MAREA CONFRUNTARE: Nevaccinații vs Vacciniștii. Dezbaterea de la TVR1 cu Pompiliu Diplan, dr. Anca Nițulescu și expertul OSCE Cătălin Raiu. VIDEO

De Părău Vlad  /  

Oameni liberi și îmbotnițați

Oameni liberi și îmbotnițați

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La TVR 1 a avut loc luni, 11 octombrie 2021, o dezbatere televizată între nevaccinații Pompiliu Diplan și Dr. Anca Nițulescu vs Dr. Beatrice Mahler și Dr. Adrian Marinescu la emisiunea „Referendum”. De asemenea, a mai fost prezent în emisiune și Cătălin Raiu, expert OSCE pe libertate religioasă, cât și o „responsabilă cu interacțiunea” pe numele ei Ira Volkivskaya (?). VIDEO mai sus.

Dezbaterea a fost transmisă live și pe pagina Starea de Libertate.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (26)
  • A.C. 11.10.2021 22:05
    De-abia astept! Ma intreb ce argumente vor aduce.
  • Sweeping 11.10.2021 23:11
    Imbotnițații au venit cu propaganda, cu manipulari emotionale la greu! Rușine Marinescu, Mahler si covidiotul celalalt, caruia nu i-am retinut numele strain de Romania. Nu au adus niciun argument pentru pașaportul "verde", pentru ca de fapt acest pasaport digital este foarte negru si viclean, duce la dictatura si totalitarism. Pasaportul "verde" se doreste forțat pe glob, pentru inventarierea si controlul tuturor oamenilor, pentru Marea Revolutie Digitala a Statului de Supraveghere, obiectiv al Agendei 21 semnat de foarte multe tari in 1992. Toate "drumurile" duc la Agenda 21 a ONU pentru stabilirea Noii sale Ordini Mondiale. Agenda 21 este planul de actiune pentru inventarierea si controlul tuturor terenurilor, a tuturor apelor, a tuturor mineralelor, a tuturor plantelor, a tuturor animalelor, a tuturor constructiilor, a tuturor mijloacelor de productie, a toata energia, a toata educatia, a aplicarii legii si a sistemelor judiciare; toate informatiile, toate alimentele si toate fiintele umane de pe planeta." - asa cum spunea si explica, cu lux de amanunte, in nenumarate interviuri regretata Rosa Koire.
  • A.C. ► Sweeping 13.10.2021 02:00
    Multumesc pentru rezumat. Nu am apucat sa vad nici acum, caci...nu am avut timp. Foarte corect cu Agenda 21, parerea mea...
  • A.C. ► Sweeping 13.10.2021 02:29
    Multumesc pentru rezumat. Nu am apucat sa vad nici acum, caci...nu am avut timp. Foarte corect cu Agenda 21, parerea mea...
  • Andrei Serban 11.10.2021 23:29
    Sub orice critica comunistii de la facebook, nu te lasa sa urmaresti sub nici o forma clipul daca nu te loghezi. Imi fac o gramada de draci cu specimenele facebook , poate se poate cumva viziona in afara facebook, download la clip de acolo si postat in alta parte, pe alta platforma
  • Sic02 11.10.2021 23:46
    Asta nu a fost "marea înfruntare", a fost marea teapa luata de Pompiliu & co, ei au crezut ca o sa reușească sa înfrângă sistemul, i-au măcelărit, începând cu moderatorul (dacă putem să-l numim asa) și terminând cu Mixici, care se joaca numai cu numere mari, și care a excelat în toate profesiile lui ( nici el nu mai știe care sunt alea) și au reușit sa facă o mai buna propaganda vaxxinării, și greul abia de mâine va începe, odată cu votarea blestematului de certificat verde. Noapte bună România, pana aici a fost asa zisa democrație.
  • Enya 12.10.2021 00:29
    Atata vreme cat s-a vorbit de ambele parti de "virus", nu se va rezolva nimic pentru ca ne invartim in jurul cozii!

    A fost o incalceala de minciuni si manipulari pe fata in care eroii nu mai stiau cum sa mai minta pentru ca la o minciuna spusa deja trebuie sa vii cu alte 100 ca sa o acoperi pe prima!

    1. ADEVARUL GREU DE SUPORTAT ESTE CA NU EXISTA SARS-COV2

    (nu a fost purificat/izolat fizic si chimic in laborator, nu a fost secventat, cantarit, clasificat, fotografiat - celebrele poze cu "virusul" sunt niste facaturi ordinare, sunt CGI - imagini generate pe computer)

    2. IAR ADEVARUL ABSOLUT ESTE CA NU EXISTA VIRUSI

    Virusologia este, deci, o minciuna, o frauda medicala fara termen de comparatie, o secta creata de masoni acum cca 170 ani pentru acceptarea vaxxarii, care vaxxare a fost si este genocid mascat care "daruieste": sterilizare, afectarea sistemului imunitar pe viata, moarte subita. Decimarea populatiei. Si asta pentru ca nu ne vor sanatosi, ci bolnavi (pacienti pe viata) sau morti pentru ca trebuie sa se ajunga rapid la capitolul final: marea resetare/NWO/nanociparea si hibridizarea speciei umane.


    Chiar si daca am merge pe teoria oficiala (a BigPharma, la care se inchina toti medicii pandemisti) si virusii nu ar fi exozomi, asa cum sunt cu adevarat, ci agenti patogeni, cum naiba sa functioneze un vaxx atata timp cat nr. tulpinilor este nelimitat in timp ce vaxx-ul este doar unul, se face o data, cel mult de 2, 3, 4, 5 ori ?!

    NU exista HIV-SIDA, ebola, boala vacii nebune, gripa porcina, aviara, sars-cov si toate aceste bazaconii de cai troieni, totul este o frauda medicala de proportii covarsitoare pentru validarea existentei asa-zisilor virusi (poftim, virusuri, mai doct, asa), iar singurii medici alopati adevarati sunt cei de la urgenta si chirurgii (dar nu astia de-acum din pandemia inexistenta, vanduti diavolului, ci cei care chiar salvau viata oamenilor), restul sunt satanisti cu sufletul vandut din Clubul-Secta numit BigPharma. In prezent sunt dealeri oficiali de droguri (medicamente) care nu vindeca niciodata o boala, ci doar ii trateaza pentru moment simptomele (care evident se agraveaza apoi pentru ca nu se vindeca adevarata cauza a bolii, ci se bandajeaza simptome).

    Neaparat de urmarit acest documentar "Casa numerelor. SIDA doar un mit"!

    https://m.youtube.com/watch?v=u-RVJlJjyIc
  • Enya 12.10.2021 00:30
    Cand o sa-l aud pe dl Diplan spunand ca nu exista sars-cov2 si ca nu a fost dovedit niciodata ca exista, atunci o sa cred in domnia sa.
  • Sweeping 14.10.2021 00:15
    https://blog.nomorefakenews.com/2021/10/07/the-non-existent-virus-explosive-interview-with-christine-massey/
    "Cu o experiență în biostatistică, Christine Massey a folosit cererile Freedom of Information (FOIA) ca instrument de cercetare, ca instrument de diamant, pentru a descoperi adevărul despre SARS-CoV-2. Ca și în: Există virusul?

    Abordarea ei a dat rezultate șocante.

    Cea mai recentă iterație [a cererii FOIA] este postată pe o pagină a site-ului meu web, unde îi încurajez pe alții să trimită cereri către instituțiile din propria țară: șablon pentru cererile FOI „Izolare SARS-COV-2”:
    https://www.fluoridefreepeel.ca/template-for-foi-requests/
  • Enya 12.10.2021 00:40
    Sa se reia AUTOPSIILE, singura modalitate stiintifica si medicala prin care se poate stabili cauza unui deces si singurele care ar demonstra ca NU EXISTA SARS-COV2!!!
  • Loda 12.10.2021 10:29
    Si cine ati vrea s-o faca? Comanda vine de la satanistul, sef de plantatie pe domeniul Romania,Arafat,pe care (pun pariu) si Scaraotchi este ros de invidie si gelos.
  • Enya ► Loda 12.10.2021 11:04
    Daca nu are cine sa o faca nu inseamna ca nu trebuie sa spunem lumii despre AUTOPSII si rolul lor unic in dezvaluirea minciunii covid!

    Intr-o zi se va sfarsi nazismul medical si oamenii (sau hibridizatii) din viitor (noi vom fi demult oale si ulcele) se vor intreba:

    Dar cum de umanitatea n-a vorbit de AUTOPSII? Cum de nu i-a fortat pe politicieni si medici sa anuleze aberatia cu interzicerea acestora?

    Cum de pamantenii nu au realizat ca erau suficiente doar autopsiile ca sa darame marea frauda medicala a umanitatii???

    Si cum nu are cine sa vorbeasca despre AUTOPSII? Nu dl Diplan, reprezentantul nostru, al celor anivaxx, antinazism medical, antidictatura???
  • Loda ► Enya 12.10.2021 11:44
    Hibridizatii nu vor avea liber arbitru si nici nu-si vor pune astfel de intrebari. Referitor la "reprezentantul nostru",intru in depresie,doar gandindu-ma ca ar putea ramane unicul ,care s-ar suci de la Ana la Caifa.
  • Andrei Serban 12.10.2021 00:51
    Am rezolvat cu vizionarea clipului , l-am vazut pe yt. Macar s-a expus si o alta parere decat cea propagandistica vaccin anticovid. Din pacate argumentele celor pro vaccin sunt doar ca vaccinurile sunt bune pentru ca sunt bune fara sa precizeze ca acest tip de vaccin RNA este o noutate intre vaccinuri si o premiera as zice din toate punctele de vedere. Iarasi nu s-a precizat ca inventatorul acestui tip de vaccin RNA este total impotriva acum mai ales dupa ce s-a descoperit ca proteina Spike este un agent patogen. Deasemenea nu s-a raspuns la intrebarea finala si anume daca vaccinul contine oxid de grafen. Un aspect foarte important este ca de fapt putin peste 10 milioane de romani s-au vaccinat din care doar putin peste 5 milioane cu mai multe de o doza si sunt considerati "imunizati"(de parca au devenit imuni!! ce gluma proasta), dar cei care dupa prima doza au ales sa nu se mai vaccineze au trecut automat la nevaccinati ceea ce mi se pare o mare marsavie.
  • Serf 12.10.2021 02:42
    Argumentele din tabara ”bună” - a celor care se opun obligativitatii cerificatului etc sunt puerile. Medicii nici n-au trebuit sa arate cât de odiosi sunt - si este o bună selectie de orduri medicale pe platou. Suntem dezorganizati, jalnici și infranti.
  • Razvan Adrian 12.10.2021 08:47
    Diplan e un mascarici acolo.
    A fost o dezbatere de doi lei in care cei pro vorbesc din perspectiva sentimentala care prinde la public si oricat de antivaccinist ai fi nu poti sa nu fii in asentiment cu suferintele oamenilor care sunt prin spitale insa si cei pro si cei contra sunt mult prea mici ca sa poata duce o discutie despre structura vaccinului si efectele lui in prezent si in timp.
    Ni se aduc doar argumente de genul...credeti ca atatea milioane de oameni de pe glob sunt atat de proaste sa se vaccineze si doar 70% din romani sunt destepti?
    Nu stiu daca se poate pune problema aici asa insa stiu ca la primul si al doilesa razboi mondial milioane de oameni de pe toate continentele au fost destul de prosti sa fie partasi in acelasi timp la planurile conducatorilor crezand ca fac un bine: sunt eroi, isi apara tara...cea mai mare minciuna posibila, asa ca nu ma mai mira nimic de la oameni.
  • Enya 12.10.2021 09:58
    Trebuia sa fie un RECHIZITORIU LA ADRESA GENOCIDULUI, nu o prezentare de statistici mincinoase oricum si balarii despre un virus care nu a fost demonstrat ca exista!!!

    Trebuia ca cei 3 antivaxx sa faca un monolog pur si simplu:
    - si sa spuna lumii intregi despre dictatura nazista medicala!!!!!
    - sa-i intrebe pe provaxx de ce nu au demonstrat existenta virusului pana acum?????
    - DE CE AU INTERZIS AUTOPSIILE?????????
    - de ce nu reiau autopsiile
    - de ce Complexul lui Dumnezeu exacerbat la maximum de catre medici si de ce nu sunt trasi la raspundere pentru tot ce fac impotriva vointei pacientului si a vietii sale
    - de ce folosirea de tratamente si protocoale pentru un virus care nu exista
    - de ce nu-si asuma nici o responsabilitate pentru vaxxare? De unde crima asta sa te puna pe tine, ca pacient, sa semnezi, in loc sa semneze EI ca isi asuma pagubele eventuale???
    - de ce nu spun oamenilor ce contine cu adevarat vaxxul? Si recita in propaganda ca DOAR apa, otet, zahar, sare, va vine sa credeti ca astia injecteaza de fapt doar o prajitura dupa spusele lor mincinoase???
    - de ce oxid de grafen in vaxxurile criminale? De ce e subiect tabu?
    - de ce obligarea populatiei (nazism medical) la injectarea unui produs experimental cand e nevoie de cel putin 15 ani ca sa afli efectele reale (cancer, boli autoimune, boli dgenerative etc)
    - de ce confiscarea telefoanelor pacientilor sa nu poata lua legatura cu familiile
    - de ce sedarea si intubarea fortata, impotriva vointei pacientului
    - de ce se folosesc testele impostoare PCR care nu pot depista existenta unui virus inexistent
    - de ce atentatul asupra Constitutiei si eliminarea drepturilor omului, cand nu exista virus si pandemie
    - de ce medicii primesc sponsorizari BigPharma (demonstrate cu acte!) si intra in conflict de interese (asta spus asa, prea educat, ca de fapt de aici deriva abuzurile si crimele)
    - de ce au sistat tratamentele si operatiile pentru bolnavi de boli reale
    - de ce incalca juramantul lui Hipocrate si democratia insasi, instaurand un nazism medical
    - chiar si presupunand ca ar exista virusul, de ce sa calculezi o asa-zisa rata de infectare si sa faci nazism medical in numele acesteia cand la sfarsitul sfarsitului "pandemiei" vor fi murit mai putini decat se murea intr-un singur sezon gripal
    - de ce au impus minciuna ordinara si de neconceput cu "asimptomaticii", o rusine medicala absoluta, care demonstreaza ca nu pacientii sunt importanti, ci interesele oculte sataniste care inventeaza orice doar ca sa anatemizeze un om si sa-l lipseasca de libertate in numele unor boli inexistente (nu ai nimic, esti bine, dar te forteaza sa faci un test impostor PCR, care te scoate automat bolnav, ca asta e rolul lui, si apoi incepe cosmarul tau de om liber si sanatos, caruia i se iau toate libertatile si drepturile doar pentru ca asa spune un test, ca tu esti bolnav, desi n-ai absolut nimic, iar testul, repet, este impostor)
    - de ce botnita abuziva care distruge sanatatea si creeaza boala si care nu e dovedita ca ajuta la nimic, dimpotriva, distruge sanatatea omului, fara sa mai amintim de incalcarea drepturilor omului de a forta pe cineva sa o poarte si a dreptului divin si inalienabil de a respira aer, nu reziduurile corpului si otravurile din materialele de botnita!
    - de ce colectivele de cercetatori (vezi declaratia E. Andronescu) "lucreaza sa introduca in materialele de botnita o substanta care sa omoare virusul"! Care virus? Ce otrava pun ei pe botnite? Cine ii trage la raspundere pentru decesele in urma purtarii acesteia?
    - botnita si in special testele impostoare PCR VALIDEAZA FALSA PANDEMIE!!!!


    Vedeti de ce nu se va sfarsi aceasta minciuna criminala, frauda medicala fara precedent si vom intra si mai adanc in nazism medical? Pentru ca nu se pune punctul pe i: NU EXISTA SARS-COV2, nici macar nu a fost dovedit ca exista!

    Vedeti de ce sunt inutile toate galagiile alea de manifestatii, cu statii, cantece, discursuri, multumiri, cand de fapt tot ce-ar trebui sa faca este ca masa de oameni din strada sa-i intrebe obsesiv, pana li se raspunde

    UMDE SUNT DOVEZILE STIINTIFICE DE EXISTENTA ALE SARS-COV2 (COVID)?

    DE CE ATI INTERZIS, ANTICONSTIUTIONAL, AUTOPSIILE????????????

    TREBUIE SA FIE RELUATE URGENT AUTOPSIILE!!!!!!
  • Loda 12.10.2021 10:51
    CORECT!!!
  • Razvan Adrian 12.10.2021 11:25
    Corect Enya. Ai pus punctul pe I.

    E o psihoza in masa pentru idioti si o mega afacere pentru smecheri. Banii adevarati se fac pe timp de criza.

    Am un coleg care acum doua saptamani a inceput sa tuseasca, a fost trimis acasa ca nu cumva sa aiba covid, a facut test rapid care a iesit negativ, la cateva zile a facut test PCR, tot negativ dar e tinut acasa de 3 saptamani pe ideea ca poate au iesit fals negativ testele desi nu mai are simptome. Si sa nu te doara mintea de cata prostie poti sa vezi in zilele astea?! E pura isterie si psihoza de masa. Nu m-as mira sa fie la multi pacienti care tusesc o boala auto indusa, tensiune crescuta din cauza panicii la persoanele care sunt in grupa de risc si de aici o avalansa de simptome. Cat despre morti nu ma mira din moment ce s-au dat medicamente pentru hiv la pacienti cu diverse afectiuni cronice si cat timp sunt privati de cei dragi si legati de pat.
    Gunoiul de Johanis vorbeste de noi ca suntem nazisti ca nu acceptam orice procedura medicala vor ei, cand defapt ei sunt calaii.
  • Enya ► Razvan Adrian 12.10.2021 13:08
    E cea mai mare operatiune psihologica in masa din toata istoria umanitatii pentru ca au reusit sa prinda in lat toata Terra gratie politicienilor corupti si a eroilor la fel de corupti!

    Da, este o psihoza colectiva!
    Da, oamenii sunt prosti!
    Da, oamenii ingurgiteaza orice li se dicteaza, crezand ca sunt bolnavi la o simpla tuse sau febra, aruncandu-se apoi singuri, ca ultimii idioti, in bratele unui test impostor PCR care sa le spuna ca au "virusul" ucigas, desi ei traiesc bine-merci si n-au nimic, doar ipohondria din capul lor le dicteaza ca ar avea! Ca raceala si tuse si febra a avut omenirea dintotdeauna, asa curata imunitatea corpul si tine totul sub control, atunci cand chiar ai grija de imunitate si nu-ti bati joc de sanatatea ta!

    Da, unii cu boli reale cronice, dar la fel de tampiti si creduli ca au covidul inexistent, se arunca disperati in salvari sau se duc in fuga la Urgente, nerealizand ca gata, au intrat pe mana lor, au intrat in scenariul satanist si de acolo mai au putine sanse sa iasa vii pentru ca eroii ii baga pe protocoale covid (auziti impostura! Nu ai "virus", nu ai demonstrat ca exista, nici macar nu l-ai fotografiat, dar creezi tratamente impotriva lui!) care le agraveaza bolile cronice, cum naiba sa bagi in tine niste medicamente pentru ceva inexistent, cand tu ai deja boli grave, si sa crezi ca te insanatosesti? O iei urgent in jos, taman bine sa le dai apoi ocazia sa te sedeze si intubeze pe motiv ca s-a agravat covidul (inexistent)! Asa mor oamenii in spitale, nu din cauza unui virus inexistent si nedovedit nici pana la ora actuala, ci:

    - din cauza protocoalelor aberante date pentru un virus inexistent, care agraveaza bolile cronice reale de care sufera pacientul
    - din cauza neacordarii unui tratament medical urgent bolnavilor de boli cronice reale sau a celor accidentati pe motiv de asteptare a rezultatelor unui test PCR impostor (care nu poate dovedi existenta unui virus inexistent si nedovedit stiintific ca exista!), si uite-asa au murit oameni doar cu un picior rupt, pentru ca au fost fortati, in cel mai inuman mod si lipsit de empatie si mila, sa astepte in dureri groaznice rezultatul unui test impostor, sau au murit de cancerul galopant pentru ca boala lor nu a mai contat si prin urmare nu a mai fost tratata pentru ca nu slujea pandemiei inexistente
    - din cauza malpraxisurilor, acoperite acum atat de convenabil de pandemia inexistenta (cine mama naibii mai poate trece macar dincolo de bodyguardul portar, daramite sa intre in vreun spital sau sa mai aiba acces la informatii???)
    - din cauza infectiilor intraspitalicesti (sectantii covid se duc singuri la spital la prima tuse sau febra, dar poate ca au afectiuni de care nu stiau sau pe care nu le tratau, si acolo, in urma unui sir de situatii care scapa de sub control, ajung sa se infecteze cu adevarat cu piocianic sau clostridium difficile, ca apoi sa ajunga la ATI si de acolo in saci sigilati, si IATA MORTII PANDEMIEI (INEXISTENTE)
    - din cauza sedarii, intubarii fortate, hiperoxigenarii ce produce pagube, si toate 3, in proportie de 99%, deces

    AUTOPSIILE sunt singurele care pot darama aceasta cea mai mare frauda medicala si stiintifica a umanitatii!
  • Enya 12.10.2021 10:45
    De ce cred eu ca Diplan este opozitie controlata adusa din USA, ca sa nu existe opozita ADEVARATA, sa nu dezvolte opozitia romaneasca adevarata.

    De fapt, ce face el nu e nici un fel de opozitie (cum poti sa o lauzi pe vaxxinista aia din platou ca a vindecat-o pe ma-sa unei prietene de-a unei prietene, cand acum totul e pe viata si pe moarte?!??? )

    Necunoscut de nimeni, aparut peste noapte in Romania din SUA, direct de la compania lui Kill Gates (a spus aseara ca a lucrat 15 ani la Microsoft), fix, dar fix cand a aparut si asa-zisa pandemie, pentru un inginer, suspect de "priceput" in pandemii, virusi inchipuiti, statistici, bagat in seama de toata lumea (promovat in mass-media, de bloggeri, pe fb, la televiziuni online etc.), organizator de "mitinguri" ce obtine aprobari imediate de la autoritati, pe acest "opozant" nu l-am auzit niciodata vorbind despre autopsii, iar daca va uitati in urma la discursurile lui din martie anul trecut, deja vorbea de vaxx si vaxxare cand la vremea aceea nici nu se punea problema de asa ceva!!!

    Cand creezi o "pandemie", cand oamenii sunt confuzi si nu stiu nici macar ce se intampla, daramite sa creeze opozitie, ce faci? aduci de la bun inceput propriul manipulator si propagandist mascat, ascuns, autodeclarat opozitie/miscare de rezistenta, ca sa ocupe inca din primele secunde ale pandemiei scaunul opozitiei. Acesta e Diplan, o manevrata de sefii lui din SUA, de unde a venit cu temele facute dar si alte teme reactualizate permanent din delegatiile lui pe care le face pe ruta Bucuresti - SUA, fara sa se fi vaxxat si fara sa se fi testat cu un PCR impostor (a declarat ca are doar testul de anticorpi). Ideea e ca se plimba cu avionul fara test PCR si fara vaxx. Asta ridica multe semne de intrebare din moment ce se stie bine ca nu poti sa circuli cu avionul fara test sau vaxx... decat daca esti pe regim special. Aceasta este marioneta Pompiliu.

    Asta a fost "opozitia" lui in emisiune: a validat falsul si inexistentul "virus", a validat falsa pandemie, nu a spus nimic despre un vaxx aparut peste noapte despre ale carui efecte nu se stie nimic, nu a spus nimic despre nazismul medical in care am intrat si care ne va anihila definitiv, nu a scos o vorba despre autopsii si rolul lor in dezvaluirea adevarului etc. A vorbit despre statistici si grafice (mincinoase si manipulate, oricum!)

