Lista sponsorizărilor realizate de companiile farmaceutice către medici în perioada 2020-2021, solicitată de un deputat Ministerului Sănătății. CINE SUNT STĂPÂNII „EROILOR” ÎN HALATE ALBE și CÂT A COSTAT CORUPEREA LOR

De Părău Vlad  /  

Foto: teinformez.ro

Foto: teinformez.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un deputat din Parlamentul României solicită Ministerului Sănătății publicarea listei așa-ziselor „sponsorizări” de care au beneficiat medicii români din partea companiilor Big Pharma străine în timpul pandemiei. ActiveNews felicită această inițiativă, mai ales că și noi am încercat să aflăm de câte zeci de mii de lei a beneficiat colonelul Gheorghiță, șeful CNCAV, din partea unor companii precum Pfizer sau Johnson&Johnson (dar nu numai) încă din 2010 până în prezent, pentru a le sluji cu atâta zel interesele în ultimul timp. 

Deputatul Antonio Andrușceac (AUR) a solicitat Ministerului Sănătății să publice lista sponsorizărilor realizate de companiile farmaceutice în perioada 2020-2021, scrie digipres.ro.

Potrivit legislației din domeniul sanitar (Ordonanța de urgență nr.2/2014 și Ordinul nr. 194 din 23 februarie 2015 privind aprobarea Normelor pentru evaluarea și avizarea publicității la medicamentele de uz uman), companiile farmaceutice care acționează în România sunt obligate să declare activitățile de sponsorizare, argumentează Andrușceac în solicitarea trimisă către Ministerul Sănătății pe 22 noiembrie.

În acest context, deputatul AUR a cerut lista sponsorizărilor făcute de companiile farmaceutice, în mod direct sau prin firmele care le reprezintă, și lista cu numele tuturor beneficiarilor (persoane, medici, farmaciști, profesori, spitale, asociații profesionale, companii care realizează studii etc), în anii 2020 și 2021.

N-ar fi rău ca aceste „sponsorizări” să fie cercetate mult mai adânc în ultimii 10 ani, adăugăm noi, pentru a vedea cum a crescut în timp ciuperca traficului de influență care a făcut din România o ostatică a intereselor companiilor Big Pharma.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • hannah 29.11.2021 22:07
    Dar oare vor fi cele reale? Oare nu vor fi sterse, ascunse, cenzurate, precum contractul Pfizer cu UE, aratat de dl. Terhes?
    Ce garantie avem ca ceea ce vor pune la dispozitie cei de la Ministerul Sanatatii (cred ca in prezent unul din cele mai corupte ministere din Romania), nu sunt "facaturi", foi sau fisiere "drese" in interesul coruptilor?
    Mafia medicala este atat de mare, incat in majoritate "varfurile" sunt bagate pana-n gat in kkt si nu vor accepta sa le fie date in vileag miseliile! Unde mai pui ca serviciile secrete pot contribui si ele (de ce nu?), la mascare, musamalizare a adevarului?! Adevarul va fi ascuns totdeauna, ca daca oamenii l-ar afla, nici unul nu ar ramane pe tronurile lor de nemernici.
    Se vor creea diversiuni si alte cele, eventual un incendiu (ca tot sunt obisnuiti cei din sanatate sa le produca) ca sa stearga orice urma!
    Ca deh, poate pe langa aceste liste mai scapa si vreo lista cu ceva transplant de organe si cine la furnizeaza si cine le plateste. Deci pe mine, chiar de gestul este bine intentionat si laudabil, nu ma veti convinge ca se va afla adevarul. Sunteti siguri ca cei inmormantati in saci, fara ca rudele sa-i vada, au fost inmormantati intregi?
    Deja imi pun o multime de intrebari, avand in vedere cine face cartile in ceea ce priveste sanatatea poporului meu!
  • Sweeping 29.11.2021 22:09
    OMS este tartorul iadului. Romania nu trebuie sa se mai supuna OMS! Acordul cu OMS trebuie sa inceteze!!!
  • mariusmioc 29.11.2021 23:55
    Pe saitul Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România sînt publicate, conform art. 814 al legii 95/2006, sponsorizările pe care firmele farmaceutice (producători sau vînzători) le-au făcut pentru medici, asistenți medicali ori organizații care au activități în domeniul sănătății.
    Sponsorizările din 2019 în sistemul medical românesc. 6539 sponsorizări declarate de beneficiari și 59173 declarate de sponsori
    https://mariusmioc.wordpress.com/2021/02/05/sponsorizarile-din-2019-in-sistemul-medical-romanesc-6539-sponsorizari-declarate-de-beneficiari-si-59173-declarate-de-sponsori/
  • Delena 30.11.2021 09:51
    OMS ESTE OTRAVA FAPTELOR CARE SE PETREC AZI IN SANATATEA DE PE GLOB.
    Actioneaza prin mituiri de ani de zile si si-au pus ,de-a lungul timpului oameni
    in posturi cheie. Ei sunt mituiti sau santajati ca sa actioneze impotriva popoarelor lor.
    Astia sunt eroii in halate albe (cu mici exceptii ) care au respectat cu strictete "protocoalele " ucigase .
    Actualul ministru al sanatatii Rafila ,a fost si este legatura Romaniei cu OMS . BRAVOS NATIUNE !!!!!!!
  • Delena 30.11.2021 10:25
    OMS ESTE OTRAVA FAPTELOR CARE SE PETREC AZI IN SANATATEA DE PE GLOB.
    Actioneaza prin mituiri de ani de zile si si-au pus ,de-a lungul timpului oameni
    in posturi cheie. Ei sunt mituiti sau santajati ca sa actioneze impotriva popoarelor lor.
    Astia sunt eroii in halate albe (cu mici exceptii ) care au respectat cu strictete "protocoalele " ucigase .
    Actualul ministru al sanatatii Rafila ,a fost si este legatura Romaniei cu OMS . BRAVOS NATIUNE !!!!!!!
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  3. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  4. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  5. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  6. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  7. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  8. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  9. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  10. Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

Ultima oră

11:00

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment