Klaus Iohannis, huiduit la Iași: „PSD vrea să blocheze toate reformele din Parlament. Îndemn toți românii să nu mai accepte niciun fel de atitudine ostilă modernizării țării noastre”

De Ștefania Brândușă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis s-a aflat între aplauze și huduieli la Iași, la evenimentele dedicate împlinirii a 161 de la Unirea Principatelor Române. 

„PSD vrea să blocheze toate reformele din Parlament” a spus Klaus Iohannis, la Iași, afirmație urmată de huiduileli. Cei aflați în apropierea președintelui au început să aplaude, pentru a acoperi huiduielile.  Și mai tare, președintele a continuat: ”De aceea avem nevoie de alegeri anticipate. Acesta nu este un moft, ci o dorință stringentă a societății pentru ca România să se schimbe în bine”. Dar huiduielile au continuat să se audă. 

”Românii vor vota din nou în acest an. Sunt convins că alegerile lor vor demonstra încă o dată și încă o dată că nu mai acceptă persoane superficiale și slab pregătite în funcții publice” a afirmat Klaus Iohannis. 

”Cei care urmăresc alte scopuri, care nu se vor mobiliza pentru susținerea unor reforme oneste, în beneficiul oamenilor, cei care vor încerca să submineze lupta împotriva corupției, vor fi excluși automat de la treburile publice de către cetățeni, prin vot. Îndemn toți românii să nu mai accepte niciun fel de atitudine ostilă modernizării țării noastre” a continuat președintele. 

„Nu ignorați forța și puterea glasului cetățenilor, nu ignorați voința lor” a spus președintele, la Iași, acompaniat de huiduieli. 

La 24 ianuarie se împlinesc 161 de ani de la unirea Moldovei cu Țara Românească sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza (1859-1866), fiind considerat primul pas important pe calea înfăptuirii statului național unitar român. La 1 decembrie 1918, țelul comun de unire a românilor într-un singur stat a fost atins, prin Unirea Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu România.

Evenimentul dedicat sărbătoririi a 161 de la Unirea Principatelor Române a început în Piața Unirii din Iași cu un concert de muzică populară. Momentul oficial cuprinde o slujbă religioasă, discursurile oficialităților participante, depunerea de coroane de flori la Ansamblul statuar al domnitorului Alexandru Ioan Cuza și paradă militară.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Nenea Iancu 24.01.2020 20:51
    No, Viorelule, cum e să te simți proasta Iașiului? Știm, matale „nu te simți” niciodată.
  • valla 24.01.2020 23:01
    Incredibil! i s-a ars o rezistenta ceva si a ramas blocat ca intr-un film prost cu roboti din generatia vrajitorului din oz...
    Lasand gluma laoparte, este incredibil cat cacat poate manca un om (mare om!)si inca sa fie luat in serios ...
    „PSD vrea să blocheze toate reformele din Parlament”
    Chiar, care PSD?
  • Rusi 25.01.2020 11:35
    Palton voda dupa ce ca are idei putine, le are si fixe!
Ultima oră

17:16

“Verificatorii de fapte” parteneri ai Meta, printre care UE, susțin în mod perfid că activitatea lor nu este cenzură – însă faptele îi contrazic flagrant

14:29

Morți subite în magistratură: Procurorul Pavel Palcu a murit la 70 de ani. Fostul procuror Doru-Viorel Ursu, mort subit la 71 de ani. Avocatul Dumitru Rădescu, fost judecător, mort la numai 58 de ani

13:25

Lovitură de Teatru de Ziua Z: Macron îl invită pe Putin în Franța

13:19

Putin a numit un nou ambasador la București. Cine este Vladimir Lipaev

13:06

Iranul amenință cu arme nucleare? ”Sioniștii vor primi un răspuns în câteva secunde”

12:17

Imaginile groazei de la spitalul Al-Shifa, după retragerea armatei israeliene. Cadavrele sunt efectiv peste tot

10:50

Fost senator PSD: Boc și Ioan Rus au lătrat în patru labe, la ordinul lui Nicu Ceaușescu. La propriu!

10:27

Doliu în lumea boxului! Fostul campion britanic Willie Limond a murit la 45 de ani. A fost găsit fără reacție în mașina sa

10:26

Israelul plătește cu Apă dronele iraniene doborâte

09:21

Viitorul războiului este aici. "Dragonfire", prima armă laser a Marii Britanii, poate să distrugă ținte aflate la kilometri distanță. Costul este mai mic de 10 lire sterline pe lovitură

09:11

Doliu în presa din România. Un mare jurnalist de Radio a murit subit la numai 57 de ani

08:57

Descoperire șocantă. Sindromul long-Covid este, de fapt, post-vaccin

08:44

Av. Elena Radu: Unde e greșeala? La ei? La noi?

08:31

Marius Mioc: Elisabeth Linder, consultantă a industriei farmaceutice, despre vaccinuri - VIDEO

23:36

ASCOR Constanța organizează Conferințele Postului Mare. Invitați: Părintele Nicolae Tănase, de la Valea Plopului, și Părintele lect. Univ. Dr. Gheorghe Tudor, de la Facultatea de Teologie din București