Mihai Tîrnoveanu, reacția la fapta penală a „naționalei” de Hochei: Excluderea ministrului Tanczos Barna din Guvern și retragerea titulaturii de echipă națională lotului actual care crede că reprezintă „ținutul secuiesc” și nu România

De Mihai Tîrnoveanu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Crosele jos! „ținutul secuiesc” nu există! 

Cerem excluderea ministrului Tanczos Barna din Guvern și retragerea titulaturii de echipă națională, lotului actual de hochei care nu mai poate reprezenta România, descalificându-se în acest sens, odată cu intonarea imnului „ținutului secuiesc” în locul Imnului Național al României, la campionatul mondial de hochei. Se cere demisia sau demiterea tuturor coordonatorilor ei.

Citiți AFRONT PENAL ANTI-ROMÂNIA: Hocheiștii din Naționala României în loc să intoneze „Deșteaptă-te, române”, au cântat imnul așa-zisului Ținut Secuiesc la meciul cu Ungaria. Ministrul Mediului, Tanczos Barna (UDMR), s-a aflat în galeria ungurească

Echipa nu si-a bătut joc doar regulamentele sportive, ci și de legile în vigoare din România, încălcând în mod grav Constituția, prin promovarea autonomiei pe criterii etnice, fapt ce aduce atingere siguranței naționale a statului român.

Prezența ministrului Tanczos Barna în galeria Ungariei reprezintă de asemenea o gravă ofensă adusă țării noastre, acesta fiind obligat să poarte rangul de demnitar al statului român indiferent de conjunctura în care se află, cu atât mai mult în această situație.

Tovarășul Barna și hocheiștii nu se aflau la o bere cu băieții într-o crâșmă retrasă din Miercurea-Ciuc, după meci, unde să cânte „pofta inimii”, vorba unei manele, ci la o competiție oficială de nivel mondial unde reprezentau România.

Când sunt pe stadion, atât tov. Barna cât și sportivii, trebuie să stea drepți și să cânte cu voce tare, dacă se poate fără lacrimi de tristețe, Imnul Național al României, altfel, trebuie să plece, sau să se joace cu crosele prin Ungaria. Atât timp cât reprezintă România nu au voie să se joace cu autonomia.

Astfel de manifestări ilegale întâlnim în Transilvania nu numai la sportivii hocheisti, ci și la handbal sau fotbal, este așadar un mod de lucru, ce releva de fapt o gândire a unei mase largi de oameni simpli care locuiesc mai ales în Covasna, Harghita, Mureș, dar și în Satu Mare sau Cluj.

Ideea că doar liderii UDMR și ai altor formațiuni sustin autonomia este falsă, acest concept fiind agreat de majoritatea susținătorilor lor, mai ales din primele trei județe mai sus menționate. Liderii nu ar putea rezista fără să fie agreați de oamenii de rând care au aceeași mentalitate cu a lor, de aceea atunci când mergeți prin centrul României vă veți descurca cu greu în limba română, mai ales atunci când nu cereți doar kurtosi-colaci și cazare ca turiști ci mergeți și cu un steag tricolor românesc după voi sau vreti (cea mai mare ”greseală”) să cumpărați o casă sau un metru pătrat de pământ.

„Turistul este bun la noi” că aduce bani, că doar lasă bănuțul și nu rămâne, să ne strice „procentul”. Cam așa gândesc și acționează. Mulți mă cred „șovin” sau „extremist”, dar poate „întâmplarea” cu echipa „națională” de hochei vă dă puțin de gândit, din când în când, adevărul se relevă într-un mod în care nu poate fi contrazis. Din când în când, cu diverse ocazii, mediatizate intens pentru că sunt ”spectaculoase” si nu pot fi ascunse, răzbate spre întreaga țară informația că în Inima Țării „ceva” nu este în regulă, și chiar nu este în regulă deloc.

Crosele jos, băieți, Harghita, Covasna, Mureș, Pământ Românesc!

Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului nostru!

De Înălțarea Domnului, Ziua Eroilor, Prezent la Valea Uzului.

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • ovidiuss05 10.05.2022 12:35
    TRĂDĂTORI de țară!DC de la tanca bârnă este ceva normal ,d
  • claudiu mincu 10.05.2022 13:01
    Echipa de hochei trebuie desfiintata, dl Tanczos Barna trebuie demis de urgenta iar UDMR-ul scos in afara legii. De fapt nici nu stiu dupa ce lege functioneaza UDMR-ul. Nu este partid dar are reprezentare parlamentara, este o grupare constituita pe criterii etnice care nu are ce cauta in parlamentul ROMANIEI.
    Cine sa faca toate acestea cand primii 4 oameni in stat sunt orice mai putin patrioti ? Vi se pare ca intereseaza pe vre-unul din ei despre soarta romanilor ? Raspunsul este nu.
    Fac ce vor pentru ca asa cum spune Dragnea acum cativa ani, pot. Pot si nu-i trage nimeni la raspundere. Romanii s-au resemnat cu actuala situatie politica si economica. Cutitul nu a ajuns inca la os si chiar daca va ajunge, am vazut ca suntem dispusi sa strangem din dinti si sa mergem mai departe. Pe asta se bazeaza si domnii care ne conduc.
  • ioansperling 10.05.2022 13:46
    La ce te poti astepta intr-o tara in care presedinte e un sas iar securitatea e condusa de un evreu? Astia trebuie exclusi din sport si le trebuie retrasa cetatenia iar UDMR- ului interzis dreptul la guvernare pana nu isi revine! Dar cine sa o faca cand toti sunt interesati doar de capatuiala?
  • Dd 10.05.2022 17:23
    Să fie înzestrați cu arcuri și destule săgeți, și trimiși să apere hotarul.
  • Mircea Dragan 10.05.2022 19:07
    Desfiintati echipa. Raul trebuie taiat din radacini
  • Rusi 11.05.2022 14:28
    Tot ce s-a intamplat este penal.
  • verita 11.05.2022 15:45
    DEMISIA!!!
    Care ministru?!? Este un ungur - nu pot spune ca e roman de etnie maghiara!!!
    NU exista alta cale!
    Iar respectivii jucatori, sa plece in Ungaria!
    Da! NU exista "tinutul secuiesc! Duca-se in Ungaria, acolo sa faca ce vor ei! Sa ne lase in pace!
    ROMANIA, este una singura!
Ultima oră

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie