Medicii au dat verdictul chiar în Parlamentul European. Vaccinul Covid a distrus fertilitatea populației din UE

De Claudia Marcu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Summit-ul Internațional Covid-19, care a reunit somități din lumea medicală și s-a desfășurat chiar în incinta Parlamentului European, a dat o lovitură cruntă vacciniștilor de la vârful UE.
 
Medicii au prezentat date statistice și studii care au arătat clar că fertilitatea populației din statele Uniunii Europene a fost afectată iremediabil după campania de vaccinare anti-Covid.
 
Aceștia au mai condamnat autoritățile europene pentru îndemnul de a vaccina femeile gravide, în condițiile în care studiile erau inexistente.

Somități din lumea medicală mondială s-au reunit chiar în Parlamentul European, la Summitul Internațional Covid-19, pentru a dezbate problemele majore create de vaccinul Covid pe bază de ARN mesager. Unul dintre subiectele fierbinți ale conferinței a fost legate de efectele vaccinului Covid asupra sistemului reproducător, medicii semnalând afectarea iremediabilă a fertilității după campania de vaccinare. Dr. Natalia Prego, din Spania, a arătat că însăși compania Pfizer a recunoscut că, în primele ore de la vaccinarea Covid, efectele se văd și la nivelul celorlalte organe, nu numai la nivel muscular. ”Acest lucru are consecințe grave. Deci ARN mesager se depune în anumite locuri, iar ideea este să le transmită un mesaj celulelor ca să le determine să producă proteina spike. Când vaccinul împotriva Covid 19 este inoculat, el ajunge la nivelul ovarelor și le transmite celulelor un ordin de reproducere genetică pentru a produce proteina spike. Când proteina spike se lipește de receptorii de AC2, hormonii 1 și 7, care sunt necesari pentru sinteza estrogenului și progesteronului, nu mai sunt eliberați, Practic, se dereglează menstruația din cauza modificării de estrogen. De asemenea, apar dereglări la funcția de concepție, adică la posibilitatea de implantare la ovare, pentru că apar modificări ale endometrului, care înconjoară uterul și care nu permite dezvoltarea normală a sarcinii”, a declarat dr. Natalia Prego.

Scăderi de 10%

Medicii au arătat că scăderea hormonilor sexuali la femei se corelează cu o scădere a fertilității, iar acest lucru a fost demonstrat și de studii in vitro care dovedește că proteina spike duce la o scădere a cantității hormonilor. În plus, au fost semnalate evoluții intrauterine anormale, pentru că fătul nu se mai dezvoltă normal. ”Rata fertilității a scăzut în Spania, de exemplu, cu 7-8%, în rândul populației cu vârste între 18 și 49 de ani. Datele arată că, cu cât rata vaccinării este mai crescută, cu atât scade rata fertilității și, implicit, a natalității, rate care sunt mai mici înainte de 2022 și după 2022. Același lucru se vede în toate țările din Europa. Peste tot rata natalității a scăzut vizibil cu 7% până la 10% și asta în primul an după campania de vaccinare anti-Covid”, a afirmat dr. Natalia Prego. Aceasta a concluzionat că este nevoie de mai multă cercetare, riguroasă și aprofundată, de mai multe autopsii, mai mult screening al populației și a făcut un apel la medici ca, pe 13 mai 2023, când este Ziua celor afectați de vaccin, să iasă în stradă, să meargă în școli, să vorbească cu toată lumea despre ce s-a întâmplat, pentru ca oamenii să nu se mai lase păcăliți și manipulați.

Au schimbat definiția vaccinului

Prof. dr Giovanni Frajese, endocrinolog, Italia, a semnalat că, în septembrie 2021, CDC a schimbat definiția vaccinului, transformând imunizarea în protecție. ”ARN mesager este un precursor, o substanță inactivă farmacologic, care devine activă în corpul uman și se transformă într-un medicament. Însă acest produs a fost definit incorect ca vaccin. Pentru autorizarea unui vaccin inactiv nu trebuie făcute studii farmacologice preclinice și toxicologice. Pentru medicamente, însă, toate aceste studii trebuie făcute înainte, să se vadă dacă există interacțiune cu inima, cu sistemul nervos central, cu sistemul respirator, care este absorbția, metabolismul etc. Toate acestea nu au fost studiate pentru vaccinurile ARN mesager. Au trecut deja doi ani și noi habar nu avem de toate aceste efecte”, a spus prof. dr. Giovanni Frajese.

”Este o rușine!”

Pentru vaccinurile ARN mesager nu avem date despre sănătatea reproductivă la om și este o rușine, a declarat prof. dr. Giovanni Frajese. ”EMA  a spus că femeile gravide și cele care alăptează pot fi vaccinate. Pe baza căror date, că dovezile sunt inexistemte? Au transformat femeile însărcinate în cobai având zero date disponibile și acest lucru este împotriva Declarației de la Helsinki. Ce am făcut noi aici, în Europa, este ilegal și este complet greșit, iar aceste lucruri trebuie corectate cât mai curând posibil”, a mai precizat prof. dr. Giovanni Frajese. Conferința de la Parlamentul European, este prima de acest gen organizată în incinta instituției UE, de către europarlamentari aleși, care sunt în opoziție cu politicile Ursulei von der Leyen și ale pro-vacciniștilor, ne spune activistul civic Aurelian Popa. ”Până acum, s-au auzit doar vocile vacciniștilor și este pentru prima oară când vocile din lumea medicală, suprimate până acum, se aud public”, a afirmat Aurelian Popa.
 
Ziarul Național
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • paul1111 05.05.2023 10:06
    "Felicitari" celor care s-au vaccinat.
    Acum nu mai spuneti ca celor nevaccinati sa nu li se mai asigure asistenta medicala ?

    Eu am o alta propiunere: celor afectati de vaccin sa nu li e mai asigure asistenta medicala.
    De asta ce ziceti ?
  • Mircea Dragan 05.05.2023 10:14
    ''Vaccinul Covid a distrus fertilitatea populației din UE''
    Ce te faci daca femeile nevaxate cu soti vaxati incep sa caute barbati nevaxati sa faca copii cu ei?
  • Tic 05.05.2023 14:32
    E o soluție f bună! Orice femeie cu bun simt vrea copii
    sănătoși! (și cred ca și bărbații întregi la cap gândesc la fel) Ce sa faci cu o "bomba cu ceas" în casa?
  • Tic ► Tic 05.05.2023 14:34
    Continuare:problema este că afacerea se va întinde pe generații cu cei modificați, și va fi greu pt copii neinjectati lor sa își găsească pereche sănătoasă!
  • Carbid ► Tic 05.05.2023 19:11
    Dacă , Doamne fere, mai vine si un război pe deasupra si mai mor și acolo n-barbați atunci sa te ții!!
  • Mircea Dragan ► Carbid 05.05.2023 22:55
    Eu in locul femeilor care doresc copii m-as grabi.
  • UN_OM 05.05.2023 10:24
    ' Too late ', din păcate răul a fost făcut și nu se întrevede o cale viabilă de a fi oprit, sintagma :' Drumul spre iad ....' este, din nou, certificată.
Ultima oră

12:06

Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Joe Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Vladimir Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice