Klaus Schwab, „părintele” Forumului Economic Mondial, vorbește de cipuri implantabile în creier: "Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice". Tehnologia va permite autorităților să „pătrundă în spațiul minții"

De Ștefania Brândușă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Credeți cu cipurile implantabile sunt povești de SF? Ați râs când Părintele Justin Pârvu sau Părintele Ioanichie Bălan avertizau cu înainte-vedere asupra planurilor transhumaniste? Ele au venit. Sunt aici. Pe masa elitelor globaliste. Care acum le fac publice, în mod deschis.
 
Globalistul Klaus Schwab, fondator și președinte executiv al „Forumului Economic Mondial”, a arătat clar că transumanismul este o parte integrantă a „Marii Resetări” când a spus că a patra revoluție industrială va „duce la o contopire a identității noastre fizice, digitale și biologice”. Și pe care o descrie perfect în cartea sa despre A Patra Revoluție: implantarea de microcipuri care îți pot citi gândurile.
 
Citat din prezentarea cărții A Patra Revoluție Industrială:
 

"Artificial intelligence is already all around us, from supercomputers, drones and virtual assistants to 3D printing, DNA sequencing, smart thermostats, wear­able sensors and microchips smaller than a grain of sand. But this is just the beginning: nanomaterials 200 times stronger than steel and a million times thinner than a strand of hair and the first transplant of a 3D printed liver are already in development. Imagine "smart factories” in which global systems of manu­facturing are coordinated virtually, or implantable mobile phones made of biosynthetic materials."


În mai anul acesta, Elon Mask, miliardarul fondator al Tesla și SpaceX, care acum plasează sateliți 5G în jurul lumii, a anunțat că Neuralink, una din companiile sale, va produce cipul implantabil în creier până la finalul anului.
 
În iulie anul acesta, la Forumul Economic Mondial, Schwab a spus foarte clar, în noua lui carte: COVID-19 este The Great Reset / Marea Resetare.
 
 
 „Marea Resetare” a intrat în actualitate în ultimele luni pe fondul pandemiei și după ce premierul canadian Justin Trudeau a spus că aceasta este o „oportunitate de resetare”, lucru repetat și de Joe Biden prin sloganul Build Back Better (BBB, interesant de de observat și cum arată cele trei litere alăturat). Agenda globalistă a resetării se bazează în primul rând pe dezmembrarea actualului sistem capitalist în favoarea unei mai mari stăpâniri tehnocratizate și centralizate, care va duce la un nivel de trai mai scăzut, la un consum mai mic de combustibil, la mai puține libertăți civile și la automatizarea accelerată a locurilor de muncă. Și mai pe scurt, anularea oricărei suveranități naționale, arată un articol semnat de Joseph Watson pe site-ul Infowars.

Cu toate acestea, un alt aspect-cheie pentru „Marea Resetare” sau „a patra revoluție industrială”, așa cum o definea Schwab, este contopirea omului cu mașina.

„Ceea ce va duce la a patra revoluție industrială este o contopire a identității noastre fizice, digitale și biologice”, afirma Schwab la Consiliul pentru Afaceri Globale din Chicago. Video aici:
 

Schwab a explicat de ce cartea sa, „Modelarea viitorului celei de-a patra revoluții industriale”, a fost deosebit de populară în China, Coreea de Sud și Japonia, doar armata sud-coreeană cumpărând 16.000 de exemplare. Schwab explică cu  mult entuziasm cum tehnologia viitoare va permite autorităților să „pătrundă în spațiul privat, până acum doar al minții noastre, citindu-ne gândurile și influențându-ne comportamentul”.

Președintele executiv al FEM are motive să prevadă că asta va oferi un stimulent pentru aplicarea legii și pentru implementarea unor programe de pre-criminalitate în stilul utopiei/distopiei din filmul lui Spielberg „Minority Report”.

Pe măsură ce capacitățile din acest domeniu se îmbunătățesc, va crește dorința agențiilor de aplicare a legii și a instanțelor de a utiliza tehnici menite să determine probabilitatea activității infracționale, pentru a evalua vinovăția sau chiar pentru a recupera amintirile direct din creierul oamenilor”, scrie Schwab. „Chiar și trecerea unei frontiere naționale ar putea implica într-o zi o scanare detaliată a creierului pentru a evalua riscul de securitate reprezentat de o persoană”.

Schwab  vorbește și despre visul utopic transumanist împărtășit de toți eliștii, care va duce în cele din urmă la crearea de cyborgi umani.

„Tehnologiile celei de-a patra revoluții industriale nu se vor opri la a deveni parte a lumii fizice din jurul nostru, ci vor deveni parte din noi”, scrie Schwab.

„Considerăm deja că smartphone-urile au devenit o extensie a noastră. Dispozitivele externe de azi, de la computere purtabile la căști de realitate virtuală, vor deveni aproape sigur implantabile în corpul și creierul nostru”.

Mai mult, Schwab susține în mod deschis ceva ce presa mainstream continuă să pretindă că este doar un subiect de discuție pentru teoreticienii conspirației: „microcipurile active implantabile, care rup bariera pielii corpurilor noastre”.

Globalistul salută apariția „dispozitivelor implantate (care) vor contribui, de asemenea, la trasmiterea gândurilor exprimate în mod normal verbal prin intermediul unui smartphone„ încorporat „și a gândurilor sau dispozițiilor potențial neexprimate prin citirea undelor creierului și a altor semnale”.

Cu alte cuvinte, „fuziunea identității noastre fizice, digitale și biologice” se referă la singularitatea transumanistă și la un viitor în care oamenilor le va fi urmărită fiecare mișcare și fiecare gând le va fi citit de un microcip implantabil, concluzionează Joseph Watson.
 
Urmăriți și această emisiune despre "Marea Resetare" și planurile "elitei" globaliste:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Dan Puric despre Identitate la Librăria Sophia - Conferințele Familia Ortodoxă

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • NDorin 17.11.2020 20:16
    "Să stăm bine și să luăm aminte"! Diavolului nu îi este dat de Dumnezeu să citească gândurile omului, el doar aude! Numai Dumnezeu citește gandul omului! Acum diavolul vrea sa citească gandul omului, se razvrateste impotriva legii date lui de Dumnezeu! Nu va reuși, este imposibil aceasta, va cade încă o dată si mai jos cu urlete si cu foc! Să nu vă uitați la căderea lui, să nu vă uitati in spate, uitați-vă direct catre Dumnezeu!
  • Dumitrescu 17.11.2020 22:03
    Foarte bun articolul. Am citit in intregime cartea lui Klaus Schwab: Covid 19 - The Great Reset. La intrebarea: Cand vom reveni la normal? Raspunsul este: Niciodata. Marea Resetare este noul normal care va veni cat de curand. Luati aminte.
Ultima oră

22:07

În Japonia a avut loc o conferință de presă majoră despre procesele în care mai multe victime solicită despăgubiri pentru vătămările grave în urma vaccinării COVID-19 – VIDEO

20:54

Pfizer și Moderna au început la Londra bătălia juridică privind brevetele pentru tehnologia din “vaccinurile” Covid - Moderna susține că a brevetat tehnologia ARNm între 2010 și 2016, cu mult înaintea pandemiei COVID-19

20:30

Papirusurile de la Herculaneum dezvăluie locul în care a fost înmormântat Platon

19:31

Au inventat o nouă cauză a morții subite – bolul de mâncare. Cum au fost prinși cu minciuna. O femeie din Sibiu și un bărbat din Brașov au ajuns la spital în stare gravă după ce s-au “înecat cu mâncare”. Femeia făcuse AVC iar bărbatul a murit

18:00

De ziua lui Gigi Becali: ”VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult, pentru a fi iertați.” VIDEO

17:00

Raport al guvernului britanic: Rata de decese este mai mare la tinerii vaccinați Covid cu 4 doze – au un risc cu 318% mai mare să moară decât cei care nu au primit vaccinul. Studii

16:10

ZiuaNews: Părintele și regizorul Ciprian Mega îl contrează dur pe Medvedev chiar la Moscova: ”Românii nu doar că sunt o națiune, dar sunt un popor vechi, teafăr de multă vreme în conștiința europeană”. Ce a zis despre Ciolacu

16:08

"Găsit mort, fără urme de violență". Moartea subită l-a găsit pe un tânăr de 21 de ani pe o stradă din Orăștie

16:00

Iulian Rusanovschi: Lansarea cărții “Războiul Monumentelor” din Basarabia are loc și la București, miercuri, 24 aprilie, ora 16.00, la Fundația Titulescu. Vă așteptăm!

15:18

Claudia Marcu: Energia verde a leșinat

14:26

Un miliard de dolari pentru primul Studio de film fără influențe woke. Elon Musk a pus banii jos pentru Mel Gibson! Cu ce alți actori și producători a bătut palma CEO-ul Tesla. ACTUALIZARE

14:11

România scrie istorie! Aur la Campionatul Mondial de Robotică din Texas

14:00

TRANSMISIE ÎN DIRECT: Dan Puric la Conferințele Familia Ortodoxă de la Librăria Sophia, despre Identitatea Națională: TREZEȘTE-TE, POPOR ROMÂN!

13:48

Monseniorul Viganò: Legătura dintre Asasinarea lui JFK și Biserica Paralelă

13:34

Întorsătură de situație! De pe lista europarlamentarelor, la Primăria Capitalei - Gabriela Firea este oficial candidatul PSD