MONKEYPOX - Vărsatul de maimuță, boala misterioasă care lovește homosexualii din întreaga lume. Este la fel de mortală ca virusul Wuhan, susțin autoritățile din Marea Britanie care au lansat o ALERTĂ MEDICALĂ

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De Ziua Homosexualilor, un avertisment teribil a lovit ca un trăznet peste homosexualii din întreaga lume: vărsatul de maimuță îi poate decima pe capete.

Monkeypox” - variola de maimuță, o boală tropicală care era foarte rară, pare să se transmită prin sex pidosnic, cred experții consultați, și „este la fel de mortală ca virusul Wuhan doar că nu există un vaccin pentru ea”, a titrat azi DailyMail, avertizând că unul din 10 gay infectați pot muri de vărsatul maimuței.

După apariția a patru cazuri de homosexuali loviți de vărsatul maimuței în Marea Britanie, deveniți acum șapte, și apoi a alți opt homosexuali în Spania umpluți de bubele bolii, autoritățile medicale susțin că este posibil ca acestea să fie doar „vârful aisbergului” și atrag atenția homosexualilor să fie atenți la orice bubă le apare pe corp. Alți cinci portughezi au fost loviți azi.

După șase cazuri suspecte raportate în SUA CDC a transmis azi un avertisment medical asemenea celui cu privire la „hepatita misterioasă”.

Mai multe detalii despre „vărsatul maimuței” la Daily Mail.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
 • Constantin Andor 18.05.2022 20:58
  Încurcate sunt căile domnului! Tocmai când puseseră stăpânire pe mapamond!
 • Andri 18.05.2022 21:08
  Si cat de fatal e guvid19?
 • scooter 18.05.2022 21:25
  Nu-i nici o paguba
 • pampa sada 6641 18.05.2022 22:03
  Sigur ca e mare paguba! Se pierd niste suflete care se puteau pocai si intra in Imparatia Cerurilor! E o patima greu de depasit, ce stim noi, poate e un pacat din neam,nu e totul atat de simplu.
 • scooter ► pampa sada 6641 19.05.2022 04:43
  Aia sunt irecuperabili,E problema ta dacă-i iubești , și ei te iubesc dar respectivii te iubesc pe la spate
 • mariusmioc 18.05.2022 23:36
  Dacă este la fel de mortală ca virusul Wuhan înseamnă că nu este ceva grav. Iar se face din țînțar armăsar că au simțit cei din marile firme farmaceutice rost de bani. În fiecare an pot găsi cîte un microb pe baza căruia să facă alarmă mondială, dacă sînt lăsați.
 • Andri 19.05.2022 13:16
  Am fost avertizati de ceva vreme de catre profetul mincinos al antihristului:
  Bill Gates has warned that governments must prepare for future pandemics and smallpox terror attacks by investing billions in research and development.
  https://www.standard.co.uk/news/uk/bill-gates-microsoft-smallpox-terror-attacks-policy-exchange-jeremy-hunt-b964271.html?amp

  Problema e, ce va fi cu cei vaccinati, cand acesti patogeni vor da de sangele otravit al vaccinatilor?
  Staretul Zenovie avertiza pe tema asta si mai ca nu l-au mancat de viu marxistii si tradatorii.
  Acum, ca se vor adeveri spusele lui, ce vor mai avea de zis alde banescu, necula si restul??
 • Andri 19.05.2022 13:17
  Slava lui Dumnezeu ca il avem pe Hristos cu noi, intre nou, in noi, altfel ne manca gaia, caci ajutor duhovnicesc nu mai e.
 • Rusi 19.05.2022 18:08
  Poate chiar de la ei a pornit.
 • Andri 19.05.2022 20:24
  Slava lui Dumnezeu ca il avem pe Hristos cu noi, intre nou, in noi, altfel ne manca gaia, caci ajutor duhovnicesc nu mai e.
Ultima oră

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România

09:30

Sute de mii de japonezi au ieșit în stradă împotriva Tratatului OMS privind pandemiile - VIDEO