Moarte subită la doar 27 de ani: Giulia Gazzani, fiica primarului din Castelbelforte, provincia italiană Mantova, a fost găsită prăbușită în baie

De Părău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă o moarte subită: Giulia Gazzani, în vârstă de numai 27 de ani, a fost găsită moartă în baie sâmbătă seara, după o activitate sportivă. Era fiica lui Massimiliano Gazzani, primar la Castelbelforte și vicepreședinte al provinciei Mantova din Italia, informează Gazeta Românească.

Medicii de pe ambulanță au făcut eforturi îndelungate pentru a o resuscita, însă în zadar. Decesul a fost constatat în seara zilei de sâmbătă, 23 aprilie. Giulia Gazzani, născută în 1995, era educatoare de sănătate profesionistă. Vârsta, ocupația și istoricul medical demonstrează că nu suferea de vreo afecțiune cunoscută. Era fiica lui Massimiliano Gazzani, 58 de ani, lider istoric din Liga Nordului, primar în Castelbelforte și vicepreședinte al provinciei Mantova, scrie Corriere

I s-a făcut rău la duș

Tânăra a fost găsită fără suflare în casa în care locuia cu părinții ei și cu cei doi frați: nu cu mult timp înainte se întorsese de la sală. După activitatea sportivă, tânăra se întorsese acasă pentru a face un duș. Membrii familiei au fost alertați de faptul că fata nu mai ieșea din baie: după un timp, au intrat să verifice dacă se simte bine. Au găsit-o prăbușită pe jos, în stare de inconștiență.

La câteva minute după apelul telefonic, ambulanțierii și carabinierii au ajuns la domiciliul victimei. Ei au încercat să facă tot posibilul pentru a o resuscita pe tânără, însă, în cele din urmă, au fost nevoiți să se dea bătuți în fața realității.

Autopsie pentru Giulia Gazzani

În următoarele zile va fi efectuată o autopsie, dispusă de judecători sau solicitată de familia tinerei. Examinarea ar putea face lumină asupra cauzelor unei astfel de morți subite și dramatice.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • mariusmioc 28.04.2022 23:14
    #NecruțătorulDarwin #Edoarocoincidență #NoulNormal
  • Mircea Dragan 28.04.2022 23:44
    De ce-i surprinzator? Dupa 3 doze de ''vaccin'' si efort intens inima cedeaza. Daca nu faci efort mori mai tarziu de altceva. Totul in maxim 3 ani.
    Este logic si normal!
  • Patriot Roman 29.04.2022 00:34
    Fata era ,,educatoare de sanatate profesionista..Asa ,,educatoare" era ca nici pe ea insasi n-a fost in stare sa se educe! Adica si-a facut vaxxu de 3 ori si pac! Daca n-avea incotro maxim o data facea vaxxu si apoi lua vit,c,invermect etc, sa se detox.si tragea de timp apoi pina la pastele cailor! Asta daca avea cunostiinte medicale reale,daca se informa de unde trebuie si era suficient de inteligenta..Vaxxu provoaca cheag de singe care poate bloca inima/infarct sau face avc.Te trimite mai devreme la Dumnezeu! Iar la poarta raiului sf.Petre intreaba: Hei cum ai putut sa fii asa de prost/proasta?
  • Andri 29.04.2022 09:00
    Dumnezeu are logica gandirii diferita de a noastra. Am credinta ca ii priveste cu multa si nemasurata mila pe cei care, de frica, s-au vaccinat, si astfel si-au facut rau singuri.
  • Biancaklm 29.04.2022 11:38
    pe ce va bazati cand spuneti asta? Nu zic ca nu e adevarat, dar de unde stiti?
  • Rusi 29.04.2022 14:35
    Serul experimental a inceput sa-si faca efectul.
  • Coronoia 29.04.2022 15:32
    Bine ca nu a facut longcovid ca ala e cel mai rau lucru care i se putea intampla.
  • Taina Faradelegii 29.04.2022 20:40
    Nu ați precizat în știre dacă era sau nu vaccinată!
Ultima oră

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor