MILITAR RĂNIT! Nu pe front, ci de VACCIN! Relatare cutremurătoare a publicistului Iulian Capsali: Sorin, cadru militar de 46 ani din Craiova. Vaccinat cu cele două doze, acum este diagnosticat cu parapareză ataxică și stenoză de canal vertebral lombar

De Cătălin Vușcan  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Publicistul Iulian Capsali a postat pe pagina sa de facebook cazul nefericit al unui cadru militar din Craiova, care, în urma presiunilor de la locul de muncă, s-a vaccinat cu schema completă.
 
Ce a urmat după, este de-a dreptul dramatic.
 
ActiveNews a preluat secvențele video transmise de colaboratorul nostru cât și relatarea sa, disponibilă mai jos. VIDEO:
 
 
 Iată și povestea cutremurătoare a lui Sorin, cadru militar, așa cum a fost relatată de Iulian Capsali:

„Sorin are 46 ani și este cadru militar din Craiova. În urma presiunilor superiorilor ierarhici, s-a vaccinat cu cele două doze, ultima în data de 21.05.2021, la ora 10:00. 

Seara, la masă, i s-a făcut rău. Brusc, nu și-a mai simțit picioarele. Corpul nu-l mai asculta. Din acel moment, urmează o serie de internări și controale medicale în cadrul spitalului militar din Craiova, iar problemele neurologice se acutizează. 

Diagnosticul este parapareză ataxică și stenoză de canal vertebral lombar.

Din omul care putea intra prin pereți, tonic și mereu pus pe glume, a rămas doar optimismul și încrederea în Pronie.

Este un om puternic.

Problema este că sunt mulți militari care au avut efecte adverse în urma vaccinării, prea mulți, ei fiind "la ordin" iar procentul de vaccinați extrem de ridicat.

Toți militarii care vor să vorbească despre problemele lor grave post-vaccinale sunt rugați să mă contacteze.

Doamne ajută!”, a transmis Capsali.
 
Îl felicităm pe militarul din Craiova pentru ca a avut curajul să spargă zidul tăcerii și reamintim că ActiveNews a scris și despre un eveniment mai tragic care a implicat un cadru militar vaccinat: PRIMUL DECES AL UNUI MILITAR DUPĂ VACCIN, ascuns de Gheorghiță și Cioclii de la COVID TV. Militarul profesionist avea 47 de ani și a murit a treia zi după vaccin, de infarct, la Centrul 110 Comunicații și Informatică al Forțelor Navale, pe 26 februarie 
 
Îi rugăm pe cei ce pot da mărturie directă despre victime ale vaccinurilor să ne contacteze la contact @ activenews.ro. 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Arcas 20.09.2021 14:44
  Onor, curajului de a dezvălui! Domnul Dumnezeu să binevoiasca spre suferința lui!
 • ArmanoDelacruz 20.09.2021 14:56
  Strangeti dovezi si dati-l pe Gheorghita si Arafat in judecata.
 • Mircea Dragan 19.07.2022 08:40
  Toti intepatii au semnat ca-si asuma efectele adverse inclusiv moartea. Pfizer precizeaza in prospect ca serul este in testare. Deci nu-i vaccin.
 • Teo Cezar 20.09.2021 16:00
  De ce trebuie sa sufere acest om pentru niste derbedei care lau obligat sa se vaccineze cu acest ser experimental?
  Santem o tara cu jigodii si slugi in posturi de conducere.Daca aveti minte judecati cand faceti un lucru ca sa nu fie prea tarziu sa regretati.
 • Gabiu 21.09.2021 00:36
  Militarii astia ar trebui sa iasa in fata si sa apere poporul de abuzurile politicienilor, nu sa fie idioti utili in razboaie indepartate sau sa ia salarii si pensii pe sarcini inutile de serviciu in defavoarea poporului care ii plateste. Nu mai este destul ca-si intretin propriile familii, trebuia sa-si apere poporul de dusmanii interni si externi. Pentru asta este pregatit un militar. Gata scuzele penibile ca asa am primit ordin su de aceea n-am ce sa fac !
 • DanielG 21.09.2021 10:26
  Interesante efecte secundare. Eu m-am ales cu dureri lombare severe anul trecut când mă îmbolnăvisem de SARS CoV 2, însă nu știu dacă din cauză că am intensificat abdomenele prost făcute, cu picioarele întinse în loc de la 45°, sau dacă de la infecția cu SARS CoV 2 care mi-a cauzat niște senzații de arsură și usturime foarte dureroase în extremitățile renale ale zonei lombare. Aceste dureri și arsuri tot revin și încă persistă, mai ales în partea stângă, în funcție de mișcările și pozițiile corpului.
 • Rusi 21.09.2021 15:09
  Ar trebui sa le faca plangere penala superiorilor ierarhici .
Ultima oră

19:12

Comisia Europeană: Transportatorii ucraineni nu mai pot fi opriți nici la vamă, nici în trafic

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre