Tânărul medic stomatolog Iulian Juncănaru a murit subit în urma unui infarct

De Ginan Abraheam  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul stomatolog Juncănaru Iulian a decedat de curând. Conform apropiaților, acesta ar fi avut probleme cu inima. 

El a studiat Medicina, respectiv Stomatologia la Cluj Napoca și Oradea și activa ca profesionist apreciat în domeniu la București, la clinicile DENTAPLUS și în Rețeaua Regina Maria.

Familia prietenii și cunoștințele au scris pe pagina sa de facebook mai multe mesaje de condoleanțe. 

După un priveghi la IML, astăzi va fi dus la casa părintească, pentru a fi înmormântat la Broșteni, Neamț.

Dumnezeu să-l ierte!

 FOTO:


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • Mihail Murariu-Magureanu 02.12.2022 21:29
    Vreau sa transmit sincere condoleante familiei si celor apropiați! Sunt devastat de această groaznica veste...Un om extrem de activ profesional si care, din cate stiu, făcea si sport în mod regulat...Un foarte bun medic stomatolog specializat în implantologia dentara...Un bun profesionist...Un om deosebit...Sunt aprecieri ale unui colaborator de ani de zile pe radiologie dentară...
    Dumnezeu sa il ierte!
  • Stoian George-Daniel 02.12.2022 22:07
    Ajutati-ma sa inteleg ceva. Era tanar, facea sport in mod regulat, nu avea antecedente medicale legate de probleme cu inima, in aceste conditii. In aceste conditii CUM SE FACE CA NIMENI DINTRE CEI CARE L-AU CUNOSCUT, (COLABORATORII LUI, PRIETENII LUI, FAMILIA LUI) NU IESE PUBLIC SA INTREBE MINISTERUL SANATATII SI PE MINISTRUL SANATATII CUM E POSIBIL SA MOARA DE INFARCT TOT MAI MULTI OAMENI SANATOSI? FAMILIA LUI, DE CE NU IESITI PUBLIC SA SPUNETI DACA ERA SAU NU ERA INJECTAT CU VACCINUL GENOCIDAR DE TIP ARN MESAGER? CUM VA RABDA INIMA SA TACETI CAND ESTE EVIDENT (ERA MEDIC, CEL MAI PROBABIL A FOST CONSTRANS SA SE INJECTEZE PT A MAI PUTEA PROFESA) CE ANUME L-A UCIS PE OMUL DRAG VOUA? CUM PUTETI SA TACETI ?
  • Mircea Dragan ► Stoian George-Daniel 02.12.2022 23:13
    Nu l-a constrans nimeni sa se injecteze. Pur si simplu s-a conformat. Din comoditate.
    Ptr noi neintepatii 2021 a fost un al al restrictiilor si al presiunilor dar ptr o ''oitza'' ca el a fost oarecum normal. Inca un ''ascultator'' s-a mutat dincolo.
  • Mircea Dragan 02.12.2022 23:15
    Mergi si comunica-le personal. Aia nu citesc activenews ci vaccinare punct ro.
  • Constantinescu Valentin-Ionut 03.12.2022 00:04
    condoleante
  • Badass 03.12.2022 00:12
    Nu înțeleg cum ăștia cu bani s au vaccinat pe bune. Chiar nu a avut 300 de euro sa se vaccineze la chiuveta? Da o in ma-sa de treabă. Au murit cu zile.
  • Carbid 03.12.2022 12:33
    Vă înțeleg...dar dacă stați să gandiți mai în profunzime problema, ce soluție era cu adevarat vaccinarea la chiuvetă?? Am contemplat si eu asta la un moment dat, dar apoi am zis NU ! Hristos nu s-a rastignit ca eu sa-l trădez cu chiuveta!
    Am refuzat vaccinarea (m-a luminat Bunul Dumnezeu!) și am suportat consecințele!
    Cernerea continuă, să știți!!! Suntem într-o mică "pauză"!!!
  • Coronoia 03.12.2022 13:55
    Romanisme din-astea cu "vaxinarea la chiuveta" sunt false solutii, mai mult ne infunda in rahat. Elitelor trebuie sa le aratam sfidator degetul din mijloc si sa le transmitem sa-si bage injectiile, lockdown-urile, mastile, clima, trotinetele electrice, creditele sociale, monedele digitale si mancarea din gandaci direct in cur.
    Sa zicem ca la runda 2 de vaxinare ne injectam la chiuveta si obtinem un fals ceferticat de privilegiat valid timp de 6 luni. Apoi? Vine runda 3 de vaxinare si iar trebuie sa ne zbatem sa obtinem ceferticat fals. Apoi vine runda 4, runda 5, infinite runde de vaxinare si poate si din ce in ce mai frecvente, si de fiecare data cu bataie de cap sa obtinem ceferticatul fals ca poate medicul care ultima data ne-a vaxinat la chiuveta acum se teme de "autoritati" si nu mai vrea sa ne ajute.

    Iar mai tarziu dupa ce vin elitele cu celelalte planuri de-ale lor ticnite, ce facem, incercam iarasi sa ne descurcam cumva romaneste? Cum? Ne oprim caloriferul iarna ca sa para ca ne conformam poruncii elitelor de a "salva clima" dar dam foc pe sestache la niste cartoane in sufragerie? Acceptam de ochii lumii sistemul de credite sociale dar injuram pe ascuns puterea cum o faceam pe vremea comnistilor? Ne facem ca bagam gandacul in gura dar il scuipam sub masa cand nu se uita Schwab atent?
    Asta nu e viata.
    Fara negocieri cu dementii. Sa-si faca resetarea ei si cu mamele lor. Daca omenirea in masa se ridica din genunchi si ii infrunta pe inbuibatii astia, nu au ce sa ne faca. Suntem prea multi, trebuie doar sa nu fim oi.

    Eu ca neinjectata nici macar nu am facut in 3 ani sfanta boala covrig de frica careia tremura atatia idioti multiplu "imunizati". Dar daca as fi facut sfanta boala, autoritatile m-ar fi premiat cu un ceferticat de privilegiata timp de 6 luni (ca asa functioneaza in lumea asta cu susul in jos: cica luptam sa combatem epidemia de raceli, dar esti rasplatit daca reusesti sa racesti!).
    As fi folosit certificatul mortilor ma-sii lor cu care m-ar fi premiat ei pentru meritul de a fi o persoana recuperata din raceala? NU! Mi-ar fi fost scarba sa-l folosesc. Ala era un certificat discriminatoriu si o RUSINE. Nu ar fi trebuit sa existe asa ceva! Nu trebuie sa le legitimizam lor cacanariile in schimbul unor "privilegii" temporare. Care nici nu sunt privilegii, ci sunt drepturile noastre firesti cuvenite, sunt viata noastra normala asa cum era in 2019. Nu trebuie sa sar eu X metri in sus la comanda lor si sa fac tumbe ca o maimuta dresata ca sa mi de dea inapoi cu tzaraita drepturile umane confiscate ilegal!

    Vaccinosii ar fi trebuit sa-l boicoteze si ei in masa ceferticatul discriminatoriu dar i-a durut in cur de semenii lor. Pretul egoismului si lasitatii lor sunt acum infarcturile. Puteau sa se alature noua, rezistentei, si le-ar fi fost acum bine, dar ei au preferat sa fie asa. Infarcturi au cautat, infarcturi au gasit.
  • Nick Cohen 03.12.2022 09:30
    Dupa nenumarate cazuri, nu pricep de ce sunt unii surprinsi , socati s-au devastati ? Tot n-au priceput vaccinul le-a fost injectat ca sa-i omoare ? Am prieteni care deja au facut planuri cine sa aiba grija de copii unor membri ai familiei care s-au vaccinat . Deja si-au pus serios problema , ca aia vor muri si ca cinva va trebui sa adopte copii lor si sa-i creasca , deja ai inceput sa faca acte in scopul asta . Oamenii sun constienti . Nu sunt nici socati , nici devastati , toti se asteapta ca aia vaccinati sa moara.
Ultima oră

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment. Inițiativa Mitropoliei Basarabiei de-a o restaura poate fi stopată de Mitropolia Moldovei, posesoarea terenului

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale

13:45

Episcopul înjunghiat la Sydney și-a revenit: ”Îl iert pe atacator. Îl iubesc și mă voi ruga pentru el” - VIDEO

13:13

Eugen Tomac este liderul PMP! Eurodeputatul a câștigat definitiv procesul cu Cristian Diaconescu

12:45

Cursuri de prim ajutor pentru firme, instituții de stat, instituții private și persoane fizice. Dr. Alexandru Radulian: Și copiii pot salva viața cuiva în nevoie!

12:29

Soroca, cetatea construită de Ștefan cel Mare, a fost restaurată - VIDEO

11:50

Zoe Dantes: Cine ne conduce?!