Lucian Viziru, un actor de 45 de ani care s-a filmat vaccinându-se în iulie doar ca să-i poată ironiza pe antivacciniști scuipând cipuri în farfurie, ȘI-A PETRECUT REVELIONUL ÎN SPITAL cu probleme la inimă. I s-a întors cipul înapoi?

De Părău Vlad  /  

Foto: captură YouTube

Foto: captură YouTube

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ARTICOL APĂRUT PE 3 IANUARIE 2022 ȘI REPUBLICAT LA EXACT UN AN ÎN SERIA REMEMBER PLANDEMIA. LUCIAN VIZIRU S-A ÎNSCRIS AUTOMAT PE LISTA VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA.
 
Actorul Lucian Viziru, care pe 1 iulie 2021 s-a filmat vaccinându-se cu serul experimental Covid în Germania ca să ridiculizeze teoria „cipului din vaccin” și posibilele efecte adverse - printre care unele chiar de natură cardiacă -, a anunțat luni, 3 ianuarie 2022, că e „suspect de infarct”, că stă din 31 decembrie în Spitalul de Urgență Floreasca din București și că „vrea acasă”. Adică și-a petrecut Revelionul într-un mod cu totul neașteptat, cu artificii interne ARNm. Iată clipul în care brava pe tema vaccinării „sigure și eficiente”, arătând că n-are cipuri în organism și n-a primit bani ca să meargă să se injecteze. VIDEO: 
 
 
Vestea proastă pentru cei ca el e că atunci când un serviciu sau produs ți se oferă gratuit, înseamnă că marfa ești chiar tu: corpul tău, sănătatea ta, autonomia ta personală. Chiar dacă poate că nu conștientizează încă legătura, iată că a ajuns să sufere 6 luni mai târziu de simptome similare cu faimoasele miocardite sau pericardite recunoscute cu jumătate de gură de producătorii de seruri cu ARN mesager ca efecte adverse „rare” cauzate de „vaccinul” Covid.  
 
„Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Adică Revelionul mi l-am făcut aici, în spital. Da, sunt un norocos...

Suspiciunea care era la început, s-a crezut că am făcut infarct în primă fază pentru că am avut dureri mari în capul pieptului și pentru că durerea se ducea undeva în jos pe brațul stâng.

Ulterior s-a zis că nu-i așa, pentru că prima analiză privind inima, enzimele ... au ieșit negative. Totul bine și frumos, urma să ies a doua zi, între timp enzimele astea de care vă vorbeam au ieșit pozitive două zile la rând, ceea ce ducea din nou cu gândul la povestea asta cu infarctul.

Astăzi am fost mutat de pe salonul de terapie intensivă oarecum, unde eram monitorizat în permanență, înapoi în salonul ăsta unde am fost în prima zi. Spre fericirea voastră, bucuria mea, nu știu cât o să mai țină chestia asta și nu știu ce se va întâmpla. Sper să reușesc să plec mâine acasă.

O fi bine, în Spitalul Floreasca m-au tratat foarte frumos și le mulțumesc pe calea aceasta tuturor celor care s-au ocupat de mine, dar vreau și acasă, fraților!”, își descrie Lucian Viziru suferințele pe YouTube

Care, vorba vine, în afară de starea fizică, nu sunt deloc alarmante: singur în salon, baie cu duș în cameră ca la hotel... Mâncarea nu prea îl încântă pe vlogger-ul spitalizat, dar ea arată mult mai bine decât au avut parte alți pacienți pe la spitale din provincie. Și, cu siguranță, mult mai bine decât o farfurie goală în care tocmai a aterizat un cip - ironia lui „fină” la adresa „conspiraționiștilor” din filmarea de vara trecută, după injectarea cu serul experimental Covid.
 
Vedeți și  Lucian Viziru a vomitat cipurile lui Albert Bourla? VIDEO cu șeful Pfizer anunțând la Forumul Economic Mondial pastila electronică cu cip biologic care anunță furnizorul că ți-ai luat doza - EVADARE.RO
 

Că veni vorba de propagandă îndoielnică, oare cum era cu „să nu aglomerăm inutil sistemul sanitar”? Știm, era despre culpabilizarea nevaccinaților. Dar despre cei care s-au injectat cu ser experimental doar ca s-o facă pe durii pe YouTube și apoi să petreacă revelionul prin spitale, s-auzim numai de bine! VIDEO: 


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (38)
  • balaurul de aur 03.01.2022 23:08
    So, it begins! Desi astia care se inchina la vaccin nu prea sint in stare sa observe sensul evenimentelor, capacitatea lor de analiză și sinteză a faptelor sau a informatiilor este foarte aproape de zero;
  • Mircea Dragan 03.01.2023 23:48
    Poate i-a ramas vreun cip prin stomac.... Sper sa dea coltul si jigodia asta!
  • ioansperling 03.01.2022 23:12
    Prostul care nu-i fudul...
    Sincer mi-e mila de fiecare care a facut "vaccinul" si apoi isi vede de viata lui, dar de astfel de specimene mi-e foarte greu sa-mi fie mila sau sa nu ma gandes ca o merita!
    Dumnezeu sa ma ierte!
    Sper totusi sa supravietuiasca si sa fi invatat ceva!
  • LibertateavinedeSus 04.01.2022 00:00
    Una peste alta, e tristă situația. Bășcălia devine tragedie. Tocmai a primit bietul Luci o lecție de Sus. Măcar de-ar pricepe-o! Sa nu fie prea târziu!
  • AC 04.01.2022 00:02
    ooofff,mai Luciane mai,daca taceai filosof ramaneai si ceva imi spune ca si fara infarct.....sa'ti dea Dumnezeu sanatate sau stiinta in care crezi tu pentru ca nu'mi doresc sa trec prin ce treci tu acum.Multa sanatate baiete iti spun cu toata durerea!N'as fi zis nimic mai ales acum cand esti intr'o situatie grea dar pentru ca ai ales sa faci publica intepatura trebuie sa suporti si reactiile publice.Oricum,sunt mai putin daunatoare decat reactiile adverse ale serului pe care l'ai injectat indemnand si pe altii s'o faca.Poate revii cu o alta postare prin care sa atragi atentia celor care nu s'au 'imunizat' inca ...Inca ceva;vad ca a doua melodie din clipul tau se cheama 'disco heart'....well,wish you a healthy heart my friend.
  • Patriot Roman 04.01.2022 00:20
    Dnu. Vlad Parau a sintetizat corect! Cind o marfa sau un serviciu ti se ofera gratis inseamna ca marfa esti chiar tu! Propaganda media a reusit- am vzt medici,cadre medicale innebuniti sa-si faca vaxxu,plus multi care l-au facut ca aveau incredere in indemnurile de la tv de la diversi! Adica aveau incredere in johannis,arafat ,prelipceanu,ctp, chireac,etc.Vaxxerii care ne ironzau pe noi antivaxx,acu suporta consecintele,,ironiei" lor,ca sa nu zic prostiei lor! La multi ani baiii ! Acu care o mai supravietuii la ce ne asteapta anul asta..
  • Orizont 04.01.2022 00:25
    Ar fi normal acum , ca tot a inteles ce se intampla, sa denunte vaxx-ul si mizeria propagandistica pe care a girat-o.
  • Mirror 04.01.2022 00:57
    Cum s-ar zice, s-a injectat de bună voie și nesilit de nimeni în Germania, iar reacțiile adverse și le tratează in România...
    Mai se și laudă cu standardul oferit la Spitalul Floreasca care este asigurat și din contributia celor 65% nevaxinati. E corect nu? Bașca aglomerarea sistemul medical românesc și așa precar, doarvpt că el a avut chef de o distractie masochistă.
    Interesant cum în clipul făcut în bășcălie, recunoaște totuși că îi este frică de reacțiile adverse si totuși se duce la înțepat...
    Iar acel conațional întâlnit în sala de asteptare a clinicii i-a zugravit mai în glumă, mai în serios și perspectiva de viață, încă vreo 2ani ...
  • Catalin1972 04.01.2022 05:51
    Trebuie sa admitem totuși ca ,deși a făcut infarct ,a făcut doar la inima,la cord nu are nimic (pentru mai multe detalii ,vorbiți cu specialistul Gheorghiță)
  • Lucia Niculae 04.01.2022 11:22
    :)))
  • Andrei Serban 04.01.2022 06:39
    Lui și altor propagandiști ai vaccinării li se potrivește zicala 'prostul nu e prost destul până nu e și fudul' și zicala 'prostia și mândria se plătesc '.
  • Boboleanu 04.01.2022 08:18
    Se duce pralea pe copca! Chiar daca scapa acum, nu-l vad bine cu boala de inima de la 45 de ani. Urmarisem clipul lui acum 5 luni si-mi venea sa-l strang de gat. Cu siguranta cativa prosti s-au vaccinat din cauza lui. Acum cred ca-s cufuriti toti cand au vazut ca asta a facut infarct. Am o vecina de 79 de ani, s-a vaccinat cu 3 doze si acum vrea sa o faca pe a patra ca sa ia suta de lei promisa de guvern. Asta macar e un motiv sa te vaccinezi in capul ei, dar tu, om tanar sa te injectezi si sa influentezi si pe altii fara niciun motiv, meriti sa-ti plesneasca ceasul.
  • Andrei Molnar 04.01.2022 18:51
    "Cu siguranta cativa prosti s-au vaccinat din cauza lui" acei cativa de care vorbesti cu ce ordine de marime cuantifici? cati digiti? suna prea frumos ce spui tu acolo! - dar cred ca karma lui este mult mai serios incarcata! merge si zicala "cum iti asterni asa vei dormi!"
  • Rusi 04.01.2022 09:47
    Anul asta ȘI-A PETRECUT REVELIONUL ÎN SPITAL, anul viitor la cimitir.
  • Noe 04.01.2022 12:13
    În primul rând, La Mulți Ani România cu tot cu dragii mei români de pretutindeni!
    Despre fraierică ăsta de Viziru, a uitat să scrie pe Fbk cât de norocos este că s-a înțepat, pt că altfel, în loc de bătaia de joc la corason, s-ar fi putut alege cu nasul înfundat, pt vreo trei zile. Prostul dacă nu-i fudul...
  • Cosmin32 04.01.2022 14:15
    Vaxx este un: Parazitism tehnologic: Rețea de nanosenzori fără fir pe bază electromagnetică (13 decembrie 2021)

    "Dacă... ai fost vaccinat, trebuie să știi că ai, în interiorul corpului tău, artileria de nano-senzori, nano-routere nanotehnologice care .... provoacă o rețea neuronală artificială care o va înlocui pe cea naturală."

    Traducere: sistemul tău nervos natural, uman, este înlocuit cu unul artificial.

    Rumble - Mai multe informații: https://www.orwell.city/2021/12/technological-parasitism.html

    La Quinta Columna a comentat o lucrare care are o legătură directă cu construcția nano-rețelei care face ca inoculatii să genereze adrese MAC.

    La Quinta Columna și oamenii de știință care colaborează cu aceasta își aprofundează zilnic cunoștințele pe tema nanotehnologiei care este inoculată în populație.

    În cadrul celui mai recent program, biostatisticianul Ricardo Delgado a comentat o lucrare care are o legătură directă cu construcția nano-rețelei care face ca inoculatele să genereze adrese MAC.

    Mai multe detalii despre această cercetare, în videoclipul următor, pe care Orwell City îl aduce cu această ocazie.

    TRANSCRIERE

    Ricardo Delgado: "Rețeaua de nanosenzori fără fir pe bază electromagnetică: arhitectură și aplicații".

    Aici ne apropiem foarte mult de tot ceea ce a descris Mik Andersen - care este pseudonimul unui mare om de știință - pe blogul Corona2Inspect când a identificat toate modelele din literatura științifică cu modelele găsite în vaccinul Pfizer - pe care Dr. Campra l-a analizat deja -, pe baza imaginilor.

    Dacă nu știi și ai fost vaccinat, trebuie să știi că ai, în interiorul corpului tău, artileria de nano-senzori, nano-routere nanotehnologice care, pe de o parte, vor colecta toți markerii electrofiziologici biomedicali ai persoanei și, pe de altă parte, vor provoca o rețea neuronală artificială care o va înlocui pe cea naturală. Prin urmare, apar comportamente ciudate sau, dacă ești vaccinat, s-ar putea să te simți deosebit de ciudat. Vorbim, dacă vreți, de parazitism tehnologic. Bineînțeles, realizat cu oxid de grafenă.

    O să măresc imaginea. Să ne uităm la această lucrare. În acest articol se spune: "Progresele recente în domeniul nanomaterialelor și al nanotehnologiei au deschis calea pentru construirea de dispozitive integrate de dimensiuni nanometrice".

    Aici vă spun că nanotehnologia a parcurs un drum considerabil de lung, pe spatele societății civile, pentru a ajunge să facă acest lucru cu ea.

    "Denumite nano-noduri."

    Din păcate, medicii noștri nu au absolut nicio cunoștință despre acest lucru. Și totuși, ei au fost puși în postura de cei mai mari purtători de cuvânt în lumea vaccinologiei.

    "Aceste nano-noduri sunt compuse din nano-procesor, nano-memorie, nano-baterii, nano-emițătoare, nano-antenne și nano-senzori care funcționează la nivel nanometric. Acestea pot îndeplini sarcini simple, cum ar fi detectarea, calculul și acționarea. Interconectarea dintre microdispozitive și nano-anodozități/nano-senzori a permis dezvoltarea unui nou standard de rețea numit Wireless Nano-Sensor Network (WNSN). Această lucrare oferă o analiză aprofundată a rețelei de nano-senzori fără fir (WNSN), a arhitecturilor sale, a domeniilor de aplicare și a provocărilor care trebuie abordate, identificând în același timp oportunitățile de implementare a acesteia în diverse domenii de aplicare."

    Cu alte cuvinte, este vorba despre nanotehnologie care recreează tehnologia de comunicare pe care o cunoaștem deja. Dar, în acest caz, în interiorul corpului. Vorbim despre nano-comunicații. Și acesta este vaccinul, doamnelor și domnilor. Vaccinurile Pfizer, AstraZeneca, Moderna și Janssen. Toate acestea sunt nanotehnologii pentru nano-comunicații. Deci emiteți, cei vaccinați, o adresă MAC în tehnologia wireless Bluetooth. Dar primiți, de asemenea, semnale ca și cum ați fi un router.

    Puteți verifica în orice moment. Ei bine, aici este PDF-ul și îl puteți descărca. https://www.researchgate.net/publication/348355577_Electromagnetic-Based_Wireless_Nano-Sensors_Network_Architectures_and_Applications
    Bineînțeles, materialul care apare aici... Trebuie să apară undeva. Este același material vechi. Iată-l aici.

    "Antene, în special cele bazate pe grafenă." Poți să-l citești? O să-l evidențiez aici. Să vedem dacă mă lasă să o fac. "Grafene." Aici este. Vezi? Nu putea fi altfel.

    Înțelegi de ce vor să ascundă grafenul găsit în vaccinuri? Sau magnetismul sau biomagnetismul pe care grafenul îl provoacă la persoanele vaccinate? Înțelegi, nu-i așa? Ei neagă ca orice criminal. În mod logic, ceea ce ar trebui făcut este să-i băgăm pe toți acești oameni în închisoare.

    Sursa: https://www.orwell.city/2021/12/technological-parasitism.html

    TINP: Primul care ar trebui să ajungă la închisoare ar trebui să fie TRUMP. El a finanțat injecțiile la nivel mondial prin GAVI, folosind banii contribuabililor americani și a adus Operațiunea Warp Speed.
  • Cosmin32 04.01.2022 14:16
    O femeie îl confruntă pe Justin Trudeau într-un forum public: "Ne-ați vândut globalismului - Ce facem cu trădătorii din Canada? Înainte îi spânzuram!"

    de Brian Shilhavy
    Editor, Health Impact News

    A ieșit la iveală un clip video filmat în Canada, la un forum public, în care o femeie din public se adresează premierului canadian Justin Trudeau și spune:

    Ne-ați vândut globalismului. Nu lucrați pentru Canada. Lucrezi pentru partenerii tăi globaliști.

    Mă întreb cât de mult vă plătesc aceștia pentru a trăda Canada?

    Ce facem cu trădătorii din Canada, domnule Trudeau?

    Obișnuiam să-i spânzurăm. Îi spânzuram pentru trădare.

    Iar dumneavoastră ne faceți același lucru acum. Știm ce faceți.

    Acest video este pe canalul nostru Bitchute, dar și pe canalul nostru Telegram.

    https://seed132.bitchute.com/HlyeDvlqcVJm/qLbPKUMR3spy.mp4


    Se zvonește de ceva vreme că Justin Trudeau este de fapt fiul bastard al lui Fidel Castro. Un bilet de adio lăsat de fiul cel mare al lui Fidel Castro, Fidel Castro Diaz-Balart, ar fi confirmat acest lucru.

    Există fotografii (a se vedea mai sus) care îl compară pe Justin Trudeau cu un tânăr Fidel Castro, precum și dovezi că mama lui Justin Trudeau, Margaret Trudeau, a fost în Havana, Cuba, cu nouă luni înainte ca Justin să se nască. (Sursa.) (Notă: De la publicare, această sursă vine acum cu un avertisment de securitate. Iată încă unul, și încă unul).

    Este încurajator să vedem că cetățenii încep să vorbească împotriva tiranilor și a globaliștilor care au provocat atât de multă moarte și distrugere.

    Dar a vorbi nu este suficient pentru a-i opri.

    Așa cum am scris anterior, ar putea fi necesare execuții publice, iar acest lucru NU trebuie să se întâmple prin vigilantism. Există un precedent legal în SUA în ceea ce privește procesele rapide și execuțiile rapide efectuate împotriva criminalilor la nivel de comitat. A se vedea:

    Dacă ceea ce a spus această femeie este corect, se pare că există un precedent legal pentru acest lucru și în Canada.

    Trebuie să continuăm să numim criminalii în public în acest fel. Vă garantez că le bagă frica în suflet. Noi nu trebuie să ne temem de ei!

    Numai ca felul vostru de a trăi să fie vrednic de Evanghelia lui Hristos... să stați tari într-un singur duh, cu un singur gând, luptând cot la cot pentru credința Evangheliei, și să nu vă speriați în nimic de adversarii voștri. Acesta este un semn clar pentru ei de distrugere a lor, dar și de mântuire a voastră, și aceasta de la Dumnezeu. (Filipeni 1:27-28)

    Sursă: vaccineimpact.com/2021/woman-confronts-justin-trudeau-in-public-forum-you-sold-us-out-to-globalism-what-do-we-do-with-traitors-in-canada-we-used-to-hang-them/
  • Cosmin32 04.01.2022 14:16
    Fostul proprietar al UFC, Dana White, dovedește că narațiunea mass-media despre tratamentele cu Covid este o minciună absolută... puteți învinge Covid cu remedii naturale și ivermectină

    Dana White Jr. este președintele Ultimate Fighting Championship (UFC), întreprinderea sportivă cu cea mai rapidă creștere de pe planetă și cea mai mare organizație de arte marțiale mixte din lume, devenită în prezent o ligă proprie de miliarde de dolari. White însuși valorează o jumătate de miliard de dolari, iar acum s-a dus și a făcut "inimaginabilul". El a vindecat COVID-19 în câteva zile cu remedii naturale și cu aceeași "formulă" pe care a folosit-o și superstarul podcastului Joe Rogan. Hollywood-ul și mass media au sărit în ring (joc de cuvinte) și s-au năpustit asupra celor doi cu toată forța, cu intenția de a le distruge credibilitatea, înainte ca milioane de americani să își dea seama exact cum să învingă escrocheria fără vaccinuri.

    Oameni celebri și oameni de afaceri de ultra-succes care nu se aliniază la povestea vaccinului Covid sunt defăimați în presă

    În urmă cu câteva săptămâni, Dana White și familia sa au fost testați cu toții pozitiv pentru Covid (ceea ce nu înseamnă că toți l-au avut, deoarece se știe că testele PCR dau rezultate fals-pozitive). Ei au făcut carantină pentru a fi foarte siguri în această privință. De asemenea, White l-a susținut pe Trump în 2016 la Convenția Națională Republicană, așa că MSM-ul de știri false îl disprețuiește deja.

    La fel ca milioane de alți americani care au primit vaccinurile Covid, Dana White a luat totuși Covid. Acest lucru s-a întâmplat în timpul unei călătorii de Ziua Recunoștinței în Maine, bănuiesc ei. Cadranul de nord-est al Statelor Unite pare să fie plin de "cazuri de descoperire" de Covid, inclusiv variantele Delta și Moronic (Omicron).

    Așadar, Dana White l-a chemat pe amicul său Joe Rogan și a făcut ce a făcut Joe pentru a învinge Covid destul de ușor. Aaron Rodgers, fundașul echipei Green Bay Packers, l-a sunat și el pe Joe Rogan și a urmat sfaturile primite de Joe de la experții în sănătate. Dana White a luat anticorpi monoclonali, perfuzie cu NAD, ivermectină și o perfuzie cu vitamine. La scurt timp după aceea, White a spus că s-a simțit ca "un milion de dolari" și l-a învins pe Covid. El a spus că și-a recăpătat gustul și mirosul în decurs de 24 de ore.

    Majoritatea americanilor NU cunosc numeroasele beneficii ale terapiei cu "picături" de NAD

    Vă întrebați de ce majoritatea americanilor nu știu despre aceste metode sigure de a învinge Covid? Pentru că ele funcționează și sunt ieftine, iată de ce. Terapia regenerativă NAD este simplă și convenabilă, în care persoana poate sta pe un scaun și poate citi, naviga pe internet sau se poate uita la un film în timp ce i se administrează picătura prin perfuzie (timp de aproximativ 90 de minute).

    La nivel celular, terapia NAD IV livrează coenzima oxidată direct în fluxul sanguin, permițând ca o cantitate mai mare din coenzima vitală să fie absorbită de organism, ocolind sistemul digestiv care, altfel, ar descompune o mare parte din eficacitate înainte de a ajunge la celule.

    Se știe că NAD îmbunătățește cogniția, reduce durerea, stimulează energia, revigorează funcția neurologică, reduce inflamația și întârzie apariția bolilor cardiovasculare și metabolice. De fapt, nivelurile scăzute de NAD au fost legate științific de boala ficatului gras și de diabet, dar spitalele și majoritatea medicilor din America nu au voie să le spună pacienților lor despre acest lucru sau să îl folosească pentru Covid, deoarece funcționează. În medicina occidentală sunt permise doar mijloace inutile de abordare a Covidului, cum ar fi injecțiile de terapie genică (care aduc doar probleme vasculare și imunitare), Remdesivir (care paralizează funcția renală), măști care provoacă infecții bacteriene și injecții de rapel care vor agrava tulburarea ADE (tulburare de accentuare a deficienței autoimune).

    Dana White nu este anti-vaccin, deci cum îl va degrada mass media și va spune că este un ciudat anti-știință, când el a primit deja injecțiile Covid? Iată-l pe White comentând situația:

    "Ascultați, sunt vaccinat. Nu e ca și cum aș fi un nebun anti-vax, un teoretician al conspirației anti-vax sau ceva de genul ăsta, dar Rogan este un tip foarte strălucit, un tip foarte inteligent care vorbește cu cei mai buni și mai inteligenți oameni de acolo. Iar eu nu cred în această poveste. Nu cred foarte mult în această poveste. Dar știi ce, la sfârșitul zilei, (Jim)? Este o țară liberă."

    Pentru cele mai fiabile știri de adevăr despre sănătate și siguranță de pe internet, acordați-vă la Pandemic.news pentru a afla cum să faceți față cât mai bine mandatelor guvernamentale Covid.
  • Cosmin32 04.01.2022 14:17
    Studiu: Cel puțin 400.000 de oameni din America au murit din cauza "vaccinurilor" cu covid

    Cercetătorii de la Universitatea Columbia au descoperit că adevăratul număr de decese cauzate de "vaccinarea" cu coronavirusul Wuhan (Covid-19) este substanțial mai mare decât cifrele oficiale ale Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA.

    CDC susține că doar 20.000 de persoane au murit în urma injecțiilor cu gripă Fauci, dar factorul de subraportare al Columbia estimează că un număr de 20 de ori mai mare decât această cifră, sau aproximativ 400.000 de decese, este mult mai corect.

    Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (Vaccine Adverse Event Reporting System - VAERS), o bază de date guvernamentală privind leziunile provocate de vaccinuri, indică în prezent aproximativ 20.000 de decese și aproape 103.000 de spitalizări în urma injecțiilor cu virusul chinezesc. În total, la data de 3 decembrie, există aproape 1.000.000 de evenimente adverse înregistrate în legătură cu injecțiile.

    Problema cu VAERS este că acesta surprinde doar un procent foarte mic - chiar și unu la sută - din leziunile și decesele cauzate de vaccinuri. Din această cauză, oamenii de știință folosesc adesea multiplicatori pentru a estima numărul real. (CONEXIUNE: Multe dintre decesele legate de vaccinurile cu covid nici măcar nu sunt autopsiate).

    Un rezumat al acestui ultim studiu privind decesele cauzate de injecția de covidiu explică faptul că "estimările exacte ale ratelor de evenimente adverse grave și de deces induse de vaccinul COVID sunt esențiale pentru analizele raportului risc-beneficiu ale vaccinării și ale rapelurilor împotriva coronavirusului SARS-CoV-2 la diferite grupe de vârstă".

    Pentru cercetare, oamenii de știință de la Columbia au folosit variația regională a ratelor de vaccinare pentru a prezice mortalitatea din toate cauzele și decesele non-covidice în perioadele de timp ulterioare. Acest lucru s-a bazat pe două seturi de date independente, disponibile public, din Statele Unite și Europa.

    Aceștia au constatat că, la mai mult de șase săptămâni de la injectare, vaccinurile împotriva covid au avut o corelație negativă cu mortalitatea. Cu toate acestea, în termen de cinci săptămâni, injecțiile au prezis mortalitatea din toate cauzele în aproape toate grupele de vârstă cu un "model temporal legat de vârstă, în concordanță cu lansarea vaccinului în SUA".

    "Comparând rata mortalității vaccinale estimată în cadrul studiului cu rata raportată de CDC, cercetătorii au concluzionat că decesele VAERS sunt subraportate de un factor de 20, ceea ce este "în concordanță cu prejudecata cunoscută de subestimare a VAERS"", a relatat WND.

    Pe baza acestor constatări, echipa de la Columbia a declarat că riscurile asociate cu injecțiile cu virusul chinezesc, inclusiv cele de rapel, "depășesc beneficiile la copiii, adulții tineri și adulții în vârstă cu risc profesional scăzut sau cu expunere anterioară la coronavirus".

    Aceștia au subliniat, de asemenea, că există o "nevoie urgentă de a identifica, dezvolta și disemina diagnostice și tratamente pentru leziunile provocate de vaccinuri care afectează viața".

    Adevăratul număr de decese cauzate de vaccinul covidic ar putea fi, de fapt, mai mare de 820.000

    Se pare că rezultatele studiului din Columbia ar putea reprezenta o subestimare majoră. Numărul real al deceselor cauzate de injecțiile cu virusul chinezesc ar putea fi mai mult decât dublu chiar și față de cifra de 400.000.

    Steve Kirsch, directorul executiv al Vaccine Safety Research Foundation (VSRF), a efectuat recent o analiză care a comparat ratele de anafilaxie publicate într-un studiu cu rata găsită în VAERS. Pe baza acesteia, Kirsch estimează că numărul real de decese cauzate de vaccinuri este de aproximativ 41 de ori mai mare, adică în jur de 820.000.

    Utilizând datele de denunțare de la CMS (Centers for Medicare and Medicaid Services), analiza lui Kirsch a ajuns la un factor de subraportare de 44,64, ceea ce sugerează că numărul de decese ar putea fi chiar mai mare de 820.000.

    Apropo, acest număr este mai mare decât numărul oficial atribuit doar la "covid" - și știm cu toții că acest număr este foarte umflat, deoarece în zilele noastre totul este contabilizat ca fiind un "deces de covid".

    Cu alte cuvinte, numărul de decese cauzate de "vaccinuri" este mult mai mare decât numărul de decese cauzate de virusul real (presupunând că există unul).

    "Probabil pentru că o autopsie reală ar dezvălui că proteina spike este o versiune sintetică a HIV, XMRV's, SIV, Hepatita C, cu o colecție neobișnuit de mare de oxid de grafenă în creier și puncte de coagulare", a scris un comentator la Natural News despre motivul pentru care se fac puține autopsii, dacă nu chiar niciuna.



    Surse: WND.com
    NaturalNews.com
  • Cosmin32 04.01.2022 14:17
    Clinicile de fertilizare in vitro spun că avorturile spontane și alte anomalii de reproducere au crescut vertiginos imediat după ce au fost lansate "vaccinurile" covid

    Începând cu luna martie a acestui an ( 2021 ), clinicile de fertilizare in vitro (FIV) au înregistrat o creștere masivă a numărului de avorturi spontane și a altor probleme grave, toate acestea provenind, se pare, din cauza "vaccinurilor" cu coronavirusul Wuhan (Covid-19).

    Antreprenorul american Steve Kirsch spune că un "informator" i-a spus că ratele de avorturi spontane s-au dublat practic de când injecțiile "Operation Warp Speed" au fost declanșate de Donald "părintele vaccinului" Trump.

    O doctorandă a fost adusă în clinica unde se pare că lucrează informatorul, sarcina ei fiind aceea de a analiza "toate variabilele posibile" care ar fi putut avea un impact asupra acestei creșteri rapide - toate variabilele posibile, cu excepția uneia, se pare.

    INJECTIILE din cadrul Operațiunii Warp Speed au fost complet excluse din investigație, ceea ce a determinat-o pe doctorandă să afirme că "nimic nu era comun" la toate aceste femei. Practic, ea a concluzionat că fenomenul este o "întâmplare" fără explicații.

    Există totuși un mare elefant în cameră, și anume vaccinurile. Problemele clinicilor de fertilizare in vitro s-au intensificat cu adevărat chiar în momentul în care vaccinurile au început să fie promovate de falsul "președinte" Joe Biden.

    Un raport de 42 de pagini realizat de Health Independence Alliance explică faptul că, din cauza vaccinului, rata avorturilor spontane a sărit de la 28% la 40%, o creștere de 43%.

    Raportul conține, de asemenea, povești detaliate despre dizabilități, decese și o gamă largă de alte evenimente adverse care provin în mod clar din injecții.

    "Concluzie: Vaccinurile ar trebui să fie oprite imediat", scrie Kirsch despre concluziile raportului.

    Lucrătorii FIV depistează acum "contaminanți necunoscuți" în puțurile de embrioni

    Din martie până în mai, rata avorturilor spontane a crescut de fapt cu peste 50 la sută. Lucrătorii clinicii spun că nu au mai văzut așa ceva până acum, iar totul s-a întâmplat imediat după ce au fost eliberate injecțiile.

    Rețineți că clinicile de FIV nu urmăresc statutul de vaccinare al nimănui. Din punctul lor de vedere, vaccinurile sunt complet "sigure și eficiente", așa că nici măcar nu sunt luate în considerare atunci când vine vorba de urmărirea schimbărilor în modelele de reproducere.

    Chiar și așa, au existat câteva schimbări foarte bruște care au avut loc imediat ce milioane de americani și-au suflecat mânecile pentru a "Construiti mai bine" (6uild 6ack 6etter), așa cum se numește agenda post-plandemică a lui Biden.

    "O femeie donase în mod foarte fiabil 30 sau mai multe ovule de fiecare dată când venea, care produceau între 5 și 8 embrioni", scrie Kirsch despre un caz specific. "În luna mai, ea a primit a doua injecție de vaccin și a venit să doneze câteva săptămâni mai târziu".

    "Clinica a fost șocată: Toți embrionii se opriseră când au fost verificați în ziua 5. Niciunul dintre ei nu ajunsese în stadiul în stadiul în care se formează trophectodermul. Mi s-a spus că acest tip de lucru este exact ceea ce te aștepți de la vaccin."

    Există, de asemenea, "contaminanți necunoscuți" care se pare că au fost depistați în puțurile cu embrioni. Prezența acestor contaminanți a început cu adevărat să se intensifice în jurul lunii august, relatează Kirsch.

    În ciuda tuturor acestor lucruri, clinicile de FIV nu raportează public aceste probleme. În schimb, denunțătorii interni sunt nevoiți să iasă la înaintare pentru a vărsa informația, deoarece superiorii lor și companiile care îi angajează se pare că vor să țină adevărul sub tăcere.

    "Ce fel de medici practicieni ar permite cuiva să folosească o clinică de FIV fără date de siguranță privind injecțiile care modifică genele?", a întrebat un cititor de la Kirsch's Substack. "Cu siguranță este vorba de malpraxis".

    "Acest lucru tocmai mi s-a întâmplat mie și soției mele săptămâna trecută", a scris un altul.

    "Am avut 12 embrioni buni în ziua 3 - totul arăta grozav. Apoi dezvoltarea s-a oprit. În ziua 5, niciunul nu progresase până la un punct satisfăcător. Suntem amândoi tineri, sănătoși, etc. Eu sunt un unvaxxed murdar. Ea a făcut 2 injecții de Pfizer în această primăvară".

    Mai multe știri de ultimă oră despre injecțiile cu virusul chinezesc pot fi găsite pe ChemicalViolence.com.

    Sursele pentru acest articol includ:

    SteveKirsch.substack.com

    Yahoo.com

    Drive.Google.com

    NaturalNews.com
  • Cosmin32 04.01.2022 14:18
    Lucrarea științifică Lancet DISTRUGE falsa narațiune a vaccinurilor împotriva covirușilor și dezvăluie că cei vaccinați PERPETUĂ pandemia
    21/12/2021 / De Ethan Huff

    Încă de la începutul pandemiei, lumii i s-a spus că "vaccinarea" cu o injecție în cadrul Operațiunii Warp Speed va "vindeca" coronavirusul Wuhan (Covid-19). Au trecut însă aproape doi ani, iar exact opusul se dovedește a fi adevărat.

    O nouă scrisoare a cercetătorului Günter Kampf care a fost publicată în The Lancet aruncă în aer câteva găuri majore în povestea injecțiilor mainstream, una dintre cele mai mari fiind aceea că injecțiile Fauci împotriva gripei nu opresc răspândirea așa cum se pretinde.

    De fapt, se pare că există o răspândire mai mare a bolii și a morții în rândul celor care au făcut injecțiile în conformitate cu orientările guvernamentale, în comparație cu cei care și-au lăsat sistemul imunitar să lupte singur cu boala în mod natural.

    Potrivit lui Kampf, relevanța epidemiologică a celor complet vaccinați "este în creștere", pe baza celor mai recente date. În cel mai bun caz, injecțiile nu oferă niciun fel de protecție. În cel mai rău caz, ele îi fac pe cei care le iau mai predispuși la un rezultat negativ pentru sănătate.

    "În Marea Britanie, a fost descris faptul că ratele de atac secundar în rândul contacților din gospodărie expuși la cazuri index complet vaccinate a fost similară cu cea a contacților din gospodărie expuși la cazuri index nevaccinate (25% pentru cei vaccinați vs 23% pentru cei nevaccinați)", scrie Kampf.

    "[Douăsprezece] dintre cele 31 de infecții la contacții casnici complet vaccinați (39%) au apărut de la cazurile index complet vaccinate și legate epidemiologic. Sarcina virală maximă nu a fost diferită în funcție de statutul de vaccinare sau de tipul de variantă."

    În Germania, adaugă el, rata de covid simptomatică în rândul celor vaccinați este în creștere. În iulie, aceasta era de aproximativ 16,9% în rândul pacienților cu vârsta de 60 de ani și peste. Începând cu 27 octombrie, această cifră a explodat la 58,9 la sută, "oferind dovezi clare ale relevanței tot mai mari a celor complet vaccinați ca posibilă sursă de transmitere".

    CDC: Județele cele mai puternic vaccinate sunt și cele mai bolnave județe

    Un fenomen similar are loc și în Regatul Unit. Cazurile simptomatice de covid în rândul celor complet vaccinați sunt în creștere, la fel ca în Israel și în alte părți unde vaccinurile antigripale Fauci sunt administrate pe scară largă.

    Centrele americane pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) au anunțat recent că patru dintre primele cinci județe cu cel mai mare procent de populație complet vaccinată (84,3-99,9%) sunt județe cu transmitere "ridicată".

    Toate acestea ar sugera că a fi vaccinat înseamnă probabil să te îmbolnăvești sau să răspândești boala altora. Și totuși, povestea oficială este că cei complet vaccinați nu trebuie nici măcar să fie luați în considerare ca o sursă potențială de transmitere.

    "Pare a fi o neglijență gravă să ignori populația vaccinată ca sursă posibilă și relevantă de transmitere atunci când se iau decizii privind măsurile de control al sănătății publice", spune Kampf.

    A continua să numim situația actuală o "pandemie a celor nevaccinați" este pur și simplu falsă, avertizează Kampf. În realitate, este vorba de o pandemie a celor vaccinați, deoarece plandemia ar fi fost deja încheiată dacă toată lumea ar fi ales să rămână nevaccinată.

    "Nu mă aplec în fața bătăușilor care încearcă să mă "stigmatizeze"", a scris un cititor Natural News despre această calificare incorectă a celor nevaccinați. "Iar a fi stigmatizat într-o societate bolnavă este o insignă de onoare, în timp ce a fi bine adaptat este opusul."

    "Cei "vaccinați" sunt cei pe care trebuie să-i evităm", a scris un altul. "Ei sunt cei bolnavi. Ei sunt cei care răspândesc boli. Ei au sisteme imunitare compromise. Ei au 251x încărcătura virală în pasajele nazale și în gât. Nu vă mai lăsați încolțiți și treceți la atac".

    Acest scriitor ar mai adăuga că, da, este timpul ca cei nevaccinați să se ridice în picioare cu îndrăzneală și fără rușine și să se echipeze cu acest tip de cunoștințe pentru a contracara falsurile constante venite din partea mass-media și a guvernului.

    Dacă v-a plăcut să citiți acest articol, veți găsi mai multe ca acesta pe Pandemic.news.

    Sursele pentru acest articol includ:

    TheLancet.com

    NaturalNews.com
  • Cosmin32 04.01.2022 14:18
    Un oficial din domeniul sănătății prezice SFÂRȘITUL pe termen scurt al pandemiei

    'Ne vom recăpăta viața normală în două luni'

    De Bob Unruh
    Publicat în 3 ianuarie, 2022

    Un important expert în sănătate din Danemarca prezice sfârșitul pandemiei COVID-19 și spune: "Vom avea din nou o viață normală în două luni".

    Asta nu înseamnă că COVID-19 va dispărea, explică expertul într-un reportaj din Daily Mail.

    Dar va deveni doar o altă problemă cu care oamenii se confruntă în anumite perioade ale anului.

    Tyra Grove Krause, epidemiologul șef al Institutului de Stat pentru Serum din Danemarca, a explicat la televiziunea daneză 2 că varianta omicron a COVID-19 aduce sfârșitul pandemiei.

    Ea a citat un nou studiu care a spus că riscul de spitalizare în cazul variantei omicron a fost la jumătate față de cel al variantei anterioare delta.

    Acest lucru le dă speranțe oficialilor danezi că pandemia de acolo se va încheia în două luni.

    "Cred că vom avea asta în următoarele două luni, iar apoi sper că infecția va începe să se diminueze și ne vom putea relua viața normală", a declarat ea luni, într-un reportaj publicat în Daily Mail.

    Ea a precizat că cea mai recentă variantă ar putea, de asemenea, să ajute țările din întreaga lume.

    Ea a explicat că, deși studiul arată că omicronul este "aici pentru a rămâne" și se va răspândi pe scară largă în următoarele săptămâni, "când se va termina, vom fi într-un loc mai bun decât eram înainte".

    Infecția răspândită va fi mai puțin gravă și va oferi un nivel semnificativ de imunitate, a explicat ea.

    Daily Mail a relatat: "Danemarca a înregistrat o creștere a numărului de cazuri noi în ultimele săptămâni, iar duminică a înregistrat cea mai mare medie de infecții pe șapte zile, înregistrând o medie de 20.886 în săptămâna precedentă, adică 3.592,74 la un milion de persoane - una dintre cele mai mari rate din Europa".

    "Omicronul va atinge un vârf la sfârșitul lunii ianuarie, iar în februarie vom vedea o presiune în scădere a infecțiilor și o presiune în scădere asupra sistemului de sănătate", a spus ea în interviu. "Dar trebuie să facem un efort în ianuarie, pentru că va fi greu de trecut".

    Planurile bune pentru consumatori includ respectarea unei bune igiene, a distanțării sociale și a altor orientări, precum și rămânerea acasă atunci când sunt prezente simptome.

    De asemenea, Lars Østergaard, medic-șef la Departamentul de boli infecțioase de la Spitalul Universitar din Aarhus, a declarat cu câteva zile în urmă că sfârșitul pandemiei este la vedere.

    "Nu cred că ne vom lua vreodată rămas bun de la corona. Dar ne dorim o imunitate atât de bună în rândul populației - în parte datorită noilor vaccinuri, în parte pentru că oamenii au fost infectați - încât să o putem gestiona ca pe o altă infecție dintre cele pe care le știm că vin mai ales în luna de iarnă", a spus el.

    Șeful Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat recent că este la fel de optimist.

    "Dacă punem capăt inegalității, vom pune capăt pandemiei și coșmarului global prin care am trecut cu toții", a spus el.

    Conținutul creat de Centrul de știri WND este disponibil pentru republicare, fără taxe, pentru orice editor de știri eligibil care poate oferi o audiență mare. Pentru oportunități de licențiere a conținutului nostru original, vă rugăm să contactați licensing@wndnewscenter.org.

    Bob Unruh s-a alăturat WND în 2006, după aproape trei decenii petrecute la Associated Press, precum și la mai multe ziare din Upper Midwest, unde a acoperit totul, de la lupte legislative și sport la tornade și supraviețuitori criminali. El este, de asemenea, un fotograf ale cărui lucrări scenografice au fost folosite în scopuri comerciale.

    https://www.wnd.com/2022/01/health-official-predicts-end-pandemic/
  • Cosmin32 04.01.2022 14:19
    Oficial de top din domeniul sănătății: I-am indus în eroare pe părinți pentru a-i speria să își vaccineze copiii


    'A fost într-adevăr pentru a motiva medicii pediatri și familiile să caute protecția vaccinării'

    De Art Moore
    Publicat în 30 decembrie 2021 la 3:09pm

    Comisarul interimar pentru sănătate al statului New York a recunoscut, în cadrul unei conferințe de presă cu guvernatorul democrat Kathy Hochul, că a indus în eroare părinții cu privire la amploarea spitalizărilor pentru COVID-19 în rândul copiilor, explicând că a evocat temerile legate de o tendință îngrijorătoare pentru a-i "motiva" să își vaccineze copiii.

    Dr. Mary Bassett a recunoscut luni că numărul de copii spitalizați la vremea respectivă din cauza coronavirusului a fost mic, aproximativ 50, și a rămas scăzut.

    "A fost într-adevăr pentru a-i motiva pe pediatri și pe familii să caute protecția vaccinării", a spus ea.

    Bassett a adăugat, totuși, că "acoperirea vaccinală rămâne prea scăzută", susținând că copiii "se infectează cu COVID și unii vor fi spitalizați".

    "Trebuie să creștem vaccinarea copiilor, în special în grupa de vârstă 5-11 ani", a spus ea.

    Bassett, care este complet vaccinată și cu vaccinuri de rapel, a fost testată pozitiv pentru COVID-19, a declarat luni guvernatorul.

    Mulți copii din spital cu COVID-19 includ copii asimptomatici internați din alte motive decât infecția cu virusul, potrivit Dr. Paul Offit de la Spitalul de Copii din Philadelphia.

    Offit, director al Centrului de Educație pentru Vaccinuri al spitalului, a explicat marți, într-un reportaj pentru NBC News, că spitalul testează pacienții pentru COVID-19 indiferent de motivul admiterii lor.

    Acesta a spus că se observă cu siguranță o creștere a numărului de cazuri, dar "nu observăm o creștere a numărului de copii spitalizați pentru COVID sau internați în secția de terapie intensivă pentru COVID".

    https://twitter.com/KeepSchoolOpen/status/1475893919422496775?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1475893919422496775|twgr^|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.wnd.com%2F2021%2F12%2Ftop-health-official-misled-parents-scare-vaccinating-kids%2F

    NOTA EDITORULUI: Anul trecut, medicii, asistentele și paramedicii americani au fost sărbătoriți ca eroi de primă linie în lupta cu o nouă pandemie înfricoșătoare. Astăzi, sub conducerea lui Joe Biden, zeci de mii dintre acești aceiași eroi sunt denunțați drept rebeli, adepți ai teoriei conspirației, extremiști și potențiali teroriști. Împreună cu un număr masiv de polițiști, pompieri, agenți ai Poliției de Frontieră, agenți Navy SEAL, piloți, controlori de trafic aerian și nenumărați alți americani cu adevărat esențiali, toți aceștia sunt considerați atât de periculoși încât merită să fie concediați, cu viețile lor profesionale și personale date peste cap din cauza deciziei lor de a nu fi injectați cu vaccinurile experimentale COVID. Mandatul tiranic al lui Biden amenință să paralizeze societatea americană - de la forțele de ordine la companiile aeriene, de la lanțurile comerciale de aprovizionare la spitale. Deja se întâmplă. Dar vestea bună este că un număr uriaș de "eroi de ieri" ripostează acum - cu curaj și îndrăzneală. Întreaga confruntare epică este prezentată ca niciodată până acum în senzaționalul număr din octombrie al revistei lunare Whistleblower a WND, intitulat "THE GREAT AMERICAN REBELLION: "Nu ne vom supune!". Preluarea puterii COVID-19 declanșează o nouă eră îndrăzneață de sfidare națională"."

    Conținutul creat de Centrul de știri WND este disponibil pentru republicare, fără taxe, pentru orice editor de știri eligibil care poate oferi o audiență mare. Pentru oportunități de licențiere a conținutului nostru original, vă rugăm să contactați licensing@wndnewscenter.org.

    Sursa : www.wnd.com/2021/12/top-health-official-misled-parents-scare-vaccinating-kids
  • Cosmin32 04.01.2022 14:19
    1 milion de leziuni provocate de vaccinul COVID sunt acum raportate în baza de date a CDC

    Senator: "Când vor începe agențiile federale să fie transparente cu americanii?

    De Art Moore
    Publicat în 3 ianuarie, 2022

    Numărul evenimentelor adverse datorate vaccinurilor COVID-19 raportate pe site-ul web al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor a depășit 1 milion.

    Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri, cunoscut sub numele de VAERS, raportează că, până la data de 24 decembrie, au existat 21.002 decese și 110.609 spitalizări cu vaccinul COVID, împreună cu un total de 1.000.227 de evenimente adverse cu vaccinul COVID. Cifrele sunt rezumate pe site-ul independent OpenVAERS.

    Cu toate acestea, mulți medici și oameni de știință cred că cifrele reale sunt mult mai mari. Medicii care au dat în judecată FDA pentru a obține documente legate de studiile clinice pentru vaccinul COVID-19 al Pfizer estimează că cifrele reale sunt de cinci ori mai mari. Un studiu recent condus de un cercetător de la Universitatea Columbia a estimat că cifrele reale sunt mai mari de 20 de ori. Dacă factorul de subraportare este corect, ar însemna că există aproape 400.000 de decese cauzate de vaccinurile COVID-19.

    Senatorul Ron Johnson, R=Wis, care a organizat forumuri în care au fost prezentate mărturiile persoanelor rănite de vaccinurile COVID-19, a remarcat că, dintre decesele raportate la CDC, 30% au avut loc în primele două zile de la vaccinare.

    "Când vor începe agențiile federale să fie transparente cu americanii?", a întrebat el pe Twitter. "De ce continuă să ignore tratamentul timpuriu?".

    Johnson a organizat, de asemenea, audieri în Senat cu privire la suprimarea tratamentelor timpurii pentru COVID.

    Senatorul Ron Johnson
    @SenRonJohnson
    Din păcate, am depășit două etape importante în ceea ce privește VAERS. Peste 1 milion de evenimente adverse și peste 21.000 de decese. 30% dintre aceste decese au avut loc în ziua 0, 1 sau 2 după vaccinare. Când vor începe agențiile federale să fie transparente cu americanii? De ce continuă să ignore tratamentul precoce?

    https://twitter.com/SenRonJohnson/status/1478045946034495494?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1478045946034495494|twgr^|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.wnd.com%2F2022%2F01%2F1-million-covid-vaccine-injuries-now-reported-cdc-database%2F

    În rezumatul studiului din Columbia, cercetătorii notează că "estimările exacte ale ratelor de evenimente adverse severe și de deces induse de vaccinul COVID sunt esențiale pentru analizele raportului risc-beneficiu ale vaccinării și ale rapelurilor împotriva coronavirusului SARS-CoV-2 la diferite grupe de vârstă".

    Departamentul de Sănătate și Servicii Umane al SUA subliniază că un raport VAERS nu reprezintă o documentație care să ateste că s-a stabilit o legătură între un vaccin și un eveniment advers. Cu toate acestea, HHS menționează, de asemenea, că VAERS este un sistem "pasiv" de raportare și că "primește rapoarte doar pentru o mică parte din evenimentele adverse reale". Mulți lucrători din domeniul sănătății au dezvăluit că sunt instruiți de superiorii lor să nu raporteze la VAERS niciun rău cauzat de vaccinurile COVID.

    VAERS este descris ca fiind un sistem de raportare "voluntar", dar HHS spune că furnizorii de servicii medicale "care administrează vaccinurile COVID-19 sunt obligați prin lege, după vaccinare, să raporteze către VAERS" orice erori în administrarea injecțiilor, împreună cu, printre altele, decese și evenimente adverse care pun viața în pericol.

    Cu un deceniu înainte de COVID-19, așa-numitul studiu Lazarus, realizat de cercetătorii de la Harvard, a estimat că VAERS a reprezentat doar 1% din leziunile provocate de vaccinuri.

    Recent, Steve Kirsch, directorul executiv al Vaccine Safety Research Foundation (Fundația pentru cercetarea siguranței vaccinurilor), și alții au efectuat o analiză care a comparat ratele de anafilaxie publicate într-un studiu cu ratele găsite în VAERS. Aceștia au ajuns la concluzia că numărul real de decese cauzate de vaccinurile COVID-19 este de 41 de ori mai mare.

    Site-ul VAERS Analysis a folosit date de la denunțători de la CMS, Centrele pentru servicii Medicare și Medicaid, pentru a ajunge la un factor de subraportare estimat la 44,64.

    Datele FDA ( Administrația pentru Alimente și Medicamente )

    Fișierele obținute de la Food and Drug Administration în noiembrie, prin intermediul unui proces privind libertatea de informare, au înregistrat 158.893 de efecte adverse ale vaccinului Pfizer în primele două luni și jumătate de distribuție, inclusiv 25.957 de incidente de "tulburări ale sistemului nervos".

    Procesul a fost intentat de un grup numit "Public Health and Medical Professionals for Transparency", format din peste 30 de profesori și oameni de știință de la universități precum Yale, Harvard, UCLA și Brown. După cum a relatat WND, în documentele depuse în instanță în decembrie, FDA a propus să i se acorde 55 de ani pentru a face publice toate cele 329.000 de pagini de documente legate de vaccinul Pfizer COVID-19 solicitate de grup. FDA a modificat acum această cerere, solicitând judecătorului o amânare de 75 de ani.

    Unul dintre oamenii de știință implicați în proces este Dr. Peter McCullough, care a devenit un critic deschis al vaccinării universale împotriva COVID-19.

    Într-un interviu recent și lung cu Joe Rogan, prezentatorul unui podcast, el a citat un studiu realizat înainte de COVID de către Dr. H. Cody Meissner de la Școala de Medicină a Universității Tufts, care a constatat că aproximativ 80% din rapoartele VAERS sunt făcute de medici, asistente medicale sau alți profesioniști din domeniul sănătății care cred că un vaccin a cauzat problema. Doar aproximativ 14% sau 15% din rapoarte sunt întocmite chiar de către pacienți.

    McCullough consideră că datele CMS indică faptul că VAERS raportează sub așteptări de aproximativ patru sau cinci ori mai puțin.

    Cu datele CMS, a spus el, "știi când cineva a primit vaccinul și știi când a murit".

    Proporția de pacienți Medicare și Medicaid din populația SUA este cunoscută, motivează el, astfel încât se poate obține o estimare prin extrapolare.

    Un factor de cinci a fost folosit în procesul împotriva FDA, estimând 45.000 de decese în SUA din cauza vaccinurilor COVID-19, în timp ce VAERS a raportat 9.000 la momentul în care a fost intentat procesul.

    NOTA EDITORULUI: Anul trecut, medicii, asistentele și paramedicii americani au fost sărbătoriți ca eroi de primă linie în lupta cu o nouă pandemie înfricoșătoare. Astăzi, sub conducerea lui Joe Biden, zeci de mii dintre aceiași eroi sunt denunțați ca rebeli, teoreticieni ai conspirației, extremiști și potențiali teroriști. Împreună cu un număr masiv de polițiști, pompieri, agenți ai Poliției de Frontieră, agenți Navy SEAL, piloți, controlori de trafic aerian și nenumărați alți americani cu adevărat esențiali, toți aceștia sunt considerați atât de periculoși încât merită să fie concediați, cu viețile lor profesionale și personale date peste cap din cauza deciziei lor de a nu fi injectați cu vaccinurile experimentale COVID. Mandatul tiranic al lui Biden amenință să paralizeze societatea americană - de la forțele de ordine la companiile aeriene, de la lanțurile comerciale de aprovizionare la spitale. Deja se întâmplă. Dar vestea bună este că un număr uriaș de "eroi de ieri" ripostează acum - cu curaj și îndrăzneală. Întreaga confruntare epică este prezentată ca niciodată până acum în senzaționalul număr din octombrie al revistei lunare Whistleblower a WND, intitulat "THE GREAT AMERICAN REBELLION: "Nu ne vom supune!". Preluarea puterii COVID-19 declanșează o nouă eră îndrăzneață de sfidare națională"."

    Conținutul creat de Centrul de știri WND este disponibil pentru republicare, fără taxe, pentru orice editor de știri eligibil care poate oferi o audiență mare. Pentru oportunități de licențiere a conținutului nostru original, vă rugăm să contactați licensing@wndnewscenter.org.

    Art Moore, co-autor al best-seller-ului "See Something, Say Nothing", a intrat în lumea mass-media ca asistent de PR pentru Seattle Mariners și corespondent pentru Associated Press Radio, unde a acoperit sporturile profesionale și universitare. A fost reporter pentru un cotidian din zona Chicago și a fost redactor principal de știri pentru revista Christianity Today și editor pentru Worldwide Newsroom înainte de a se alătura WND la scurt timp după 11 septembrie. A obținut o diplomă de master în comunicare la Wheaton College.

    https://www.wnd.com/2022/01/1-million-covid-vaccine-injuries-now-reported-cdc-database/
  • Cosmin32 04.01.2022 14:20
    Raport guvernamental: 95% din cazurile de omicron sunt în rândul celor vaccinați!

    Agenția germană confirmă, de asemenea, că simptomele sunt în mare parte ușoare sau inexistente

    De Art Moore
    Publicat în 3 ianuarie, 2022

    Un raport al guvernului german a constatat că peste 95% din cazurile raportate de varianta omicron COVID-19 în această țară au fost înregistrate la persoane vaccinate.

    Doar 186 de persoane dintr-un eșantion de 4.206 indivizi care au contractat noua variantă nu erau vaccinate, potrivit unui raport din 30 decembrie al Institutului Robert Koch, relatează Pulsul Național.

    Persoanele vaccinate care au fost testate pozitiv pentru omicron au avut cel puțin două doze. Dintre cei infectați, 28% primiseră o a treia doză sau o injecție de "rapel".

    Aproape 90% din populația germană a primit cel puțin două doze.

    Raportul institutului a documentat, de asemenea, simptomele pentru 6.788 de persoane care au fost infectate și, în cea mai mare parte, nu au fost raportate simptome sau au fost ușoare. În total, 124 de pacienți au fost spitalizați, iar patru persoane au murit.

    Datele, care se aliniază cu alte date și studii, vin pe fondul urmăririi de către președintele Biden a mandatelor federale de vaccinare care se confruntă cu blocaje în instanță. De asemenea, administrația lansează ideea de a impune vaccinarea pentru toate călătoriile aeriene interne.

    Un studiu recent realizat de cercetătorii danezi a constatat că, după 90 de zile, vaccinurile COVID-19 vă vor face să aveți mai multe șanse de a vă infecta cu omicron, nu mai puține.

    Anterior, New York Times a relatat că oamenii de știință au avertizat că un plan al guvernului israelian de a recomanda o a patra doză de vaccin pentru a aborda semnele de scădere a imunității la câteva luni după a treia injecție s-ar putea întoarce împotriva noastră.

    Oamenii de știință au spus, în cuvintele Times, că "prea multe vaccinuri ar putea provoca un fel de oboseală a sistemului imunitar, compromițând capacitatea organismului de a lupta împotriva coronavirusului".

    Câțiva membri ai grupului consultativ al guvernului israelian au ridicat această îngrijorare în ceea ce privește persoanele în vârstă, a declarat Times, care a citat un rezumat scris al discuției obținut de ziar.

    De fapt, într-un interviu din martie 2020 cu directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, consilierul pe probleme de coronavirus de la Casa Albă, Dr. Anthony Fauci, a avertizat asupra posibilelor daune cauzate de persoanele care se infectează cu un virus după ce au fost vaccinate.

    El părea să descrie consolidarea dependentă de anticorpi, un mecanism în care anticorpii nu sunt capabili să neutralizeze un virus, dar în schimb îi sporesc capacitatea de a infecta celulele, agravând boala.

    Cu mult înainte de lansarea vaccinurilor COVID, Fauci sublinia importanța studiilor de siguranță pentru a depista posibilele consecințe nedorite, cum ar fi ADE, despre care a spus în martie 2020 că ar putea dura între un an și un an și jumătate.

    "Dacă vaccinați pe cineva și acesta produce un răspuns de anticorpi, iar apoi este expus și infectat, răspunsul pe care îl induceți sporește de fapt infecția și o agravează?".

    Singurul mod în care se poate afla, a spus el, este "dacă se face un studiu extins, nu pe un voluntar normal care nu prezintă niciun risc de infecție, ci pe oameni care se află într-o situație de risc".

    Dacă acest lucru s-ar întâmpla, a spus el, "nu ar fi prima dată când un vaccin care a arătat bine în testele inițiale de siguranță (testele), de fapt, a înrăutățit starea oamenilor".

    NOTA EDITORULUI: Anul trecut, medicii, asistentele și paramedicii americani au fost sărbătoriți ca eroi de primă linie în lupta cu o nouă pandemie înfricoșătoare. Astăzi, sub conducerea lui Joe Biden, zeci de mii dintre acești aceiași eroi sunt denunțați drept rebeli, adepți ai teoriei conspirației, extremiști și potențiali teroriști. Împreună cu un număr masiv de polițiști, pompieri, agenți ai Poliției de Frontieră, agenți Navy SEAL, piloți, controlori de trafic aerian și nenumărați alți americani cu adevărat esențiali, toți aceștia sunt considerați atât de periculoși încât merită să fie concediați, cu viețile lor profesionale și personale date peste cap din cauza deciziei lor de a nu fi injectați cu vaccinurile experimentale COVID. Mandatul tiranic al lui Biden amenință să paralizeze societatea americană - de la forțele de ordine la companiile aeriene, de la lanțurile comerciale de aprovizionare la spitale. Deja se întâmplă. Dar vestea bună este că un număr uriaș de "eroi de ieri" ripostează acum - cu curaj și îndrăzneală. Întreaga confruntare epică este prezentată ca niciodată până acum în senzaționalul număr din octombrie al revistei lunare Whistleblower a WND, intitulat "THE GREAT AMERICAN REBELLION: "Nu ne vom supune!". Preluarea puterii COVID-19 declanșează o nouă eră îndrăzneață de sfidare națională"."

    Conținutul creat de Centrul de știri WND este disponibil pentru republicare, fără taxe, pentru orice editor de știri eligibil care poate oferi o audiență mare. Pentru oportunități de licențiere a conținutului nostru original, vă rugăm să contactați licensing@wndnewscenter.org.

    Art Moore, co-autor al best-seller-ului "See Something, Say Nothing", a intrat în lumea mass-media ca asistent de PR pentru Seattle Mariners și corespondent pentru Associated Press Radio, unde a acoperit sporturile profesionale și universitare. A fost reporter pentru un cotidian din zona Chicago și a fost redactor principal de știri pentru revista Christianity Today și editor pentru Worldwide Newsroom înainte de a se alătura WND la scurt timp după 11 septembrie. A obținut o diplomă de master în comunicare la Wheaton College.

    https://www.wnd.com/2022/01/government-report-95-omicron-cases-among-vaccinated/
  • Cosmin32 04.01.2022 14:21
    Un studiu al Universității Columbia confirmă că vaccinurile și boosterele NU FUNCȚIONEAZĂ împotriva omicronului

    Un nou studiu al Universității Columbia a constatat că varianta omicron a coronavirusului Wuhan (COVID-19) este "extrem de rezistentă" la vaccinuri. Acest lucru confirmă faptul că vaccinurile nu funcționează împotriva acestei variante, iar administrarea de doze de rapel nu va fi de niciun folos.

    Studiul, publicat la 15 decembrie și intitulat "Striking Antibody Evasion Manifested by the Omicron Variant of SARS-CoV-2", a fost scris de 20 de oameni de știință de la Columbia și de la Universitatea din Hong Kong.

    "O trăsătură izbitoare a acestei variante este numărul mare de mutații de vârf care reprezintă o amenințare la adresa eficacității actualelor vaccinuri și terapii cu anticorpi COVID-19", au scris cercetătorii.

    Cercetătorii consideră că mutațiile "extinse" ale variantei pot "compromite foarte mult" presupusa protecție oferită de vaccinurile COVID-19. Ei cred că varianta poate chiar neutraliza această așa-zisă protecție.

    Studiul a testat probe de sânge de la persoane complet vaccinate cu cele mai mari patru mărci de vaccin COVID-19 din Occident - Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson & Johnson. De asemenea, au studiat persoane care au primit un rapel de la unul dintre cele două vaccinuri COVID-19 cu ARNm.

    Studiul a constatat că a existat o scădere de 21 de ori a cantității de anticorpi neutralizanți desfășurați împotriva omicronului după două doze de vaccin Pfizer. Pentru două doze de Moderna, a fost o scădere de 8,6 ori a numărului de anticorpi.

    În cazul sângelui celor care au fost complet vaccinați cu vaccinurile AstraZeneca și Johnson & Johnson, efectul de neutralizare a fost atât de scăzut încât a fost aproape nedetectabil. Acest lucru confirmă ceea ce mulți au știut de la început, și anume că aceste vaccinuri nu oferă practic nicio protecție împotriva variantei omicronice post-vaccinale. (Legat de acest subiect: S-a constatat că vaccinul J&J produce ZERO anticorpi împotriva variantei omicron... vaccinul este acum lipsit de valoare).

    Rezultatele studiului sunt "în concordanță cu datele clinice emergente privind varianta omicron, care demonstrează rate mai mari de reinfectare și de pătrundere a vaccinului", au notat autorii.

    Este puțin probabil ca rapelurile să fie de ajutor împotriva omicronului

    Atunci când cercetătorii au testat efectul variantei omicron asupra persoanelor care au primit doze de rapel ale vaccinurilor Pfizer și Moderna COVID-19, au constatat că presupusa capacitate de protecție dată de aceste vaccinuri era încă semnificativ mai mică atunci când era pusă în comparație cu varianta omicron.

    "Chiar și o a treia injecție de rapel ar putea să nu protejeze în mod adecvat împotriva infecției omicron", a notat studiul.

    Cercetătorul principal, Dr. David Ho, de la Columbia, a declarat că studiul oferă un avertisment grav în ceea ce privește viitorul COVID-19 și al variantelor sale.

    "Nu este prea exagerat să ne gândim că aceasta [COVID-19] este acum la doar o mutație sau două distanță de a fi panrezistentă la anticorpii actuali", a scris el în studiu.

    Dar, în loc să recomande alternative de protecție împotriva coronavirusului care nu se bazează pe vaccinuri, Ho crede, în schimb, că cercetătorii ca el trebuie să se reunească pentru a afla cum să anticipeze direcția evolutivă a coronavirusului "și să dezvolte agenți care să vizeze elemente virale mai bine conservate". Acest lucru înseamnă crearea de noi vaccinuri.

    Autoritățile de sănătate publică recomandă, de asemenea, ca oamenii să se vaccineze mai mult, în ciuda tuturor dovezilor științifice care arată că acest lucru nu va ajuta. Dr. Anthony Fauci, consilierul medical șef al Casei Albe, a insistat că vaccinările de rapel vor oferi în continuare o protecție extrem de ridicată împotriva spitalizării și a decesului cauzate de varianta omicron.

    "Regimurile noastre de vaccinare de rapel funcționează împotriva variantei omicron. În acest moment, nu este nevoie de un rapel specific variantei", a declarat Fauci în timpul uneia dintre actualizările sale regulate COVID-19, în timp ce îi îndemna pe americani să primească o a treia doză de vaccinuri experimentale și mortale.

    "Dacă nu sunteți vaccinați, trebuie să vă vaccinați pentru a vă diminua vulnerabilitatea, iar dacă sunteți vaccinați, faceți un rapel", a adăugat el.

    Fauci însuși a fost uimit de capacitatea "extraordinară" a variantei omicron de a se răspândi prin comunități, indiferent de statutul de vaccinare. El a dezvăluit că se așteaptă ca în Statele Unite cazurile de COVID-19 omicron să se dubleze la fiecare trei zile.

    "Cu siguranță, ceea ce ne arată [omicronul] în alte țări [este că se răspândește mai repede decât alte variante] și cred că în curând și în țara noastră", a declarat el în timpul unui interviu.

    "Are o capacitate extraordinară de a se transmite eficient și de a se răspândi. Are ceea ce noi numim un timp de dublare de aproximativ trei zile", a continuat el. "Și dacă faceți calculele în acest sens, dacă doar câteva procente din izolate sunt omicron, foarte curând va fi varianta dominantă. Am văzut asta în Africa de Sud, o vedem în Marea Britanie și sunt absolut sigur că asta vom vedea și aici, relativ curând."

    Ascultați acest episod Situation Update din "Health Ranger Report", un podcast realizat de Mike Adams, Health Ranger, care explică cum varianta omicronică post-vaccinală ar putea fi, de fapt, soluția pentru pandemie.

    https://www.brighteon.com/2b2f3406-092b-4bcd-8d6e-69a908271b32

    Surse:

    NYPost.com

    DailyMail.co.uk

    bioRxiv.org [PDF]

    Brighteon.com
  • hannah 04.01.2022 19:49
    Multumesc mult pentru toate articolele atasate!!!! Le-am citit cu interes! Chiar sunt necesare!
  • Cosmin32 ► hannah 04.01.2022 21:43
    Cu placere, Hannah!
    Caci Doar Adevarul Ne Va Elibera!
    Agenda Covid se destrama, incetul cu incetul, Doamne Ajuta !

    Gavin Newsom primește pedeapsa cu moartea

    De Michael Baxter ianuarie 3, 2022

    Joi după-amiază, un tribunal militar de la Guantanamo Bay l-a găsit pe Gavin Newsom vinovat de infracțiuni sexuale cu minori și trădare și l-a condamnat la moarte.

    Timp de aproape șase ore, cei trei ofițeri aleși să audieze cazul împotriva lui Newsom au ascultat cu atenție cum contraamiralul Darse E. Crandall a descris sistematic și meticulos ceea ce el a numit "crimele Covid" ale lui Newsom, o serie de infracțiuni grave care au început la scurt timp după ce guvernatorul căzut în dizgrație a primit de la NIH/CDC o scrisoare prin care i se cerea să închidă statul California.

    NIH/CDC catre Gavin Newsom

    "Avem nevoie ca toate părțile simpatizante să se alăture imediat programului. Trebuie să luați toate măsurile posibile pentru a aplica închiderile obligatorii și mandatele de mascare, în special în orașele cele mai dens populate. Oamenii trebuie să creadă că Covid-19 este cea mai mare amenințare cu care s-a confruntat vreodată omenirea și trebuie convinși să urmeze mandatele noastre cu convingerea că se vor îmbolnăvi grav sau vor muri dacă vor refuza. Mecanismele pentru a impune această schimbare au fost puse la punct de ani de zile, iar acum acționăm. Este la fel de important să umflați rata mortalității Covid-19, după cum considerați de cuviință, pentru a insufla teamă și frică unui public deja speriat... conformarea dumneavoastră este apreciată și așteptată", se arată într-o parte a scrisorii.

    Scrisoarea a fost datată 16 martie 2020, cu trei zile înainte ca Newsom să emită un ordin de refugiu la nivel de stat, și a fost semnată digital de foștii onorabili NIH și CDC, doctorii Francis Collins și, respectiv, Robert Redfield. La momentul respectiv, Departamentul de Sănătate Publică din California atribuise 31 de decese la Covid-19.

    După ce a arătat scrisoarea autentificată comisiei, contraamiralul Crandall a prezentat un martor al acuzării, Dr. Grady Armando, un fost medic de la Urgențe de la Spitalul Southern California din Culver City, care a apărut în emisiunea ZOOM pentru a discuta cauzele morții a 5 pacienți care au murit pe 17 martie.

    "A fost o noapte grea pentru noi, cei care lucrăm la traume. Trei tineri au fost aduși la noi cu multiple răni prin împușcare. În termeni simpli, erau într-o stare proastă și am știut de la bun început că salvarea lor va fi o luptă grea. Am făcut tot ce am putut, dar toți trei au murit", a declarat Dr. Armando.

    Contraamiralul Crandall a arătat comisiei copii ale certificatelor de deces. Cauza principală a decesului pe fiecare dintre ele era Covid-19.

    "Acestea sunt semnăturile dumneavoastră, doctor Armando, pe certificate, care atestă faptul că Covid-19 i-a ucis pe acești oameni - și fiecare a primit între două și cinci răni de glonț?".

    "Este semnătura mea. Este responsabilitatea medicului care a tratat ultima dată un pacient să semneze un certificat de deces în termen de 15 ore, enumerând data, ora și cauza decesului", a spus doctorul Armando.

    "Uitându-mă la acestea, comparând orele decesului cu ora la care le-ați semnat - se pare că le-ați semnat în câteva minute", a spus contraamiralul Crandall.

    "Am făcut-o", a spus Dr. Armando.

    "Iertați-mi naivitatea, dar poate îmi puteți explica ceva. Deci, ați primit trei victime împușcate, ați luptat cu disperare pentru a le salva viața, au murit și ați avut ocazia să le treceți cauzele morții pe lista Covid-19 înainte de a avea ocazia, se pare, să vă spălați măcar pe mâini de sângele lor", a declarat contraamiralul Crandall.

    Dr. Armando a tăcut o clipă, apoi a spus: "Ni s-a ordonat să trecem Covid-19 pe certificatele de deces".

    "Instruiți de către cine?" a întrebat contraamiralul Crandall.

    "Departamentul de Sănătate din California și administrația spitalului", a spus Dr. Armando.

    "A existat vreo dovadă că victimele împușcate aveau Covid-19? Un test PCR, de exemplu", a declarat contraamiralul Crandall.

    "Nu chiar", a răspuns Dr. Armando.

    "Explicați "nu chiar", vă rog, dacă doriți", a spus contraamiralul Crandall.

    "Am fost instruiți să menționăm Covid-19 ca fiind cauza principală a decesului dacă un pacient prezenta simptome de detresă respiratorie - tuse, strănut, respirație gâfâitoare, dificultăți de respirație", a spus Dr. Armando.

    "Nu este probabil, Dr. Armando, ca o persoană împușcată să tușească, să expectoreze sânge sau să gâfâie?". a întrebat contraamiralul Crandall.

    "Ar fi probabil", a răspuns Dr. Armando.

    "Să trecem la esența problemei: Ați declarat pacienții morți din cauza Covid-19 știind că nu aceasta era cauza reală a decesului", a întrebat contraamiralul Crandall.

    "Regret ceea ce am făcut. Știam că este lipsit de etică și ilegal. Ni s-a spus să tratăm toate cazurile de acest gen ca fiind prezumtiv pozitive și ni s-a spus că nu are rost să facem teste postume pentru Covid-19", a declarat doctorul Armando.

    "Și acest lucru a fost răspândit, pe baza conversației dvs. cu colegii dvs. de la acea vreme", a spus contraamiralul Crandall.

    "Era endemică", a spus Dr. Armando.

    "Această comisie apreciază sinceritatea dumneavoastră. Sunteți scuzat, pentru moment", a spus contraamiralul Crandall.

    Mărturia doctorului l-a trezit la viață pe Newsom. El s-a ridicat de pe scaunul pe care stătea și a început să certe comisia pentru că a acceptat mărturia unui martor care nu o dată l-a numit parte la presupusele crime.

    "Este absurd", a răbufnit Newsom. "Chiar dacă ar fi adevărat, ceea ce nu este, ce legătură are cu mine? Nu am auzit niciodată niciuna dintre aceste minciuni înainte de astăzi. Fiecare acțiune pe care am întreprins-o a fost pentru a salva viețile oamenilor din statul meu și pentru a ajuta la protejarea unei națiuni de o boală virulentă. Dr. Armando este în mod clar delirant".

    Următorul martor a respins însă afirmațiile de ignoranță ale lui Newsom. Muntu Davis, MD, MPH, ofițer șef de sănătate pentru comitatul Los Angeles, a declarat în cadrul interogatoriului direct că Gavin Newsom l-a obligat în martie 2020, sub amenințarea de a-i "ruina cariera", să exagereze în mod artificial numărul deceselor cauzate de Covid-19. El a declarat sub jurământ că Newsom dorea "între 1.200-2.000 de cazuri noi și între 100-150 de decese de Covid pe zi", suficient pentru a "crea o teamă monumentală suficient de mare în rândul publicului" astfel încât fiecare cetățean al comitatului Los Angeles să se grăbească să se vaccineze. Mai mult, Dr. Davis a declarat că Newsom a stabilit cote pentru fiecare județ din stat, un sistem de măsurare prin care oficialii din domeniul sănătății s-ar confrunta cu înjosirea și concedierea dacă nu "aderau la program" și nu fabricau cazuri și decese de Covid-19.

    "Și ați fost de acord cu asta?" l-a întrebat contraamiralul Crandall.

    "Cu toții am făcut-o. Era treaba noastră, corectă sau nu. Întreaga industrie a sănătății, în tot statul și în toată țara, a fost de acord cu asta și o face și astăzi. Să-i facă pe oameni să poarte măști, să-i facă să ia vaccinuri netestate și nedovedite, care i-ar putea îmbolnăvi sau ucide, și să-i facă dependenți de sprijinul guvernului. Aceasta a fost întotdeauna agenda", a declarat Dr. Munto.

    În timp ce contraamiralul Crandall era pe punctul de a-și prezenta următorul martor, Tam Ma, secretar legislativ adjunct la biroul guvernatorului Gavin Newsom, comisia de 3 ofițeri a declarat că a ascultat suficiente dovezi pentru a declara un verdict de vinovăție. Acesta l-a găsit pe Gavin Newsom vinovat de trădare și de infracțiuni sexuale cu minori și a recomandat ca acesta să fie executat pentru fărădelegile sale.

    "Nu puteți să-mi faceți asta", a țipat Newsom.

    "Ți-ai făcut asta singur", a spus contraamiralul Crandall.

    Contraamiralul Crandall a stabilit data execuției pentru 24 ianuarie.

    https://realrawnews.com/2022/01/gavin-newsom-gets-death-penalty/
  • CARMEL 04.01.2022 14:25
    Legat de cipurile clasice pe care oamenii le cunosc, manipulare de care se folosesc toti bizarii astia frustrati din media, pentru a distrage atentia fata de realele nanocipuri care, se sa vezi, nu apar la analiza microscopica imediat, ci dupa ce serul produselor transgenice este supus si luminii ultraviolete. Si cand te gandesti ca in SUA apar din ce in ce mai frecvent astfel de lumini 'negre' montate in iluminatul stradal.

