Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV, laureat al NOBELULUI pentru Medicină: ACCEPTAREA VACCINULUI este o GREȘEALĂ. Riscăm să avem efecte absolut imprevizibile. Oamenii nu pot fi cobai. De ce ar trebui să vaccinăm întreaga populație?

De Ștefania Brândușă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV, laureat al premiului Nobel pentru Medicină în 2008, iese rar în public. La finele anului trecut, profesorul francez a răspuns totuși întrebărilor jurnalistului Richard Boutry, de la FranceSoir, despre vaccinul Covid-19. Profesorul, care riscă să fie aruncat într-un spital de nebuni pentru opiniile sale, așa cum s-a întâmplat cu un alt specialist francez, și-a exprimat clar poziția: Nu se va vaccina.

Motive pe care le-a explicat în acest interviu pentru ziarul francez France Soir și care, desigur, nu a fost preluat de presa largă. 
 
Publicăm mai jos ultima parte a acestui interviu:

- Nu sunt un specialist în domeniu, dar conform celor aflate până acum, există diferite tipuri de vaccinuri pe piață. Unul dintre ele este dezvoltat de Moderna și privește tehnologia ARn mesager.
Așa este? Credeți în acest vaccin?

-Voi încerca să temperez entuziasmul pentru acest proiect de vaccinare. Este un proiect pe termen lung și noi cerem oamenilor să accepte utilizarea imediată a acestuia. Dar a-l accepta este o greșeală, deoarece riscăm să avem efecte absolut imprevizibile.

- Ce fel de efecte?

- Ei bine, de exemplu cancere, organisme pe care vom începe să le proliferăm când... Acesta este pericolul când începem să ne jucăm de-a „ucenicul vrăjitor”.
 
- Deci, după dvs, ei sunt „ucenicii vrăjitori”?

- Absolut! 

-Nu au avut privirea retrospectivă necesară pentru a se înhăma în această aventură?

- Este prea devreme. Unele studii au fost făcute pe animale, presupun, dar nu suficient pentru a prezice ce se întâmplă atunci când (astfel de studii) sunt utilizate pe oameni, fără a prezice consecințele aferente. Prin urmare, oamenii nu pot fi folosiți ca și cobai, copiii nu pot fi folosiți ca și cobai. Nu este etic. Nu e posibil să existe decese cauzate de vaccinuri.

- Deci, după dvs., există un risc evident de a otrăvi generațiile viitoare din cauza erorilor acestui vaccin. Se poate spune așa?
 
- Nu știm, otrăvirea e un cuvânt foarte puternic, dar este adevărat că nu suntem capabili să prezicem ce se va întâmpla pentru prima, a doua, a treia sau a patra generație după vaccinări și, prin urmare, acest lucru ne duce într-un alt secol. Și nu putem accepta riscul ca copiii, tinerii, toate generațiile actuale și chiar bătrânii ca mine să dispară din cauza unui vaccin.

- În opinia dumneavoastră, vaccinul este azi cea mai bună soluție pentru COVID?

- Nu. Este o soluție, dar nu singura. Există tratamente și terapii care pot funcționa și sunt ieftine, cum ar fi azitromicina, hidroxiclorochina și altele care provin din elemente naturale, care au avut efecte pozitive, așa cum s-a întâmplat cu malaria, și care pot avea efecte și cu această infecție. Deci nu putem sta liniștiți, dar trebuie să acționăm corect. Interesul, dacă doriți să știți, stă la originea acestui virus. A înțelege cu ce avem de-a face. Și e încă dificil de spus în prezent, nu avem cunoștințe precise dacă a venit de la laboratorul Wuhan sau în unele laboratoare americane în lunile premergătoare epidemiei actuale.

- Deci, cum apreciați protocolul profesorului Raoult și încăpățânarea lui?
 
- Ei bine, există motive pentru a-l apăra, cred că este de fapt ceva incredibil. Franța a fost ultima națiune care a autorizat rețeta pentru hidroxiclorochină, când celelalte țări o folosesc și atunci de ce tot acest contrast? 

Contrastul nu vine de la profesorul Raoult, ci mai degrabă de la adversarii săi. Să nu uităm că vaccinul ar putea fi un lucru bun pentru prevenire. Dar trebuie făcut altceva pentru a promova terapia și, prin urmare, este necesar ca cercetarea să fie dezvoltată mai ales pentru a găsi terapia corectă. Astăzi, cei care dictează lockdown-urile nu mai sunt medicii. Este o ignorare a realității.

- Cine credeți că se află în spatele acestor lucruri?

- Vorbim de oameni foarte, foarte puternici. Poți foarte puternic financiar,  să nu știi nimic despre biologie sau medicină, sau evoluția lumii, dar să te implici în asta. Să-l luăm ca exemplu pe Bill Gates. Bill Gates este foarte bogat și dorește să facă bine, dar i-a intrat în cap că trebuie făcute vaccinuri pentru a proteja întreaga lume. 

Deci, dacă îl urmăm, ceea ce e o prostie, și chiar dacă avem un vaccin eficient împotriva Covid, ar trebui să vaccinăm întreaga populație umană? Sau să-i punem toți oamenii la coadă și, în schimb, să îi împiedicăm să găsească o cale mai bună de a se vindeca?


- În opinia dumneavoastră, este clar că Bill Gates este în spatele tuturor acestor lucruri. Dacă spui asta la televizor, treci drept un conspiraționist.
 
- Bill Gates nu este singurul, tocmai i-am dat exemplul pentru că eu cred că vrea să facă bine, dar o face în mod greșit, asta este problema. Deci, de fapt, trebuie să existe un schimb de opinii în acest moment. Cred că soluția este printr-un dialog între specialiști și nespecialiști, adică cei care nu sunt specialiști să asculte oamenii de știință adevărați.

-Vă este teamă că ați putea fi internat azi pentru ceea ce spuneți? Așa ca profesorul Fourtillan, care, după cum știți, astăzi se află într-un spital psihiatric.
 
- Da, este inadmisibil, e ceva foarte urât. Mergem prea departe, într-o direcție greșită. Asta îmi amintește de ce se întâmpla în Uniunea Sovietică pe vremea lui Stalin, unde oamenii care nu erau de acord cu ei erau internați în spitale psihiatrice. Este rușinos pentru Franța! Nu trebuie să ne întoarcem la astfel de barbarie! 
Mie nu mi-e frică. Eu sunt aici pentru că vreau să se afle adevărul.

- Vă veți vaccina?
 
- Nu, desigur că nu! Am fost vaccinat „din oficiu” când eram mic și nu aș fi vaccinat pentru Covid. Dacă aș avea simptome, aș lua azitromicină și, de asemenea, Plaquenil .
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Orizont 16.02.2021 23:52
    https://www.trunews.com/stream/could-a-trump-desantis-ticket-defeat-biden-harris-in-2024
    !~*HIGH ALERT*~!PRESIDENT JOE BIDEN NEVER SAW IT COMING(!)FLORIDA GOV MAKES A STUNNING ANNOUNCEMENT!
    https://youtu.be/vUEVTydOqcw
  • Loda 17.02.2021 14:11
    Nu cumva ,Judy Mikovitz a fost cea care l-a descoperit si Luc Montagner si-a insusit rezultatele cercetarilor sale,cu concursul lui Fauci?
Ultima oră

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență

15:00

Pandemia informatică globală - Bill Gates și Microsoft aruncă lumea în haos