Marius Mioc, interviu cu Lucian Vâlsan - România VS gripa Wuhan a Partidului Comunist Chinez

De Marius Mioc  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În România, au folosit amenințarea cu terorismul pentru a încerca să înăbușe revoltele/demonstrațiile, ceea ce nu a funcționat. În China, cu demonstrații masive în Hong Kong și Wuhan, PCC a organizat o urgență virală pentru a închide pe toată lumea în casele lor, în așa fel încât să prevină răspândirea demonstrațiilor în alte părți ale Chinei.
 
Guvernele din lumea "liberă", văzând cât de bine a funcționat strategia în China, au adoptat scenariul pentru a prelua controlul și a-și promova propriile obiective. În China, strategia a funcționat, iar demonstrațiile au încetat, astfel că restricțiile au fost ridicate. În națiunile "libere", obiectivul "mai mult" nu poate fi atins, așa că ele continuă să găsească scuze pentru a nu pune capăt escrocheriei.

12 ianuarie 2021 Interviu cu Marius Mioc, autorul cărții românești "Covidul, minciuna secolului" (Covid, minciuna veacului)

00:00 Lucian Vâlsan: Am avut o altă conversație mai devreme, dar evident în zile diferite pe youtube, despre Covid-19, despre gripa Wuhan. Și spuneați că sunt destul de multe lucruri comune între modul în care este acoperită la nivel global gripa Wuhan și modul în care era acoperită și este acoperită, uneori, și astăzi, Revoluția Română. Care sunt elementele comune?

00:28 Marius Mioc: Știți, fiind născut și educat într-un regim comunist, pot să am empatie cu privire la modul în care gândește și acționează regimul comunist și pot să am empatie cu Partidul Comunist Chinez. Pot să înțeleg cât de supărați au fost când au început demonstrațiile de masă în Wuhan în 2019. Au fost demonstrații mari, oamenii au aruncat cu pietre în poliție și a fost un pericol ca acest tip de demonstrații să se extindă și în alte provincii chineze. (01)

01:12 Video cu demonstrațiile în masă din Wuhan, în vara anului 2019.

02:07 Marius Mioc: De asemenea, în 2019 au avut loc mari demonstrații în Hong Kong. Cu sute de mii de oameni, care erau împotriva impunerii autorității Beijingului în Hong Kong. (02)

02:24 Video cu demonstrații de masă în Hong Kong, iunie 2019. (03)
 

03:09 Marius Mioc: Și atunci, pot să înțeleg că Partidul Comunist Chinez avea nevoie de o soluție rapidă pentru a opri agitația poporului - pentru că a nu acționa poate avea ca rezultat, ca în România, a început la Timișoara (Revoluția Română) și apoi s-a extins în toată țara. Probabil că erau îngrijorați, iar soluția lor a fost să inventeze o falsă pandemie. Pornind de la un virus simplu pe care l-au creat în laboratorul de la Wuhan, unde au un mare laborator de virusologie, unul dintre cele mai mari de pe planetă. Există o mulțime de virusologi. Treaba lor este să studieze virușii și au găsit un nou virus care nu este foarte diferit de vechii viruși pe care îi cunoșteau deja. Dar Partidul Comunist a profitat de această ocazie pentru a susține că acest nou virus este foarte periculos și că este nevoie de măsuri speciale. Oamenii ar trebui să fie... (04)

04:24 Lucian Vâlsan: ... în arest la domiciliu?

04:26 Marius Mioc: ... în arest la domiciliu. A fost o lecție pentru cei de la Wuhan: Îndrăznești să sfidezi autoritatea Partidului Comunist, acum îți dăm o lecție: te punem în arest la domiciliu. Bineînțeles, pentru lumea exterioară, a pune 11 milioane de oameni în arest la domiciliu, pare că este ceva foarte periculos. Ar trebui să fie ceva foarte periculos cu acest virus. pentru o astfel de măsură extremă, dar, de fapt, pentru Partidul Comunist Chinez, adevăratul pericol era că neliniștea oamenilor din Wuhan se va răspândi în restul Chinei și atunci Partidul Comunist poate pierde puterea. 


5:53 Marius Mioc: Și echilibrarea pro și contra...

05:18 Lucian Vâlsan: ... costul economic al închiderilor...

05:19 Marius Mioc: Da, este un cost economic, dar este acceptabil: "dacă reușim să calmăm populația din Wuhan și putem opri tulburările, impunem controlul populației în toată China, cu urmărire... urmărire de contacte, camere de supraveghere". Acest lucru nu se întâmplă doar în Wuhan, ci în toată China; și în Hong Kong. Și, în loc să spună deschis că există o mișcare anticomunistă în Wuhan, au spus "vrem să salvăm oamenii de un virus foarte periculos".

05:56 Lucian Vâlsan: Atât de periculos încât oamenii cad pe străzi... Mor insistent

06:01 Marius Mioc: Da. Erau imagini pe care le puteți găsi și acum pe internet în care oamenii cad brusc pe străzi. Ceea ce nu s-a întâmplat niciodată în alte părți ale lumii - în afară de Wuhan - asta a fost doar o înscenare pentru propagandă, care susținea că este un virus foarte periculos.

06:18 Video din Wuhan, la începutul anului 2020, cu oameni căzuți pe străzi și în alte spații publice, așa-zise "victime ale virusului".

07:07 Marius Mioc: Și cred că aceste imagini, i-au făcut pe oamenii din alte țări să intre în panică; să creadă că acest virus este într-adevăr foarte periculos și de aceea au început să copieze măsurile pe care comuniștii chinezi le-au luat în China, dar Partidul Comunist Chinez a luat în China aceste măsuri în scopuri complet nemedicale. Doar în scopuri politice.

07:37 Lucian Vâlsan: Intervenție non-farmaceutică, la propriu, în cazul Chinei.

07:42 Marius Mioc: Exact.

07:43 Video din Wuhan, la începutul lunii martie 2020, când orașul a fost blocat. Vicepremierul chinez Sun Chunlan era în vizită în oraș. Locuitorii strigă de la balcoane: "Toate acestea sunt false! Fals! Fals! Totul este fals!". (06)

08:37 Marius Mioc: Și după aceea, după ce celelalte guverne au luat astfel de măsuri, care, bineînțeles, au făcut mari pagube, nu pot să le mai reducă, pentru că vor părea proști. Dacă un politician care a luat o astfel de măsură cu mari pagube (va) spune "A, am fost prost, am greșit", atunci cariera lui politică este terminată. Și atunci, toți acești politicieni ar trebui să urmeze aceeași cale. Pentru că ei nu pot da înapoi... și au motive politice să continue păcăleala. Un motiv politic aparte pe care l-a avut și Partidul Comunist din China.

09:27 Lucian Vâlsan: Tot pentru a păstra puterea, dar prin voturi.

09:30 Marius Mioc: Prin voturi, dar nu pot accepta că au greșit. Pentru că este o greșeală uriașă. Nu o greșeală mică, poporul nu te iartă, a fost o greșeală uriașă să închizi oamenii.

09:44 Lucian Vâlsan: A fost rezultatul unei propagande susținute, pentru că este un motiv să credem că agenți ai PCC (Partidul Comunist Chinez) au încercat și în asemenea măsură au reușit, evident... propaganda de blocare, mă refer.

09:58 Marius Mioc: A, pentru PCC... PCC a fost foarte mulțumit să vadă că și alte țări îi urmează exemplul, pentru că atunci nu mai era nimic excepțional în ceea ce făcea PCC. Era pur și simplu "uite, toată lumea din lume face ca noi. Înseamnă că am făcut ceea ce trebuia". A fost excepțional de bine pentru PCC (că lumea l-a urmat).

10:23 Lucian Vâlsan: A fost și mai ușor de acoperit...

10:26 Marius Mioc: Exact!

10:26 Lucian Vâlsan: ...reprimarea mișcărilor.

10:29 Marius Mioc: Da. Poate, nu știu exact. Sunt mai multe grupuri de interese care au impus această propagandă. Industria farmaceutică încearcă să își vândă produsele de mult timp. De exemplu, am avut în 2009-2010 așa-numita "gripă porcină".

11:00 Lucian Vâlsan: Tot o pandemie.

11:01 Marius Mioc: Care a fost declarată tot pandemie de către OMS (Organizația Mondială a Sănătății). Și s-a încercat să se creeze panică în lume. În unele locuri au reușit, în altele nu. Nu a avut același succes ca și covidul. Dar tot au făcut miliarde de dolari vânzând vaccinuri care s-au dovedit inutile ulterior.

11:22 Lucian Vâlsan: Fie inutile, fie chiar unele nocive.

11:25 Marius Mioc: Și nu au fost niciodată pedepsiți. Nici politicienii care au acceptat cheltuirea banilor poporului pentru astfel de vaccinuri inutile și au luat măsuri foarte costisitoare, iar industria farmaceutică a rămas cu câștigurile. Și asta îi încurajează să o facă din nou. De aceea, după covidă trebuie pedepsiți cei responsabili, pentru că altfel o vor lua de la capăt. După covid-19, vor începe "covid-21", "covid-25", sau poate vor găsi un nou...

12:01 Lucian Vâlsan: Covid-30, poate. La fiecare 5 sau, de obicei, 10 ani este mai bine.

12:08 Marius Mioc: Sigur, pentru că virușii fac mutații și în fiecare an se poate găsi unul nou. Doar să îl proclami ca fiind foarte periculos este problema, și să convingi oamenii. Și, ce pot să spun... În 2019, în octombrie, la Universitatea Johns Hopkins, în Statele Unite...

12:36 Lucian Vâlsan: Vorbiți despre "Evenimentul 201".

12:38 Marius Mioc: Exact. A fost organizat "Evenimentul 201" de către Fundația Bill și Melinda Gates și de către Forumul Economic Mondial, în care s-a discutat teoretic ce ar trebui să facem într-o nouă pandemie.

12:55 Video despre "Evenimentul 201" "un exercițiu global de pandemie" despre o posibilă viitoare pandemie cu un coronavirus.

"A început la porci cu aspect sănătos cu luni, poate ani în urmă. Un nou coronavirus s-a răspândit în tăcere în interiorul ei. Treptat, fermierii au început să se îmbolnăvească. De fapt, oamenii s-au îmbolnăvit de o boală respiratorie cu simptome variind de la semne ușoare asemănătoare gripei până la pneumonie severă. Cei mai bolnavi au avut nevoie de terapie intensivă mulți au murit. Experții sunt de acord că dacă nu este controlată rapid..."

13:36 Marius Mioc: Și au făcut deja planul. Acest plan includea și manipularea presei. El includea revărsarea tuturor canalelor media cu știri care să susțină politica guvernanților; și includea și cenzurarea persoanelor care nu sunt de acord; și includea și stabilirea de contacte în prealabil cu liderii de opinie, inclusiv cu liderii bisericii...

14:19 Lucian Vâlsan: Lideri bisericești, personalități...

14:22 Marius Mioc: ...ONG-uri (organizații neguvernamentale) și altele pentru a susține politica autorităților. Și acest lucru a fost deja planificat în acest "Eveniment 201". Când a început această nouă plandemie de covăsnicii, au folosit și acest plan. Nu știu, separat cu Partidul Comunist Chinez, în acord cu Partidul Comunist Chinez?

14:45 Lucian Vâlsan: Sau pur și simplu din întâmplare

14:47 Marius Mioc: Aveau deja scenariul! Acum este ocazia, am discutat deja. A, e momentul să folosim ceea ce am discutat cândva... și, de fapt, fără cenzură probabil că fără cenzură nu ar fi avut atâta succes. Ce alt lucru bun au mai făcut, nu au mai folosit cuvântul "gripă". Pentru că în cazul gripei porcine s-a folosit cuvântul "gripă" și, deși a speriat mulți oameni, dar pentru că gripa este o boală veche, cunoscută, nu a fost suficient de înfricoșătoare. Iar acum au inventat un cuvânt complet nou: "covidă". Aceasta este o boală nouă.

15:32 Lucian Vâlsan: Este diferită. În 2009 era doar o gripă, iar acum este doar o tuse. Sunt diferite. Motivul pentru care vă întreb despre "tuse"-19 în legătură cu Revoluția Română este pentru că, chiar și în cartea pe care ați scris-o despre SARS-CoV-2, spuneți că sunt asemănări în ceea ce privește modul în care publicul este inoculat să se teamă... Am avut în... ultimele zile din 1989 "stați în casă că sunt teroriști afară".

16:12 Marius Mioc: Exact. Stați în casă și nu puneți întrebări guvernului, pentru că guvernul știe cum să rezolve problema.

16:18 Lucian Vâlsan: Și în cele din urmă vom găsi filmările originale despre ce făcea guvernul în acele zile și habar nu aveau ce făceau. Niciunul dintre ei nu avea idee ce făceau. Oare vom avea șansa de data aceasta să vedem filmările originale ale guvernului, să zicem, nu știu, pe 20 martie.

16:37 Marius Mioc: Sunt mai multe guverne. Fiecare are propriile filmări. Dar nu știu dacă putem găsi filmările cu discuțiile din interiorul Partidului Comunist Chinez.

16:48 Lucian Vâlsan: Asta va fi interesant de urmărit.

16:50 Marius Mioc: Va fi foarte interesant.

16:52 Lucian Vâlsan: Acestea vor fi foarte interesante de urmărit. Sunt sigur că domnul Xi, tovarășul Xi Jinping nu va face niciodată cu adevărat astfel... De ce cred oamenii astfel de lucruri? De ce cred oamenii că au fost atacați de teroriști, de ce poporul român a crezut asta? De ce cred oamenii acum la nivel global?

17:12 Marius Mioc: Cu frica poți manipula oamenii. Pentru că probabil că este în natura omului cu frica să fie foarte precaut și să prefere să nu-și asume riscuri. Și atunci, dacă îi spui cuiva "există un risc asupra vieții tale", acea persoană se poate speria ușor și nu va pune întrebări, nu va analiza în detaliu tot ceea ce i se spune. Așa funcționează lucrurile - sunt profesioniști. Ei își perfecționează modalitățile de a manipula oamenii și, în timp, devin din ce în ce mai buni. Ei au psihologi pe care îi studiază.

18:01 Lucian Vâlsan: Deci, chiar dacă presa a spus nu, bănuiesc că într-un mod similar cu toate conspirațiile legate de "tuse"-19, nu? O, este o boală foarte periculoasă! Și atunci, știi, eu am contractat boala și am spus la 100 de prieteni "uite, am contractat boala, nu e așa cum se spune", și apoi altcineva a mai luat același lucru, și chiar dacă presa spune "nu, nu, nu, nu, trebuie să stai în casă, că altfel tușești de mori", sunt mai mulți oameni care spun "stai puțin, am tușit, nu e chiar așa de rău".

18:30 Marius Mioc: Ce cred eu: În unele țări, printre care și România, au dat oamenilor cu covid 19, au dat niște medicamente care îi îmbolnăvesc. La început au dat Kaletra (lopinavir/ritonavir)-(antiviral folosit în tratamentul SIDA), au dat Remdesivir-(Fugi! Moartea e aproape!). Dacă citești prospectul acestor medicamente, vezi o mulțime de efecte secundare.

18:59 Lucian Vâlsan: Efectele secundare sunt cam ca o tuse.

19:02 Marius Mioc: Și cred că mulți dintre ei au suferit mai mult din cauza acelor medicamente decât din cauza Covidiei.

19:07 Lucian Vâlsan: Tratamentul a fost mai rău decât boala.

19:08 Marius Mioc: Dar o persoană care avea tuse, primea acele medicamente care îl îmbolnăveau, și atunci această persoană se gândește "A, Covidul e chiar o boală rea". Dar a suferit mai mult din cauza medicamentelor decât din cauza Covidului. Și acele persoane sunt folosite pentru propagandă, pentru alții. Și, foarte ciudat. Cred că mulți oameni suferă de "sindromul Stockholm". De exemplu: Uitați-vă la datele oficiale pentru Covid-19. La WorldOMeters (link). Vedeți, fiecare țară, este actualizată zilnic, câte decese are. Și vedeți că țările cu cele mai represive măsuri de combatere a Covid-19, au cel mai mare număr de decese la 1 milion de locuitori. De exemplu, Belgia este pe primul loc în lume. Ei au avut foarte deși închideri. Chiar mai mare decât Belgia este statul New York. Pentru că, dacă luăm SUA ca întreg, este mai mic numărul de decese la un milion decât în Belgia, dar dacă luăm statul New York, acesta a avut cel mai mare număr de decese de pe planetă. Ceea ce înseamnă că guvernul din New York și autoritățile medicale din New York sunt cele mai rele de pe planetă...

20:38 Video din 2020 cu criza coronavirusului din New York. Guvernatorul Andrew Cuomo spunând "Ce mă duc să fac cu 400 de ventilatoare, când am nevoie de 30000?".

"Guvernatorul din New York spune că FEMA a dat statului 400 de ventilatoare pentru asta. El a spus acest lucru. "Ce am de gând să fac cu 400 de ventilatoare? Când am nevoie de 30.000? Alegeți cei 26.000 de oameni care vor muri pentru că ați trimis doar 400 de ventilatoare."

20:55 Marius Mioc: ... chiar dacă au primit miliarde de dolari. Ei au foarte bine...

21:00 Lucian Vâlsan: Sistem de sănătate foarte bine finanțat.

21:02 Marius Mioc: Foarte bine finanțat, iar în Africa, puține decese din cauza Covid-19. Ați văzut? Și ceea ce este ciudat: Oamenii din New York își plac guvernatorii. Ei votează pentru același guvern care a făcut din New York cel mai prost loc de pe planetă în lupta cu Covid-19. Nu știu ce realizări are acest guvern în alte probleme. Poate că sunt minunate în alte probleme, dar în Covid-19, dacă ne uităm la worldometre, la rata de decese, New York este cel mai rău de pe întreaga planetă. Oamenilor le plac liderii autoritari care le spun că le-au salvat viața, chiar dacă datele... Acest lucru se numește "sindromul Stockholm". Cred că în China, Partidul Comunist Chinez joacă și el...

21:58 Lucian Vâlsan: Ei joacă aceeași carte.

21:59 Marius Mioc: Cartea naționalismului chinezesc. Nu numai comunismul, dar acest tip de naționalism chinezesc face parte din PCC.

22:10 Lucian Vâlsan: Până la urmă, la 31 decembrie 2020, narațiunea oficială a PCC a fost că "uite, am învins covidul-19, deci modelul chinezesc este superior modelului occidental; pentru că uitați-vă cum se frământă în Occident și cât de groaznic este, în timp ce marea noastră țară obține un mare statut de putere mondială. Putem învinge chiar și această tuse! Iată cât de măreț este modelul nostru!" (07)
 
 


Video cu purtătorul de cuvânt al PCC despre petrecerea de la piscina din Wuhan: "Acest lucru arată că Wuhan a obținut o victorie strategică în lupta împotriva epidemiei și arată, de asemenea, că guvernul chinez a obținut o victorie strategică în lupta împotriva epidemiei."

22:38 Video din Wuhan, august 2020, cu mii de oameni înghesuiți umăr lângă umăr, fără a purta măști. (08) (09) (10)
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • mariusmioc 28.06.2023 11:19
    Interviul e din 12 ianuarie 2021.
  • Leonesse 28.06.2023 11:35
    Intrebare : De ce Marius Mioc si Luci Valsan vorbesc in engleza? Amandoi sunt romani! Inteleg ca Marius Mioc poate face o paralela cu asa zisa revolutie din decembrie '89, ca un pattern al elitelor care conduc lumea,. Lucian insa nu are cum sa stie despre decembrie '89 pentru ca avea varsta de 5 luni!
  • mariusmioc 28.06.2023 21:25
    Lucian Vâlsan are două canale cu podcasturi - unul în română și unul în engleză. În aceeași zi (12 ianuarie 2021) i-am dat 2 interviuri - unul în engleză și unul în română.
    Interviul în engleză e destinat publicului internațional. Tema interviului a fost în principal revoluția română din 1989, adaptat cu întrebări pentru publicul internațional, care nu prea cunoaște despre revoluția română și poate nici nu știe să găsească România pe hartă. În acel interviu s-a discutat și despre tema la modă atunci - covid (restricțiile erau în toi în întreaga lume, campania de vaccinare începuse doar de cîteva săptămîni) și acele fragmente legate de covid le-am extras din interviul principal, am mai adăugat la ele niște filmări legate de covid și am făcut o filmare separată, destinată publicului internațional.
    Cred că a fost o idee bună de a face o filmare despre covid destinată publicului internațional, fiindcă filmarea a fost preluată acum de Penny Butler și de canalul „Censored Important Videos”
    https://rumble.com/v2w940y-romania-vs-ccp-chinas-wuhan-flu.html
    Interviul ăsta în engleză a fost publicat în 2021 și de Lucian Vâlsan pe canalul „Freedom Alternative” și de mine pe canalul bitchute propriu și pe saitul meu, dar publicul și al meu și a lui Lucian Vâlsan e în mare parte românesc. Acum prin preluarea de un canal anglo-saxon se înlesnește propagarea ideilor în lumea anglo-saxonă.
    În aceeași zi am dat și interviu în română, pentru publicul românesc, care a fost publicat în 2021.
    https://www.bitchute.com/video/uf3uHGi0R8up/
    Mascarada covid fiind globală,e nevoie de o mișcare de rezistență globală și să colaborăm și cu persoane din alte țări care se opun minciunii plandemice. În general noi în România preluam și tălmăceam în românește intervenții ale unor specialiști de peste hotare (inclusiv eu am făcut asta). Cred că nu-i rău dacă și cei de peste hotare preiau idei din România, dar pentru asta e nevoie să te exprimi în engleză, fiindcă e nerealist să aștepți ca străinii să învețe românește. Toate ideile din interviu au fost deja expuse în multe articole ale mele în limba română, dar interviul ăsta a fost anume destinat publicului străin, nevorbitor de limbă română, noutatea fiind doar preluarea interviului de mijloace de informare din spațiul anglo-saxon.
  • mariusmioc 28.06.2023 11:57
    Este un extras dintr-un interviu mai lung (de 1 oră) în care s-a vorbit și despre revoluția română din 1989: https://odysee.com/@FreedomAlternative:e/the-1989-romanian-revolution-(with:8
    Din interviul acela am extras fragmentele legate de covid și adăugat niște filmări tot legate de covid.
    În aceeași zi (12 ianuarie 2021) am avut o discuție numai despre covid, în românește: https://mariusmioc.wordpress.com/2021/01/31/problema-c0vid-explicata-pentru-toti/
Ultima oră

23:15

Eroii care ne-au lăsat drept moștenire România încă sunt printre noi: veteranul de război Moș Nică Paiu, de 102 ani, despre luptele de la Cotul Donului: “Eram împușcat și la piept, și la mână. Și așa mergeam” - VIDEO

22:30

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic. Copiii vorbesc cu Părintele Justin la mormântul său. Ieromonahul Nicodim Grosu - Focul rugăciunii - VIDEO

22:22

Eurostat: România are cea mai mare inflație din UE, pentru a cincea lună consecutiv

21:30

România – Ukraina 3-0. Bucuria Victoriei – cât rezultatul unui Referendum

20:46

Pfizer, acuzat de procurorul general al unui stat din SUA că a conspirat cu guvernul și mass-media pentru a comite fraudă și fapte oneroase, inducând în eroare populația

20:06

S-a închis jocul pentru Klaus Iohannis: A pierdut și ultimul vot pentru șefia NATO – noul președinte al Slovaciei și premierul Ungariei îl susțin pe Mark Rutte

19:33

Scriitorul Constantin Barbu a primit titlul de Doctor Honoris Causa, acordat de o mare universitate din America. Interviul continuă: Despre un nou volum din Supracartea fără de ce

18:20

O bucurie pentru Geoană: Ana Birchall candidează la prezidențiale

18:07

Cântărețul Rod Stewart a fost huiduit copios după ce a afișat un portret al lui Zelenski la un concert din Leipzig, într-o regiune unde Alternativa pentru Germania a ieșit pe primul loc la alegerile europarlamentare - VIDEO

17:30

Părintele James Bernstein, cunoscut pentru cartea sa ”Uimit de Hristos. Călătoria mea de la iudaism la Ortodoxie”, a trecut la Domnul

16:47

Unde-s TREI puterea crește...

16:00

MIRCEA MARIAN vs NAȚIONALA ROMÂNIEI. Luminița Arhire: UN LIMAX DE PRESĂ

15:46

Sorin Roșca Stănescu: Dorin Cocoș o dă în primire pe Monica Macovei. Secretul lui Florian Coldea

15:32

Jumătate de milion de imigranți ar putea obține cetățenie americană conform unui nou plan al administrației Biden

15:23

Vânzările de Mașini Electrice se prăbușesc în Germania