Manuela Hărăbor la Marius Tucă Show: „Nu știu cât de remediu poate să fie vaccinul. Există un lucru fundamental: vaccinul nu este recomandat într-o pandemie. Oamenilor le este atât de frică de moarte, încât nu mai trăiesc. Viața înseamnă să trăiești!”

De Ștefania Brândușă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actrița Manuela Hărăbor a comentat, luni seara, la emisiunea „Marius Tucă Show”, măsurile luate de autorități în pandemie și a vorbit despre campania de vaccinare.

Nu știu cât de remediu poate să fie vaccinul. Am învățat și biologie, și chime și există un lucru fundamental: vaccinul nu este recomandat într-o pandemie. Virusul este atât de versatil, așa cum se spunea în biologie, nu faci decât să-l întărești. Nu vreau să pierd jumătate de viață inventând roata. Îmi pare rău că nu s-au încercat medicamentele. Decât să încercăm să inventăm ceva, hai să vedem ce funcționează. În anumite țări au făcut asta”, a spus actrița, la Aleph News.

Actrița a povestit că suferă și ea din cauza restricțiilor impuse asupra teatrelor.

„Mă doare când se aruncă vorbe: focare de infecție. Peste tot, în fiecare comunitate au existat cazuri, a fost un procent foarte mic. Un focar înseamnă că într-o săptămână se îmbolnăvește mai mult decât jumătate. Am vrut să-mi spun of-ul și am postat pe pagina de Facebook, mă doare că suntem îngrădiți în ceea ce privește locul de muncă”, a spus Manuela Hărăbor, în emisiunea lui Marius Tucă.

A fost o bătaie de joc, pentru că nu au fost pregătiți. (…) Cam în toate domeniile. Ei ar fi trebuit ca timp de un an de zile să facă niște statistici: unde au fost focarele, să meargă pe punct ochit și punct lovit”, a mai spus actrița.

Invitata lui Marius Tucă a subliniat că „Oamenilor le este atât de frică de moarte, încât nu mai trăiesc. Viața înseamnă să trăiești!”.

Emisiunea cu Manuela Hătăbor poate fi urmărită AICI.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • JoeB 23.03.2021 15:00
    de Brian Shilhavy
    Editor, Știri de impact asupra sănătății

    În luna mai a anului trecut (2020) am publicat un articol intitulat:

    Copiii nevaccinați sunt mai sănătoși decât copiii vaccinați - Cel mai subiect cenzurat din SUA?
    În acest articol au fost încorporate mai multe videoclipuri cu familii care au început pro-vaccinul și au început să își vaccineze copiii, dar apoi, după ce au observat din prima mână efectele pe care aceste vaccinuri le-au avut asupra copiilor lor, au decis să nu vaccineze copiii ulteriori.

    Acest lucru a făcut ca familiile lor să trăiască în laboratoare care să arate diferențele dintre copiii vaccinați și copiii nevaccinați, deoarece CDC refuză să facă un astfel de studiu.

    Aceste videoclipuri au fost filmate de Polly Tommey, producătorul VAXXED II, și au fost pe canalul lor de YouTube, care a fost acum eliminat de pe Internet.

    Așadar, când un cititor ne-a alertat cu privire la toate videoclipurile lipsă din acel articol, am petrecut weekendul trecut preluându-le din arhivele noastre și încărcându-le pe canalul nostru Bitchute și canalul nostru Rumble.

    Amintiți-vă, acestea au fost filmate înainte ca oricare dintre fotografiile experimentale COVID să fie eliberate EUA, deci acestea sunt experiențele familiilor care au avut încredere în programul de vaccinare CDC pentru vaccinurile copiilor.

    Extrase din copiii nevaccinați sunt mai sănătoși decât copiii vaccinați - Subiectul cel mai cenzurat din SUA?:
    „Vaccinurile sunt sigure și eficiente.” „Știința vaccinurilor este rezolvată.”

    Aceste declarații sunt dogma oficială a Big Pharma și a agențiilor guvernamentale de sănătate din SUA și oricine din mass-media corporativă care a încercat vreodată să conteste aceste declarații de credință a fost redus rapid la tăcere.

    Cu toate acestea, chiar și pentru cititorii obișnuiți, fără niciun interes investit în subiect, ar părea destul de evident că acestea sunt declarații de credință și nu declarații științifice.

    Cum poate un produs farmaceutic să fie întotdeauna „sigur și eficient”? Și cum poate fi știută vreodată știința despre orice, să nu mai vorbim de vaccinuri?

    Și totuși, aceste credințe sunt prezentate ca fapte, iar toți disidenții, sau chiar doar cei care îndrăznesc să pună o întrebare, sunt cenzurați sau etichetați ca „anti-vaxxeri” sau „șarlatanți” dacă se întâmplă să fie medic sau om de știință.

    Faptul că vaccinurile pot provoca leziuni și moartea în unele situații nu este nici măcar un subiect discutabil, întrucât Curtea SUA pentru Vaccinuri a plătit miliarde de dolari în daune de la adoptarea programului național de compensare a vaccinurilor adoptat în anii 1980, conferind imunitate juridică companiilor farmaceutice care produc vaccinuri și nu mai pot fi trimise în judecată dacă un vaccin provoacă vătămări corporale sau deces.

    Dar, chiar dacă acest lucru este cunoscut public și chiar dacă Health Impact News publică rapoartele trimestriale publicate de Departamentul Justiției care enumeră soluțiile pentru rănile și decesele provocate de vaccinuri, suntem cenzurați și etichetați ca publicând „Știri false” de către giganții Big Tech, cum ar fi Facebook și Google.

    Aceasta este în mod clar informații pe care nu vor ca publicul să le cunoască.

    Cum rămâne cu starea generală de sănătate a copiilor care urmează schema de vaccin CDC, în comparație cu copiii care nu primesc toate vaccinurile din schema de vaccin CDC?

    Acesta este singurul studiu care ar rezolva această problemă odată pentru totdeauna, dar guvernul SUA refuză să efectueze un astfel de proces, susținând că ar fi „lipsit de etică” să renunțe la vaccinurile copiilor.

    Cei din afara guvernului care au încercat să efectueze astfel de studii au fost atacați și cenzurați. A se vedea, de exemplu, acoperirea unui studiu din 2016 privind copiii vaccinați versus copiii nevaccinați, care a fost publicat și apoi retras brusc, probabil din cauza presiunii din industria farmaceutică:

    Studiu: Copii nevaccinați mai sănătoși decât copiii vaccinați - Medicii sunt de acord
    Medici cinstiți cărora le pasă de copii mai mult decât cariera lor
    După cum demonstrează acest articol, mulți medici sunt de acord cu concluzia acestui studiu pe baza a ceea ce au văzut în propria practică, dacă sunt o practică medicală care tratează copiii nevaccinați, așa cum multe practici medicale refuză astăzi să trateze copiii dacă părinții lor refuză oricare dintre vaccinurile recomandate de CDC.

    De-a lungul anilor, am prezentat pe mulți dintre acești medici pe Health Impact News, iar acești medici au mare curaj să vorbească în public, deoarece sunt etichetați ca „șarpe” și adesea se confruntă cu pierderea licenței lor medicale pentru a practica.

    Dr. Bob Zajac, un medic pediatru certificat de bord, cu expertiză suplimentară în îngrijirea astmului / alergiilor, îngrijirii pediatrice de dezvoltare / comportamentale și îngrijirilor naturale / holistice, este unul dintre acești medici.

    În primii doi ani de practică, Dr. Zajac explică că a văzut o „separare” între populația sa de pacienți.

    Au existat pacienți care au văzut chiropracticianul local care erau mai sănătoși decât ceilalți pacienți ai mei și făceau alte lucruri pentru sănătatea lor, în afară de a lua doar medicamente pentru orice afecțiune ar putea avea.

    De asemenea, au avut o absorbție mai mică a vaccinului și erau sănătoși. Și asta mi-a fost greu de recunoscut.

    Pacienții mei parțial nevaccinați și niciunui dintre noi nu i-a plăcut, sincer, pe atunci mergeau împotriva sfaturilor medicului lor. Și cu ego-ul pe care l-am avut, a fost foarte greu de înghițit.

    Mi-au trebuit câțiva ani să încep să învăț despre vaccinuri.

    Și în momentul în care am început să citesc cercetări despre vaccinuri, mi-a schimbat viața pentru totdeauna.

    Dr. Zajac recunoaște că obișnuia să fie un „agresor de vaccin”, deoarece clinica sa avea nevoie să atingă anumite rate de vaccinare.

    Dar atitudinea sa s-a schimbat întrucât a trebuit să înceapă să ia decizii cu privire la vaccinurile propriilor săi copii, iar propria practică clinică a arătat că ratele leziunilor cauzate de vaccin nu erau ceea ce pretindeau CDC și companiile medicamentoase, precum „unul din milion, ”Dar mai mult ca unul din 100 erau spitalizați din cauza leziunilor provocate de vaccin.

    Dr. Zajac discută gama de copii din practica sa, starea lor de vaccin și sănătatea lor:

    Făcând acest lucru de 15 ani acum, vă voi spune că copiii vaccinați sunt cei mai bolnavi, copiii parțial vaccinați nu sunt la fel de bolnavi, iar copiii nevaccinați sunt cei mai sănătoși.

    Urmăriți întregul interviu:

    Familii cu copii vaccinați și nevaccinați
    Poate că cele mai convingătoare dovezi că copiii nevaccinați sunt mai sănătoși decât copiii vaccinați, provin de la părinți care observă amândoi în casele lor zilnic.

    Aceștia sunt în mare parte foști părinți pro-vaccin care nu s-au îndoit niciodată de vaccinări până nu au văzut efectele vaccinurilor asupra propriilor copii și apoi au decis să nu mai vaccineze alți copii născuți ulterior pe baza experienței lor cu vaccinurile.

    Acestea sunt de fapt „laboratoare” foarte bune, deoarece copiii din aceeași casă experimentează aceleași lucruri în mediul lor și orice diferențe majore în sănătatea lor vor fi mult mai evidente.

    Producătorul de film VAXXED II Polly Tommey a făcut lumii o mare favoare intervievând multe dintre aceste familii în timpul turneului lor cu autobuzul și iată câteva dintre ele.

    Un fir comun în toate aceste interviuri este că, deși își spun poveștile familiei și prietenilor, acestea sunt ostracizate de societate și nimeni nu vrea să le creadă. Oamenii cred că sunt „nebuni”.

    Este timpul pentru videoclipul #craymother al lui Hillary Simpson (acesta este încă activ pe YouTube, dar dacă dispare, anunțați-ne):


    Comentează acest articol la HealthImpactNews.com

    https://campaigns.healthimpactnews.com
  1. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

  2. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

  3. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

  4. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

  5. Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal

  6. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

  7. George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

  8. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

  9. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

  10. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal