MORT din motive de mască, TÂNĂRUL Mihai Ionuț Ghiorghe, TORTURAT BESTIAL DE POLIȚIȘTII de la Secția 16, a fost înmormântat. Cauza decesului: NEPRECIZATĂ. Ministrul de Interne nu și-a cerut scuze după ce și-a acoperit BESTIILE mințind ordinar

De Alesandru Anghel și Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mărturiile lui Mihai Ionuț Ghiorghe și Teodor Nicolae Gheorghe de dinainte de a muri subit amândoi:

Știrea despre declanșarea urmăririi penale a agresorilor la 6 luni după reclamație:

„Moartea fratelui meu, Mihai Ionuț Ghiorghe, Aladin Mic, are "cauza neprecizată”. Trăim un coșmar. Știu, nu o să comentați mulți pentru că vă este FRICĂ. Dar vreau sa ma ajutați să găsesc un medic legist ca să se refacă Certificatul Medico-Legal. Vreau contraexpertiza chiar daca se va face deshumarea fratelui meu. Tatăl meu a cerut înregistrările camerelor de luat vederi ale blocului și i s-a interzis sa le ia. Am chemat Poliția criminalistă sa ia amprente și nu a venit.”, a transmis public fratele celei de-a doua victime decedate pe 26 martie, după tortura sadică a 9 polițiști, între care două femei în uniformă, de la Secția 16 din Capitală.

Într-adevăr, documentul de constatare a morții sale, pe care îl publicăm mai sus, nu are nimic specificat la cauzele morții. Moarte suspectă. I s-a făcut brusc rău și a murit. A fost asasinat înainte de a începe procesul torționarilor săi? Familia are multe dubii. Mai ales că este deja al doilea mort decedat după ce a fost chinuit de bestiile de la Secția 16. Loviturile la ficat pot da o astfel de moarte „subită” peste un timp. Prietenul său rapit și maltratat de către cele 9 bestii în uniformă, Teodor Nicolae Gheorghe, a murit de asemenea înainte de a începe procesul monștrilor.

De la ce a pornit totul? În noaptea de 31 august spre 1 septembrie 2020, cei doi au sărit în apărarea unui cuplu de bătrâni fără mască, brutalizat și batjocorit în plină stradă de găștile de polițiști, pe acest motiv. Cei doi tineri purtau măști. Polițiști, NU. Când li s-a reproșat că de ce agresează un bătrân pentru că nu are mască dacă ei înșiși nu poartă, a început măcelul.

Mihai Ionuț a fost înmormântat miercuri, 31 martie. Era un tânăr credincios care își iubea țara și neamul, după cum stau dovadă postările de pe contul său de Facebook. Are doi copii minori, pe care trebuie să-i ajute, acum, de Dincolo. În iunie ar fi împlinit 40 de ani.

Putem spune, cu siguranță, că Mihai Ionuț și Teodor Nicolae se numără printre victimele nevinovate ale monstruosului sistem guvernat de „Cioclii Apocaliptici” în frunte cu Raed Arafat.

Cum a fost posibil? A fost posibil pentru că o dată cu introducere măsurilor de restricții demente ale „Stării de Urgență” polițiștii au fost îndoctrinați în sesiune speciale, asemănătoare celor din perioada NKVD, că pot face orice. Acesta a și fost răspunsul pe care l-au primit victimele când au fost întrebat brutele în uniformă de ce îi torturează „PENTRU CĂ PUTEM! Uite ce poate POLIȚIA ROMÂNĂ!”

Că MILIȚIA poate orice ne-a lămurit însuși Ministrul de Interne, care, în loc să-și arate compasiunea față de victimă și familia sa, a încercat în mod ticălos să-și apere bestiile, mințind în fața națiunii - oricum printr-un act incalificabil din punct de vedere etic, dacă ar fi fost adevărat - prin dezinformarea publică legată de o inventată boală incurabilă a tânărului ucis.

O să vedeți, nu vreau să intru în detalii, dar, spre exemplu, ultimul, din păcate, cel de-al doilea cetățean, suferea de o boală incurabilă. Nu vreau să intru în alte detalii. Familia a comunicat aceste detalii și nu dorește să facă alte comentarii și respectăm această dorință.”, a mai mințit Bode la postul de casa al Miliției, Digi 24.

Familia l-a contrazis imediat. Tatăl băiatului a spus că declarațiile ministrului nu sunt adevărate - fiul nu suferea de nici o boală incurabilă.

Tatăl lui Ionuț Mihai i-a cerut ministrului Lucian Bode să-și ceară scuze public pentru această minciună. Nu a făcut-o!  

„Aș vrea să îl contrazic pe domnul ministru Bode. Ceea ce spune dumnealui este total neinformat și nu poți prezenta pe post un asemenea anunț când noi nu știm ce rezultate sunt”. Mihai-Ionuț „nu avea nicio boală incurabilă. Am fi știut noi. Mihai comunica cu noi în momentul în care era bolnav. Mai mult, nu se ducea decât cu mama lui doctor, era și cu analizele la zi. După ce a luat bătaie, funcțiile lui motrice nu mai erau în regulă. Îi tremurau mâinile, îi tremurau picioarele. După suferința avută a părăsit locul de muncă, nu a mai fost în stare să îl țină, cu adeverință medicală că el poate funcționa pe anumite munci, cum ar fi bucătărie, dar, cu toate astea, tot de la acest lucru i se trage și neimplicarea într-o muncă fizică de la care să obțină și niște drepturi bănești pentru că are doi copii minori și nu mai are cine să îi susțină în momentul de față. El nu mai era el. Îi era frică, multă neîncredere în el, noi am încercat să îi fim alături în fiecare clipă, mai ales știind că era și cu angajarea o problemă. Am încercat să îi ajutăm, cum am putut, copiii. Emoțional era la pământ, frica era permanentă să nu mai fie lovit, și a stat până în momentul morții cu teamă. Joia trecută am stat de vorbă cu el și a spus că îl doare în partea ficatului și spatele. Spatele credea că de la lovituri. Și i-am spus că trebuie să mergem să facem niște analize. Iacătă că nu am mai apucat să ne vedem, joi a fost ultima dată când l-am văzut și nu mai știu nimic”, a povestit tatăl victimei, la Antena 3.

Un interviu cu tatăl victimei, din care puteți aflaă că îl dureau organele interne și mai ales ficatul, dar și capul, AICI.

„Boala incurabilă” la care făcea referire Bode - livrată publicului larg prin securiștii din presă - era depresia. Despre care fusese informat de milițienii lui. Depresia nu numai că nu este o boală incurabilă dar nici nu se moare de ea. De lovituri cauzatoare de moarte, da. De altfel prezentăm în baza acestui material cum arăta Mihai Ionuț după ce a scăpat din labele subalternilor lui Vela și Bode, conform propriei lui postări, care conține și relatarea modului de manifestare a excrescențelor sistemului ticăloșit.

Dorim familiei lui Ionuț Mihai putere pentru a merge mai departe și Justiției voință pentru a judeca vinovații.

„Tu mereu aveai drumul tau cu Dumnezeu și rugăciunile tale...”, a mai scris fratele lui Ionuț Mihai, Florian George, într-un mesaj de adio.

Ororile în urma cărora au murit cei doi români, mai jos. Dumnezeu să-i ierte!

DICTATUL FORȚEI DISCREȚIONARE. Nouă polițiști au torturat bestial doi tineri din motive de mască. Surprinzător, DUPĂ ȘASE LUNI, opt dintre dezaxații în uniformă au fost reținuți, momentan pentru 24 de ore

„POLIȚISTUL a urinat pe mine și mi-a zis: Uite ce poate să-ți facă POLIȚIA ROMÂNĂ!” Doi tineri torturați din motive de MASCĂ de 9 polițiști de la Secția 16 Poliție. 6 luni a durat ancheta care a dus la reținerea agenților de stradă ai DICTATURII MEDICALE

EVZ Exclusiv. Am găsit încă o victimă a polițiștilor de la Secția 16 - O FEMEIE SINGURĂ MALTRATATĂ ÎN MIEZ DE NOAPTE: Am crezut că vor să mă violeze! Primele două victime au murit subit

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

PREȘEDINTELE IRANULUI UCIS. ȘTIREA ȘI VIDEO ÎN DIRECT DIN ZONĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
 • SandaManda 31.03.2021 23:56
  Demisia Criminalilor, Demisia Guvernului de criminali.
  NU este acceptabil asa ceva. Oare cat sa ne mai lasam calcati in picioare de niste satanisti?
 • Sabazios 01.04.2021 02:46
  https://www.youtube.com/watch?v=aStTANE4cKY
 • aspenter2002 01.04.2021 08:27
  Raed Arafat e un român ortodox care iubește femeile( DOAR DE 1 APRILIE!).
 • Dromihete 01.04.2021 10:05
  Ce zice "cadru" din primul material...ei APLICA legea! Ce lege aplicati scursurilor?! Cand totul ce se impune, este DOVEDIT ILEGAL si voi omorati oameni in bataie pt asta! Nici macar legea talionului nu o aplicati, sunteti niste canalii, niste nenorociti! Boicot C.F.I. - Sucursala Romania! Nu suport antifa si alte gasti de genul, dar au furat, cum obisnuiesc ei sa fure absolut tot, de la curentul punk, zicala ACAB - All Cops Are Bastards (toti militienii sunt bastrazi) si inca odata pentru a milioana oara se confirma ca este adevarat! Pana nu ne mobilizam toti, sa-i maturam efectiv pe acesti jegosi nenorociti, cainii sistemului, sa le desfiintam gastile si increngaturile mafiote, numite pompos "intitutii", ce ne omoara la propriu, nu ajungem nicaieri...Cu proteste pasnice nu se schimba nimic, rad de noi, ne ofera un Motoc, cel mult, si isi vad de treaba in continuare.
 • __ 01.04.2021 10:43
  am senzația că se ascunde ceva de ambele părți; nici în cel mai din urmă sat nu se poate bate așa, ca animalele, un  om nevinovat, cu tot cu depresie, arafat, coronavirus și vaccinare (cu efect advers), lună plină, lipsă testare psihologică...
  Să le facă ring și să se bata măr ÎNTRE ei, să lase droagele in grup acolo (daca se aplică)
 • Alin_ 01.04.2021 10:51
  Autorul moral al acestor crime, este guvernul Johannis-Orban.
  Ei au cerut la CEDO sa suspende drepturile omului in perioada starii de urgenta, fapt prin care pur si simplu au incurajat autoritatile statului sa faca orice fel de abuz – caci nu v-or fi trase la raspundere.

  Politia Romana, trebuie sa se dezica de colegii lor care au facut acele fapte si trebuie sa ceara public iertare, familiilor indoliate !
  La fel si Jandarmeria Romana, trebuie sa-si ceara public iertare tinerilor batuti cu bestialitate la Braila.
  De asemenea, faptasii trebuiesc demisi si trasi la raspundere.


  Acesti Tineri Frumosi la Suflet, si-au pus viata pentru aproapele lor !
  Vazand o nedreptate (politisti care nu purtau masca -> trageau la raspundere doi oameni in varsta, ca de ce nu poarta masca), deci, repet, vazand aceasta nedreptate, nu au putut sa accepte si au intervenit in apararea celor doi batrani... -> fapta care i-a costat viata in cele din urma.
  „Nu e iubire mai mare decât să-și pună cineva sufletul pentru aproapele său” !

  Avand in vedere faptul ca, datorita acestor fapte nedemne pentru orice om, au ramas orfani doi copii minori, cineva din familie ar trebuie sa deschida un cont pentru ajutorarea acestor copii.
  Sunt convins ca vor fi destui Politisti care v-or dona din putinul lor (caci marea lor majoritate condamna aceste fapte), sunt convins deasemenea ca multi Oameni de bine v-or dona si ei din putinul lor, caci Omenia (Mila) este fapta pe care ne-o cere Dumnezeu („Mila Voiesc, iar nu jertfa”).
  Din partea Statului nu trebuie sa ne asteptam la ceva bun.. ; Statul este condus prin santaj - din alt loc, din alta tara... (dupa cum s-a scapat si Arafat – „ca deciziile nu se iau aici...”) ; iar „aceia” care ii conduc prin santaj pe politicienii nostri, ne doresc moartea, cel putin la fel de mult cum ne dorim noi – viata !

  Sincere condoleante familiilor indoliate !
  Mila Domnului, cu noi toti !
 • Orizont 01.04.2021 11:21
  https://www.national.ro/news/o-noua-victima-a-politistilor-tortionari-de-la-sectia-16-declaratii-socante-femeia-a-trecut-prin-momente-grele-717039.html
 • Rusi 01.04.2021 14:46
  Acei asasini de la circa 16 trebuie sa fie condamnati pe viata. Asa numitul "guvern "trebuie sa raspunda penal pentru aceste crime,in frunte cu seful lor ,johanis,pentru instigare la crima.
 • JoeB 01.04.2021 15:15
  Ioha zice că nu prin violență se rezolvă criza Covid.
  Se referă la cei doi băieți omorâți în bătaie de poliția circa 16 și la ce a semnat ca un nemernic
 • Toktomer 01.04.2021 15:18
  Să-l întrebăm pe dl Doctor cum de-a parafat așa ceva.
  Curriculum VitaeEuropass
  Informații personale
  Nume / Prenume
  MARINESCU MIHAI - VICTOR
 • Asa Sasa 01.04.2021 16:28
  O sa ajungem ca-n filme sa ne facem singuri dreptate. Poate pune cineva numele sceleratilor de la Sectia 16 pe ecran? Macar asa de celebritate. Cand Fritz si Bahai si-au dat pumnul peste tara.
 • DANA Q 01.04.2021 19:15
  Asta se cheama CRIMA si, dupa cum stiu, crimele nu se prescriu..Militienii aia care au comis asemenea atrocitate sant scursurile societatii.Le doresc din tot sufletul sa aibe si ei sau cei din familiile lor aceeasi soarta si,s/ar putea sa se împlineasca aceasta dorinta,tinand cont de legea recompensei,dupa cum dai,asa primesti.Nimic si nimeni nu ramane ramane dator.
 • Mihai Floarea 01.04.2021 20:19
  Cutremurător! Înainte de a răspunde dinaintea Dreptului Judecător, polițiștii teroriști ar trebui să fie pedepsiți și după legile țării acesteia!
 1. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 2. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 3. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 4. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 5. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 6. Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

 7. Artistul ieromonah Savatie Baștovoi despre cei ”21 de rabini”: ”Nu filmul, ci CARTEA este forma cea mai potrivită de predică”

 8. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

 9. Marea minciună a lui Antihrist, dezvăluită: Francmasoneria, "religia mondială unică" - O opinie catolică (VIDEO)

 10. Președintele Iranului ar fi murit! - ACTUALIZARE din presa iraniană. Israelul susține că a fost un asasinat. MOSSAD? Elicopterul în care se afla Ebrahim Raisi s-a prăbușit în cursul zilei - VIDEO / ULTIMA FOTOGRAFIE OFICIALĂ

Ultima oră

21:38

Premierul ungar Viktor Orban va participa la campania UDMR din România

20:29

Fostul director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor Covid-19”

20:00

A apărut o lucrare unică: ISTORIA MIȘCĂRII LEGIONARE. 20 mai și 10 decembrie 1922 și 24 iunie 1927 în Istoria României

19:59

România, aproape de colapsul demografic: În 2022, din țara noastră au plecat peste 200.000 de persoane și aproape 19.000 de copii sub 15 ani

19:10

Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)

18:30

Pr. Ioan Istrati: ÎNALTUL PIMEN. 4 ani de la adormire (25 august 1929 - 20 mai 2020)

17:56

Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, amenință: “Dacă avem și cea mai mică dovadă că Israelul a fost implicat, vom reacționa dincolo de orice imaginație” - VIDEO

17:30

Ion Cristoiu înainte de alegerile din 20 mai 1990: Ion Iliescu vs Piața Universității și visul lui Gorbaciov: confirmarea Puterii comuniste prin intermediul alegerilor libere. România ar fi astfel un caz unic în lume. ISTORIA POST-DECEMBRISTĂ

16:56

Ortacul tot ortac! Miron Cozma, audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei, l-a îmbrâncit pe liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, Viorel Ene: “Vezi că te bat”

15:38

Adrian Onciu: Drumul anevoios către negocieri de pace

15:00

George Simion, de Ziua Familiei: ”Să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiționalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis”

13:58

Azi i-a expirat Mandatul: Mai este legitim Zelenski?

13:43

Momentul când trupul neînsuflețit al președintelui iranian a fost recuperat de salvatori - VIDEO

13:35

Incendiu la Parchetul Vaslui. O angajată ar fi dat foc unor acte și ar fi încercat să se sinucidă

12:40

Cinci zile de doliu național în Iran. Prim-vicepreședintele Mokhber, desemnat președinte interimar