Mihai Leu, transferat de urgență de la Hunedoara la Spitalul Fundeni. Pugilistul suferă de cancer la colon. Mihai Leu a mers la ”Vaccinare în viteza a șasea”

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihai Leu a fost internat de urgență la Spitalul Fundeni, după ce a fost transferat cu un transport special medical de la Hunedoara. Potrivit surselor Antena 3, fostul campion mondial la box ar avea probleme din cauza unor complicații apărute după o intervenție chirurgicală suferită acum 3 săptămâni.
 
 
Mihai Leu, internat la Spitalul Fundeni din Capitală, a transmis un mesaj de pe patul de spital pe rețelele de socializare.

„Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile pozitive. Sunt pe mâini bune și deja mă gândesc să revin cât mai curând la curse.

Al vostru, Mihai Leu”, este mesajul sportivului.
 
Fostul campion mondial la box și campion național de raliuri, ajuns la 55 de ani, a fost diagnosticat cu cancer de colon în 2014 și a suferit de-a lungul timpului două operații. Ultima, de dată recentă, ar fi fost la originea complicațiilor care au necesitat internarea, conform Observatornews. El s-a tratat și la Viena după prima operație, cea din 2014.
 
Dacă s-a internat la Fundeni este posibil ca noile complicații să aibă legătură cu probleme de hematologie și recidivă de cancer. Mihai Leu a fost și un „campion al vaccinării”. În multe cazuri, deja cunoscute (Peter Imre și alții), cancerul a revenit agresiv după vaccinare.
 
 
„Mihai Leu vine la Vaccinare în viteza a șasea”
 
 „Campionul național de raliuri și viteză în coastă, Mihai Leu, este primul pilot care se alătură evenimentului Vaccinare în viteza a șasea, prin care persoanele prezente pe 17 și 18 iunie la Transilvania Motor Ring pentru a se vaccina vor avea șansa de a fi în dreapta celor mai cunoscuți piloți din România.

Evenimentul lansat de Consiliul Județean Mureș, Transilvania Motor Ring în parteneriat cu Federația Română de Automobilism Sportiv și Instituția Prefectului – Județul Mureș, va avea loc pe 17 și 18 iunie 2021, între orele 10.00 – 20.00 la Transilvania Motor Ring, localitatea Cerghid 1 G. Astfel, cei care se vor vaccina la centrul organizat la circuit cu vaccinul Johnson&Johnson vor beneficia de o tură de circuit alături de un campion din motorsport.

„Eu m-am vaccinat deja încă de acum două luni și încurajez pe toată lumea să o facă. Doar așa putem scăpa de pandemie. Salut inițiativa acestui eveniment și dacă prezența mea acolo contează, sunt onorat să pot contribui. M-aș bucura să am cât mai mulți oameni în dreapta”, a spus Mihai Leu, care va fi prezent la Transilvania Motor Ring cu modelul Ferrari 458 Challenge alături de care a câștigat două titluri de campion național la viteză în coastă.

„În aceste zile vom anunța și numele altor campioni din motorsport care vor fi săptămâna viitoare pe circuitul din Mureș pentru a încuraja vaccinarea. Împreună putem trece peste această pandemie”, a spus și președintele FRAS, Norris Măgeanu.

Campania „Vaccinare în viteza a șasea” combină siguranța pe circuit cu libertatea în societate. Te așteptăm să te înscrii în campanie și, după vaccinarea de la centrul mobil instalat la circuit îți vom injecta un plus de adrenalină pe asfaltul circuitului. Vor fi alături de tine cei mai buni piloți ai României și mașini din campionatele de raliuri, viteză în coastă, drift, super rally sau Radical Cup.”

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Sabin G 13.05.2024 11:21
    „Eu m-am vaccinat deja încă de acum două luni și încurajez pe toată lumea să o facă. Doar așa putem scăpa de pandemie. Salut inițiativa acestui eveniment și dacă prezența mea acolo contează, sunt onorat să pot contribui. M-aș bucura să am cât mai mulți oameni în dreapta”, a spus Mihai Leu
  • Aly09 13.05.2024 12:56
    Lasa ca si acuma vine in viteza a sasea Lucifer dupa el :))))))))))
  • Mircea Dragan 13.05.2024 12:34
    „Mihai Leu vine la Vaccinare în viteza a șasea” Bravo.
  • Adrian J 13.05.2024 20:24
    In spirit crestin ortodox, ne rugam pentru ei, cei sacrificati sau care s-au sacrificat. O tragedie fara margini, ei sunt de-ai nostri si noi suntem de-ai lor. Sa-i pastram in sufletul nostru si sa-i tinem minte.
  • Adrian J 13.05.2024 20:27
    In spirit crestin ortodox, ne rugam pentru ei, cei sacrificati sau care s-au sacrificat. O tragedie fara margini, ei sunt de-ai nostri si noi suntem de-ai lor. Sa-i pastram in sufletul nostru si sa-i tinem minte.
  • Passagero 13.05.2024 21:49
    Ignoranta este un pacat, de fapt este mandrie draceasca, ceva gen, "ce, ma-nveti tu pe mine? Las ca stiu eu, mai bine !" Tragedia este atunci cand lupti cu ea si te omoara sau iti distruge viata, oamenii astia insa au primit chestia asta cu bratele deschise, cu bucurie, cu viteza a 6-a, deci nu mai vorbim de tragedie.
    Chiar si cei amenintati s-o faca au pus viata pe care le-a dat-o Dumnezeu mai jos decat interesele de servici si altele.
  • Passagero 13.05.2024 21:31
    Asta este cand intelegi putin cu mintea si nu ai nci un dubiu despre asta, amestec letal !
  • Adrian J 13.05.2024 22:16
    In spirit crestin ortodox, ne rugam pentru ei, cei sacrificati sau care s-au sacrificat. O tragedie fara margini, ei sunt de-ai nostri si noi suntem de-ai lor. Sa-i pastram in sufletul nostru si sa-i tinem minte.
Ultima oră

23:10

Eroii care ne-au lăsat drept moștenire România încă sunt printre noi: veteranul de război Moș Nică Paiu, de 102 ani, despre luptele de la Cotul Donului: “Eram împușcat și la piept, și la mână. Și așa mergeam” - VIDEO

22:30

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic. Copiii vorbesc cu Părintele Justin la mormântul său. Ieromonahul Nicodim Grosu - Focul rugăciunii - VIDEO

22:22

Eurostat: România are cea mai mare inflație din UE, pentru a cincea lună consecutiv

21:30

România – Ukraina 3-0. Bucuria Victoriei – cât rezultatul unui Referendum

20:46

Pfizer, acuzat de procurorul general al unui stat din SUA că a conspirat cu guvernul și mass-media pentru a comite fraudă și fapte oneroase, inducând în eroare populația

20:06

S-a închis jocul pentru Klaus Iohannis: A pierdut și ultimul vot pentru șefia NATO – noul președinte al Slovaciei și premierul Ungariei îl susțin pe Mark Rutte

19:33

Scriitorul Constantin Barbu a primit titlul de Doctor Honoris Causa, acordat de o mare universitate din America. Interviul continuă: Despre un nou volum din Supracartea fără de ce

18:20

O bucurie pentru Geoană: Ana Birchall candidează la prezidențiale

18:07

Cântărețul Rod Stewart a fost huiduit copios după ce a afișat un portret al lui Zelenski la un concert din Leipzig, într-o regiune unde Alternativa pentru Germania a ieșit pe primul loc la alegerile europarlamentare - VIDEO

17:30

Părintele James Bernstein, cunoscut pentru cartea sa ”Uimit de Hristos. Călătoria mea de la iudaism la Ortodoxie”, a trecut la Domnul

16:47

Unde-s TREI puterea crește...

16:00

MIRCEA MARIAN vs NAȚIONALA ROMÂNIEI. Luminița Arhire: UN LIMAX DE PRESĂ

15:46

Sorin Roșca Stănescu: Dorin Cocoș o dă în primire pe Monica Macovei. Secretul lui Florian Coldea

15:32

Jumătate de milion de imigranți ar putea obține cetățenie americană conform unui nou plan al administrației Biden

15:23

Vânzările de Mașini Electrice se prăbușesc în Germania