    Aseara la emisiune a fost teatru de papusi. Toti sunt papusi.
  • Mirror 12.10.2021 11:45
    Ia te uita cum din partea vaxxerilor se resusciteaza sofistica si retorica în discurs, împănate cu tehnici psihologice, dicție si tonalitate, mai nou numite "tehnici de comunicare". Prin care să convingi auditoriul chiar și când nu ai nimic de spus (prima treaptă), sau mai grav, când vrei să răstălmăcesti realitatea. Să răstălmăcesti Adevarul, îmbracand minciuna în poleială ca să pară adevărată. Deh, și Poarta Iadului e aurită, altfel nu ar intra nimeni pe ea.Tot așa și Campania pro-vaxx... (a doua treaptă)
    A treia treapta este de-a dreptul criminală. căci prin propagandă mincinoasă nevinovății sunt transformati în vinovați și viceversa.
    Asta este cu adevărat culmea artei diavolesti.
    Și suntem deja atacați la nivelul ăsta. Și primul semnal vine tocmai de la președintele statului (paralel) - KWI: "nevaccinatii sunt naziști" deși nu nevaccinatii vor introducerea ausweis-ului "verde". Nu nevaccinatii au transformat societatea într-o dictatura medicală cu reguli discriminatorii și segregationiste de tipul celei naziste.  Nu nevaccinatii au resuscitat infamul program nazist AktionT4, reconvertit acum in "Campanie de vaxxinare anticvd" susținută ca și în nazism de doctori și universitari din sistemul medical. Medici și "prestigioase" societăți și instituții medicale care au dat spoiala de legitimitate infanticidului și omorârii în masă a civililor.
    Apoi alt atac vine din partea autorităților medicale ale statului (paralel) care minte ca "valul 4 este valul nevaccinatilor" desi realitatea din țările masiv vaxxinate dovedește contrariul. Etc-etc...
    În concluzie, revenind la dezbaterea de pe TVR, putem spune că am asistat la o mică confruntare între forțele Binelui și ale Râului...
    De fapt la nivel planetar este o dezlănțuire a forțelor răului...
    Din partea vaxxerilor s-a putut vedea întruparea duhurilor necurate care vorbesc de la tatăl lor - Tatăl Minciunii.
    "Cine are ochi de văzut, să vadă. Cine are urechi de auzit, să audă.!"
  • LibertateavinedeSus 12.10.2021 12:09
    Deși moderatorul le tot ridica mingea la fileu eroilor mascați in pijamale, aceștia nu au convins poporul român, imunizat cu bun simt ancestral și imunizat poate și de către propaganda perioadei comuniste. Bine că presa nu a acționat inginerește asupra sondajului...Doamne ajuta! Dumnezeu este cu România, încă mai avem conaționali rugători și prieteni ai lui Dumnezeu.
  • LibertateavinedeSus 12.10.2021 13:18
    Magistral a fost ghidușul Domn Diplan scoțând iepurele din joben (șapca AstraZeneca-sponsorul Dnei medic fara zambet). Cu o gluma nevinovată a demascat un grosolan conflict de interese. Domnul Mitzcovici, sau cum s-o chema, fost doctor, devenit jurnalist, reactivat ca doctor - comunicator, PR, folosea un limbaj de sectant care caută să facă prozeliți prin bazar, cu iubirea aproapelui,vaccinandu-ma, voluntar eu, vaccinandu-l cu japca pe el... pentru binele lui. Bag mana-n foc că la o eventuală epidemie reală, de ciuma sa zicem, eroii in pijale din linia întâi a propagandei ar da bir cu fugiții din prima clipa.
  • verita 12.10.2021 15:34
    Buna ziua!
    Va inselati, dle Vlad Masici, USA, nu mai este ce a fost! Cel putin dupa Afganistan, la revedere libertate in America! Tocmai de aceea, nu ne mai dati exemplu America!
  • Sweeping 15.10.2021 18:34
    NOI DOVEZI PENTRU PUTEREA IMUNITATII NATURALE dobandite in urma bolii covid.

    Medic de la Institutul John Hopkins explică: Imunitatea naturală la COVID este foarte puternică
    https://thepulse.one/2021/10/15/john-hopkins-medical-prof-explains-natural-covid-immunity-is-very-strong/

    Peste 15 studii au demonstrat puterea imunității dobândită de virusul anterior. Un studiu de 700.000 de persoane efectuat în Israel în urmă cu două săptămâni a constatat că cei care au experimentat anterior infecții au fost de 27 de ori mai puțin susceptibili să primească oa doua infecție covidă simptomatică decât cei care au fost vaccinați. Acest lucru a confirmat un studiu din iunie Cleveland Clinic al lucrătorilor din domeniul sănătății (care sunt adesea expuși la virus), în care niciunul dintre cei care au dat test pozitiv anterior pentru coronavirus nu s-a reinfectat. Autorii studiului au ajuns la concluzia că „persoanele care au avut infecție cu SARS-CoV-2 sunt puțin probabil să beneficieze de vaccinarea covid-19”. Și în mai, un studiu de la Universitatea din Washington a constatat că chiar și o infecție covidă ușoară a dus la imunitate de lungă durată.

