La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

De Cronicar  /  

Foto: BAZAAR

Foto: BAZAAR

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avioanele care trebuiau să aterizeze în această săptămână pe aeroportul din Dubai, cel mai aglomerat aeroport internațional din lume, au fost redirecționate către alte aeroporturi, din cauza inundațiilor. În Dubai a plouat într-o singură zi cât într-un an.
 
 

Furtunile puternice au produs inundații fulgerătoare în Dubai, dar și în alte părți ale Emiratelor Arabe Unite. Cantitatea medie anuală de precipitații în Dubai este de 95 l/mp, însă în aproximativ 48 de ore au căzut 160 l/mp. În alte orașe s-au înregistrat cantități și mai mari, notează meteoradar.

Conform sursei citate, acest eveniment meteorologic extrem este posibil să fi doborât un record pentru cea mai mare cantitate de ploaie căzută în 24 de ore, de când au început măsurătorile.

Nivelul apa a atins chiar și 30 cm în unele locuri. Principalele autostrăzi au fost inundate, la fel ca și stația de metrou, iar vehiculele au rămas blocate pe străzi.

În timpul lunilor reci de iarnă, plouă regulat în Emiratele Arabe Unite, o țară în general uscată. Cu toate acestea, precipitațiile atât de abundente ca în ultimele zile sunt o raritate.

O altă problemă este lipsa unor sisteme de drenaj care să poată prelua cantitățile mari de apă, ceea ce poate duce rapid la inundații în timpul ploilor torențiale.

Furtuna a lovit statul Oman chiar mai puternic decât Dubaiul. Cel puțin 20 de persoane au fost ucise în inundațiile de acolo.

VIDEO:
 
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

PREȘEDINTELE IRANULUI UCIS. ȘTIREA ȘI VIDEO ÎN DIRECT DIN ZONĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • brian duffy 19.04.2024 11:24
  aici s-a aplicat modelul insamantarii norilor (cu particule de ag sau nacl)
 • Tic 19.04.2024 12:12
  Dubai posedă o atare tehnologie ,doar că "au insămânțat" cam mult.Idioți.Distrug planeta ăștia cu bani mulți si suflet,minte,ioc!
 • Catalin1972 19.04.2024 14:37
  Vai de mine,cum sa spuneți asa ceva ? Asta e o teorie a conspirației,avioanele nu lasă decât dare de condensare ????
 • Tic ► Catalin1972 19.04.2024 15:11
  Bună replică:))))).Articolul m-am citit ieri,in Kronenzeitung ,austriac.Chiar spuneau austriecii ca Pakistanul ar fi fost ajutat de tehnologia deținută de Emirate
  in criza secetei.Si mulțumirile erau la modul serios.Unii ruinează natura,ca apoi tot ei să aducă soluția,pe bani grei,firește.
 • Aly09 19.04.2024 22:43
  HAARP in actiune

  Soldatii lui Lucifer isi fac de cap, distrug orase, tari, prin diverse tactici, metode si asta pana cand stapnul nostru Dumnezeu ii va ori si nimici cu totul, cu tot cu liderul lor Lucifer


  Trezirea POPOR !!!  https://www.youtube.com/results?search_query=haarp+dubai
 1. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 2. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 3. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 4. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 5. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 6. Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

 7. Artistul ieromonah Savatie Baștovoi despre cei ”21 de rabini”: ”Nu filmul, ci CARTEA este forma cea mai potrivită de predică”

 8. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

 9. Președintele Iranului ar fi murit! - ACTUALIZARE din presa iraniană. Israelul susține că a fost un asasinat. MOSSAD? Elicopterul în care se afla Ebrahim Raisi s-a prăbușit în cursul zilei - VIDEO / ULTIMA FOTOGRAFIE OFICIALĂ

 10. PREȘEDINTELE IRANULUI E MORT. Confirmare: Elicopterul lui Ebrahim Raisi a fost găsit ZDROBIT pe un deal și ARS COMPLET: ”Nu există niciun semn care să indice că pasagerii elicopterului sunt în viață”. SITUAȚIE DE CRIZĂ în Iran și Orient

Ultima oră

22:32

Curtea Penală Internațională a cerut arestarea lui Benjamin Netanyahu. Premierul israelian amenință cu “un scandal de proporții istorice”

21:38

Premierul ungar Viktor Orban va participa la campania UDMR din România

21:00

Alertă cu bombă la Patriarhie! Credincioșii, psalții și prelații au fost evacuați chiar în timpul slujbei de priveghere pentru hramul Catedralei - Sfinții Constantin și Elena

20:29

Fostul director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor Covid-19”

20:00

A apărut o lucrare unică: ISTORIA MIȘCĂRII LEGIONARE. 20 mai și 10 decembrie 1922 și 24 iunie 1927 în Istoria României

19:59

România, aproape de colapsul demografic: În 2022, din țara noastră au plecat peste 200.000 de persoane și aproape 19.000 de copii sub 15 ani

19:10

Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)

18:30

Pr. Ioan Istrati: ÎNALTUL PIMEN. 4 ani de la adormire (25 august 1929 - 20 mai 2020)

17:56

Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, amenință: “Dacă avem și cea mai mică dovadă că Israelul a fost implicat, vom reacționa dincolo de orice imaginație” - VIDEO

17:30

Ion Cristoiu înainte de alegerile din 20 mai 1990: Ion Iliescu vs Piața Universității și visul lui Gorbaciov: confirmarea Puterii comuniste prin intermediul alegerilor libere. România ar fi astfel un caz unic în lume. ISTORIA POST-DECEMBRISTĂ

16:56

Ortacul tot ortac! Miron Cozma, audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei, l-a îmbrâncit pe liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, Viorel Ene: “Vezi că te bat”

15:38

Adrian Onciu: Drumul anevoios către negocieri de pace

15:00

George Simion, de Ziua Familiei: ”Să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiționalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis”

13:58

Azi i-a expirat Mandatul: Mai este legitim Zelenski?

13:43

Momentul când trupul neînsuflețit al președintelui iranian a fost recuperat de salvatori - VIDEO