Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

De Ginan Abraheam  /  

Foto: Ciao

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marinela Chelaru a ajuns iar de urgență la spital. Actrița are probleme de sănătate grave, iar în ultimele zile s-a simțit rău. Astfel, vedeta a mers de la spital pentru a cere ajutorul medicilor. Marinela Chelaru a declarat cum se simte și cu ce probleme de sănătate se confruntă, scrie RTV. 

„Am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit foarte bine. De două zile mă simt tot mai rău. Nu mă simt bine deloc cu inima, m-a tăiat `pe motor` și acum am probleme mai tot timpul. De câte ori mă simt rău vin la spital să previn ceea ce ar putea fi și mai rău, nu stau să ajung ca problemele să devină majore. Este greu, foarte greu”, a declarat Marinela.

Marinela Chelaru a suferit o intervenție chirurgicală la inimă. De atunci, actrița trebuie să meargă periodic la consult, scrie Fanatik, care transmite și interviul cu celebra actriță, potrivit sursei citate.

„Sunt nevoită să îmi fac toate investigațiile, nu am ce să fac. M-a luat așa deodată. Aștept să văd ce zic medicii că trebuie să îmi facă și un doppler că e posibil să am niște vase înfundate, asta e, ce să fac”, a mai precizat actrița.

Acum doi ani, în timpul pandemiei, actrița declara că din pricina patologiei sale cardiace, îi este teamă să se vaccineze, și chiar să iasă din casă:

Mi-e frică să ies din casă, nu sunt vaccinată, pentru că am probleme cu inima. Dacă cineva îmi garantează că voi fi bine, după vaccin, acum îl fac. Dar, eu am operație pe motoraș, la inimă. Nici acum, la trei ani de la intervenția chirurgicală, nu mai sunt cum eram la început.”

Aceasta s-a plâns de asemenea, de venitul mic pe care îl încasează de la stat, deși a terminat o facultate și întreaga viață a dedicat-o scenei și teatrului:

„Am o pensie amărâtă, de 1.400 de lei, am și facultate și o viață de muncă. Iar din această sumă cam 600 de lei mă costă medicamentele. Dacă n-ar fi fost soțul meu ar fi fost jale. Cu ce să trăiești? Aș fi murit de foame!”, a mai mărturisit actrița pentru Viva.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
VideoNews

ULTIMELE ZILE - FINAL DAYS - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Arafat judecat pentru cei legați de pat - Remember Plandemia. Dr. Geanina Hagimă despre vaccinare și Marea Resetare - Exclusiv ActiveNews

Olivia Steer și Florin Chilian despre ActiveNews și Libertatea Presei:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Mircea Dragan 22.03.2023 22:34
    Sigur si eficient!
  • Carlo 23.03.2023 00:22
    Totusi sa nu fim rai cu semenii muncitori care din anumite motive au "crezut" in "sigur si eficient." Nu trebuie sa ne credem mai destepti cand stim ca nu toti vom reusi sa rezistam pana la capat.
Ultima oră

13:24

Sindicatele din Educație, din nou în stradă. Protest cu 20.000 de persoane și marș în București

12:38

"Cinci milioane de dolari pentru un Biden, cinci milioane de dolari pentru celălalt Biden". Presa din SUA confirmă implicarea președintelui într-o schemă de mită

11:58

Rușii au distrus primul tanc german Leopard 2 (VIDEO)

11:45

Sfidarea continuă! Arhitectul maghiar care a proiectat reabilitarea străzii Kogălniceanu din Cluj NU a ținut cont de solicitarea primăriei ca grupul statuar Școala Ardeleană să fie amplasat pe soclu

10:44

Zoe Dantes: În numele Fiului!

09:41

Alianța Familiilor din România: Solicităm voluntari pentru Luna Identității Creștine

09:29

Iulian Capsali: TREI PROBLEME ȘI CÂTEVA IDEI

09:21

Mihai Tîrnoveanu: Sâmbătă 10 iunie și vineri 16 iunie, pomenirea Părintelui Justin Pârvu la Mănăstirea Petru Vodă!

08:47

Pușcării pentru copii! Au apărut sistemele de recunoaștere facială, la o școală din Capitală

23:30

8 iunie 1967: Trecerea la Domnul a Otiliei Cazimir, poeta care a încântat generații întregi de copii. O furnică duce-n spate Un grăunte jumătate...

22:17

Banca Reglementelor Internaționale va folosi IA pentru a monitoriza tranzacțiile bancare globale - Instaurarea unei societăți fără numerar

21:25

OMS plănuiește „simularea” unei noi pandemii

20:35

Bijuteria românilor bucovineni din Boianul canadian, Biserica Maicii Domnului, distrusă de un incendiu. FOTO / VIDEO și cu Biserica originară din Boianul românesc din nordul Bucovinei pomenit de Eminescu în Doină

19:48

Adrian Pintea: În șa, drept, imposibil de uitat

19:18

Zice lumea: Marea contra-ofensivă a Ucrainei a început