Joe Biden A ÎNGHEȚAT - Filmarea Zilei

De Cătălin Vușcan  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Starea lui Joe Biden a stârnit din nou îngrijorări luni seară, când, în timpul unui eveniment public desfășurat la Casa Albă, a rămas stană de piatră vreme de un minut.

Comandantul suprem al forțelor armate americane, omul care ia decizia să apese pe butonul nuclear, pur și simplu s-a blocat, oferind privitorilor perspectiva unui poster 3D a persoanei sale, în timp ce restul celor aflați în jurul său dansau și cântau, comentează Daily Mail.
 
Joe Biden se afla la un spectacol muzical, cu prilejul Juneteenth - ziua sărbătoririi eliberării din sclavie, la care a dat-o în bară și cu discursul, dar nu mai intrăm în amănunte.
 
Vizionare plăcută!
 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (15)
  • Tic 11.06.2024 16:05
    Robotului i-a "stat" softul.:)))))))
  • Tic 11.06.2024 16:06
    Vedeți privirea, "pielea" care nu mișcă ,grimasa înțepenită !
  • Passagero ► Tic 11.06.2024 22:25
    Tre' sa fie si asta reptiloid, comportamentul lui este foarte ciudat, l-am remarcat din 2019 cu acel "enough is enough" cand i s-a spus ca viteza comunicatiilor internet din Ro este superioara celei hammerloce, este o fraza extrasa dintr-o baza de date, nu dintr-un cap de mos intelept, asa cum ar trbui sa fie.
  • Mars.60 Stefan 11.06.2024 16:58
    Mai stiu eu un device asemanator autohton, cu aceleasi caracteristici hard, pozitia "ficus", caruia cand ii "statea" soft-ul, trantea paltonul si repeta obsesiv: PEEE-SEEE-DEEE-EEE-TOO-XIC-IOO-NOO-POT-KIII-VAAA-NIUK.
    Dupa update, a uitat tot si s-a virusat rau, incat acum zboara tot timpul fara rost in tari exotice insotit de cea mai "ravasitoare" singularitate din tot universul.
  • Passagero ► Mars.60 Stefan 11.06.2024 22:19
    Haha, bine spus despre robotul bolovan autohton.
  • un oarecare... 11.06.2024 20:47
    A ramas fara baterii da-l drq..asta e robot 100%.Voi nu vedeti ca asta nu mai imbatraneste deloc?Adevaratul biden e mort demult
  • Patriot Roman 11.06.2024 16:52
    Sclavii erau africani, am și eu o nedumerire-la momentul ăla din istoria americii erau sclavi africani in rochii precum cel din foto care se identificau drept femei? Întreb pt. un prieten..Cred ca n-am trait timpurile alea și nu mai știu exact..Și atunci era cu identitatea de gen ,barbatii in rochii și cu barbă?
  • Tic 11.06.2024 21:46
    :)))))
  • Mars.60 Stefan 12.06.2024 16:53
    Nu e barbat. E Kamala. A uitat sa se epileze...
  • DanielS 11.06.2024 21:24
    Paradoxal, in toata nebunia aia, Biden arata ca cel mai normal! In comparatie cu travestitul ala negru de se tot balangane pe tocuri, e muuuuult mai normal!!! Sa spunem ca el se detaseaza de toata mascarada aia, ca pana si pe el il face sa ramana masca (sic!).
    Asta este marea America?! Visul multor oameni?! Mie mi se pare a fi un cosmar! Infiorator! Pur si simplu infiorator si de necrezut!
  • gigelfrone 11.06.2024 21:24
    E prea pe fata, nu-ti ramane decat sa te amuzi si sa treci mai departe.
  • Nata 12.06.2024 07:53
    Pare se fie in stare catatonica.
  • niina 12.06.2024 16:29
    nici macar o data nu a clipit ... este atit de clar ca este un robot, dar in acelasi timp ma uimeste ca imaginea lui este cea mai normala fata de toti falsii care il inconjoara... si vorbim despre presedintele Americii? imi vine sa rid, dar realitatea este aceasta in toate tarile acum...
  • un oarecare... 12.06.2024 18:30
    Si ca tabloul sa fie complet spre dreapta lui in prima linie se poate observa si un Mandingo cu fustitza..
  • vasile grozav 13.06.2024 06:41
    De ce sunteți răutăcioși? Cel mai iubit dintre bidee privea spre interiorul sau din sufragerie, unde mobila lipsea cu desăvârșire, iar cetateanul din dreapta, cu fusta epilata și podoaba capilara raiata, își plimba genul fluid un căutarea identității statale.
    PS. Visul american. Șef de stat plecat cu sorcova, bărbați în fuste cu stimulatoare cardiace de par pubian, gândire prompteristica, radacini alterate de lgbtiqism, neputincioși perversi si sadici cocoțați pe craca puterii ca sa-si facă necesitățile peste alte națiuni, morți vii, suflete hrănite cu morfina, minți întunecate de diavoli, hoți competenți, manipulatori degaradati, stapani de sclavi sangerosi, imperialisti fără scrupule, ahtiați de sânge nevinovat, manuitori de securi ale războiului prin interpuși, defrisatori de păduri umane, torente de jeguri geostrategice, ambasadori ai terorismului, etc.
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO