Magdalena Radu: CÂND ÎNCEPE DRACU SA HĂHĂIE

De Magdalena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când începe dracul sa hăhăie se aude pana in fund la taxatoare. Sau perforatoare, pentru cunoscători.

Când ești persoana publica și contribui cu capitalul tău de imagine pentru un pumn de bani la nenorocirea numita certificat verde și obligarea oamenilor sa bage in ei grămăjoare de grăsime împotriva voinței lor și punându-și la risc integritatea fizica dracul începe sa se hlizeasca. Întâi de frica ta ca deși ești multimilionară, dacă nu bagi in tine gramajoarele de grăsime superbe, organizatorii de turnee nu te mai primesc ca sa mai faci și alte bulioane.
 
După aia dracul începe sa rada de-a binelea când faci asta pentru un pumn de bani care îți ajung pentru o roata la Mercedes si se tăvălește de ras când te vede mândra ca ești pe afișe in toate orașele mari îndemnând oamenii la posibile nenorociri fără sa clipești si fără sa îți pui întrebări. După aia dracul îți strica toată maioneza ca mixerul scos din castron de sare totul pe pereți. O duci din accidentare in accidentare una mai dubioasa ca alta. Ești când sus când jos dar cel mai des jos. Viața privata o ia și ea la vale. Ajung nevestele oamenilor sa îți facă ritualuri vodoo ca sa le lași bărbații in pace. Concediezi tot stafful, îl înlocuiești cu alții. Care alții te aduc in cap la propriu dându-ti medicamente interzise. Pentru ca performanta e in găleata și fără pastile date la disperare nu se mai poate. Un medicament dat pentru anemie și pentru oxigenare indica fix asta: disperare. Dracul deja a murit de ras. De la spectacole de astea se trage, va zic.

Al doilea soectacol la care dracu a cumpărat bilet e ăla al popii despre care s-a aflat ca ii place ... peste limita admisă. Nimic nou sub soare. Niște femei despletite l-au împuns și ele, niște sărmane papusarite de dracu, vai steaua lir cu delirul lor mistic in combinație cu fiorul zburatoruluk care le bântuia. Un fel de shaorma cu de toate la care vine unul și pune frișcă. Dar nu despre asta e vorba. Ci despre faptul ca deși trebuie sa îți păstorești turma cu buna credința având in mâini responsabilitatea unor mii de suflete pe care le păstorești tu ce faci? Te duci la televizor cu colonei și conduci turma in prăpastie îndemnând oamenii sa bage in ei toate dubioseniile. Faci toate astea pentru ca ti-a venit ordinul de sus. Nu de Sus ci de sus. Mare diferența litera asta buclucasa, dacă nu ai ochelarii cu dioptriile potrivite. De-asta te și împiedici, ca îți trage dracul preșul de sub picioare și moare de ras.
Numitorul comun al acestor cazuri este următorul: când ești persoana publica ceea ce faci ajunge sa influențeze viețile altora. In bine, daca o faci cu credința. In rău, dacă o faci pentru bani și / sau putere și prin acțiune ta ii tragi și pe alții după tine in prăpastie.

Adevăr va soun vouă ca nu va exista nicio consecința penala pentru cei care ne-au aruncat in prăpastie fără nicio clipire. Pentru ca ei vor pretinde ca noi ne-am aruncat. Sau ne-am împiedicat și am ajuns acolo. Vor exista zero consecințe penale. Singura justiție care se va mai putea face cu ăștia e aia divina. Uitați-va la ăștia doi. Cam așa arata toată treaba.

Și încă un gând de încheiere. Se spune ca nu e indicat sa judecam pe nimeni pentru acțiunile sale. Totuși, o judecata tpresupune și un verdict și niște consecințe. A vedea cu luciditate ceea ce se întâmpla, a despărți firul in patru și a desface cutii negre nu e in niciu caz judecata ci școlarizare.

Singurul antidot pentru asta e recunoașterea. Dacă s-ar putea, tot publica, așa. 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Bcdt 22.10.2022 17:35
  Madam da cum de știți dv atât de bine cum lucrează dracul? Îl vedeti clar pe întunecatul bag seama.
 • JoeB 22.10.2022 22:00
  Și ? Vă deranjează ? Nu vă întreb de ce, că e la fel de clar.
 • ToaderO 23.10.2022 07:31
  Probabil din aeeasi sursa de informare pe care a folosit-o Simona Halep sa gireze vaxxurile 'minune'. Dacă 'Domnișoara' Halep este 'as' in tenis și imunologie, pot și ceilalți.
 • IC XC NI KA 22.10.2022 22:13
  Se oprește dracul din hăhăială .. la ‘recunoaștere’? Nici vorbă. La recunoaștere (publica) .. îi piere hăhăiala? De ce? Nu știe care-i treaba?

  La căință/pocăință .. din inimă ..amuțește! La iertare .. crapă! De-a dreptul. Unde-i pocăința?! La Sf. Taină a Spovedaniei .. deci, nimic public .. doar Taină.. Și iertarea, unde-i? Tot în Taină ..
  Sigur că recunoașterea e prima treaptă .. dar ce să mai și faci cu ea fără pocăința/spovedanie curată/lacrimi și hotărârea de a nu mai face? Nimic ..și mai tare hăhăie. Dă pe spate ..

  De a nu mai face ce?! Păcatul! Că doar nu vorbim de o simplă vorbă ..pentru ca o ‘recunoaștere’ fie ea și publica să oprească .. păcatul ..hăhăiala.
  Cuvântul cheie e păcatul. Păcatul e turnesolul .. hăhăieli.
  Altfel spus, fără păcat nu există hăhăială! Iar ‘recunoașterea’ nu-i de ajuns.

  Hăhăiala lui și .. el nu au nicio putere în fața Lui și a Lui Iertare! Mai trebuie să venim și noi cu ceva .. cu căința ..

  Căci dacă vorbim de dracu.. și a lui hăhăiala .. ar trebui să știm și cum putem scăpăm de el/hăhăiala lui .. și ce război avem de dus ..nevăzut .. dar asta dacă o luam în serios și n-o hăhăim și noi..


  “Nu exista păcat de neiertat, în afara de păcatul nepocăit."
  Sfântul Isaac Sirul
 • ToaderO 23.10.2022 07:40
  Sa fii No 1 in tenis (sport) , nu vine cu obligația sa fii f deștept sau sa ai o minte care pune întrebări totdeauna. Ea și multe alte milioane(sute de milioane?!) de nenorociți care sau vaxxat și-a acum sunt/sau vor deveni, tragedii care așteaptă să se întâmple. Nu am nimic cu Simona,personal, și îi doresc sănătate multă. In ce privește cariera, hmmm... cred că trebuie să se pregătească de retragere. Nu știu dacă Simona realizează asta încă
Ultima oră

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România