Militar american decedat la Constanța de infarct la doar 41 de ani. MOARTEA VINE PE BANDĂ RULANTĂ. VIDEO-ACTUALIZARE

De Andrei Nicolae  /  

Foto-ilustrație US Army

Foto-ilustrație US Army

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un militar american a murit după ce a suferit un infarct în timpul antrenamentelor de la baza Mihail Kogălniceanu din Constanța. Militarul se afla internat la terapie intensivă de câteva zile, informează EVZ. Militarul era născut în anul 1981, informează și Ziua de Constanța.

Citiți și Un doctor din Armata SUA dezvăluie: Medicilor li s-a spus să NU raporteze reacțiile adverse ale serurilor experimentale Covid

Un militar american, în vârstă de 41 de ani, a murit, în această dimineață, la secția ATI de la Spitalul din Constanța. El a fost internat în urmă cu câteva zile, după ce a suferit în accident medical în timpul antrenamentelor. Soldatului i s-a făcut rău și a fost preluat de urgență la spital. Deși s-a pus problema transferului la o clinică militară din Germania, acest lucru nu a fost posibil deoarece starea sănătății sale nu permitea, mai scrie EVZ.

Din primele informații, militarul ar fi suferit un infarct chiar în timpul instrucției.

Citiți Audieri și dezvăluiri extraordinare pe tema vaccinării în Senatul SUA: creștere de 1.000% a codurilor de diagnostic pentru probleme neurologice în Armata SUA, infarct - creștere 269%, paralizie Bell - 291%, infertilitate - 471%, avorturi spontane - 300%

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Cimitirului Central Constanța, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor ce au condus la deces.

În acest caz a fost declanșată o anchetă pentru a se stabili care sunt împrejurările în care s-a petrecut decesul. Iar până la finalizarea cercetărilor, moartea acstuia este considerată suspectă, transmite sursa citată.

Citiți și PRIMUL DECES AL UNUI MILITAR DUPĂ VACCIN, ascuns de Gheorghiță și Cioclii de la COVID TV. Militarul profesionist avea 47 de ani și a murit a treia zi după vaccin, de infarct, la Centrul 110 Comunicații și Informatică al Forțelor Navale, pe 26 februarie

Actualizare:

Trupul neînsuflețit al soldatului va fi transportat înapoi la baza militară pentru ca mai apoi să fie dus în Germania, unde se va fae o a doua autopsie, urmând ca, în cele din urmă, să fie predat familiei, în Statele Unite ale Americii, au mai informat sursele citate. 

VIDEO Ziua de Constanța:

Citiți și Judecătorul arădean Caius Lăzărescu a murit subit la 49 de ani - infarct sau AVC, fostul politician PDL de Bacău Silviu Bondor, răpus pe neașteptate la 68 de ani, suceveanul de 38 de ani Ilie Rostaș, mort inexplicabil, Rodica Oleniuc, „boală necruțătoare”

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Dan Puric despre Identitate la Librăria Sophia - Conferințele Familia Ortodoxă

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Constantinescu Valentin-Ionut 07.09.2022 14:57
    condolences
  • Mircea Dragan 07.09.2022 16:51
    3 doze!
  • roman ortodox 07.09.2022 18:31
    Maybe 4 vaccine doses. Ask Bill Gates , Dr. Fauci , George Soros and his president Biden. I am sorry for him.
  • lsyandex 07.09.2022 20:05
    Vaccident.
  • remember republica 07.09.2022 20:38
    multa compasiune pentru el si familia lui. dar sunt tot mai indoit de capacitatea acestor militari de a ne apara de rusi...
  • Andri 08.09.2022 05:34
    Asta era si intentia, sa decimeze armata ca sa fim lipsiti de aparate. In USA situatia e groaznică, cobaii folositi la teste cred ca au fost tratati mai bine decat au fost tratati militarii americani de catre superiorii lor.
    Rezultatele se vad si se spun in Senat, dar demonizatii care conduc America nu fac nimic spre bine.

    Myocarditis - Up 2800%
    Cancers - Up 300% to 900%
    Infertility (Both Genders) - Up 500%
    Miscarriages - Up 300%
    Neurological Disorders - Up 1000%
    Demyelinating Disorders - Up 1000%
    Multiple Sclerosis (MS) - Up 600%
    Guillain-Barré Syndrome - Up 500%
    HIV - Up 500%
    Pulmonary Embolisms - Up 400%

    https://live.childrenshealthdefense.org/shows/chd-friday-roundtable/7E1KlfZ7Qt

    Armata a fost astfel “pregatita” pentru confruntarea cu China. Aceasta confruntare e aproape, exista informații online cu sedintele PCC unde se discuta in detalii cum se va produce atacul. Au fost observate drone chinezesti spionand in toate colturile lumii. Cred ca s-a saturat Klaus eat-ze-bugz sa ne tot opunem, asa ca lucrurile sunt putin precipitate
    Despre Klaus si PCC mai jos, de la Dr Malone

    The Annual Summer WEF Meeting

    Or How Blackrock Learned to Stop Worrying and Love the CCP

    https://rwmalonemd.substack.com/p/the-annual-summer-wef-meeting
Ultima oră

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui

13:43

Cristian Niculescu: Cine analizează praful saharian, totuși?

12:00

Av. Peter Costea: Domnule Cioloș, avortul nu înseamnă „îngrijire medicală”!

11:43

Dr. Răzvan Constantinescu: ȘTIU CĂ SUNTEȚI CONTRARIAȚI