Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu - Boală Autoimună după Vaccinul Covid: MI-AU ÎNȚEPENIT MUȘCHII. VIDEO-CONFESIUNI după VIDEO-ANAMNEZA Ancăi Alexandrescu

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fosta influențăriță PSD redevenită ziaristă ca vedetă la Realitatea Plus, Anca Alexandrescu, a divulgat după 18 luni că are o boală autoimună și scurgeri vaginale de sânge în urma vaccinului Covid, deși tatăl ei, regretatul Horia Alexandrescu, i-a zis să nu facă această greșeală. Ea a apărut recent într-o ediție a emisiunii pe care o are la televiziunea colegei sale (video mai sus), vaccinista înfocată Alexandra Păcuraru, pentru a mărturisi că înainte de vaccinare l-a sunat pe prietenul ei, Raed Arafat, și l-a întrebat „Raed, să fac vaccinul sau nu?”. Și Raed i-a zis că da, să-l facă că e bun. Ce ar fi putut să zică altceva unei ziariste? Nu, e otravă!? Oricum, informația este foarte importantă, pentru că acum Anca Alexandrescu chiar are pe cine să dea în judecată pentru efectele adverse pe care le experimentează: chiar pe cel care i-a garandat și a îndrumat-o să se inoculeze cu serul salvator aflat încă în faza de testare, însuși „Comandantul Acțiunii”, prietenul ei. De abia așteptăm acest proces.

Iată că, urmând exemplul ei, un al doilea jurnalist, mult mai renumit, a ieșit la rampă de scurt timp cu o informație similară, însă fără partea vaginală. Este vorba de cunoscutul gazetar și fost om politic PNL-ist Sorin Roșca Stănescu, care recunoscuse deja public că s-a injectat, chiar de trei ori, criticând însă la fel ca înainte măsurile restricve abuzive și politica arafatisă scoasă din teritoriile ocupate. Acum s-a spovedit în premieră la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV (video mai jos) și apoi și la Realitatea TV (video în deschidere), dezvăluind că a dobândit, și el, o boală autoimună. Într-o zi mi-au înțepenit mușchii, mărturisește el.

„M-am vaccinat de trei ori și toți medicii au confirmat, am făcut extrem de multe examene medicale și toată lumea a confirmat că am această boală autoimună și toată lumea este de acord că este de la vaccin. Eu n-am avut COVID.  (…) La un moment dat toți mușchii mei au fost blocați la mâini și la picioare, nu mai puteam umbla, nu mă mai puteam mișca! Și a durat o vreme până când am făcut toate analizele și s-a stabilit care este cauza. Din păcate, acum iau cortizon, iar cortizonul e foarte periculos,” a declarat Sorin Roșca Stănescu, în direct la Realitatea Plus, citat de Bugetul.

Concubina sa, vlogărița Iosefina Pascal, s-a confesat și ea, pe un canal de Telegram: „Eu am aflat prima că SRS suferă de o boală autoimuna cu efecte neurologice deosebit de grave. Știu cât se chinuie cu tratamente crunte și m-am luptat un an de zile să-l conving să nu se înțepe. SRS și Anca Alexandrescu sunt singurii jurnaliști care au fost diagnosticați, oficial, cu efecte adverse grave post-înțepare și sunt singurii care și vorbesc despre această nenorocire.”, mai spune ea.

Ascultați mărturia lui de la RTV mai jos:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Dan Puric despre Identitate la Librăria Sophia - Conferințele Familia Ortodoxă

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Floreas 23.01.2023 08:54
    Mai degraba teama si interesul au fost predominante.
    Doua parghii mana omul: teama si interesul -spunea Napoleon.
    Teama(de fapt, frica) indusa de oficiali, de presa scrisa si toate televiziunile a fost factorul decisiv .
    Interesul a fost mai mult din partea tinerilor ( interdictii la mall si cafenele, teama de a pierde slujbele, sau groaza ca nu mai pot calatori afara) si a promotorilor nemernici ai injectarii.
    La tineri trebuie adaugat dezinteresul de a se informa din surse alternative; au in ei un ' je m'en fiche ' de speriat!
  • Orizont 23.01.2023 17:26
    Fabulos ! Bolovanul dezastrului a luat-o la vale - mizeria va exploda la nivel oficial !
  • Orizont 23.01.2023 17:31
    Oameni de prim plan incep sa acuze Mafia de Stat si vaXX-ul . Cu cat situatia se acutizeaza cu atat este accelerata pedala razboiului !
  • Mircea Dragan 23.01.2023 22:28
    ''Eu n-am avut COVID'' SRS esti un fericit. Eu am ''facut'' covid Delta si toate variantele de dupa.
    Delta a fost cel mai dur , celelalte varianta apa de ploaie. Atunci in oct-nov 2021 nu se gaseau nici un fel de medicamente antivirale. Nimic. Am fost lasat sa mor. Noroc ca aveam un flacon al unui anumit medicament (nu spun aici care ptr ca exista in farmacuii si-l pot scoate) si dupa doua ore de la prima doza simptomele au disparut iar in 24 de ore am invins covidul spre disperarea doctorasilor care stateau in corturi in diferite puncte in oras.
    Daca te hotarasti sa-i dam in judecata anunta-ma. O cunosc si pe fiica d-lui Alexandrescu . Din 1992. Poate se hotaraste si ea.
  • gigelfrone 24.01.2023 00:53
    Fiecare supoarta consecintele faptelor lui. Ati trait cu capul in fund si acum va plangeti. Eu astept cu nerabdare partea a 2-a a plangaciosilor. Aia care vor da buzna sa-si faca buletinul cu cip si dupa sa se planga de te miri ce probleme.
  • Koba 24.01.2023 11:43
    Nu înțeleg de ce deranjează termenul - înțeleg că s-a explicat în ce calitate se lupta cu dl SRS de un an de zile. Dacă ar fi fost în altă calitate poate lupta n-ar fi fost corp la corp... În fond, termenul este foarte elegant. N-a zis nimeni că-i m uistă profesionistă, curvă borâtă, ștoarfă sau târfă.
    Conform DEX CONCUBÍN, -Ă, concubini, -e, s. m. și f. Persoană care trăiește în concubinaj. – Din fr. concubin, lat. concubinus.
    CONCUBINAJ - Conviețuire a unui bărbat cu o femeie fără îndeplinirea formelor legale de căsătorie; căsătorie nelegitimă.
    sinonime: țiitorie
Ultima oră

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui

13:43

Cristian Niculescu: Cine analizează praful saharian, totuși?

12:00

Av. Peter Costea: Domnule Cioloș, avortul nu înseamnă „îngrijire medicală”!

11:43

Dr. Răzvan Constantinescu: ȘTIU CĂ SUNTEȚI CONTRARIAȚI

11:08

Mihai Tîrnoveanu: Biruința Crucii de la Valea Uzului

10:20

Ion Cristoiu: ”Ciolacu îi face lugu-lugu Gabrielei Firea ca să-i ia gâtul”