Magdalena Radu: CÂND ÎNCEPE DRACU SA HĂHĂIE

De Magdalena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când începe dracul sa hăhăie se aude pana in fund la taxatoare. Sau perforatoare, pentru cunoscători.

Când ești persoana publica și contribui cu capitalul tău de imagine pentru un pumn de bani la nenorocirea numita certificat verde și obligarea oamenilor sa bage in ei grămăjoare de grăsime împotriva voinței lor și punându-și la risc integritatea fizica dracul începe sa se hlizeasca. Întâi de frica ta ca deși ești multimilionară, dacă nu bagi in tine gramajoarele de grăsime superbe, organizatorii de turnee nu te mai primesc ca sa mai faci și alte bulioane.
 
După aia dracul începe sa rada de-a binelea când faci asta pentru un pumn de bani care îți ajung pentru o roata la Mercedes si se tăvălește de ras când te vede mândra ca ești pe afișe in toate orașele mari îndemnând oamenii la posibile nenorociri fără sa clipești si fără sa îți pui întrebări. După aia dracul îți strica toată maioneza ca mixerul scos din castron de sare totul pe pereți. O duci din accidentare in accidentare una mai dubioasa ca alta. Ești când sus când jos dar cel mai des jos. Viața privata o ia și ea la vale. Ajung nevestele oamenilor sa îți facă ritualuri vodoo ca sa le lași bărbații in pace. Concediezi tot stafful, îl înlocuiești cu alții. Care alții te aduc in cap la propriu dându-ti medicamente interzise. Pentru ca performanta e in găleata și fără pastile date la disperare nu se mai poate. Un medicament dat pentru anemie și pentru oxigenare indica fix asta: disperare. Dracul deja a murit de ras. De la spectacole de astea se trage, va zic.

Al doilea soectacol la care dracu a cumpărat bilet e ăla al popii despre care s-a aflat ca ii place ... peste limita admisă. Nimic nou sub soare. Niște femei despletite l-au împuns și ele, niște sărmane papusarite de dracu, vai steaua lir cu delirul lor mistic in combinație cu fiorul zburatoruluk care le bântuia. Un fel de shaorma cu de toate la care vine unul și pune frișcă. Dar nu despre asta e vorba. Ci despre faptul ca deși trebuie sa îți păstorești turma cu buna credința având in mâini responsabilitatea unor mii de suflete pe care le păstorești tu ce faci? Te duci la televizor cu colonei și conduci turma in prăpastie îndemnând oamenii sa bage in ei toate dubioseniile. Faci toate astea pentru ca ti-a venit ordinul de sus. Nu de Sus ci de sus. Mare diferența litera asta buclucasa, dacă nu ai ochelarii cu dioptriile potrivite. De-asta te și împiedici, ca îți trage dracul preșul de sub picioare și moare de ras.
Numitorul comun al acestor cazuri este următorul: când ești persoana publica ceea ce faci ajunge sa influențeze viețile altora. In bine, daca o faci cu credința. In rău, dacă o faci pentru bani și / sau putere și prin acțiune ta ii tragi și pe alții după tine in prăpastie.

Adevăr va soun vouă ca nu va exista nicio consecința penala pentru cei care ne-au aruncat in prăpastie fără nicio clipire. Pentru ca ei vor pretinde ca noi ne-am aruncat. Sau ne-am împiedicat și am ajuns acolo. Vor exista zero consecințe penale. Singura justiție care se va mai putea face cu ăștia e aia divina. Uitați-va la ăștia doi. Cam așa arata toată treaba.

Și încă un gând de încheiere. Se spune ca nu e indicat sa judecam pe nimeni pentru acțiunile sale. Totuși, o judecata tpresupune și un verdict și niște consecințe. A vedea cu luciditate ceea ce se întâmpla, a despărți firul in patru și a desface cutii negre nu e in niciu caz judecata ci școlarizare.

Singurul antidot pentru asta e recunoașterea. Dacă s-ar putea, tot publica, așa. 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Bcdt 22.10.2022 17:35
    Madam da cum de știți dv atât de bine cum lucrează dracul? Îl vedeti clar pe întunecatul bag seama.
  • JoeB 22.10.2022 22:00
    Și ? Vă deranjează ? Nu vă întreb de ce, că e la fel de clar.
  • ToaderO 23.10.2022 07:31
    Probabil din aeeasi sursa de informare pe care a folosit-o Simona Halep sa gireze vaxxurile 'minune'. Dacă 'Domnișoara' Halep este 'as' in tenis și imunologie, pot și ceilalți.
  • IC XC NI KA 22.10.2022 22:13
    Se oprește dracul din hăhăială .. la ‘recunoaștere’? Nici vorbă. La recunoaștere (publica) .. îi piere hăhăiala? De ce? Nu știe care-i treaba?

    La căință/pocăință .. din inimă ..amuțește! La iertare .. crapă! De-a dreptul. Unde-i pocăința?! La Sf. Taină a Spovedaniei .. deci, nimic public .. doar Taină.. Și iertarea, unde-i? Tot în Taină ..
    Sigur că recunoașterea e prima treaptă .. dar ce să mai și faci cu ea fără pocăința/spovedanie curată/lacrimi și hotărârea de a nu mai face? Nimic ..și mai tare hăhăie. Dă pe spate ..

    De a nu mai face ce?! Păcatul! Că doar nu vorbim de o simplă vorbă ..pentru ca o ‘recunoaștere’ fie ea și publica să oprească .. păcatul ..hăhăiala.
    Cuvântul cheie e păcatul. Păcatul e turnesolul .. hăhăieli.
    Altfel spus, fără păcat nu există hăhăială! Iar ‘recunoașterea’ nu-i de ajuns.

    Hăhăiala lui și .. el nu au nicio putere în fața Lui și a Lui Iertare! Mai trebuie să venim și noi cu ceva .. cu căința ..

    Căci dacă vorbim de dracu.. și a lui hăhăiala .. ar trebui să știm și cum putem scăpăm de el/hăhăiala lui .. și ce război avem de dus ..nevăzut .. dar asta dacă o luam în serios și n-o hăhăim și noi..


    “Nu exista păcat de neiertat, în afara de păcatul nepocăit."
    Sfântul Isaac Sirul
  • ToaderO 23.10.2022 07:40
    Sa fii No 1 in tenis (sport) , nu vine cu obligația sa fii f deștept sau sa ai o minte care pune întrebări totdeauna. Ea și multe alte milioane(sute de milioane?!) de nenorociți care sau vaxxat și-a acum sunt/sau vor deveni, tragedii care așteaptă să se întâmple. Nu am nimic cu Simona,personal, și îi doresc sănătate multă. In ce privește cariera, hmmm... cred că trebuie să se pregătească de retragere. Nu știu dacă Simona realizează asta încă
  1. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  2. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

13:42

Ochiade discromate: Capela Sturdza din Baden-Baden – o bijuterie ortodoxă

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături