Mârlănie prezidențială: Iohannis a întrerupt slujba lui IPS Teodosie de Ziua Marinei

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Klaus Iohannis a ajuns în Portul Constanța pentru ceremoniile de Ziua Marinei exact când IPS Teodosie oficia o slujbă religioasă.

Microfonul ierarhului a fost întrerupt pentru întâmpinarea șefului statului, scrie Mediafax.

IPS Teodosie și-a continuat însă slujba chiar și în aceste condiții (fără amplificare) timp de încă aproximativ cinci minute.

După care, supărat, a părăsit locul unde avea loc ceremonia.

Într-o declarație la Antena 3, înaltul prelat a acuzat organizatorii că nu și-au respectat cuvântul:

„Nu știu de ce au făcut asta. Răspund înaintea lui Dumnezeu. Mi-au dat 17 minute, ceea ce... Și mai aveam timp.”

IPS Teodosie s-a plâns că nu este prima dată când i se oprește microfonul în timpul unei slujbe.

Iar organizatorii ar fi trebuit să îi pună în vedere limpede lui Iohannis că Ziua Marinei este, înainte de toate, o mare sărbătoare religioasă a poporului român ORTODOX.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Doamna Aspazia Oțel Petrescu, despre Sfântul Ardealului, Părintele Arsenie Boca:

Întreaga emisiune cu cercetătorii CNSAS Florin Duțu, Florian Bichir și Victor Roncea:

Adevărul despre bebelușii avortați și vaccinuri, de la ROR la PFIZER. Două VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ

PFIZER: ”Ne-am străduit cât de mult am putut să nu menționăm liniile celulare fetale”

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
 • Mircea Dragan 15.08.2022 15:53
  De unde sa stie Werner ca azi este Sfanta Marie? Ptr un luteran ca el azi e ziua marinei.
 • Radu Comsuta 15.08.2022 16:04
  Bine a făcut că IPS Teodosie că a părăsit locul. Era și mai bine dacă tot poporul prezent pleca odată cu ierarhul, urmând-și păstorul. Ar fi rămas prostănacii în sacouri de firmă, ei între ei, cu ochii în soare, și atunci ar fi înțeles că fără ierarhi nu au acces la poporul ăsta umilit și nedreptățit. Dar poate data viitoare.
 • Mars.60 Stefan 15.08.2022 18:46
  Ca bine ai zis. Sa dea Dumnezeu sa se stranga turma DOAR in jurul Pastorului si sa lase inapoia ei satanele astea inbuibate. Doamne ajuta!
 • Mars.60 Stefan 15.08.2022 16:17
  "Autoritatile" astea arogante care "au grija" de poporul roman, chipurile in mod democratic, n-au nici o legatura cu credinta in Dumnezeu, cu Ortodoxia sau cu traditiile sfinte si sarbatorile poporului roman. De fapt n-au nicio legatura cu Romania. Agenda lor e scrisa de satanistii de la Bruxelles si Davos si pe asta o indeplinesc cu zel. Johannis e doar o marioneta vremelnica, un biet sclav al globalistilor demonici.
 • Orizont 15.08.2022 16:47
  ! scroafe securiste cu gandul la mancat , baut si ..... plecat in excursie.
 • Hus 15.08.2022 17:56
  In mod sigur, nu Iohanis a oprit microfonul. Ci unul din fratii romani ortodocsi.
  Asta demonstreaza ca sunt multi vanzatori in popor, dupa parerea mea mai mult de 50%.
  Cat despre Prea Sfintitul, Dumnezeu îi înalță pe cei smeriti, dar cei ce se inaltă singuri vor fi dispretuiti.
 • Piatra 15.08.2022 18:48
  Dincolo de manipularea stil ,,Divide ed impera", cu ce ne atrofiază stima de sine și demnitatea națională??? Pentru că nu numai Înalt Preasfințitul a fost ,,călcat în picioare" de acest personaj sinistru de anti-national de la Cotroceni, ci din nou, Biserica Ortodoxă și prin ea fiecare român purtător de Cruce. Dar, pentru ce face acesta, responsabili sunt și toți, până la unul, care l-au votat și i-au pus în mâini destinul neamului românesc. Astăzi, dacă mai vrem viitor pentru copii copiiilor noștrii, trebuie să ne unim, pentru Dumnezeu și pentru țară .
 • Catalin1972 15.08.2022 22:44
  Sclavii s-au grăbit sa acopere mârlănia:
  http://www.radioconstanta.ro/2022/08/15/ziua-marinei-romane-slujba-oficiata-de-ips-teodosie-intrerupta-de-o-defectiune-tehnica/
 • __ 15.08.2022 23:57
  dacă pentru niste aeronave pe timp de PACE tăiem potențometrul ierarhului o să fie jale la război, care război e cumva și invitat astfel. Mare pacoste când ți se urăște cu binele. Doamne ferește!
  Si nea iohanis să vină la medic cu 15 minute mai devreme
 • __ 16.08.2022 00:06
  corecție: potențometru - potențiometru
  p.s. o bulină neagră pentru actele cu CIP, adică vine protocolul secundar și îmi taie mie oricând electricitatea la cip și potenț(i)ometrul când vor ei? Că iată, o fac ierarhului, exponentului societății, un ierarh așa blând (filorus? nu cred. filo-bun simț)
  cip = An integrated circuit or monolithic integrated circuit (also referred to as an IC, a chip, or a microchip)
 • RomeoB 16.08.2022 07:31
  IPS: „Nu m-am supărat. De ce se mă supăr? Nu am voie să mă supăr."
  Problema se pune altfel: IERARHUL A FOT AMARAT ! IAR URMAREA SE CITESTE IN SLUJABA INMORMANTARII ! INFRICOSETOR !!!
 • RomeoB 16.08.2022 07:36
  Într-o duminică Sf. Ierarh Calinic mergea cu trăsura de la Râmnicu Vâlcea spre Mânăstirea Frăsinei.

  Era pe la sfârșitul lui Aprilie, când se terminase cu aratul și semănăturile începeau să înverzească. Însă mare i-a fost mirarea Sfântului Episcop, când a văzut pe un om arând în ziua de Duminică. Din râvna lui cea mare pentru lege, Episcopul s-a tulburat cu duhul și a zis în gândul lui: „Blestemat să fie cel care necinstește ziua Domnului!” (cum zice la Sf. Scriptură). În clipa când a cugetat Sfântul acestea, un diacon (care era cu el în trăsură) a văzut cum a ieșit o limbă de foc din gura Prea Sfințitului. Și privind cu mirare, a observat că limba cea de foc a zburat asupra omului care lucra pe ogor, l-a înconjurat de trei ori și pe urmă s-a întors iarăși în gura Sf. Calinic.

  Diaconul n-a îndrăznit ca să spună chiar atunci cele văzute, ci mai târziu când au ajuns la mânăstire.

  Auzind Sfântul despre vedenia diaconului, a înțeles îndată că aceasta s-a făcut pentru cugetarea lui. Cuvintele care le-a rostit în mintea lui, au fost ca o legătură pentru creștinul care lucra sărbătoarea. Dar pentru că limba de foc nu s-a oprit la țăran, ci s-a întors înapoi, pentru aceasta Sfântul a socotit că omul este nevinovat.

  Deci a trimis imediat după o slugă ca să cheme la mânăstire pe țăran, căci nu era departe ogorul lui. Țăranul a venit cu multă frică și căzând la picioarele Episcopului, se ruga ca să-l ierte. Atunci Sf. Episcop l-a întrebat ce nevoie mare l-a silit ca să lucreze Duminica.

  Bietul creștin a mărturisit cu lacrimi că n-a făcut aceasta din defăimare sau din necredință, ci din multa lui strâmtorare și sărăcie. Căci zicea el: „Cât a fost vreme de arat, nimenea nu s-a îndurat ca să-mi dea plugul cu boii ca să-mi ar și ogorul meu. Abia astăzi, când toți sătenii au terminat treaba și dobitoacele sunt slobode, am putut găsi și eu un plug cu o pereche de boi (fără plată) la un vecin și pentru asta am ieșit la treabă, căci trecea vremea aratului și am casă grea, neavând cu ce plăti lucrul”.
 • Zeta 18.08.2022 13:52
  Blestemele oamenilor către "autorități", medici care nu și-au respectat jurământul, profesori care au "prestat" pr.os.st..ție intelectuală vor fi "îngăduite" sau se vor întoarce ca bumerang?
 • INJECTIA FINALA 16.08.2022 19:25
  IOHANE, DUMNEZEU NU DOARME

  Chiar daca esti pazit cu arme
  Iti va cadea moaca in mare
  Vei plange cu lacrimi amare

  Tu, prezident robit la toti
  Stapan peste roboti netoti
  Grobianus iti e modelul
  Marlanul mandru, derbedeul

  Sa tai cantarile divine ?
  Dracu'ti va scoate doua vine
  Si te va spanzura solemn
  In vazul lumii, de un lemn

  Un putregai, ce praf s'o face
  Sa cazi in vesnice baltoace
  Sa intelegi ca Dumnezeu
  Poate sa osandeasca greu !
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 6. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Tandemul Poturaev - Bănescu și Hristosul de Plastic

 10. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

Ultima oră

21:10

Adevărul despre bebelușii avortați și vaccinuri, de la ROR la PFIZER. Două VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ pe adresa Patriarhiei Române - Pfizer: ”Ne-am străduit cât de mult am putut să nu menționăm liniile celulare fetale”

20:30

Antonio Guterres, despre pregătirea pentru “următoarea pandemie” - ONU îndeamnă guvernele și platformele să-i urmeze instrucțiunile pentru cenzurarea “dezinformării” și “discursurilor instigatoare la ură”

20:00

Profesoara Emilia Corbei din Gorj și Oana Mocanu din Roman au murit subit la 48 și 44 de ani. Ambele lasă în urmă câte un soț și un copil mic

19:15

Ce mai aduce preotul-influencer Vasile Ioana

18:35

† Daniel Arhiereul: Până la canonizare, răstignirea Părintelui Arsenie Boca continuă!

17:37

Mărturia sfintei închisorilor comuniste, Aspazia Oțel Petrescu, despre Sfântul Ardealului, Părintele Arsenie Boca - VIDEO

16:30

Mihai Tîrnoveanu: Perversitatea regizorilor alogeni și a figuranților lor. Atacul la Sfântul Ardealului, Arsenie Boca

15:45

USR-ista Clotilde Armand a fost prinsă de Poliția Rutieră

15:00

DON'T LOOK UP! Să nu cumva să îndrăzniți! Nu ridicați privirea din pământ! Priviți numai in jos!

14:07

În buricul UE se formează un Nucleu Anti-Război

13:00

1 octombrie: Rugăciune pentru Acoperământul Maicii Domnului

01:00

1 Octombrie 911: Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului - minunea de la ora 4 din Vlaherne. Maica Domnului mereu cu noi

00:10

1 octombrie: Sfinții Cuvioși Iosif și Chiriac de la Bisericani. „Rămâneți pe loc, că și aceasta este Grădina Mea” - Minunea de la Bisericani: Grădina Maicii Domnului. Ce a făcut Sfântul Ștefan cel Mare

22:00

Av. Marina-Ioana Alexandru: Filmul "Arsenie. Viața de apoi" este o imensă blasfemie la adresa ortodoxiei, la adresa creștinilor ortodocși români, la adresa Bisericii Ortodoxe Române

21:35

Se-nvârte Vuia în mormânt ca Elicea: Omului Verde trebuie să i se taie Aripile!