Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Și care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

De Cronicar  /  

Foto: Cristina Leordeanu/Facebook

Foto: Cristina Leordeanu/Facebook

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalista Cristina Leordeanu a publicat pe contul ei personal de Facebook o postare scurtă și la obiect privind încercările la care este supus Părintele Nicolae Tănase.
 
Vedeți Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu
 
O redăm integral împreună cu fotografia aleasă de ea:
 
„Să construiești, împreună cu oameni din sat,  o biserică înainte de 1989, în clandestinitate, adică fără acordul autoritaților - or ști ce putea însemna asta atunci cei care urlă astăzi prin televiziuni împotriva părintelui Nicolae Tanase?

Să începi să construiești mai întâi o casă de copii, apoi încă una si încă una până când ai ajuns să faci un ditai așezământul  - și-or imagina ce volum de muncă si de dăruire a consumat părintele  Nicolae Tănase în 35 de ani de când si-a luat canonul ăsta de a dărui speranță orfanilor? Speranță, dar si concret: adăpost, mâncare, îmbracăminte, educație. 

Să fii în toți anii ăștia părinte pentru mii de orfani, pentru mame care au fost alungate cu tot cu copii de bărbații lor, pentru copii salvați de la avort, pentru bătrâni alungați din case de copii sau aflați în alte neputințe - or putea cuprinde în sufletul si în mintea lor măcar a mia parte din dimensiunea jertfei pe care a făcut-o părintele Nicolae Tănase toată viața?  Sfinția Sa nu a știut-o pe asta cu "iubirea de sine" si atât.  A știut mai mult cum să ofere dragoste. Multă, multă dragoste pentru aproapele aflat în nevoie.

Părintele Nicolae Tănase e părintele Fenomenului Valea Plopului - Valea Screzii. Si bucuria, nădejdea, pacea pe care a adus-o atâtor oameni în nevoie a scris-o Dumnezeu în cartea vietiii sale demult. Și încă scrie. 

Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț. 

Doamne, iartă-i că nu știu ce fac!”, a scris Cristina Leordeanu.
 
Citiți și Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste
 
  
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

PREȘEDINTELE IRANULUI UCIS. ȘTIREA ȘI VIDEO ÎN DIRECT DIN ZONĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • eu-noi 19.04.2024 15:21
  Bunicul meu, Dumnezeu Sa-l ierte, taran - burghez adevarat (a facut armata in Bucuresti, in WW2), truditor din greu, fara avantaje comuniste, zicea cateodata: "Daca un caine latra la tine, latri si tu la el...?" Echivalentul la "cainii latra, iar caravana trece..." Vinovati sunt cei cu porta-vocea = media de kkt, la care romanii normali sunt imuni. Cei iditoti/ pacalitii (="vaxxistii") cauta cele rele, oricum. Toti vom da socoteala, la Dreapta Judecata. Scapa cine NU a judecat - ne-a dat asigurari Insusi Domnul nostru si Dumnezeul nostru... Deci, be careful la caini...
 • INJECTIA FINALA 19.04.2024 22:00
  Săgețile otrăvite ale Bănestilor progresisti nu'l pot atinge pe Sfinția Sa Nicolae Tănase,
  preotul model de la Valea Plopului și de la Valea Screzii, tatăl a mii de copii născuți și nenăscuți, unul din cei mai jertfelnici părinți pe care i'a cunoscut România în ultimele decenii și...în ultimele două milenii.

  „Pentru mine Ceaușescu a murit definitiv."

  Se pare că Bănescu , ginerele Curticeanului ceaușist, nu crede asta.
  Dimpotrivă, instalat în fruntea BOR pe post de TOPOR, de către statul paralel, de securo-masonerie, menit să demoleze , să parjolească, sa dinamiteze Biserica din interior, acest vârcolac, clovn chinuit, de draci schingiuit, la minte sucit, creier paradit, telectual fandosit, progresist smintit, agent rătăcit, suflet obosit, depravat, orbit, câine (IPS CALINIC) otrăvit, neuronal vlăguit, scârțar pocit, schelet ruginit, megaloman tâmpit, dulău ipocrit, manipulator fetid, mincinos dovedit, asasin mituit...

  Ai fost, Bănescule, prin goarna 'ți stricată, în vârful piramidei ucigașilor din România vândută Big Pharmei și ocultei mondiale.

  Locul tău e rezervat în iad.

  Viața ta pe pământ e oricum un coșmar pt tine, pt patriarh și poporul drept credincios.
 1. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 2. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 3. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 4. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 5. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 6. Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

 7. Artistul ieromonah Savatie Baștovoi despre cei ”21 de rabini”: ”Nu filmul, ci CARTEA este forma cea mai potrivită de predică”

 8. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

 9. Marea minciună a lui Antihrist, dezvăluită: Francmasoneria, "religia mondială unică" - O opinie catolică (VIDEO)

 10. Președintele Iranului ar fi murit! - ACTUALIZARE din presa iraniană. Israelul susține că a fost un asasinat. MOSSAD? Elicopterul în care se afla Ebrahim Raisi s-a prăbușit în cursul zilei - VIDEO / ULTIMA FOTOGRAFIE OFICIALĂ

Ultima oră

20:29

Fostul director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor Covid-19”

20:00

A apărut o lucrare unică: ISTORIA MIȘCĂRII LEGIONARE. 20 mai și 10 decembrie 1922 și 24 iunie 1927 în Istoria României

19:59

România, aproape de colapsul demografic: În 2022, din țara noastră au plecat peste 200.000 de persoane și aproape 19.000 de copii sub 15 ani

19:10

Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)

18:30

Pr. Ioan Istrati: ÎNALTUL PIMEN. 4 ani de la adormire (25 august 1929 - 20 mai 2020)

17:56

Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, amenință: “Dacă avem și cea mai mică dovadă că Israelul a fost implicat, vom reacționa dincolo de orice imaginație” - VIDEO

17:30

Ion Cristoiu înainte de alegerile din 20 mai 1990: Ion Iliescu vs Piața Universității și visul lui Gorbaciov: confirmarea Puterii comuniste prin intermediul alegerilor libere. România ar fi astfel un caz unic în lume. ISTORIA POST-DECEMBRISTĂ

16:56

Ortacul tot ortac! Miron Cozma, audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei, l-a îmbrâncit pe liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, Viorel Ene: “Vezi că te bat”

15:38

Adrian Onciu: Drumul anevoios către negocieri de pace

15:00

George Simion, de Ziua Familiei: ”Să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiționalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis”

13:58

Azi i-a expirat Mandatul: Mai este legitim Zelenski?

13:43

Momentul când trupul neînsuflețit al președintelui iranian a fost recuperat de salvatori - VIDEO

13:35

Incendiu la Parchetul Vaslui. O angajată ar fi dat foc unor acte și ar fi încercat să se sinucidă

12:40

Cinci zile de doliu național în Iran. Prim-vicepreședintele Mokhber, desemnat președinte interimar

12:10

"Nu am fost noi". Israelul anunță că nu a fost implicat în moartea președintelui iranian