    Există chiar științe care au arătat că persoanele care au fost infectate cu coronavirusuri anterioare, dintre care multe sunt răceala obișnuită și gripa, pot avea, de asemenea, un fel de protecție împotriva bolilor severe, a morții și a infecțiilor. Un studiu publicat în martie 2021 sugerează că majoritatea adulților sănătoși din Columbia Britanică, Canada, au imunitate la COVID-19, în ciuda faptului că unii dintre ei nu au fost niciodată infectați cu acesta.

    Ultimul studiu publicat în Clinical Infectious Diseases a constatat că „ imunitățile celulare și umorale specifice SARS-CoV-2 sunt durabile cel puțin până la un an de la debutul bolii ”

    Persoanele care au fost infectate cu SARS, de exemplu, au încă un nivel puternic de anticorpi la aproximativ 17 ani de la infectare.

    Nu doar anticorpii oferă protecție, alături de anticorpi, sistemul imunitar produce un batalion de celule T care poate viza viruși. Unele dintre acestea, cunoscute sub numele de celule T ucigașe (sau celule T CD8 + ), caută și distrug celulele infectate cu virusul. Altele, numite celule T helper (sau celule T CD4 + ) sunt importante pentru diferite funcții imune, inclusiv stimularea producției de anticorpi și celule T ucigașe.

    Știința din spatele imunității naturale este destul de robustă și, dacă doriți să vedeți mai multe exemple, puteți face acest lucru dintr-un articol pe care l-am publicat anterior în august, care este și mai aprofundat.

    Iată o altă resursă extraordinară de la Eric T. Payne, MD, MPH, FRCP (C), Neurocritică pediatrică, îngrijire și epilepsie Spitalul pentru copii din Alberta, profesor asistent de pediatrie și neurologie, Universitatea din Calgary, care atinge și imunitatea naturală, printre altele .

    Este bine să vezi că acest lucru este recunoscut ori de câte ori este. Un mare exemplu vine din Michigan. Spectrum Health a anunțat că va acorda scutiri temporare de la mandatul său de vaccinare a angajaților persoanelor care pot oferi dovada imunității dobândite în mod natural la COVID-19. Spectrum Health este un sistem de sănătate mare, cu echipe de medici recunoscuți la nivel național, și este un furnizor și o rețea de spitale și alte unități de asistență medicală din sud-vestul și vestul Michiganului.

    Deci, există perspectiva de mai sus, care nu este, deloc, inclusă în politica de sănătate și rareori recunoscută în mainstream. Marile mijloace de informare în masă împărtășesc, în schimb, următoarea perspectivă, după cum se exemplifică într-un articol Global News publicat la sfârșitul lunii septembrie.



    Nu sunt conștient de vreun vaccin care să vă ofere vreodată mai multă imunitate decât dacă sunteți în mod natural recuperat de boala în sine ... Dacă v-ați revenit în mod natural de la ea, înțelegerea mea ca om de știință la nivel de medic este că acești anticorpi vor fii întotdeauna mai bun decât un vaccin și, dacă știi altfel, te rog, anunță-mă.
    Dr. Suneel Dhand, medic de medicină internă din SUA.

    Faptul este că mai multe studii imunologice au documentat o scădere constantă a nivelurilor de anticorpi în rândul persoanelor vaccinate. Urmărirea pe termen lung a participanților la studiul vaccinului a arătat un risc crescut de infecție descoperită. Înregistrările de asistență medicală din țări precum Israel , Regatul Unit și din alte părți arată că vaccinurile COVID-19 își pierd puterea, cel puțin atunci când vine vorba de a păstra capacul bolii transmisibile.
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)