LIVE VIDEO: DEMONSTRAȚIA DIN BUCUREȘTI și SCANDALUL FOIȘOR. „Arafat judecat, pentru cei legați de pat” și evacuați forțat. Jurnaliștii cer demiterea lui Arafat și Voiculescu. Peste 6000 de români l-au înjurat cu subiect și predicat pe „Satrap” Arafat

De Victor Roncea  /  

Foto: Iulian Capsali

Foto: Iulian Capsali

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


LIVE VIDEO: Demonstrația din Piața Universității a ajuns în Piața Victoriei iar acum se îndreaptă spre Cotroceni. UPDATE: Demonstranții pentru Libertate au ajuns la Cotroceni. Noi scandări: „Guvernele ucid, mai mult decât Covid.”, „Cîțu și Arafat să fie legați de pat!”, „Unde-s teroriștii? I-ați făcut miniștri!” , „JOS SATANNIS!”

CE A FOST IERI SEARĂ

Scandalul Foișor - cu peste 100 de bolnavi transferați în pijamale, în miez de noapte, în alte spitale și aiurea, sau luați de rudele venite din toate colțurile țării - trebuie să aducă demisia sau demiterea de urgență a lui Voiculescu și Arafat.

Până și Jandarmeria recunoaște în Comunicatul ei oficial că „Transferul pacienților a provocat nemulțumiri în rândul unora dintre aceștia.”

Ieri noapte, „Satrap Arahat”, cum e denumit pe rețelele de social media, a ieșit cu o explicație filmată din dormitorul lui călduț, în timp ce oamenii operați erau evacuați în frig și noapte, însă fără a-și cere scuze bolnavilor. Rezultatul ieșirii lui de Ceaușescu în decembrie 1989: peste 3500 de români l-au înjurat cu subiect și predicat fără să se mai ferească de noua securitate. UPDATE: Acum peste 6000!. Multe dintre mesaje invocă fără echivoc metode verificate istoric de pedepsirea vinovaților care au atacat sau batjocorit românii, de la „feliere” la tragerea în țeapă repetat. Nici noi nu le putem reproduce, dată fiind duritatea unora. Esența: „Ar trebui să fiți cu toții condamnați și executați pentru genocid!”. Cel mai probabil „Satrap” Arafat va șterge auto-filmarea pentru a scăpa de revolta online a românilor exprimată direct, prin aceste mesaje concrete. Așa că cine are răbdare să le parcurgă sau/și copieze, pentru posteritate, poate să o facă de AICI.

Revoltă a fost și aseara la Spitalul Foișor și va fi și azi, în Piața Universității, unde se anunță protestul Stării de Libertate, începând cu ora 15.00. Vuvuzelele Moscovei s-au gândit să-l cloneze și pe aceasta și, ulterior Stării de Libertate, au anunțat un protest pentru aceeași ora, în Piața Victoriei. Nu mergeți după fentă. Protestatarii care au fost auziți aseară au același mesaj cu cel de la mitingurile din Piața Universității: „Arafat judecat, pentru cei legați de pat!”... și acum și transferați forțat, împotriva voinței lor și a managerului Spitalului Foișor (VIDEO).

Jurnaliștii verticali au reacționat la rândul lor cu scârbă. Doar câteva reacții:

Ion Cristoiu întreabă: Câte nenorociri va trebui să mai producă Raed Arafat ca să fie demis? (VIDEO mai jos. Vedeți și CAZURILE din care Arahat a ieșit mereu „nevinovat”)

Victor Ciutacu: „Încă mă mir că nu i-au amendat pe bolnavii scoși pe tărgi că au umblat noaptea, de nebuni, pe străzi în stare de alertă. N-ar fi trebuit să fie la ora 20 în incintă? Cred că jandarmeria a pactizat cu zădărnicitorii

Când m-am apucat temeinic de feliat Arafatul, mulți vă mirați. Și unii chiar m-ați întrebat ce m-a apucat și de la ce ne-am luat. Acum aveți răspunsul. L-am ascultat un pic în direct. N-am valențe de psihiatru, da' cred că nici nu e nevoie.
P.S. Cât despre #OmulVladVoiculescu, nu-mi doresc decât ca măcar unul dintre cei care-l divinizează să aibă vreo rudă scoasă acum pe targă.”

Cornel Mihalache: „Poliția nu are voie să intre în spațiul privat, după ora 22 și înainte de ora 6 dimineața (vezi cazul Caracal), dar se poate face o transferare fără accept a bolnavilor dintr-un spital într-altul, la 12 noaptea. De ce nu s-a făcut mâine dimineață, pe lumină, după ce bolnavii s-au odihnit noaptea? O nebunie, o prostie, un început de genocid. Demisiile sunt prea puțin. Bătaia la fund în pielea goală în Piața Victoriei filmată în direct ar putea acoperi mârșăvia.

Cristian Botez: „Imagini din miez de noapte (foto reportaj aici) de la incredibila evacuare a Spitalului de Ortopedie Foișor-București. 70 de pacienți au fost evacuați la ordinul lui Raed Arafat! Trimiși acasă sau transferați la alte spitale. Abia operați, cu dureri, cu lacrimi în ochi, însoțiți de rude revolatate, panicate, oameni disperați!
Arafat, medicul de origine siriană, stabilit în România la 16 ani, străin de România, străin de poporul român, a intrat în conflict cu medicii de la Spitalul de Ortopedie Foișor! O sfidare fără margini din partea lui Raed Arafat!!!”

Medicul Răzvan Constantinescu, editorialist ActiveNews:

"MALPROȘTIÎS

Urmează ca Comandantul acțiunii să explice că această ”decizia” a fost ”luata” ca-n Franța, că doar ăia aveau studii, iar Omul Vlad Voiculescu că s-a inspirat de la ”acțiunea ranga” a colegului Rapandrulă. Bă, vaccina-ți-aș comandamentul acțiunii astăzi și mâine!".

Peste 100 DE MEDICI ROMÂNI CONTRA DICTATURII COVID! Ei cer autorităților, în 11 puncte, revenirea la normalitate și „încetarea stării de teroare” pentru „o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare gripei sezoniere” 

Societatea civilă de specialitate:

Viorel Hușanu, președintele Sanitas București:

„Opriți-vă!!! Așa nu se mai poate! Domnule ministru... Pacienți, unii abia operați, mutați în miez de noapte... în Secolul 21!? Aproape toți cei o sută de pacienți care necesitau spitalizare, sunt trimiși acasă!! Doar 12 transferați la alte spitale?!Încerc să înțeleg cum se poate așa ceva într-o țară membră a UE, NATO, o țară în care se presupune că există respect pentru pacient și drepturile sale... Sunt șocat și nu înțeleg cum este posibil să asistăm la astfel de scene grotești și incredibile, care pun în situații incredibile pacienții și personalul medical. Nu știu cine a pregătit și coordonat o astfel de acțiune. Cred că este clar pentru toată lumea modul superficial și prost în care este gestionată această criză sanitară de unii, era să scriu oameni, vremelnic puși în funcții care le depășesc competența și bunul simț. Sunt șocat și trag un semnal de alarmă în ultimul ceas. Ajunge! Solicit persoanelor cu decizie să ia atitudine! Opriți-vă domnilor și plecați acasă! Așa nu se mai poate!”

Mihai Gheorghiu de la platforma civică Împreună comentează:

„Operațiunea: Stejar, Extremă Urgență!

 

S-a trecut la manipularea "obiectelor umane", la remiterea acestora familiilor cu televiziunile de față. USR-PLUS este vârf de lance și operatorul noii realități, ceea ce înseamnă acțiunea directă a noii securități. Pare doar incompetență și cinism, este cu mult mai mult.

De ce?

Pare o sinucidere politică asistată. Deși nu cred că "poporul" va atinge gradul necesar de indignare activ-repulsivă nici acum. Atunci cum, de ce?

Este mai degrabă o operațiune de intimidare în masă, planificată, pentru a se ridica artificial cota de alarmă cowidică a populației, care este vădit încă submisivă propagandei și condiționării psihologice virale. Se demonstrează astfel televiziv alarma cowidică, gradul de ocupare la ATI etc.

"Reporter: Cum vă simțiți?
Pacientă: Nu mă simt bine deloc. Își bat joc de noi.
Reporter: Vă duceți la spital?
Pacientă: Nu, merg acasă.

Reporter: Cum vi se pare această decizie?
Aparținătoare: Nu comentez, este de necomentat.

Reporter: Vi se pare normal?
Aparținătoare: Nu mi se pare normal, dar nu am ce face.
Aparținătoare: Ne-au sunat puțin mai devreme și a trebuit să venim de la Alexandria, aproximativ la ora 7 (19:00 – n.red.). De la Alexandria venim, ieri a fost operată și trebuie s-o luăm acasă. Păi, ce să facem?
Reporter: Se simte bine?
Aparținătoare: Nu se simte bine. Nu mi se pare normal, dar asta este. Asta a fost decizia domnului Arafat.

Aparținător: E soacra mea, am venit s-o luăm, am văzut la TV ce se întâmplă, ne-a sunat dânsa... Ori o mută în alt spital, ori o externează. E o bătaie de joc în toată țara."(digi24)”

Vom reveni!

Foto-Reportaj de Cristi Botez:

 

 

12

3

4

5

6

7

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Conferință în direct Familia Ortodoxă: CE ESTE BĂRBATUL DE AZI

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Traiasca Romania Libera 10.04.2021 13:20
  Incep sa inteleg de ce au nevoie de inchiderea poporului in case la ceas de seara: pentru a-si pune in practica , nestingheriti, toate planurile lor diabolice. Cred ca ne-am speria de ce activitati au avut loc pana acum, trafic de copii, de organe, ritualuri satanice, nemaivorbind de instalarea acelor antene 5g despre care nici un politician nu scoate o vorbulita...orice e posibil, suntem condusi nu de teroristi, ci de psihopati inchinatori lui Lucifer.
 • aspenter2002 10.04.2021 13:55
  Afirmațiile Reiki: 'Incepând de azi nu mai sunt îngrijorat,nu-mi este teamă,îmi fac munca onest,voi mulțumi pentru binecuvântările mele,voi fi bun cu toate ființele vii'. Nu vă mai uitați la panicarzii de pe ecrane că vă îmbolnăviți. 'Să nu crezi decât în statisticile măsluite cu mâna ta!' (Churchill)
 • ubiquitouscreed 10.04.2021 18:20
  putem și virtual contribui la îngroșarea rândurilor celor 4000 de romani? aș participa bucuros și cred ca nu sunt singurul...
 • crazy bobz 11.04.2021 02:28
  https://ribelli.tv/videos/1/2414/i-vaccini-servono-a-questo/channel_id/270
  Arahat si satanistul iohannus vor incasa ceea ce vroiau...
 1. Statul Paralel se clatină din temelii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă audiați 14 ore la DNA. Fostul șef SRI ar fi primit șpagă sute de mii de euro ca să aranjeze un dosar deschis de prietena lui, Laura Kovesi, la EPPO. ACTUALIZARE: CONTROL JUDICIAR

 2. Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

 3. EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

 4. Dar cine este Klaus Schwab, noul consort al ONU?

 5. Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

 6. Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

 7. Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

 8. Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

 9. Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

 10. Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

Ultima oră

01:00

Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

00:10

24 mai: Sfântul Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat aflat cu moaște sfinte în România, dăruite de însuși Ștefan cel Mare și Sfânt Mănăstirii Neamț - cea mai veche inscripție păstrată de la Atletul lui Hristos. FOTO

23:00

EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

22:32

Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

21:20

SFINȚII EROI ANTICOMUNIȘTI - PR. AMFILOHIE BRÂNZĂ ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA BUJOR ÎNTR-O CONFERINȚĂ ASCOR LA BRAȘOV, VINERI, 24 MAI, ORELE 18.30

21:01

Sorin Gheorghe Suciu: Lancrăm - Sebeș, impresii la cald

20:33

Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

20:00

Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

19:20

Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

18:30

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

17:46

Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

17:10

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra, județul Olt, fost Romanați (I): "Să nu uitați, nepoții mei!"

17:07

În plin scandal privind cererea de arestare a lui Netanyahu și recunoașterea Palestinei, Israelul intră puternic și ucide zeci de palestinieni: atac dur în ultimele ore - VIDEO

15:50

NOVA TV: Atenție la afacerile UDMR în județul Harghita!

14:45

Candidaturile de la București ale PNȚ Maniu - Mihalache, blocate și azi, timp de 23 de zile. Declarația lui Valerian Stan