Jurnalista vaccinistă Alice Stewart de la CNN a murit subit la 58 de ani

De Andrei Nicolae  /  

Foto: CNN

Foto: CNN

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alice Stewart, fost consultant politic și comentator CNN care a lucrat la mai multe campanii prezidențiale ale Partidului Republican, a murit subit la 58 de ani.

Reprezentanții forțelor de ordine au declarat pentru CNN că trupul lui Stewart a fost găsit în aer liber în cartierul Belle View din nordul Virginiei, sâmbătă dimineața. Nu există suspiciuni de crimă, iar ofițerii cred că a avut loc o „urgență medicală” (ME), respectiv atac de cord.

„Alice a fost o prietenă și o colegă foarte dragă pentru noi toți cei de la CNN", a declarat Mark Thompson, directorul general al rețelei, într-un e-mail trimis sâmbătă personalului. "Un veteran al politicii și o jurnalistă premiată cu Emmy, care a adus o scânteie incomparabilă reportajului CNN, cunoscută în toate birourile noastre nu doar pentru priceperea sa politică, ci și pentru bunătatea sa de neclintit. Inimile noastre sunt grele în timp ce plângem o pierdere atât de extraordinară.”
 
Stewart era complet vaccinată ”anticovid” și susținea vaccinarea cu seruri experimentale: „Sunt complet vaccinată. Nu înțeleg de ce alții fac ceea ce fac”, scria ea pe X în data de 10 septembrie 2021, în timp ce în alte postări lăuda „eroii” vaccinării. Foto-capturi mai jos:
 
 
 
Cunoscutul doctor Peter A. McCullough a scris pe X: „Lista de verificare a autopsiei pentru Alice Stewart @AliceStewartDC, colaborator @CNN, decedată. Statutul ei de vaccinare este cunoscut, astfel încât examenul ar trebui să excludă alte cauze evidente (sinucidere, supradoză de droguri etc.) și apoi să se concentreze pe vaccinarea COVID-19 ca fiind cauza morții.  Considerarea „urgenței medicale” ME drept "moarte din cauze naturale" este inacceptabilă în epoca vaccinării genetice în masă.”

 

 
Stewart s-a născut la 11 martie 1966, în Atlanta.

Stewart și-a început cariera ca reporter și producător local în Georgia, înainte de a se muta la Little Rock, Arkansas, pentru a fi prezentatoare de știri, a declarat pentru Harvard International Review. Ea a fost apoi director de comunicare în biroul guvernatorului de atunci al statului Arkansas, Mike Huckabee, înainte de a-și asuma un rol similar pentru campania prezidențială a acestuia în 2008.

De asemenea, a fost director de comunicare pentru candidaturile republicane la președinția din 2012 ale fostei reprezentante din Minnesota Michele Bachmann și apoi ale fostului senator de Pennsylvania Rick Santorum, de asemenea fost comentator CNN. Cel mai recent, Stewart a fost director de comunicare pentru campania prezidențială republicană din 2016 a senatorului texan Ted Cruz.

"Alice a fost minunată și talentată și o prietenă dragă", a spus Cruz într-o postare pe X. "A trăit fiecare zi la maxim și ne va lipsi foarte mult".

Ultima fotografie postată de Alice Stewart(foto)
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Popescu Ioana 20.05.2024 10:57
    Da, dar daca nu se vaccina era muuuuult mai rau.
    "Nu înțeleg de ce alții fac ceea ce fac"
    Acum intelege ?

    Prostia se plateste.
  • Mars.60 Stefan 20.05.2024 15:22
    Si daca nu ne-am vaccinat cu zeama mortii si mancam e-uri si hrana modificata genetic din supermarket, cum e, asta nu se plateste?
    Nu numai vaccinurile sunt arme biologice de depopulare "eficiente si sigure", ci si hrana din supermarket-uri, suplimentele si medicamentele din farmacii, etc.:

    CODEX ALIMENTARIUS — CONTROLUL NOII ORDINI MONDIALE ASUPRA SUPLIMENTELOR ALIMENTARE SI IMPUNEREA GLOBALA A ALIMENTELOR MODIFICATE GENETIC
    https://www.ecolife.ro/98-uncategorised/255-codex-alimentarius-controlul-noii-ordini-mondiale-suplimentelor-alimentare.html

    ONU a creat Comisia Codex Alimentarius (sau Codex) în 1963 prin intermediul Organizației pentru Alimente și Agricultură (OAA) și al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), pentru a promova controlul alimentelor și practicile „corecte“ în comerțul global cu alimente. Comisia Codex Alimentarius este o organizație inter-guvernamentală cu 170 țări membre. Comisia coordonează activitatea unor organizații guvernamentale și ne-guvernamentale (ONG-uri) în ceea ce privește standardele alimentare. Majoritatea ONG-urilor internaționale participante la întrunirile Codex-ului o reprezintă teribilele corporații trans-naționale. Organizațiile non-guvernamentale au statut de observatori, dar nu au drept de vot.
    Codex-ul a devenit principala organizație internațională care stabilește standardele în comerțul global cu alimente și este găzduit de sediul central al OAA din Roma.

    Codexul mai cuprinde 30 de comitete și organizații inter-guvernamentale găzduite de diferite țări, fiecare ocupându-se de aspecte specifice ale producției de alimente, de la brânzeturi, cereale, produse din carne, mâncare organică, alimente modificate genetic (GM), aditivi alimentari, suplimente alimentare, pesticide etc. până la igiena alimentelor.
    Cele aproximativ 300 de reguli și standarde ale Codex-ului sunt utilizate de țările membre ca o bază a legilor lor regionale și naționale, precum și de către Organizația Mondială a Comerțului (OMC) ca punct de plecare pentru reglarea disputelor legate de comerțul internațional. Codex-ul adopta deciziile prin vot al delegaților guvernamentali prezenți la întruniri. Prezidiul poate să anuleze orice decizie iar ONG-urile pot să influențeze hotărârile luate dar nu au drept de vot. Cele mai multe decizii adoptate de Codex sunt deja luate înainte de întruniri, de către țările participante cu cea mai mare influență.
    Codex-ul a deviat mult de la obiectivele sale inițiale, care erau centrate la modul declarativ pe nevoia de a proteja consumatorul prin asigurarea de alimente lipsite de contaminanți și pesticide. În prezent, Codexul decide în realitate nivelurile „acceptabile“ pentru orice: pesticide, la aditivi chimici, alimente modificate genetic, metale grele etc. Codex-ul lucrează după un set de reguli toxicologice discreționare când vine vorba de controlul alimentelor. Astfel, se bazează pe cercetări făcute asupra toxinelor studiate fiecare izolat și nu ia în considerare totalitatea chimicalelor la care suntem expuși. Tipurile și nivelurile chimicalelor și contaminanților considerate ca „ne-periculoase“ sunt stabilite prin așa-numitul „consens științific internațional“, adică după bunul plac al marilor producători. De fapt, oamenii de știință implicați sunt plătiți și cumpărați de către cele mai mari companii producătoare de alimente și medicamente din lume. Acești oameni de știință stabilesc care alimente modificate genetic pot fi folosite ca hrană (bazându-se pe foarte puține date științifice, dar ascultând fără crâcnire poruncile venite de la stăpânii lor, proprietarii marilor companii producătoate de monștri transgenici) și sunt gata să facă compromisuri în ce privește practicile pe care se bazează agricultura organică […]. În acest fel, supermarketurile și companiile internaționale de distribuție a alimentelor beneficiază de pe urma prețurilor ridicate, pe care mai ales cei din Vest sunt gata să le plătească pentru a beneficia de hrană „organică“.
    ...

    Mai multe aici:
    https://www.ecolife.ro/98-uncategorised/255-codex-alimentarius-controlul-noii-ordini-mondiale-suplimentelor-alimentare.html
  • Sabin G 20.05.2024 10:58
    Frumos
  • Constantinescu Valentin-Ionut 20.05.2024 12:36
    condolences
  • Patriot Roman 20.05.2024 17:40
    M-ați fkt sa ,,plîng”...Dați știri ca mor vacciniștii..Dumnezeu cerne sita..Cum zic cei de la formația ,,Paraziții”?? ,,Nu sint eu rău / sinteți voi prea buni!”
  • Tabără Octavian-Adrian 20.05.2024 19:05
    Ce referință fondatoare...

    Aș prefera să rămânem la carte, spre exemplu sunt uimit citind " Viața Părintelui Sofian Boghiu O icoană a virtuții " , că ce trăim acum este o mică parte față de suferința îndurată de viețuitorii mănăstirii Antim, din secolul XX.
  • Mircea Dragan 20.05.2024 18:47
    Cat de mizerabil poti sa fii ptr un rahat de salariu?
    E bine ca a mierlit-o si nu ne vom lovi de tampeniile ei si in alte probleme.
Ultima oră

23:15

Eroii care ne-au lăsat drept moștenire România încă sunt printre noi: veteranul de război Moș Nică Paiu, de 102 ani, despre luptele de la Cotul Donului: “Eram împușcat și la piept, și la mână. Și așa mergeam” - VIDEO

22:30

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic. Copiii vorbesc cu Părintele Justin la mormântul său. Ieromonahul Nicodim Grosu - Focul rugăciunii - VIDEO

22:22

Eurostat: România are cea mai mare inflație din UE, pentru a cincea lună consecutiv

21:30

România – Ukraina 3-0. Bucuria Victoriei – cât rezultatul unui Referendum

20:46

Pfizer, acuzat de procurorul general al unui stat din SUA că a conspirat cu guvernul și mass-media pentru a comite fraudă și fapte oneroase, inducând în eroare populația

20:06

S-a închis jocul pentru Klaus Iohannis: A pierdut și ultimul vot pentru șefia NATO – noul președinte al Slovaciei și premierul Ungariei îl susțin pe Mark Rutte

19:33

Scriitorul Constantin Barbu a primit titlul de Doctor Honoris Causa, acordat de o mare universitate din America. Interviul continuă: Despre un nou volum din Supracartea fără de ce

18:20

O bucurie pentru Geoană: Ana Birchall candidează la prezidențiale

18:07

Cântărețul Rod Stewart a fost huiduit copios după ce a afișat un portret al lui Zelenski la un concert din Leipzig, într-o regiune unde Alternativa pentru Germania a ieșit pe primul loc la alegerile europarlamentare - VIDEO

17:30

Părintele James Bernstein, cunoscut pentru cartea sa ”Uimit de Hristos. Călătoria mea de la iudaism la Ortodoxie”, a trecut la Domnul

16:47

Unde-s TREI puterea crește...

16:00

MIRCEA MARIAN vs NAȚIONALA ROMÂNIEI. Luminița Arhire: UN LIMAX DE PRESĂ

15:46

Sorin Roșca Stănescu: Dorin Cocoș o dă în primire pe Monica Macovei. Secretul lui Florian Coldea

15:32

Jumătate de milion de imigranți ar putea obține cetățenie americană conform unui nou plan al administrației Biden

15:23

Vânzările de Mașini Electrice se prăbușesc în Germania