Limba Română pe înțelesul tuturor locuitorilor din Sectorul 1

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „...E proiectul meu de suflet. Primul lucru trebuie să facem un cadastru. Când îl vom face vom vedea unde se extinde domeniul public. Promenada verde de 44 de km va fi și pentru bicicliști, oameni care vor SPAȚIU DE PROCREERE.(...) Vor putea ajunge și pe bicicletă. Ea va fi o Revoluție.” (Clotilde Armand, primarul Sectorului1 al Municipiului București, declarație publică, 4 octombrie 2020, conform EVZ)


Bună zioua,

Sunt Clotildă Arman' și suntem foarte supărați, eu și sosul, deoarece prrrimariúl bolchevic Tudoraché a denatiurat le sens de cuvântul „procreere” care înseamnă să te plimbi și atunci multă lume a râs de mine și a zic că am „lagune” în conversasion...

Asta din cauzá că după „remunerarea” votiurilor, Tudoraché a fost „fortuit” să acsepteze că eu am castigat cu minius 200 de votiuri!

Țin să presizez că e doar o aberation frauda și că eu am în „jantă” prosesele verbale corect!

Nu înțeleg cum poate acest bolchevic să se ia de mine care am fost singuriúl bebelușă albă din Caraibe, de s-a mirat și le docteur „futurolog” care a avut grijă de grossesse!...

Și, dans la jeunesse eu am fost un student „iminentă”, căci încă din vremea studenției mă prrrreparrrram pentru a fi un bun „conductor” și-un „maistru” în mânuirea banilór. Iar „pronumele” meu nu se traje din „clocotildă” cum minte PESEDEUL care este un parrrrtid toxiquă et criminel!!!

Dar, bien!!! dacă va fi nesesar, o să-mi iau un dicsioner care să mă învasă să pronuns corectăman... Și un „grafician” care să înseleagă ce scriu eu pe orice „coa...e” de hârtie . Și o să scriu și sans erreur, deoarece je posed o reală „dependință” de perfection.

Și-o să devin „imundă” la toate asesté aberrrrasion ale PESEDEULUI!

Egalité! Fraternité! Ambiguité! Falsifié!

Jos PESEDEUL și doamna Dănsilá care nu știe să vorbește și est analphabète și popor rrrromân nu mai suporrrrtează!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Codreanu 06.10.2020 10:19
  Bonjour Madame Clotilde,

  [J’espère que vous êtes madame et pas monsieur, …mais, vue le nombre des enfants que vous avez ,, procréé’’ je ne suis pas convaincu].

  Je sais que vous lisez les articles sur certains journaux,[ comme ,,Active News’’ ou ,,Justitiarul’’ et pour cela je profite pour vous transmettre un message que je préfère d'écrire dans votre langue, pour faciliter la compréhension.
  Madame, on ne vous aime pas... vous êtes un organisme étranger et vicieux enfoncé dans notre société roumaine …comme un tique dans la peau d’un animal, vous êtes un parasite élu par les services au service des occidentaux. On ne vous aime pas, mais pas parce que vous êtes étrangère mais parce que par tout ou vous avez été [ou France a eu des colonies] vous avez corrompu, vous avez arraché les richesses et vous avez affamé la population, je ne vous aime pas parce que je connais très, très, bien la mentalité française.

  Vis-à-vis de dialogue et votre expiration en langue roumaine…. Non, vous n’avez pas des lacunes …vous êtes nulle. Votre niveau en roumaine c’est à chier, mieux vous taire.

  Je peux vous dire madame [ou monsieur !!!], tout comme vous, les françaises, le dites aux étrangers en France…,, Nous sommes ici chez nous..et vous pas ‘’ .
 • Radu Comsuta 07.10.2020 14:56
  PSD-ul ul nu a nirmerit-o nici de data asta, deși a fost foarte aproape:
  pronumele doamnei Clotilde nu se trage din ”CLOCOTILDE” ci din ”CROCOTILDE”.
  Femeia asta are ceva reptilian în pronumele ei. Nu credeți?
  :)))
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires