La presiunile plagiatorului Lucian Bode, falsificatorul Mădălin Hodor a ajuns vicepreședinte al CNSAS, pe locul celor pe care îi făcuse ”CĂCAȚI CU OCHI” - foștii deținuți politic trecuți prin Experimentul Pitești. RUȘINE, PNL! ACTUALIZARE

De Andrei Nicolae și Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urmă cu o săptămână, plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a aprobat, marți, numirea a zece membri în Colegiul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS), informa Agerpres. Între ei se numără de acum și ucraineanul de origine romă Mădălin Hodor, cunoscut pentru mai multe falsuri răspândite în media la comandă, cu scop de execuție publică, după cum a fost în cazurile, nereușite, ale președintelui Academiei Române, Ioan Aurel Pop, sau Patriarhului României, PF Daniel.

ACTUALIZARE. ActiveNews a avut dreptate. Colegiul C.N.S.A.S. a procedat în cadrul ședinței de astăzi, 03.04.2024, la alegerea Biroului de Coordonare și a Structurii de Securitate.

Din cele 11 voturi valabil exprimate pentru fiecare funcție au rezultat următoarele:

 

  • Președinte – Constantin BUCHET ales cu 10 voturi,
  • Vicepreședinte –  Mădălin – Vasile HODOR ales cu 9 voturi,
  • Secretar –  Cătălin – Boris PRECUL ales cu 10 voturi.
  • Șeful Structurii de Securitate – Sorin MĂRGĂRIT ales cu 10 voturi.

Articolul inițial:

Culmea, numirea lui nu a fost pe locurile minorităților conlocuitoare sau ale USR, cu care defila în trecut, ci s-a făcut la la presiunile milițianului Lucian Bode, din câte am aflat, care la rândul lui este subordonat unor instanțe străine, din câte se spune. Potrivit informațiilor din interiorul PNL, Bode acțiunează la cererea celor porecliți de Ion Cristoiu „Păduchii”, respectiv frații Muraru, care la rândul lor sunt teleghidați de alți doi înfrățiți propagandiști comuniști reșapați. Brătienii se răsucesc în morminte. Doi dintre ei, Dinu și marele istoric Gheorghe Brătianu, au fost uciși în temnițele comuniste. Mădălin Hodor a afirmat despre foștii deținuți politic că au fost niște „CĂCAȚI CU OCHI care se torturau între ei pentru un blid în plus”, repetând exact, după 70 de ani, tezele Securității NKVD-iste. Acum vrea să ocupe scaunul de la CNSAS al fostului președinte al AFDPR, Ticu Dumitrescu!

Mai mult, individul a fost dovedit și drept hoț din Arhivele CNSAS. Un raport intern din cadrul CNSAS, realizat de Alexandra Toader, pe atunci membru al Colegiului Consiliului, reprezentantă a Președinției României, scotea la iveală modul ilegal în care cercetătorul  Mădălin Hodor a scos pe piață informațiile care îl aveau ca țintă pe Ioan Aurel Pop.

Plagiatorul susține Falsificatorul

Acum aflăm că același plagiator PNL Lucian Bode trage sforile pentru ca mâine, miercuri, 3 aprilie 2024, la alegerilor din cadrul noului Colegiu CNSAS, oxiurul sistemului Medelin Hodor să fie votat chiar vice-președinte al Colegiului CNSAS. Operațiunea s-ar putea numi „Securitatea la repaus” sau ”Un falsificator susținut de un plagiator”. Ce poate să fie mai infracțional, curat parlamentar, decât atât? Reamintim că susținătorul din penumbră al lui Hodor, a rămas un plagiator dovedit, după ce, potrivit Deutsche Welle, s-a anunțat public că „analiza Universității Babeș Bolyai, potrivit căreia teza de doctorat a lui Lucian Bode este grav viciată, cu elemente de plagiat, rămâne în vigoare”.

„În concluziile analizei am văzut că sunt ignorate părțile care sunt în mod clar plagiat. Adică acele părți care n-au citare deloc sau care sunt copy-paste din română, paragrafe întregi, fără ghilimele, chiar dacă jos este marcată sursa. (…) Rămâne situația textelor care nu sunt atribuite sau sunt atribuite tot pe sărite. Acolo s-a judecat din ce am văzut intenția de a frauda.”, a afirmat prof. univ dr. Dacian Dragoș, președintele Comisiei de Etică UBB și președintele demisionar al Consiliului Național de Etică, potrivit presei. Hodor, ca săgeată a sistemului, a ridiculizat acuzele de plagiat în cazul Bode ca și în cazul Ciucă. „”Brătienii” l-au făcut șef la CNSAS pe controversatul istoric recrutat de SRI care a apărat furibund plagiatele lui Bode și Ciucă”, titra și 60m.ro.

Din faptele de arme ale croitorașului sistemului, Medelin Hodor: atacuri la foștii deținuți politic, Patriarh și președintele Academiei, furt din Arhiva CNSAS

În 2019, Hodor a avut tupeul și nesimțirea să afirme că studenții trecuți în anii ’50 prin Experimentul Pitești erau „niște căcați cu ochi care se torturau între ei pentru un blid în plus”, postarea fiind o reacție la declarația colegului său Mihai Demetriade, care afirmase, conform tezelor Securității bolșevice, că „victimele de la Pitești nu au fost chiar victime”.

Ulterior s-a aflat că cei doi „căcați” de la CNSAS predau pe șest și la Academia fostei Securități, actualul SRI.

În 2018, revista 22 a GDS a publicat sub semnătura lui Mădălin Hodor un articol în care prof. Ioan Aurel Pop, care candida în acel moment la funcția de președinte al Academiei Române, ziaristul Cornel Nistorescu și alții, erau acuzați că ar fi apărut „pe lista colaboratorilor Direcției Securității Statului”. Revista 22 afirma că este vorba de „Elitele colaboraționiste cu Securitatea”. În realitate, la o lectură mai atentă a textului, se putea vedea că era vorba de o listă a unor nume care erau propuse drept posibili colaboratori, spre contactare de către o unitate, UM 0225, însărcinată cu urmărirea emigrației.

Academicianul Ioan Aurel Pop fusese cercetat de CNSAS și avea adeverință de necolaborare cu Securitatea, eliberată chiar de încă din 2009, iar Hodor cunoștea foarte bine acest lucru. În plus, spre deosebire de susținătorii lui Hodor, Pleșu și Liiceanu, care făceau naveta București-Paris-Heidelberg în timpul „odiosului regim comunist”, „național-ceaușist”, Pop fusese lăsat să meargă în afara țării într-o excursie doar până în Bulgaria. Pentru încercarea sa de a-i compromite pe cei menționați în articol și pentru că a fost acuzat că a încercat să scoată, prin fraudă, documente din instituție, Hodor a fost cercetat și suspendat temporar din CNSAS. Acum e membru al Colegiului!

De asemenea, s-a mai dovedit că Mădălin Hodor a știut încă din 2015 despre lista pe care făcut-o publică doar în preajma alegerilor pentru președinția Academiei Române, cu concursul Germinei Nagâț, după cum a reliefat o investigație a Evenimentului Istoric.

Bomboana de pe colivă a fost când a apărut, la solicitarea EVZ, și pagina lipsă, ascunsă, din acest document al Securității, pe care apărea în capul la listă însuși „demistificatorul” Humanitas Lucian Boia, care a fost apoi silit să recunoască că afost colaborator al DIE o perioadă îndelungată de timp: peste 16 ani: „Ce era să fac? Nu cred că ar fi fost o idee bună să refuz”, a spus boiangiul lui Liiceanu.

Aici puteți citi dezvăluirile Evenimentului Zilei cu "pagina a doua” dosită/pierdută de SIE și CNSAS dintr-un fost dosar de "colaboratori” al DIE-CIE.

De asemenea, același Hodor a dezlănțuit o campanie împotriva Patriarhului Daniel, cu tentă de șantaj, afirmând că ar mai putea exista dosare de colaborator ale lui „Ciobotea” de când avea „nume de cod”, la CNSAS.

Despre această afacere murdară ActiveNews a publicat: Patriarhul României și Președintele Academiei, țintele neo-securiștilor de pripas. CNSAS se dezice de membrul GDS care i-a acuzat și șantajat public pe cei doi lideri. Reacții exclusive de la conducerea CNSAS și Ioan Aurel Pop. RAPORT: Hodor a furat

Mai recent afirmat în apărarea lui Vasile Bănescu că cancelarul lui Ceaușescu, nomenklaturistul Silviu Curticeanu, socrul fostului purtător de cuvânt al Patriarhiei, nu a intermediat vânzarea de sași și evrei în timpul regimului comunist (de notat că soția lui Bănescu, Cristina Popa, ajunsese chiar directoare a Liceului german din București, unde Bănescu era profesor). I-am demonstrat că minte și că este prost     informat.

Nu mai obosim cititorii. Ați înțeles cu ce poamă otrăvită s-a pricopsit CNSAS. Ar fi o adevărată rușine ca acest personaj să ajungă vice-președinte al CNSAS pe locul pe care a stat odinioară fostul deținut politic Ticu Dumitrescu! 

 

Cine sunt noii și vechii membri ai CNSAS

Conform Agerpres, săptămâna trecută au fost votați pentru funcția de membru în Colegiul CNSAS și au depus jurământul, în plenul reunit al Parlamentului, următorii: Sorin Mărgărit (propus de Președinție), Constantin Buchet (propus de premier, a primit un nou mandat), Andreea Oana Grigorescu (propusă de grupurile parlamentare ale PSD), Florin Homorean (grupurile PSD), Cătălin Boris Precul (grupurile PSD, a primit încă un mandat), Mădălin Hodor (propus de grupurile PNL), Germina Nagâț (propusă de USR, primește încă un mandat), Adrian Petcu (propus de grupurile AUR), Ladislau Antoniu Csendes (propus de grupurile UDMR, primește încă un mandat).

Mandatele acestora sunt de șase ani și au început pe data de 29 martie. A mai fost votat, de asemenea, pentru a ocupa un loc de membru în Colegiul CNSAS, Gabriel Zamfirescu, propus de grupurile parlamentare ale PNL, dar el va depune jurământul la finalul anului deoarece mandatul său va începe pe data de 15 noiembrie 2024.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
  • Carbid 02.04.2024 21:59
    Ce fain scrie pe ecusoanele lor: De legat!!!!!!
  • Simplu-Mihai 03.04.2024 07:58
    Eh altă mostră care confirmă că n-a căzut niciun comunism!
    Mergem înainte că înainte a fost mai bine!
    Cum reușim noi ca nație să ne-nvârtim cu trepăduși alogeni la butoane mi se pare fabulos!
  • Davinci 03.04.2024 09:45
    Din ce in ce mai mult sintagma "poporul. roman este un popor vegetal" parca apartinind fostei comuniste Ana Blandiana fostă Valeria coman amanta lui Gogu Rădulescu . Un popor care nu face nimic decit sa stea in meditație la cârciumi sa viseze ca alții sa muncească pentru ei si mai apoi să-și altoiască nevestele si ele clevetitoare si cu amanți in ascuns. Iată ce spune citiva dintre... mai mării României si apoi altele culese de pe Facebook despre aceste popor. Parca nu s-a intimplat nimic. Cine a venit la putere după 89 pe cind marele ..."Trădător" si " dictator" a fost omorit in zi de Crăciun de către alogenii Bruckner Brucan si Neulander Roman a lăsat locul securității formată din ciobani analfabete cu pedigree sa conducă destinele unei tari in prag de prăbușire.

    Am plecat de peste 35 de ani din paradisul romanesc încă pe cind era Ceaușescu nu după ca aia care nu au făcut nimic decit sa aștepte momentul sa se care pentru a parveni nu pentru a fi liberi. MI-au luat cetățenia romana . Am fost persoana publica care putea ramine sa roada un os. NU regret nimic. CE mai pot spune eu pe cind un GOma a fost distrus iar alți luptători de libertate au fost trecuți la index?

    O tara de netrebnici.
    ========================================================================
    OCTAVIAN GOGA

    Țară de secături, țară minoră, căzută rușinos la examenul de capacitate în fața Europei…Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoții improvizați astăzi în moraliști, miniștrii care s-au vândut o viață întreagă, deputații contrabandiști…
    Nu ne prăbușim nici de numărul dușmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoșătoare de meningită morală.” (Octavian Goga, 1916)
    =====================================

    > - TRADAREA OAMENILOR CUMSECADE
    NICOLAE STEINHARDT
    >
    > Primul: năvălesc nu barbarii din alte continente ci, de jos în sus, derbedeii. Barbarii aceștia preiau locurile de conducere.
    >
    > Al doilea: au sosit – pur și simplu, în sensul cel mai categoric – proștii și inculții la putere și în ciuda tuturor legilor economice firesti și tuturor regulilor politice le fac prostii, ca niște ingnoranți ce se află.
    >
    > Al treilea: în loc de a se împotrivi, oamenii cumsecade adoptă expectative binevoitoare, se fac că nu văd și nu aud, pe scurt trădează. Nu-și fac datoria. Imparțialii și încrezătorii înregistrează și tac. Sunt cei mai vinovați.”
    ======================================
    Ion Antonescu spunea înainte de execuție:

    "Popor mirsav nici cenușa mea nu o meriți!"
    =======================================

    Si despre multumirea poporului roman


    DIN CICLUL ROMANII SINT MULTUMITI culese de pe Facebook

    > CULESE DE PE FACEBOOK
    >
    > Contrar impresiei lăsate de rețelele de socializare, sînt mulți români multumiți în țara asta...
    >
    > - în primul rînd, e oceanul de bugetari din aparatul de stat, cam 1,5 milioane din cele vreo 4,5 milioane de salariați din România... bugetari cu venituri bune și foarte bune, al căror buzunar nu e deranjat de scumpiri și a căror unică grijă e să tacă din gură ca să iasa liniștiți la pensie într-o bună zi... total dependenți de scaunele lor, incompetenți, adică muritori de foame dacă ar ajunge în privat, în majoritate neveste, nepoti, amante, o încrengatură uriașă de rubedenii și relații sugînd confortabil din banul public...
    > - în al doilea rînd, avem peste 5 milioane de pensionari... dresați în epoca ceaușistă în sensul că 1 leu în plus la pensie e mană cerească și capul plecat sabia nu-l taie... incapabili să înțeleagă vremurile pe care le trăiesc, ancorați într-un trecut în care dictatura dirija întreaga existență...
    > - în al treilea rînd, avem cîteva milioane de pupători de moaște care cred că numai rugîndu-te în biserică și dînd ultimul leu popilor o poți duce mai bine... complet inculți, complet izolați în bula lor existențială din satul sau comuna în care s-au născut, din care n-au plecat niciodată și în care vor muri... complet dependenți de ordinul primarului și al popii...
    > - în al patrulea rînd, avem clanurile politicienilor, securiștilor, magistraților, generalilor și coloneilor, adică familiile lor, prietenii lor, partenerii lor de afaceri sugători la buget, amantele lor, cu sutele de mii și ei...
    > - în al cincilea rînd, avem cetățenii cu nesimțirea în ADN... cei cărora nu le pasă decît de viața lor și cîtă vreme se descurcă e ok... îi găsim în toate categoriile sociale, ocupaționale și de vîrstă, peste tot în jurul nostru... ăștia sînt nesimțiți nu fiindcă societatea i-a împins spre astfel de atitudine, ci pur si simplu fiindcă așa au fost educați...
    >
    > La o aritmetică simplă, râmîn cîteva sute de mii de cetățeni idioți, așa ca mine și ca unii dintre voi, care realizăm că viața noastră ar fi putut fi infinit mai bună dacă n-am fi trăit în această țară istoric marcată de lașitate, de oportunism, de pasivitate, de obediență și de discrepanțe sociale construite pe reguli de junglă...
    >
    > Da, fraților, sînt mulți români mulțumiți în țara asta... de aceea nu există de un sfert de secol proteste serioase, cu milioane de oameni în stradă, așa cum ar trebui să fie la bazinul demografic de care dispune România.. de aceea mergem de 28 de ani din rău în mai rău... de aceea PSD dirijeaza de trei decenii viața politică... și încă mai e loc de și mai mult rău...”
    ===========================================================
    ALEXANDRU VLAHUTA 1881

    *CÂRMACII*

    Vai, nenorocită țară, rele
    zile-ai mai ajuns!
    A lor gheare-nfipte-n pieptu-ți
    fără milă l-au străpuns
    Și-n bucăți împart, infamii,
    carnea ta, avutul tău!
    Tot ce s-a găsit pe lume mai
    stricat, mai crud, mai rău,

    Ăști nemernici fără suflet,
    fără nici un căpătâi,
    Țin a tale zile-n mână, ș-a
    ta cinste sub călcâi.
    Și călări pe tine, țară, se
    cred zei aceste bestii,
    Cum se cred ades copiii
    împărați călări pe trestii.

    Ei sunt mari și tari, și nu au
    nici rușine, nici sfială
    Că-ntr-o zi, poate, urmașii le
    vor cere socoteală
    De-a lor fapte. Ce le pasă?
    Lopătari, la cârma țării
    Sunt stăpâni pe vas, pe
    vânturi, și pe valurile mării!

    =========================================
    IATA CE SPUNE EMINESCU IN SCRIOSAREA A III A SPRE FINAL

    "Și acum priviți cu spaimă fața noastră sceptic-rece,
    Vă mirați cum de minciuna astăzi nu vi se mai trece?
    Când vedem că toți aceia care vorbe mari aruncă
    Numai banul îl vânează și câștigul fără muncă,
    Azi, când fraza lustruită nu ne poate înșela,
    Astăzi alții sunt de vină, domnii mei, nu este-așa?
    Prea v-ați atătat arama sfâșiind această țară,
    Prea făcurăți neamul nostru de rușine și ocară,
    Prea v-ați bătut joc de limbă, de străbuni și obicei,
    Ca să nu s-arate-odată ce sunteți - niște mișei!
    Da, câștigul fără muncă, iată singura pornire;
    Virtutea? e-o nerozie; Geniul? o nefericire.
    =============================================
  • Carbid 03.04.2024 11:41
    Doar cuvintele lui Eminescu mă mișcă și îmi dau lacrimi!
    "... țară minoră, căzută rușinos la examenul de capacitate în fața Europei…" Goga vorbea de alta Europă Cea de azi este satanizată! ...de fapt si cea de atunci era doar ca NU se vedea!!!

    Adunaturile de pe FB exact asta sunt...adunaturi!!! FB si uațap sunt pentru prostime/lemings! Se încapațâneaza sa foloseasca rețle care "au fost construite pentru ei"!!!

    Tu care te mândrești ca ai pierdut cetățenia "încă de pe timpul lui Ceaușescu" degeaba ai plecat! Nici nu te-ai îmbogațit, nici nu pare că te-ai înțlepțit!
  • tomac 03.04.2024 10:01
    La ce vă așteptați de la securiști și ”puii” lor ? Nu există miracole în ”lumea lor”, există numai cârdășie , mizerie umană și minciună !
  • brian duffy 03.04.2024 11:38
    in poza de mai sus toti sunt masoni: mana la inima dusa in forma de echer...
  • Carbid 03.04.2024 11:50
    Știți ce cred că e minunat in Rai? Că NU există politicieni!
    Asta e lumea lor! Prințul acestei lumi si slugile lui, politicienii sunt in aceeași echipă!
    Iar cei drepți sau care se cred drepți sfințească-se mai departe!
    Statul este avatarul antihristului, spunea cineva!
    Țineți minte: Nu veți da socoteală pentru ei!!!! Ci pentru ce ați facut voi! De pildă...nu l-ați votat pe Hristos sa mergeți cu el ci ați votat politicieni! De politicieni sa aveți parte!
  • Mars.60 Stefan 03.04.2024 13:34
    Imi place cum ganditi: "Țineți minte: Nu veți da socoteală pentru ei!!!! Ci pentru ce ați facut voi! De pildă...nu l-ați votat pe Hristos sa mergeți cu el ci ați votat politicieni! De politicieni sa aveți parte!"
    E corect ce spuneti. Daca la urma incheiati cu "De Hristos si de indurarea Lui sa aveți parte, si sa va dea intelepciune sa traiti curat pentru cei din jurul vostru ca sa ajungeti cu totii in Raiul Sfant!" era perfect!
    Binecuvantarea e de la Dumnezeu, blestemul si ura sunt rele, nu se potrivesc crestinului in nici o situatie, chiar si atunci cand are dreptate. E umila mea parere si va rog sa nu mi-o luati in nume de rau!
    Doamne, ajuta!
  • Mars.60 Stefan 03.04.2024 13:10
    Nu se stie exact cui apartine poezia, am gasit-o pe o retea sociala si v-o prezint si dvs.:
    Punctul de vedere al maimutelor asupra teoriei evolutioniste - din folclorul contemporan...

    Teoria evolutionista

    Odata, o maimuta din neamul Anecdotic,
    Venind la sfat pe-o creanga de arbore exotic,
    A zis: Atentiune! Sunt foarte afectata!
    Tot circula o vorba, deloc adevarata
    Ca omul ar descinde din buna noastra rasa.
    Ba chiar ideea asta imi pare odioasa!
    Si, zau, savantul Darwin, tot neamul ni-l jigneste
    Cand spune cum ca omul cu noi se inrudeste!
    Ati pomenit vreodata divorturi printre noi?
    Copii lasati pe drumuri sau arme de razboi?
    Am inventat, noi, cipuri si alte dracarii?
    Insemne sataniste, otravuri, smecherii?
    Vazut-ati pe vreunu, retras in jungla deasa,
    Ca sa scorneasca arma distrugerii in masa?
    Tot ce lasam in urma, cand mai sarbatorim,
    E biodegradabil. Natura o-ngrijim.
    Iar omul otraveste, in fiecare zi,
    Paduri, campii si ape, si zarile-azurii...
    N-avem starlete porno sau dive-travestiti,
    Si, orisice s-ar zice, nu suntem trogloditi!
    Cine-a vazut in hoarda la noi bolnavi mintali,
    Drogati, lacomi de sange sau homosexuali,
    Escroci, banditi, gherile sau vreo tutungerie?
    In neamul nostru nobil nu vezi asa prostie!
    Noi n-avem mafii crude in stirpea noastra-aleasa,
    Nici teroristi, nici dogme, nici luptele de clasa...
    Cat am batut eu jungla, scuzati, n-am observat
    In obstea maimuteasca vreun cocotier privat.
    Urmand calea cea buna si, evident, corecta,
    Adolescentii nostri parintii si-i respecta.
    In ierarhia noastra, cum e firesc si drept,
    Devine sef acela viteaz, agil, destept,
    Capabil viata obstei s-o tina, s-o pazeasca,
    De rele si primejdii turma sa si-o fereasca...
    Adesea seful nostru isi risca mandra blana,
    Ca turmei sa-i gaseasca loc de dormit si hrana.
    Pe cand, priviti! La oameni, fereasca Domnul Sfant,
    Sefi sunt cei fara suflet si fara de cuvant,
    Corupti, vicleni, jigodii, cu gura cat mai mare,
    Nebuni dupa putere si dupa bunastare!
    De turma lor n-au grija nici cat un bob de mei,
    Conteaza doar averea si inmultirea ei.
    Nu veti vedea vreodata, cat soarele si luna,
    O minte de maimuta dospind in ea minciuna.
    La om, tot ce inseamna minciuna, intrigi, ura
    Sunt legi de referinta, a doua lui natura.
    Chiar dac-as fi silita de vreun laborator,
    N-as deveni vreun Iuda ori vreun informator...
    Si iata inc-un lucru din lumea mea frumos:
    La noi nu se intampla razboi religios,
    Nici sfinte inchizitii, nici libertati in lanturi,
    Nici chefuri dupa care sa ne culcam prin santuri,
    Nici ordine mondiala, si nici nationalism,
    Si nici vreo indoiala ce-aduce ateism...
    E-ADEVARAT CA OMUL, ACEST BIPED, GUNOI,
    ARATA CA MAIMUTA, DAR N-A DESCINS DIN NOI!
  • Mircea Dragan 03.04.2024 23:36
    ''Mădălin Hodor (n. 1977, Roznov, Neamț, România) ''
    Cacatul asta cu barba nici nu-si poate inchipui prin ce au trecut tinerii aceia.
    Puletele asta alergator e fatat in 1977 intr-un sat in judetul Neamt.
Ultima oră

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal

14:41

Luminița Arhire: DESPRE LIICEANU sau O DEZAMĂGIRE CU DAMF DE „BOIS D’ARGENT”, DE LA DIOR

13:30

Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

12:30

Jurnalistul Ion Spânu scoate la lumină secretele privind Asasinarea lui Eminescu. ActiveNews publică în premieră extrase din volumul reputatului jurnalist, noua ediție

11:33

Mihai Eminescu a murit pe 16 iunie 1889, nu pe 15. Chipul de Hrist al Românului Absolut, chinuit și răstignit pe Golgota Neamului Românesc și întâlnirea cu Duhovnicul Neamului, Părintele Justin Pârvu

11:00

135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat