Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu (USR), contestat de Radu Zlati, fost consilier PNL al Educației, în privința diplomei de studii superioare. CONTROVERSA CONTINUĂ

De Părău Vlad  /  

Foto: Facebook

Foto: Facebook

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu (USR), a fost acuzat de fostul deputat PNL Radu Zlati că nu este licențiat al Universității din Viena și că nu ar avea nici masteratul, potrivit EVZ.ro.

„Vlad Voiculescu – Omul și-a schimbat CV-ul. Acum pare mai apropiat de realitate. Dar care realitate este cea reală? Din captură nu mai reiese că ar fi licențiat al WU (n.r. – Universität Wien) ci doar că a urmat niște cursuri; nici că ar avea masterat, ci doar că a urmat un curs de 1 an (masteratul conform Bologna este de doi ani!) numit exat așa – „Masterat”.

Pentru unii din Est (asta îmi aduce aminte asta de felul cum livrau universitățile franceze în perioada interbelică, diplome și doctorate «bonne pour l’Orient»)

P.S.: Recunosc, sunt rău. Dar tot răul este spre bine – poate așa se întărește Coaliția!” a scris Radu Zlati, vineri, pe Facebook

Radu Zlati a fost consilier al președintelui interimar Crin Antonescu în domeniul Educației, în 2012, deci cunoaște foarte bine situația atestatelor. În același an, el a fost și consilierul ministrului Educației, Ecaterina Andronescu. În decembrie 2012 a fost ales ca deputat PNL al colegiului uninominal Gherla, județul Cluj.

Postarea lui Radu Zlati vine ca reacție la felul în care Vlad Voiculescu a răspuns celor care îl acuzau că nu are studii superioare. Ministrul Sănătății publicase marți seara niște facsimile care nu dovedesc însă că a îndeplinit toate criteriile pentru obținerea masterului.
 
Dezbaterea rămâne controversată. Ne propunem să o lămurim într-un articol edificator din ediția ActiveNews de mâine. Până atunci vă recomandăm cele patru articole relaționate acestui material-semnal.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Grupul Nectarie Protopsaltul - Slavă la Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir (26 oct):

Arhid. Mihail Bucă și Grupul Psaltic TRONOS - Ofrandă Sfântului Cuvios Dimitrie (27 oct):

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Enya 14.02.2021 16:38
    Rolul individului pentru care a fost pregatit atatia ani este sa privatizeze Sanatatea, ca bigpharma sa puna mana pe banii romanilor, iar sanatatea acestora sa devina doar un urias biznis, doar un profit pentru reptile.
    Rectific: rolul IUDEI este sa privatizeze sanatatea.

    P.S. Câta mai impostura! Sa nu ai nici macar o diploma de licenta! Arati hartii, hartiute, atestate, numai licenta, nu!
    Nu-l zboara nimeni pe impostorul asta de la butoanele tarii?
    Pentru o astfel de inselaciune, nu se plateste cu inchisoarea? Abuz, fals in acte si unde s-o mai incadra...

    "Fara penali in functii publice!", tipa impostorul, in frunte cu alti impostori...
  • Enya 14.02.2021 18:49
    Nu stingeti repede situatia aceasta incredibila! E grav ce se intampla! Acest impostor care are ca agenda privatizarea sanatatii si vaccinarea fortata a populatiei NU ARE STUDII SUPERIOARE!
    A semnat inclusiv ordine de ministru aparute in MO in 2016, a avut si inca are functii de importanta vitala, a falsificat CV-ul cu care a castigat increderea romanilor, a inselat increderea romanilor, a mintit cu privire la studii, a fost pus de securisti in pozitii strategice, “recomandat” de aceste studii inexistente (nu exista diploma de licenta!), nu are nici o legatura cu domeniul sanatatii si totusi il conduce a doua oara, si inca mai este in functie!!!

    Va rog, insistati pana ce impostorul va prezenta romanilor:

    - lucrarea de licenta, cu titlul si tema prezentate in fata comisiei, care sa cuprinda si numele profesorului coordonator (si care NU exista!)
    - un link catre lucrarea de licenta, daca exista online, iar daca nu, un CD pus de el la dispozitia presei cu aceasta lucrare (care NU exista!)
    - diploma de licenta in original, eliberata de universitatea unde zice el ca a studiat (care NU exista!)
    - foaia matricola pentru toti anii de studiu, in care sa fie prezentate materiile studiate pe ani, numarul de credite pentru fiecare si mai ales notele luate la fiecare examen din toti anii de studii universitare (care NU exista!)
    - examenele date si notele la examene in cei 2 ani de masterat (care NU exista!)
    - disertatia (lucrarea de masterat) obtinuta dupa cei 2 ani de masterat (ulteriori licentei si fara de care nu se putea inscrie), cu titlul si tema aferente, coordonatorul, anul obtinerii (disertatie care NU exista!)
    - calificativul / nota obtinuta la finalizarea studiilor de masterat (care NU exista!)

    Nu vreau cursuri nefinalizate, la care doar a fost in sala, nu vreau crampeie de “studii”, nu vreau atestate, adeverinte, notificari, vreau doar cele 2 hartii oficiale de licenta si masterat! Atat si nimic mai mult! Daca nu le arata, va intreb, romanilor, dar si pe voi, oilor idioate care inca il mai sustineti pe impostor, desi escrocheria e limpede ca lumina zilei: va convine ca un astfel de infractor intelectual si clica lui sa va ia inclusiv dreptul de a respira, sa va oblige in curand sa va vaccinati cu otravuri, totul in numele unei pandemii inchipuite? Chiar nu realizati ca si el e una dintre marionetele acestei "pandemii"? Va convin arestul la domiciliu, interzicerea drepturilor si eliminarea libertatilor? Nu iese nimeni in strada sa strige demisia acestui impostor?
    Pluseristii nu mai vor moralitate, cinste, corectitudine?

    Cine si-a obtinut propriile studii legal, corect, pana la capat, cu examene, licente, disertatii si tot ce era necesar, avizate la sfarsit de Ministerul Educatiei, ma va sustine! Cine ma va combate, ori e securist trimis pe forumuri, ori e impostor ca el!


    P.S. Daca va aduce dovezile cerute, imi voi cere scuze ca am ofensat un suflet cinstit. Dar sigur nu ajung vreodata in postura aceasta pentru ca ele pur si simplu nu exista!
  • Enya 14.02.2021 20:59
    Aloo, doamna ziarista Serca, nu va autosesizati si in cazul acestui impostor? Nu-l luati la verificat? Nu faceti niste sapaturi cum numai dvs. le faceti in tara asta, de anulati inclusiv doctorate plagiate (pe buna dreptate)?!?
    Daca aveti coloana vertebrala, si sigur aveti, atunci ii veti cere public acestui individ diploma de licenta si diploma de master eliberate de Universitatea unde zice ca a studiat, doua acte totalmente diferite (deci, nu doi in unul, ca samponul cu balsamul), sa vedem si noi, poporul, foile acelea atestate de minister, cu fotografia individului, cu semnaturi, stampile, numere oficiale, cu specializarea trecuta pe licenta etc.

    Aici e si mai grav ca la mafiotii aia care si-au cumparat /plagiat doctoratele, ca de bine, de rau, aia aveau o licenta, chit ca in mare parte era hartie igienica de spiru. Dar era!
    In situatia asta avem o infractiune intelectuala, o licenta si un master inexistente, dar pe baza carora un individ a fost numit politic la poate cel mai important minister al unei tari!

    Astept (cu stima si respect) sa fiti la fel de vocala si in cazul acesta si sa demonstrati ca sunteti deontoloaga.
  • DANA Q 15.02.2021 18:53
    În Romania nu e nicio problema sa ne conduca toti prostii care, din nefericire pt. noi,au reusit sa se fofileze,sa însele pe toata lumea,sa/si atinga scopul.Astia n/au scrupule în plus, beneficiaza din plin de ajutorul securistilor tradatori care/i impun în posturi cheie cu anumite scopuri.Biata tara,bieti romani,rau am mai ajuns cu specimenele astea,adevarate napîrci.
  • Rusi 15.02.2021 19:09
    DNA-ul este complice cu aceasta specie numita voiculescu?
Ultima oră

00:30

Astăzi e Ziua ta! La Mulți Ani Doamnei cântecului românesc, Corina Chiriac! Portret aniversar și Mărturisiri despre Părintele Arsenie Papacioc - VIDEO

00:10

ȘI PE LIE VEI BIRUI ȘI PENTRU HRISTOS VEI MĂRTURISI! Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir - 26 octombrie

00:05

TREI NAȘTERI MIRACULOASE ÎN ACEASTĂ ZI DE 26 OCTOMBRIE: Mitropolitul Dosoftei acum 400 de ani, Dimitrie Cantemir acum 351 de ani, și Dimitrie Onciul, în 1856

00:00

Mihai Tîrnoveanu: Spre Valea Uzului! Cu Dumnezeu înainte!

23:00

Camelia Suruianu: RUGUL APRINS – simbol al isihasmului românesc

22:22

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, emisiune cu dr. Geanina Hagimă, dr. Oana Mihaela Secara, dr. Damian Baciu și dr. Dragoș Dinulescu, despre motivele candidaturii lor ca independenți, proiectele lor și noua carte despre crimele Pfizer – VIDEO LIVE

22:03

UCIDEȚI X-UL LUI MUSK & BLACK OPS PENTRU JFK - ”Centrul pentru Combaterea Urii în mediul Digital” condus de un bolnav de ură ordonă operațiuni secrete murdare pentru înlăturarea lui Robert Kennedy Jr. și a rețelei X a lui Elon Musk

20:48

Prof. Dr. Nicholas Dima: Alegerile din America: Cu cine votam?

19:49

Revoltător: Activiștii LGBT fac un marș chiar de Sfântul Dimitrie pentru a cere legalizarea de urgență a “parteneriatului civil” între persoane de același sex

18:21

TELEFOANELE MOBILE și CANCERUL: Dovezi ale Toxicității Celulare. EXPERIMENT și STUDIU din 2024

17:45

25 octombrie 1944, eliberarea Ardealului de sub ocupația trupelor horthysto-naziste. CAREI, ULTIMA BRAZDĂ!

16:56

Simion și Ciolacu în finală. Ionuț Apahideanu, despre partidele “de dreapta”: Ați rămas setați pe cea mai puțin credibilă linie de atac împotriva lui Simion. Vă meritați soarta

15:00

Ion Cristoiu: Dacă e cu adevărat patriot, Nicolae Ciucă trebuie să renunțe în favoarea Elenei Lasconi

14:14

Elon Musk a devenit donator constant pentru Trump: Suma imensă pe care a donat-o șeful SpaceX

13:32

Andrei Gușă și-a anunțat candidatura la alegerile parlamentare