Mârlănie prezidențială: Iohannis a întrerupt slujba lui IPS Teodosie de Ziua Marinei

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Klaus Iohannis a ajuns în Portul Constanța pentru ceremoniile de Ziua Marinei exact când IPS Teodosie oficia o slujbă religioasă.

Microfonul ierarhului a fost întrerupt pentru întâmpinarea șefului statului, scrie Mediafax.

IPS Teodosie și-a continuat însă slujba chiar și în aceste condiții (fără amplificare) timp de încă aproximativ cinci minute.

După care, supărat, a părăsit locul unde avea loc ceremonia.

Într-o declarație la Antena 3, înaltul prelat a acuzat organizatorii că nu și-au respectat cuvântul:

„Nu știu de ce au făcut asta. Răspund înaintea lui Dumnezeu. Mi-au dat 17 minute, ceea ce... Și mai aveam timp.”

IPS Teodosie s-a plâns că nu este prima dată când i se oprește microfonul în timpul unei slujbe.

Iar organizatorii ar fi trebuit să îi pună în vedere limpede lui Iohannis că Ziua Marinei este, înainte de toate, o mare sărbătoare religioasă a poporului român ORTODOX.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

GIORGIA MELONI: NU SUNTEM NUMERE! SUNTEM PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM IDENTITATEA! Mă cheamă Giorgia, sunt femeie, mamă, italiancă, creștină!

CONSIMȚĂMÂNT NEINFORMAT - DOCUMENTAR TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (18)
 • Mircea Dragan 15.08.2022 15:53
  De unde sa stie Werner ca azi este Sfanta Marie? Ptr un luteran ca el azi e ziua marinei.
 • Radu Comsuta 15.08.2022 16:04
  Bine a făcut că IPS Teodosie că a părăsit locul. Era și mai bine dacă tot poporul prezent pleca odată cu ierarhul, urmând-și păstorul. Ar fi rămas prostănacii în sacouri de firmă, ei între ei, cu ochii în soare, și atunci ar fi înțeles că fără ierarhi nu au acces la poporul ăsta umilit și nedreptățit. Dar poate data viitoare.
 • Mars.60 Stefan 15.08.2022 18:46
  Ca bine ai zis. Sa dea Dumnezeu sa se stranga turma DOAR in jurul Pastorului si sa lase inapoia ei satanele astea inbuibate. Doamne ajuta!
 • Mars.60 Stefan 15.08.2022 16:17
  "Autoritatile" astea arogante care "au grija" de poporul roman, chipurile in mod democratic, n-au nici o legatura cu credinta in Dumnezeu, cu Ortodoxia sau cu traditiile sfinte si sarbatorile poporului roman. De fapt n-au nicio legatura cu Romania. Agenda lor e scrisa de satanistii de la Bruxelles si Davos si pe asta o indeplinesc cu zel. Johannis e doar o marioneta vremelnica, un biet sclav al globalistilor demonici.
 • Orizont 15.08.2022 16:47
  ! scroafe securiste cu gandul la mancat , baut si ..... plecat in excursie.
 • nenimenea 15.08.2022 16:52
  Mai ține cont cineva de poporul român ortodox??
 • Cotco-emy 16.08.2022 10:06
  Nu
 • Hus 15.08.2022 17:56
  In mod sigur, nu Iohanis a oprit microfonul. Ci unul din fratii romani ortodocsi.
  Asta demonstreaza ca sunt multi vanzatori in popor, dupa parerea mea mai mult de 50%.
  Cat despre Prea Sfintitul, Dumnezeu îi înalță pe cei smeriti, dar cei ce se inaltă singuri vor fi dispretuiti.
 • Piatra 15.08.2022 18:48
  Dincolo de manipularea stil ,,Divide ed impera", cu ce ne atrofiază stima de sine și demnitatea națională??? Pentru că nu numai Înalt Preasfințitul a fost ,,călcat în picioare" de acest personaj sinistru de anti-national de la Cotroceni, ci din nou, Biserica Ortodoxă și prin ea fiecare român purtător de Cruce. Dar, pentru ce face acesta, responsabili sunt și toți, până la unul, care l-au votat și i-au pus în mâini destinul neamului românesc. Astăzi, dacă mai vrem viitor pentru copii copiiilor noștrii, trebuie să ne unim, pentru Dumnezeu și pentru țară .
 • Catalin1972 15.08.2022 22:44
  Sclavii s-au grăbit sa acopere mârlănia:
  http://www.radioconstanta.ro/2022/08/15/ziua-marinei-romane-slujba-oficiata-de-ips-teodosie-intrerupta-de-o-defectiune-tehnica/
 • __ 15.08.2022 23:57
  dacă pentru niste aeronave pe timp de PACE tăiem potențometrul ierarhului o să fie jale la război, care război e cumva și invitat astfel. Mare pacoste când ți se urăște cu binele. Doamne ferește!
  Si nea iohanis să vină la medic cu 15 minute mai devreme
 • __ 16.08.2022 00:06
  corecție: potențometru - potențiometru
  p.s. o bulină neagră pentru actele cu CIP, adică vine protocolul secundar și îmi taie mie oricând electricitatea la cip și potenț(i)ometrul când vor ei? Că iată, o fac ierarhului, exponentului societății, un ierarh așa blând (filorus? nu cred. filo-bun simț)
  cip = An integrated circuit or monolithic integrated circuit (also referred to as an IC, a chip, or a microchip)
 • RomeoB 16.08.2022 07:31
  IPS: „Nu m-am supărat. De ce se mă supăr? Nu am voie să mă supăr."
  Problema se pune altfel: IERARHUL A FOT AMARAT ! IAR URMAREA SE CITESTE IN SLUJABA INMORMANTARII ! INFRICOSETOR !!!
 • RomeoB 16.08.2022 07:36
  Într-o duminică Sf. Ierarh Calinic mergea cu trăsura de la Râmnicu Vâlcea spre Mânăstirea Frăsinei.

  Era pe la sfârșitul lui Aprilie, când se terminase cu aratul și semănăturile începeau să înverzească. Însă mare i-a fost mirarea Sfântului Episcop, când a văzut pe un om arând în ziua de Duminică. Din râvna lui cea mare pentru lege, Episcopul s-a tulburat cu duhul și a zis în gândul lui: „Blestemat să fie cel care necinstește ziua Domnului!” (cum zice la Sf. Scriptură). În clipa când a cugetat Sfântul acestea, un diacon (care era cu el în trăsură) a văzut cum a ieșit o limbă de foc din gura Prea Sfințitului. Și privind cu mirare, a observat că limba cea de foc a zburat asupra omului care lucra pe ogor, l-a înconjurat de trei ori și pe urmă s-a întors iarăși în gura Sf. Calinic.

  Diaconul n-a îndrăznit ca să spună chiar atunci cele văzute, ci mai târziu când au ajuns la mânăstire.

  Auzind Sfântul despre vedenia diaconului, a înțeles îndată că aceasta s-a făcut pentru cugetarea lui. Cuvintele care le-a rostit în mintea lui, au fost ca o legătură pentru creștinul care lucra sărbătoarea. Dar pentru că limba de foc nu s-a oprit la țăran, ci s-a întors înapoi, pentru aceasta Sfântul a socotit că omul este nevinovat.

  Deci a trimis imediat după o slugă ca să cheme la mânăstire pe țăran, căci nu era departe ogorul lui. Țăranul a venit cu multă frică și căzând la picioarele Episcopului, se ruga ca să-l ierte. Atunci Sf. Episcop l-a întrebat ce nevoie mare l-a silit ca să lucreze Duminica.

  Bietul creștin a mărturisit cu lacrimi că n-a făcut aceasta din defăimare sau din necredință, ci din multa lui strâmtorare și sărăcie. Căci zicea el: „Cât a fost vreme de arat, nimenea nu s-a îndurat ca să-mi dea plugul cu boii ca să-mi ar și ogorul meu. Abia astăzi, când toți sătenii au terminat treaba și dobitoacele sunt slobode, am putut găsi și eu un plug cu o pereche de boi (fără plată) la un vecin și pentru asta am ieșit la treabă, căci trecea vremea aratului și am casă grea, neavând cu ce plăti lucrul”.
 • Zeta 18.08.2022 13:52
  Blestemele oamenilor către "autorități", medici care nu și-au respectat jurământul, profesori care au "prestat" pr.os.st..ție intelectuală vor fi "îngăduite" sau se vor întoarce ca bumerang?
 • Ciprian Popescu 16.08.2022 09:42
  Emiteti si o fatwa?
 • RomeoB 16.08.2022 12:27
  De fatwa.e nevoie unde nu lucraza Duhul Sfant. IPS nu a cerut pedepsirea vinovatilor ! DAR PEDEPSIREA SAU NU A CELOR CE AU UMILIT SFANTA SOBORNICEASCA SI APOSTOLEASCA BISERICA NU MAI STA IN PUTEREA IPS: INTRA DEJA IN SARCINA LUI DUMNEZEU ! IAR DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT NICIODATA !
 • INJECTIA FINALA 16.08.2022 19:25
  IOHANE, DUMNEZEU NU DOARME

  Chiar daca esti pazit cu arme
  Iti va cadea moaca in mare
  Vei plange cu lacrimi amare

  Tu, prezident robit la toti
  Stapan peste roboti netoti
  Grobianus iti e modelul
  Marlanul mandru, derbedeul

  Sa tai cantarile divine ?
  Dracu'ti va scoate doua vine
  Si te va spanzura solemn
  In vazul lumii, de un lemn

  Un putregai, ce praf s'o face
  Sa cazi in vesnice baltoace
  Sa intelegi ca Dumnezeu
  Poate sa osandeasca greu !

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

22:30

CAZUL VISARION ALEXA - FIUL MASS MEDIA. Biserica are nevoie de duhovnici și rugători nu de vedete

21:39

Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

20:42

Cazul Visarion Alexa - Între duhul lumii și Duhul lui Dumnezeu

19:35

„Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”. Execuția învățătorului Ion Pridon din Făgăraș, erou al Rezistenței Armate Anticomuniste - 70 de ani - 27 septembrie 1952

18:36

Un imunolog european de top, expert în vaccinuri, crede că boosterul Covid-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului. STUDIU

18:00

Dacă folosim mașina de spălat noaptea salvăm Europa de Putin? „Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.” DILEMELE INFLUENȚĂRILOR

17:10

Marele protopsalt al Catedralei Patriarhale Mihail Bucă la aniversare. ÎNTRU MULȚI ANI!

16:34

Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

15:40

Sabotaj, sau accident? Conducta Nord Stream 2, afectată de o scurgere de gaze în Marea Baltică. FOTO

14:40

Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

13:46

Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

13:00

Combinatul chimic Chimcomplex concediază 400 de angajați ca urmare a creșterii alarmante a prețurilor la energie electrică și gaze naturale

12:30

Vladimir Putin ar putea anunța vineri anexarea la Rusia a teritoriilor ocupate din Ucraina. Astăzi este ultima zi a referendumurilor

11:45

Economistul Mircea Coșea, avertisment sumbru, pe fondul crizei din energie: Se vor închide firme, românii vor deveni șomeri! Este posibil chiar și un lockdown

11:00

Patronul B1TV aruncă bomba: Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol