Klaus Iohannis, întâmpinat cu proteste la Spitalul Floreasca: "Suntem umiliți și dați afară din spital să vină Iohannis și mama stă de la 11 să aștepte salvarea?"

De Andrei Nicolae  /  

Sursa Foto: Facebook

Sursa Foto: Facebook

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Condițiile de la Spitalul Floreasca au fost reclamate de fiica unei paciente în timpul vizitei lui Klaus Iohannis. Femeia l-a îndemnat pe președinte să stea două zile în locul pacienților internați în această unitate spitalicească, potrivit EvZ.
 

Femeia a răbufnit la finalul vizitei lui Klaus Iohannis. Ruda pacientei a susținut că a aflat în urmă cu câteva zile că mama sa suferă de cancer. Mai mult decât atât, pacienta a fost dată afară din spital pentru vizita președintelui.

„Aștept salvarea. Vineri am aflat că mama are cancer și voi ne certați, ne umiliți și ne-ați dat afară din spital. Pentru ce? Ca să aștept să vină Iohannis? Și mama stă de la 11:00 să aștepte să vină salvarea să o ducă acasă.

Nu m-ați lăsat cu o pereche de pampers să-i aduc să o schimbe. (…) Veniți pe secție să vedeți ce echipă de medici străluciți sunt la ortopedie, medicii lucrează în condiții la 40 și ceva de grade în saloane pentru că nu funcționează sistemul de ventilație. (…)”, a susținut ruda pacientei.

Știți câți aparținători sunt acolo? O grămadă. Suportă în tăcere. (…) În primul rând condițiile, sistemul de ventilație este nefuncțional de multă vreme. Medicii intră la 10, 15 grade, habar n-am acum, că poate greșesc, să facă operație.

După care, aceeași medici intră la 40 și ceva de grade să o consulte pe mama mea. Asistentele stau în niște condiții execrabile. Am încercat să-l iau pe președinte în spital”, a mai declarat femeia.
 
Anca Alexandrescu a surprins cel mai bine vizita președintelui în imaginile de mai jos:
 
 Ar putea fi o imagine cu 11 persoane, mulțime și text care spune „SERVICII FUNER”
 
 
Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, ambulanță, mulțime și text
 
Pe Facebook au început să apară comparații cu Iohannis și Ceaușescu

„Boneta nu si-a pus caci nu mai poate sa impresioneze iobagii fara freza lui.
Dar lasa ca presa care ii linge picioarele nu va observa ca maritul presedinte al iobagilor  nu respecta protectia de contact cu marii arsi”, a punctat Laurențiu Poroineanu.
 
 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Conferință în direct Familia Ortodoxă: CE ESTE BĂRBATUL DE AZI

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Wolf Edmond 30.08.2023 13:39
  Dragostea existentă în președinte și popor sare în ochi din fiecare fotografie. Se vede clar că Johhanis se topește de dragul nostru iar noi, pentru că-l iubim, ne îngrămădim buluc ca să-l vedem, să-i strângem mâna sau măcar să ne atingem de haina lui și să-l ascultăm cum cuvântează plin de înflăcărare și simțire, pătimaș chiar.
  PS. Cred că vre-o câteva sute de ani de acum înainte, picior de neamț românesc nu se mai apropie sub 100 de kilometri de Cotroceni sau de vre-o primărie.
 • mauitcrucis 30.08.2023 17:59
  Ce zic eu este cumva pe lângă subiect... la dvs la acest ziar nu este nimeni ofticat că dacă mergi la spital ești obligat să porți botniță, că daca n-o porți, nu ai voie să intri???? După care mama naibi de lege se face acest lucru... Botniță, dacă nu...marș n-ai voie$#@#%@??!!
 1. Statul Paralel se clatină din temelii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă sunt audiați la DNA. Fostul șef SRI ar fi primit șpagă sute de mii de euro ca să aranjeze un dosar deschis de prietena lui, Laura Kovesi, la EPPO. ACTUALIZARE: Iese în cătușe?

 2. Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

 3. EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

 4. Dar cine este Klaus Schwab, noul consort al ONU?

 5. Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

 6. Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

 7. Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

 8. Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

 9. Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

 10. Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

Ultima oră

01:00

Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

00:10

24 mai: Sfântul Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat aflat cu moaște sfinte în România, dăruite de însuși Ștefan cel Mare și Sfânt Mănăstirii Neamț - cea mai veche inscripție păstrată de la Atletul lui Hristos. FOTO

23:00

EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

22:32

Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

21:20

SFINȚII EROI ANTICOMUNIȘTI - PR. AMFILOHIE BRÂNZĂ ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA BUJOR ÎNTR-O CONFERINȚĂ ASCOR LA BRAȘOV, VINERI, 24 MAI, ORELE 18.30

21:01

Sorin Gheorghe Suciu: Lancrăm - Sebeș, impresii la cald

20:33

Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

20:00

Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

19:20

Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

18:30

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

17:46

Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

17:10

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra, județul Olt, fost Romanați (I): "Să nu uitați, nepoții mei!"

17:07

În plin scandal privind cererea de arestare a lui Netanyahu și recunoașterea Palestinei, Israelul intră puternic și ucide zeci de palestinieni: atac dur în ultimele ore - VIDEO

15:50

NOVA TV: Atenție la afacerile UDMR în județul Harghita!

14:45

Candidaturile de la București ale PNȚ Maniu - Mihalache, blocate și azi, timp de 23 de zile. Declarația lui Valerian Stan