Macron nu-i mai poate ține în frâu pe migranți. Bătaie pe aeroportul Charles de Gaulle - VIDEO

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scene dramatice au avut loc pe aeroportul  din Paris, unde sute de imigranți au creat zgomot masiv și s-au luat la bătaie în incinta aeroportului, la deportarea unui migrant din Franța, notează Freepressjournal, citat de Știripesurse.

Videoclipul acestui incident a devenit viral pe rețelele de socializare. Deși, detaliile exacte ale incidentului nu pot fi deduse din ceea ce este surprins în videoclip, se vede că există o mulțime uriașă de pasageri furioși care țipă, strigă și arată o agresivitate masivă. Potrivit rapoartelor, migranții protestau împotriva deportării unui bărbat care era trimis înapoi din Franța.

În videoclip se poate observa că aproximativ 25 de pasageri își demonstrează agresiv punctul de vedere, ducând la ciocniri violente. Deși nu se poate stabili din videoclip dacă cine atacă de fapt pe cine, dar videoclipul a surprins altercații fizice și atacuri, oferind o imagine completă haotică a ceea ce se întâmplă.

Migrația persoanelor fără adăpost este o problemă de îngrijorare pentru Franța de ceva vreme. Sute de oameni migrează din diferite părți ale lumii în Franța, adăugându-se la necazurile primarilor locali, cărora le este greu să suporte afluxul imens.

Acest lucru vine la două săptămâni după ce un raport al organizației France24 News a declarat: „Serge Grouard, primarul de dreapta al orașului Orleans din centrul Franței, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la sosirea a până la 500 de migranți fără adăpost în orașul său de 100.000 de oameni, fără știrea sa în prealabil. "

Se pare că Parisul este o locație foarte căutată pentru migranții fără adăpost, care provin în mare parte din Africa, Asia de Sud sau Orientul Mijlociu. Sute de migranți care sosesc în Franța cer cazare de urgență pe termen scurt. Cu toate acestea, nu există suficient spațiu pentru a găzdui afluxul imens de migranți. Autoritățile franceze se confruntă cu momente dificile în gestionarea mulțimii care încă își construiesc propriile case temporare pe drumuri dacă li se refuză cazare oficială.
 
VIDEO:
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Codreanu 28.03.2024 12:41
    Macron nu este capabil să-și securizeze propriile infrastructuri & aeroporturi și vrea să se bată cu Rusia....Franța este un mare fîss...nu mai este ce era odată, după anul 2000 a fost condusă doar de tehnocrați globaliști ipocriți și pederaști.(era să zic PSD-iști).

    NU vreau o tara că afară!!!
Ultima oră

14:30

TREI DECENII OBSEDANTE. Unul dintre ultimele editoriale ale lui Nicolae Iliescu...

13:14

Topul orașelor cu cei mai mulți Miliardari - Mari schimbări

12:30

Gând de Duminică – Intrarea Domnului în Ierusalim - de Elena Solunca. La Mulți Ani tuturor celor ce poartă nume de flori!

00:00

Sărbătoarea care vestește Sfintele Paști. Duminica Floriilor - intrarea Domnului în Ierusalim

22:38

“Vocea lui Traian Trifan a sunat în sufletele noastre ca o trâmbiță a Apocalipsului”

21:45

Prof. Florin Popescu: Ce concluzie am avut în urma conferinței de ieri despre Pascalie, ce soluție există?

20:30

Ion Cristoiu: Candidatura lui Cozmin Gușă la prezidențiale este un mare eveniment. În SUA crește nemăsurat revolta studenților împotriva războiului din Gaza - VIDEO

19:45

BEC și justiția din România au încălcat jurisprudența CEDO și au respins candidatura PNȚ-MM la europarlamentare. Valerian Stan: Urmașii lui Iliescu îi prigonesc și ei pe țărăniști

18:20

George Simion la conferința MEGA: Lui Ciolacu nu trebuie să-i fie rușine de ce e - probabil e rom

17:25

Iulian Capsali: O ÎNVIERE PE PARCURSUL UNEI MORȚI ANUNȚATE

16:00

Sinaxarul demnității românești: 27 aprilie, TRAIAN TRIFAN. „Lupta noastră nu este limitată în timp, ci permanentă”

13:40

VIDEO ÎN DIRECT: Pelerinajului de Florii din București, de la Mănăstirea Radu Vodă până pe Colina Bucuriei, la Patriarhie

12:31

WSJ: Serviciile secrete americane consideră că nu Putin a ordonat moartea lui Navalnîi

11:14

O minune de Paști

07:00

Prof. Ilie Bădescu: Noogenia mărturisirii păcatelor. Spovedania într-o civilizație secularizată