Merkel a anunțat la Consiliul European că la vară iese pașaportul digital UE! ROMÂNIA pe o listă a Pașapoartelor de vaccinare. „O amenințare kafkiană la adresa libertății noastre și o vacă pentru industria birocrației. Comisioane, specialiști, servicii!”

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pașaportul electronic Covid-19 pentru zborul cu avionul ar putea deveni o realitate. Documentul despre care vorbim este de fapt o aplicație care va putea fi accesată doar de persoanele vaccinate sau cele cu teste negative.

În acest caz, pasagerii vor primi mesajul „Ok to travel” și se vor putea îmbarca la bordul aeronavelor. Este o propunere a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aeriene (IATA) despre care scrie azi EVZ mai pe larg. ActiveNews a scris deja pe această temă.

Zilele acestea, pe 25 și 26 februarie 2021, membrii Consiliului European se reunesc, în sistem videoconferință, pentru a discuta despre situația actuală a pandemiei de COVID-19, pregătirea pentru amenințările la adresa sănătății, securitate și apărare, precum și despre relațiile cu vecinătatea sudică, informează site-ul www.consilium.europa.eu., după cum amintește Agerpres. La reuniune s-ar putea discuta, din nou, propunerile unor state pentru un Pașaport de vaccinare.

UPDATE 26.02, Ora 00.30 La finalul primei zi, președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat că "suntem optimiști cu privire la capacitatea noastră de a ne atinge obiectivul" de a vaccina 70% din populația UE (225 de milioane de persoane) până la sfârșitul verii". Cu privire la pașapoartele de vaccinare, cancelarul austriac Sebastian Kurz a afirmat că "Sunt încântat că există un sprijin larg pentru ideea unui 'pașaport verde', rămâne acum să fie creat cât mai rapid posibil". Susținut de Bulgaria, liderul austriac a pledat pentru un certificat care să permită călătoriile și accesul în restaurante pentru persoanele vaccinate, dar și pentru cei care sunt considerați ca fiind "imunizați" după ce au contractat virusul, transmite Agerpres.

În cele din urmă, liderii europeni au încredințat Comisiei sarcina de a elabora condițiile tehnice pentru un certificat de vaccinare, cel mai probabil în format digital, demersuri care vor dura cel puțin trei luni. Anunțul a fost făcut chiar de către Cancelarul german Angela Merkel, care a declarat joi că va dura aproximativ trei luni pentru a crea un certificat de vaccinare Covid-19, informează Agerpres.

O parte din aspectele tehnice preliminare au fost deja întreprinse de Comisia Europeană - ceea ce demonstrează că declarațiile precedente au fost mincinoase (nota red.) - , dar va mai dura trei luni pentru a dezvolta un certificat digital, a afirmat cancelara, citată de agențiile de presă.

Chiar dacă faza cea mai acută a pandemiei de Covid-19 ar trebui să se încheie până în vară, vaccinările ar trebui să continue din cauza mutațiilor care apar, a spus Angela Merkel.
Cancelarul german a avertizat că țările trebuie să fie pregătite „să efectueze vaccinările anti-coronavirus mulți ani de acum înainte”.

La ora închiderii ediției Administrația Prezidențială a României nu prezentase nici un punct de vedere pe tema pașaportului, față de care Klaus Iohannis - care se presupune că a participat și el la reuniune - își exprimase anterior un pretins dezacord. La Cotroceni se doarme!

Continuarea știrii inițiale:

Grecia și Israelul, două destinații importante pentru creștini, între cele care își doresc un astfel de pașaport. Autoritățile din Țara Sfântă au anunțat de altfel acest lucru printre primele din lume.

Grecia și Cipru au încheiat acorduri turistice cu Israelul care permit cetățenilor vaccinați să călătorească fără restricții, grație unui "pașaport verde". Negocieri între Malta și Israel sunt în curs de derulare. Suedia și Danemarca au anunțat crearea de certificate electronice destinate în special călătoriilor în străinătate.

În Estonia, pasagerii sunt scutiți de carantină dacă pot prezenta o atestare de vaccinare. Același principiu în Polonia, unde o aplicație pentru "Vaccinați", permite deținătorilor să evite o carantină la intrarea în țară. La rândul său, Islanda a început la sfârșitul lui ianuarie să elibereze documente electronice destinate facilitării circulației între țări, scrie AFP, într-o analiză.

Express-ul britanic publică azi o LISTĂ cu 17 țări în care ar putea fi nevoie în scurt timp de o dovadă a vaccinării pentru a le putea vizita (ilustrația din deschidere). Din listă nu lipsește ROMÂNIA. E posibil ca jurnaliștii britanici să fie mai bine informați decât cetățenii români? Da, credem noi. S-au mai văzut astfel de cazuri. Rețeaua țiganilor care făceau trafic de carne vie și exploatare de minori în Marea Britanie, rămasă invizibilă pentru autoritățile din România, este doar unul dintre ele.

Sophie de Menthon, președinta mișcării franceze ETHIC, consideră într-un comentariu pentru publicația Caseur, tradus de SmartRadio, că pașaportul de vaccinare va genera situații kafkiene. Redăm câteva extrase:

„A oferi un pașaport de vaccinare Covid înseamnă în limbaj simplu să-l impui. Există însă o anumită indecență în abordarea subiectului, câtă vreme suntem absolut incapabili să oferim vaccinuri celor vulnerabili, tineri sau bătrâni. Se pare că, pentru a convinge autoritățile să redeschidă tot ceea ce ne este interzis – fără nicio logică – soluția universală ar fi să se ofere acces doar celor vaccinați, care pot demonstra imunizarea un document. Așa se face, de exemplu, că cei vaccinați ar putea să viziteze un muzeu, să schieze, să meargă la cinematograf, teatru sau restaurant… Arătați pașaportul!”, scrie autoarea comentariului.

Ce facem cu libertatea? Cine are dreptul să ne refuze accesul în anumite locuri? Ce facem cu libertatea de mișcare, de a veni și a pleca, egalitatea privind prezența într-un anumit spațiu și imparțialitatea?

O bună ocazie, de asemenea, de a crea o uzina de pașapoarte, un dar de la Dumnezeu pentru birocrație, imaginați-vă: vor exista cei care au avut deja Covid și care au anticorpi (pașaport de anticorpi care trebuie reînnoit după teste regulate, pentru a vedea dacă anticorpii sunt încă acolo); Cei care nu sunt vaccinați din cauza unei contraindicații medicale (cei alergici). Și ce facem când vaccinul nu va mai avea efect asupra anumitor variante? Un pașaport pentru fiecare tulpină? Dar despre datele de sănătate? Confidențialitate? Cine va configura baza de date? Câte comisioane, câți specialiști, câte servicii?

Uităm, de asemenea, principalul lucru: eminenții noștri specialiști sunt de acord că vaccinul te protejează, dar nu te împiedică să îi infectezi pe alții, de unde necesitatea continuării măsurilor de prevenție.” 

Mască, distanțare, vaccin și apoi din nou, vaccin, distanțare, mască etc

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • ioansperling 26.02.2021 09:26
    https://vrabiute.blog/2021/02/26/pasaport-de-vaccinareca-sa-treci-peste-hotareun-act-fara-nici-un-rostpraf-in-ochi-la-omul-prost/
  • JoeB 26.02.2021 11:43
    Adevărul despre COVID-19 | O carte nouă de dr. Joseph Mercola
    Manipularea nerușinată a testelor PCR pozitive
    Analiză de Dr. Meryl NassFact verificat
    26 februarie 2021

    test PCR rata fals pozitivă
    STORY AT-A-GLANCE-
    Fiecare pacient internat este testat pentru COVID, adesea în mod repetat, utilizând teste PCR cu rate ridicate de fals pozitiv
    Pozitivele false se datorează, în mare parte, pragurilor exorbitante ale ciclului, care se referă la numărul maxim de dublări permise în timpul testului
    OMS a sugerat că testele ar trebui efectuate numai la cei cu simptome, iar rezultatele lor ar trebui interpretate ținând cont de contextul clinic, dar majoritatea testelor PCR din SUA sunt utilizate foarte diferit: pentru a examina asimptomatica la locul de muncă, la colegii și universități și pentru a permite trecerea frontierei
    În plus față de rezultatele PCR inexacte, o varietate de alte măsuri au distorsionat numărul raportat de decese cauzate de COVID
    CDC a schimbat modul în care a codificat certificatele de deces pentru o deces cauzată de COVID în martie anul trecut, pentru a include pe toți pentru care COVID contribuie în vreun fel la deces
    Prin crearea unor definiții de cazuri excesiv de libere pentru COVID, dintre care mai multe nu au necesitat un singur semn de boală, ci doar un test pozitiv, CDC a reușit să calibreze numărul de cazuri COVID pozitive în funcție de rata la care a lansat testele
    Ratele de spitalizare1 asociate cu COVID au scăzut de la un nivel ridicat de 132.500 de americani la 6 ianuarie 2021, la 71.500 la 12 februarie 2021. SUA avea 920.000 de paturi de spital cu personal în 2019,2, din care 14,4% aveau un caz COVID în ianuarie 2021 și 7,8% fac până acum în februarie 2021.

