MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

De ActiveNews  /  

Dr. Mihai Tîrnoveanu, Dr. Anca Nițulescu, Dr. Geanina Hagima și Dr. Oana Mihaela Secară, patru dintre numeroșii semnatari ai Apelului publicat de ActiveNews, la marele protest din 2 octombrie, din Piața Victoriei

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 9.10.2021: În cursul zilei de astăzi vom adăuga aici și alte câteva sute de semnături primite pe adresa redacției. Mulțumim!

ActiveNews anunță că fost redactat un manifest prin care se atrage atenția, prin mai multe argumente și trimiteri la studii științifice, că măsurile specifice unei dictaturi medicale, impuse în prezent, prin care ni se condiționează accesul la drepturi și libertăți fundamentale, prin care bolnavii de alte boli sunt privați de accesul la îngrijiri medicale, prin care se blochează viața socială și economică și se atentează la viața, sănătatea și educația copiilor noștri, cu consecințe devastatoare pe termen lung, nu au nici o justificare! În plus, semnatarii se opun explicit vaccinării obligatorii, către care tinde să se îndrepte actuala guvernare, prin constrângeri anti-constituționale la adresa a circa 70% dintre cetățenii români dar și prin intenția de legiferare a acestui abuz incalificabil. Toate detaliile sunt oferite mai jos în apelul publicat de ActiveNews.

Apelul a fost semnat până acum de sute de oameni, între care prof. dr. Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, dr. Răzvan Constantinescu, Manuela Hărăbor, Iulian Capsali, muzicienii Harry Tavitian și Florin Chilian, prof. dr. Ștefan Mindea, neurochirurg, preot, prof. univ. dr. Ilie Bădescu, membru corespondent al Academiei Române, Eugen Mihăescu, membru de Onoare al Academiei Române, numeroși medici, farmaciști, asistenți, profesori, artiști, jurnaliști, scriitori, economiști, muncitori, avocați, cadre militare și alte categorii, ceea ce este extrem de îmbucurător. De asemenea, numeroase organizații ale societății civile românești s-au raliat Apelului, între care se află Alianța Părinților, Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților (JADL) sau Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România (lista acestora mai jos).

Citiți și Actrița Manuela Hărăbor, artistul Eugen Mihăescu și prof. Ilie Bădescu, dr. Răzvan Constantinescu și muzicianul Harry Tavitian, printre semnatarii MANIFESTULUI INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii, alături de alte sute de români

Toți cei care aderă la acest manifest își pot arăta susținerea prin semnături. Lista de semnături rămâne deschisă, iar cei care doresc să se alăture își pot adăuga semnăturile în secțiunea de comentarii (nume complet și profesia) sau le pot trimite la contact @ activenews.ro, urmând să fie trecuți la semnatari. Vă rugăm să aveți indulgență față de noi până la apariția semnăturilor și în cadrul articolului de mai jos. Apelul-manifest va fi trimis forurilor din România și din străinătate care mai pot face ceva pentru apărarea și salvarea umanității.

Citiți și Focar de Covid la UPU numai din vaccinați. DOCUMENT transmis Colegiului Medicilor de Dr. Oana Mihaela Secară: Imunitatea dobândită natural este superioară celei dobândite prin vaccin. Certificatele digitale nu au nici o justificare medicală

ACTUALIZARE 3.10.2021: Mulțumim pentru numeroasele semnături care ne vin în valuri din întreaga țară. Vom completa în scurt timp lista de semnături din baza Apelului. Vă așteptăm în continuare alături de noi! Doamne, ajută!

Românii se opun dictaturii medicale!

„Noi, cetățenii români, ne declarăm profunda îngrijorare în legătură cu campania înverșunată de vaccinare pentru prevenirea și stoparea răspândirii noului coronavirus. Ne îngrijorează situația creată de politicienii care au acceptat să devină masă de manevră și de unii medici și specialiști din domeniul medical care și-au uitat menirea de a apăra și salva vieți, promovând vaccinarea în masă a populației ca fiind singura modalitate de a readuce societatea la normal. Pe baza unor date preliminare obținute la numai câteva luni de la începerea studiilor, ei au permis și încurajat campanii de inoculare a unor seruri experimentale pentru care nimeni nu își asumă vreun risc! Unii medici și specialiști care au încercat să atragă atenția au fost reduși la tăcere în mod dictatorial, iar în prezent au rămas puțini experți din diferite domenii care încearcă să oprească această mascaradă, prin care mulți politicieni corupți și medici sponsorizați de BigPharma câștigă enorm. Solicităm demascarea tuturor factorilor de decizie din politică și sănătate aflați momentan în conflict de interese!

Considerăm vaccinarea obligatorie un atentat la sănătate și refuzăm categoric vaccinurile produse de Pfizer, ModeRNA, Astra Zeneca, sau Johnson&Johnson, care se dovedesc ineficiente în stoparea răspândirii virusului, persoanele vaccinate putând infecta și transmite în continuare boala. „Vaccinul” nu a stopat răspândirea SARS-cov-2 nici în țările cu 65-90% populație vaccinată, dimpotrivă, a dus la multiplicarea cazurilor. Lipsa de durabilitate a imunității mediate de vaccin este cauzată de marea capacitate de mutație a virusului [1], împreună cu înaltul grad de transmisibilitate, care permit selecția de variante rezistente la vaccin, ducând la proliferarea replicării acestora, cu precădere în rândul celor vaccinați [2]. Un singur individ vaccinat sau câțiva nu constituie o problemă majoră pentru comunitate, însă o colectivitate de vaccinați cauzează o presiune mare de infectivitate selectivă, făcând ca noile variante mai contagioase (e.g. SARS-cov-2-Delta) să devină dominante [3].

În aceste condiții, există riscul ca persoanele nevaccinate, cu toate că își fac teste și sunt sănătoase, să se îmbolnăvescă de la o personă vaccinată netestată. Dacă nu se dau explicațiile necesare, atunci va fi greu să fie stăvilite nemulțumirile celor care sunt tratați cu dispreț și segregați pe motive nefondate științific.

Prin urmare, sunt multe semne de întrebare și îngrijorare în ceea ce privește siguranța acestor vaccinuri, printre care amintim:

I) Riscul pe termen scurt al vaccinării este formarea de cheaguri de sânge,provocând sindromul trombocitopeniei induse [4-5], cauzând moartea subită. Studii recente arată că ARNm, care codează proteina spike aflată pe suprafața virusului, se răspândește în fiecare organ al corpului uman, cauzând efecte adverse severe. Conform Institutului Salk, corpul persoanei vaccinate devine o uzină producătoare de proteine spike, care migrează spre interiorul vaselor sanguine și deteriorează celulele endoteliale vasculare, inhibând funcția mitocondrială [6]. De asemenea, provoacă miocardită și pericardită în rândul copiilor și al tinerilor.

II) Consecințele pe termen mediu. Multe tentative de creare de vaccinuri pentru alte tipuri de coronavirusuri (e.g. SARS-cov) au eșuat.Studiile, care au fost făcute pe animalele injectate cu aceste tipuri de vaccinuri, arată că toate animalele au reacționat bine prin generarea de anticorpi, totuși atunci când erau expuse la virus în condiții de viață reală, mureau din cauza potențăriinecontrolate a infectării dependente de anticorpi [7]. Este vorba de așa-numitul fenomen ADE (Antibody-Dependent Enhancement), un proces de amplificare paradoxală a sistemului imunitar. Această îngrijorare a fost exprimată și într-un articol publicat de prestigioasa revistă Nature Biotechnology, intitulat: „Dezvoltatorii de vaccinuri anti-Covid-19, îngrijorați de anticorpii nedisciplinați”[8]. Cităm din articol: „Persistă îngrijorările potrivit cărora vaccinurile anti-Covid-19 ar putea cauza ADE, un fenomen destul de puțin înțeles, care ar potența proliferarea necontrolată a virusului, agravând astfel boala”. Aceasta reprezintă o îngrijorare reală, împlicând distribuierea pe scară largă a unui vaccin insuficient testat, cu consecințe nefaste. Deoarece nu s-au făcut teste preliminare pe animale și nici studii serioase de siguranță a noilor vaccinuri, primind autorizație FDA în regim de urgență, nu putem ști dacă fenomenul ADE se va manifesta la subiecții umani, odată ce vor fi expuși la virusul real.

Recent, Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA, citând mai multe rapoarte internaționale ale medicilor și oamenilor de stiință, inclusiv din Israel, arată un risc crescut de boală severă în rândul celor vaccinați [9], sugerând un posibil efect ADE. 

III) Consecințele pe termen lung. Un document publicat de FDA în luna octombrie 2020 prezintă o lungă listă de efecte adverse grave ce ar putea apărea după administrarea de vaccinuri de tip mARN: encefalomielita (inflamație a creierului și a măduvei spinării), encefalita, convulsii, narcolepsie, infarct miocardic, boli autoimune, trombocitopenie, complicații ale sarcinii, decese.

Deocamdată nu avem date ale efectelor vaccinului pe termen lung, însă există îngrijorări că acesta afectează fertilitatea, ar putea induce boli autoimune, sau crește riscul de cancer.

Potrivit oficialităților, nu ar exista nici un tratament eficace pentru tratarea și prevenirea infecției SARS-cov-2, deși numeroase studii arată că această afirmație este falsă. De menționat sunt protocolul de prevenție [10]și tratament [11] întocmit de Dr. Zelenko, precum și tratamentele cu Hidroxiclorochină, Ivermectină, Vitamina D, Zinc și Quercitină. Studii clinice făcute în întreaga lume au arătat că tratamentul cu Hidroxiclorochină sau Ivermectină, administrat de la începutul perioadei simptomatice, reduce semnificativ riscul de manifestări severe și complicații în infecția cu SARS-cov-2, sugerând că folosirea acestor medicamente pe scară largă ar reduce semnificativ numărul de spitalizări și forme severe de boală.

Reacția autoritîților în fața îmbolnăvirilor cu SARS-cov-2 pare exagerată având în vedere că și în anii anteriori s-au înregistrat zeci de mii de viroze respiratorii într-o singură zi. Spre exemplu, pe 16 ianuarie 1996 au fost înregistrați 3809 bolnavi de gripă, și 43 032 viroze respiratorii [12]. În săptămânile 44-50 din 2009 au fost înregistrate peste 100 000 de cazuri de infecții respiratorii acute (ARI) și cazuri clinic compatibile cu gripa (ILI) [13]. Pacienții cu alte boli decât SARS-cov-2 au fost discriminați, în multe localități fiind deschise spitalele doar pentru bolnavii cu SARS-cov-2, măsură nemaiîntâlnită în alte țări.

Trecerea școlilor în regim online în funcție de rata de infectare din localitate este o măsură complet nefundamentată stiințific, motiv pentru care pediatrii francezi au recomandat școala cu prezența fizică pe tot parcursul anului școlar 2020/2021, iar guvernul francez s-a conformat recomandării specialiștilor [14].

Este incorectă orice condiționare a libertății și drepturilor oamenilor de numărul de cazuri de SARS-cov-2, întrucât acesta depinde de numărul de testări, care variază în funcție de numeroși factori, precum starea financiară a oamenilor, decizia autorităților de a obliga anumite categorii de persoane să se testeze șamd. Este incorect a se face presiuni asupra populației pentru a se injecta cu seruri experimentale, ale căror efecte adverse nu sunt asumate nici de producători. Se cunoaște că și companiile mari farmaceutice pot face greșeli grave, scoțând pe piață medicamente netestate suficient. Spre exemplu, compania Pfizer a fost condamnată în 2009 și amendată cu 2,9 miliarde dolari pentru introducerea pe piață și promovarea medicamentului Bextra[15]. Angajatul care a denunțat compania, Kopchinski, a declarat: „La Pfizer ni se cerea să mărim profitul cu orice cost, chiar dacă vânzările implicau punerea în pericol a vieții unor oameni”. De ce i s-ar cere unui cetățean român să aibă deplină încredere într-un ser pentru care producătorii nu își asumă niciun risc și care nu a fost testat o perioadă suficient de lungă?

Impunerea ca obligatorie a unei proceduri medicale, indiferent care este aceasta (testare, vaccinare etc), constituie semnul instăurării unei noi dictaturi, similar cu cea nazistă sau bolșevică. Nu dorim să ne reîntoarcem în trecut. Poporul nostru își aminteste cu tristețe de vremurile în care statul bolșevic le făcea oamenilor „binele” cu forța, luându-le dreptul la proprietate, la libera circulație, la libera exprimare, la viața religioasă, închizându-i, internându-i în spitale de psihiatrie, sau aplicandu-le tratamente împotriva voinței lor,  celor care se opuneau regimului comunist [16]. Deși nu a existat un proces similar pentru lagărul comunist, în procesul de la Nuremberg au fost condamnate măsurile naziste și, în urma acestui proces, absolut toate tratatele și convențiile internaționale stipulează că nici o procedură medicală nu poate fi obligatorie [17]. Această măsură dictatorială ar putea conduce la un adevărat genocid prin efectele pe termen lung ale acestor vaccinuri aflate încă în faza experimentală.

De asemenea, ne mai pronunțăm împotriva:

- vaccinării copiilor cu aceste noi seruri împotriva SARS-cov-2. Un număr mare de medici și oameni de știință din lume au avertizat cu privire la riscurile vaccinării copiilor. De exemplu, 93 de medici israelieni au semnat, în aprilie 2021, o scrisoare deschisă în care au avertizat că „nici măcar câțiva copii nu ar trebui să fie puși în pericol prin vaccinarea în masă împotriva unei boli care nu este periculoasă pentru ei” [18]. De asemenea, Comisia permanentă de vaccinare din Germania a precizat că nu se va grăbi să emită o recomandare de vaccinare a copiilor, deoarece „datele cu privire la efectele secundare ale vaccinurilor nu sunt suficiente”, iar șeful Colegiului Medicilor din Germania a avertizat cu privire la „presiunea politică și socială tot mai mare asupra părinților pentru ca aceștia să-și vaccineze copiii, presiuni interzise de o rezoluție europeană” [19].

Virusologul Geert Vanden Bossche, fost angajat al Fundației Gates, care a coordonat programul de vaccinare Ebola la GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare), expert în vaccinuri, a făcut mai multe apeluri să nu fie vaccinate persoanele tinere, care au un sistem imunitar înnăscut foarte puternic ce poate răspunde la provocări extrem de diverse, dar pe care vaccinarea în masă îl va suprima, cauzând rezistența variantelor la vaccinuri. „Vor exista mai multe mutații la care sistemul imunitar adaptativ oferă puțină rezistență, cu prețul scăderii eficacității imunității înnăscute” [20].

- obligativității purtării măștilor, mai ales în cazul copiilor și în lipsa prezentării în spațiul public a unor studii științifice convingătoare care să demonstreze că purtarea măștilor sau lockdown-urile ar fi eficiente în stoparea răspândirii virusului. În schimb, există studii că astfel de măsuri au un impact negativ mai puternic asupra sănătății decât poate avea virusul. Astfel, în cadrul unui studiu german, efectuat de cercetătorii de la universitatea Witten Herdecke, 363 de medici au fost invitați să raporteze efectele secundare ale purtării măștilor. Au fost raportate efecte secundare la 68% dintre copii [21]. În mai puțin de 6 zile au fost raportate probleme care au afectat 25.930 de copii. Printre cele mai frecvente efecte secundare au fost iritabilitate (60%), dureri de cap (53%), dificultăți de concentrare (50%), afectarea învățării (38%), oboseală și somnolență (37%), iar ca simptome fizice, sincopă (20%) greață (16, 6%), hiperventilație (12%), leșin (2,2%). Copiii noștri au dreptul să respire liber!

Copiii trebuie lăsați să trăiască o viață normală, pentru a nu le fi afectată sănătatea psihică și fizică! Mai multe organizații, medici, psihiatri și psihologi din toată lumea au avertizat cu privire la efectele devastatoare ale lockdown-urilor și izolării asupra tinerilor și copiilor (categoriile cele mai puțin vulnerabile la covid) [22]. Aceștia rămân practic afectați un timp îndelungat și după încetarea lockdown-urilor, dacă nu pentru toată viața, având în vedere că le-a fost furat peste un an dintr-o etapă crucială pentru dezvoltarea lor normală și continuă să fie supuși panicii, stresului și blocării vieții firești. De asemenea, un studiu realizat de Institutul Pasteur în școlile din departamentul Oise, Franța, implicând 510 copii din șase școli primare, concluzionează: „Copiii infectați nu au transmis virusul altor copii, profesori sau altor membri din personalul școlii. (…) Acest studiu confirmă, de asemenea, că, cel mai adesea, copiii, atunci când sunt infectați cu acest nou coronavirus, nu dezvoltă simptome ale bolii sau prezintă simptome minore care nu pot duce la determinarea diagnosticului”[23]. Un alt studiu realizat în Franța, citat de Le Figaro, arată că măsurile de carantină [lockdown-urile] au afectat și distrus mai multe vieți decât au salvat [24].

Potrivit altor constatări îngrijorătoare, ale unor oameni de știință din Marea Britanie, restricțiile din timpul pandemiei, precum purtarea măștilor și distanțarea, au slăbit sistemul imunitar al copiilor [25]. În plus, în țara noastră, anul trecut, ANPC a verificat aproape 800 de firme care comercializează măști și a constatat că 90% dintre măștile verificate sunt neconforme, prezentând „abateri de la prevederile legale în vigoare” [26]. Totodată, alți oameni de știință din lume au descoperit în unele măști urme ale unor substanțe chimice toxice, printre care formaldehida, și au avertizat că, dacă măștile conținând astfel de substanțe sunt purtate pentru perioade lungi de timp, acestea ar putea provoca probleme mari de sănătate. „Una peste alta, avem un cocktail chimic în fața nasului și gurii care nu a fost niciodată testat nici pentru toxicitate, nici pentru orice efecte pe termen lung asupra sănătății”, a avertizat profesorul Michael Braungart, director la Institutul de Mediu din Hamburg [27].

Nu numai copiii sunt afectați de purtarea forțată a măștii, dar și profesorii. Astfel, profesorul G. Desuter, laringolog la Clinica Universitatii Saint-Luc (Bruxelles), evidențiază că purtarea permanentă a măștilor de către profesori implică riscuri grave pentru sănătate: „Pe lângă oboseala profesională care se instalează aproape imediat, va fi expus unui risc crescut de leziuni traumatice ale corzilor vocale. Într-adevăr, organismul va raspunde deficitului de respiratie cu o încercare de compensare – destul de iluzorie – adică prin forțarea laringelui, creând hemoragii, polipi și noduli. Aceste leziuni îl fac disfonic și, uneori, chiar afonic. La unii consecințele vor fi permanente” [28].

Drepturile noastre constituționale și democratice nu pot fi condiționate de un act medical! Vaccinarea este un act voluntar, pentru care omul își poate da sau nu consimțământul după ce este bine informat și nu poate fi un instrument de discriminare, nici de împărțire și antagonizare a societății, nici de condiționare a accesului la drepturi și libertăți fundamentale! Suntem forțați să plătim teste din banii noștri pentru a avea acces la drepturi care ne sunt garantate prin Constituție! Aceasta în condițiile în care există studii care arată lipsa de relevanță a diagnosticării virusului SARS-CoV-2 cu ajutorul procedurii RT-PCR și chiar OMS a publicat, în decembrie 2020, o notificare în care admite că un număr prea mare de cicluri de amplificare duce la rezultate fals pozitive. Mai mult, Centrele pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) din SUA au anunțat recent că vor renunța la această metodă de testare începând cu 1 ianuarie 2022.

Suntem forțați să plătim din banii noștri nenumărate teste, chiar dacă majoritatea dintre noi suntem sănătoși și preferăm să ne continuăm în mod liber și normal viețile, bazându-ne pe imunitatea noastră naturală. Există studii care arată că imunitatea naturală este mult mai eficientă decât cea indusă de vaccin. De pildă, datele prezentate pe 13 iulie 2021 Ministerului israelian al Sănătății [29] au arătat că, din peste 7.700 de cazuri de COVID-19 raportate în valul din mai 2021, doar 72 au fost cazuri de persoane care avuseseră anterior COVID-19, ceea ce înseamnă o rată mai mică de 1%. În schimb, peste 3.000 de cazuri, aproximativ 40%, au fost persoane care s-au vaccinat împotriva COVID-19.

De asemenea, Dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm, a declarat, într-un interviu pe 4 septembrie la Real America's Voice, că, potrivit noilor date pe care le-a primit, „imunitatea naturală este de aproximativ 20 de ori mai mare decât [cea indusă artificial de] vaccin” [30].

Un alt lucru care stârnește profunda nemulțumire a românilor este că guvernul român a cheltuit banii publici pe achiziționarea a 120 de milioane de doze de vaccin (!), dar, deși a avut la dispoziție mai bine de un an jumătate, se pare că, în ciuda datoriei colosale contractate (25 de miliarde de euro), timpul și banii nu au fost suficienți pentru a investi în suplimentarea paturilor ATI (a se avea în vedere și recenta tragedie de la Constanța, precum și faptul că, în doar un an, au avut loc 14 incendii în spitalele românești![31]), în crearea de circuite în spitale, pentru ca bolnavii de alte boli să poată avea acces egal la îngrijire. Ne întrebăm pe ce anume s-au dus banii noștri, ai românilor? În afară de propagarea panicii și de prelungirea la nesfârșit a stării de alertă, de forțarea vaccinării prin șantaj, vicierea consimțământului, „bonusuri” și alte mijloace neetice și nemedicale, ce măsuri concrete s-au luat?

În Constituția României se menționează la Articolul 53: „(2) Restrângerea [unor drepturi și libertăți] poate fi dispusă numai dacă este necesară într-o societate democratică. Măsura trebuie să fie proporțională cu situația care a determinat-o, să fie aplicată în mod nediscriminatoriu și fără a aduce atingere existenței dreptului sau a libertății.” La punctul (1) se precizează că restrângerea poate avea loc „numai prin lege și numai dacă se impune”. Toate aceste puncte din Constituție sunt flagrant încălcate! Potrivit datelor oficiale, preluate de pe worldometers.info, numărul total al cazurilor active în acest moment (1 octombrie 2021) în lume este de 18.391.354 persoane bolnave. 18.302.063 (99.5%) sunt în forma ușoară de covid. 89.291 (însemnând 0.5% din totalul celor care figurează ca bolvani de covid-19 în lume) reprezintă formele grave și foarte grave. Din numărul total al celor care s-au îmbolnăvit de la începutul pandemiei (234.887.395), rata celor vindecați este de 98% (211.532.252). Aceste date oficiale vorbesc de la sine! Toate aceste măsuri specifice unei dictaturi, care a luat proporții globale, măsuri prin care suntem privați de drepturi și libertăți fundamentale, prin care bolnavii de alte boli sunt privați de accesul la îngrijiri medicale și lăsați să moară [32], prin care se blochează viața socială și economică, cu consecințe devastatoare, nu au nicio justificare din punct de vedere științific și medical!

 În consecință, solicităm Guvernului, Parlamentului și autorităților publice:

să nu ni se impună acte medicale cu forța, să abroge orice norme și să stopeze adoptarea oricăror norme care condiționează drepturile și libertățile cetățenilor de vaccinare sau de certificatul/adeverința verde;

– să înceteze discursurile publice prin care incită populația la ură împotriva persoanelor care au ales să nu se vaccineze.

dezbatere publică pentru respectarea transparenței decizionale cu privire la Plx 393/2021, prin care se impune certificatului verde de vaccinare!”

Note:

[1]  https://odysee.com/@DavidMosheCohenAbitbouleOfficialTM:f/aa66f4:3

[2]  https://www.washingtontimes.com/news/2021/aug/5/biden-teams-misguided-and-deadly-covid-19-vaccine-/

[3]  https://www.geertvandenbossche.org/post/unravelling-the-complexity-of-a-pandemic-shaped-by-mass-vaccination-what-does-it-tell-us

[4]  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8444734/pdf/IJLH-43-559.pdf

[5]  https://www.mdpi.com/1420-3049/26/16/5004

[6]  https://www.ahajournals.org/doi/epub/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902

[7]  https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0035421

[8] https://www.nature.com/articles/d41587-020-00016-w

[9] https://www.bizpacreview.com/2021/08/20/cdc-director-there-is-an-increased-risk-of-severe-disease-among-those-vaccinated-early-1121545/

[10]https://faculty.utrgv.edu/eleftherios.gkioulekas/zelenko/Zelenko-memo-August-prophylaxis.pdf

[11] https://faculty.utrgv.edu/eleftherios.gkioulekas/zelenko/Zelenko-memo-November-updated-protocol.pdf

[12] https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/ceva-e-putred-cu-gripa-sezoniera-si-covid-19-in-ianuarie-1996-au-fost-mai-multe-cazuri-de-boala-virala-decat-25-de-ani-mai-tarziu-1562470

[13] https://www.cnscbt.ro/index.php/rapoarte-anuale/544-analiza-evolutiei-bolilor-transmisibile-aflate-in-supraveghere-raport-pentru-anul-2010/file

[14]https://www.sfpediatrie.com/sites/www.sfpediatrie.com/files/medias/documents/Recommandations_09092020.pdf

[15] https://www.theguardian.com/business/2009/sep/02/pfizer-drugs-us-criminal-fine

[16] https://www.scrigroup.com/educatie/psihologie-psihiatrie/ABUZURILE-PSIHIATRIEI-POLITICE53778.php

[17]https://media.tghn.org/medialibrary/2011/04/BMJ_No_7070_Volume_313_The_Nuremberg_Code.pdf 

[18] https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/304124

[19] https://www.dw.com/ro/germania-controverse-privind-vaccinarea-copiilor/a-57711655

[20] https://childrenshealthdefense.org/defender/vanden-bossche-mass-vaccination/

[21] https://www.researchsquare.com/article/rs-124394/v1; https://childrenshealthdefense.eu/eu-issues/study-finds-68-of-children-report-side-effects-from-wearing-masks-germany/

[22]  https://www.mentalhealth.org.uk/publications/impacts-lockdown-mental-health-children-and-young-people; Psychological effects of the COVID-19 lockdown on children and families in the UK – https://www.revistapcna.com/sites/default/files/008_0.pdf; „All children, of all ages, and in all countries, are being affected, in particular by the socio-economic impacts and, in some cases, by mitigation measures that may inadvertently do more harm than good. For some children, the impact will be lifelong.” - https://data.unicef.org/covid-19-and-children/  Mental health effects of school closures during COVID-19 - https://www.thelancet.com/journals/lanchi/article/PIIS2352-4642(20)30109-7/fulltext ; https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)31648-2/fulltext

[23] https://www.pasteur.fr/fr/espace-presse/documents-presse/covid-19-ecoles-primaires-pas-transmission-importante-du-virus-entre-enfants-ou-enseignants

[24] https://www.lefigaro.fr/actualite-france/le-confinement-a-detruit-plus-d-annees-de-vie-qu-il-n-en-a-epargnees-20210511

[25] https://www.theguardian.com/society/2021/jun/09/covid-distancing-may-have-weakened-childrens-immune-system-experts-say

[26] https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/anpc-90-dintre-mastile-controlate-de-protectia-consumatorului-au-abateri-de-la-prevederile-legale.html

[27] https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-9426499/Scientists-evidence-toxic-chemicals-face-masks.html

[28] https://www.rtbf.be/info/societe/detail_pour-les-enseignants-le-port-du-masque-en-permanence-pourrait-etre-dangereux?id=10579064

[29] http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/309762

[30] https://www.lifesitenews.com/news/natural-immunity-20-times-more-protective-than-vaccines-says-mrna-pioneer/

[31] https://alephnews.ro/guvern/dezastrul-din-spitalele-romanesti-14-incendii-si-zeci-de-decese-intr-un-an/.

[32] https://www.antena3.ro/actualitate/sanatate/cnas-88-la-suta-romani-cancer-tratament-2019-morti-peste-un-an-614186.html

Autori:

Irina Bazon, jurnalist, traducător

Elena Cânepă, doctor în matematică

Elena Matei, doctor în fizică (experiență de cercetare în biochimie, și virusologie)

Organizații neguvernamentale care au aderau până acum la acest Apel-Manifest - Lista rămâne deschisă:

Alianța Părinților, Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților (JADL), Fundația pentru Știință și Sănătate, Asociația „Calea Neamului”, Centrul Rezistenței Anticomuniste, Asociația pentru Apărarea Familiei și Copilului, Asociația Tradiția Românească, Asociația „Simplu”, Fundația Institutul pentru Cercetări Psihosociale și Bioetică, Asociația „Familia Ortodoxă”, Asociația „Bucovina Profundă”, Grupul Civic „Starea de Libertate”, Asociația „Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”, Asociația AXA Neamului, Asociația „Prologos” Timișoara, Asociația „Enable” Timișoara, Asociația „Firește” Timișoara, Asociația „Europa Veche”, Fundația Pentru Oameni, Asociația Pentru Libertatea Românilor, Fundația Sfinții Martiri Brâncoveni - Suceava, Federația PRO-VITA (Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România).

Semnatari - Lista este în curs de completare:

Prof. Dr. Virgiliu Gheorghe, biofizician și doctor în bioetică

Prof. Dr. Ștefan Mindea, neurochirurg, preot

Prof. Univ. Dr. Ilie Bădescu, membru corespondent al Academiei Române

Harry Tavitian, pianist

Eugen Mihăescu, pictor și grafician

Dr. Anca Nițulescu

Dr. Mihaela Secară

Dr. Geanina Hagima

Av. Marina-Ioana Alexandru

Dr. Mircea Pușcașu, medic

Dr. Adrian Cacovean, medic

Dr. Răzvan Constantinescu, medic

Manuela Hărăbor, actriță

 

Iulian Capsali, publicist, regizor

Ana Ion, doctor în matematică 

Mihaela Mogagea, profesor

Constantina Mihăilă, profesor

Monica Grosariu, profesor

Clara-Gabriela Turturea, profesor

Aurel Ianoș, inginer

Gabriela Oprean, economist

Dorina Vamos

Radu Constantin Cătălin, pensionar

General de Flotilă Aeriană (retr.) Radu Theodoru

Florin Palas, profesor

Dr. Mihai Tîrnoveanu

Av. Elena Radu

Pompiliu Diplan, antrepenor

Aureliu Surulescu, actor

Vlase Ovidiu, polițist 

Iancu Raluca, pictor, profesor 

Prof. titular grad I Dinu Iuliana, Școala Nr.150 ( Cotroceni) și Colegiul Național "Spiru Haret”, București 

Pr. Cezar-Gorun Nesvadba, Suceava

Arhitect Vlasceanu Andreea 

Antonio Savonea, consultant management

Florența Savonea, cercetator chimist 

Ionescu Costin, jurist 

Dr. Ramona Munteanu, medic

Bănică Ariana, profesor

Sanda-Eugenia Rechnitz, inginer 

Gonzalez Arianna, inginer biotehnolog

Adrian Țigănescu, economist

Dinu Adrian, economist

Roxana Grigoras, profesor

Adriana Caba, inginer pensionar

Stan Maria, economist

Bita Nicu, Pilot Comercial (fost militar), economist 

Stemate Magdalena, asistent medical principal licențiat 

Vija Zenovia, asistent medical principal

Maria Cenușe, economist

Cristian Lungu, inginer

Antoneta Burcut, inginer mecanic, pensionar

Anton Burcut, economist, pensionar

Ioan Dragoș Burcut, inginer IT

Anda Fundulea, pensionar

Dan-Constantin Corbeanu, profesor

Dr. Viciu Andra Ioana, medic stomatolog

Neagu Adriana, profesor biologie

Bodor Ghizela, medic stomatolog

Silviu Baiasu, inginer

Petronela Baiasu, inginer

Liviu-Constantin Lupei, inginer 

Anca-Irina Lupei, inginer 

Laura Rudeanu, bibliotecar

Liana Botiza, economist 

Lucian-Augustin Botiza, inginer mecanic 

Dr. Sora Mitran, medic

Dr. Camelia Ionete, medic

Dr. Peiu Daniela 

Preot Victor Preoteasa

Avocat Florin Radu

Maria Tujan, arhivar

Pauna Marius, inginer

Mirela Puica Tantan, psiholog clinician

Ana Maria Pandey, economist 

Paul Popescu, inginer mecanic

Paul Ghelasi, student

Diana Cârligeanu, scriitoare  

Dr. Balas Cus Melania, medic

Avocat Balas Cus Felicia

Laura Pop, jurist

Daniel Vlaicu

Daniela Bădescu, economist

Florea Ostafi, tehnician proiectant

Daniela Ostafi, inginer

Árus Csongor László, preot reformat 

Ngassam - Nana Nomi, antreprenor

Florin Ignat, inginer

Drăgușin Carmen Didona, inginer 

Nucsoreanu Florina, economist 

Fuca-Tomescu Nineta, jurist

Gabriela Dincă, inginer chimist

Florentina Alexandru, chimist

Mihail Brăescu, teolog

Cleopatra Andrei, inginer

Olteanu Mircea, Inginer


Olteanu Mihaela, Agent turistic

Uță Marius, psiholog 

Neagu Theodor Fănuș, muncitor

Marius Ianuș, scriitor

Tatiana Petrache, jurnalist, profesor

Onofrei Sofica

Corina Lulariu

Ileana Gheliuc, româncă

Loredana Zanfir, inginer

Oprea Ramona, economist

Stelian-Tiberiu Ștefan, inginer

 
Virgiliu Rata, profesor

Ciobotaru Luminita, cercetător stiintific, doctor in fizica, master Drept Penal

Minodora Posea, profesor pensionar

Popița Gabriela, chimist, doctor în Știința Mediului

Stefan Voronca, traducator
 
Florea Elena Daniela, economist
 
Burcut Vasile-Cezar, inginer IT

Burcut Oana-Cristina, profesor

Elena Dan, scriitor 

Andrei Georgescu, manager

Eugenia Claudia Iliescu, cadru didactic

Maria Nistor, pensionar 

Bogdan-Petru Chircu-Mare, programator

Mihai Octavian Bogdan, Inginer-programator 

Dr. Adelina Mertic, medic 

Beresteanu Dumitrita - vanzator comercial

Campean Cristian Ștefan, Campean Roxana, Campean Florin

Papuc Mihaela, profesor

Florentina Ivan, psihopedagog

Enuta Jan, subinginer automatist, pensionar

Ardealeanu Ovidiu Dan, inginer proiectant

Angela Gurin, antrenor tenis de câmp

Bindila Elena Andreea, muncitor agricol, Italia

Elena Ungureanu, îngrijitor bătrâni

Ibraim Andrei, agent vânzări

Alexandru Polici, Graphic designer

Mirona-Ioana Tatu, pedagog teatral și storyteller
 
Glaveanu Cristian, economist
 
Glaveanu Iuliana, inginer
 
Bordeianu Dragoș, consilier juridic
 
Neagu Constantin Mihai,  profesor
 
Radu Baltasiu, prof. univ. dr.
 
Neagu Lucian, asistent manager
 
Neagu Narcisa, jurist
 
Lefterache Daniel, inginer
 
Sacuiu Lefterache Rodica-Florentina, economist

Mihaela Secrieru, prof. univ.

prof. dr. Andrei Baciu

Preot Mișu Spiroiu

Constantin Balasoiu, profesor

Radu Ciobanu, profesor

Ileana Serban, profesor

Nicoleta Costea, profesor

Gabriela Serbanuta, informatician

Mircea Radea, istoric

Mihaela Gherasim, psiholog

Madalina Vilcereanu, inginer

Bogdan-Gabriel Nancu, student

Ioana Vilcereanu, pensionar

Rucsandra Cioc, profesor

Mihai Bazon, programator

Valentina Bazon, economist pensionar

Vujaica Constanța-Aurelia, pensionar

Alexandra Oberschi, avocat

Dan Alexandru Florea, analist de date

Ana Dobircianu, farmacist

Fulop Ferenc, proiectant

Pîrlea Gabriel-Remus, preot crestin-ortodox

Gabriel Marin, ofițer de poliție

Daniela Popescu

Dinu Popescu

Florina Ilicea

Mariana Pavaloiu

Dan Bitlan

Doina Pologea Berceanu, scriitor, doctor în litere

Banu Daniela Nicoleta, medic de familie

Sorin Petrea, profesor, doctor in Filosofie

Burcea Iuliana-Grațiela, profesor

Rodica Baciu, conferentiar

Ciubotariu Bogdan Iliuță, medic rezident pneumologie

Cojocaru Otilia, economist

Cojocaru Daniel, preot

Chirila Vlad, gestionar depozit

Chirila Oana-Maria, farmacist

Burcea Iuliana-Grațiela, profesor

Suciu V. Florin, traducator

Bogdan Grabowski, avocat

Iordache Emil, Inginer automatizari

Eugen Marius Bădăuță, pensionar

Dora Muntean Balog, economist

Emilia Mihai, avocat pensionar, profesor universitar pensionar

Cristian Roman, inginer

Bratu Petrică, preot creștin-ortodox

Moțec Ștefan, avocat

Liliana Băra, învățător

Dan Stoica, inginer

Julia Bordeianu, pensionar

Surdu Elena-Adelina, economist

Gheorghe Budan, pensionar

Vodă Aura-Maria, profesor

Rez Andrei, referent principal

Apetri Iulia, economist

Radac Odet Laura, profesor

Ileana Letinu, inginer

Sulma Adrian

Iftinchi olga Otilia, profesor

Secula Adrian, pompier militar

Alexandru Balcu, inginer constructii hidrotehnice

Daniela Nohai, psiholog

Andoni Codrin Vasile preot, medic chirurgie generala

Nichita Tudor Florian, teolog și militar

Roman Cristina, redactor

Macoviciuc Geanina Otilia, profesor

Marius-Cristian Bârlădeanu, avocat

Ion Sisu, pensionar

Petruta Tache, consultant IT

Bogdan Lina, profesor

Gabriela Vascocenco

Radu Prodan, antreprenor

Anca Moldovan, medic

Alexandru Mihai Petrescu, curier

Ioan Cadariu

Voinea Dragos Catalin, vânzātor

Catalin Milea, inginer

Florin Constantinescu, inginer specialist securitate cibernetică și infrastructură IT

Pînzaru Roberto-George, student

Col. dr. ing. Vasilică Voinea, inginer

Dumitrache Elena, patron restaurant

Cacenschi Iulian, profesor

Constantin-Alexandru Vasiliu, pensionar militar

Ticsa Danut, tamplar

Irina Nechita, inginer

Alexandrina Radu, inginer

Emil-Dan Dragomirescu, inginer mecanic

Dinu Dușceac, medic, doctor in medicină

Dragomir Cristian Mihai, operator mase plastice

Rotariu Ioan-Alexandru, inginer instalator

Florina Grecu - cadru didactic universitar

Danciu Georgina, profesor

Ilinoiu Ginela, medic

Ion Lovin, navigator

Eftime Elena, sociolog

Eftime Marian, administrator firma

Ion Lovin, navigator

Raluca Nicolau, avocat

Soare Alina, profesor

Dan-Mihai Dogaru, inginer

Justin Lazar, inginer

Tarța Mirela Mihaela, profesor

Daniela-Mihaela Nica, inginer

Dănilă Andreea Alina, economist

Bogdan Steluta, profesor

Bogdan Georgel, profesor

Stoica Constantin, operator PC

Camelia Dumitrescu, secretară

Cristian Demetrescu

Iulian Ioan Iosip, artist liric Opera

Florin Popescu, profesor gr. I de matematică și de religie

Lidia Georgiana Manolache, profesor

Lidia Nica, pensionar

Daniel Hancu, preot ortodox

Ionescu Mihai, inginer

Puscasu Florin, antrepenor

Diana Badita, psiholog

Lascu Cristina, profesor

Ion Ciungu, preot profesor

Cotan Dorel, programator

Net Cosmin, inginer

Net Adriana, asistent medical

Smoc Ionel, medic

Smoc Oana Maria, medic

Nausica Roxana Vințan, inginer

Vacariu Gabriel Liviu, muncitor

Lucia Bonchiș, dascăl

Amalia Alexandreanu, profesor

Ozana Marin, actrita, profesoara de actorie

George Lang, software arhitect

Neamtu Paraschiva, asistent medical generalist

Iulia Floriana Laslo, profesor

Liana Melinte, medic rezident

Firfirica Natalia, economist

Cristi Alistar, inginer

Carmela Aghazadeh, medic

Dr Török Imola, medic

Vlad Damian, student la Medicină

Musat Constantin, preot

Buhusi Liliana, economist

Margarit Sorina, economist

Popescu A. Paul, inginer mecanic

Constantin Dimulescu avocat, Atlanta, Georgia

Dulgheru Alina-Ionica, asistent farmacie

Mihaela Muresan, inginer

Dr. Horia Trifan, medic

Anca Vasiliu, IT arhitect

Cristina Mitroi, psiholog

Tutunaru Alina, economist

Dorina Ierima, economist

Ierima Ioan Narcis, preot

Hulea Sergiu, preot

Anca Penescu, tehnician maseur

Violeta Petre, economist

Florentin Rodinel Frasineanu, profesor

Ilie Marius Gheorghe, conducator auto

Maria Ramona Bujorean, profesor inv. Primar

Martinescu Daniel, inginer

Pau Ciudin, inginer

Pr. dr. Staicu Ciprian-Ioan, președinte al Asociației „Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

Prof. dr. Staicu Ioana Alina, vicepreședinta Asociației „Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

Fusaru Mircea, preot ortodox.

Negrișanu Constantin, pensionar

Tătărășanu Maria, profesor

Natalia Muntean, profesor

Teodora Vlad, profesor

Paul Vlad, inginer

Dan Octavian, medic

Mariana Stamate, economist

Mihaela-Doina Mazăre, economist

Radacodet Laura, profesor

Diana Ursu, profesor

Cristian Postelnicu, inginer

Diaconu Daniel Arhimede, inginer, pensionar

Sofia Luncan, economist

Cristi Barbulescu, inginer

Diana Anghel, jurist

George Andrei Padurariu, șofer de taxi

Beldean Anita, economist

Cătălin Serghi

dr. ing. Calin Horia Tomoiag

Botoș Remus-Emilian - profesor

Botoș Cella - profesoară

Botoș Maria - asistentă maternală

Botoș Ovidiu - mecanic auto

Botoș Lavinia-Oana - designer, stilist

Adomnicăi Dănuț, agent de securitate

Cristescu-Loga Nicolae, tehnician Telecom

Stoichescu Maria, pensionară

Angela Ofrim, administrator firma

Mihai Roman, pensionar

Horia Barbat-Bogdan

Toma Denis Radu, jurist

Adriana Dragomir, doctor in literatura comparata

Ioana Radulescu, stomatolog

Odobescu Rares, inginer

Marius Puscas, inginer mecatronist

Andrei Goicea Cpt C-dor (rez) Av., inginer

Irina Coliban, medic stomatolog

Rudeanu Viorel, profesor

IlIleana Handorean, invatator pensionar

Miclea Ana, pensionar

Apostol Lorena, project manager

Filipan Daniel Marius, administrator retele locale si de comunicatii

Bogdan Cucureanu, tehnician auto

Geantau Mihai, inginer

Cotirta Liviu, inginer de sistem

Mioc Marius, inginer, întreprinzător particular

Maria Andraos, psiholog

Dinca Stelian, pensionar

Camelia Blada, broker asigurari

Grigore Daniela-Roxana, medic

Manuela Alexandrescu, inginer utilaj petrolier

Madalina Lascau, profesor

Mihai Gabriel, consultant IT

Oliviu Hidan, pensionar

Violeta Mihai, economist

Eva Șerban, consilier scolar

Ștefan Ivan, asistent medical generalist

Corina Stanciu, chimist medical specialist

Mitu Florin, profesor

Steluta Ciocodeică, registrator medical

Paveliuc Alina, inginer

Paveliuc Marcel, inginer

Cristian Popescu

Vasilache Octavian, inginer

Ciobanu D. Marian, tehnoredactor

Camelia Milea, doctor în politică monetară și financiară

Delia Patrașcu, profesor

Andrea Anca-Diana, profesor

Camelia Downie, HR consultant

Adrian Gizea, inginer

Gabriel Streja, medic veterinar

Chirițoiu Gina, profesor

Irina Vergu, consilier juridic

Irinel Mihaela Zimcea, chimist medical

Corin Dobrescu, inginer

Andor Ciprian, electromecanic auto

Marin Anne Maria, economist

Lucia Pascariu, profesor

Onisoru Nicoleta

Claudiu Nitu, economist

Ionescu Mihaela, inginer pensionar

Croitoru Cosmin, operator de securitate maritima

Mihuț Daniel, agent comercial

Gilbert Dragos Dumitru, profesor

Ghican Traian Mihail, jurist, administrator sc

Crețu Daniel-Eusebiu, inginer

Conf.univ.dr. Ilie Murărița

Silvia Mihaela Trică, asistent medical

Stefan Ioana Magdalena, economist

Pop Adrian, cadru M.A.I.

Ionescu Mihai, inginer

Pop Garofita, agent turism

Ionescu Mihai, inginer

Măciucă-Vereș Radu, informatician

Nistea Andrei, conducator camion de mare tonaj

Cristina Racu, cadru didactic universitar

Octavian Petre, inginer

Bodrug Mariana, economist

Barbarie Virgil, inginer exploatare portuara

Carmen Cristureanu, manager

Cursaru Flaviu Florian, software developer

Vasile Popa, inginer

Agnes Toma, designer

Ionescu Ileana, medic

Daniela Konovală, poet

Comșa Cristina, terapeut

Zipis Camelia, muncitor

Narcis Belibou, optometrist

Gheorghe Ciubuc, informatician

Ovidiu Toma, inginer pensionar

Dan Perju, politist

Ioana-Mihaela Popescu, profesor, pensionar

Veturia Florica Lutai, economist

Horia Barleanu, inginer

Florin Turcanu, antreprenor

Nicoleta Georgescu, pensionar

Adrian Manolescu, inginer

Ulescu Nicolae-Laurențiu, funcționar public cu statut special

Anton Coradin Bratasanu, jurist

Onisoru Gheorghita-Claudiu, inginer

Ildikó Csőke, bibliotecar

Mitran Stefania, jurist

Crenguța Hariton , actor

Daniela Vitan, economist

Balaban Andrei, inginer

Constantin Crînganu, teolog

Dumitru Maria, pensionara

Elena Andronache, programator

Speriosu Loredana, medic

Luca Anamaria, profesor

Cristina Iorga, economist

Mihai Veliciu, student

Elena Iorga, asistent medical

Ionuț Ruse, administrator biserică

Dragos Nicu, jurnalist

Gabriel Boholț, regizor

Marius Antonescu, jurnalist

Sergiu Sandu, inginer

Sergiu Ouș, inginer

Angela Ciobanu, pensionar

Tudor Mereacre, inginer

Livia Mihalcea-Caranfil, artist plastic

Traian Cristian Calistru, statistician

Maria Serbanescu, violonista

Daniela Roșu, profesor

Laura Urcan, programator

Olivia Klein, laboranta chimista

Emil Moldovan, inginer, antreprenor

Mangalea Dorinel, inginer

Spiridon Nicoleta, inginer

Curaj Aurelia, medic geriatru

Păluțiu-Vlădică Claudia, designer

Octavian Athanasiu, inginer pensionar

Anca Andreescu, jurist

Salajan Rozalia, inspector resurse umane

Bobirci Rozalia, profesor

Avram Valentina

Pasca Liliana, profesor

Alina Ilie, economist, traducator

Scoarță Marius-Alin, miner

Radu Mihaela, contabil

Adrian Barau, inginer

Rodica Barau, economist

Nicoleta Rizea, economist

Trăistaru Cosmin, inginer

Hucan Ovidiu-Constantin, muncitor fabrica

Ion Tănase, inginer

Mihoc Ștefan, dezvoltator software

Mihoc Elena-Mihaela, dezvoltator software

Albu Ionut-Valentin, antrenor si arbitru de dans sportiv, tehnician nutritionist in boli

Scoarță Loredana, asistent medical

Ana-Maria Luca, tehnician dentar

Husău Delia, farmacist

Peiu Daniela, medic

Elena Ioniță, farmacist, psiholog

Ivașcu Ioana, medic

Daniela Voicu, medic

Baltaretu Elisabeta, medic

Ogrin Daniela, medic

Ionescu Emilia, medic

Negulici Cristea Violeta, medic

Carmen Lidia Niculescu, medic

Balan Simona, farmacist

Dumitru Bădilă, medic

Dumbravă Oana, medic

Cucoș Veronica, medic

Țenoaica Ana Maria Sorina, medic

Ceban Carmen Gianina, medic

Iliescu Margareta Paula, medic

Dragoș Negoescu, medic

Popescu Elena Cristina, medic

Stefu Alice Cleopatra, medic

Mariana Găleșanu, medic

Carmen Negoescu, medic

Nicolae Livadă, profesor

Mihaela Simulescu, medic

Florin Iordache, medic

Pană Ecaterina, medic

Ciobanașu Simona, medic

Munteanu Laurențiu, medic

Smoc Oana-Maria, medic

Smoc Ionel , medic

Bordea Maria , medic

Andronache Laurentia, medic

Radauceanu Carmen, medic

Simona Bectas, medic

Marius Radu, medic

Geletu Gabriela, medic

Ungureanu Ana Maria, medic

Petrila Mihaela, medic

Tudor-Sever Stăncioiu, medic

Popa Magdalena, medic

Cecilia Petrovan, medic

Csobánczy Éva-Katalin - studenta, angajata

Maria Alexandrescu, profesor

Dr. Radu Mihaela medic

Preot Adam Dumitru Ionel

Ionescu Iuliana, inginer

Elena Dan, scriitor

Liana Floarea, interpretă de limba engleză

Mihai Floarea, profesor, publicist

 

Grigoraș Ana Adnana , funcționar public 
 
 
Grigoraș Florin Ioan, masinist
 
 
Grigoraș Ioan, pensionar
 
 
Grigoraș Elena, pensionară 
 
 
Apreutesei Maria Simona, îngrijitoare persoane vârstnice
 
 
Apreutesei Alin, sofer 
 
 
Bursuc Ecaterina,  pensionară 
 
 
Malanca Carmen, agent comercial
 
 
Malanca Costel,  șomer 
 
 
Malanca  Agurita, pensionară

Csobánczy Éva-Katalin - studenta, angajata

 

Bogdaneanu Cristiana, consultant IT
 
 
Bogdaneanu Elena, asistenta medicala
 
 
Bogdaneanu Ioan, economist
 
 
Bogdaneanu Sabina, istoric
 
Pr. Stefanescu Cosma Dragos
 
 
Psihoterapeut Stefanescu Loredana Adriana
 
 
 
Dr. Christa Todea-Gross, Medic primar MF
 
 
 
Trăistaru Vanessa, inginer chimist
 
 
Cristian IACOVITA, cercetator stiintific, doctor in fizica si sef lucrari la fac. de Farmacie, UMF Cluj-Napoca, disciplina de Fizica Farmaceutica-Biofizica
 

Ștefan Ruxanda, actor și regizor

Mădălina Ruxanda, medic stomatolog

Florin Chilian, muzician

Stefan Nistor, profesor

Ivănescu Adrian, șomer

Profesor Mușat Luiza Mariana

Magda Stan, asistent medical

Farmacist și psiholog Elena Ioniță

Matei Ioan Daniel preot, profesor

Dr. Ionut Lupu, medic

Daniela Croitoru medic

Emil Croitoru asistent madical

Dr. Mihaela Trifan, medic

Daniela Porcescu, economist

Cobjug Alin Stefan, inginer constructor

Epure Gruia Nicolae, student

Gorea Virgil Daniel, economist

Ionescu Alecsandra, medic stomatolog

Radu Mihai-Constantin, inspector de specialitate

Radu Oana-Madalina, functionar contabilitatea furnizorilor

Mihaela Stefanescu, administrator firma

Gafenco Maria-Alexandra, student

Lupu Atena, economista

Dr. Vacariu Simina Madalina, medic

Nedelcu Mihaela

Prof. Univ. Dr. Toma Vasilica, medic

Nita Ioana, medic primar laborator

Ana Marius, fizician

Mirela Hagiu, artist plastic

Adrian Ghibus, programator IT

Rodica Sindile profesor pensionar

Traistaru Ramona, tehnician maseur și inginer

Daniel Radu, pensionar

Panaite Ana-Maria, studenta anul 6 Medicină dentară

Syriana Hertzug, inginer

Viorel Juretcu, economist

Cozma Viorel, pensionar

Cozma Paula Oltica, contabil

Cozma Andreea, medic

Cozma Madalin, medic

Monica Turcan, economist

Iulian Corneliu Ichim, resp. vinzari

Alina Ionescu, "corporatist"

Vacariu Ovidiu, student Medicina dentara

Tudorascu Lacramioara, consilier

Serediuc Corneliu, prof. univ. dr. ing. colonel (in trecut)

Florina Bendea, matematician și absolvent Teologie ortodoxa

Zamfir Gabriel, preot

Ciolacof George Daniel, șofer camion

Ciolacof Alina, casnica

Lucian Purcaru, inginer

Ciurdia Tudor, tehnician

Petronel Grigoraș, inginer proiectant

Izbasa Sorin-Eugen, inginer

Irina Onisoru, specialist resurse umane

Matei Irina-Maria, profesor

Honceru Delia, medic

Sebastian Ioja, inginer

Cocuz Sandrino Cristian, economist

Drăguț Ana, profesor

Lucica Fotea, profesor

Martin Nicoleta

Daniel Necula, cadru didactic

Samoila Constantin, inginer

Alina Lungu, medic stomatolog

Horvath Brigitte, pensionară

Dr. Mihaela Hanganu

Nichitescu Veronica, inginer

Viorica Petrescu, profesor

Crina Sucevianu, inginer

Gabriel Radu, medic

Necea-Vasiloni Titus-Cristian, web designer

Cecilia Spearpoint, inginer electrotehnicā/ retele electrice, scriitor, poet, pictor

Mihaela Coleasa, inginer

Andronic Loredana, inginer

Panaite Alexandru, student

Hojbota Radu, prof. pensionar

Badescu Cerasela, economist

Stefan Daniela, inginer chimist, patron

Stefan Lucian, inginer mecanic, patron

Antonia Cazacu, traducator

Andrei Schärfer, om vechi-normal

Cosmin M. Stoica, asistent medical

Ema Boldor, inginer

Popa Raluca, analist

Monica Besleaga, profesoara

Alexandru Coman

Grigoruta Viorica, economist

Riedel Ruxanda

Filip Maria, asistent social

Constantin Adrian, operator calculator

Carmen Proca, inginer

Constantin Oprea, manager

Andrei Mihoc, teolog și învățător

Violeta Apetrei, farmacist, antreprenor

Lucian Olaru, muzeograf

Cucuteanu Doina, profesor

Balan Mariana, asistent

Nistor Andreea, specialist Resurse Umane

fam. Petrescu Ioan, profesor univ. (biochimist),

Petrescu Magda, medic,

Petrescu Ioan-Radu, farmacist

Lang Ileana

Livia Bologea, economist

Constantin Oancea, diplomat economist

Toma Anca Maria, farmacist

Horia Stanescu, economist

Ramona Maria Musat, profesor

Gabriel Marian, inginer

Rodica Gabriela Chira, profesor

Marcel Moldovan, economist

Grosu Veronica, prof. univ. dr.

Voicu Eugenia, inginer

Arcire Iulian, economist

Ionela Maria Dănilă, medic

Marcel Moldovan, economist

Vârlan George Domenico, inginer

Arcire Iulian, economist

Comnea Violeta Cristina, economist (și analfabet funcțional după părerea guvernanților)

Grigoras Vasile Viorel

Gabriela Rîncu, economist

Raluca Antonescu, consilier comunicare relationala

Camelia Tabara, inginer, manager national relatii cu clientii

Iustina Antoanela Bacosca, psiholog clinician principal, profesor Gr.i, Piatra Neamt

Aferăriței Constantin

Oancea Viorica, profesor

Negru Sorin, inginer aparatura medicala, specialist in epidemiologie, sterilizare

Logigan Daniela, profesor

Nae Ciprian, inginer

Florin Podoleanu, inginer

Logigan Daniela, profesor

Logigan Codrin Gavril, pictor

Logigan Maria Teodora, elevă

Dana Jenei, cercetător științific

Marin Valentina, pensionara

Gabriela G. Vlad, scriitoare

Laurentiu Haja, economist

Vasiu Adrian, jurist, tehnician cadastru

Nantu Luminita, asistent medical farmacie

Ciocan Paul-Emanual, inginer

Cristina Mateiu, freelancer

Radu Pârvu, arhitect

Gabriel Neag, inginer

Vasiliu Florin, profesor de matematica liceala

Badea Daniela, profesor

Paul Catalin Constantin, inginer

Rus Claudiu, ofițer maritim

Alexandra Bidu, inginer

Muresan Adrian, inginer

Soric Marian, teolog

Gabriela Samoila-Lazarescu, economist

Enache Eugenia, economist

Mirica Luminita Rozeta, profesor

Sergiu Josanu, medic.

Gabriel Klimowicz, scriitor, jurnalist

Ioana Alina Naghi, mama a 3 copiii, casnica

Gabriela Bighiu, economist

Anca Georgiana Ghita, economist

Rațoi Cristian, arhitect

Catalin Nita, ofiter consilier juridic

Mihaela Nita, judecator

Horhogea Vasile, ofițer în rezervă

Prodan Cătălin, programator, economist

Ana-Maria, project manager

Șofron Monica, asistent medical

Cernescu Maria-Luiza, jurist

Delia Nicolae, medic rezident

Bulancia Daniel, sofer

Marius Oprisor, naistru militar rez., senior PCB laboratory technician

Popa Ioan Adrian, jurist

Popa Arabela, profesor

Viorica Florescu, pensionara

Perpelita Aurelia, dr. conf. Univ.

Prepelita Laura, programator

Budara Marius, psiholog pensionar

Ghican Mariana, consilier juridic

Alina Marini, traducător

Voicu Liviu, inginer, economist

Dan Munteanu, inginer IT

Daniela Proinov, medic pimar

Elena Ciocirlan, casier

Manolache Catalin, inginer

Roxana Milas, sociolog

Rónai József, pensionar

Adriana Knippelberg, inginer

Oana Niculae, arhitect

Chis Iulia, profesor

Dorhoi Andreea, agent vânzări

ing. Andrei Rînea, programator și inginer de securitate informatică

Anca Albici, avocat

Grigore Albici, antrenor

Iulia Pavel, pensionară

Alexandru Ciprian, asistent medical;

Alexandru Alina Elena, asistent medical

Tanase Constantin, inginer

Nicolae Călugăr, teolog

Ioana Nancu, profesor

Emilian Florea Ionele, profesor

Petru Dan Iojiban, medic veterinar

Prioteasa Horia Catalin, pensionar

Anca Francisca Lupu, profesor

Iuliana Ciubuc

Corneliu Stanciu, inginer

Carmen Bâlc, economist

Ionut Pantiru, inginer

Dolea Teodora, pensionar

Dolea Gabriel Gheorghe, pensionar

Radu Farnoaga, geolog

Avocat Constantin Radu Calugaru

Adriana Pop, pensionar

Cristian Bitica, programator

dr. Dan Maria

Geovana Pristavu, inginer

Eduard Barbu, om normal

Sucală Doandeș Gheorghe, militar

Radu-Bruznican Lucian, consilier juridic

Caimac Nasta, asistent medical

Mihaela Gheorghita, economist

Petru Gheorghita, inginer

Samoilă Mihaela, economist

Calmîș Verona, muzician, președintele Asociației pentru Promovarea Culturii și Mediului Accord

Valentin Sbarcea, inginer

Codruța-Diana Jiva, farmacist

Roxana Mihu, medic

Ioan Hancu, pensionar

Constantin Cigolea, operator ghișeu

Mihai-Andrei Udrea, inginer civil

Luminita Bogdanescu, economist

Bragaru Aura, economist

Mihaela Simona Aron, inginer

Bragaru Aura, economist

Alina Burlacu, coordonator statistici

Cristian Nicolae, IT

Marius Denes-Pop, doctor inginer

Constantin Andreea, medic rezident

Irina Ionascu, economist

Antoniu Vasile Berenyi, regizor & scenarist

Lorin Ion, asitent social

Chende Octavian, profesor

Lăcrămioara-Ioana Ciupa, profesor

Claudia Cocoșilă, profesor

Oana Paraschiv, filolog

Ionel Cioabă, preot profesor

Col. Păcurar Stelian, ofițer in retr.

Laura Soare, asistent medical

Simona Frunza, profesor

Nicu Manescu, ofiter mecanic maritim

Băcilă Ioan-Sorin, profesor

Ghita Roxana – fizioterapeut

Dan Apșan, pensionar

Dr. Popescu Gheorghe

Gabriel Pocola, sofer

Valter Cojman, pensionar

Constantin Lipoveschi, ing. TCM pensionar

Dragos Apostol, avocat

Tomita Clipa, pensionar

Constantin Mihail Popescu, prof. dr., bibliotecar, scriitor, traducător, pensionar (din București)

Ella Drăgușin, inginer chimist

Vascea Oana, economist

Mircea Titus Netedu, inginer

Vâlcan Antonie Teodor, elev de liceu

Prunoiu Leonard Ioan, preot profesor în Câmpulung Muscel

Georgian-Tiberiu Mustata, medic psihiatru

Manuela Apreutesei, profesor

Alina David, jurist

Babusanu Corina-Laura, asistent medical

Balas Marinela, asistent medical

Anghel Liana, asistent medical

Babusanu Silvia-Iuliana, pensionara

Babusanu Maria, pensionara

Florin Buicea, programator

Pr. Sorin Teodor

Burcin Simona, absolventa de Medicina Generala

Mihaela Nicolai, jurist

Vasile Turturea, arhitect

Mihaela Nicolai, jurist

Vasile Turturea, arhitect

Luncașu Patricia Elena, asistent medical generalist

Remus Ursache, economist

Olteanu Luminita inginer

Valentina Savu, programator

Luca Dana, terapeut, terapii neconventionale

Ileana Constantinescu inginer

Ioan Furtună, manager „Prințesa Margareta s.r.l.”

Lupu Mihaela, profesoara

Stemate Mihaela, student tehnician medicina ayurvedica

Roxana Dumitrescu

Gabriel-Sorin Panasiu, preot

Ecaterina Hritcu, medic rezident

Gabriela Beck, sociolog

Avocat Dan Ioan Panțoiu

Lucian Dumbravă, scriitor

Runa Petringenaru

Rodica Miitaru, farmacist

Florin Visirin, economist

Buzan Sever, agricultor

Olivia-Petra Coman, scriitor si traducator

Marcel Bancila, inginer software

Constantin Botea, profesor

Paul Rosu, inginer

Luca Clara, mama a 4 copii a caror drepturi sint garantate de constitutia Romaniei. Dreptul de a fi informat corect, dreptul de a alege, dreptul de a fi liber si neintepat

Mihaela Lautarescu

Nor Petrișor, șofer

Dan Cristian, inginer

Kolumbán Lilla, violonistă

Ionescu Silvia, jurist

Suciu Emanuel Sebastian, preot ortodox

Damian Marius, profesor

Costan Gheorghe, profesor

David Alina, medic

Raileanu Ionel, profesor

Stefania Vrotea, inginer energetician

Nichitescu Veronica, inginer

Florescu Romeo, inginer

Florescu Viorica, economist

Irina Talpă, psiholog

Claudia Ciacoi, notar public

Stancu Florin Sorin, software developer

Ioan O. Sandu, filolog

Stanica Elena-Anca, economist

Catalin Suflet, functionar public

Olaru Marian, asistent medical generalist

David Andrei, medic

Anemona Popescu, analist IT

Popa Augustin, inginer

Popa Cristina, jurnalist

Dana Bordea, profesor

Stefan Bordea, actor

Strobach Eveline Elena, designer grafic

Negru Octavian, programator

Tóth Zsuzsanna, asistent medical șef

Dragoș-Arald Năstase, merceolog

Amalia Dobos, psiholog

Mariana Marinescu, asistent medical licentiat

Simona Barbutu, secretara

Andrei Florina, economist

Dragan Corina economist

Eugen Senchea, angajat in sectorul privat, referent relatii cu clientii

Anamaria Noge

Mariana Balaș, mamă

Pascariu Olimpiu, programator

Dr. Nazen Peligrad, muzeograf

Florea Gheorghe, pensionar licentiat

 

Cristina Bozdog, casnică

Cătălina Lăzărescu, profesor

Adrian Demian

Ioan Rudu, economist

Margareta Bako, fizician

Aurelia Zăbavă, economist

Daniela Eugenia Dughir, operator computer, Italia

Oana Predoiu, filolog, psiholog

Tasia Șerban, psihoterapeut

Adrian Șerban, pensionar

Raul Ardelean, antreprenor

Ioana Sefcsik, asistentă contabilă

Dr. Oana Belu, medic

Romelia Suciu, doctor în filologie

Gheorghe Sorin Suciu, doctor în filologie

Dorin Mercuția, inginer automatist

Alice Stănescu, economist

Georgiana Muntianu, educator

Alin Mihai Muntianu, electronist

Marius Mugur, traducător

Mihaela Mugur, traducător

Spiridon Nicoleta, economist

Radu Nuță Maftei

Oana Mădălina Paraschiv, economist

Marinela Mihalache

Ileana Stupariu, profesor universitar doctor, Facultatea de Geografie, București

Leonard Ursulescu, programator

Ion Ghiva

Marius Lazăr, sociolog cercetător

Viorel Preda, profesor de religie ortodoxă

Radu Oniga, inginer programator

Răzvan Munteanu, arhitect

Florin Vasile, inginer

Victor Afteni, inginer

Adrian Mihăilescu, inginer

Grațiela Stoicescu, inginer

Ioana Foaltin, programator

Elena Solunca, publicist

Andrei Bogdan Zaiț, inginer rețele electrice

Stefana Zaiț, operator calculator

Anda Maria Alexe, economist

Daniela Cristina Arsene, profesor

Paula Popa, jurnalist, specialist marketing IMB

Natalia Grijincu, economist

Vasile Dobrin, manager

Daniela Constantin, asistent medical generalist

Grigore Daniel Iurea, instalator

Ciprian Dumitru Huian, expert contabil

Ioana Ținca, avocată

Camelia Pelivan, profesor

Ion Gorunescu

Elena Stoian, biochimist, economist

Stefan Bodrog, tehnician meteo

Rodica Moga, asistent medical

Felix Ciprian Onofrei, manager proiect construcții

Felix Trușcă, profesor

Genel Enache, profesor

Felicia Ionela Stărpu, economist

Victoria Todea, economist

Mihai Alexandru Huamesu

Emilia Cristina Pop, profesor

Eugenia Neațu, jurist

Dr. Ciprian Popescu, medic

Cristina Elena Nechita, economist

Diana Iulia Caragea, jurist

Daniel Dacila, inginer

Dr. Roberta Alexandra Sandu, medic

Daniel Amza, matematician

Oana Ichim, tehnoredactor, revista "Memoria"

Elena Crăciun, educator

Viorica Brânză, chimist

Gheorghe Brânză, proiectant

Eugen Tănăsescu, inginer

Dr. Silvia Nedelcu, medic

Marcel Poșa, inginer IT

Sorin Vințeanu, jurnalist, pictor-restaurator, teolog

Florin Drăcea, economist

Modesta Stavăr

Viorica Dumitrașcu, subinginer chimist, pensionar

Daniela Macovei, profesor

Irina Nastasiu, jurnalist

Dr. Delia Dragoș, medic primar

Cătălin Popa, inginer

Dr. Carla Luminița Fabian, medic

Elena Măruță, întreprinzător privat

Iulian Gudină, arhitect, conferențiar universitar

Carmen Bazilescu, artist plastic

Nadia Badacă, farmacist

Daniela Stoica, translator

Mariana Polocoser, consilier-asistentă socială

Uwe Oprescu, muncitor român, Germania

Irina Cangiopol, profesor, educator cultural

Gabriel Geller, designer

Maria Ispas, inginer

Andreea Mădălina Stama, operator IT

Dr. Călin Alexandru Pop, medic

Dr. C. I. Nicolaie, medic

Paula Rotaru, asistentă medicală

Căpitan (r) Marian Marchidanu, șef serviciu de prevenire și protecție

Oliviana Ecaterina Pintilei, asistent medical generalist

Cătalin Poroșnicu, profesor

Mihaela Raluca Tănăseanu, economist

Ioana Mante, inginer

Adrian Pavliuc, profesor

Corneliu Florian Ormeneanu, economist, pensionar

Dr. Virginia Pascu, medic

Eduard Pascu, inginer

Adrian Croitoru, manager sisteme de securitate

Viorel Drafta, biofizician, pensionar

Doina Maria Vălimăreanu, medic homeopat

Sergiu Ciocârlan, scriitor

Bogdan Frățilă, inginer

Margarita Sidorov

Mirela Hagiu, artist plastic

Ionuț Bogdan Ouatu, inginer

Mihaela Boboc, profesor

Dr, Maria Elefteriu, medic generalist

Tina Enache

Maria Trușcă, profesor

Felix Trușcă, profesor

Ion Gabriel Petre, proiectant

Dr. Simona Bigiu, medic

Viorela Marcu, inginer

Laura Florescu, economist

Cornelius Serghie, profesor

Andrei Daniela, economist

George Balcangiu, matematician, pensionar

Preot Ionuț Rancea

Ilie Manta, profesor

Carla Alexandra Radu

Ioana Popa, bibliotecară

Daniela Georgeta Neguț, profesor

Stefan Varlam, inginer pensionar

Adriana Boerescu, artist plastic

Gheorghe Constantin, inginer

Maria Popa, inginer

Alina Vagner, consultant vânzări, biolog, optică

Florin Flueraș, artist

Silviu Mădălin Cristian, student

Ioan Adrian Popa, jurist

Arabela Popa, profesor

Mircea Bogdan Negoiță, arhitect

Ana Ioana Negoiță, matematician

Sorina Goga, inginer chimist

Ioana Schiaua, inginer

Silviu Robert Schiaua, inginer

Cezara Nițu, programator IT

Luminița Ionete, inginer

Emilia Drăgan, asistent medical

Dr. Andreea Mirela Avram, medic

Anda Bărbulescu

Ioana Lazau, asistent medical

Alexandra Șerban, farmacist

Marcela Voinea, economist

Lucian Motovelet, artist, IT

Ecaterina Voicu, referent resurse umane

Gabriela Nichita, economist

Irina Zaharia, profesor

Letiția Bortea, profesor

Solomon Răzvan, electrician

Daniel Trandafir, polițist, consilier juridic

Dora Daniela Drăgoi, designer

Tatiana Nicoleta Andrei, asistent medical

Adriana Dumitrescu, biolog

Dr. Lucreția Groza, medic

Mariana Pricop, profesor, pensionar

Liliana Popa, grefier

Dr. Nadina Nistor, medic

Dr. Radu Nistor, medic

Julia Bordeianu, profesor, pensionar

Anda Les, laborant

Maia Maironi, designer

Mihaela Clopot, specialist resurse umane

Av. Rebei Carmen Daniela

Av. Tocaciu Ioan George Stelu

Dr. Felecan Maria Diana, medic

Laura Poenaru

Adrian Leca, profesor psihopedagog

Ioan Sorin Băcilă, profesor


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

PREMIERĂ ACTIVENEWS: MAI ÎNTÂI, NU FACE RĂU! HOLD ON: PRIMUM NON NOCERE. FILMUL ÎN ROMÂNĂ:

MILITAR ROMÂN, EROU VETERAN DIN AFGANISTAN, RĂNIT DE VACCIN PE VIAȚĂ. EXCLUSIV ACTIVENEWS:

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (816)
 • Aurelia Vujaica 02.10.2021 21:13
  Vujaica Constanța-Aurelia pensionar
 • Românul vechi 04.10.2021 11:32
  Ader și eu la Manifestul intelectualilor deși știu ca sunt șanse minime de izbândă procedând așa.
  Știu asta pentru că în 1989 eram în la unitate militară 01184 la Școala de Ofițeri în Rezervă și sunt la zi cu tot ce înseamnă puterea lumii acesteia.

  Tot spectacolul actual legat de pandemia de gripă “de tip nou” covid 19 nu are legătură cu depopularea planetei, acest obiectiv fiind îndeplinit cu mulți ani în urmă. Da, populația multor țări se reduce, iar dacă tendința se va menține până în 2050, România va avea arunci 16 milioane de locuitori.
  Toată perdeaua de fum creată de Bill Gates cu celebrul discurs despre reducerea populației cu 10-15% prin noile vaccinuri a fost creată pentru a disimula adevăratul scop. Asamblând toate bucățile de puzzle vedem adevăratul scop al tuturor acțiunilor întreprinse în occident din 1989 până în prezent. Comunismul a murit în Europa iar întâlnirea de la Ialta a consființit-o. Occidentul, aflat până atunci în concurență cu un alt sistem, a descoperit că agenda lui este liberă, că trebuie să își găsească alte obiective. V-ați întrebat probabil cine conduce lumea și iată răspunsul: cei care își doresc! Nimeni nu va veni acasă la dumneavoastră să vă ceară să fiți președintele României. Dar conducători sunt puțini și mulți doritori și atunci este normal să existe o luptă pentru a ajunge un conducător, iar când este o competiție există și cei care folosesc metode “murdare” și ei sunt câștigători întotdeauna, pentru că au un “avantaj competițional”. Probabil credeți că cei care ne conduc sunt niște exemple pentru societate. Ei bine, la fel ca și în comunism, unde știm că Stalin era un violator și pedofil, că Beria a violat sute de femei și că toată conducerea comunistă era aleasă pe același criterii, pentru că cei care se aseamănă se adună, la fel și în capitalism cei care ne conduc au aceleași gusturi și ne aducem aminte de scandalul cu Monica Lewinsky, de câte o orgie la Consiliul Europei, de câte o acuzație de viol împotriv unui președinte al FMI, iar aceste episoade nu sunt cazuri izolate ci doar scandaluri care au ajuns în presă pentru că probabil victimile nu s-au înțeles cu autorii ori autorii întâmplărilor se credeau stăpâni pe situație și nu credeau că se va ajunge la dezvăluiri publice. Problema este că pe toți conducătorii actuali îi leagă un secret întunecat: satanismul. Da, suferința îi atrage, suferința altora. Este o doctrină opusă creștinismului, unde jertfa este pilonul central, suferința sinelui fiind binevăzută. În această lumină se explică toate acțiunile care au avut loc în ultimii 30 de ani și putem prevedea ce acțiuni au trecute în agendă. Așa se explică de ce creștinismul nu este prevăzut în Constituția Europeană, de ce atâta bunăvoință față de alte religii, de ce s-a permis un aflux atât de mare de musulmani și nu de creștini din Orientul Mijlociu, creștinii fiind adevărații persecutatați în acea zonă. Vedem aceeași coordonare mondială, același război în fiecare țară.
  Adevăratul scop al vaccinului împotriva covid19 este stârpirea creștinilor, eradicarea creștinismului. Da, printre cele mai vaccinate țări sunt Marea Britanie, Franța, Germania, SUA, Danemarca, Norvegia, Uruguay, țări creștine. Am omis Israelul pentru că acolo este o altă poveste. Evreii sunt o comunitate și ei trebuie să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lume, deci acolo sunt două posibilități. Prima posibilitate este ca ei să participe la fel ca și Rusia lui Puin la spectacol, pentru că le convine, nu e lupta lor și oricum s-ar termina este bine pentru ei. Adică, din pix spun că s-au vaccinat și din pix raportează ceea ce vor stăpânii lumii, pentru că e simplu să mimezi munca dacă știi care este obiectivul. În Israel poate fi și un război intern, pentru că știm că există evrei khazari și este o ocazie unică de a scăpa de ei. Amândouă scenariile sunt plauzibile, dar cred că primul scenariu este cel real, la cât cunosc eu evreii. Situația la zi privind vaccinarea: https://ourworldindata.org/covid-vaccinations
  Putem merge cu analiza oricât de detaliat dorim, dar este ïndeajuns pentru o privire de ansamblu. Sigur ca vor fi și daune colaterale în acest război împotriva creștinismului, dar sunt pierderi inerente pentru că la război nu pleci niciodată cu planul că vor muri toți adversarii dar nici unul din tabăra ta, deci probabil vor muri și musulmani, atei sau alte populații nevizate, dar atât timp cât scopul este îndeplinit conducătorii lumii sunt mulțumiți. Apropo, credeți că Johannis, Merkel, Joe s-au vaccinat adevărat sau pentru ei s-a folosit placebo? Sau credeți că vaccinul Pfizer din Germania este același cu cel folosit în România? Știm că produsele din vest nu sunt aceleași cu cele care se comercializează în est, chiar dacă au același producător și același ambalaj, cu vaccinurile de ce nu s-ar proceda la fel?

  Bun, ce e de făcut? Războiul e pierdut dacă nu ne întoarcem la origini. Trebuie inițiate comunități creștine și întoarcerea în catacombe. Comunitatea creștină nu înseamnă doar participarea la Sfânta Liturghie duminica, ci înseamnă informarea reciprocă, înseamnă sprijinul aproapelui
  la nevoie, înseamnă tot ceea ce vedem la evrei și știm că ei de 2000 de ani au reușit să existe ca o comunitate risipiți printre străini. Spre exemplu unul care e la țară și are produse agricole să le vândă celui care este la oraș și nevaccinat, fiindcă ei nefiind vaccinați nu vor mai avea acces în nici o piață sau magazin. Da, pe termen lung acesta este războiul, nevaccinaților le vor fi interzise accesul peste tot, probabil și pe drumurile publice, deci trebuie ca acele comunități să-și facă drumuri private prin curțile lor. Doar strângând rândurile și împreună vor reuși să trecem de toate valurile de dezinformare, de toate barierele, de toate obstacolele. E ușor de zis dar mai greu de făcut, pentru că după ’89 am deveni individualiști, nu mai avem ca sursă de informare ce zice vecinul/ colegul, nu mai ne obținem singuri hrana, nu mai ne aprovizionăm de la producătorul direct. O luptă grea se arată la orizont dar prin Hristos și Biserică vom învinge!
 • Crengi ► Românul vechi 04.10.2021 11:33
  Crenguța Hariton actor
 • Victoria ► Românul vechi 05.10.2021 22:58
  Carmen Otelea, medic
 • Ili Ana 06.10.2021 15:43
  Camelia Stan ing.-prof.gr.II
 • Alexandra Oberschi 02.10.2021 22:12
  Alexandra Oberschi, avocat
 • Dan Alex Florea 02.10.2021 22:19
  Dan Alexandru Florea, analist de date
 • Ani 02.10.2021 22:30
  Ana Dobircianu - farmacist
 • Fery 02.10.2021 22:32
  Fulop Ferenc, proiectant
 • Orizont 02.10.2021 22:36
  Acest „guvern” impreuna cu haitele presstitute NU au promovat nici o masura profilactica in afara injectarii cu un ser dubios la care producatorii si chiar statul sunt exonerati de orice raspundere cel putin pana in 2023 !! Nimic despre solutii alternative , mixuri antivirale usor de incropit la un pret rezonabil , acces la medicamentele care au dat rezultate ca Ivermectina , Hidroxiclorochina , Arbidol si chiar Favipiravir care nu poate fi cumparat din farmacii ! E evidenta o actiune concertata de mentinere si prelungire a plandemiei doar pentru FORTAREA deja STRANIE si SUSPECTA unei „vaccinari” extrem de riscante si plina de necunoscute pe termen mediu si lung !
 • Florin Popescu 5788 03.10.2021 16:19
  Solutiile sunt simple, dar ei nu le aplica.
 • Roxana Batariuc 04.10.2021 13:56
  Roxana Batariuc, profesor
 • Ionela Dana Sima 04.10.2021 19:05
  Susțin! Sima Ionela-Dana, economist
 • Gabriel1956 ► Ionela Dana Sima 04.10.2021 23:47
  Gabriel Gheorghita - inginer
  Ader la MANIFESTUL INTELECTUALILOR
  Sustin acest manifest. Am studiat subiectul si constat ca e o sinteza coerenta si corecta a informatiilor care personal le-am studiat.
 • Gabriel-Remus 02.10.2021 22:39
  Ader la MAALINEATUL INTELECTUALILOR.Pîrlea Gabriel-Remus,preot crestin-ortodox.
 • GabrielM 02.10.2021 22:42
  Gabriel Marin ofițer de poliție
 • Gabriel-Remus 02.10.2021 22:44
  Ader la MANIFESTUL INTELECTUALILOR.Pîrlea Gabriel-Remus,preot crestin-ortodox.
 • Gabriel-Remus 02.10.2021 22:50
  Ader la MANIFESTUL INTELECTUALILOR.PÎRLEA GABRIEL-REMUS,PREOT CRESTIN-ORTODOX.
 • Doina Berceanu 02.10.2021 23:20
  Nu dictaturii sanitare! DOINA POLOGEA BERCEANU, scriitor, doctor în litere
 • DanielaBMED 02.10.2021 23:02
  Banu Daniela Nicoleta, medic de familie
 • Sorin Petrea 02.10.2021 23:08
  Ader din toata inima la manifestul celor mai curajosi dintre intelectuali. Cu stima, Sorin Petrea, profesor, doctor in Filosofie
 • Iuliana-Grațiela 02.10.2021 23:09
  Burcea Iuliana-Grațiela, profesor

  Susțin
 • Iuliana-Grațiela 02.10.2021 23:22
  Burcea Iuliana-Grațiela, profesor
 • Doina Berceanu 02.10.2021 23:22
  Ader la manifestul intelectualilor! DOINA POLOGEA BERCEANU, scriitor, doctor în litere
 • Rodica BACIU 02.10.2021 23:24
  Rodica Baciu, conferentiar
 • BogdanEliahuC 02.10.2021 23:32
  Ciubotariu Bogdan Iliuță, medic rezident pneumologie
 • Otilia 02.10.2021 23:32
  Cojocaru Otilia, economist
 • BogdanEliahuC 02.10.2021 23:33
  Ciubotariu Bogdan Iliuță, medic rezident pneumologie
 • BogdanEliahuC 02.10.2021 23:33
  Ciubotariu Bogdan Iliuță, medic rezident pneumologie
 • Otilia 02.10.2021 23:35
  Cojocaru Daniel, preot
 • Pixelu Albastru 11.10.2021 11:21
  Frumos pseudonim, Părinte! Enigmatic...
 • dudu7vlad 02.10.2021 23:56
  Chirila Vlad -- gestionar depozit
  Chirila Oana-Maria -- farmacist
 • Iuliana-Grațiela 02.10.2021 23:59
  Burcea Iuliana-Grațiela, profesor

  Susțin manifestul.
 • Patriarhul Avraham 03.10.2021 00:00
  Suciu V. Florin - traducator, sunt ptr manifestul postat pe site'ul activenews.ro
 • Enya 03.10.2021 00:04
  1. Proces impotriva criminalilor din politica si a mengelilor care le-au pus in mana dictatura medicala, inventandu-le un "virus" si o pandemie, sa demonstreze in instanta, stiintific, existenta inexistentului sars-cov2! Nici dupa 20 luni de la declansarea celei mai mari minciuni si fraude medicale ale umanitatii, "eroii" si borfasii de la putere din Romania si din toata lumea nu au aratat inca lumii aceste dovezi! Apoi, condamnarea lor pentru DEMOCID, GENOCID SI CRIME IMPOTRIVA UMANITATII!

  2. Proces impotriva criminalului care a interzis autopsiile, cele care acopera genocidul mascat prin vaxxare si singurele care ar demonstra inexistenta lui sars-cov2 si faptul ca toti decedatii bagati goi in saci de plastic si marcati "cu covid" sau "de covid" au murit de fapt de boli cronice/neprimirea la timp a tratamentelor bolilor de care sufereau pe motiv de pandemie (inexistenta)/malpraxis/infectii intraspitalicesti/utilizarea unor protocoale aberante pentru un virus inexistent, fapt ce a dus la agravarea bolilor cronice si apoi deces/sedarea, intubarea fortata, hiperoxigenarea/alte cauze.
  Condamnarea acestuia cel putin la inchisoare pe viata.

  3. Obligarea "eroilor" de catre instanta sa reia urgent autopsiile, singura modalitate medicala si stiintifica ce poate determina cauza unui deces!
 • Sweeping 04.10.2021 01:26
  https://www.eldiestro.es/2021/09/bombazo-sanidad-reconoce-que-no-dispone-de-cultivo-de-sars-cov-2-ni-registro-de-laboratorios-con-capacidad-de-cultivo-y-aislamiento-para-ensayos/

  Bombshell !! Sănătatea recunoaște că „nu are cultură SARS-COV-2” sau „registru de laboratoare cu cultură și capacitate de izolare pentru teste"


  30 septembrie 2021


  Farsa începe să se dezlănțuie și nu mai știm ce urmează să inventeze guvernul, mijloace de manipulare în masă și obiecte sanitare vândute pentru a ne vinde în continuare motocicleta unui virus care pare mai fals decât teza lui Pedro Sánchez.

  În urma unei cereri făcute de Asociația Liberum, Biologi pentru Adevăr și o persoană către Ministerul Sănătății de a oferi informații despre virusul pentru care suferim o adevărată dictatură a sănătății și pentru care, amintiți-vă, este inoculat un medicament experimental, a trebuit să recunoască într-un document scris, întrucât era obligat de o instanță, că nu au virusul izolat sau culturi din acesta.  PDF RĂSPUNSUL MINISTERULUI SĂNĂTĂȚII SPANIOL

  De fapt, merge chiar până la a recunoaște că „nu are o cultură SARS-COV-2” sau „registru de laboratoare cu cultură și capacitate de izolare pentru teste”. În plus, aruncă mingi și descarcă toată responsabilitatea pentru diagnostice și tratamente pentru profesioniștii din domeniul sănătății și recunoaște că „testele, de la sine, nu sunt de obicei suficiente pentru a determina boala”.

  Da domnilor. Acele teste prin care s-au luat decizii cu privire la închideri, închideri, izolări, tratamente pentru pacienți, vaccinare și măsuri absolut dictatoriale menite să pună capăt libertăților tuturor, „nu sunt de obicei suficiente pentru a determina boala”, potrivit propriului minister.

  Și acum un mesaj către toți cei vaccinați: Luați acest document și mergeți la medicul de familie, la centrul de sănătate și începeți să cereți explicații pentru că v-au pus ceva în corp care, cine l-a pus, nici măcar nu știe ce este util sau ce este înăuntru. Oamenii se vor trezi cu asta sau vor mai dormi?
 • Misoni 07.10.2021 15:54
  DA, ESTE NECESAR UN PROCES AL PANDEMIEI 2020,

  CA SI PROCESUL COMUNISMULUI DIN ROMANIA, ANII 1948-1989....

  CRESTINII ORTODOCSI RESPECTA PORUNCA DATA- SA NE IERTAM VRAJMASII-, INSA AVEM DATORIA DE A ADUCE LA LUMINA ADEVARUL.
  DAR SA SE OCUPE AVOCATI SI JUDECATORI CRESTINI CREDINCIOSI SI INTEGRI, CU FRICA DE DUMNEZEU, NU ALTII...
  "DRAGOSTEA NU SE BUCURA DE NEDREPTATE CI SE BUCURA DE ADEVAR.."
 • A.C. 16.10.2021 04:43
  Alaturati-va noua! Suntem hotarati sa actionam.
  "Destul!

  De doi ani își fac de cap și ne batjocoresc, la noi acasă, iar noi stăm și ne uităm.
  De doi ani ne fură și fac averi pe munca noastră.
  De doi ani ne nenorocesc copiii, obligându-ne să-i învățăm că, în și din România, scapă cine poate.
  De doi ani ne ucid bolnavii și bătrânii.
  De doi ani ne sfidează, impunând, la noi acasă, voința celor străini de țară.

  Ne iau pământul, ne iau bogățiile, ne iau banii, ne iau demnitatea, ne iau simbolurile, ne iau identitatea, ne iau limba, ne iau tradițiile.
  Ne iau eroii și-i pun în loc pe nemernicii care au asuprit poporul român.
  Ne trimit să jucăm golf când murim pentru că ei închid spitalele.
  Ne trimit să jucăm golf când copiii noștri se sufocă sub botniță.
  Ne trimit să jucăm golf când țăranii sunt batjocoriți de politica protecționistă la adresa străinilor.
  Ne invită la schi atunci când mor români arși de vii în lagărele de exterminare numite spitale.
  Ne dau la o parte de pe șosea ca să treacă ei, în drumurile lor pe care tot noi le plătim.

  Păduri, pământ, petrol, aur, apă, gaze, ne-au luat tot și tot noi trebuie să plătim pentru asta. România nu mai e a noastră, ci a LOR, a străinilor și a trădătorilor de neam.

  Suntem LA NOI ACASĂ iar ei sunt niște străini de neam, trădători ai țării în care s-au născut, ființe fără patrie, fără copii și fără Dumnezeu.
  Cât mai stăm să citim articole de presă fără să facem ceva? Cât îi mai răbdăm? Cât mai continuăm să dăm vina pe alții pentru pasivitatea noastră?
  Cât mai avem de gând să tolerăm străinii care-au venit la noi cu traista-n băț și acum au devenit stăpânii noștri?
  Când avem de gând să facem curat ACASĂ LA NOI?

  Adresez un apel, ca cetățean român, tuturor organizațiilor civice, organizațiilor studențești, organizațiilor profesionale.
  Rezistența pasivă este inutilă.
  Mișcările de stradă violente sunt în afara oricărei discuții.
  Trebuie să inițiem cele mai mari procese colective din istoria României: POPORUL ROMÂN CONTRA STATULUI ROMÂN și POPORUL ROMÂN CONTRA CETĂȚEANULUI KLAUS WERNER IOHANNIS.

  Nimeni, niciodată, nu va îndrăzni să ne stea în cale, nici cea mai coruptă justiție nu se poate lupta cu un popor întreg. Vremurile fricii au trecut demult. Nu ne mai vânează Securitatea pe stradă, nu ne mai bagă la beci dacă ne prinde pe frontieră, nu ne mai închide nimeni gura în afară de noi înșine.
  Dacă nu ne luăm soarta în propriile mâini, ne vor blestema copiii noștri pentru că i-am lăsat să devină sclavi în propria țară!
  Nu suntem „oamenii simpli”, domnule Klaus Werner Iohannis!
  Nu suntem „oamenii de pe stradă”, domnilor Câțu, Cioloș, Barna, Ciolacu, Simion, Hunor, Orban, Arafat, Voiculescu și ceilalți!
  Nu suntem „dragi români”, domnule Președinte al României, Klaus Werner Iohannis, care îndrăznești să ne faci xenofobi, antisemiți, naziști!
  Nu suntem „simpli cetățeni”, domnule Vasilică Câțu, care îndrăznești să ne faci analfabeți, teroriști, nespălați!
  SUNTEM POPORUL ROMÂN, și vrem să plecați de unde-ați venit, cu străinii voștri cu tot.

  Să dăm jos botnița!


  Dacă doriți să ne punem la un loc și să începem să ne mișcăm, vă rog să-mi scrieți pe adresa de e-mail rprodan@protonmail.com.
  Sunt de acord ca adresa mea de e-mail să fie făcută publică pe acest forum.
  NU folosesc FB sau alte rețele sociale.

  Împreună cu alți patrioți români am inițiat deja demersul pentru deschiderea unor procese colective, POPORUL ROMÂN CONTRA STATULUI ROMÂN și POPORUL ROMÂN CONTRA CETĂȚEANULUI KLAUS WERNER IOHANNIS.

  NU se pune problema de donații de nici un fel, ci doar să vă alăturați nouă, pentru a constitui o opoziție cetățenească reală, de o amploare nemaiîntâlnită, probabil, nicăieri în lume, la abuzurile și bătaia de joc a Statului român, prin reprezentanții săi, la adresa Poporului Român."
 • Bogdan Grabowski avocat 03.10.2021 00:07
  Bogdan Grabowski, avocat
 • Elike Idomar 03.10.2021 00:18
  Sunt mandru ca fac parte dintre cei care semneaza o astfel de scrisoare manifest!
  Iordache Emil, Inginer automatizari
 • JoeB 03.10.2021 01:28
  Eugen Marius Bădăuță - Pensionar
 • Speranta 03.10.2021 01:35
  Dora Muntean Balog - economist
 • Speranta 03.10.2021 01:37
  Poate ca ar semna mai multa lune daca scrierea unui comentariu nu ar fi conditionata de inregistrarea pe site
 • Bunicus 05.10.2021 09:22
  Cine nu este inregistrat poate trimite direct la contact@activenews.ro
 • Emilia Mihai 03.10.2021 01:52
  Emilia Mihai, avocat pensionar, profesor universitar pensionar
 • Emilia Mihai 03.10.2021 02:14
  Emilia Mihai, avocat pensionar, profesor universitar pensionar
 • servus Christi 03.10.2021 06:54
  Cristian Roman, inginer
 • Chefa 03.10.2021 07:02
  Ader la MANIFESTUL INTELECTUALILOR - Bratu Petrică, preot creștin-ortodox.
 • Motec Stefan Si Simona 3568 03.10.2021 07:16
  Moțec Ștefan, avocat
 • Liliana Băra 03.10.2021 07:17
  Liliana Băra- învățător
 • maki23 03.10.2021 07:25
  Dan Stoica - inginer
 • maki23 03.10.2021 07:29
  Dan Stoica - inginer (Susțin Manifestul Intelectualilor Adevărați Români)
 • Dolores 0303 03.10.2021 08:01
  Julia Bordeianu, pensionar
 • AdelinaS 03.10.2021 08:13
  Surdu Elena-Adelina, economist
 • Gheorghe Budan 03.10.2021 08:42
  Cred că cea mai gravă problemă a acestei boli este nefolosirea și, mai ales, refuzul de a folosi medicamente pentru tratarea bolii, propunindu-se ca mijloc unic vaccinarea totală a populației, ceea ce duce la vaccinare obligatorie, neconstituțională, dictatorială, periculoasă medical. Vinovate sint in totalitate autoritățile.

  Ader la MANIFESTUL INTELECTUALILOR.

  Gheorghe Budan, pensionar
 • Mama 03.10.2021 08:55
  Vodă Aura-Maria, profesor
 • Dieter1970 03.10.2021 08:58
  Rez Andrei Refent principal.
 • Iulia A. 03.10.2021 09:02
  Apetri Iulia - economist
 • Odet Laura Radac 03.10.2021 09:03
  Radac Odet Laura -Profesor
 • Odet Laura Radac 03.10.2021 09:06
  Radac Odet Laura -Profesor
 • Ann 03.10.2021 09:19
  Susțin acest demers!
 • Ann 03.10.2021 09:19
  Susțin!
 • Ileana Letinu 03.10.2021 10:14
  Ileana Letinu inginer
 • Adrian sulma 03.10.2021 11:23
  Sulma Adrian
 • Oty 03.10.2021 11:30
  Iftinchi olga Otilia - profesor
 • 000033 03.10.2021 11:34
  Ader la manifestul intelectualilor. Secula Adrian. Pompier militar
 • Alexandru ND 03.10.2021 11:38
  Alexandru Balcu, inginer constructii hidrotehnice
 • Daniela Nohai 03.10.2021 12:29
  Daniela Nohai, Psiholog
 • Preot Andoni Vasile 03.10.2021 11:44
  Andoni Codrin Vasile preot, medic chirurgie generala
 • LibertateavinedeSus 03.10.2021 11:45
  Nichita Tudor Florian, teolog și militar.
 • cristina roman 03.10.2021 11:56
  Roman Cristina, redactor
 • Geanina M. 03.10.2021 12:00
  Macoviciuc Geanina Otilia, profesor. Semnez cu drag manifestul!!
 • Geanina M. 03.10.2021 12:00
  Macoviciuc Geanina Otilia, profesor.
 • Marius-Cristian 03.10.2021 12:01
  Marius-Cristian Bârlădeanu, avocat
 • Eu, Ionisus 03.10.2021 12:02
  Ion Sisu, pensionar.
 • Petruta Tache 03.10.2021 12:08
  Petruta Tache, consultant IT
 • Vlah 03.10.2021 12:12
  Bogdan Lina profesor, susțin. Sperăm să semneze și serviciile de informații care, cu siguranță urmăresc aceste site- uri.
 • AnnaNyle 03.10.2021 12:13
  Semnez manifestul: Gabriela Vascocenco
 • Damo 03.10.2021 12:28
  Sunt de acord cu protestul de mai sus.

  Anca Moldovan, medic
 • Alex Costel 03.10.2021 12:30
  Alexandru Mihai Petrescu -Curier
 • cadariu ioan 03.10.2021 12:33
  Ader și semnez fiind întrutotul de acord cu acest manifest, Dumnezeu să binecuvinteze România și pe toți acești oameni verticali care nu și au pleca genunchii în fața noului Baal, zeul covid-19, încă suntem mulți și vom fi din ce în ce mai mulți care nu vom îngenunchea, Ioan Cadariu
 • Daniela Nohai 03.10.2021 12:40
  Daniela Nohai, Psiholog
 • Cata82 03.10.2021 12:42
  Voinea Dragos Catalin vânzātor
 • Soimul 03.10.2021 12:42
  Catalin Milea, Inginer
 • CFlorin 03.10.2021 12:43
  Florin Constantinescu - Inginer specialist securitate cibernetică și infrastructură IT
 • Roberto22 03.10.2021 12:50
  Pînzaru Roberto-George - Student
 • Soimul 03.10.2021 12:59
  Catalin Milea, Inginer
 • serluc 09.10.2021 11:02
  Sergiu Luchian, arhitect
 • Năzuim spre Înviere 03.10.2021 13:04
  Ader la acest manifest, sunt intru totul de acord, însă nu văd de ce mi-aș posta numele si profesia care fac parte din viața mea privată...
 • Vasile Voinea 03.10.2021 13:04
  Col. dr. ing. Vasilică Voinea, inginer

  E un Război al Forțelor Întunericului, Minciunii și Morții, contra Forțelor Luminii, Adevărului și Vieții.
  Acum trebuie ca fiecare să aleagă de partea cui este, de partea cui va lupta. De partea lui Dumnezeu, a Luminii și Vieții sau de partea Forțelor Întunericului și Morții. Acum nu mai poți păcăli pe nimeni, nu mai poți să te fofilezi.

  Acum trebuie rezistat la presiuni, la intimidări, la șantaje. Cel mai puternic nu e cel ce lovește, ci cel care rezistă în picioare până la final. Răbdare, demnitate și suferință!
  Să nu trăim în minciună! Să mărturisim ADEVĂRUL! Să-l mărturisim pe DUMNEZEU!
  Cred în biruința Neamului Românesc! Cu dragoste, credință și speranță vom învinge!
 • Bali Crator 03.10.2021 13:09
  "...nimeni nu își asumă vreun risc!" Inlociti risc cu reponsabilitate, vina, culpa, etc !
 • Elena88 03.10.2021 13:18
  Dumitrache Elena - patron restaurant
 • moise athris 03.10.2021 13:20
  CACENSCHI IULIAN - PROFESOR
 • moise athris 03.10.2021 13:22
  CACENSCHI IULIAN - Profesor
 • Constantin-Alexandru Vasiliu 03.10.2021 13:23
  Constantin-Alexandru Vasiliu, pensionar militar
 • DanT 03.10.2021 13:23
  TICSA DANUT - TAMPLAR
 • Constantin-Alexandru Vasiliu 03.10.2021 13:28
  Constantin-Alexandru Vasiliu, pensionar militar
 • Irina Nechita 03.10.2021 13:32
  Irina Nechita - inginer
 • CFlorin 03.10.2021 13:39
  Florin Constantinescu - inginer specialist securitate cibernetică
 • GHC 03.10.2021 13:44
  Susțin si semnez declaratia
 • Alexandrina Radu 03.10.2021 13:46
  Ader la manifest Alexandrina Radu inginer
 • edan 03.10.2021 13:53
  Ader la Manifestul Intelectualilor.
  Emil-Dan Dragomirescu - inginer mecanic
 • Dinu Dușceac 03.10.2021 13:54
  Dinu Dușceac, medic, doctor in medicină
 • cristihume82 03.10.2021 13:57
  Dragomir Cristian Mihai- Operator mase plastice
 • Ioan Alexandrescu 03.10.2021 14:01
  Rotariu Ioan-Alexandru, inginer instalator
 • KL 03.10.2021 14:18
  Florina Grecu - cadru didactic universitar
 • Urban Rural 03.10.2021 14:29
  Scoarță Marius-Alin, miner
 • Georgina 03.10.2021 14:33
  Danciu Georgina, profesor
 • Teodor Colonelu 03.10.2021 14:55
  Ilinoiu Ginela - medic
 • ionlovin 03.10.2021 14:55
  Ion Lovin, navigator
 • Lu LorY 03.10.2021 14:55
  EFTIME ELENA- sociolog! Ader la acest manifest si felicit organizarea lui! Cu Dumnezeu inainte!
 • ionlovin 03.10.2021 14:55
  Ion Lovin, navigator
 • Lu LorY 03.10.2021 14:56
  Eftime Marian-administrator firma
 • raluca nicolau 03.10.2021 14:57
  Raluca Nicolau - avocat
 • Alina S 03.10.2021 15:15
  Ader la MANIFESTUL-INTELECTUALILOR- Soare Alina, profesor
 • dmdogaru 03.10.2021 15:16
  Dan-Mihai Dogaru - Inginer
 • Justin Lazar 03.10.2021 15:17
  Justin Lazar - inginer
 • Mirela Tarta 03.10.2021 15:31
  Tarța Mirela Mihaela, profesor
 • Danyele 03.10.2021 16:37
  DANIELA-MIHAELA NICA, inginer
 • Andreea D 03.10.2021 15:43
  Dănilă Andreea Alina, economist. DA! Și mulțumesc pentru tot ceea ce sa face in acest sens.Cu stima...
 • Stella Bogdan 03.10.2021 15:54
  Bogdan Steluta-profesor
  Bogdan Georgel- profesor
 • Ctin Ctin 03.10.2021 15:54
  Stoica Constantin operator pc
 • Urban Rural 03.10.2021 15:55
  Scoarță Marius-Alin, miner.
 • Cami Dumitrescu 03.10.2021 15:58
  Camelia Dumitrescu- secretara - de acord cu “manifestul”
 • Cristian Demetrescu 03.10.2021 16:05
  Ader la ,,Manifesul intelectualilor". Ne opunem dictaturii medicale!
 • Iulian Ioan 03.10.2021 16:07
  Iulian Ioan Iosip -artist liric opera

  P.S. Dragii mei, cred ca suntem foarte multe persoane care am facut aceasta boala si n-am avut nevoie de serviciile DSP-ului si din pacate nu figuram nicaier.Clar cei ce am facut boala natural cu anticorpi naturali si posibilitate de a dona sange ar trebui sa fim si noi incadrati undeva!!!???
 • Daniela Konovală 04.10.2021 10:35
  Corect!
  Noi cei care am trecut prin boală fara să anunțăm "organizatorii" NU existam și nici nu se dorește altceva decât exterminarea persoanelor cu imunitate naturală!
  Au nevoie de oameni bolnavi,cât mai îndobitociți, clienți fideli pentru mizeriile big pharma!
 • Florin Popescu 5788 03.10.2021 16:21
  Florin Popescu, profesor gr. I de matematică și de religie.
 • ligeorgi 03.10.2021 16:30
  Lidia Georgiana Manolache -profesor
 • Ion Ciungu 03.10.2021 16:33
  În MANIFESTUL INTELECTUALILOR ROMÂNI împotriva vaccinării obligatorii cu serurile experimentale respective, ar trebui introdus, în primul rând, argumentul de natură morală, de conștiință, de credință, având în vedere faptul că aceste așa-zise vaccinuri au folosit linii celulare de la bebeluși omorâți prin avort, aceste activități făcând parte din domeniul imoral, inuman, ateist, criminal, antihristic, canibalistic, diabolic.
  Despre diferite categorii de vaccinuri, inclusiv despre cele care au folosit linii celulare de la copii omorâți prin avort, putem afla din tabelul întocmit de Charlotte Lozier Institute.
  https://lozierinstitute.org/wp-content/uploads/2020/12/CHART-Analysis-of-COVID-19-Vaccines-02June21.pdf
  De asemenea, se cuvine să observăm poziția Bisericii Ortodoxe Ruse exprimată în mai 2021 cu privire la acest subiect:
  ESTE INADMISIBIL SĂ UCIZI EMBRIONI UMANI CHIAR ȘI PENTRU SCOPURI ȘTIINȚIFICE ȘI MEDICALE. AȘA A DECLARAT RECENT BISERICA ORTODOXĂ RUSĂ ÎNTR-UN DOCUMENT ADOPTAT ÎN 28 MAI 2021. DOCUMENTUL SE NUMEȘTE “DESPRE INVIOLABILITATEA VIEȚII UMANE DIN MOMENTUL CONCEPȚIEI”. (scurtă anunțare a știrii; articol în engleză din 1 iunie 2021) NE AMINTIM DE DOCUMENTUL “VACCINAREA: PROBLEME ETICE ÎN LUMINA CREDINȚEI ORTODOXE”, EMIS ÎN 20 MAI 2021, DE CĂTRE ORTODOCȘII RUȘI LA O MASĂ RODUNDĂ, ÎN CARE LUCRURILE ERAU PREZENTATE CONTRADICTORIU, AMBIGUU. ... ÎNTR-ADEVĂR, ESTE DIABOLIC SĂ UCIZI COPII PENTRU A FOLOSI APOI ÎN VREUN FEL SPRE SĂNĂTATEA TA CELULELE LUATE DE LA EI!!! ESTE SATANISMUL ȘI CANIBALISMUL RAFINAT AL SECOLULUI XXI!!! TATĂL NOSTRU SFÂNT DIN CERURI, TE RUGĂM FRUMOS, OPREȘTE-I ȘI PEDEPSEȘTE-I PE CRIMINALII CARE FAC ASTFEL DE VACCINURI ȘI PE CEI CARE LE PROMOVEAZĂ PENTRU BANI, ÎNȘELÂNDU-I PE CEI NEDOCUMENTAȚI!!! https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2021/06/este-inadmisibil-sa-ucizi-embrioni.html?m=1
  Să observăm și poziția episcopului catolic Athanasius Schneider:
  ESTE DE NATURĂ DIABOLICĂ EXPLOATAREA EMBRIONILOR ȘI FETUȘILOR UMANI DE CĂTRE INDUSTRIILE FARMACEUTICĂ, COSMETICĂ ȘI ALIMENTARĂ. ORICE OM RAȚIONAL ȘI CU BUNĂ VOINȚĂ AR TREBUI SĂ SE OPUNĂ ACESTEI EXPLOATĂRI ȘI SĂ O DENUNȚE. AȘA A RĂSPUNS EPISCOPUL ROMANO-CATOLIC ATHANASIUS SCHNEIDER LA SCRISOAREA DESCHISĂ PE CARE I-AU ADRESAT-O DIN ITALIA ȘAPTE ORGANIZAȚII PRO VIAȚĂ CU PRIVIRE LA SUBIECTUL VACCINURILOR ȘI MEDICINII ETICE. (scurtă anunțare a știrii; articole în engleză din 23 aprilie 2021 etc) ÎNTR-ADEVĂR, SĂ UCIZI COPIII, APOI SĂ FACI VACCINURI DIN EI, PE CARE SĂ LE FOLOSEȘTI ÎN VREUN FEL PENTRU SĂNĂTATEA TA, ESTE DIABOLIC. ESTE CANIBALISMUL SECOLULUI AL XXI-LEA. https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2021/04/este-de-natura-diabolica-exploatarea.html?m=1
 • Danyele 03.10.2021 16:37
  LIDIA NICA, pensionar
 • danielh 03.10.2021 16:39
  Semnez cu multă responsabilitate acest manifest - DANIEL HANCU - preot ortodox
 • Dan-Tudor Ionescu 10.11.2021 16:33
  Si eu ader la acest principiu fundamental: libertatea individuala umana nu este negociabila si nu pot fi ingradite sau suprimate sub nicio forma drepturile si libertatile fundamentale ale omului si drepturile constitutionale ale cetateanului. Aceste noi "vaccinuri" anticovid par a fi mai degraba inginerii genetice foarte nocive pt. sanatatea oamenilor si ineficiente in combaterea sarscov-2, dovada ca in tari cu rata de "vaccinare-imunizare" anticovid peste 60-70% cresc acum galopant cazurile de sarscov-2 in forma grava, decesele si celelalte patologii asociate acestei campanii. Vaccinarea anticcovid nu trebuie impusa sub nicio forma, directa sau indirecta, nici unei categorii socio-profesionale, nu poate fi facuta obligatorie de drept si nici de fapt, prin green pass obligatoriu si ca optiune unica la vaccinare testare pe bani proprii din 3 in 3 zile sau chiar mai des, o bataie de joc la adresa cetateanului si angajatului (ca optiune la presupusa vaccinare).Medicamente adecvate ne trebuie acum si nu pseudo-vaccinuri inginerii genetice, aplicate in timp de pandemie, contra oricaror principii epidemiologice, asa cum au afirmat specialisti de nivel realmente mondial (Prof. Luc Montagnier, Premiul Nobel pt. Virusologie si alti cercetatori specialisti de nivel similar sau apropiat), care au avut curajul sa caracterizeze aceasta campanie globala pro-vaccin in timp de pandemie drept o eroare uriasa, istorica, care va produce in cascada variante si mutatii tot mai accelerate si agresiv-rezistente ale virusului. De aceea semnez acest manifest.
  Cu stima,
  Dan-Tudor Ionescu, cercetator Istoric al Antichitatii Clasice
 • Skywalker 03.10.2021 16:41
  Ionescu Mihai, inginer, 48 de ani. Sfinta Treime Dumnezeul nostru sa ne ajute sa nu ne pierdem credinta si sufletul. Multumesc.
 • Gnu 03.10.2021 16:47
  Puscasu Florin- Antrepenor
 • Diana B 03.10.2021 17:05
  Diana Badita, psiholog
 • Liliana Lascu 03.10.2021 17:09
  Lascu Cristina- profesor
 • Ion Ciungu 03.10.2021 17:10
  ION CIUNGU, preot profesor
  În MANIFESTUL INTELECTUALILOR ROMÂNI împotriva vaccinării obligatorii cu serurile experimentale respective, ar trebui introdus, în primul rând, argumentul de natură morală, de conștiință, de credință, având în vedere faptul că aceste așa-zise vaccinuri au folosit linii celulare de la bebeluși omorâți prin avort, aceste activități făcând parte din domeniul imoral, inuman, ateist, criminal, antihristic, canibalistic, diabolic.
  Despre diferite categorii de vaccinuri, inclusiv despre cele care au folosit linii celulare de la copii omorâți prin avort, putem afla din tabelul întocmit de Charlotte Lozier Institute.
  https://lozierinstitute.org/wp-content/uploads/2020/12/CHART-Analysis-of-COVID-19-Vaccines-02June21.pdf
  De asemenea, se cuvine să observăm poziția Bisericii Ortodoxe Ruse exprimată în mai 2021 cu privire la acest subiect:
  ESTE INADMISIBIL SĂ UCIZI EMBRIONI UMANI CHIAR ȘI PENTRU SCOPURI ȘTIINȚIFICE ȘI MEDICALE. AȘA A DECLARAT RECENT BISERICA ORTODOXĂ RUSĂ ÎNTR-UN DOCUMENT ADOPTAT ÎN 28 MAI 2021. DOCUMENTUL SE NUMEȘTE “DESPRE INVIOLABILITATEA VIEȚII UMANE DIN MOMENTUL CONCEPȚIEI”. (scurtă anunțare a știrii; articol în engleză din 1 iunie 2021) NE AMINTIM DE DOCUMENTUL “VACCINAREA: PROBLEME ETICE ÎN LUMINA CREDINȚEI ORTODOXE”, EMIS ÎN 20 MAI 2021, DE CĂTRE ORTODOCȘII RUȘI LA O MASĂ RODUNDĂ, ÎN CARE LUCRURILE ERAU PREZENTATE CONTRADICTORIU, AMBIGUU. ... ÎNTR-ADEVĂR, ESTE DIABOLIC SĂ UCIZI COPII PENTRU A FOLOSI APOI ÎN VREUN FEL SPRE SĂNĂTATEA TA CELULELE LUATE DE LA EI!!! ESTE SATANISMUL ȘI CANIBALISMUL RAFINAT AL SECOLULUI XXI!!! TATĂL NOSTRU SFÂNT DIN CERURI, TE RUGĂM FRUMOS, OPREȘTE-I ȘI PEDEPSEȘTE-I PE CRIMINALII CARE FAC ASTFEL DE VACCINURI ȘI PE CEI CARE LE PROMOVEAZĂ PENTRU BANI, ÎNȘELÂNDU-I PE CEI NEDOCUMENTAȚI!!! https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2021/06/este-inadmisibil-sa-ucizi-embrioni.html?m=1
  Să observăm și poziția episcopului catolic Athanasius Schneider:
  ESTE DE NATURĂ DIABOLICĂ EXPLOATAREA EMBRIONILOR ȘI FETUȘILOR UMANI DE CĂTRE INDUSTRIILE FARMACEUTICĂ, COSMETICĂ ȘI ALIMENTARĂ. ORICE OM RAȚIONAL ȘI CU BUNĂ VOINȚĂ AR TREBUI SĂ SE OPUNĂ ACESTEI EXPLOATĂRI ȘI SĂ O DENUNȚE. AȘA A RĂSPUNS EPISCOPUL ROMANO-CATOLIC ATHANASIUS SCHNEIDER LA SCRISOAREA DESCHISĂ PE CARE I-AU ADRESAT-O DIN ITALIA ȘAPTE ORGANIZAȚII PRO VIAȚĂ CU PRIVIRE LA SUBIECTUL VACCINURILOR ȘI MEDICINII ETICE. (scurtă anunțare a știrii; articole în engleză din 23 aprilie 2021 etc) ÎNTR-ADEVĂR, SĂ UCIZI COPIII, APOI SĂ FACI VACCINURI DIN EI, PE CARE SĂ LE FOLOSEȘTI ÎN VREUN FEL PENTRU SĂNĂTATEA TA, ESTE DIABOLIC. ESTE CANIBALISMUL SECOLULUI AL XXI-LEA. https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2021/04/este-de-natura-diabolica-exploatarea.html?m=1
 • CD 03.10.2021 17:17
  Cotan Dorel - Programator

  Susțin acest Manifest, prezentat atât de clar și complet.
 • adria_florina 03.10.2021 17:20
  Net Cosmin-inginer
  Net Adriana-asistent medical
 • Ioan Smoc 03.10.2021 17:33
  Smoc Ionel, medic
  Smoc Oana Maria, medic
 • Nausica 03.10.2021 17:36
  Adaugati-ma va rog la lista semnatarilor!
  Nausica Roxana Vințan
  Inginer
 • Valentina Tonac 03.10.2021 17:41
  Vacariu Gabriel Liviu muncitor
 • LUCIA BONCHIS 03.10.2021 17:45
  NU CRED IN ACEST VACCIN !
  Lucia Bonchiș dascăl
 • Narcisa Alexandreanu 03.10.2021 17:47
  AMALIA ALEXANDREANU profesor
 • Ozana Ka 03.10.2021 17:53
  Ozana Marin, actrita, profesoara de actorie
 • Ozana Ka 03.10.2021 17:55
  Ozana Martin actrita, profesoara actorie
 • Trandafirul Galben 03.10.2021 18:01
  Sustin acest manifest. Am studiat subiectul si constat ca e o sinteza coerenta si corecta a informatiilor care personal le-am studiat.

  Va recomand sa completati articolul cu urmatoarele:

  Analiza SALK Institute despre toxicitatea proteinei spike:
  https://www.salk.edu/news-release/the-novel-coronavirus-spike-protein-plays-additional-key-role-in-illness/

  pozitia Dr Robert Malone despre vaccinul mRNA - nu pot fi considerate sigure pana testele nu dovedesc asta
  https://rumble.com/vkcljx-july-26-2021.html

  Legat de potentiala premeditare acestei pandemii:
  Peter Daszak: 2015
  "We need to increase public understanding of the need for medical countermeasures such as a pan-coronavirus vaccine. A key driver is the media and the economics will follow the hype. We need to use that hype to our advantage to get to the real issues. Investors will respond if they see profit at the end of the process"
  "Government partners also face challenges in ensuring the size of the market."
  https://nap.edu/read/21809/chapter/7#73

  George Lang - software arhitect
 • Trandafirul Galben 03.10.2021 18:08
  Sustin acest manifest. Am studiat subiectul si constat ca e o sinteza coerenta si corecta a informatiilor care personal le-am studiat.

  Va recomand sa completati articolul cu urmatoarele:

  Analiza SALK Institute despre toxicitatea proteinei spike:
  https://www.salk.edu/news-release/the-novel-coronavirus-spike-protein-plays-additional-key-role-in-illness/

  pozitia Dr Robert Malone despre vaccinul mRNA - nu pot fi considerate sigure pana testele nu dovedesc asta
  https://rumble.com/vkcljx-july-26-2021.html

  Legat de potentiala premeditare acestei pandemii:
  Peter Daszak: 2015
  "We need to increase public understanding of the need for medical countermeasures such as a pan-coronavirus vaccine. A key driver is the media and the economics will follow the hype. We need to use that hype to our advantage to get to the real issues. Investors will respond if they see profit at the end of the process"
  "Government partners also face challenges in ensuring the size of the market."
  https://nap.edu/read/21809/chapter/7#73

  George Lang - software arhitect
 • katy 03.10.2021 18:12
  Neamtu Paraschiva AMG
 • Iulia Laslo 03.10.2021 18:14
  Iulia Floriana Laslo, profesor
 • Nini 03.10.2021 18:15
  Liana Melinte, medic rezident
 • Nataliaf 03.10.2021 18:19
  Firfirica Natalia, economist
 • Memo 03.10.2021 18:25
  Sorin muncitor
 • Sorin Petrea 03.10.2021 18:28
  Petrea Constantin Sorin, profesor, doctor in Filosofie
 • NicuA 03.10.2021 18:29
  Cristi Alistar - inginer - SUSTIN - cine a trait in dictatura si a dobindit libertatea macar o data in viata, intelege adevaratul ei pret. Cine s-a nascut cu ea, nu are instinctul supravietuirii, e victima usoara si naiva. In razboi, mor oameni, s-a intimplat mereu. Si nu li s-a parut un pret prea mare pentru Dumnezeu, Tara, Constitutie, Limba, Libertate, pentru ca au crescut in credinta si patriotism. Azi (cam peste tot in lume) oamenii sunt slabi iar conducatorii simple slugi deja inchinate guvernului mondial. Suferinta ne va face uniti si puternici, la un moment dat, si poate atunci Dumnezeu ne va trimite o sansa. Nu cred ca va veni pe "social media".
 • Carmela Aghazadeh 03.10.2021 18:29
  Carmela Aghazadeh, medic
 • Sorin Petrea 03.10.2021 18:31
  Petrea Constantin Sorin, profesor, doctor in Filosofie
 • Imola 03.10.2021 18:32
  Dr Török Imola medic
 • Pellerin 03.10.2021 18:40
  SEMNAT

  Vlad Damian, student la Medicină
 • NicuA 03.10.2021 18:42
  Cristi Alistar - inginer - SUSTIN - cine a trait in dictatura si a dobindit libertatea macar o data in viata, intelege adevaratul ei pret. Cine s-a nascut cu ea, nu are instinctul supravietuirii, e victima usoara si naiva. In razboi, mor oameni, s-a intimplat mereu. Si nu li s-a parut un pret prea mare pentru Dumnezeu, Tara, Constitutie, Limba, Libertate, pentru ca au crescut in credinta si patriotism. Azi (cam peste tot in lume) oamenii sunt slabi iar conducatorii simple slugi deja inchinate guvernului mondial. Suferinta ne va face uniti si puternici, la un moment dat, si poate atunci Dumnezeu ne va trimite o sansa. Nu cred ca va veni pe "social media".
 • Musat Constantin 03.10.2021 18:47
  Musat Constantin-preot
 • Ioan P 03.10.2021 18:49
  muncitor
 • Lllll 03.10.2021 18:49
  Buhusi Liliana, economist
 • Lllll 03.10.2021 18:52
  Buhusi Liliana, economist
 • Dragos2021 03.10.2021 18:56
  Dragos S - inginer
  Sustin acest Manifest
 • Sorina 03.10.2021 18:56
  Margarit Sorina - economist
 • paul1111 03.10.2021 19:04
  POPESCU A. PAUL, Inginer mecanic.
 • Valentin Dulgheru 03.10.2021 19:06
  Dulgheru Alina -Ionica- asistent farmacie
 • Mihaelaelly 03.10.2021 19:13
  Mihaela Muresan, inginer
 • Tribi 03.10.2021 19:18
  Dr. Horia Trifan, medic
 • Anca_Vexf 03.10.2021 19:23
  Anca Vasiliu - IT arhitect
 • susinimile 03.10.2021 19:26
  Cristina Mitroi, psiholog
 • Birmaneza 03.10.2021 19:32
  Tutunaru Alina-economist
  Sustin actiunea
  Din 89 incoace, ne-am bucurat de o oarecare libertate, pe alocuri, chiar falsa, acum,insa, o pierdem de tot !!Nu mai putem decide pentru noi, pentru copiii nostri! Suntem sfidati si terorizati psihic zilnic de media, de autoritatile care ar trebui sa apere oamenii care le-au acordat votul de incredere...Medicii si-au uitat menirea, oamenii sunt impartiti in 2 tabere: vaccinati (intelectuali, cititi) si nevaccinati (fara educatie, infractori).Asa definesc guvernatii cele 2 categorii de oameni, asmutindu-i, astfel, unii impotriva celorlalți...Poate reusim sa schimbam ceva...in bine!...
 • Dorina 03.10.2021 19:34
  Dorina Ierima economist
 • Enya 03.10.2021 19:34
  Vlad,

  Asta nu inteleg oamenii, ca nu mai suntem in democratie, cand oamenii trebuie sa protesteze pasnic si frumos ca sa anunte "autoritatile" cand deraiaza.

  SUNTEM DEJA IN DICTATURA NAZISTA MEDICALA!

  In care criminalii ne-au interzis inclusiv dreptul de a protesta!

  1. Cum cred naivii ca ar mai fi posibil vreodata in viata asta ca niste dictatori sa-ti inapoieze de bunavoie drepturile si libertatile furate, cand de fapt acesta este singurul scop al existentei lor nenorocite si blestemate, sa te ingenuncheze, sa te distruga si sa-ti fure totul?!?

  2. Cum si-au recuperat romanii libertatea in '89?
  "Cerand", "solicitand sa ia in considerare", facand petitii ridicole si totalmente inutile, "rugand oficialitatile" sa se dea singuri jos de pe scaunelele puterii?

  3. Cum poate justitia sa admita anularea (unii spun suspendare, dar nu, e anulare!) Constitutiei de catre o mana de borfasi si "eroi"??? Mai serveste ea statul de drept, sau de fapt NOUA DICTATURA?!?

  Dictatorii si criminalii sunt mafiotii de la putere si mengelii2.0, iar vinovatii cei mai vinovati sunt judecatorii, procurorii si avocatii, CA AU PERMIS SCURSURILOR UMANE SA INSTAUREZE DICTATURA NAZISTA MEDICALA! Pe nimic! Pe un virus inexistent, inventat si prin terorizarea populatiei printr-o operatiune psihologica fara precedent!
 • Ana Draghia 04.10.2021 13:59
  ANA DRAGHIA- Semnez si sustin
 • Dorina 03.10.2021 19:35
  Ierima Ioan Narcis preot
 • ishrsh 03.10.2021 19:44
  Hulea Sergiu-Preot
 • Anca P 03.10.2021 19:46
  Anca Penescu, tehnician maseur
 • vio_petre 03.10.2021 19:54
  Violeta Petre, economist
 • Max11 03.10.2021 20:02
  Ader la MANIFESTUL INTELECTUALILOR.

  Florentin Rodinel Frasineaanu - profesor
 • Marius Ghe 03.10.2021 20:02
  Ilie Marius Gheorghe, conducator auto
 • Ramo79 03.10.2021 20:04
  Maria Ramona Bujorean, profesor inv.primar.Semnez.
 • Martinescu Daniel Nicolae 03.10.2021 20:05
  Martinescu Daniel - ingier
 • oldshatt 03.10.2021 20:17
  Pau Ciudin, inginer
 • Pr. Ciprian 03.10.2021 20:20
  Pr. dr. Staicu Ciprian-Ioan, președinte al Asociației „Prietenii Sfântului Efrem cel Nou.”
  Prof. dr. Staicu Ioana Alina, vicepreședinta Asociației sus-numite.
 • Fusaru Mircea 03.10.2021 20:20
  Ader la Manifestul intelectualilor scris de dl. Virgiliu Gheorghe și colegii.
  Fusaru Mircea, preot ortodox.
 • NeCo 03.10.2021 20:21
  Negrișanu Constantin, pensionar
  “Este greu să eliberezi proștii din lanțurile pe care le venerează.” (Voltaire)
 • Mld 03.10.2021 20:25
  Semnez. Maria T.
 • Mld 03.10.2021 20:27
  Tătărășanu Maria-profesor
 • Natalia 03.10.2021 20:33
  Natalia Muntean - profesor
 • Teodora Vlad 03.10.2021 20:33
  Teodora Vlad, profesor
  Paul Vlad, inginer

  Doamne-ajută!
 • danoctavian2001 03.10.2021 20:35
  Dan Octavian - medic

  DA . Susțin manifestul. Scelerații, trebuie opriți !
 • Aria 03.10.2021 20:37
  Mariana Stamate, economist
 • Teodora Vlad 03.10.2021 20:38
  Teodora Vlad, profesor
  Paul Vlad, inginer

  Doamne-ajută!
 • Mihaela Mazăre 03.10.2021 20:39
  Mihaela-Doina Mazăre, economist
 • Mihaela Mazăre 03.10.2021 20:50
  Mihaela-Doina Mazăre, economist
 • Odi 03.10.2021 20:53
  RadacOdet-Laura-profesor
  Ader la Manifestul intelectualilor
 • Diana U 03.10.2021 21:01
  Diana Ursu- profesor
 • Cristian Postelnicu 03.10.2021 21:03
  Cristian Postelnicu, inginer
 • Arhimede 03.10.2021 21:07
  DIACONU DANIEL ARHIMEDE, inginer, pensionar, 0742157461
 • Sofia 03.10.2021 21:15
  SOFIA LUNCAN, economist
 • DorDeDreptate 03.10.2021 21:15
  Cristi Barbulescu, inginer
 • DorDeDreptate 03.10.2021 21:15
  Cristi Barbulescu, inginer
 • Danada 03.10.2021 21:20
  Diana Anghel - jurist
 • Andrei Padurariu 03.10.2021 21:34
  George Andrei Padurariu - șofer de taxi
 • Danada 03.10.2021 21:38
  Diana Anghel - jurist
 • Alida 03.10.2021 21:42
  Beldean Anita .economist
 • Sic02 03.10.2021 21:47
  Cătălin Serghi
  Subscriu cu toată ființa celor de mai sus și as mai putea și adauga.
  Forță este a poporului.
 • Caltom 03.10.2021 21:53
  Semnez manifestul-dr.ing. Calin Horia Tomoiag
 • Emilian_păcătos 03.10.2021 21:53
  Botoș Remus-Emilian - profesor, semnez și susțin.
  Botoș Cella - profesoară, semnez și susțin.
  Botoș Maria - asistentă maternal, semnez și susțin.
  Botoș Ovidiu - mecanic auto, semnez și susțin.
  Botoș Lavinia-Oana - designer, stilist, semnez și susțin.
  Adomnicăi Dănuț - agent de securitate, semnez și susțin.
  Cristescu-Loga Nicolae - tehnician telecom - semnez și susțin.
  Stoichescu Maria - pensionară, semnez și susțin.
 • Dorina 03.10.2021 21:56
  Angela Ofrim - administrator firma
  Sunt de acord.
 • mihai roman 03.10.2021 21:58
  Mihai Roman, pensiomar
 • horia 03.10.2021 22:04
  Horia Barbat-Bogdan
  Om liber
 • Dionisie 03.10.2021 22:10
  Toma Denis Radu, jurist
 • Adriana Dragomir 03.10.2021 22:10
  Adriana Dragomir, doctor in literatura comparata
 • { } 03.10.2021 22:11
  Ioana Radulescu-stomatolog
 • raresalexa 03.10.2021 22:13
  Odobescu Rares - inginer
 • Marius P 03.10.2021 22:16
  Marius Puscas, inginer mecatronist
 • Andrei 2 03.10.2021 22:20
  Andrei Goicea Cpt C-dor (rez) Av., inginer.
  Sustin din toata inima apelul acestor OAMENI.
  Sa umplem bisericile, caci altfel si de va sustine 90% din populatie, tot ar fi degeaba!
  Doamne ajuta!
 • iri 03.10.2021 22:21
  Irina Coliban - medic stomatolog
 • Viorelv 03.10.2021 22:29
  Rudeanu Viorel - profesor
 • Ileanah 03.10.2021 22:30
  IlIleana Handorean ,invatator pensionar
 • Conli 03.10.2021 22:34
  Miclea Ana - pensionar
 • Lorena 03.10.2021 22:34
  Apostol Lorena-project manager
 • Filipan Daniel Marius 03.10.2021 22:37
  Filipan Daniel Marius
  Administrator retele locale si de comunicatii
 • BogdanC 03.10.2021 22:40
  Bogdan Cucureanu, tehnician auto. Semnez si susțin
 • Geantau Mihai 03.10.2021 22:40
  Geantau Mihai - inginer - sa nu uitam ca Dl. Virgiliu Gheorghe a scris una dintre putinele carti corecte de tratament pas cu pas , indiferent de etapa si gravitate a virusului ( "Tratament Optim pt fiecare COVID-19-optiuni-terapeutice-pentru-fiecare-stadiu-al-bolii ") - se gaseste gratis online . Doamne Ajuta !
 • Maria Andraos 04.10.2021 00:03
  Multumim mult pt aceasta informatie! Doamne ajuta!
 • Lpc 03.10.2021 22:53
  Cotirta Liviu, inginer de sistem.
 • mariusmioc 03.10.2021 22:54
  Mioc Marius, inginer, întreprinzător particular
 • Maria Andraos 03.10.2021 22:58
  Maria Andraos, psiholog
 • Dinca Stelian 03.10.2021 23:18
  Dinca Stelian - pensionar
 • Camelia Carpen Blada 03.10.2021 23:29
  Camelia Blada broker asigurari
 • Daniela-Roxana 03.10.2021 23:36
  Grigore Daniela, medic
 • Daniela-Roxana 03.10.2021 23:38
  Grigore Daniela-Roxana, medic
 • Sweeping 03.10.2021 23:46
  Manuela Alexandrescu, inginer utilaj petrolier
 • MadaL 03.10.2021 23:51
  Semnez! Madalina Lascau, profesor.
 • MadaL 03.10.2021 23:55
  Semnez! Madalina Lascau, profesor.
 • mgabrel 03.10.2021 23:55
  Semnez acest manifest!
  Mihai Gabriel, consultant IT
 • MadaL 04.10.2021 00:05
  Semnez! Madalina Lascau, profesor.
 • antidictator 04.10.2021 00:05
  Oliviu Hidan, pensionar
 • VioletaM 04.10.2021 00:09
  Violeta Mihai, economist
 • Evalex 04.10.2021 00:14
  Eva Șerban, consilier scolar
 • Ștefan Ivan 04.10.2021 00:27
  Ștefan Ivan - asistent medical generalist
  Guvernanților și politicienilor, această "pandemie" pentru mine este o PLANdemonie. "Virusul" , părerea mea, este creat în laborator. Am trecut prin boală în decembrie trecut și am experimentat simptomele. Toate discuțiile cu managerii mi-au confirmat că totul se bazează pe neadevăr, doar minciuni și iar minciuni. Deci, părerea mea este că acest "virus", narativul lor, n-are rațiune, este ilogic, neștiințific și toate măsurile luate sunt absurde. Cum să iei dreptul de muncă unui om și să-l condiționezi de vaccinare? E un grav atentat la viața omului. Vaccinul omoară oameni. Fratele meu a plecat la Domnul la 4 zile după rapel. A murit în somn și nu avea comorbidități. Concluzia: sunteți niște CRIMINALI!
 • Corina Stanciu 04.10.2021 00:36
  Semnez Manifestul Intelectualilor,
  Corina Stanciu, Chimist Medical Specialist
 • Florin N.M. 04.10.2021 00:39
  Mitu Florin - profesor.
  Susțin ideile manifestului și doresc să fac parte dintre semnatari
 • MADI 04.10.2021 01:21
  Steluta Ciocodeică, registrator medical. Ader la Manifestul Intelectualilor.
 • Ali Pav 04.10.2021 03:36
  Paveliuc Alina - inginer
  Paveliuc Marcel - inginer
 • Cristian Popescu 04.10.2021 04:45
  Aprob, susțin si semnez acest Manifest! Va multumesc!
  Cristian Popescu
 • Octav Vasilache 04.10.2021 05:08
  Vasilache Octavian-inginer
  Susțin!
 • cybo stampile 04.10.2021 05:29
  Ciobanu D. Marian, tehnoredactor

  trebuie sa intelegem odata si sa ne trezim ca suntem in toiul celui de-al treilea razboi mondial, BIOTERORISTI globalisti (politicieni, majoritatea cadrelor medicale, media corupta) contra oamenilor obijnuiti! de mii de ani omenirea nu evolueaza din cauza acestor lichele, care doresc sa aibe control de viata si de moarte asupra celorlalti, traiesc si se imbogatesc pe seama lor, prin minciuna, furt si chiar crima! Aceasta situatie nu se poate rezolva decat prin REVOLUTIE!!! altfel, aceste gunoaie nu vor pleca niciodata de bunavoie!
 • Soimul 04.10.2021 05:49
  Camelia Milea, doctor în politică monetară și financiară
 • Soimul 04.10.2021 05:57
  Camelia Milea, doctor în politică monetară și financiară
 • Elenadelia 04.10.2021 05:58
  Delia Patrașcu, profesor, semnez acest manifest
 • Anca-Diana Andrea 04.10.2021 06:15
  Andrea Anca-Diana - profesor
 • CameliaDownie 04.10.2021 06:37
  Ader la Manifestul intelectualilor: Camelia Downie - HR Consultant.
 • adi.g 04.10.2021 06:44
  Adrian Gizea inginer
 • gabi streja 04.10.2021 06:52
  Gabriel Streja, medic veterinar, subscriu la manifest și semnez, sa facem cunoscute mișcările acestea, lumea efectiv este manipulată într-un mod incredibil de mass
  media
 • ChG 04.10.2021 07:09
  Chirițoiu Gina- profesor
 • InaV 04.10.2021 07:29
  Irina Vergu - consilier juridic
 • Irinel 04.10.2021 07:46
  Irinel Mihaela Zimcea, chimist medical
 • UiMit 04.10.2021 07:47
  Corin Dobrescu - Inginer
 • Ciprian Andor 04.10.2021 07:49
  Andor ciprian - electromecanic auto
  Sunt perfect de acord cu textul manifestului!
 • InaV 04.10.2021 07:52
  Irina Vergu - consilier juridic
 • Anne-Maria Marin 04.10.2021 07:55
  Marin Anne Maria-economist.
 • InaV 04.10.2021 07:55
  Irina Vergu - consilier juridic
 • InaV 04.10.2021 07:57
  Irina Vergu - consilier juridic
 • Timotei 04.10.2021 07:58
  Semnez manifestul. 

  Vrem o Românie normala, normată de credință și dragoste de Dumnezeu și tara.

  Vrem sa se lucreze binele indiferent cât de puțin se poate lucra , după putere, decât a se lucra răul în ascuns, cu viclenie.

  Vrem o lunga zi a Învierii neamului nostru, o primăvara veșnică a renașterii, nu o iarna și o noapte a răcelii dintre oameni, a dusmaniei, a trădării, a nepăsării, a nesimțirii, a împietrii inimilor, a înecării sufletului în marea deșartă a lumii acesteia, care se bazează pe promisiuni și visuri. 

  Vrem demnitate neamului nostru, nu robie, doar robie în Hristos Domnul nostru.
 • LuciaP 04.10.2021 07:59
  Lucia Pascariu, profesor
 • Nono 04.10.2021 08:00
  Onisoru Nicoleta
 • Prezent 04.10.2021 08:01
  Claudiu Nitu - economist
 • Mihaela Ionescu 04.10.2021 08:10
  Ionescu Mihaela inginer pensionar.
 • CCC 04.10.2021 08:16
  Croitoru Cosmin, operator de securitate maritima.
 • George danmih 04.10.2021 08:24
  Mihuț Daniel - agent comercial
 • Dumitru Dragos 04.10.2021 08:33
  Gilbert Dragos Dumitru - profesor
 • Dumitru Dragos 04.10.2021 08:33
  Gilbert Dragos Dumitru - profesor
 • Traian Ghican 04.10.2021 08:36
  Susțin și semnez,
  Ghican Traian Mihail jurist, administrator sc
 • Daniel Eusebiu 04.10.2021 08:40
  Crețu Daniel-Eusebiu, inginer
 • Daniel Eusebiu 04.10.2021 08:41
  Crețu Daniel-Eusebiu, inginer
 • iliem 04.10.2021 08:47
  Conf.univ.dr. Ilie Murărița
 • Hanuka 04.10.2021 08:48
  Nu pot sa mă leg de un studiu dar cu siguranță peste 60%din populația țării a trecut prin boala și de teama de a nu fi omorâți în spitale românii nu au cum face dovada că sunt imuni.Smecheria cu PCR tine numai când au ei nevoie sa ne declare bolnavi.Ca și cadru medical trecut prin boala refuz injectarea de substanțe experimentale forțată sau constrânsă.Corpul meu va rămâne proprietatea lui Dumnezeu și atât.

  Silvia Mihaela Trică .Asistent medical
 • Mady 04.10.2021 08:59
  Stefan Ioana Magdalena - economist
 • Antivaxx 04.10.2021 09:03
  Pop Adrian- cadru M.A.I.
 • miscu55 04.10.2021 09:04
  Ionescu Mihai Inginer
  Semnez și susțin manifestul
 • Antivaxx 04.10.2021 09:04
  POP GAROFITA - agent turism
 • miscu55 04.10.2021 09:06
  Ionescu Mihai Inginer
  Semnez și susțin manifestul
 • Radu Brâncoveanu 04.10.2021 09:17
  Măciucă-Vereș Radu, informatician (semnez MANIFESTUL INTELECTUALILOR)
 • Andrei Nistea 04.10.2021 09:26
  NISTEA ANDREI conducator camion de mare tonaj
 • Cristina Racu 04.10.2021 09:34
  Cristina Racu, cadru didactic universitar
 • octavsly 04.10.2021 09:39
  Octavian Petre - inginer
 • Mery 04.10.2021 09:43
  Bodrug Mariana, economist
 • take the RED PILL! 04.10.2021 09:45
  Sustin si semnez.
  Barbarie virgil,inginer eploatare portuara.
 • Eugen Mihăescu 04.10.2021 09:46
  Eugen Mihăescu, pictor și grafician
 • Carmen C. 04.10.2021 09:51
  Carmen Cristureanu, manager
 • Flaviu-Florian Cursaru 04.10.2021 09:56
  Cursaru Flaviu Florian - Ploiesti - software developer
 • vili popa 04.10.2021 10:00
  Vasile Popa, inginer
 • vili popa 04.10.2021 10:11
  Vasile Popa, inginer
 • Agnes88 04.10.2021 10:13
  Agnes Toma, designer
 • vili popa 04.10.2021 10:19
  Vasile Popa, inginer
 • Ileana Ionescu 04.10.2021 10:21
  Ionescu Ileana medic
 • Daniela Konovală 04.10.2021 10:23
  Semnez.
  Daniela Konovală- poet
 • Cristina Elena 04.10.2021 10:24
  Comșa Cristina - terapeut
 • Vocea poporului 04.10.2021 10:27
  Zipis Camelia-muncitor
 • Narcis 04.10.2021 10:30
  Susțin acest Manifest al Intelectualilor
  Narcis Belibou - Optometrist
 • Gigi Ciubuc 04.10.2021 10:33
  Gheorghe Ciubuc, Informatician
 • pradatorul 04.10.2021 10:33
  Ovidiu Toma ,inginer pensionar
 • Dan153 04.10.2021 10:33
  Ader la manifest 100%
  Dan Perju - politist
 • oanamihaela 04.10.2021 10:38
  Ioana-Mihaela Popescu, profesor, pensionar
 • Piatra 04.10.2021 10:38
  VETURIA FLORICA LUTAI - economist
 • Narcis 04.10.2021 10:40
  Susțin acest Manifest al Intelectualilor
  Narcis Belibou - Optometrist
 • Bhorian 04.10.2021 10:40
  Horia Barleanu - inginer
 • Piatra 04.10.2021 10:41
  VETURIA FLORICA LUTAI - economist
 • Piatra 04.10.2021 10:44
  Sustin neconditionat manifestul : Veturia Florica Lutai, Arad - economist
 • oanamihaela 04.10.2021 10:47
  Ioana-Mihaela Popescu, profesor, pensionar
 • Florin Turcanu 04.10.2021 10:47
  Florin Turcanu, antreprenor
 • Nia 04.10.2021 10:57
  Nicoleta Georgescu, pensionar
 • manolescu.adrian 04.10.2021 10:59
  Adrian Manolescu, inginer.
 • Larry 04.10.2021 11:04
  Semnez declarația. Ulescu Nicolae - Laurențiu, funcționar public cu statut special.
 • ccora005 04.10.2021 11:06
  Anton Coradin Bratasanu, jurist
 • claudiu200w 04.10.2021 11:11
  Onisoru Gheorghita-Claudiu, inginer
 • Ildikó Csőke 04.10.2021 11:21
  Ildikó Csőke, bibliotecar
 • Mitran Stefania 04.10.2021 11:23
  Mitran Stefania, jurist
 • Crengi 04.10.2021 11:35
  Crenguța Hariton , actor
 • Mitran Stefania 04.10.2021 11:36
  Mitran Stefania, jurist
 • Malina 04.10.2021 11:58
  Daniela Vitan - economist
 • Nimenea 04.10.2021 12:01
  Balaban Andrei, inginer
 • Nimenea 04.10.2021 12:02
  Balaban Andrei, inginer
 • constantin cringanu 04.10.2021 12:04
  Constantin Crînganu - Teolog
 • pradatorul 04.10.2021 12:09
  Dumitru Maria,pensionara
 • Elena Andro 04.10.2021 12:15
  Elena Andronache, programator
 • lorredanna 04.10.2021 12:30
  Speriosu Loredana medic
 • lorredanna 04.10.2021 12:31
  Speriosu Loredana medic
 • Anamaria Luca 04.10.2021 12:32
  Luca Anamaria, profesor
 • AXA Neamului 04.10.2021 12:40
  din partea Asociației AXA Neamului:
  Cristina Iorga - economist
  Mihai Veliciu - student
  Elena Iorga - asistent medical
  Ionuț Ruse - administrator biserică
  Dragos Nicu - jurnalist
  Gabriel Boholț - regizor
  Marius Antonescu - jurnalist
  Sergiu Sandu - inginer
  Sergiu Ouș - inginer
  Angela Ciobanu - pensionar
  Tudor Mereacre - inginer
  Livia Mihalcea-Caranfil - artist plastic
 • lorredanna 04.10.2021 12:42
  Speriosu Loredana medic
 • Traian Calistru 04.10.2021 12:50
  Traian Cristian Calistru, statistician
 • MariEla 04.10.2021 13:00
  Maria Serbanescu violonista
 • Rou Andrei Daniela 04.10.2021 13:02
  Daniela Roșu, profesor!
 • Oltiţa Schipor Paraschiv 04.10.2021 13:04
  Corpul meu nu poate fi naționalizat. NU vaccinării obligatorii!
 • Laura Urcan 04.10.2021 13:11
  Laura Urcan, programator
 • Olivia Klein 04.10.2021 13:31
  Ader la Manifestul intelectualilor Olivia klein ,laboranta chimista .
 • Emil Moldovan 04.10.2021 13:38
  Emil Moldovan, inginer, antreprenor
 • theodoros 04.10.2021 13:45
  MANGALEA DORINEL - INGINER
  Si sotia:
  SPIRIDON NICOLETA - INGINER
  Daca s-ar putea organiza manifestari in cit mai multa orase( ex.resedinte de judet) ar fi f bine;
  sint f multi cei care ar participa, la Bucuresti e mai greu de ajuns.
 • Aurelia Curaj 04.10.2021 13:49
  Curaj Aurelia - Medic Geriatru
 • Loise V 04.10.2021 14:15
  Păluțiu-Vlădică Claudia - designer
 • Loise V 04.10.2021 14:16
  Păluțiu-Vlădică Claudia - designer
 • Octavian Athanasiu 04.10.2021 14:22
  Octavian Athanasiu inginer pensionar
 • Alina Ilie 04.10.2021 14:24
  Alina Ilie - economist, traducator
 • Urban Rural 04.10.2021 14:27
  Scoarță Marius-Alin, miner.
 • Mihaela Radu 04.10.2021 14:29
  Radu Mihaela contabil
 • rod 04.10.2021 14:30
  Adrian Barau -inginer
  Rodica Barau- economist
 • rod 04.10.2021 14:32
  Nicoleta Rizea-economist
 • Costana 04.10.2021 14:35
  Semnez și eu, Trăistaru Cosmin - inginer
 • Andrei B 04.10.2021 14:38
  Și eu ader la acest manifest! Mulțumesc!
  prof. dr. Andrei Baciu
 • Ovidiu1 04.10.2021 14:39
  Hucan Ovidiu-Constantin , muncitor fabrica
 • Ion Tanase 04.10.2021 14:40
  Ion TANASE, INGINER.
 • Stefan Mihoc 04.10.2021 14:57
  Mihoc Ștefan - dezvoltator software
  Mihoc Elena-Mihaela - dezvoltator software
 • Vali Albu 04.10.2021 15:11
  Albu Ionut - Valentin, antrenor si arbitru de dans sportiv, tehnician nutritionist in boli!
 • Perta Denisa 04.10.2021 15:22
  Denisa P. - translator
 • Urban Rural 04.10.2021 15:31
  Scoarță Loredana, asistent medical.
 • Ana Lucy 04.10.2021 15:33
  Ana-Maria Luca, tehnician dentar
 • Stefan Nistor 04.10.2021 15:43
  Stefan Nistor - profesor
 • Adrian Ivanescu 04.10.2021 15:44
  Ivănescu Adrian - șomer
 • Madiana 04.10.2021 15:54
  Susțin manifestul!
  Profesor Mușat Luiza Mariana
 • Magda S 04.10.2021 15:57
  Magda Stan, asistent medical
 • Eli Elena 04.10.2021 16:03
  Ader la acest manifest.
  Farmacist și psiholog Elena Ioniță
 • Ioan Daniel Matei 04.10.2021 16:06
  Matei Ioan Daniel preot, profesor
 • maxeio 04.10.2021 16:16
  Dr. Ionut Lupu, medic
 • Daniela Croitoru 04.10.2021 16:19
  Daniela Croitoru medic
 • Daniela Croitoru 04.10.2021 16:19
  Emil Croitoru asistent madical
 • Corina Kteacher 04.10.2021 16:20
  Susțin acest demers!
 • Tribi 04.10.2021 16:36
  Dr. Mihaela Trifan, medic
 • Daniela Porcescu 04.10.2021 16:41
  Ader si eu la acest manifest, Daniela Porcescu, economist
 • Cobjug Stefan 04.10.2021 16:48
  Cobjug Alin Stefan
  "COPIII NOSTRI NU SUNT COBAII VOSTRI"!!! - Inginer constructor.
 • Nicu79vn 04.10.2021 16:48
  Epure Gruia Nicolae ,student
 • Dan2020 04.10.2021 16:56
  Gorea Virgil Daniel, economist
 • Alecsandra 04.10.2021 16:59
  Ionescu Alecsandra , medic stomatolog
 • Radu M 04.10.2021 17:01
  Radu Mihai-Constantin, Inspector de Specialitate
  Radu Oana-Madalina, functionar contabilitatea furnizorilor
 • Esmerosa 04.10.2021 17:07
  Mihaela Stefanescu, administrator firma
 • Gafenco Maria 04.10.2021 17:12
  Gafenco Maria-Alexandra, student
 • Lupu Atena 04.10.2021 17:12
  Lupu Atena - economista . Ader si eu la acest Manifest al intelectualilor. CU DUMNEZEU INAINTE !
 • Simina V. 04.10.2021 17:12
  Dr. Vacariu Simina, medic
 • Simina V. 04.10.2021 17:16
  Dr. Vacariu Simina Madalina, medic
 • Ale Haim 04.10.2021 17:23
  Nedelcu Mihaela
  Susțin acest manifest!
 • Toma V. 04.10.2021 17:25
  Prof. Univ. Dr. Toma Vasilica, medic
 • Nita Ioana 04.10.2021 17:35
  Nita Ioana - medic primar laborator.
  Ma alatur, nu avem dreptul sa tacem:
  "Biruinta nu e obligatorie. Obligatorie e lupta" (Nicolae Steinhardt)
 • Nicolae Marius 04.10.2021 17:48
  Ana Marius - fizician
 • Nicolae Marius 04.10.2021 17:49
  Ana Marius - fizician
 • Mirela Hagiu 9953 04.10.2021 17:50
  Mirela Hagiu -artist plastic
 • Jqthebest 04.10.2021 17:58
  Adrian Ghibus, programator IT
 • acidor 04.10.2021 18:01
  Rodica Sindile profesor pensionar
  Ader din toata inima la Manifestul intelectualilor! Uniti si cu credinta in Dumnezeu vom reusi sa depasim trecutul care ne urmareste si in cei care se pretind oameni de viitor! Sunt orice altceva decat romani si patrioti!
 • Ramona Traistaru 04.10.2021 18:04
  Traistaru Ramona - Tehnician maseur și inginer
 • DR 04.10.2021 18:05
  Daniel Radu, pensionar
 • Ana Maria P 04.10.2021 18:09
  Panaite Ana-Maria, studenta anul 6 Medicină Dentară
 • o voce-n multime 04.10.2021 18:09
  Sunt de acord si semnez "MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii"
  Syriana Hertzug inginer
  Viorel Juretcu economist
 • Simina V. 04.10.2021 18:28
  Cozma Viorel, pensionar
  Cozma Paula Oltica, contabil
  Cozma Andreea, medic
  Cozma Madalin medic
 • Monica.turcan82@yahoo.com 04.10.2021 18:29
  Monica Turcan - economist
 • Julian Ichim 04.10.2021 18:29
  absolut de acord
  Iulian Corneliu Ichim - resp. vinzari
 • AlinaI 04.10.2021 18:29
  Alina Ionescu - "corporatist"
 • Simina V. 04.10.2021 18:31
  Vacariu Ovidiu , student Medicina Dentara
 • Lacra222 04.10.2021 18:45
  Tudorascu Lacramioara consilier
 • Serediuc Corneliu 04.10.2021 18:52
  Semnez:
  Serediuc Corneliu, prof. univ. dr. ing. colonel (in trecut)
 • FlorinaB 04.10.2021 18:58
  Florina Bendea, matematician și absolvent Teologie ortodoxa. Ader la manifestul intelectualilor!
 • carpicus sumerian 04.10.2021 19:18
  Zamfir Gabriel preot
  Subscriu
 • Ciolacof George Daniel 04.10.2021 19:31
  Ciolacof George Daniel șofer camion
 • Ciolacof George Daniel 04.10.2021 19:34
  Ciolacof Alina casnica
 • Lucian Purcaru 04.10.2021 19:44
  Lucian Purcaru, inginer
 • roduT 04.10.2021 20:01
  Ciurdia Tudor, tehnician.
 • Petronel Grigoraș 04.10.2021 20:29
  Petronel Grigoraș - Inginer Proiectant
 • izby 04.10.2021 21:00
  Izbasa Sorin-Eugen -inginer
 • IrinaO 04.10.2021 21:01
  Irina Onisoru - Specialist resurse umane
 • IrinaM 04.10.2021 21:06
  Matei Irina-Maria, profesor
 • izby 04.10.2021 21:17
  Izbasa Sorin-Eugen -inginer
 • Deia 04.10.2021 21:27
  Honceru Delia, medic
 • Sebastian Ioja 04.10.2021 21:30
  Sebastian Ioja - inginer
 • Cristian Cocuz 04.10.2021 21:41
  Cocuz Sandrino Cristian - economist
 • Ana Dragut 04.10.2021 21:48
  Drăguț Ana, profesor
 • Lucica Fotea 04.10.2021 21:56
  Ader la Manifestul intelectualilor, Lucica Fotea, profesor.
 • CARMEL 04.10.2021 22:02
  In data de 20.09.2021, mai multi doctori din Germania au organizat o conferinta de presa, in care au prezentat si analizat o serie de date legate atat de cauzele deceselor a 10 persoane autopsiate dupa vaccinare, oferind informatii stiintifice bazate pe o serie de imagini analizate la microscop, ca urmare a probelor prelevate
  din diferite organe ale celor autopsiati, cat si de compozitia vaccinurilor, tot pe baza constatarii la microscop a unor elemente neidentificate care nu ar trebui sa existe in produsul final.

  Va ofer mai jos o prezentare succinta, insa foarte clara a ceea ce au constatat acesti doctori, prezentare realizata de catre un doctor de pe Twitter (https://twitter.com/DrJohnB2) care prezinta informatii extrem de interesante despre efectele secundare ale acestor vaccinuri. Am folosit aplicatia online threadreaderapp, deoarece pe twitter imaginile se incarca de jos in sus si oamenii pot sa omita splendoarea prezentarii si aplicatia creaza o pagina in format clasic, usor de navigat si salvat.

  Prima parte a conferintei a discutat despre efectele adverse cauzate asupra organelor unor persoane decedate dupa vaccinare:

  - https://threadreaderapp.com/thread/1440083867306643459.html

  A doua parte a analizat compozitia mai multor vaccinuri:

  - https://threadreaderapp.com/thread/1440093450980839426.html

  Si pentru cei care doresc sa vizioneze conferinta in integralitatea sa, va las si adresele cu originalul in limba germana care prezinta doar prima parte, insa exista si versiuni complete in limba germana pe odysee.com, si cu traducerile in limbile engleza, italina si spaniola. Din pacate nu exista o subtitrare in germana, ceea ce
  ar fi permis traducerea cu acuratete de 100% a intregii conferinte, pentru cei care nu cunosc limbi straine.

  1. Prima parte in limba germana - https://pathologie-konferenz.de/

  2. Conferinta completa in limba germana - https://odysee.com/@BannedFromYoutube:d/Pressekonferenz-Tod-durch-Impfung-Undeklarierte-Bestandteile-der-COVID-19-Impfstoffe:a

  3. Traducere in limba engleza - https://pathologie-konferenz.de/en/

  4. Traducere in limba spaniola - https://pathologie-konferenz.de/es/

  5. Traducere in limba italiana - https://pathologie-konferenz.de/it/

  De retinut ca doctorul de pe twitter (https://twitter.com/DrJohnB2) a postat chiar ieri alte imagini de o calitate exceptionala la microscop, insa deocamdata nu a prezentat si sursa acestora si e posibil ca el insusi sa fi examinat la microscop unul dintre vaccinuri, insa fara sursa, nu pot sa adaug informatia aici, insa cine doreste poate sa verifice imaginile pe contul acestuia.

  De asemenea, in curand va fi oferit publicului documentul complet cu concluziile finale ale cercetatorului din Spania care a analizat prin diverse tehnici de microscopie o fiola sigilata a vaccinului Pfizer si deja cei de pe www.orwell.city au postat imagini noi, unele dintre acestea prezentand niste formatiuni care te lasa cu gura cascata.
 • Nicoleta Martin 07.10.2021 07:03
  Martin Nicoleta
  Nu e normal sa ne fie incalcate libertatile garantate de Constitutie! Fiecare decide pt el, nicidecum nu decide statul pt situatia mea medicala. Era bine sa fie atat de implicat , cand vine vb de bolnavii de cancer, dar....
 • Daniil 04.10.2021 22:13
  Daniel Necula cadru didactic
 • Constantins 04.10.2021 22:14
  Samoila Constantin -inginer
 • Alina Lungu 04.10.2021 22:20
  Alina Lungu, medic stomatolog
  Marea majoritate a romanilor avem deja imunitate asa ca vaccinarea cu forta a romanilor este o aberatie!
 • HMB 04.10.2021 22:20
  Susțin și semnez
  Horvath Brigitte, pensionară
 • Univers 04.10.2021 22:25
  Trebuie sa oprim aceasta nemernicie fara margini!
  Numai de implicarea noastra depinde.
  Nu mai putem tolera aceasta ingrozitoare minciuna si inexactitate stiintifica, probabil cea mai mare din toate timpurile.

  Dr.Mihaela Hanganu.
 • Bujoru 04.10.2021 22:31
  Subscriu acestui manifest - Nichitescu Veronica inginer
 • viorica Petrescu 04.10.2021 22:42
  Ader la Manifest. Viorica Petrescu, profesor
 • Crina Sucevianu 04.10.2021 22:57
  Crina Sucevianu-inginer
 • Necea Titus 04.10.2021 23:03
  Necea-Vasiloni Titus-Cristian, web designer
 • Vârf de Lance 04.10.2021 23:15
  Cecilia SPEARPOINT - Inginer Electrotehnicā/ Retele Electrice, Scriitor , Poet , Pictor

  Doamne ajutā!

  Mai sustin si demisia presedinte / guvern/ parlament/ sekuristi din SIE, DIE etc, tradatori de Tarā care ajutā efficient de 32 de ani la fraudarea alegerilor in România. Trebuie schimbata din temelii legea electoralā.
  Preotii , tot BOR sā se implice mai mult in lupta noastra impotriva sistemului mondial al lui antihrist /NOM.
  Fiecare crestin ortodox si nu numai, sā ajute pe fiecare in numele lui HRISTOS Cel Viu.

  Nu va vaccinati copiiii.

  Veti da socoteala in fata lui HRISTOS.
 • Mihaela C 04.10.2021 23:37
  Mihaela Coleasa - inginer

  Sustin din toata inima oprirea acestei "vaccinari" impuse!
  Suntem sau nu suntem stapani pe corpul nostru?
 • Lori22 04.10.2021 23:46
  Ader la MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii
  ANDRONIC LOREDANA inginer
 • Lori22 04.10.2021 23:46
  Ader la MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii
  ANDRONIC LOREDANA inginer
 • AlexPan 05.10.2021 00:17
  Panaite Alexandru, student
 • Radu Humor 5869 05.10.2021 00:38
  HOJBOTA RADU - prof. pensionar
 • Sela 05.10.2021 00:41
  Badescu Cerasela - economist
 • Danas 05.10.2021 01:19
  Stefan Daniela- inginer chimist, patron
  Stefan Lucian- inginer mecanic, patron
 • Tonia 05.10.2021 01:41
  Felicit initiatorii si semnatarii si ader la acest Manifest impotriva vaccinarii. Antonia Cazacu, traducator
 • Omu' Vechinormal 05.10.2021 02:01
  Andrei Schärfer , om vechi-normal
 • Cosmin M. Stoica 05.10.2021 03:40
  Cosmin M. Stoica - ader, asistent medical
 • Ema Boldur 05.10.2021 05:12
  Ema Boldor, inginer
 • Popa Raluca 05.10.2021 06:11
  Popa Raluca - analist
 • Un Om LIber 05.10.2021 06:24
  Monica Besleaga, profesoara
 • ALEXANDRU COMAN 05.10.2021 06:43
  Semnez si eu pentru acest Manifest vital si esential
 • Viorica Grigoruta 05.10.2021 07:21
  Grigoruta Viorica economist
 • Ruxanda 05.10.2021 07:49
  Riedel Ruxanda
 • Maria Filip 05.10.2021 07:53
  Sustin si eu demersul acesta.
  Filip Maria- asistent social
 • Adrian Constantin 05.10.2021 07:57
  Ader și eu la această acțiune.

  Constantin Adrian
  Operator calculator.
 • Carmen p 05.10.2021 08:02
  Carmen Proca , inginer

  Consider ca trebuie sa luam atitudine si sa luptam pe toate căile,sa ne sustinem unii pe ceilalți si sa comunicam
 • CostiO 05.10.2021 08:16
  Constantin Oprea - manager
 • luca21222 05.10.2021 08:17
  Ader manifestului
  nu trebuie sa plecam capul in fata acestor guvernanti care nici macar 20% din voturi nu le au;
  TREBUIE SA NE ORGANIZAM MAI BINE SI SA NE UNIM PENTRU A CISTIGA.
 • Andrei Mihoc 05.10.2021 08:20
  Andrei Mihoc - Teolog și învățător.
 • Violet 05.10.2021 08:21
  Violeta Apetrei, farmacist, antreprenor
 • LUCA LUCA 05.10.2021 08:58
  Lucian Olaru, muzeograf
 • Irinuca 05.10.2021 09:00
  Cucuteanu Doina- profesor

  Balan Mariana- asistent
 • Andreea Nistor 05.10.2021 09:02
  Nistor Andreea, Specialist Resurse Umane
 • Ioan Petrescu 3927 05.10.2021 09:07
  fam. PETRESCU IOAN - profesor univ. (biochimist),
  PETRESCU MAGDA - medic,
  PETRESCU IOAN-RADU - farmacist,
  aderam la Manifestul intelectualilor romani impotriva dictaturii medicale.
  - Faptul ca de la inceputul asazisei 'pandemii' au fost interzise autopsiile este dovada ca totul este un mare neadevar !
 • Lang Ileana 05.10.2021 09:09
  Ader și eu la la Manifestul intelectualilor din România !
 • Oancea Constantin 05.10.2021 09:13
  Stop dictaturii medicale.
 • livia_B 05.10.2021 09:17
  Livia Bologea, economist
 • Oancea Constantin 05.10.2021 09:17
  Constantin Oancea-Diplomat economist.
  Jos mafia medicală și stop dictaturii medicale
 • Anca Toma 05.10.2021 09:20
  TOMA ANCA MARIA, farmacist
 • Oancea Constantin 05.10.2021 09:26
  Constantin Oancea- diplomat economist
  ADER la Manifest
 • theodoros 05.10.2021 09:28
  am trimis ieri un comentariu de 2 ori la 16:20 si 17:05.
  pot sa primesc un raspuns pe e-mail personal; nu mai stiu ce sa cred.
 • HoriaS 05.10.2021 09:37
  Horia Stanescu - economist
 • Ramo 05.10.2021 09:40
  Ramona Maria Musat, profesor

  Doamne ajuta!
 • gcmb2005 05.10.2021 09:42
  Gabriel Marian, inginer
 • Armonie 05.10.2021 09:50
  Rodica Gabriela Chira, profesor

  Ader la Manifestul Intelectualilor cu credința că nici un act făcut din inimă și din iubire necondiționată nu este zadarnic, că, în momente de mari încercări, a fi împreună, cu gânduri curate, e foarte important.
 • Marcel Moldovan 05.10.2021 09:51
  Marcel Moldovan - Economist
 • veronicag 05.10.2021 10:00
  Grosu Veronica, prof. univ. dr.
 • Voicu Eugenia 05.10.2021 10:03
  Voicu Eugenia, inginer
 • Iulian Arhire 05.10.2021 10:04
  Arcire Iulian -economist
 • Nomad21 05.10.2021 10:10
  Ionela Maria Dănilă, medic
 • Marcel Moldovan 05.10.2021 10:11
  Marcel Moldovan - Economist
 • Domini Que 05.10.2021 10:20
  Vârlan George Domenico-inginer. Ader la Manifestul Intelectualilor.
 • Iulian Arhire 05.10.2021 10:24
  Arcire Iulian -economist
 • comneavioleta 05.10.2021 10:24
  Ader și susțin. Comnea Violeta Cristina-Economist (și analfabet funcțional după părerea guvernanților)
 • grigoras vasile viorel 05.10.2021 10:24
  SUSTIN ACEST MANIFEST.
  SUNTEM IN PLINA DICTATURA.
  IN CURID NU VOM MAI AVEA DREPTURI .
  CEI CARE NU SE SUPUN VOR FI ELIMINA TI. NU NUMAI IZOLATI.
  TREBUIE ACTIONAT RAPID. ACUM TIMPUL NU ESTE IN FAVOAREA NOASTRA
 • gabriela.rincu 05.10.2021 10:27
  Gabriela RÎNCU, economist
 • Raluca Antonescu 05.10.2021 10:38
  Raluca Antonescu, consilier comunicare relationala
 • Camelia Tabara 05.10.2021 10:41
  Camelia Tabara - inginer, manager national relatii cu clientii
 • Bacosca Antoanela Iustina 05.10.2021 10:50
  Semnez. Doamne, ajuta!
  IUSTINA ANTOANELA BACOSCA- PSIHOLOG CLINICIAN PRINCIPAL, PROFESOR GR.I, PIATRA NEAMT
 • ioansaniuta 05.10.2021 10:53
  Sunt in asenimentul D-nei Covali nefiind de acord cu vaccinarea obligatorie. Fiecare cetatean roman este constient si isi ia masurile preventive, acasa si in societate. Nu este cazul unei turme de oi incolonata ptr. vaccinare. Sunt convins ca unele persoane din guvernul condus de cetateanul comtroversat Catu s-au folosit de pandemie ptr. a deveni bogati asa d.-ean p...(puteti citi placere). Inclusiv contractarea a peste 120 milioane doze vaccin. o hotarare suspecta de beneficii personale, a fost o imensa greseala, acum nascocind vaccinarea obligatorie ptr. a fi inghitite. Cetatenii onesti au nevoie de masuri de protectie, precum indexarea fireasca a pensiilor dar nu cu cativa lei ca la cersetori, si protectia copiilor prin masuri concrete de trai. CU RESPECT SI STIMA ptr. cetatenii onesti.
 • Constantin Aferritei 05.10.2021 10:58
  Aferăriței Constantin
 • pichiop 05.10.2021 11:06
  Oancea Viorica-profesor
 • carmen1970 05.10.2021 11:06
  carmen,economist
 • Avangard 05.10.2021 11:12
  Negru Sorin - inginer aparatura medicala, specialist in epidemiologie, sterilizare.
  Vaccinarile sunt minciuni cand e vorba de gripa. Nu exista vaccin pentru gripa. Gripa are rol de detoxifiere a organismului si e etalonul in care iti poti masura starea de sanatate fizica si mentala pe care o ai la un moment dat.
  Virusul gripal e in fiecare om de la nastere pana la moarte, el este purtat si recidiveaza in functie de ceea ce ii oferi, daca ii oferi stres, imunitate slaba, mancare deficitara, lipsa miscarii si contactului cu societatea acest virus se activeaza si te atentioneaza unde te afli in acel moment cu starea de sanatate a corpului tau si mai ales a starii de stres pe care o ai.
  Se poate transmite dar se modifica dupa structura tipologiei organismului tau si a ceea ce intalneste ca bariera in organism, de aceea daca se vrea vaccinare e imposibil sa creezi un vaccin la fel pentru toata lumea. E nevoie de a se crea acel vaccin strict pe tine iar pana e produs imunitatea naturala si-a facut treaba. De aceea ideea cu a exista un vaccin ramane o utopie.
  Sa nu uitam ca la bolile copilariei se foloseau vaccinuri in timpul bolii si nu inainte ca preventiv, dar si acolo de multe ori febra era mai eficienta decat acele injectii, antitermicele si Vit. C era baza, ca si acum..
  Deci: vaccinarea e un termen scandalos de mincinos. Pana acum oamenii s-au INJECTAT dar cu ce? Atata timp cu nu faci diferenta intre VACCINARE si INJECTARE vei ramane sa crezi in calai!
 • Dana, profesor 05.10.2021 11:13
  Logigan Daniela, profesor
  Doamne, ajută!
 • Cn 05.10.2021 11:13
  Nae Ciprian - Inginer
 • Florin Podoleanu 05.10.2021 11:17
  Florin Podoleanu, inginer
 • Dana, profesor 05.10.2021 11:21
  Logigan Daniela, profesor
  Logigan Codrin Gavril, pictor
  Logigan Maria Teodora, elevă

  Susținem! Doamne, ajută!
 • DJJ 05.10.2021 11:24
  Dana Jenei, cercetător științific
 • marin valentina 05.10.2021 11:54
  Marin Valentina- pensionara
 • gabi 05.10.2021 11:29
  Gabriela G. Vlad - scriitoare
 • teodulos 05.10.2021 11:31
  Laurentiu Haja - economist
 • AdrianV 05.10.2021 11:31
  Vasiu Adrian- jurist, tehnician cadastru

  Semnez si eu
 • nlumy 05.10.2021 11:48
  Ader si eu.
  Nantu Luminita-asistent medical farmacie
 • Ciochi1983 05.10.2021 11:52
  Ciocan Paul-Emanual-inginer.
 • Cristina Chris 05.10.2021 11:58
  Cristina Mateiu - freelancer
 • sorela 05.10.2021 12:01
  Pe masura trecerii timpului si aflarea mai multor detalii despre aceste scenarii de cosmar, decidentii politici si nu numai, implicati, pe plam mondial, pana peste cap, in ce ni se intampla, nu vor ceda si vor respinge normalitatea, solicitata de prezentul mesaj. Acelas lucru se intampla in multe puncte de pe glob, insa greu de aflat si contactat, datorita implicarii in acest "Razboi" perfid impotriva umanitatii, si a trusturilor media de pe majoritatea meridianelor planetei. Insa normalitatea va razbate peste tot, lasand in urma victime din ambele "tabere", de regula nevinovate.
  Referitor la acest mesaj sunt de acord cu atitudinea si pozitia semnatarilor asupra exacerbarii, la nivel planetar a masurilor, restrictiilor si divizarilor sociale, urmare a impunerii, de catre decidenti, a unor reglementari dictatoriale, impotriva firii generale si a Constitutiei fiecarui popor.
 • 1975 05.10.2021 12:06
  Radu Pârvu, arhitect
 • GabiN 05.10.2021 12:15
  Gabriel Neag - Inginer
 • Florin Vasiliu 05.10.2021 12:16
  Ader si eu. Vasiliu Florin, profesor de matematica liceala
 • Profa de mate 05.10.2021 12:20
  Susțin necondiționat manifestul și îl semnez din tot sufletul.
  Susțin toate acțiunile întreprinse pentru libertatea fizică, morală și spirituală a poporului român.
  BADEA DANIELA profesor
 • Clarus 05.10.2021 12:21
  “Adevărul este unul singur, minciuna are mii de abateri.” (Clement Alexandrinul)

  Rus Claudiu ― ofițer maritim
 • Profa de mate 05.10.2021 12:21
  Susțin necondiționat manifestul și îl semnez din tot sufletul.
  Susțin toate acțiunile întreprinse pentru libertatea fizică, morală și spirituală a poporului român.
  BADEA DANIELA profesor
 • International girl 05.10.2021 13:00
  Alexandra Bidu - Inginer
 • Adrian M. 05.10.2021 13:03
  Muresan Adrian - inginer
 • Ba1atu 05.10.2021 13:17
  Ader! Soric Marian, teolog
 • Diana Lazarescu 05.10.2021 13:26
  Gabriela Samoila-Lazarescu - economist
 • Eugenia Enache 05.10.2021 13:55
  Enache Eugenia-Economist
 • Luminita Mirica 05.10.2021 14:05
  Mirica Luminita Rozeta , profesor
 • Sergiu Josanu 05.10.2021 14:19
  Ader la manifest.
  Sergiu Josanu, medic.
 • Ioana Alina 05.10.2021 14:49
  Ioana Alina Naghi mama a 3 copiii,casnica
 • gabriela_bighiu@yahoo.com 05.10.2021 15:17
  Gabriela Bighiu - economist
 • Anca Georgia 05.10.2021 15:33
  ANCA GEORGIANA GHITA - Economist
 • CristianR 05.10.2021 15:53
  Rațoi Cristian - arhitect
 • Catalin Nita 05.10.2021 15:53
  Buna ziua, adaugati va rog in lista de semnatari ai manifestului si pe Catalin Nita, ofiter consilier juridic si respectiv Mihaela Nita, judecator
 • druppy 05.10.2021 16:07
  BUNĂ ZIUA
  RESPECT INIȚIATIVA ȘI DE ACEEA O SUSȚIN ȘI O SEMNEZ. SUNT ÎNTRU TORUL DE ACORD CU OPINIILE EXPRIMATE. TRBUIE SĂ LUPTĂM PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ȘI CREDINȚEI POPORULUI NOSTRU. ȘI EU SUNT CONVINS CĂ Johannis, Merkel, Joe, Putin ȘI CEILALȚI CA EI AU FOST INJECTAȚI CU SERURI INOFENȘIVE CA SĂ DEA BINE, DAR TOTUL ESTE O MARE MINCIUNĂ CARE UEMEAZĂ SĂ DISTRUGĂ OMENIREA, PENTRU CĂ NIȘTE NEBUNI CRED CĂ TOTUL ESTE AL LOR. APROPO FIICA LUI CLINTON SUSȚINE lgfbt PENTRU ASTA A VĂZUT LA TATICU. NOI SUNTEM ROMÂNI ȘI VOM LUPTA SĂ NE APĂRĂM CREDINȚA ȘI COPII ȘI FAMILIA TRADIȚIONALĂ ADEVĂRATĂ.
  DUMNEZEU SĂ NE AJUTE
 • Vasile Horhogea 05.10.2021 16:19
  Horhogea Vasile - ofițer în rezervă
 • Catalin Prodan 05.10.2021 16:56
  PRODAN Cătălin, programator, economist
 • Marinna 05.10.2021 17:16
  Ana - Maria, project manager
 • Monica Şofron 05.10.2021 17:21
  ȘOFRON MONICA - asistent medical
 • Maria-Luiza 05.10.2021 17:26
  Cernescu Maria-Luiza , jurist
 • Ailed 05.10.2021 17:28
  Delia Nicolae, medic rezident
 • Yan Radoi 05.10.2021 18:08
  Ader.
 • Danoss 05.10.2021 18:23
  Bulancia Daniel, sofer
 • Dacul Suveran 05.10.2021 18:34
  Marius Oprisor - Maistru Militar Rez. - Senior PCB Laboratory Technician
 • Arabela Popa 05.10.2021 18:54
  POPA IOAN ADRIAN - jurist
  POPA ARABELA - profesor
 • Viorica Florescu 05.10.2021 19:18
  Viorica Florescu pensionara
 • Laurita 05.10.2021 19:36
  Perpelita Aurelia - dr. conf. univ.
  Prepelita Laura - programator
 • Marius budara 05.10.2021 20:08
  budara marius - psiholog pensionar
 • Traian Ghican 05.10.2021 20:21
  Sunt de acord cu conținutul manifestului.
  Ghican Mariana, consilier juridic
 • AMarini 05.10.2021 20:22
  Alina Marini - Traducător
 • Liviiu 05.10.2021 21:47
  Voicu Liviu, inginer, economist
 • Complete package 05.10.2021 21:47
  Dan Munteanu, inginer IT
 • dana pro 05.10.2021 22:06
  Daniela Proinov, medic pimar
 • Elena Ciocirlan 05.10.2021 22:12
  Elena Ciocirlan-Casier
  Ader la MANIFESTUL INTELECTUALILOR
  Sustin acest manifest. Am studiat subiectul si constat ca e o sinteza coerenta si corecta a informatiilor pe care personal le-am studiat.
 • Manolache Catalin 05.10.2021 22:17
  Manolache Catalin inginer
 • Rtest 05.10.2021 23:19
  Roxana Milas, sociolog
 • Joo33 05.10.2021 23:39
  Rónai József - pensionar
 • Pelerini 05.10.2021 23:45
  Va rog sa înregistrati și Semnatura mea
  Adriana Knippelberg, inginer.
 • OCN 05.10.2021 23:58
  Oana Niculae
  Arhitect
 • Iulia1234 06.10.2021 00:41
  Chis Iulia, profesor
 • Sinziana 06.10.2021 00:43
  Ader la Manifestul Intelectualilor.
 • Andreeadark 06.10.2021 00:52
  Dorhoi Andreea - agent vânzări
 • Andrei Rînea 06.10.2021 02:47
  ing. Andrei Rînea - programator și inginer de securitate informatică
 • Myosotis 06.10.2021 04:17
  Anca Albici - avocat
 • Myosotis 06.10.2021 04:18
  Grigore Albici - antrenor
 • Myosotis 06.10.2021 04:19
  Iulia Pavel - pensionară
 • Alina Ciprian Alexandru 06.10.2021 06:25
  Alexandru Ciprian-asistent medical;Alexandru Alina Elena-asistent medical.Semnam protestul.Doamne ajută!
 • senateo 06.10.2021 06:26
  Adera la manifest. Tanase Constantin, inginer.
 • Nikolaos 06.10.2021 06:35
  Semnat
  Nicolae Călugăr, teolog
 • prof. Ioana Nancu 06.10.2021 06:56
  Ioana Nancu, profesor
 • Arhi mede 06.10.2021 07:14
  Emilian Florea Ionele - profesor
 • Petru Dan Iojiban 06.10.2021 07:35
  Ader la acest manifest
  Petru Dan Iojiban
  Medic veterinar
 • PHC 06.10.2021 07:49
  Prioteasa Horia Catalin pensionar
 • AncaFrancisca 06.10.2021 07:51
  Anca Francisca Lupu
  Profesor
 • Iuliana Ciubuc 06.10.2021 08:24
  Nu va temeti ca ne vor identifica si amenda si cataloga ca suntem antivaccinisti, prosti, ca suntem analfabeti functionali si ca le punem in pericol viata celor vaccinati?
  Eu semnez, pentru ca sunt de acord, dar , ma tem, ca asta au stiut astia sa ne insemineze"FRICA".
 • Corneliu-Silviu 06.10.2021 08:25
  Corneliu Stanciu - inginer
 • Corneliu-Silviu 06.10.2021 08:25
  Corneliu Stanciu - inginer
 • Carmen.mdi 06.10.2021 08:27
  Semnez
  Carmen Bâlc, economist
 • Ionut Pantiru 6558 06.10.2021 08:31
  Ionut Pantiru, inginer
 • Ted 06.10.2021 08:42
  Dolea Teodora, pensionar
  Dolea Gabriel Gheorghe, pensionar
 • RD 06.10.2021 09:01
  Radu FARNOAGA - geolog
 • Thor Power 06.10.2021 09:08
  Semnez și distribui pentru apărarea drepturilor și libertăților fundamentale împotriva abuzurilor făcute chiar și de către parlamentarii romani (marea lor majoritate).

  Când aceștia aprobă legi care contravin Constituției și activitatea lor nu mai reprezintă voința poporului, trebuie să schimbăm sistemul de gestiune a țării.

  Să ne uităm înapoi în istoria noastră - momentele de curaj în care am obținut victorii doar pentru că ne iubeam țara si poporul - pentru a ne încărca cu puterea necesară si credința că putem reface starea de bunăstare si libertate a României.

  România are foarte mulți oameni inteligenți si patrioți, cu bun simt si cu iubire de semeni, care pot contribui la transformarea țării. Trebuie să credem cu tărie că este posibilă transformarea, să avem curaj si să acționăm.

  Avocat Constantin Radu Calugaru
 • Mizzu 06.10.2021 10:07
  Adriana Pop - pensionar
 • Cristian Bitica 06.10.2021 09:12
  Cristian Bitica, programator
 • Dan Maria 06.10.2021 09:14
  dr Dan Maria ader la manifestul intelectualilor din Romania impotriva vaccinarii obligatorii
 • geovana 06.10.2021 09:20
  GEOVANA PRISTAVU INGINER
 • Edi 06.10.2021 09:24
  Edi
  Eduard Barbu - om normal, sper
 • Geosdg86 06.10.2021 09:31
  Sucală Doandeș Gheorghe - militar
 • ReBeL 06.10.2021 09:32
  ADER!
  RADU-BRUZNICAN Lucian, consilier juridic
  Est Modus In Rebus (este o masura in toate) - cum bine zicea Horatiu in ale lui "Satirae"
 • ReBeL 06.10.2021 09:34
  ADER!
  RADU-BRUZNICAN Lucian, consilier juridic
  Est Modus In Rebus (este o masura in toate) - cum bine zicea Horatiu in ale lui "Satirae"
 • ReBeL 06.10.2021 09:37
  ADER!
  RADU-BRUZNICAN Lucian, consilier juridic
  Est Modus In Rebus (este o masura in toate) - cum bine zicea Horatiu in ale lui "Satirae"
 • Nasta 06.10.2021 09:45
  Caimac Nasta, asistent medical
 • mika 06.10.2021 09:56
  mihaela gheorghita , economist
 • mika 06.10.2021 09:57
  petru gheorghita, inginer
 • Mi 06.10.2021 10:15
  Samoilă Mihaela, economist
 • Accord 06.10.2021 10:34
  Calmîș Verona, muzician - președintele Asociației pentru Promovarea Culturii și Mediului Accord
 • VALENTINSBARCEA 06.10.2021 10:34
  Valentin Sbarcea , inginer
 • Codruta-Diana Jiva 06.10.2021 10:36
  Codruța-Diana Jiva, farmacist
 • Roxana. 06.10.2021 10:39
  Roxana Mihu, medic
 • Indigenul 06.10.2021 11:00
  Ioan Hancu - pensionar, semnez MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii !
 • Constantin Cigolea 06.10.2021 11:02
  Constantin Cigolea - operator ghișeu
 • Andrei_U 06.10.2021 11:15
  Subscriu.

  Mihai-Andrei Udrea, inginer civil
 • LB 06.10.2021 11:27
  Luminita Bogdanescu - economist
 • Andrei_U 06.10.2021 11:31
  Subscriu.

  Mihai-Andrei Udrea, inginer civil
 • matrix 06.10.2021 11:43
  Bragaru Aura - economist
 • Simona Mihaela Aron 06.10.2021 12:08
  Ader la Manifestul intelectualilor. Mihaela Simona Aron, inginer
 • matrix 06.10.2021 12:11
  Bragaru Aura - economist
 • Alina Burlacu 06.10.2021 13:05
  Alina Burlacu
  Coordonator Statistici

  (semnatura pentru Manifestul Intelectualilor din Romania impotriva vaccinarii oblgatorii)
 • Nicolas 06.10.2021 13:30
  Cristian Nicolae, IT
 • MariusIDB 06.10.2021 13:32
  Marius DENES-POP - doctor inginer.
 • Andre 06.10.2021 13:41
  Constantin Andreea, medic rezident
 • Irina.i 06.10.2021 13:49
  Irina Ionascu- economist
 • Toni 06.10.2021 14:10
  Absolut!
  Antoniu Vasile BERENYI
  regizor & scenarist
 • lorinion 06.10.2021 14:23
  LORIN ION - ASITENT SOCIAL
 • Octavian C 06.10.2021 14:25
  Chende Octavian - profesor
 • Lacramioara Ciupa 06.10.2021 14:53
  Lăcrămioara-Ioana Ciupa, profesor
 • Claudia Cocosila 06.10.2021 15:54
  Susțin și semnez.
 • Claudia Cocosila 06.10.2021 15:56
  Claudia Cocoșilă- profesor
  Susțin și semnez.
 • Oana.P 06.10.2021 15:27
  Oana Paraschiv - filolog
 • Ioan Constantinescu 06.10.2021 16:09
  Ionel Cioabă, preot profesor
 • pacurar stelian 06.10.2021 18:03
  Col.PĂCURAR STELIAN ofițer in retr.
 • LauraS 06.10.2021 18:31
  Ader si eu la Manifestul Intelectualilor, Laura Soare, asistent medical.
 • Frunza Simona 06.10.2021 18:38
  Simona Frunza profesor
 • Antivaccinistul 06.10.2021 18:45
  Ader și semnez acest manifest . Aceasta selecție de studii este justa și pe baza acestora ar trebui sa discute si sa ia hotărâri Parlamentul României. Asta trebuie dezbătut în ședințele parlamentare actuale . Nicu Manescu - Ofiter Mecanic Maritim
 • Ioan Sorin Bacila 06.10.2021 18:46
  Băcilă Ioan-Sorin, profesor
 • Roxana Ghita Irina 06.10.2021 19:34
  Ghita Roxana - fizioterapeut
 • dariusman 06.10.2021 19:49
  Dan Apșan, pensionar
 • Gimy 06.10.2021 20:12
  Dr. Popescu Gheorghe
 • gabriel pocola 06.10.2021 20:23
  gabriel pocola,sofer
  sustin si eu Manifestul Intelectualilor
 • Valter COJMAN 06.10.2021 20:39
  Valter COJMAN, pensionar
 • CL 06.10.2021 20:45
  Constantin Lipoveschi, ing. TCM pensionar.

  Sunt de acord cu protestul de mai sus.
  Este adevarat.
  Se incalca complet drepturile si libertatile constitutionale din Romania.
  Trebuie sa ne UNIM impotriva acestor conducatori de tara care ne-au vandut strainilor, ne-au tradat Patria prin imprumuturi gigantice fara folos oamenilor si Poporul vor sa-l ucida prin zeama de vaccinare, depresie , frica institutionalizata prin organele statului, presa, TV, politruci analfabeti, zi de zi, de aproape un an si opt luni.
  Nu va este frica de DUMNEZEU .
  Doamne ajuta neamul romanesc cu mila si dreptatea TA.
 • Dragos Apostol 06.10.2021 21:18
  Resping categoric vaccinarea obligatorie si orice masuri prin care cei nevaccinati sunt discriminati, ambele fiind impotriva Constitutiei si drepturilor fundamentale ale omului.
  Dragos Apostol, avocat
 • Dragos Apostol 06.10.2021 21:20
  Subscriu fara rezerve.
  Dragos Apostol, avocat
 • Tomita 06.10.2021 21:43
  Tomita Clipa pensionar
 • Constantin-Mihail Popescu 06.10.2021 21:48
  Constantin Mihail Popescu, prof. dr., bibliotecar, scriitor, traducător, pensionar (din București)
  Semnez și sunt de acord cu textul Manifestului.
 • Mareana 06.10.2021 22:03
  Ella Drăgușin, inginer chimist
 • Aspazia 06.10.2021 22:29
  Sunt impotriva vaccinarii obligatorii!
  Profesie inginer.
 • oanakatalina 06.10.2021 23:03
  Vascea Oana-economist
 • Titus Netedu 06.10.2021 23:28
  Mircea Titus Netedu, inginer
 • Antonie Vlcan 07.10.2021 00:16
  Vâlcan Antonie Teodor, elev de liceu
 • Ioanichie 07.10.2021 01:14
  PRUNOIU LEONARD IOAN - preot profesor în Câmpulung Muscel, semnez manifestul intelectualilor împotriva prigoanei vaccinării obligatorii.
 • Georgian Tiberiu 07.10.2021 02:25
  Georgian-Tiberiu Mustata, medic psihiatru
 • Maria Ana 07.10.2021 08:01
  Manuela Apreutesei, profesor
 • Alina David 07.10.2021 08:10
  Alina David, jurist
 • CORINA BABUSANU 07.10.2021 10:20
  Babusanu Corina-Laura asistent medical
  Balas Marinela asistent medical
  Anghel Liana asistent medical
  Babusanu Silvia-Iuliana pensionara
  Babusanu Maria pensionara
 • Liviu Buicea 07.10.2021 10:58
  Florin Buicea - Programator
 • Pr. Sorin Teodor 07.10.2021 13:39
  Nu, vaccinarii obligatorii
 • Misoni 07.10.2021 15:26
  MA ALATUR ROMANILOR CURAJOSI CARE AU SEMNAT " MANIFESTUL INTELECTUALILOR " DESI CRED CA NU NUMAI INTELECTUALII SUNT CURAJOSI CI ORICE ROMAN DE BUN SIMT, CU SUFLET VIU CARE DORESTE CA NEAM DE NEAMUL LUI SA TRAIASCA LIBER SI STAPAN IN TARA LUI.

  BURCIN SIMONA absolventa de Medicina Generala, nu ma vaccinez si MA OPUN CATEGORIC DICTATURII MEDICALE SI ORICAROR LEGI CARE NU RESPECTA CONSTITUTIA ROMANIEI.
 • Mihaelita 07.10.2021 16:20
  Mihaela Nicolai, jurist
  Vasile Turturea, arhitect