Marius Mioc: Se dărîmă zidul tăcerii? Deutsche Welle vorbește despre problemele vaccinaților anti-Covid! (VIDEO). TVR TACE

De Marius Mioc  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În mod surprinzător pentru Germania covidistă, Deutsche Welle, instituție de informații a Germaniei, a difuzat un reportaj despre efectele vaccinurilor antivovid. O echipă a Spitalului Universitar Marburg cercetează afecțiunile pe termen lung declanșate de vaccinul anti-COVID. Numărul pacienților care suferă de așa-numitul „Sindrom PostVac” este mare iar cercetările sunt la început. Deși OMS a recunoscut oficial această afecțiune, unii medici nu-i iau în serios pe cei care acuză simptome ciudate după vaccin. „Spuneau că sunt nebun”, povestește un pacient.

VIDEO:

Transcriere înregistrare:

Crainică: Marburg, un orășel în landul Hesa. În acest loc idilic se găsește unul dintre puținele centre din Germania destinate pacienților cu așa-numitul sindrom „postvac” – postvaccinal.

Crainică: Spitalul Universitar Marburg. Vera și Alexander caută ajutor aici. De cînd au făcut vaccinul anticovid ambii au probleme de sănătate. Cei doi se confruntă cu o varietate de simptome care le îngreunează viața. Alexander este la prima vizită medicală la Marburg. A așteptat 8 luni să primească programare. Centrul este, literalmente, asaltat de persoane afectate.

Vera Rieder (pacient): Este a treia oară cînd vin aici ca să aflu cum s-au modificat valorile în sînge, dacă s-au îmbunătățit în urma medicamentelor. Tu ce probleme ai?

Alexander Reis (pacient): Epuizarea este cea mai mare problemă a mea.

Vera Rieder: Eu am în continuare probleme neurologice. Adică neuropatiile, mîna și sistemul nervos periferic. Și sistemul imunitar. Mîna nici acum nu are poziția corectă.

Alexander Reis: Știe cineva de la ce ți se trage? Sistemul nervos?

Vera Rieder: Au făcut o biopsie a țesutului nervos. Sînt leziuni ale nervilor. Așa s-a stabilit.

Alexander Reis: Înainte erai sănătoasă?

Vera Rieder: Înainte nu aveam nimic. În nici un caz asemenea probleme neuro.

Alexander Reis: După vaccin am avut ceva. Nu era clar ce. La 5 zile după aceea au apărut tulburări de vedere, amețeală și dureri de cap. Am fost la oftalmologie și au constatat o congestie pupilară, adică stadiul preliminar al trombozei vaselor oculare. Au stabilit legătura cu administrarea vaccinului. În lunile care au urmat, între timp a trecut un an, am avut diverse neplăceri, cum ar fi amețeală și tahicardie, cînd mă ridicam în picioare, dar și tulburări de natură neurologică. Nu m-a crezut nimeni. Spuneau că sînt bolnav psihic.

Vera Rieder: Mereu se spune că nimic nu e măsurabil, dar aceste leziuni ale nervilor au fost constatate în urma unor biopsii. Le doresc pacienților care vin cu simptome ca amorțeală sau alte senzații ciudate, să li se facă investigații, nu să fie pus totul pe seama psihicului.

Crainică: Motivele sindromului postvaccinal nu sînt clare. Pacienții au simptome diferite. Un anumit rol l-ar putea avea și afecțiunile sau infecțiile preexistente, necunoscute oamenilor înainte de a face vaccinul. Acești factori fac dificilă tratarea pacienților, afirmă cardiologul și coordonatorul centrului postvac, doctor Bernhard Schieffer.

Profesor dr. Bernard Schieffer: Trebuie aruncată o privire. Și asta necesită atît de mult timp. Acesta este un punct care ne face atît de dificil să ne transportăm munca aici. Nu-i pot spune colegului X care mă sună, să-mi dea soluția și facem exact așa. Nu. Îi aștept pe toți aici, să vadă ce facem și care este abordarea noastră.

Crainică: Angajații centrului fac muncă de detectiv privind cauza tulburărilor nediagnosticate și caută terapia potrivită. Aici sînt aduse și analizate probele de sînge ale pacienților.

Dr. Muhidien Soufi, departamentul de cercetare: Bănuim anumite procese inflamatorii, declanșate la unii pacienți în urma infecției cu coronavirus sau în urma vaccinării. De ce se întîmplă asta, nu știm. Tocmai cercetăm. Aici se ameliorează. Se vede că la mulți pacienți începe să se retragă. Nu aș pune totul pe seama vaccinului, fiindcă și factorii genetici joacă individual un rol. Fiecare om are mii sau sute de mii de variante genetice în genom. Lucrul acesta ar putea declanșa mai multe reacții la unii, comparativ cu alții. Iar să analizezi ad-hoc, asta nu e char atît de simplu. Sînt întrebări științifice care vor persista multă vreme. Unei boli nu-i găsești rezolvarea într-o săptămînă – două. Ar putea dura ani de zile. Uneori e nevoie de o viață întreagă de muncă pentru a identifica un asemenea mecanism.

Crainică: La doi ani după startul campaniei de vaccinare studiile clinice privind cauza și tratarea efectelor adverse ale vaccinului încă lipsesc. Între timp, sindromul postvaccinal a fost recunoscut oficial ca afecțiune medicală, inclusiv de către Organizația Mondială a Sănătății.

Profesor dr. Bernard Schieffer: Dar este nevoie și de algoritmi clinici, astfel încît pacienții să nu mai rămînă blocați în procesul de diagnosticare ci să beneficieze de niște centre medicale care să știe ce e de făcut.

Crainică: În urma vizitei la Marburg Vera a reușit măcar problemele de natură cardio să le țină sub control însă odiseia ei continuă neurologic și imunologic. După filmări, în cazul ei, medicii au constatat și că sistemul imunitar este afectat, așa că va avea nevoie de un tratament. Vera și Alexander, care trebuie mai întîi să afle dacă noile medicamente îi sînt de ajutor, vor să rămînă în contact, pentru a face schimb de noutăți și a se sprijini reciproc.

Mai citiți de la Marius Mioc:

Documentar german despre efectele vacsinării antic0vid în căminele de bătrîni din Germania

– articole cu analize științifice despre problema covid la subpagina Covid-19 – Analize științifice

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Andri 08.01.2023 16:22
    Si lasitatea guvernului australian: nu vor sa mai raporteze statutul de injectat au ba al bolnavilor. Din rapoartele de anul trecut, cei decedati de covrig erau injectati; cei internati cu covrig sau complicatii de covrig erau injectati in marea majoritate.

    Australia - New South Wales Government weekly respiratory surveillance report. Future changes for the weekly report in 2023:

    "Vaccination status of cases admitted to hospital, admitted to ICU and those who die will no longer be reported."
  • BLUE 08.01.2023 17:02
    Switzerland, home to less than 9 million people, is one of the biggest mRNA vaccine customers in the world relative to population. The’ve already received a staggering 33 million Covid vaccine doses, only a little over half of which were ever administered. The small country is now sitting on 13.5 million doses, nervously awaiting the delivery of a further 2 million in the coming weeks, and surely lamenting that 11.6 million more are scheduled to arrive by the end of 2023. The vast majority of these will sit for some months in freezers before the Swiss Confederation destroys them. The country already binned more than eleven million doses last year, the greater part of them after a deal to supply surplus snake oil to the third world via the failed Covax initiative fell through because nobody in Africa wants this stuff either.

    Vaccine credulity may still be the mainstream, politically acceptable position, but revealed preferences show that enormous majorities everywhere are done with mass vaccination. Pharmaceutical executives can sing their doubtful hymns to the miraculous safety and efficacy of their jabs, but the quiet worldwide rejection of their pharmaceutical garbage is a stinging rebuke, suggesting that billions of people across the world harbour unexpressed scepticism towards these products.

    From here, it is only downhill for the vaccinators.


    CROSS-POST


    LIKE
    COMMENT
    SHARE

    Read eugyppius: a plague chronicle in the app
    Listen to posts, join subscriber chats, and never miss an update from eugyppius.
    Get the iOS appGet the Android app
    © 2023 eugyppius
    548 Market Street PMB 72296, San Francisco, CA 9
    Ce părere aveți de ASTA???
  • remember republica 08.01.2023 18:13
    Nu cred că e vorba de lașitate. Mai curând de ticăloșie...
  • BLUE 08.01.2023 16:30
    În sfârșit într-o țară mare a început să se vorbească PE FAȚĂ!!! Nevolnicii impotenți intelectual de la noi CÎND vor primi permisiunea să facă la fel???(om vedea Vreodată vreun pic de adevăr???)
  • Sabin G 08.01.2023 16:41
    Frumos
  • BLUE 08.01.2023 16:55
    În sfârșit într-o țară mare a început să se vorbească PE FAȚĂ!!! Nevolnicii impotenți intelectual de la noi CÎND vor primi permisiunea să facă la fel???(om vedea Vreodată vreun pic de adevăr???)
  • Leonesse 08.01.2023 18:15
    N-o sa mai taca mult nici TVR. Ei au facut reportajele despre bolnavii de covid din spitale .. mai itneti minte? Dosar Romania "Sechestrat printre mortii vii" si inca doua episoade tot din aceeasi tema.. Vi le reamintim: https://www.youtube.com/watch?v=NM2300y3fgI https://www.youtube.com/watch?v=cKE_sbMqJ88 https://www.youtube.com/watch?v=JTWwzbR9DIU Interesant este ca inca sunt pe youtube.. Spre reamintire.. Asa ca .. eu am speranta ca reporterii de investigatie - care mai sunt si poate care nu s-au vaxat.. de la TVR sa faca si astfel de reportaje despre mortile astea multe.. Of Doamne!
  1. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  2. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  3. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  4. Un avion F-16 condus de inteligență artificială a efectuat primul test de luptă aeriană în fața unui pilot uman. Cine credeți că a câștigat?

  5. A murit Naomi, celebrul cântăreț transsexual. În cinci zile urma să împlinească 47 de ani

  6. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  7. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  8. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  9. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  10. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

Ultima oră

14:56

”Tabula Traiana”, mesajul scris în piatră al Împăratului Traian, rezistă pe malul Dunării de aproape 2.000 de ani

13:05

Vocea lui Guterres a fost în sfârșit auzită. SUA au spus ”NU” aderării Palestinei la ONU

12:40

A murit Naomi, celebrul cântăreț transsexual. În cinci zile urma să împlinească 47 de ani

12:26

Un avion F-16 condus de inteligență artificială a efectuat primul test de luptă aeriană în fața unui pilot uman. Cine credeți că a câștigat?

12:01

Marinar în stare de inconștiență, pe o navă din Sulina

11:43

Candidatul prezidențial Răzvan Constantinescu, în dialog cu bucureștenii, în parcul Herăstrău, ora 15:30

11:34

Ion Cristoiu: Și dacă tot ce s-a întâmplat cu Cătălin Cîrstoiu în ultima vreme ține de o strategie electorală?

08:00

20 aprilie: Sfântul Ierarh Teotim, episcopul daco-roman al Tomisului; Sfântul Anastasie Sinaitul; Sfântul Apostol Zaheu

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an