dicționarul medical spune că nu există medicament, nu există remediu, nu există nici o soluție împotriva coronavirusurilor. Acest covid este un coronavirus, deci nu se poate inventa nici un medicament. De ce? Tot dicționarul medical spune că datorită faptului că face foarte multe mutații. Se transformă el pe el însuși în tot felul de forme. Se cheamă, în termeni medicali, virus pleomorfic. Deci nu ne certăm cu Dicționarul! Dacă dicționarul spune că nu este tratament, nu este tratament. Și mă veți întreba: și ce fac acum ăștia cu vaccinul. Păi se ceartă ei înșiși cu dicționarul.  Dacă de mii de ani de când e medicina nu s-a găsit o soluție concretă pentru aceste viroze, gripe, nici de-acum înainte nu se vor găsi. Dar ei ce vor să facă? Ei spun așa: vă facem un vaccin, pe care va trebui să-l repetați, care o să vă modifice structura celulei umane, în speță ARN-ul - acidul ribonucleic - , astfel încât, virusul dacă intră în organism, să nu vă mai poată afecta.

Dar știți care este problema? Că, dacă s-a modificat structura internă a celulei, la 3 lucruri trebuie să se aștepte omul: 1 - Cancer, 2 - Infertilitate și 3 - Moarte. Adică slăbirea imunității și părăsirea sănătății desăvârșite.

Noi atâta vrem să vă spunem: Părintele Justin a fost categoric: nu vă vaccinați cu aceste nenorociri, iar dacă vă vaccinați să vă așteptați la aceste trei lucruri.

Acum au și început să o facă. Iată, avem milioane de români care sunt în afara granițelor și li se pune condiția: nu veți putea să vă întoarceți în țara voastră, dacă nu vă vaccinați. Sau: pe la instituțiile statului sau la marile firme - nu veți mai putea lucra dacă nu vă vaccinați. Și nu avem nici un drept în momentul de față iar legea nu ne mai poate lua apărarea, că aceasta ar fi o discriminare.

Așa încât gândiți-vă foarte bine ce faceți. Cei mai liniștiți la ora aceasta sunt cei care nu trebuie să plătească facturi, adică cei care au o casă a lor, cu pământul lor, cu grădina lor. Restul, vedeți, gândiți-vă foarte bine ca să nu vă vindeți sufletul pentru confortul și comoditățile de care se bucură azi omenirea. Mare luare aminte!

E foarte posibil ca acestea să fie ultimele zile ale omenirii și e foarte posibil ca după aceste zile să vină cu soluția să dovediți că v-ați vaccinat. Să vă puneți niște cipuri. Deja au spus-o. Cei care plătesc campania de vaccinare și sunt în spatele acestei mari crime planetare au și spus: soluția va fi implantarea cu cipuri.

Părintele Justin, în urmă cu 11 ani, când a luat hotărârea să-și piardă pacea ultimelor sale zile și când a fost acuzat că și-a pierdut mințile, că ce-și bate el capul cu așa ceva, nu a mințit. Ne-a spus de mai înainte exact ce se va întâmpla acum.

Deci fraților, Adevărul îl știți. Și acesta e rolul Bisericii, de la Sfinții Apostoli, de la Sfinții Părinți Vasile și Grigorie, și până la sfinții cei de azi, să vă spună Adevărul. Știți Adevărul, Adevărul vă va face liberi! Decideți care este soarta pe care v-o asumați. Amin!”

Predica integrală VIDEO era postată pe YouTube și pe site-ul Mănăstirea Petru Vodă dar YouTube a îndepărtată-o, după cum se poate vedea AICI.



Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (12)
  • Constantin 1453 10.01.2021 08:20
    Amin părinte, doar bunul Dumnezeu mai poate acum să ne scape.
    încep vremurile sfârșitului. " Ieșiți voi morților din groapă", se apropie timpul să ne rugăm de ei să le luăm locul....
  • cyrus1 10.01.2021 14:05
    Wikileaks.org Fisiere publicate recent; https://file.wikileaks.org/file/?fbclid=IwAR2U_Evqah_Qy2wxNY12FMqFC5dAFUcZL5Kl4FIfQuMFMp8ssbM46oHXWMI

    http://stateofthenation.co/?p=46645
  • Rusi 10.01.2021 14:16
    Sa se vaccineze johanis,membrii guvernului si cei de la PNL si USR Plus pentru binele Romaniei.
  • Orizont 10.01.2021 14:32
    https://youtu.be/29j6XaadJks

    informatii importante - activati subtitrarea in engleza.
  • Orizont 10.01.2021 16:38
    "Pastorii" si-au ales calea - Brosura de propaganda pentru vaccinare distribuita de Patriarhie in toate parohiile BOR ... Patriarhul Daniel se spală astfel pe mâini privind responsabilitatea pentru reacțiile adverse majore în urma vaccinării Covid . Nici măcar impedimentul de ordin duhovnicesc, că vaccinul conține celule de fetus avortat, nu a împiedicat BOR să se delimiteze de orice propagandă a vaccinării Covid.

    PATRIARHIA ROMÂNĂ
    CANCELARIA SFÂNTULUI SINOD
    Antet. Nr. 33/ 8 ianuarie 2021

    Înaltpreasfinția Voastră,

    Cu dragoste în Hristos, Vă comunicăm faptul că, luni 14 decembrie 2020, Secretariatul de Stat pentru Culte a organizat o întâlnire, în format videoconferință, la care au participat reprezentanți ai autorităților publice cu atribuții în combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2 și reprezentanții cultelor religioase recunoscute în România.

    Între altele, în cadrul întâlnirii amintite, s-a hotărât ca, pentru o bună informare privind Campania de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, domnul colonel dr.VALERIU GHEORGHIȚĂ, PRESEDINTELE Consiliului național pentru coordonarea activităților de vaccinare împotriva SARS-CoV-2, să pună la dispoziția cultelor un material informativ.

    În data de 4 ianuaie 2021, Secretariatul de Stat pentru Culte a transmis la Cancelaria Sfântului Sinod materialul informativ intitulat Vaccinarea împotriva Covid-19 în România. Gratuită, Voluntară, Sigură, o broșură format din 18 pagini, care clarifică din punct de vedere medical mai multe aspecte cu privire la subiectul vaccinării cetățenilor împotriva virusului SARS-CoV-2.

    Întrucât, potrivit Strategiei de vaccinare împotriva Covid-19, în etapa a doua de vaccinare este inclus și personalul clerical care desfășoară activități cu risc crescut de expunere la infecția cu SARS-CoV, Vă transmitem, Înaltpreasfinția Voastră, broșura informativă Vaccinarea împotriva Covid-19 în România. Gratuită, Voluntară, Sigură, împreună cu solicitarea de a transmite acest material informativ către personalul clerical și neclerical din eparhie (ierarhi, preoți, diaconi, cântăreți bisericești, vânzători/gestionari, asistenți sociali etc., de la centrul eparhial, parohii și mănăstiri), asfel încât aceștia să aibă acces în cel mai scurt timp la informațiile și clarificările oferite de specialiști pentru a putea decide în cunoștință de cauză dacă doresc să se vaccineze.

    Cu binecuvântare și dragoste în Hristos
    DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe

    Pr. Ionuț-Gabriel Corduneanu, Vicar Administrativ Patriarhal
  • Roncea.ro 10.01.2021 17:41
    Stimate Domnule ORIZONT, interpretarea Dvs este eronată și evident sub imperiul unor impresii personale pe care le aveți față de Patriarhie.
    În contextul de mai sus, Patriarhia Română își îndeplinește obligația firească de instituție a statului român - probabil singura autentică a statului român - de a informa și nimic altceva. Nicăieri nu se recomandă în textul de mai sus vaccinarea.
    Dimpotriva, se spune foarte clar în ultimul rând, ca să intre bine în capul tuturor, că această informare este dată tuturor "pentru a putea decide în cunoștință de cauză dacă doresc să se vaccineze".
    Dar tot Patriarhia Română s-a exprimat categoric în această privință subliniind deja printr-o adresă publică faptul că VACCINAREA NU ESTE OBLIGATORIE - link mai jos.
    Vă rugăm să judecați mai bine înainte de a face astfel de comentarii care sunt folositoare numai și numai vrăjmașului și acoliților lui.
    Nu în ultimul rând, privilegiul de a comenta sub anonimat nu trebuie să se constituie într-un avantaj.
    https://www.activenews.ro/stiri/Patriarhia-Romana-respinge-in-mod-clar-vaccinarea-obligatorie.-COMUNICAT-cu-privire-la-campania-Guvernului-si-a-Presedintiei-de-injectare-in-masa-a-populatiei-cu-vaccinul-anti-Covid-insuficient-testat-la-nivel-international-164239
  • Orizont ► Roncea.ro 10.01.2021 18:37
    Multumesc pentru clarificari. Nu am nici un obiectiv in a dobandi ipotetice "avantaje" postand sub anonimat . Pana la urma este un drept de baza si nu un "privilegiu". Constat ca unica si plapanda luare de pozitie prezentata de Patriarhie in Decembrie ramane neconvingatoare si pentru alti cititori...
  • Roncea.ro 10.01.2021 17:44
    Stimate Domnule ORIZONT, interpretarea Dvs este eronată și evident sub imperiul unor impresii personale pe care le aveți față de Patriarhie.
    În contextul de mai sus, Patriarhia Română își îndeplinește obligația firească de instituție a statului român - probabil singura autentică a statului român - de a informa și nimic altceva. Nicăieri nu se recomandă în textul de mai sus vaccinarea.
    Dimpotriva, se spune foarte clar în ultimul rând, ca să intre bine în capul tuturor, că această informare este dată tuturor "pentru a putea decide în cunoștință de cauză dacă doresc să se vaccineze".
    Dar tot Patriarhia Română s-a exprimat categoric în această privință subliniind deja printr-o adresă publică faptul că VACCINAREA NU ESTE OBLIGATORIE - link mai jos.
    Vă rugăm să judecați mai bine înainte de a face astfel de comentarii care sunt folositoare numai și numai vrăjmașului și acoliților lui.
    Nu în ultimul rând, privilegiul de a comenta sub anonimat nu trebuie să se constituie într-un avantaj.
    https://www.activenews.ro/stiri/Patriarhia-Romana-respinge-in-mod-clar-vaccinarea-obligatorie.-COMUNICAT-cu-privire-la-campania-Guvernului-si-a-Presedintiei-de-injectare-in-masa-a-populatiei-cu-vaccinul-anti-Covid-insuficient-testat-la-nivel-international-164239
  • Roncea.ro 10.01.2021 17:44
    Stimate Domnule ORIZONT, interpretarea Dvs este eronată și evident sub imperiul unor impresii personale pe care le aveți față de Patriarhie.
    În contextul de mai sus, Patriarhia Română își îndeplinește obligația firească de instituție a statului român - probabil singura autentică a statului român - de a informa și nimic altceva. Nicăieri nu se recomandă în textul de mai sus vaccinarea.
    Dimpotriva, se spune foarte clar în ultimul rând, ca să intre bine în capul tuturor, că această informare este dată tuturor "pentru a putea decide în cunoștință de cauză dacă doresc să se vaccineze".
    Dar tot Patriarhia Română s-a exprimat categoric în această privință subliniind deja printr-o adresă publică faptul că VACCINAREA NU ESTE OBLIGATORIE - link mai jos.
    Vă rugăm să judecați mai bine înainte de a face astfel de comentarii care sunt folositoare numai și numai vrăjmașului și acoliților lui.
    Nu în ultimul rând, privilegiul de a comenta sub anonimat nu trebuie să se constituie într-un avantaj.
    https://www.activenews.ro/stiri/Patriarhia-Romana-respinge-in-mod-clar-vaccinarea-obligatorie.-COMUNICAT-cu-privire-la-campania-Guvernului-si-a-Presedintiei-de-injectare-in-masa-a-populatiei-cu-vaccinul-anti-Covid-insuficient-testat-la-nivel-international-164239
  • Roncea.ro 10.01.2021 17:44
    Stimate Domnule ORIZONT, interpretarea Dvs este eronată și evident sub imperiul unor impresii personale pe care le aveți față de Patriarhie.
    În contextul de mai sus, Patriarhia Română își îndeplinește obligația firească de instituție a statului român - probabil singura autentică a statului român - de a informa și nimic altceva. Nicăieri nu se recomandă în textul de mai sus vaccinarea.
    Dimpotriva, se spune foarte clar în ultimul rând, ca să intre bine în capul tuturor, că această informare este dată tuturor "pentru a putea decide în cunoștință de cauză dacă doresc să se vaccineze".
    Dar tot Patriarhia Română s-a exprimat categoric în această privință subliniind deja printr-o adresă publică faptul că VACCINAREA NU ESTE OBLIGATORIE - link mai jos.
    Vă rugăm să judecați mai bine înainte de a face astfel de comentarii care sunt folositoare numai și numai vrăjmașului și acoliților lui.
    Nu în ultimul rând, privilegiul de a comenta sub anonimat nu trebuie să se constituie într-un avantaj.
    https://www.activenews.ro/stiri/Patriarhia-Romana-respinge-in-mod-clar-vaccinarea-obligatorie.-COMUNICAT-cu-privire-la-campania-Guvernului-si-a-Presedintiei-de-injectare-in-masa-a-populatiei-cu-vaccinul-anti-Covid-insuficient-testat-la-nivel-international-164239
  • balaurul de aur 10.01.2021 20:07
    Nu pot sa inteleg declaratiile Arhiepiscopul Calinic al Argeșului și Muscelului. Este oare o simpla minciuna a celor de la antena 3 ? ( dupa mine mihai gadea este ceea ce am putea numi cel mai sinistru individ din presa romaneasca, cel mai aproape de un individ cu adevarat diabolic). Cum poti sa le spui celor care care se ocupa de campania de vaccinare "ingeri ai vietii"? Nici nu am cuvinte, nu pot sa ma raportez la o asemenea afirmatie din partea unui preot. "Ingeri", nici mai mult nici mai putin. Oare sa_i fi luat Dumnezeu mintile sau e ceva rau chiar si in interiorul Bisericii? Sper sa fie doar o minciuna mizerabila a canalelor de stiri.
  • Tabără Octavian-Adrian 02.01.2024 08:43
    Soluția, una dintre ele, ar fi și revenirea la etosul ortodox (https://cronicarortodox.wordpress.com/2024/01/01/pater-neophytos-metropolitan-de-morphou-interviu/), redescoperirea ortodoxiei si mai ales a milosteniei (trupesti si duhovnicesti).

    Hristos in mijlocul nostru.
Ultima oră

10:41

Joe Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Vladimir Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO