Iohannis și Cîțu puși la zidul rușinii de PS Ambrozie: Oameni de nimic, fără credință, mincinoși nemernici care nu-și iubesc poporul. Când s-o clătina mulțimea, să vedeți cum cad și-și rup gâtul toți! Își bat joc de români! Bate-i Dumnezeu să-i bată!

De Victor Roncea  /  

Foto: Vasile Arcanu / Girugiuveanul.ro

Foto: Vasile Arcanu / Girugiuveanul.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În același timp cu intervenția fermă a IPS Teodosie împotriva discriminării de tip totalitar a românilor prin pașaportul de vaccinare, exprimată în două rânduri de înaltul ierarh, la o dezbatere a societății civile și apoi la emisiunea postului Radio Dobrogea, PS Episcop Ambrozie al Giurgiului a rostit poate cea mai dură predică de până acum a unui Întâistătător la adresa guvernanților actuali. Ierarhul a sărbătorit zilele acestea 21 de ani de când Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, la propunerea patriarhului Teoctist, l-a ales în funcția de episcop vicar patriarhal, cu titulatura „Sinaitul”, hirotonia având loc la data de 15 octombrie 2000 iar din 2006 este Episcop al Giurgiului.

În data de 14 octombrie 2021, Preasfințitul Părinte Episcop Ambrozie, împreună cu un sobor de preoți și diaconi a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în biserica parohiei Pîslari, din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu. Biserica parohiei, cu hramul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași a fost construită în anul 1873. În cuvântul de învățătura rostit în cadrul Sfintei Liturghii, Întâistătătorul Episcopiei Giurgiului a vorbit despre Sfânta Cuvioasă Parascheva, despre viața sa și despre modelul de viață pe care îl reprezintă. Pentru bucuria duhovnicească a credincioșilor a fost adusă spre închinare Icoana Maicii Domnului - Prodromița, copie lucrată la Sf. Munte Athos, de la Noua Catedrală Episcopală „Sf. M. Mc. Gheorghe” din municipiul Giurgiu. Ierarhul a oferit mai multe daruri, iar copiilor parohiei, Preasfințitul Părinte, le-a dăruit diverse hăinuțe de sezon iar la final toți cei prezenți au primit din partea Ierarhului lor ultimele numere ale revistei "Familia Ortodoxă" și iconițe, transmite canalul Cult Cultură, care a filmat și predica PS Părinte Ambrozie, pe care o puteți audia mai sus.

Redăm pentru cititorii ActivNews principalele extrase care fac trimitere la situația actuală din România și a ce va urma de acum încolo:

„Dumnezeu nu se lasă batjocorit!”

„Zilele trecute la comandă a apărut un reportaj în care este discreditată Biserica precum și Patriarhul și ierahia pentru proiectul național de zidire al Catedralei Mântuirii Neamului. Atunci, la sfințirea din 2018, când a participat și Patriarhul Constantinopolului, Patriarhul nostru PF Daniel, a fost considerat OMUL ANULUI. În anul Centenarului, singurul proiect de țară după 30 de ani de la revoluția din Decembrie, a fost Catedrala Mântuirii Neamului. Și au venit mii și zeci de mii de oameni iar politicienii au venit și ei, ca pe covorul roșu, să fie văzuți, să apară în fotografii. Iar președintele țării n-a fost prezent.

Președintele țării, care nu face nimic pentru țară și care DEZBINĂ, a venit la Comana, s-a plimbat cu bicicleta dar n-a intrat la Mănăstire, unde e înmormântat voievodul binecredincios, Vlad Țepeș Voievod. Nu au intrat. Nu-i interesează biserica. Sfidare peste sfidare, oameni corupți, pe care i-a desemnat miniștri și prim-miniștri, n-au făcut pentru țară.

În alte țări din vecinătatea noastră, corporațiilor, străinilor și alogenilor, țările care au fost mai credinciose, cum sunt polonezii sau ungurii și alte țări, au avut grijă ca țara lor să aibă anumite strategii în a proteja categoriile vulnerabile, bătrânii, copiii, persoanele singure, de prețurile celor care furnizează căldură, energie șamd. Să nu ai o strategie tu ca să-ți protejezi țară, dar mai mult decât atât, să ai miniștri care declară că nu vor ieftini combustibilii…Uitați cum se duce țara la vale și cum se scumpesc toate, de la pâinică la untdelemn - pâinea noastră cea de toate zilele - pentru că cei care conduc țara astăzi sunt oameni de nimic. N-au credință.

Eu sunt de 21 de ani episcop și i-am văzut rând pe rând pe toți președinții. Chiar și pe liberii cugetători. Toți președinții de după 1990 se duceau să se închine la Sfânta Parascheva, erau alături de popor. Pe-ăștia nu-i îngăduie Sfânta Parascheva să vină pentru că sunt mincinoși și nu iubesc poporul.

Singura care mai face ceva pentru oameni și pentru copii, este Biserica. Patriarhul nostru, când era Mitropolit al Moldovei, construia spitalul Providența, aducea salvări din străinătate, făcea centre culturale. O activitate pe care o continuă de la București.

Cine-i plătește pe acești epigoni să-i înregistreze și să-și bată joc de preoți și de Biserică? Uitați, zilele acestea, când zeci de mii de români merg la Sfânta Parascheva, un fenomen unic, nevăzut nici în Rusia, televiziunile nu mediatizează profunzimea lui, cu familii de intelectuali care vin de generații de-a rândul în pelerinaj alături de oameni simplu, ci prezintă totul ca o îmbulzeală, a unor sărăntoci și neștiutori de carte.

Până când o să-și bată joc oamenii aceștia de credința noastră? Pentru că la baza piramidei stă glodul, poporul și pe vârfuri stau ăștia care ne conduc. Dar când s-o clătina mulțimea, să vedeți cum cad și-și rup gâtul toți!

Par tânăr, dar în atâția ani am văzut atâția care au fost miniștri și prim miniștri și au trecut pe la Jilava, prin pușcării... Când și-o lua lumea Dumnezeu mâna de pe ei, de pe ăștia care chinuie țara, toți vor sfârși!

Și o să se găsească vreun procuror care o să-i ia și o să-i caute ca să vadă ce au făcut pentru străini, că pentru popor n-au făcut nimic. Numai minciuni. Poporul trăiește în frig și în foame, mai rău ca-n perioada comunistă. Au sărăcit țara iubiți credincioși și noi trebuie să tăcem și să nu zicem nimic?

După 90 încoace, tot copiii securiștilor au ocupat poziții și n-au făcut nimic. Toți niște hoți și niște pungași! Singurii care au stat alături de popor au fost preoții. (...) Aceștia sunt oamenii care au ținut credința.

Ne uităm cu speranță către Dumnezeu, care nu se lasă batjocorit, cum a spus și Patriarhul la predica de anul trecut de Sfântul Dumitru, și după toate rugăciunilor celor care vin la biserici și mănăstiri, nu se poate ca până la urmă să nu-i dea jos pe nemernicii ăștia, care nu sunt vrednici de votul nostru și de încrederea noastră!

Cum vor să fie candidați, parlamentari, cum te caută peste tot, la biserică, la episcopie. După aceea, patru ani nu mai auzi nimic de ei. (...) Nu știu pentru ce pătimește țara așa de greu și suferă poporul din cauza oamenilor aceștia care au acaparat puterea și care luni de zile se vor bate pentru guvernare și nou vor face nimic. Iar președintele ăsta pe care l-au votat românii deși este de alt neam și care a ridicat în inima Sibiului, unde altă dată erau preoții spânzurați, pe vremea lui Buccow și a Mariei Teresa, a ridicat o statuie pentru Brukenthal, un guvernator care a supravegheat omorârea românilor și asuprirea țăranilor. Un scuipat, cum se spune, neacademic și vulgar, pe obrazul românilor! Așa și-au bătut joc de țară. Dar Dvs sunteți tineri și o să trăiți și o să vedeți cum sfârșesc cei care îți bat joc de români. E o chestiune de timp.

Nu vă smintiți de ce vedeți la televizor și nu vă speriați de Covid. Nu vă grăbiți să vă vaccinați. Lasați-i pe ei să se vaccineze întâi. Toți parlamentarii și toți deputații. Și la urmă, poate, de-o mai rămâne vreun vaccin din acestea 120 de milioane cumpărate de Cîțu, care sunt aproape expirate. Își bat joc de români! Bate-i Dumnezeu să-i bată de dușmani și să se ridice copii crescuți în Biserică, să ajute țara și poporul.

Dau foc românilor din spitale. Ard oamenii în spitale! Grele vremuri am ajuns să trăim!

Rămâneți în Biserică și o să vedeți că Dumnezeu face minuni. Avem un Patriarh puternic și un Sfânt Sinod la fel.

Schimbarea poate să vină doar din oamenii de calitate pe care îi promovăm.

Să ne ajute Sfânta Parascheva să vă ferească de toate relele, să vă țină sănătoși și să ajungem să vă vedem și chipurile frumoase străluminat de credință, fără mască!

Doamne, ajută!”

Subscriem.

Vrednic este!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (16)
  • Sascha 16.10.2021 22:38
    AMIN ! DUMNEZEU SĂ VĂ AUDĂ !
  • Orizont 16.10.2021 23:03
    In laboratoarele securiste a fost clocit inca de asta vara un cerc vicios, criminal: Sa nu se găseasca medicamentele necesare în farmacii, bolnavii sa nu fie tratați în faza incipientă a bolii ca să ajungă la ATI și astfel să se clameze necesitatea imperativă a vaccinării . Cu alte cuvinte, ori se vaccinează, ori ajunge la ATI ca să se demonstreze necesitatea vaccinului . Dacă s-ar găsi medicamente în farmacii, bolnavii s-ar trata din stadiul incipient și nu ar mai ajunge în număr atât de mare la ATI.
    In paralel, mafia de stat a impartit grasul paranadarat acordat de Pfizer pentru contactul de achizitie de 2,3 milarde EUR pentru cele 120.000.000 doze de otrava ! Iar "justitia" tace ca scroafa'n porumb si isi vede de salariile grase si pensiile speciale !
  • Sweeping 16.10.2021 23:05
    Amin! Amin!
    Dumnezeu Adevărul să vă binecuvânteze Preasfințite Ambrozie! Vrednic este!
  • Constantin-Alexandru Vasiliu 16.10.2021 23:53
    Vrednic este!
    Domnul sa ii "molipseasca" si pe ceilalti ierarhi ai Sfantului Sinod si pe Prea Fericitul Parinte Patriarh sa spuna raspicat: "Ajunge!"
  • Orizont 17.10.2021 00:06
    Am ascultat tot ce spune PS Ambrozie si sunt placut surprins . Cel mai puternic mesaj pe care l-am auzit pana acum de la un ierarh - Asta inseamna ca ceva se schimba in retorica si atitudinea BOR fata de puterea politica . Avem nevoie de o ierarhie care sa nu mai ramana moale si duplicitara in fata ofensivei pur satanice a noii ordini globaliste! Altfel , ce a mai ramas din tara si popor, se va pierde complet..
  • Nata 17.10.2021 02:14
    https://www.brighteon.com/aba5b752-f919-4ddd-878d-eba5b27a7ab4
  • ioansperling 17.10.2021 06:00
    Vrednic este!
    Daca politicul vrea resetare atunci trebuie si biserica sa faca una si sa iasa din amortire, sa puna piciorul in prag cum se spune! Si se pare ca a inceput sa o faca! Doamne ajuta!
    Vor sa-si masoare "muschii" cu credinta? O sa piarda! Au pierdut toti si pana acum!
  • LibertateavinedeSus 17.10.2021 11:36
    Iată ca acum a venit vremea mărturisirii Adevărului.
  • OMAGA 17.10.2021 14:10
    Un om vrednic, care are curajul opiniei!
    Dumnezeu sa il pazeasca de toate asupririle care pot veni asupra lui pentru marturisirea adevarului.
  • Rusi 17.10.2021 14:25
    Felicitari PS Ambrozie ! Asa trebui sa procedam toti!
  • Orizont 17.10.2021 14:30
    ATENTIE! Cabala demonica trimite agenturile OMS in Romania sa rezolve problema refuzului in masa a serului ! Pentru Europa de Est avem repartizate agenturi Mossad - Dr Dorit Nitzan. Studiati putin expresiile faciale si privirea rece si fixa a acestei persoane - Este NON-umana : Ori a fost supusa unui program MKUltra , ori este un hibrid fara suflet.

    https://flux24.ro/exclusiv-organizatia-mondiala-a-sanatatii-trimite-in-romania-o-delegatie-speciala-de-urgenta-situatia-este-catastrofala/
  • RomeoB 17.10.2021 16:21
    Din "aluatul FARISEILOR DOSPESTE MULTA FRAMANTATURA" !
    Din pacate oamenii politici enumerati sunt doar marionete. Cei din umbra, au raspunderea cea mai mare...
    NEAMUL ROMANESC ARE VRAJMASI VAZUTI SI NEVAZUTI, STIUTI SI NESTIUTI !
  • RomeoB 17.10.2021 16:22
    Din "aluatul FARISEILOR DOSPESTE MULTA FRAMANTATURA" !
    Din pacate oamenii politici enumerati sunt doar marionete. Cei din umbra, au raspunderea cea mai mare...
    NEAMUL ROMANESC ARE VRAJMASI VAZUTI SI NEVAZUTI, STIUTI SI NESTIUTI !
  • Mihai Floarea 17.10.2021 20:48
    Este un exemplu pentru toți slujitorii altarelor! Aceasta este atitudinea potrivită a ierarhilor în vremurile de încercare și de cernere sub care ne aflăm. Să ne întărească Dumnezeu să punem la inimă și în lucrare cuvintele acestui om proniator!
  • Gabiu 21.10.2021 15:54
    Asta trebuie sa fie pozitia intregii adevaratei ortodoxii si crestinatati , nu numai a unui preot.
  • Nata 22.10.2021 03:52
    ... si coada lor -Ciolos?!
Ultima oră

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriile lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția