Jucătorul profesionist de baschet Óscar Cabrera Adames, mort subit în urma unui atac de cord la doar 28 de ani. În urmă cu 2 ani le-a spus fanilor că vaccinul Pfizer i-a provocat miocardită, după ce s-a prăbușit în timpul meci - VIDEO

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jucătorul profesionist de baschet Óscar Cabrera Adames a murit săptămâna trecută la un spital din Republica Dominicană, după un aparent atac de cord, informează The Defender.

Comentatorul sportiv Héctor Gómez a dat prima dată vestea pe Instagram că jucătorul dominican în vârstă de 28 de ani, care joacă în liga profesionistă spaniolă, fusese supus unui test de efort când a murit.

Nu este clar, potrivit rapoartelor, dacă testul de stres - conceput pentru a examina funcționarea inimii în timpul activității fizice - a precipitat atacul de cord.

Cabrera Adames a fost spitalizat anterior după ce s-a prăbușit pe teren în timpul unui meci din decembrie 2021. La acea vreme, el a dat vina pentru prăbușirea sa pe miocardita indusă de vaccinul COVID-19, postând pe rețelele de socializare:

"Am făcut o nenorocită de miocardită de la administrarea unui nenorocit de vaccin. (Am primit 2 doze de Pfizer) Și am știut-o! Mulți oameni m-au avertizat".

Cabrera Adames a scris că i s-a cerut să facă vaccinul pentru a continua să joace la nivel profesionist.

"Era obligatoriu, altfel nu puteam să lucrez. Sunt un atlet profesionist internațional și joc în Spania. Nu am nicio problemă de sănătate, nimic, nu e ereditar, nu am astm, NIMIC! M-am prăbușit brusc la pământ în mijlocul unui meci și era să mor. Încă mă recuperez și am făcut 11 teste cardiologice diferite și ghiciți? Nu au găsit nimic."

El a spus că medicii i-au spus că nu va putea juca cel puțin cinci luni până când inflamația inimii sale va scădea.

Cercetările arată că efectele miocarditei induse de vaccin pot dura mult mai mult de cinci luni.

Un fan a postat postarea originală a lui Cabrera Adames alături de o înregistrare video cu el prăbușindu-se pe teren în 2021 în mijlocul unui meci. VIDEO sus și în postarea TWITTER:

Unele instituții media, inclusiv Newsweek, au calificat drept "teorii ale conspirației" acuzațiile potrivit cărora miocardita indusă de vaccinul lui Cabrera Adames ar avea legătură cu atacul său de cord.

Miocardita este o afecțiune cardiacă debilitantă. Miocardita severă poate afecta permanent mușchiul cardiac, putând provoca insuficiență cardiacă.

CDC raportează că miocardita este un eveniment advers grav care, potrivit dovezilor globale, poate fi cauzat de vaccinul COVID-19, în special în rândul bărbaților tineri.

Cardiologul Peter A. McCullough, M.D., MPH, a declarat pentru The Defender într-un e-mail că moartea lui Cabrera Adames, împreună cu miocardita raportată anterior, este îngrijorătoare și ar trebui investigată în continuare.

El a spus:

"Sunt profund îngrijorat de faptul că miocardita sa simptomatică raportată a fost în 2021 și acum moare la un test de stres de rutină în 2023. Acest lucru necesită o autopsie și o evaluare a dosarelor sale de vaccinare, a analizelor de sânge anterioare, a ECG-urilor, a ecocardiogramelor și a RMN-urilor pentru indicii privind riscurile sale de miocardită fatală indusă de vaccinul COVID-19".

Potrivit Basketball Insiders:

"Până în acest moment, nu avem încă o declarație oficială cu privire la cauza morții lui Oscar Cabrera Adames. Tot ce știm este că miocardita limitează capacitatea inimii de a pompa sângele, iar majoritatea cazurilor se termină cu moarte subită din cauza insuficienței cardiace."

McCullough a scris pe Twitter că unul dintre motivele pentru care atât de mulți atleți mor subit este faptul că aceștia nu știu că au miocardită și că persoanele cu miocardită ar trebui să evite exercițiile fizice.
 
 
CDC a dezvăluit într-un raport din mai 2021 că știa că miocardita și pericardita au fost evenimente adverse asociate cu vaccinurile cu ARNm COVID-19, în special la bărbații tineri.

Dar dovezile arată că CDC și Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) erau la curent cu semnalele de siguranță privind miocardita încă din 19 februarie, dar au ascuns datele de public până după ce FDA a acordat Autorizația de Utilizare de Urgență și CDC a recomandat vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani.

Ligile sportive profesioniste, cum ar fi NFL, au început să impună vaccinurile în august 2021 - asta după ce, în iunie 2021, FDA a adăugat un avertisment privind riscul de miocardită și pericardită în fișele informative ale Moderna și Pfizer, în urma raportului CDC din mai 2021.

De atunci, a existat o creștere a numărului de decese subite în rândul sportivilor. Mercola a raportat că, începând cu martie 2021, a existat o creștere fără precedent a numărului de stopuri cardiace și a altor probleme cardiace în rândul sportivilor de elită, citând faptul că 769 de sportivi s-au prăbușit cu probleme cardiace pe teren în timpul unui meci între martie 2021 și martie 2022.

Vârsta medie a acestor sportivi care au suferit un stop cardiac este de doar 23 de ani.

Potrivit lui Edward Dowd, un studiu elvețian a documentat o medie de 29 de decese pe an în această categorie demografică înainte de 2021. Dowd, un fost manager de fonduri BlackRock, este autorul cărții "'Cause Unknown': Epidemia de morți subite în 2021 și 2022".
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Conferință în direct Familia Ortodoxă: CE ESTE BĂRBATUL DE AZI

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • Constantinescu Valentin-Ionut 01.07.2023 08:33
  condolences
 1. Statul Paralel se clatină din temelii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă sunt audiați la DNA. Fostul șef SRI ar fi primit șpagă sute de mii de euro ca să aranjeze un dosar deschis de prietena lui, Laura Kovesi, la EPPO. ACTUALIZARE: Iese în cătușe?

 2. Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

 3. EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

 4. Dar cine este Klaus Schwab, noul consort al ONU?

 5. Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

 6. Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

 7. Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

 8. Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

 9. Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

 10. Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

Ultima oră

01:00

Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

00:10

24 mai: Sfântul Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat aflat cu moaște sfinte în România, dăruite de însuși Ștefan cel Mare și Sfânt Mănăstirii Neamț - cea mai veche inscripție păstrată de la Atletul lui Hristos. FOTO

23:00

EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

22:32

Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

21:20

SFINȚII EROI ANTICOMUNIȘTI - PR. AMFILOHIE BRÂNZĂ ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA BUJOR ÎNTR-O CONFERINȚĂ ASCOR LA BRAȘOV, VINERI, 24 MAI, ORELE 18.30

21:01

Sorin Gheorghe Suciu: Lancrăm - Sebeș, impresii la cald

20:33

Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

20:00

Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

19:20

Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

18:30

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

17:46

Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

17:10

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra, județul Olt, fost Romanați (I): "Să nu uitați, nepoții mei!"

17:07

În plin scandal privind cererea de arestare a lui Netanyahu și recunoașterea Palestinei, Israelul intră puternic și ucide zeci de palestinieni: atac dur în ultimele ore - VIDEO

15:50

NOVA TV: Atenție la afacerile UDMR în județul Harghita!

14:45

Candidaturile de la București ale PNȚ Maniu - Mihalache, blocate și azi, timp de 23 de zile. Declarația lui Valerian Stan