    Ar fi bine sa verificati ultimele postari ale orwell.city si, in special cea de mai jos, caci veti ramane masca, la vederea formatiunilor care nu pot fi sub nicio forma de natura intamplatoare sau cristalina, caci au structura identica cu cea pe care o vedem in cipurile clasice. Existenta grafenului este clara, insa ceea ce a descoperit acest jurnalist impreuna cu Dr. Pablo Campra depaseste orice imaginatie, caci daca nenorocitii dispun de astfel de tehnologii super-avansate, inseamna ca ceea ce avem noi pe post de tehnologie smart este departe de ceea ce detin bizarii planetei.

    - https://www.orwell.city/2022/01/complex-microtechnology.html
  • Cosmin32 04.01.2022 21:45
    Microtehnologie complexă în vaccinul Pfizer

    Dacă videoclipul despre microtehnologia detectată într-o fiolă Pfizer de către La Quinta Columna vi s-a părut suficient de șocant, echipa de cercetători spanioli a prezentat astăzi un altul și mai impresionant.

    Într-o singură picătură care a fost lăsată să se usuce au putut fi observate microstructuri care ar explica fenomenul din spatele generării adreselor MAC.

    Orwell City aduce în limba engleză acest nou material vizual pe care La Quinta Columna l-a împărtășit lumii.

    https://rumble.com/vru62d-complex-microtechnology-in-pfizer-vaccine-vial.html?mref=lveqv&mc=48pz1

    Ricardo Delgado: Așa cum bănuiam - și așa cum am fost informați de anumite persoane care au lucrat la pregătirea rapoartelor tehnice și așa mai departe -, pe măsură ce proba se evaporă, acest hidrogel se solidifică. Această substanță se formează cumva cu ajutorul căldurii. Și putem înțelege, de asemenea, faptul că aceste probe au fost inițial congelate. Practic, la o temperatură ideală. Acum putem înțelege multe lucruri.

    Am supus eșantionul la anumite experimente, cum ar fi expunerea la câmpuri electromagnetice, câmpuri magnetice de la un magnet și radiații ultraviolete. Acest lucru este foarte important deoarece, pe măsură ce trec zilele, eșantionul evoluează. Și asta este ceea ce veți vedea astăzi.

    Nu știu cum o veți asimila mental, pentru că imaginile sunt extrem de șocante. Și cred că nu este o noutate. Noi am vrea să dăm vestea bună că totul s-a terminat și că totul a fost doar un coșmar. Dar ceea ce vom vedea este foarte important.

    Așa că așteptam, José Luis, să vii și tu, ca să poți vedea și tu în direct. Și ca să putem comenta cu toții ce se poate deduce sau ce se poate concluziona din toate acestea.

    Dr. Sevillano: Foarte bine.

    Ricardo Delgado: Ei bine, fără alte comentarii, să punem acest videoclip. Vă voi ruga pe toți să îl distribuiți. Împărtășiți această emisiune. Apoi o voi posta pe canalul Telegram al La Quinta Columna, pentru ca voi să o puteți descărca. De asemenea, o vom încărca și pe Odysee, în special. Descărcați-o și încărcați-o pe profilurile voastre de Facebook. Are o durată de șapte minute și jumătate, dar sunt minute foarte intense. Așa că, iată-ne. Sunteți gata?

    Videoclipul se intitulează "Microtehnologie complexă în vaccinul Pfizer". Bineînțeles, în afară de grafenă, care este și ea acolo. De fapt, este materia primă folosită, tocmai, pentru toate acestea. Haideți să îl urmărim.

    Video: Microtehnologie în vaccinul Pfizer Microscopul Haxon Aquiles II.

    Ricardo Delgado: Ei bine, dacă voi sunteți speriați de asta, nu e nimic.

    Încă nu este nimic. Acum veți vedea mai multe probe evaporate. Și componentele sunt mai ușor de văzut. Priviți structurile rectilinii. Și ce este în centru? O UNITATE CENTRALĂ? Ce șoc!

    Și iată un alt "CPU", ca să spunem așa. Acesta este un altul. Adică, au aceeași formație în centru.

    Uitați-vă cât de ușor poate fi văzut acolo. Ei bine, asta nu e nimic. Poți să vezi... Aici... Lasă-mă o secundă. Aici. Poți să vezi niște dreptunghiuri în partea de jos? Ei bine, aceste tipuri de formațiuni se asamblează singure. De fapt, am văzut în direct cum se formează structuri din ce în ce mai complexe.

    Să continuăm să urmărim. Priviți aici. De necrezut. Este pur și simplu de necrezut!

    Ricardo Delgado: Bine. Voi face o mică oprire aici. Aici. José Luis, ce impresie îți face asta? Credeți că este un cristal care se formează în mod natural?

    Dr. Sevillano: Evident că nu. Acestea sunt microcipuri. Sunt circuite electronice microscopice. Și ar explica de ce am primit atât de multe semnale (MAC) de la persoane vaccinate.

    Am spus deja la vremea respectivă că grafenul în sine, nestructurat ca materie primă, nu era capabil să emită mai multe semnale decât un "OFF/ON". Nu putea emite nici numere, nici coduri, nici... să spunem, nici nu putea interacționa inteligent cu mediul înconjurător, mai mult decât ca un simplu semnal care este pur și simplu recepționat sau trimis ca atare. Crud.

    Pentru asta este grafenul. Pentru asta sunt foile de grafenă. Ele se impregnează în țesutul biologic și, de acolo, fac ceea ce am văzut în imaginea pe care Ricardo o poate arăta oricând dorește a miocitelor excitate de o descărcare de lumină. La asta servește grafenul brut. El impregnează țesutul, celula. Și, de acolo, o excită sau o inhibă în funcție de tipul de celulă la care aderă.

    Dar, bineînțeles, asta este doar un "ON/OFF". Este fie excitat, fie inhibat. Și nu există niciun semnal acolo. Nu există nicio informație în afară de excitare sau inhibiție.

    Pe de altă parte, atunci când trebuie să trimiteți coduri, pe lângă mai multe coduri cu mai multe cifre, aveți nevoie de un circuit. Nu sunt un expert, dar ai nevoie de un circuit care să îți permită să trimiți semnale cu anumite coduri. În funcție de semnalul pe care îl primești, le vei trimite. Adică, ai nevoie de tehnologie: microtehnologie - nanotehnologie.

    Ceea ce ne miră aici, în afară de faptul că acest lucru ar putea fi într-un "produs de sănătate" (ca să-i dăm un nume), este că oamenii competenți în acest subiect nu au început deja să se uite la ceea ce se introduce pe ascuns în populație.

    Nu înțeleg de ce oamenii responsabili care au văzut aceste videoclipuri care circulă de atâtea luni și în care se văd materiale brute sau elaborate, în care se vede nanotehnologie sau microtehnologie, nu reacționează.

    Ricardo Delgado: Uite, două identice.

    Video: Imaginile au fost obținute dintr-o singură picătură dintr-o fiolă Pfizer. Structurile evoluează atunci când sunt stimulate cu lumină ultravioletă și în timp.

    https://www.orwell.city/2022/01/complex-microtechnology.html
  • Cosmin32 04.01.2022 21:46
    Microtehnologie descoperită în Vaxxinul de la Pfizer - La Quinta Columna
    https://seed306.bitchute.com/M5ZbXCLEsaos/F0KZEQ8uQJz9.mp4


    În urmă cu câteva săptămâni, am aflat ce a descoperit un grup de medici sud-coreeni atunci când au analizat conținutul flacoanelor Pfizer și Moderna sub o mărire de 400X, după ce au fost încălzite la temperatura corpului uman.

    Aceștia au înregistrat imagini ale unui obiect perfect în formă de disc, care amintește de cele dintr-o fiolă Pfizer fotografiată de expertul sud-african în microscopie, Dr. Xandré Botha. Acesta ar fi început să se rotească și să se învârtă, în ciuda faptului că se afla sub o placă de acoperire. Ei au înregistrat, de asemenea, un obiect/organism lung, cu aspect de vierme filiform, care a început să se miște într-un mod special, de îndată ce a fost încălzit la temperatura corpului uman, precum și aceste organisme îngemănate și striate. Se presupune că un anume Dr. Young Mi Lee va face în curând un anunț care să confirme aceste descoperiri.

    Biostatisticianul spaniol, Ricardo Delgado de la La Quinta Columna a făcut un experiment diferit, în care a lăsat o picătură de hidrogel dintr-un flacon Pfizer să se usuce complet și a fost șocat de ceea ce a văzut sub o mărire de 1.200X. Conținutul fiolei se pare că se autoasamblase în ceea ce el descrie ca fiind un "microcircuit" sau poate un "micro-router", despre care crede că ar putea fi ceea ce îi determină pe unii oameni vaccinați să emită o adresă MAC.

    El devine foarte agitat în timpul acestui videoclip și strigă că aceasta este cea mai mare abominație care a fost făcută vreodată ființelor umane. El cere demiterea actualului președinte al Spaniei și îi îndeamnă pe toți să ia imaginile sale și să depună plângeri împotriva medicilor care i-au injectat.

    TRANSCRIERE

    Bună ziua și o seară foarte bună tuturor. În primul rând, doresc să vă urez tuturor un An Nou fericit. Aș vrea însă să vă împărtășesc și câteva imagini înfiorătoare.

    Amintiți-vă că în tot acest timp, pe parcursul săptămânii, am făcut chiar un live stream despre ce se află în interiorul vaxxinei Pfizer (ține în mână o fiolă) și am spus că există grafen și unele, să spunem, structuri artificiale.

    Dar acum, vreau să vedeți ce avem pe ecran. De fapt, este ceea ce se află sub microscop, ceea ce m-a înfiorat în mod normal.

    Trebuie să denunțăm acest lucru în masă. Toată lumea trebuie să iasă imediat în stradă și să expună ceea ce a fost inoculat întregii populații mondiale.

    Toți vecinii voștri, toți prietenii voștri, toate rudele voastre au fost înțepate cu ceea ce veți vedea acum: Circuite, microtehnologie în interiorul corpului.

    Vă voi împărtăși pe ecran ceea ce se află pe "suportul obiectului" [vehiculul de livrare].

    Aceasta este una dintre picăturile care s-au uscat de săptămâna trecută. Când hidrogelul s-a uscat, a format aceste imagini pe care le vom împărtăși chiar acum. Haideți să mărim imaginea ca să o puteți vedea. Priviți obiectul pe care l-am găsit în vaxxinul Pfizer. Voi muta vizorul în jos.

    Există patru colțuri ciudate. Patru forme perfect pătrate, unghiulare și circuite în interior. Acestea sunt componente electronice.

    Asta este ceea ce se formează la bază. Aici sunt ceea ce par a fi condensatori ceramici sau un alt tip de componente sau circuite electronice. După cum am spus, aceasta este o parte din conținutul vaxxinei Pfizer.

    Iată un alt colț perfect artificial. Haideți să ajustăm puțin imaginea. Și aici și aici. Aceasta este microtehnologie. Probabil că este un micro-router. Asta este probabil... ceea ce îi face pe oameni să emită adrese MAC.

    Cu alte cuvinte, aceasta este microtehnologie care este introdusă în membrii familiei noastre, în oameni care au fost complet înșelați.
    [Cum se face că asta nu va provoca cheaguri de sânge? Cum de nu va cauza tot felul de boli cardiovasculare și atacuri de cord? Cum de nu va provoca aritmii?

    [Strigăte] Rog întreaga comunitate medicală să pună capăt imediat acestui genocid ascuns!

    Asta este ceea ce se află în interiorul vaxinului Pfizer! Asta este ceea ce se vede după 4 sau 5 zile de așteptare a evaporării probei.

    Nu putem permite, nici măcar pentru o secundă, ca acești oameni să mai facă o singură injecție, mai ales copiilor noștri!

    Iată ce se află în interiorul flaconului. Asta este ceea ce trebuie denunțat! Vă rugăm să distribuiți acest videoclip în toată lumea. Împărtășiți acest videoclip pe toate rețelele voastre de socializare și, cu aceste imagini, mergeți direct la tribunal și depuneți o plângere!

    Pentru că eu, Ricardo Martín, DNI 79.202.099N [număr de identificare națională spaniolă] ("N" de la Navarra) voi merge să depun mărturie și voi lua proba cu mine.

    O să schimb mărirea. Să o vedem mai mare. În cazul în care existau îndoieli; în cazul în care v-ați îndoit de ceva.

    Asta nu e o crimă. Este mult mai rău decât atât! Aceasta este cea mai completă umilință și abominație care a fost făcută vreodată ființelor umane. Întotdeauna!

    Nu mai există niciun fel de îndoială aici. Nici o îndoială! Acesta este un puiet artificial. Să-i lăsăm pe toți contrarianții SOB să încerce să-mi spună ce este asta - ca acel grup de "disidenți" care nu se uită la nimic sub microscop!

    Colțurile sunt perfect pătrate. Aceasta este microtehnologie. Suntem la o mărire de ordinul a 1.200X în acest moment. Se vede clar. Aceasta are o dimensiune de câteva zeci de microni. Și asta este ceea ce a fost introdus, ceea ce a fost injectat în corpul tuturor. Dumnezeule mare!

    Ori îi oprim pe acești oameni genocidari chiar acum și îi băgăm direct în închisoare, ori îi spânzurăm direct în piața publică. Altfel, vor pune capăt întregii rase umane! Înțelegeți?

    Hai să încercăm asta. Dacă tot suntem aici, înregistrând tot felul de imagini și eu m-am oprit asupra acestui obiect, pentru că am simțit nevoia imperioasă de a-l împărtăși cu voi toți.

    Să încercăm o altă mărire... Vă rog să distribuiți live stream-ul cu toată lumea. Clar ca bună ziua, nu-i așa? Chiar și așa, oamenii vor spune că suntem "adepții teoriei conspirației". Chiar și așa, ne vor numi "negaționiști".

    Asta este ceea ce se află în interiorul vaxinei Pfizer. Fac apel la toți judecătorii și magistrații din țara noastră: Fie faceți ceva și abrogați imediat acest lucru, fie mergem direct la tribunale și le întoarcem pe toate cu susul în jos. Și mergem așa cum trebuie să mergem pentru că acest lucru nu mai poate fi tolerat.

    Fie luați raportul doctorului Campra care a dovedit toate acestea și nu numai, fie luăm un alt tip de măsură, pentru că acest lucru nu poate fi permis sub nicio formă.

    (Strigăte) Chemați-mă să depun mărturie! Doar chemați-mă!

    Repet, eu Ricardo Delgado, DNI 79.202.099N (cu "N" de la Navarra). Mă ofer în fața oricărui procuror, magistrat, judecător din afara țării - și din orice altă parte a lumii - pentru a arăta ce se află în interiorul vaxinelor. Pentru a dovedi ce se află în interiorul fiolelor.

    Acesta este un adevărat genocid. Un genocid real. O crimă împotriva umanității. Și nu putem permite acest lucru, deoarece se face profitând de ignoranța, analfabetismul și neștiința oamenilor.

    Vă rugăm să duceți aceste imagini în ambulatoriile și în spitalele publice. Vă rog să-mi faceți această favoare și să mă chemați să depun mărturie!

    Și vă rog să-l demiteți imediat din funcție pe acest impostor care se autointitulează "președinte al Guvernului"!

    Cred că este mai mult decât suficient. Îmi cer scuze că m-am exprimat astfel, dar ca orice ființă umană, mă emoționez, dar nu într-un mod bun, pentru că este o abominație.

    Luați aceste imagini și duceți-le direct la o instanță de judecată.

    Am dat toate datele mele personale și voi lua proba, pe care o voi păstra cu grijă din acest vaxxin Pfizer împreună cu un număr de lot specific, a cărui proveniență o am de la asistentul medical care mi-a dat-o la întâlnirea din Sevilla și să mergem cu toții să denunțăm acest adevărat genocid!

    Nu mai putem tolera nici măcar un minut această atrocitate!

    Voi încheia aici. Bună seara și, așa cum am spus, La mulți ani tuturor.

    https://forbiddenknowledgetv.net/microtechnology-found-in-pfizers-vaxxine-la-quinta-columna/
  • Cosmin32 04.01.2022 22:41
    Iată cum s-ar autoasambla microtehnologia inoculată în interiorul organismului
    04 ianuarie 2022

    Într-o nouă emisiune specială pentru postul de radio El Mirador del Gallo(https://www.radioelmiradordelgallo.cl/), La Quinta Columna ( https://www.laquintacolumna.net/ ) a explicat cum microtehnologia inoculată se va autoasambla în interiorul corpului pentru a crea structuri mai complexe, cum ar fi micro-routere, micro-rețele și alte lucruri.

    După cum a explicat și demonstrat biostatisticianul Ricardo Delgado (email : tutoronline@hotmail.es), anumite calități ale electrofrecvențelor și radiațiilor, în combinație cu procesele biologice, ar face posibilă crearea unei rețele în interiorul corpului (https://www.orwell.city/2021/12/nano-network.html) .

    Mai multe detalii în următorul extras pe care Orwell City l-a pregătit pentru ciitorii săi.

    https://rumble.com/vrwe5d-this-is-how-inoculated-microtechnology-would-self-assemble-inside-the-body.html?mref=lveqv&mc=48pz1

    Ricardo Delgado: Acest lucru este foarte important pentru că ceea ce vedeți aici sunt formațiuni. La început, am putea crede că sunt săruri. Sunt, de asemenea, formațiuni în formă de zig-zag. Vedeți? Deci, să spunem că aceste plăci au legături chimice care pot fi modificate printr-o anumită calitate a frecvențelor câmpurilor electromagnetice externe de o anumită calitate. Vedeți că partea de jos, cea care are o structură în formă de dinte, este separată de cealaltă parte pe care o vedeți mai sus.

    Ei bine, observați în următorul videoclip cum apar aceste părți unite. Adică, se autoasamblează. Mai târziu, vom vorbi un pic mai departe despre această autoasamblare prin mecanisme precum teslaforeza. Adică, prin intermediul câmpurilor electromagnetice externe. Așadar, calitatea frecvenței care este emisă în acest moment este de a proceda la autoasamblarea acestor circuite sau microcircuite - pe care le vom vedea - în interiorul corpului, din păcate.

    Și vom vedea același lucru și în următoarele imagini. Adică, atunci când acest material este injectat, să spunem, că părțile puzzle-ului sunt separate. Iar odată intrate în corp, prin mecanismele de acțiune ale organismului însuși și prin radiațiile electromagnetice din jur, din mediul înconjurător, piesele se unesc Autoasamblare este termenul. Și apar treptat structuri din ce în ce mai complexe. Să spunem că sunt anumite părți ale unui micro-router sau ale unei micro-rectene. Iar acestea, așa cum spuneam, se autoasamblează pentru a forma o structură artificială mai complexă. Să continuăm.

    Și acum veți vedea cum piesele sunt deja îmbinate. Am văzut asta în timp real, dar nu am înregistrat. Totuși, acum veți vedea cum partea de jos se unește cu cealaltă. De fapt, deja se apropie puțin mai mult acolo. Se unește exact cu partea inferioară a celeilalte structuri. Merge în zig-zag. Este întotdeauna... Aici par deja unite.

    Le vedeti, nu-i așa? Ei bine, în cele din urmă, veți vedea evoluția după ce au trecut câteva zile și după ce proba a fost supusă atât la radiații electromagnetice, cât și la radiații UV. Aici s-au unit deja. Vedeți? În principiu, cum totul este deja... Ceea ce vedem aici este altceva.

    Pe măsură ce hidrogelul a căpătat o anumită consistență, bine... Adică, în timp ce hidrogelul nu s-a evaporat încă, detaliile de pe suprafața acestor plăci nu sunt vizibile. Este, practic, ceea ce începe să semene cu un circuit așa cum îl cunoaștem în domeniul microelectronicii. Să continuăm. Acum vom coborî puțin în imagine. Apare chiar puțin decupată în partea de jos.

    Am identificat acest lucru în literatura științifică. Nu uitați imaginea cu colțul ciocul tăiat. De asemenea, se potrivește cu dimensiunea descrisă în literatura științifică. Este vorba de o mărire de aproximativ 1200. Un micron ar fi o miime de milimetru. În literatura de specialitate, vedem unele structuri cu o lățime de cel puțin 3 sau 4 micrometri. Așadar, vorbim de o mărire de 1200. Aici vedem aproximativ 50, 60 sau 70 de microni. Aceasta este lățimea. Și aproximativ 120 de microni în lungime. Ei bine, asta poate fi ușor de estimat.

    Apoi, în continuare, veți vedea, în plus, o imagine pe care o vom arăta chiar acum. Am pus-o după aceasta pentru ca să vedeți că în literatura științifică sunt descrise aceste materiale. M-am "jucat" puțin cu diferite filtre de lumină și puțin cu condensatorul pentru a da mai mult relief sau definiție la ceea ce se poate vedea.

    Am vorbit cu cel puțin 10 ingineri. Și toți, în mod exhaustiv toți, confirmă că, într-adevăr, este vorba de circuite sau de un circuit la scară mică, în acest caz. 50 de microni. Să vedem, un pic mai departe. Bine. Aici vedeți acest lucru preluat din literatura științifică. Mai jos, puteți vedea o placă perfectă, vedeți? Iar deasupra, în maro deschis, este o placă cu această formă care aparține microtehnologiei. Și are două vârfuri de grafen. Aceleași vârfuri ca și cele determinate de Dr. Campra ( https://www.orwell.city/2021/11/special-program.html) .

    Aceste structuri au în baza din stânga jos ceva care seamănă cu un colț tăiat. Adică, este exact la fel ca cea pe care am localizat-o în vaccinul Pfizer. Dacă vedeți, acolo este tăietura. Să spunem că există acest circuit. Această bază ne-a atras atenția. Dar noi identificăm toate structurile. Pe toate. Să continuăm un pic. Și acum, apar structuri din ce în ce mai complexe, pe măsură ce trec zilele. Bine? Asta va arăta mult mai bine. Aici arată mult mai bine. A fost mărită.

    Și vedem că în colțul de jos lipsește un fragment, așa cum am văzut în placă. Aici, după cum spuneam, se formează pistele de circuit. Și pot fi văzute unele dintre componente. Această structură corespunde destul de bine plăcii descrise în literatura de specialitate (cea pe care am văzut-o în partea de jos).

    Aici, așa cum spuneam, se formează din ce în ce mai multe. Și sunt de fiecare dată mai ușor de apreciat.

    Aceasta corespunde îmbinării mai multor piese prin anumite legături chimice. Iar aceste legături covalente au fost date, tocmai, de acea radiație externă, de o anumită calitate a frecvenței electromagnetice.

    Adevărul este că avem de-a face cu o știință veche de câțiva ani. Ceea ce se întâmplă este că toate acestea sunt foarte noi pentru noi. Și acest lucru necesită mult studiu și asimilare, deoarece este vorba de tehnologie. O nanotehnologie-microtehnologie-biotehnologie care a fost ascunsă de întreaga societate civilă. Mai ales acum că este inoculată. Aici arată chiar un pic mai bine. Seamănă foarte mult cu o placă de bază. O placă de bază de calculator.

    Ceea ce vedem aici este ceea ce s-a format în ultima zi de observație. Până atunci, componentele și circuitele pot fi văzute mult mai bine.

    Urmăriți Orwell City pe Telegram (https://t.me/OrwellCity) . Vă mulțumim că ați citit!

    -Orwellito.

    SURSA : https://www.orwell.city/2022/01/self-assembly.html
  • Filipan Daniel Marius 04.01.2022 22:27
    Sanatate ! Sper ca o sa-i iei pe altii peste picior la un rapel !
  • Cosmin32 05.01.2022 18:13
    Știre de ultimă oră: Numerele loturilor de Vax mortale au fost IDENTIFICATE, încă în circulație!

    cu 18 ore în urmă

    https://rumble.com/vrvjfu-breaking-deadly-vax-lot-numbers-identified-still-in-circulation.html

    Mulți se întreabă de ce unele zone geografice, cum ar fi cele din jurul Silicon Valley, nu înregistrează aproape la fel de multe reacții adverse la vaxx ca alte zone, Prudential raportând o creștere de 87% a beneficiilor de deces plătite în al treilea trimestru din 2021, comparativ cu al treilea trimestru din 2020. Pacific Life and Annuity raportează că cererile de despăgubire au crescut cu peste 80%, iar alți asigurători raportează creșteri între 12% și 40%.

    Potrivit Dr. Jane Ruby, noi, oamenii de pe planeta Pământ, suntem supuși unor teste de droguri în masă, lipsite de etică, fără consimțământul informat, împotriva tuturor normelor etice și de reglementare; teste care ar trebui să fie rezervate șobolanilor și șoarecilor.

    ATAC ASUPRA AMERICII: COMPANII CARE DESFĂȘOARĂ ÎN MOD INTENȚIONAT LOTURI TOXICE


    Dr. Ruby se alătură lui Stew Peters pentru a relata cum a petrecut 3 ore cu cercetătorii care au identificat cu minuțiozitate numerele de lot ale celor mai mortale fiole care sunt acum în circulație.

    Ea spune că hackerii au reușit să pătrundă în sistemele Pfizer și Moderna, iar cercetătorii au reușit să întocmească o listă completă a tuturor loturilor și a numerelor de cod ale celor mai toxice loturi.

    Potrivit hackerilor, 5% din loturi au generat cele 21.000 de decese raportate la VAERS.

    Ea spune că, în analiza Moderna, rata deceselor în Statele Unite a fost de 10 ori mai mare decât în UE și că UE a avut de zece ori mai multe dizabilități, în comparație cu SUA. Ea spune că este clar că acest lucru a fost intenționat.

    Ea spune că nu se testează doze din intervalul terapeutic, ci doze letale. Ea spune că va reveni cu un raport mai amănunțit, dar afirmă: "Înainte de a vă lăsa copilul să stea la coadă pentru aceste injecții cu arme biologice, dacă nu credeți nimic din ceea ce am spus, măcar cereți-le numerele de lot". Numerele de lot pot fi apoi verificate pe site-ul web al cercetătorilor, HowBad.Info.

    Dr. Ruby spune: "Ceea ce ne spun ei este că acesta este un experiment uman la nivel mondial, este intenționat și că există o intrigă secundară; că există un atac asupra poporului american.

    "Ceea ce mi-au spus, în esență, este că toate cele trei companii, Pfizer, Moderna și Johnson & Johnson - care este, în esență, Janssen - fac teste. Testează în mod activ și este mai rău decât am crezut, pentru că există dovezi că aceste companii desfășoară în mod intenționat loturi toxice.

    "Au identificat, de asemenea, ceea ce ei numesc loturi "super toxice" și au publicat aceste numere de lot. Și am simțit că este o urgență pentru a transmite acest lucru poporului american și oamenilor din lume.

    "Vreau să vă arăt ce au găsit, în ceea ce privește cele mai periculoase loturi. Și când vom termina acest segment, îi îndemn pe toți să meargă la HowBad.Info, unde puteți verifica loturile și puteți ști care sunt loturile mortale și periculoase, dacă vă gândiți sau sunteți pe cale să vă faceți oricare dintre aceste injecții cu arme biologice.

    "Când vă uitați la prima coloană de aici, pentru Pfizer, vreau să știți că lotul cel mai mortal și periculos [pentru copii] va începe cu 'EW'. Pe locul doi este 'FA' și apoi 'FC'...

    "Lotul cel mai nociv pentru copii, sub acest EW, FA, FC... întregul număr al lotului este: EW0182, dar puteți merge pe HowBad.Info și căutați compania și introduceți numărul de lot.

    "În cadrul Pfizer pentru adulți, loturile cele mai toxice, mortale, încep cu "EN" și apoi, al doilea este "ER"...

    "Sub Moderna [toate vârstele]... loturile lor toxice și mortale se termină cu '20A'.

    "Supertoxicele" lor, sub Moderna, au în secțiunea de mijloc - au devenit foarte deștepți... toate companiile și-au codificat numerele de loturi astfel încât să știe unde sunt cele mai toxice loturi și vă voi împărtăși de ce este important acest lucru în scurt timp.

    "Dar Moderna a făcut un pas mai departe, cu un pic de inteligență, pentru că au încorporat codul pentru cea mai toxică cantitate a lor, fie în ceea ce privește doza sau compoziția chimică, sub literele din mijlocul acelui număr de lot, J, K, L, M.

    "Analiștii au fost o echipă din care au făcut parte binecunoscutul [fostul vicepreședinte al Pfizer] Dr. Michael Yeadon, Craig Partikooper din Africa, o femeie pe nume Alexandra Ladipova, care se află în California, binecunoscuta noastră Jessica Rose, pe care am mai intervievat-o în cadrul emisiunii Stew Peters Show și un alt analist pe nume Walter Wagner.

    "Uitați, acest lot "EW" pentru copii - tot ceea ce începe cu "EW" este responsabil pentru aproape toate evenimentele adverse la copii, toate vizitele la Urgențe, toate spitalizările, toate evenimentele care pun viața în pericol, dizabilitățile și toate decesele.

    "Este ceva serios. Și uite care e partea cea mai tare, Stew: Toate aceste loturi mortale pe care ți le vom arăta sunt deja în circulație, amintindu-ți că ar putea exista până la 1,5 milioane de doze pe lot. Această cuantificare este stabilită de fiecare companie în parte. Și modul în care ei știu asta este pentru că s-au uitat la companii și au intrat în sistemele lor pentru a vedea cum au stabilit companiile acest lucru.

    "Ei au făcut afirmația, Stew - și acest lucru a fost șocant - că ceea ce fac aceste companii este că exportă "dizabilitatea", așa cum este definită de sistemul VAERS, în sine, în Europa; fostă SUA. Și ceea ce fac este că exportă, dacă vreți, moartea. Mai multă moarte, mai multe doze letale în Statele Unite.

    STUDII PRIVIND DOZELE LETALE FĂRĂ CONSIMȚĂMÂNTUL INFORMAT

    "Acum, dați-mi voie să împărtășesc cu toată lumea - există un alt grafic cu o diagramă de dispersie, se numește 'Pfizer Batches'. Și când loturile Pfizer au fost aranjate alfanumeric de-a lungul axei X, au apărut următoarele modele. Și puteți vedea aceste puncte, aceste puncte verticale reprezintă numere de loturi.

    "Și, din nou, există acel "EW", puteți vedea stiva verde de puncte. Acestea sunt doze pentru copii. Chiar dacă compania susține că, cantitatea este mai mică decât doza pentru adulți, se presupune, nu avem nicio idee despre ce se află acolo...

    "Se efectuează ceea ce noi numim "studii de doză letală". Acum, în dezvoltarea medicamentelor farmaceutice, studiile de doză letală analizează de ce cantitate ai nevoie pentru a provoca moartea și, evident, nu se fac pe oameni, pe populatie. Ele sunt întotdeauna făcute pe animale, deși au încetinit în ultimii ani, deoarece oamenii au devenit îngrijorați. Chiar dacă sunt șobolani și șoareci; sunt "forme inferioare", oamenii sunt îngrijorați de cruzimea față de animale. Dar niciodată nu se fac pe oameni.

    "Și ceea ce se întâmplă aici este că, practic, din analiză, acești analiști ne spun că aceste trei companii desfășoară în mod activ, chiar acum, studii cu doze letale.

    "Lăsați-mă să vă explic "doza letală". Ei iau cea mai mare cantitate de substanță chimică, în termeni de doză și de substanță chimică și ceea ce fac este că stabilesc ce cantitate letală să testeze jumătate din populație.

    Este unul dintre mijloacele de a evalua toxicitatea acută înainte de a trece la studii pe oameni. Și, așa cum am spus, a fost în mare parte eliminată. Se efectuează fără consimțământul informat, ceea ce contravine tuturor normelor etice și de reglementare. Cu alte cuvinte, credem că aceste companii procedează cu impunitate, deoarece nu există nimic care să le oprească.

    SEMNIFICAȚIA NUMERELOR DIN CODURILE DE LOT

    "De asemenea, vreau să le arăt oamenilor ceva - înainte de a intra într-o privire mai amplă asupra loturilor și a ceea ce se întâmplă și a modului în care acești analiști sunt atât de siguri că nu este vorba de randomizare, că nu este vorba de întâmplare, vreau să arunc o privire asupra părților unui cod de lot Moderna.

    "Am menționat mai devreme că Moderna a devenit un pic mai complexă și mai inteligentă. Amintiți-vă, aceste companii, știm acum că de fapt încorporează în loturile lor un cod care le spune care loturi sunt toxice, care sunt cele care provoacă dizabilități și ce tipuri de dizabilități! Acest lucru este absolut scandalos!

    "Când vă uitați la părțile unui cod de lot Moderna, vedeți '011', litera 'L' și '20A'.

    "20A', așa cum am menționat mai devreme, în primul grafic pe care l-am arătat... denotă cel mai letal lot de coduri de lot din programul Moderna în acest moment. Și nu uitați, toate aceste cifre pe care vi le voi arăta sunt de la mijlocul lunii noiembrie, până la 16 decembrie, în urmă cu doar câteva săptămâni.

    "Deci, atunci când vă uitați la acest număr, 011-L-20A, ceea ce vedeți în '011' este ordinea lotului temporal; deci modul în care este dezvoltat în timp și implementat de către companie.

    "L" reprezintă concentrația. Aceasta îi spune companiei toxicitatea și numărul de reacții adverse.

    "Și apoi, '20A' este calitativ; este ingredientul. Și fie '20A', care a fost cel mai toxic dintre loturile lor, fie '21A' a apărut, de asemenea.

    "Așadar, aceasta este schema lor inteligentă... Motivul pentru care nu sunt preocupați de problemele de siguranță este că acesta este un design a priori. Aceasta este proiectată din timp pentru a trimite loturi toxice și apoi, pentru a aduna informațiile lor."

    HACKERII PROFESIONIȘTI AU INTRAT ÎN PFIZER & MODERNA

    Dr. Ruby explică faptul că hackeri profesioniști au intrat în sistemele Pfizer și Moderna și au reușit să verifice toate loturile. Dr. Partikooper are o listă cu toate loturile Moderna desfășurate până în prezent. Iar Moderna are, de asemenea, un instrument web pentru verificarea datelor de expirare a loturilor și acești informaticieni au intrat pe site-urile Moderna și Pfizer și au obținut liste întregi cu toate loturile și numerele de cod ale loturilor.

    Ea spune: "Vreau doar să clarificăm un lucru: acest export al morții în SUA și al handicapului în UE, ceea ce au găsit, de exemplu, în analiza Moderna. A existat o rată de deces de zece ori mai mare în Statele Unite decât în UE, iar în grupul Moderna, au existat de zece ori mai multe dizabilități în grupul UE, comparativ cu SUA."

    Dr. Ruby spune că în mod clar nu testează doze din intervalul terapeutic, ci doze letale. Ea spune că va reveni cu un raport mai amănunțit și afirmă: "Înainte de a vă lăsa copilul să stea la coadă pentru aceste injecții cu arme biologice, dacă nu credeți nimic din ceea ce am spus, măcar cereți-le numerele de lot."


    sursa articol : https://forbiddenknowledgetv.net/breaking-deadly-vax-lot-numbers-identified-still-in-circulation/
  • Cosmin32 10.01.2022 21:30
    Statul paralel și complexul digital-financiar

    cu 21 ore în urmă

    Din martie 2020, mulți dintre noi ne scărpinăm în cap și ne întrebăm cum au reușit "ei" să pună la cale blocajele globale și să coordoneze fascismul sincronizat al aproape tuturor guvernelor lumii. Economistul german Ernst Wolff a explicat foarte elegant și succint cum s-a reușit acest lucru în acest videoclip de 11 minute.

    https://seed305.bitchute.com/fXVgngX27K9K/uZJ3Pm7aZu66.mp4

    ***

    TRANSCRIERE

    Suntem la sfârșitul lunii decembrie 2021 și ne aflăm într-o perioadă de tranziție economică și socială de dimensiuni istorice. De aproape doi ani încoace, aproape toate țările lumii, indiferent dacă sunt dictaturi sau democrații parlamentare, urmează, în mare, aceeași agendă.

    Această sincronizare globală arată că există o forță care are mai multă putere decât oricare dintre cele 200 de guverne existente în prezent pe planeta noastră. Această forță are un nume. Este Complexul digital-financiar.

    În fruntea sa se află cele mai mari cinci companii IT din lume pe partea digitală: Apple, Alphabet [Google], Amazon, Microsoft și Meta (fostul Facebook). Iar pe partea financiară, cei mai mari administratori de active: BlackRock și Vanguard.

    APARIȚIA COMPLEXULUI DIGITAL-FINANCIAR

    Dar cum a putut acest complex să devină atât de puternic și cum reușește să își afirme în același timp interesele în întreaga lume?

    Să începem cu prima întrebare. Timp de secole, puterea s-a sprijinit pe o singură bază: banii. Cine avea bani avea putere și cine avea mulți bani avea multă putere.

    Acest lucru este încă valabil, dar nu mai este exclusiv. De la utilizarea calculatoarelor și avansul triumfător al internetului, ca parte a celei de-a treia revoluții industriale, a apărut o a doua bază a puterii, și anume, datele. Cine are date are putere. Și oricine are cantități mari de date are multă putere.

    Cu toate acestea, oricine, la fel ca și companiile IT, organizează fluxurile de date ale unor întregi industrii, dar și pe cele ale guvernelor în contextul digitalizării, obține o perspectivă suplimentară asupra ființei lor cele mai intime și poate astfel să-i facă dependenți și, în acest fel, și supuși.

    Tocmai acest proces este cel care a făcut ca marile corporații IT să fie cu mult deasupra tuturor companiilor și guvernelor din lume.

    Fie că este vorba de armament, alimente, produse farmaceutice, energie sau mass-media, toate aceste industrii și toate instituțiile de stat, inclusiv serviciile secrete, se află acum în mrejele corporației digitale, care și-au construit, de asemenea, propria putere mediatică globală cu ajutorul rețelelor sociale.

    Pe de altă parte, industria financiară, care este mereu în căutare de noi oportunități de investiții, a promovat acest proces încă de la început și este acum implicată în toate grupurile IT de top prin intermediul celor mai puternici reprezentanți ai săi: marile companii de gestionare a activelor. Astfel, este în același timp și dependentă de acestea, ambele se contopesc în acest fel într-un fel de comunitate de interese.

    BlackRock și Microsoft oferă un exemplu deosebit de viu în acest sens. BlackRock și-a încărcat sistemul de analiză a datelor, Aladdin [Asset, Liability and Debt and Derivative Investment Network - Rețeaua de investiții în active, pasive și datorii și instrumente financiare derivate], de departe cea mai importantă bază de date din finanțele globale, în Azure Cloud de la Microsoft în aprilie 2020, astfel că acum depinde de Microsoft pentru date.

    Microsoft, la rândul său, este o companie publică și, prin urmare, este dependentă de cei mai mari acționari ai săi, iar aceștia nu sunt alții decât Vanguard și BlackRock, Vanguard fiind, de asemenea, cel mai mare acționar al BlackRock.

    Cam atât despre apariția noii puteri mondiale, dar cum anume își impune complexul financiar digital acțiunile? Ce mecanisme și ce canale folosește?

    ROLUL BĂNCILOR CENTRALE

    Cel mai important rol strategic este jucat de băncile centrale, care au renunțat oficial la independența lor la ultima criză financiară mondială din 2007-2008.

    De atunci, BlackRock oferă consultanță celor mai mari două bănci centrale din lume, BCE, Banca Centrală Europeană și Fed, Rezerva Federală americană. Așadar, BlackRock are un cuvânt decisiv de spus atunci când vine vorba de distribuirea sumelor uriașe de bani nou-create în sectorul financiar. Din punctul de vedere al băncilor centrale, nu există o altă modalitate de a face acest lucru.

    BlackRock, împreună cu principalul său acționar, Vanguard, administrează aproape 17 trilioane de dolari, ceea ce corespunde aproximativ cu suma bilanțurilor BCE și Fed - și, cu ajutorul Aladin, dispune de un fond de date mult mai mare decât orice bancă centrală din lume și ar putea sabota cu ușurință orice decizie care nu este luată în propriul interes.

    Cât de bine funcționează utilizarea băncilor centrale a fost demonstrat în 2015 în Grecia, când Syriza, o forță inacceptabilă pentru Complexul Digital-Financiar, a ajuns la putere, BCE a tăiat țara de la toate fluxurile de bani până când conducerea Syriza s-a prăbușit și a obținut exact opusul a ceea ce promisese poporului în campania electorală.

    Interacțiunea dintre băncile centrale este orchestrată de Banca Reglementelor Internaționale, BRI, cu sediul la Basel, Elveția, care are în total 63 de bănci centrale printre membrii săi.

    ONG-uri, THINK TANKS, UNIVERSITĂȚI și ONU

    Pe lângă băncile centrale, Complexul Digital-Financiar, cu controlul banilor și al datelor, s-a supus și unei alte rețele de instituții extrem de influente. Printre acestea se numără universități, grupuri de reflecție, ONG-uri, numeroase suborganizații ale Organizației Națiunilor Unite; Banca Mondială, Fondul Monetar Internațional, FMI și, mai presus de toate, numeroase fundații extrem de puternice.

    Cât de eficient funcționează această rețea poate fi văzut deosebit de bine în actuala criză din domeniul sănătății. Iată doar câteva exemple: facultatea de medicină de la Universitatea Johns Hopkins, care furnizează autorităților din întreaga lume date medicale, se numește din 2014 Școala de Medicină Bloomberg, deoarece miliardarul IT, Michael Bloomberg le-a donat până în prezent peste 3,5 miliarde de dolari. Școala de medicină a Universității Harvard se numește TH Chan school of medicine, în onoarea unui miliardar și donator din Hong Kong.

    Organizația Mondială a Sănătății, OMS, fondată și finanțată de mai multe țări după cel de-al Doilea Război Mondial, primește în prezent peste 80% din bani de la donatori. Cel mai mare donator este Fundația Bill și Melinda Gates, fondată de miliardarul IT, Bill Gates, cea mai bogată fundație din lume, cu active de aproape 50 de miliarde de dolari.

    Fundația Gates a fost foarte activă timp de două decenii, când a fost vorba de promovarea intereselor fondatorului său. În anul 2000, aceasta a înființat Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare, GAVI. În 2012, a co-fondat și cofinanțat Alianța Better Than Cash ( Mai bine decât banii lichizi ), pentru eliminarea la nivel mondial a banilor lichizi și distribuie milioane de euro companiilor media în fiecare an, pentru a asigura o informare benevolă.

    De departe, cea mai importantă fundație din punct de vedere politic va fi probabil Forumul Economic Mondial cu sediul în Elveția, sub conducerea profesorului german Klaus Schwab. WEF nu numai că a adunat o rețea de bogați și puternici ai lumii timp de o jumătate de secol, dar a format și elita politică și corporatistă internațională de la începutul anilor 1990.

    Pe plan politic, printre aceștia se numără Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, Tony Blair, Emmanuel Macron, Annalena Baerbock și Cem Özdemir. Pe partea corporatistă, printre alții, Bill Gates, Jeff Bezos, Steve Ballmer și Jack Ma.

    Așa că nu este de mirare că cel care a fondat WEF și care i-a reunit pe toți acești oameni a scris chiar scenariul actualei crize mondiale prin lucrarea sa, COVID-19: The Great Reset ( Marea Resetare ) - https://www.amazon.com/COVID-19-Great-Reset-Klaus-Schwab/dp/2940631123/ref=sr_1_2?crid=AA2OS062ITQ9&keywords=klaus+schwab&qid=1641761693&sprefix=klaus+schwab%2Caps%2C141&sr=8-2.

    Toate aceste informații sunt doar piese individuale ale mozaicului, dar ele arată modul în care Complexul digital-financiar a reușit fie să deturneze o pânză de păianjen tot mai densă de organizații de-a lungul a patru decenii - fie chiar să o dezvolte el însuși - și astfel să exercite influență printr-o mare varietate de canale și să miște lucrurile la nivel global în direcția dorită.

    STATUL PARALEL ESTE UN "LUCRU AL TRECUTULUI"

    Conceptul de Deep State, prin care se înțelege totalitatea organizațiilor puternice, nelegitimate din punct de vedere democratic, care trag sforile în culise în cadrul unei țări, este, astfel, un lucru de domeniul trecutului.

    Complexul Digital-Financiar ne-a oferit o nouă putere globală, care a încorporat de mult timp Statul Paralel al tuturor națiunilor de pe Pământ și care exercită acum o influență mult mai mare decât ar fi putut face vreodată orice stat paralel individual.

    Și totuși, Complexul Digital-Financiar se confruntă cu o problemă insolubilă în zilele noastre. Ascensiunea sa este însoțită de un proces de concentrare a banilor în mâini din ce în ce mai puține, ceea ce îl obligă să acționeze din ce în ce mai autoritar și mai dictatorial și, prin urmare, așa cum tocmai am experimentat în ultimii doi ani, cu fiecare pas în plus îl aduce inevitabil în contradicție tot mai strânsă cu masa populației. Și exact acest lucru va fi în cele din urmă cauza căreia va fi distrus.

    A sosit timpul pentru un sistem democratic de bani și guvernare.

    Contribuție din partea Alexandra Bruce

    Sursa : https://forbiddenknowledgetv.net/the-deep-state-and-the-digital-financial-complex/
  • Aga 03.01.2023 23:08
    Stirea cu el ca si a petrecut revelionul în spital e din revelionul 2021-2022. Nu din acest an.
  • ActiveNewsRo 04.01.2023 00:14
    Recomandăm, ca întotdeauna, citirea articolului înainte de a se comenta asupra lui, Dacă se poate din primele rânduri. Mulțumim enorm!
  • Rusi 04.01.2023 17:51
    Spitalul este doar inceputul, cimitirul este aproape
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)