Malta, primul stat european care-și închide granițele pentru persoanele nevaccinate, încălcând flagrant Carta Drepturilor Fundamentale a UE. Comunismul Covid începe să-și scoată masca

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Malta le va cere începând de săptămâna viitoare tuturor călătorilor să prezinte dovada vaccinării împotriva COVID-19, a anunțat vineri ministrul sănătății din această țară, în contextul creșterii numărului de cazuri de coronavirus, relatează DPA și AFP, citate de Agerpres.

Dovada vaccinării va fi obligatorie începând cu 14 iulie, a anunțat ministrul sănătății, Chris Fearne, în cadrul unei conferințe de presă.

"Începând de pe 14 iulie, orice persoană care sosește în Malta trebuie să prezinte un certificat de vaccinare recunoscut: un certificat maltez, unul britanic sau unul al Uniunii Europene", a explicat el.

"Vom fi prima țară din Europa care ia această măsură", a adăugat ministrul. Malta le cere în prezent numai călătorilor din Marea Britanie să prezinte dovada vaccinării, în timp ce vizitatorii din alte țări europene pot intra cu un test PCR negativ.

Copiii care își însoțesc părinții vor trebui să prezinte un test PCR, în timp ce copiii neînsoțiți nu vor putea să călătorească în Malta, mai precizează sursele citate.

Decizia autorităților malteze încalcă în mod flagrant Carta Drepturilor Fundamentale a UE, respectiv, în principal

Articolul 45

Libertatea de circulație și de ședere (1)

Orice cetățean al Uniunii are dreptul de circulație și de ședere liberă pe teritoriul statelor membre.

dar și

Articolul 15

Libertatea de alegere a ocupației și dreptul la muncă

(2) Orice cetățean al Uniunii are libertatea de a-și căuta un loc de muncă, de a lucra, de a se stabili sau de a presta servicii în orice stat membru.

Pentru români este o întoarcere clară la vremurile comuniste pe care le credeam apuse pentru totdeauna.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • the elder 10.07.2021 19:42
  Foarte clar reiese cum alesii nostrii ne au adus pri minciuna, viclesuguri si totala lipsa de empatie pt fiinta umana, la acelasi numitor si intro graba evidenta oricarei persoane cu un IQ chiar mai jos de mediu sa perceapa unde duce aceasta plandemie si diminuare a populatiei globului fara violenta!
  Este vina noastra, a tuturor, am lasat ca aceasta societate sa ne tina captivi chiar si atunci cind o parte din noi au avut chipurile si momenye de fericire. In mod normal , cu totii trbuie sa gasim o solutie, sa ne inspiram si ajutam unii pe altii cu speranta si duflet deschis, alrfel, ke vom face jocul, divide et empera, mai bine zis, nu il bom intrerupe niciodata.
  Astfel de declaratii ca cea a pupettului maltez trebuie simplu taxata, nimeni sa nu mai alwaga Malta ca destinatiw de vacanta sau sa sustina in vreun fel economia insulei si veti vedea cum vor reveni la normalitate. Aduca pt o peroada de timp( presedintele nostru ales are astfel de epitete) numai elitele vor merge in directia Malta, apoi bir fi taxati de cetatenii lor pt discriminare si vor trebui sa gaseasca solutii!
  Speranta noastra vine, cei ce sint de partea luminii cunosc faptul ca am intrat in Saptamina lui Daniel, de altfel, panarama aceea intirziata la nastere, Macron, a avut tupeul sa ne anunte, nu de mult, ca Bestia a aparut, edte printre noi.. De aici, concluzia ca trenuie sa fim pregatiti si sa nu acceptam cu masca pe figura The diminished of population without violence cum ne avertizeaza de mult oameni cu capul pe umeri, iubitori de adevar si de Lumina Credintei , in special Ortodoxe!
  Doamne ajuta!!!
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires