MOARTE SUBITĂ: Cosmin Cristian Viașu a decedat la doar 45 de ani în urma unui infarct. Senatorul USR era vaccinat și, totodată, un fervent susținător al campaniei de vaccinare. Dacă vaccinul i-a grăbit sfârșitul, familia poate să mulțumească Partidului

De Vlad Pârău  /  

Foto: Dumnezeu să-l ierte!

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul USR Sălaj Cosmin Cristian Viașu a decedat în noaptea de joi spre vineri în urma unui infarct, la vârsta de numai 45 de ani. El nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare executate de medicii sosiți cu ambulanța, arată Monitorul de Sălaj. După cum relevă postările lui de pe Facebook, useristul era un mare promotor al campaniei de vaccinare cu serurile experimentale Covid. Evident, era și vaccinat, conform politicii partidului, după cum confirmă și colegii de presă de la Monitorul de Sălaj. Dacă vaccinul i-a grăbit sfârșitul - și amintim că USR nu a permis participarea nici unui membru la alegerile interne fără a fi vaccinat - putem spune că tânărul politician este o victimă a politicii vacciniste îmbrățișate morbid de USR. Înmormântarea va avea loc duminică, orele 13.00, la Cimitirul Central din Zalău.
 
Anunțul privind moartea subită a senatorului Viașu a fost făcut vineri, 21 ianuarie, de pagina de Facebook a USR-PLUS Sălaj:
 
„Vă anunțăm cu mare regret pierderea colegului și prietenului nostru, Cosmin Cristian Viașu, senator USR PLUS de Sălaj.

Cosmin Cristian Viașu a fost o persoană extraordinară, care ne lasă un gol greu de înlocuit și o dezamăgire din cauza împrejurărilor în care s-a stins.

Un om empatic, deschis dialogului și implicat în valorile și obiectivele organizației, a știut să transmită și să insufle ideile lui tuturor colegilor.

Ne-a părăsit un om bun de care ne vom aminti mereu… Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Mulțumim pentru tot, Cristi!

Sincere condoleanțe soției și familiei!

Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 23 ianuarie, la ora 13:00, la Capela Ortodoxă a Cimitirului Central din Zalău”, a scris vineri pagina de Facebook a USR-PLUS Sălaj, care și-a schimbat și culorile siglei în negru, pentru a semnaliza doliul.
 
Ultima postare de pe Facebook a senatorului datează din 17 ianuarie 2022, când senatorul prezintă sălăjenilor raportul de activitate pentru septembrie – decembrie 2021, publicat și în Monitorul de Sălaj. Viașu posta destul de des pe Facebook și chiar răspundea și comentariilor, cum este cazul la urările de Anul Nou 2022.

Deși presa locală a anunțat că senatorul a murit în urma unui infarct, pentru că în comentariile postării nu se spunea nimic despre cauza morții, iar singurei persoane care pune această întrebare i se răspunde cu „îți spun în privat”, am fost curioși să vedem cu ce se ocupa în restul timpului useristul sălăjean în postările de pe contul lui de Facebook.
 
Pe 6 noiembrie, Cristian Viașu făcea reclamă vaccinării profesorilor, pe care îi învrăjbea cu părinții, spunând că numai în școlile cu peste 60% procent de vaccinare copiii vor putea învăța în format fizic. Nu-i nimic, între timp aceiași părinți care au făcut presiuni asupra dascălilor se vor trezi cu vaccinarea propriilor copii cu serurile experimentale Covid! Totul, pentru siguranța profesorilor...
 
 
Pe 16 septembrie, senatorul userist făcea reclamă la un eveniment intitulat „Deschis la Senat”, organizat, printre alții de RO Vaccinare și Unicef România (structura pentru copii a ONU, la fel cum OMS este structura pentru sănătate).
 
 
Pe 19 mai 2021, Cosmin Cristian Viașu se folosea de aniversarea Zilei Medicilor de Familie pentru a-i incita pe locuitorii Zalăului să meargă să se vaccineze la „maratonul” de injectare organizat într-un centru comercial local.

„Astăzi este ziua medicilor de familie și vreau să le transmit mulțumiri pentru că sunt mereu aproape de noi și de familiile noastre, ne tratează și ne învață să avem grijă de sănătatea noastră. 
În ultima perioadă și-au adus aportul și în campania de vaccinare.
Cu această ocazie vreau să anunț și că în acest weekend va beneficia și Zalăul de un Maraton al vaccinării, alături de alte mari orașe din țară . 
Acesta se va desfășura vinerea aceasta între orele 15.00 și 21.00 iar sâmbătă și duminică în intervalul orar 9.00 și  21.00 în parcarea centrului comercial Zalău Value Center. 
Se va putea vaccina orice persoană cu vârsta de peste 16 ani, fără programare, doar cu cartea de identitate. 
Serurile folosite vor fi cele de la Pfizer și Johnson. 
Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru că imunizarea ne apropie de întoarcerea la viața normală, fără restricții”, scria senatorul Viașu pe Facebook la 19 mai 2021.
 

Pe 12 mai, senatorul Viașu punea faptul că România intrase în scenariul verde pe seama conformării românilor la campania guvernamentală de vaccinare Covid.

„Semnalul îmbucurător care vine din partea unor noi studii care arată că persoanele care au făcut ambele doze de vaccin nu transmit virusul decât în rare cazuri, vine într-un moment în care gradul de suportabilitate al oamenilor față de restricții este aproape epuizat .
Ar trebui totuși să nu uităm că ele sunt menite să ne protejeze și că există state precum Franța, Italia sau Belgia, unde sunt mai aspre decât la noi.
Trebuie, de asemenea, să avem în vedere că una din necesitățile majore ale României este redresarea economiei. Iar aceasta depinde în mod cert de sfârșitul crizei epidemiologice . Vaccinarea, așa cum s-a demonstrat, poate accelera sfârșitul acesteia .
Sper că tot mai mulți dintre noi vor alege să contribuie la accelerarea campaniei de vaccinare, care va apropia țara noastră de stabilitate și normalitate”, scria useristul pe Facebook. Minciuna a devenit evidentă peste un timp: nici normalitatea nu a fost atinsă, nici măsurile pandemice nu s-au încheiat. Nevaccinații sunt din ce în ce mai lipsiți de libertățile umane fundamentale, iar vaccinații au de ales între amenințarea că-și vor pierde certificatul dacă nu se injectează cu încă o doză și constatarea că pot ajunge la spital pe măsură ce se vaccinează mai mult.
 
 
 
Pe 8 aprilie, Viașu aplauda campania de „informare” prin care ministerul Educației încerca să-i determine pe dascăli să se vaccineze. Același „informator” Sorin Cîmpeanu (PNL) care făcea pe atunci turnee prin țară fix în perioada în care școlile erau închise și îi convoca pe profesori la „dezbateri” aranjate este cel care impune astăzi vaccinarea a 60% din personalul unei școli pentru ca aceasta să rămână deschisă. Iar senatorul USR aplauda campania „vaccinare pentru învățare” din tot sufletul. La fel cum avea să laude pe 8 noiembrie șantajul ca elevii să poată face școala în format fizic doar dacă personalul unităților de învățământ este 60% vaccinat.

„Ministerul Educației tocmai a lansat o campanie națională numită "Vaccinare și testare pentru învățare "
Scopul ei este desfășurarea unor acțiuni împreună cu mai mulți parteneri sociali din domeniul învățământului, pentru facilitarea întoarcerii copiilor la școală, cu prezență fizică, cât mai curând.

Una dintre acțiuni vizează faptul că Secretarii de stat din ME vor merge în fiecare județ și vor susține conferințe împreună cu specialiști din domeniul medical, pentru a susține vaccinarea profesorilor sceptici care nu au facut-o până acum și a găsi soluții pentru testarea masivă a elevilor cu teste neinvazive.

Un alt obiectiv foarte important este eficientizarea programului de recuperare a pierderilor educaționale cauzate de pandemie prin predarea online.
Trebuie să recunoaștem că există o oarecare îngrijorare referitoare la cum vor fi influențate rezultatele iminentelor examene naționale de acest context dificil în care se știe că mulți elevi nu au dispus de dispozitive sau de conexiune la internet.

Chiar dacă anul trecut rezultatele la Evaluarea națională au fost în mod surprinzător mai bune decât în anul precedent ( 2020- 76% dintre elevi au obținut medii peste 5 în timp ce în 2019 doar 73%), iar la Bacalaureat a fost cel mai mare număr de medii de 10 din ultimii 17 ani, există suspiciunea că ar fi beneficiat de niște testări mai indulgente decât de obicei.

Din păcate, nivelul învățământului românesc nu este tocmai ceea ce ne dorim, așa cum certifică și ultimele teste PISA unde am avut cele mai slabe rezultate din ultimii 9 ani. România a fost singura care a dat testele pe hârtie, iar la matematică și la științe a obținut cel mai mic scor dintre toate statele europene participante.

USR are o strategie clară în ceea ce privește reglementarea situației actuale a sistemului de învățământ, iar eu împreună cu colegii mei, voi vota acele legi care vor permite implementarea ei.

Pentru că toți copiii au dreptul la o educație de excepție, fără să existe școli de elită în timp ce altele nu beneficiază nici măcar de dotările minime necesare sau de profesori calificați”, scria Viașu pe Facebook în 8 aprilie 2021, încurajând minciuna Covid la o săptămână după Ziua Păcălelilor.
 
Pe 3 aprilie, Cristian Viașu făcea reclamă la vaccinare folosindu-se de ceea ce s-a dovedit, în timp, a fi o minciună: mitul că vaccinații nu transmit coronavirusul. Și, bineînțeles, că vaccinarea va aduce sfârșitul crizei epidemiologice - fapt care nu s-a întâmplat nici la aproape un an distanță, după ce mulți s-au lăsat convinși de această propagandă mincinoasă și s-au sacrificat pe altarul vaccinării experimentale.

„Semnalul îmbucurător care vine din partea unor noi studii care arată că persoanele care au făcut ambele doze de vaccin nu transmit virusul decât în rare cazuri, vine într-un moment în care gradul de suportabilitate al oamenilor față de restricții este aproape epuizat .
Ar trebui totuși să nu uităm că ele sunt menite să ne protejeze și că există state precum Franța, Italia sau Belgia, unde sunt mai aspre decât la noi.
Trebuie, de asemenea, să avem în vedere că una din necesitățile majore ale României este redresarea economiei. Iar aceasta depinde în mod cert de sfârșitul crizei epidemiologice . Vaccinarea, așa cum s-a demonstrat, poate accelera sfârșitul acesteia .
Sper că tot mai mulți dintre noi vor alege să contribuie la accelerarea campaniei de vaccinare, care va apropia țara noastră de stabilitate și normalitate”, scria Viașu pe Facebook
 
 
Observațiile citorilor: „Era vaccinat USR-istii au avut congres numai cu vaccinați și s-au cam vaccinat toți, poate unii la chiuvetă, dar în rest s-au cam vaccinat toți.

Era tânăr, în putere, fără boli, dacă o fi apărut ceva după primele doze este altceva, au mai fost cu boli declanșate după doze, dar nu știu ce sa zic ca era activ, „lunga suferință” înseamnă ceva mai multe spitalizări, nu știu dacă este cazul și, dacă da, când au început, la câteva luni după vaccinare???
A făcut booster și după a apărut suferința?

Este prima oară când aud de un parlamentar ÎN FUNCȚIE decedat. Prima oară și este și vorba despre un tânăr de 45 de ani, numai coincidențe în pandemia asta!”, ne-a scris cititoarea noastră fidelă Eli.


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marea Resetare - Guvernul Mondial

Povestea și Ghicitoarea Serii la ActiveNews cu Ana și Maria

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (18)
 • Christinne Radu 21.01.2022 17:45
  https://www.doctorulzilei.ro/atentie-de-la-1-februarie-nu-mai-poti-intra-nicaieri-fara-doza-3-rafila-trebuie-sa-respecti-regulile/?utm_medium=parteneri&utm_source=
 • Christinne Radu 21.01.2022 17:52
  Repet, din moment ce era anti-vax fervent, nu s-a vaccinat voluntar, ci a fost fortat....

  https://www.justjared.com/2022/01/21/meat-loafs-reported-cause-of-death-revealed/
 • danielmogos13 21.01.2022 18:00
  Trist sa vezi cum nebunia oamenilor ii duce la moarte, pentru ca nu vor sa isi deschida ochii si sa priceapa :(
 • Dacian Tolea 21.01.2022 18:03
  Pe g[eeks]4media, hotznews si stiripeburse informatia e data cu un comunicat usr care spune ca a murit dupa o lunga suferinta. Dumnezeu sa il ierte! Si, totusi, care e adevarul?!
 • Tribicenzuratdinnou 21.01.2022 20:45
  https://www.stiripesurse.ro/doliu-in-usr-un-senator-de-45-de-ani-a-murit-dupa-o-boala-grea_2200330.html
 • Christinne Radu 21.01.2022 18:13
  https://dailyexpose.uk/2022/01/19/death-document-uk-gov-murder-by-midazolam/

  https://odysee.com/@HumanitysVault:a/Devasted-Parents-Talk-About-How-COVID-Vaccines-Killed-or-Crippled-Their-Children:4

  https://summit.news/2022/01/20/video-bill-gates-calls-for-aggressive-carbon-taxes-to-accelerate-fourth-industrial-revolution/

  https://www.bitchute.com/video/V6Etzei9N5lA/

  https://www.globalresearch.ca/covidland-a-documentary-film-review-and-analysis-by-peter-koenig/5767663
 • A.C. 21.01.2022 18:30
  Pai, era un "om empatic"....
 • Patriot Roman 21.01.2022 18:32
  Asta de murii ne arata ce inseamna sa fii consecvent. Dumnezeu ii mai ia la el in lumea spiritelor pe alde de astia neocomunisti, atei si anticrestini. Nici parere de rau nu am! Astia atenteaza la llibertatile noastre, sint scoliti la Viena si Bruxelles, ca sa distruga economic si spiritual. Duca-se toti neocomunistii anticrestini dupa el!
 • Dan C. 21.01.2022 18:32
  Dumnezeu să-l ierte. Nu am putut totuși să nu zâmbesc când am văzut expresia „un gol greu de înlocuit”.
 • Rudy70 21.01.2022 20:32
  Încet dar sigur, pleava se va separă de grau ....
 • valica 21.01.2022 21:03
  Prostia si nesimtirea au un pret mare care mai devreme sau mai tarziu e platit.
  In rest: a gasit ce a cautat cu acrivie.
 • roman ortodox 22.01.2022 07:48
  Cine l-a pus sa se vaccineze. Arahat, Gheorghiță, fauci? Avea familie? Dacă da, de ce l-au lasat sa se înțepe?a luat otrava prin înțepate, pa
 • Nirvan Turbincă 22.01.2022 09:16
  Pe pagina lui de fakebook anunțul zice că a murit brusc. Brusc după o boală grea și o lungă suferință.

  Poftiț la gogoașe.
 • Rusi 22.01.2022 11:55
  Este de rau,ca toti de la USR sunt vaccinati.
 • Catalin1972 23.01.2022 07:42
  Ne trimite Macron alții;)
 • P.M. 22.01.2022 12:14
  Ãsta i unul dintre putinii care a crezut în ,,salvator'',majoritatea politicienilor ce au certificatul mortii fiind ,,prieteni"cu chiuveta'';este bine pentru el cã ,,vaccinul''l a protejat de guvid; totodatã i a fãcut o inimã mãreatã,dovadã fiind cã nu i a mai încãput în piept si i a explodat.

  Or sã mai urmeze si altii dintre cei care chiar s au întålnit cu ,,salvatorul''.
 • mariusmioc 22.01.2022 21:29
  Probleme cu sănătatea au și niște vedete autohtone: Simona Gherghe, „prima vedetă de la noi din țară care susține că își va face vaccinul anticoronavirus” (era în 8 decembrie 2020, nici nu începuse vaccinarea) și Mădălina Ghenea, participantă la campania „eu mă vaccinez” a revistei „Vanity Fair” din Italia. Probabil trebuie să ne obișnuim că îmbolnăviri ori chiar morți ale unor oameni tineri sînt parte din „Noul Normal”. https://mariusmioc.wordpress.com/2022/01/22/simona-gherghe-prima-vedeta-de-la-noi-din-tara-care-sustine-ca-isi-va-face-vaccinul-anticoronavirus-in-stare-grava-senatorul-usr-cosmin-cristian-viasu-sustinator-al-vaccinurilor/
 • MucCelMic 22.01.2022 21:35
  Când este vorba de membrii USR/PLUS, astfel de știri sunt chiar interesante. Tze tze tze ce tragedie

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

19:30

Corneliu Vlad: La Davos, globaliștii au declanșat „faza ucigașă” a Marii Resetări. Cum vor elimina populația? Planul lui Rothschild, Rockeffeler, Schwab, Soros și Gates în 5 puncte

18:07

ROMÂNI ÎN UCRAINA. FILMUL ZILEI

16:00

Răzvan Ionescu: SIBERIILE FRAȚILOR MIHALKOV ȘI LACRIMILE NOASTRE (I)

14:29

Regizorul rus Nikita Mihalkov propune ca Rusia să creeze propriul Premiu Oscar

12:30

„Elitiștii vor un guvern mondial. NU este o teorie a conspirației, este un pericol uriaș!” (VIDEO)

11:30

DAVOS 2022. Alin Alexandru: GIRAFA NU EXISTĂ!

11:00

Un sfânt al închisorilor comuniste: Gheorghe Jimboiu (18 Octombrie 1921 – 27 Mai 1963)

00:10

28 mai: Sfântul Ierarh Nichita Mărturisitorul

23:10

Cornelius Florin: ÎPS Teodosie și Mihail Neamțu. Îmi scapă ceva?

22:25

Biserica Ortodoxă Ucraineană și-a declarat deplina independență și autonomie față de Patriarhia Rusă

22:00

Adriana Tîrnoveanu: FUSUL NEUITĂRII. Debut la ActiveNews

21:00

Povești pentru copii la ActiveNews. Azi: Povestea și Ghicitoarea Serii cu Ana și Maria. AUDIO/VIDEO

20:00

Dilema Zilei la Ro Vaccinare: Simona Halep a fost eliminată pentru că e de trei ori injectată?

19:10

Ion Cristoiu: Cum era fentată Moscova de regimul Ceaușescu în chestiunea Mareșalului Antonescu

18:00

JUSTIȚIA „NOASTRĂ”: GUNOIUL LUMII