Marius Mioc: Serviciul național de sănătate britanic NHS a schimbat pe saitul său pagina despre variola maimuței pentru a face boala să pară mai înfricoșătoare

De Marius Mioc  /  

„Monkey Pox” sau „Monkey Hoax”? 10 zile de când nu a apărut nici o fotografie cu vreunul dintre cele peste 200 de cazuri de variola maimuței raportate la nivel mondial. Google prezintă aceleași imagini de acum 30 de ani

„Monkey Pox” sau „Monkey Hoax”? 10 zile de când nu a apărut nici o fotografie cu vreunul dintre cele peste 200 de cazuri de variola maimuței raportate la nivel mondial. Google prezintă aceleași imagini de acum 30 de ani

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Off-Guardian face niște observații despre schimbările apărute pe saitul serviciului național de sănătate din Marea Britanie cu privire la variola maimuței. Această boală nu este de fapt ceva nou, era cunoscută dinainte dar pînă recent n-a fost considerată o problemă serioasă (vedeți definiția din orice dicționar medical - nu are un grad mare de transmitere și nu reprezintă un risc ridicat pentru oameni - foto - n.n.). S-a primit însă ordin de zi pe unitate de la OMS ca și din această boală să se facă o sperietoare mondială care să justifice măsuri care, după părerea mea, n-au legătură cu sănătatea populației. Tălmăcesc mai jos articolul de pe off-guardian (linc).

 

Serviciul național de sănătate britanic NHS a schimbat pe saitul său pagina despre variola maimuței pentru a o face să pară mai înfricoșătoare

Cu cîteva zile în urmă Serviciul Național de Sănătate al Marii Britanii (NHS = National Health Service) a editat pagina despre variola maimuței (linc) pentru a schimba narativa în cîteva puncte esențiale.

Întîi, au eliminat o frază din capitolul „Cum te poți infecta cu variola maimuței?”.

Pînă acum cîteva zile, conform versiunii arhivate (linc arhivat în 7 mai 2022), pe pagina despre variola maimuței era scris, legat de transmiterea de la persoană la persoană (sublinierile ne aparțin):

Este foarte neobișnuit să te infectezi cu variola maimuței de la o persoană fiindcă boala nu se răspîndește ușor între oameni.

… această frază a fost complet eliminată.

În al doilea rînd, au eliminat următorul paragraf, care a fost prezent pînă cel puțin în noiembrie 2021 (linc) și poate și mai recent, fiindcă nu există versiuni arhivate între noiembrie 2021 și mai 2022 (sublinierile ne aparțin):

(Variola maimuței) este îndeobște o boală ușoară care se va vindeca de la sine fără tratament. Unele persoane pot dezvolta simptoame mai grave, astfel încît pacienții cu variola maimuței sînt îngrijiți în Marea Britanie în spitale de specialitate.

Noul paragraf despre „tratament” afirmă (iar, sublinierea ne aparține):

Tratamentul pentru variola maimuței urmărește să ușureze simptoamele. Boala este în general ușoară și cea mai mare parte a oamenilor se vindecă în 2 pînă la 4 săptămîni (…). S-ar putea să ai nevoie să stai într-un spital de specialitate, astfel încît simptoamele tale să fie tratate și să fie prevenită răspîndirea infecției la alte persoane.

Deci, au eliminat partea cu „se va vindeca de la sine” și au întărit ideea răspîndirii bolii în ciuda faptului că pînă săptămîna trecută aceasta era descrisă ca „foarte neobișnuită”.

Au adăugat și o propoziție despre autoizolare, care nu fusese menționată înainte:

Cum variola maimuței se poate răspîndi dacă există contact apropiat, va trebui să fii izolat dacă ești diagnosticat cu asta.

În sfîrșit, au adăugat o atenționare despre cum te poți infecta cu variola maimuței mîncînd carne care n-a fost gătită îndeajuns, ceea ce fără îndoială se va potrivi cu narativa împotriva mîncării de carne (stai, deja s-a întîmplat asta – linc).

Pe scurt, este un pic de rescriere a istoriei.

Înainte, variola maimuței „nu se răspîndește ușor de la om la om”. Acum o face.

Înainte, variola maimuței „se vindecă de la sine fără tratament”. Acum nu o mai face.

Este prea devreme să spunem dacă variola maimuței este noul c0vid. Poate acestă poveste se va împotmoli și va fi uitată în cîteva săptămîni, dar fără îndoială au fost preluate niște sfaturi din manualul c0vid.

Marius Mioc

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • ioansperling 26.05.2022 13:08
    Sigur este noua pandemie care o sa mearga paealel cu covidul care se reintoarce!
    https://vrabiute.blog/2022/05/26/an-furat-2022-mai/
  • Andri 26.05.2022 14:10
    De acum toate bolile si virusii vor fi o potentiala plandemie pt a se intretine frica, ca sa nu ni se para ceva iesit din comun atunci cand reprezentantii oficiali oms/armata oms ne va incolona noaptea ca sa ne interneze in lagare pe motiv ca un vecin de cartier a indraznit sa stranute.
  • Andri 26.05.2022 14:12
    Abia cu niste nucleare tintite bine or sa se linisteasca temporar. Dupa razboi, iar va incepe balul mascat al nebuniei.
Ultima oră

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui

13:43

Cristian Niculescu: Cine analizează praful saharian, totuși?

12:00

Av. Peter Costea: Domnule Cioloș, avortul nu înseamnă „îngrijire medicală”!