La o zi după opinia pro-AstraZeneca formulată de EMA, Finlanda suspendă vaccinarea cu acest produs. În schimb, România o continuă inclusiv cu dozele din lotul-problemă

De Părău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Finlanda, care până acum nu suspendase administrarea vaccinului AstraZeneca, a decis vineri să întrerupă utilizarea acestuia ca „măsură de precauție”, după două cazuri suspecte de tromboză cerebrală, în pofida avizului favorabil al Agenției Europene pentru Medicamente (EMA), care consideră că „beneficiile vaccinării depășesc riscurile”, relatează ȘpS. Asta, fără să le elimine, după cum se poate vedea din noile dovezi de „eficiență” oferite de acest vaccin.

„În conformitate cu principiul precauției”, Autoritatea finlandeză de Sănătate Publică (THL) a decis „suspendarea vaccinărilor în Finlanda până când există mai multe informații și se poate evalua o posibilă cauzalitate”, au comunicat reprezentanții THL, precizând că vaccinarea nu va fi reluată înainte de 29 martie, potrivit Agerpres.

Pentru a îndulci tonul, Autoritatea finlandeză de Sănătate Publică susține că a luat această măsură doar din „precauție”, fără a avea „certitudinea că problemele cheagurilor de sânge sunt legate de vaccin” - deși se manifestă după vaccinare -, iar simptomele observate sunt „extrem de rare”. Rare, dar fatale!

La o săptămână după izbucnirea scandalului european privind reacțiile adverse severe raportate în urma vaccinării cu serul AstraZeneca, Agenția Europeană a Medicamentelor (EMA) a considerat, joi, că este necesar să se continue vaccinarea cu produsul anglo-suedez, care ar fi „sigur și eficient” și nu ar fi legat de un risc mai mare de formare a cheagurilor de sânge.

Cu toate acestea, EMA a precizat că nu este în măsură „să excludă definitiv” o legătură între vaccinul AstraZeneca și tulburările „rare” de coagulare.

Finlanda este prima țară europeană care suspendă administrarea serului AstraZeneca după ce EMA și-a comunicat punctul de vedere, bazându-se mai degrabă pe dovezi din teritoriu decât pe considerații teoretice ale structurii birocratice din Amsterdam. Norvegia, Danemarca și Suedia, care suspendaseră deja vaccinarea cu AstraZenecs, au decis joi să aștepte elemente suplimentare înainte de a o relua. 

În schimb, România, care continuase folosirea dozelor de AstraZeneca din alte loturi decât cel italian, a decis vineri să îl reintroducă și pe acesta în campania națională de vaccinare, în ciuda mărturiilor din Italia privind nocivitatea lui potențială.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Rusi 22.03.2021 14:28
    Ceva nu este in regula cu AstraZeneca.S-au luat comisioane grase? Si cine sunt cei care le-au luat?
Ultima oră

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență