Luju.ro: S-A BĂTUT ÎN CUIE: CERTIFICATUL VACCINĂRII E ABUZIV – Premieră uriașă la Înalta Curte

De Cronicar  /  

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Inalta Curte de Casatie si Justitie a spart gheata in materie de anulare a abuzurilor regimului Iohannis-Cîțu-Arafat impotriva romanilor care au refuzat sa se injecteze cu seruri experimentale „anti-Covid”, scrie Luju.ro.

Daca pana acum ICCJ s-a remarcat prin respingerea definitiva sau trimiterea la rejudecare a sentintelor prin care diverse curti de apel din Romania au anulat – total sau partial – hotararile de Guvern privind instituirea sau prelungirea starii de alerta, de data aceasta instanta suprema a mentinut definitiv o sentinta prin care a fost anulat asa-numitul „certificat verde”.

Concret: miercuri, 16 noiembrie 2022, judecatorii supremi Horatiu Patrascu (foto dreapta), Mariana Constantinescu si Beatrice Maris au mentinut definitiv sentinta prin care judecatorul Amer Jabre de la Curtea de Apel Bucuresti a anulat pasajele referitoare la certificatul verde din HG nr. 1183/2021. Este vorba despre hotararea de Guvern care a prelungit starea de alerta din noiembrie pana in decembrie 2022
 
Luju.ro: S-A BĂTUT ÎN CUIE: CERTIFICATUL VACCINĂRII E ABUZIV – Premieră uriașă la Înalta Curte
 
Lumea Justitiei a prezentat anul trecut atat actiunea reclamantilor – avocata Corina Ciuchi (foto stanga) si fotograful Dan Puiu –, cat si spectaculoasa motivare prin care magistratul CAB Amer Jabre nu doar ca a anulat certificatul verde, dar l-a si suspendat pentru reclamanti, invocand direct Declaratia Universala a Drepturilor Omului (link aici și aici). 
 
Iată minuta deciziei:
 
„Respinge recursul declarat de recurentul-parat Guvernul Romaniei impotriva sentintei nr. 1796 din 3 decembrie 2021 pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti – Sectia a IX-a contencios administrativ si fiscal, ca tardiv formulat.

Respinge, ca neavenit, recursul declarat de Ministerul Afacerilor Interne prin Directia Generala Juridica impotriva aceleiasi sentinte.

Respinge recursul declarat de recurentul-parat Comitetul National pentru Situatii de Urgenta reprezentat de DSU impotriva sentintei nr. 1796 din 3 decembrie 2021 pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti – Sectia a IX-a contencios administrativ si fiscal, ca nefondat.

Definitiva. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 16 noiembrie 2022”.
 
Citiți continuarea articolului la LUJU.RO
 
 

 
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
 • Elina 18.11.2022 15:49
  Bravo! O veste extraordinara!
  Cat de nedrept a fost si cati oameni a nenorocit acest certificat verde!
 • Dumitru Lazar 18.11.2022 15:49
  1. decizie tirzie , dar corecta
  2. sa vezi acum ortacii lui piperea cum incep sa viseze marile comisioane din procesele de despagubiri , cu care sint de acord dar cu o observatie : vinovatii sa plateasca din banisorii proprii , nu din banii adunati de la amariti .
 • Mircea Dragan 18.11.2022 17:29
  Absolut corect!
 • Carbid 18.11.2022 17:05
  E cazul să ne bucurăm un pic?? nu cumva e praf în ochi???

  G20 va adopta certificatele de vaccinare pe cadrul juridic perfect al RSI2005 si lanseaza Fondul International Pandemic administrat de BM. Toate tarile vor construi fabrici mRNA pt lupta cu viitoarele pandemii si vor fabrica vaccinurile dupa reteta suprema cu materie prima de la consortiul eugenic ocult. BRI este taticul manifestului acesta e-comunist. ...

  https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2022/11/16/g20-bali-leaders-declaration/
 • Pentru fiica mea 18.11.2022 17:08
  Prea târziu vine! Câți oameni au rămas cu sechele, câți au îmbrăcat costum de scânduri! când va plăti câtu pentru asta?
 • Mircea Dragan 18.11.2022 17:29
  ATENTIE ''judecatorul Amer Jabre de la Curtea de Apel Bucuresti '' Deci nu Ion nu Ghe ! De ce oare?
 • mihaipopescu 18.11.2022 17:42
  Imposibil, sa abrogi sa dai nula certificatul verde...e ca si cum un judecator ar fi declarat ilegal tatuarea prizionierilor in lagerele de concentrare naziste...imposibil....cine ar indraznii.

  Ei, NAZI invata si vor pune botnita la toti cei care indraznesc sa se opuna...tatuarea abia a inceput...
 • Poenaru2016 18.11.2022 19:02
  Decizia este foarte tarzie ! Oricum, eu nu cred ca impricinatii vor da vreun ban pe aceasta decizie. Impricinatii sunt malacul de la Cotroceni, Arafat, Catu, Voiculescu, Gheorghita, etc. Ei se cred deasupra oricarei decizii judecatoresti.
 • Vasile Pdure 18.11.2022 22:07
  E semn că ni se pregătește ceva. Ceva de bine? NU! Ceva de rău! Vom suferi? Ei,na,pentru binele omenirii ce nu face omul. Mângâierea va veni după, ceva timp de la consumarea " binelui",când toți vom fi fericiți. Care mai apucă. Păi ăștia cu Legile, din ce Doamne iartă-mă să trăiască, dacă nu din muncă. Ăștia muncesc acum.
 • GITTA 19.11.2022 23:39
  Este o victorie.Toti cei afectati fizic,emotional,moral,constitutional,economic pot cere despagubiri!Masura victoriei e masura despagubirilor.Asta daca aflam ....
  CAT COSTA ?
  Un minut din viata unui om petrecuta in frica indusa,in minciuna,dezinformare,propaganda,inselaciune manipulare,in umilire,in santaj,in boala indusa,in decaderea din drepturile la viata si munca normale?
  Un minut din viata unui om petrecuta in eforturi neobisnuite( nesolicitate si nedorite),dar necesare pentru a infrunta, a rezista si lupta impotriva propagandei/minciunii/manipularii/santajului discriminarii/atentatelor repetate la libertatea si drepturile la viata normala a fiecarui om?!
  Un minut!...inmultit cu cat ?...2-3 ani x 365 de zile x 24 de ore x 60 de minute ?..e de la caz la caz.
  Dar,CAT COSTA UN MINUT DIN RESTUL VIETII pe care nu au mai apucat sa il traiasca cei care au fost invinsi de minciuni/dezinformari,frica,de boli(avute si/sau induse)?
  Ce si cat anume pot rascumpara/compensa/repara banii din despagubiri?Si,in cat timp?...cu mentiunea ca timpul de obtinere a despagubirii este tot pe si din timpul celor pagubiti.
  Este o victorie.Putin compensatorie sau deloc ...daca intrebi un parinte care si-a pierdut copilul si/sau un tanar nenorocit pe viata.
  Daca daunele economice/materiale se pot evalua in bani,daunele provocate in viata si sanatatea unui om,nu au pret.
  Banii nu redau viata.Nici timpul.Nici sanatatea...eventual,o "carpesc".
  Despagubirile reale si reparatoare se vor obtine doar cand se va face o evaluare reala a tuturor pagubelor de orice natura si acestea se vor asuma sincer si integral de catre toti cei responsabili pentru provocarea/sustinerea/impunerea lor.
  Atunci si numai atunci,viata si sanatatea unui om..a oricarui om, va pretui mult mai mult decat....2 mici si o bere.
  Este o victorie in curs de infaptuire.
 • Madmax87778 20.11.2022 01:48
  E fix degeaba pentru că jegurile la G20 împreună cu OMS au pus la cale marea japcă săpt asta..revine Certif verde dar cu îndrumarea OMS de data asta.. așa că e groasă rău de tot!
  https://expose-news.com/2022/11/18/g20-agenda-2030-global-vaccine-passports/
 • INJECTIA FINALA 20.11.2022 17:41
  Dacă și alte tari vor cunoaste sentințe similare, apare posibilitatea apariției unui front mondial al rezistentei SI JUDICIARE împotriva abuzurilor și crimelor ocultei sataniste ce vrea puterea absoluta, gulagul digital.
 • Rusi 22.11.2022 21:19
  Acum asteptam judecarea si condamnarea celor vinovati la puscarie pentru crime in frunte cu Arafat si Citu.
Ultima oră

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România