    Această scădere extraordinară a fost prevăzută. Fiecare pacient internat este testat pentru COVID, adesea în mod repetat, folosind teste PCR cu rate ridicate de fals pozitiv. Falsele pozitive se datorează în mare parte pragurilor exorbitante ale ciclului. Aceasta se referă la numărul maxim de dublări care sunt permise în timpul testului.

    Problema cauzată de pragurile de ciclu excesive a fost bine descrisă într-un articol din New York Times din august 2020 3, dar altfel a fost ignorată de mass-media. Dr. Sin Hang Lee, director al Laboratorului de diagnosticare moleculară Milford din Connecticut, a contestat4 dependența FDA de pragurile ciclului exorbitant în acceptarea cererilor de eficacitate pentru vaccinul COVID-19 Pfizer la începutul lunii decembrie 2020. El și FDA rămân implicate în această dezbatere.

    OMS a instruit utilizatorii și producătorii de teste PCR pe 14 decembrie 2020,5 și din nou pe 20 ianuarie 2021,6 că trebuiau să scadă pragurile ciclului PCR. Ghidul din 14 decembrie a declarat îngrijorarea OMS cu privire la „un risc crescut pentru rezultatele false ale SRAS-CoV-2” și a indicat „zgomotul de fundal care poate duce la un specimen cu un rezultat al valorii pragului ciclului ridicat [interpretat incorect] ca un rezultat pozitiv. "

    Prima instrucțiune7 a fost înlocuită de cea de-a doua, care recomandă suplimentar utilizarea clinică a testului: 8 Dacă „rezultatele testului nu corespund cu prezentarea clinică, un nou specimen ar trebui luat și retestat ...”

    Deși acest lucru implică faptul că testul trebuie efectuat numai la cei cu simptome, iar rezultatele acestuia ar trebui interpretate ținând cont de contextul clinic, majoritatea testelor PCR din SUA sunt utilizate foarte diferit: pentru a examina asimptomatica la locul de muncă, la colegii și universități și pentru a permite trecerea frontierei.

    Nu se aplică nicio precauție rezultatelor
    Un singur test pozitiv definește pe cineva ca un caz COVID. Cu toate acestea, este bine cunoscut 9 și a fost recunoscut în ghidul OMS din ianuarie 2021, că screening-ul în situații de prevalență scăzută a COVID, cum ar fi în screening-ul asimptomaticilor, crește riscul de fals pozitive.

    Și, riscul crește pe măsură ce prevalența bolii scade, astfel încât, în situații de prevalență scăzută a bolii, este obișnuit să constatăm că majoritatea pozitivilor sunt de fapt falsi. De exemplu, consultați această diagramă [referențiată] BMJ și apoi exemplul real din comentariul de mai jos

    Toată lumea din domeniu știa că rezultatele testelor PCR erau false. Chiar și dr. Anthony Fauci a recunoscut11 în iulie 2020 că pragurile ciclului peste 35 nu măsurau virusul și, în plus, virusul nu putea fi cultivat din probe care necesitau un număr mare de cicluri pentru a demonstra pozitivitate.

    Dar bătăile de la Coronavirus Task Force12 și unii academicieni13 și alții14 au fost „testați toate, testați des” - în ciuda numărului excesiv de falsuri pozitive și negative. Congresul15 a alocat în repetate rânduri16 multe miliarde de dolari pentru testare (adesea gratuită pentru persoana testată) și astfel testarea a crescut rapid.

    Aproape 2 milioane de teste COVID pe zi17 au fost înregistrate în SUA între 20 noiembrie 2020 și 19 ianuarie 2021. Cele mai multe dintre acestea au fost teste PCR care, în ciuda problemelor lor, sunt încă considerate cele mai exacte. Majoritatea testelor rămase efectuate au fost teste rapide de antigen. Și aceste teste suferă de rate ridicate de fals pozitiv, așa cum a avertizat FDA în noiembrie 2020

    În timp ce decesele zilnice au scăzut cu aproximativ 15% începând cu 12 ianuarie 2021, au existat scăderi dramatice în cursul lunii în cazuri noi19 (în scădere cu 60% de la 250.000 de cazuri noi pe zi la 100.000) și, după cum sa menționat, în spitalizări20 (în scădere cu 46% ). Rapoartele susțin că peste 486.000 de americani au murit din cauza COVID începând cu 16 februarie 2021.21

    Cu toate acestea, niciunul dintre aceste numere nu este fiabil. În plus față de rezultatele PCR inexacte, o varietate de alte măsuri au distorsionat numărul raportat de decese cauzate de COVID. În timp ce CDC codifică electronic alte cauze ale decesului, a ales să predea codul fiecărei decese COVID22 și explică:

    "Este nevoie de timp suplimentar pentru a codifica decesele COVID-19. În timp ce 80% din decese sunt procesate și codate electronic de NCHS în câteva minute, majoritatea deceselor cauzate de COVID-19 trebuie să fie codificate de o persoană, ceea ce durează în medie 7 zile."

    Apasa aici pentru a afla mai multe
    CDC Tratarea deceselor COVID în mod diferit
    Aștept CDC să răspundă la întrebarea mea privind Legea privind libertatea de informații, care a solicitat protocolul pe care îl folosesc codificatorii CDC pentru codificarea COVID-19 ca cauză de deces. De ce CDC tratează decesele COVID diferit de decesele cauzate de alte afecțiuni?

    CDC a schimbat modul în care a codificat certificatele de deces pentru un deces cauzat de COVID în martie 2020, pentru a include pe toți pentru care COVID contribuie în vreun fel la deces. Plasând diferite părți ale instrucțiunilor despre codificare pe diferite pagini web, CDC a ascuns cu succes ceea ce făcea.

    Pe o pagină, ghidul23 afirmă: „Dacă se determină că COVID-19 este o cauză de deces, ar trebui să fie raportat pe certificatul de deces.” Pe o altă pagină web, CDC afirmă: „Când COVID-19 este raportat ca cauză de deces pe certificatul de deces, acesta este codificat și considerat ca deces datorat COVID-19.” 24

    CDC a încurajat furnizorii să fie generoși cu denumirile COVID.25 Și definiția decesului COVID pare a fi o țintă în mișcare, 26 variabilă între state. CDC încearcă să explice27 de ce numărul mortalității sale nu se adaugă și include această scuză: „Alte sisteme de raportare utilizează definiții sau metode diferite pentru numărarea deceselor”. Dar CDC a ales să nu emită orientări uniforme.

    Diagnostic COVID aplicat liberal
    Oricine cu un test COVID pozitiv care moare în decurs de 30 de zile de la test este considerat ca deces din cauza COVID, chiar dacă COVID nu este menționat pe certificatul de deces din Nevada. COVID29,30 dacă victima a avut un test recent pozitiv. Agenția de sănătate din Oregon a raportat în august 2020: 31

    „Considerăm decesele prin COVID-19: Decese în care un pacient spitalizat din orice motiv în decurs de 14 zile de la rezultatul pozitiv al testului COVID-19 moare în spital sau în cele 60 de zile de la externare. Decese în care COVID-19 este listat ca cauză principală sau care contribuie la deces pe un certificat de deces. "

    CDC presupune că multe decese, poate jumătate, care listează pneumonia generică ca cauză a decesului sunt de fapt decese prin COVID și le redesignează ca decese cauzate de COVID.

    CDC a creat o nouă categorie statistică pentru decese, intitulată „Pneumonie, gripă și COVID-19” sau PIC, 32,33 pentru a facilita această reproiectare.

    CDC a admis: 34

    „Datele săptămânale de supraveghere a mortalității includ o combinație de cauze de deces codate manual și codificate manual, colectate din certificatele de deces. Înainte de săptămâna 4 (săptămâna care se încheia la 30 ianuarie 2021), procentele de decese datorate PIC erau mai mari în rândul înregistrărilor codificate manual decât înregistrărilor codificate automat mai rapid.

    S-au adus îmbunătățiri procesului de codificare a mașinilor care permit ca mai multe decese legate de COVID-19 să fie codate automat și, în continuare, se așteaptă ca procentul de decese PIC dintre datele codate manual și codate manual să fie mai similar.

    Datele prezentate sunt preliminare și se așteaptă să se schimbe pe măsură ce mai multe date sunt primite și procesate, dar cantitatea de modificare a procentului de decese datorate PIC ar trebui să fie mai mică în viitor. Săptămânile pentru care pot apărea cele mai mari modificări ale procentului de decese cauzate de PIC sunt evidențiate în gri în figura de mai jos și ar trebui interpretate cu precauție. ”

    Procentul deceselor PIC
    CDC aplică mai multe tehnici statistice pentru a face față datelor anormale înainte de a publica rezultatele cauzei morții. Datele brute despre deces nu sunt puse la dispoziția publicului.

    În cazul în care COVID este inclus în contribuția la deces în certificatul de deces, chiar dacă decesul este cauzat de cancer sau infarct, CDC îl etichetează drept deces cauzat de COVID.

    Deoarece spitalele sunt plătite de mai multe ori mai mult de Medicare pentru pacienții cărora li s-a dat un diagnostic COVID și nu este necesar un test COVID pozitiv, se presupune că diagnosticul COVID se aplică în mod liber la pacienții spitalizați.

    Prin schimbarea metodelor prin care își efectuează calculele, CDC a făcut imposibilă compararea statisticilor din anul anterior cu perioada de la apariția COVID.

    Medicul și fostul legislator de stat din Minnesota, Scott Jensen, a descris un audit35 al certificatelor de deces atribuite COVID în Minnesota. Certificatele de deces care enumerau COVID ca fiind cauza principală a decesului au totalizat 2.715, dar decesele atribuite COVID au inclus 878 de decese în plus, o creștere de 32%.

    Publicul este în întuneric
    Prin acceptarea pragurilor de ciclu excesive pentru testele PCR COVID, CDC a extins considerabil numărul de cazuri COVID pozitive, spitalizări și decese. Prin utilizarea unei varietăți de măsuri statistice idiosincrazice și în schimbare, CDC a reușit să controleze și să crească în continuare numărul de decese atribuite COVID-19.

    Nu vreau să spun că testele PCR, ai căror producători și-au redus recent pragurile de ciclu, sunt acum exacte. Peste 200 de teste PCR diferite au fost „autorizate” conform normelor de urgență36 de către FDA, care până acum nu le-a standardizat și nu le-a aprobat în mod oficial.

    Publicul este în întuneric cu privire la faptul dacă și cum s-ar fi putut schimba fiecare test individual ca răspuns la instrucțiunile OMS și rămânem informați cu privire la acuratețea fiecărui test. De fapt, a fost stabilit37 de Colegiul American de Patologie că rezultatele testului COVID-19 PCR nu sunt reproductibile.

    Prin codificarea manuală a fiecărei decese cauzate de COVID, CDC și-a dat puterea de a determina câte decese prin COVID ar fi numărate la un moment dat. Și prin crearea unor definiții de cazuri excesiv de libere38 pentru COVID, dintre care mai multe nu au necesitat un singur semn de boală, ci doar un test pozitiv, CDC a reușit să calibreze numărul de cazuri COVID-pozitive în funcție de rata la care a lansat testele la națiune.

    Astăzi, mass-media ne spune să ne bucurăm. Maryland tocmai a obținut procentul de teste COVID pozitive sub 5%, 39 când în urmă cu o lună rata era de 8,76%. În statul meu Maine, o reducere a procentului de rezultate pozitive a testelor a transformat toate județele în „verzi”, permițând școlilor să fie deschise.40 Cât de mult se datorează reducerea pragurilor ciclului?

    Suntem culcați în abis
    Lucrurile sunt mai rele, lucrurile sunt mai bune. Nu purtați mască41 - nu, purtați o mască - hei, purtați două măști.42 Vine noi variante cu și mai multă infectivitate! Dar nu mai sunt letali, iar SARS-CoV-2 este deja destul de infecțios, așa că noile tulpini vor face o diferență apreciabilă?

    Se pare că, în ciuda faptului că te-ai recuperat de la COVID, poți fi reinfectat cu noile tulpini virale. Dar cât de comun este acest lucru? Înseamnă pur și simplu că puteți avea un test PCR pozitiv, dar să fiți altfel asimptomatic? Am găsit doar un singur raport de caz43 al unei persoane care se îmbolnăvea grav de o nouă tulpină după ce s-a recuperat din COVID original.

    Ideea este de a ne cere să cerșim cel mai recent vaccin de îndată ce am primit ultimul vaccin, dar care nu mai este eficient.
    Ideea este să venim în continuare cu narațiuni care să justifice blocarea noastră și reducerea productivității.
    Ideea este să ne ținem înspăimântați, confuzi și incapabili să ne folosim inteligența.
    Ideea este să ne oprim să ne uităm profund și clar la ceea ce se întâmplă, în timp ce mass-media aruncă isteria COVID non-stop.
    Familiile noastre sunt sfâșiate. Micile noastre afaceri sunt în faliment. Țările noastre, și probabil noi înșine, sunt scoase din bănci, deoarece împrumuturile la o scară nemaiauzită persistă într-un ritm amețitor. Cine va plăti aceste datorii? Care va fi prețul? Puteți vedea că jefuirea și prăbușirea economiilor noastre sunt intenționate, susținute de minciună după minciună?

    Suntem mințiți în abis. Așa-zișii noștri lideri ne aruncă pe noi și mai ales pe copiii și nepoții noștri peste o stâncă. Ne-au aruncat Constituția de mult. Acum, ei ne-au furat și vândut viitorul.

    Te rog, calmeaza-te. Opriți toate „știrile” și meditați la ceea ce s-a întâmplat. Putem rezolva această mizerie, odată ce o înțelegem suficient de mult. Acordați-i timpul și concentrarea pe care o merită. Liderii noștri nu ne vor salva. Doar noi putem.


    + Surse și referințe
    Investigația OMS asupra originii COVID-19 este în mod flagrant coruptă
    SPARGERE
    ȘTIRI


    E-MAIL
    ARTICOL

    TEXT
    ARTICOL
    VEZI MAI MULT
    Abonați-vă la buletinul informativ GRATUIT nr. 1 pentru sănătate naturală
    Introduceți adresa de e-mail
    CONECTAȚI-VĂ CU DR. MERCOLA

    Instagram MeWe Snapchat Gab Telegram BitChute
    Declinare de responsabilitate: Întregul conținut al acestui site web se bazează pe opiniile Dr. Mercola, cu excepția cazului în care se menționează altfel. Articolele individuale se bazează pe opiniile autorului respectiv, care păstrează drepturile de autor așa cum sunt marcate. Informațiile de pe acest site web nu sunt destinate să înlocuiască o relație individuală cu un profesionist calificat din domeniul sănătății și nu sunt menite ca sfaturi medicale. Acesta este destinat ca un schimb de cunoștințe și informații din cercetarea și experiența Dr. Mercola și a comunității sale. Dr. Mercola vă încurajează să luați propriile decizii de îngrijire a sănătății pe baza cercetărilor dvs. și în parteneriat cu un profesionist calificat din domeniul sănătății. Dacă sunteți gravidă, alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală, consultați medicul înainte de a utiliza produse bazate pe acest conținut.

    Dacă doriți să utilizați un articol pe site-ul dvs. vă rugăm să faceți clic aici. Acest conținut poate fi copiat integral, cu drepturile de autor, contactul, crearea și informațiile intacte, fără permisiunea specifică, atunci când este utilizat numai într-un format non-profit. Dacă se dorește orice altă utilizare, este necesară permisiunea în scris de la Dr. Mercola.

    Termeni și condiții | Politica de confidențialitate actualizată | Sitemap

    © 1997-2021 Dr. Joseph Mercola. Toate drepturile rezervate.

    Mercola Health Resources, LLC BBB Business Review
    Site-urile McAfee SECURE vă ajută să vă mențineți în siguranță împotriva furtului de identitate, a fraudei de card de credit, a programelor spion, a spamului, a virușilor și a escrocheriilor online.
    Certificare de confidențialitate online TRUSTe
    Mercola.com
  • Orizont 26.02.2021 13:29
    Germania guvernata de hibrizii cu ADN-ul satanei va fi stearsa de pe suprafata Pamantului. "Vaccinarea" este primul pas intr-un proces de hibridizare a intregii specii umane si unul dintre centrele de comanda este Germania!
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO