Medicul ieșean Gabriela Dumitrescu a murit la doar 37 de ani de un cancer agresiv apărut brusc. Familia nu are explicații despre modul în care s-a îmbolnăvit. În ianuarie 2021 se vaccinase „anti-Covid”. FOTO

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul ieșean Gabriela Dumitrescu a murit luna trecută în urma unui cancer galopant apărut brusc, în ultimul an. Tânăra de numai 37 de ani era angajată a Spitalului „Sfântul Spiridon” Iași, la secția Clinică Medicină Internă II, a transmis Ziarul de Iași. Ea a fost săptămâna trecută la înmormântată la Tulcea.

Gabriela Dumitrescu a fost diagnosticată cu o tumoră craniană, iar de o perioada avea nevoie de o îngrijire dedicată din partea familiei, fiind în imposibilitate de a se mai deplasa.

„Familia nu are explicații despre modul în care s-a îmbolnăvit”, a mai scris sursa citată.

Potrivit surselor locale, Gabriela Dumitrescu (a doua din stânga din foto de mai jos), ar fi aflat de boala care i-a adus moartea după vaccinarea Covid, care a avut loc chiar la începutul anului 2021 (foto sus). Pagina ei de Facebook a lăsat posterității următorul dialog dintre doctoriță și un prieten al ei, avut imediat după ce a anunțat public că s-a injectat cu un ser experimental „anti-Covid”:

 „Marius Uriesu: Te-ai vaccinat?

Gabriela Dumitrescu: Da!

Marius Uriesu: Cum te simti?

Gabriela Dumitrescu: Foarte bine! Nu ma doare nimic, nu am nici un fel de reacție!

Marius Uriesu: Deocamdata... Consecintele apar in timp.”

Pe 23 iulie, fosta ei profesoară de matematică din Tulcea scria: „Ieri ne-a părăsit Gabriela Dumitrescu, la numai 37 de ani. Dumnezeu s-o odihnească!

Mi-a fost elevă in liceu, era colegă de generație cu fiica mea și prietena cu ea. Era copilul perfect, cu inimă bună, harnic și inteligent, și așa a rămas până la capăt: un om bun și luminos, de care nu-ți puteai imagina că s-ar fi putut lipi vreun gând meschin. A terminat medicina, a ajuns medic la Iași - o foarte bună doctoriță.

Lasă în urmă o fetiță de 7 ani, Ștefania. Dumnezeu s-o ocrotească și să-i ajute intreaga familie să depășească aceasta încercare cumplită!

Începând de mâine, ora 15, trupul neînsuflețit va fi depus la biserica de pe strada Eroilor, langa Cimitirul Eroilor. Mâine la ora 19 va avea loc slujba Stâlpilor, iar luni la ora 13 slujba de înmormântare (îmi tremură mana când scriu în legătură cu Gabriela cuvântul ăsta - înmormântare ). Ambele la aceeași biserică.”

Pe 3 august, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca anunța că Dr. Dorin Titus Mureșan a murit subit la muncă, chiar în Unitatea de terapie intensivă unde lucra

 

Recomandăm următoarele articole pe aceeași temă:

STUDIU Dovezi științifice că vaccinurile ARNm pot provoca dezvoltarea cancerului – toxicitatea proteinei Spike vaccinale

VACCINUL și CANCERUL. Dr. Joseph Mercola și Dr. Ryan Cole despre EFECTELE INJECTARII COVID și CANCERELE GALOPANTE: Pe măsură ce oamenii încep să se trezească, varianta oficială începe să se prabușească. Sinteza VIDEO

Rair Foundation: Is the Covid 'Vaccine' Causing Cancer? (Exclusive Interview With Dr. Roger Hodkinson)

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Toth Florin 05.08.2022 16:44
    pacat de ea, fetita tanara, cu 3 ani mai tanara decat mine. nu putem decat sa asistam nepunciosi in timp ce ei se duc, si sa spunem un Dumnezeu sa-i ierte.
    saptamana trecuta eram la magazin, si a intrat o doamna care lucreaza la un institut medical alaturi, a spus de un domn de 52 de ani, coleg la acel institut, seara a plecat de la munca, de la institut, si acasa a cazut din picioare, a intrat direct in moarte cerebrala, am vrut sa intreb " pfizer sau moderna " dar am zis ca totusi nu-si are rostul intrebarea. a mai spus ca in cateva zile urma sa-l deconecteze de la aparate. 100% ca era vaccinat, avand in vedere unde lucra.
  • Mircea Dragan 05.08.2022 19:49
    A cautat-o cu lumanarea. A semnat ca-si asuma efectele adverse ale''vaccinului'', nu?
  • Tic 05.08.2022 21:59
    Mai ales medicii sunt de condamnat, căci fiind de profesie, ar trebui să fie mai bine informați decât noi, sa citească, sa se documenteze! Dar se pare ca sunt, unii, doar posesori de diploma, proleti ai unei meserii cândva respectate.
  • INJECTIA FINALA 06.08.2022 06:01
    SPITALUL, BIG PHARMA, IOHAHA, ARAFAT & ACOLITII LOR

    Pentru personalul ATI
    Curgeau banii in orice zi
    Si noaptea, EI se bucurau
    Si ochii lacomi le luceau

    Toate spitalele primeau
    Arginti dar fratii se sufocau
    Legati de maini si de picioare
    Bolnavii se zvarcoleau tare

    Cu medicatie voit gresita
    Cu masti de oxigen pacalita
    Victima se zbatea in flacari
    Aveau "ingrijitorii" remuscari?

    Nu le pasa, in saci lugubri
    Erau zvarliti bătrâni si muguri
    Plangeau ai lor indoliati
    Pe cei asasinati, executati

    De Marea Pharma condamnati
    Fără recurs, la moarte dati,
    Ocultii se dau mari imparati
    Ei, dracii hidosi si spurcati

    Formati s'ajute omenirea
    Doctorii si'au tradat menirea
    Din lasitate si'interes murdar
    Au devenit blesteme si gropar

    Pentru Românii aiuriti
    De Propaganda si mintiti
    De Farma, de guvern, de acoliti
    De toti coruptii, de smintiti

    De Iohaha, Arafat, Gheorghita
    Ce si'au umplut o pungulita
    Sa le ajunga mii de vieti
    Dar fi'vor ucisi de mistreti

    Sau vor cadea din avioane
    Sau vor sfârși, sparte baloane
    In vesnicul iezer de foc
    Unde Spitalele au loc !

    Slava Domnului ca mai sunt cativa medici cinstiti care au ales sa vorbeasca, sa se impotriveasca TAVALUGULUI MORTII DECLANSAT CONTRA CRESTINILOR SI A INTREGII LUMI.
  • Stoian George-Daniel 06.08.2022 10:19
    @AUROPA

    Cu tot respectul, eu nu sunt medic si cu toate acestea am inteles (pentru ca am facut efortul de a ma informa din multiple surse medicale si m-am straduit sa imi folosesc ratiunea cu care ne-a inzestrat Dumnezeu pe toti!) ca vaccinurile pentru covid au fost produse intr-un timp mult prea scurt, folosindu-se o tehnologie total experimentala care nu a mai fost folosita niciodata (!!!) pentru producerea vreunui vaccin.

    Dna doctor (Dumnezeu sa o ierte!) ar fi fost normal sa stie mult mai bine decat mine ca se poate intampla ORICE daca se injecteaza cu un vaccin total experimental ! In plus, dna doctor era normal sa stie (informatia a fost la indemana oricui!) ca cei de la Pfizer au primit pana acum zeci de amenzi penale in SUA deoarece au falsificat o multime de studii de siguranta pentru diverse medicamente produse de ei (cea mai mare amenda penala primita de Pfizer, in anul 2009, a fost de peste 2 MILIARDE DE DOLARI!). Asadar, Pfizer este o companie care a demonstrat deja, de zeci de ori, ca este capabila SA FACA ORICE pentru a-si spori castigurile, iar in urma faptelor penale comise de cei de la Pfizer (de ex falsificarea de studii de siguranta pentru diverse medicamente produse de ei) au fost ucisi oameni !

    In ce-i priveste pe cei de la Moderna, aceasta companie nu a mai produs NICIODATA niciun alt medicament pana la producerea vaccinului experimental dezvoltat de ei cu ajutorul tehnologiei experimentale de tip ARN mesager!

    Moderna nu a mai produs NIMIC, iar dupa ce au produs rapid acest vaccin experimental autoritatile medicale si politice au asigurat oamenii, strict verbal, ca aceste vaccinuri experimentale ar fi "sigure si eficiente" !

    Ce au facut medicii care, in virtutea meseriei lor, era firesc sa inteleaga ca un vaccin experimental, produs foarte repede, ar putea avea efecte secundare extrem de grave pe termen mediu si lung si, n consecinta, este o nebunie sa se sustina ca ar fi "sigur si eficient"? Cu exceptia catorva medici (care au fost denigrati de mass-media centrala si anchetati de Colegiile Medicilor din diverse judete ale tarii), majoritatea covarsitoare a medicilor AU TACUT !!!

    Fiecare om care, de frica sau din alte motive, s-a lasat injectat cu aceste vaccinuri experimentale pentru covid, a ajutat autoritatile sa aiba si mai mult tupeu in incercarea de a ne constrange si de a impune faradelegea vaccinarii obligatorii !

    Aceasta este marea vina a celor care s-au injectat, fara sa-i intereseze ca aceste vaccinuri sunt experimentale si pot avea in timp consecinte cumplite ! Prin gestul lor de a se lasa injectati ei au ajutat autoritatile sa ne preseze pe toti ceilalti sa ne lasam injectati! Multumesc lui Dumnezeu pt ca ne-a ferit de impunerea faradelegii vaccinarii obligatorii!

    Medicii sunt cei care, in virtutea pregatirii lor profesionale, ar fi trebuit sa fie in prima linie a celor care REFUZA sa devina cobai prin injectarea cu un vaccin total experimental! Medicii insa, in marea lor majoritate, au ales sa inchida ochii, au ales sa taca si sa se prefaca ca nu inteleg ca aceste vaccinuri experimentale ar putea avea consecinte cumplite in urmatorii ani asupra sanatatii si a vietii celor vaccinati!

    Cumplita este suferinta familiei dnei doctor, mai ales a sotului si a fiicei sale. Dumnezeu sa-i intareasca!

    Dumnezeu sa o ierte pe dna doctor si sa-i ierte pe toti cei care, prin atitudinea lor de a executa orbeste ordinele venite de "sus", au facut posibila teroarea la care am fost supusi (mai ales cei care nu ne-am injectat) in anii 2020 si 2021.
  • Mircea Dragan 07.08.2022 09:24
    Cam 90 % din medici au intrat in dansul ''vaccinarii''. Daca eu semnez ca-mi asum efectele adverse desi nu stiu ce contine ''vaccinul'' acesti domni de la Pfizer & Co pot pune in el inclusiv otrava.
Ultima oră

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui

13:43

Cristian Niculescu: Cine analizează praful saharian, totuși?

12:00

Av. Peter Costea: Domnule Cioloș, avortul nu înseamnă „îngrijire medicală”!