Iohannis și Cîțu puși la zidul rușinii de PS Ambrozie: Oameni de nimic, fără credință, mincinoși nemernici care nu-și iubesc poporul. Când s-o clătina mulțimea, să vedeți cum cad și-și rup gâtul toți! Își bat joc de români! Bate-i Dumnezeu să-i bată!

De Victor Roncea  /  

Foto: Vasile Arcanu / Girugiuveanul.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


În același timp cu intervenția fermă a IPS Teodosie împotriva discriminării de tip totalitar a românilor prin pașaportul de vaccinare, exprimată în două rânduri de înaltul ierarh, la o dezbatere a societății civile și apoi la emisiunea postului Radio Dobrogea, PS Episcop Ambrozie al Giurgiului a rostit poate cea mai dură predică de până acum a unui Întâistătător la adresa guvernanților actuali. Ierarhul a sărbătorit zilele acestea 21 de ani de când Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, la propunerea patriarhului Teoctist, l-a ales în funcția de episcop vicar patriarhal, cu titulatura „Sinaitul”, hirotonia având loc la data de 15 octombrie 2000 iar din 2006 este Episcop al Giurgiului.

În data de 14 octombrie 2021, Preasfințitul Părinte Episcop Ambrozie, împreună cu un sobor de preoți și diaconi a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în biserica parohiei Pîslari, din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu. Biserica parohiei, cu hramul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași a fost construită în anul 1873. În cuvântul de învățătura rostit în cadrul Sfintei Liturghii, Întâistătătorul Episcopiei Giurgiului a vorbit despre Sfânta Cuvioasă Parascheva, despre viața sa și despre modelul de viață pe care îl reprezintă. Pentru bucuria duhovnicească a credincioșilor a fost adusă spre închinare Icoana Maicii Domnului - Prodromița, copie lucrată la Sf. Munte Athos, de la Noua Catedrală Episcopală „Sf. M. Mc. Gheorghe” din municipiul Giurgiu. Ierarhul a oferit mai multe daruri, iar copiilor parohiei, Preasfințitul Părinte, le-a dăruit diverse hăinuțe de sezon iar la final toți cei prezenți au primit din partea Ierarhului lor ultimele numere ale revistei "Familia Ortodoxă" și iconițe, transmite canalul Cult Cultură, care a filmat și predica PS Părinte Ambrozie, pe care o puteți audia mai sus.

Redăm pentru cititorii ActivNews principalele extrase care fac trimitere la situația actuală din România și a ce va urma de acum încolo:

„Dumnezeu nu se lasă batjocorit!”

„Zilele trecute la comandă a apărut un reportaj în care este discreditată Biserica precum și Patriarhul și ierahia pentru proiectul național de zidire al Catedralei Mântuirii Neamului. Atunci, la sfințirea din 2018, când a participat și Patriarhul Constantinopolului, Patriarhul nostru PF Daniel, a fost considerat OMUL ANULUI. În anul Centenarului, singurul proiect de țară după 30 de ani de la revoluția din Decembrie, a fost Catedrala Mântuirii Neamului. Și au venit mii și zeci de mii de oameni iar politicienii au venit și ei, ca pe covorul roșu, să fie văzuți, să apară în fotografii. Iar președintele țării n-a fost prezent.

Președintele țării, care nu face nimic pentru țară și care DEZBINĂ, a venit la Comana, s-a plimbat cu bicicleta dar n-a intrat la Mănăstire, unde e înmormântat voievodul binecredincios, Vlad Țepeș Voievod. Nu au intrat. Nu-i interesează biserica. Sfidare peste sfidare, oameni corupți, pe care i-a desemnat miniștri și prim-miniștri, n-au făcut pentru țară.

În alte țări din vecinătatea noastră, corporațiilor, străinilor și alogenilor, țările care au fost mai credinciose, cum sunt polonezii sau ungurii și alte țări, au avut grijă ca țara lor să aibă anumite strategii în a proteja categoriile vulnerabile, bătrânii, copiii, persoanele singure, de prețurile celor care furnizează căldură, energie șamd. Să nu ai o strategie tu ca să-ți protejezi țară, dar mai mult decât atât, să ai miniștri care declară că nu vor ieftini combustibilii…Uitați cum se duce țara la vale și cum se scumpesc toate, de la pâinică la untdelemn - pâinea noastră cea de toate zilele - pentru că cei care conduc țara astăzi sunt oameni de nimic. N-au credință.

Eu sunt de 21 de ani episcop și i-am văzut rând pe rând pe toți președinții. Chiar și pe liberii cugetători. Toți președinții de după 1990 se duceau să se închine la Sfânta Parascheva, erau alături de popor. Pe-ăștia nu-i îngăduie Sfânta Parascheva să vină pentru că sunt mincinoși și nu iubesc poporul.

Singura care mai face ceva pentru oameni și pentru copii, este Biserica. Patriarhul nostru, când era Mitropolit al Moldovei, construia spitalul Providența, aducea salvări din străinătate, făcea centre culturale. O activitate pe care o continuă de la București.

Cine-i plătește pe acești epigoni să-i înregistreze și să-și bată joc de preoți și de Biserică? Uitați, zilele acestea, când zeci de mii de români merg la Sfânta Parascheva, un fenomen unic, nevăzut nici în Rusia, televiziunile nu mediatizează profunzimea lui, cu familii de intelectuali care vin de generații de-a rândul în pelerinaj alături de oameni simplu, ci prezintă totul ca o îmbulzeală, a unor sărăntoci și neștiutori de carte.

Până când o să-și bată joc oamenii aceștia de credința noastră? Pentru că la baza piramidei stă glodul, poporul și pe vârfuri stau ăștia care ne conduc. Dar când s-o clătina mulțimea, să vedeți cum cad și-și rup gâtul toți!

Par tânăr, dar în atâția ani am văzut atâția care au fost miniștri și prim miniștri și au trecut pe la Jilava, prin pușcării... Când și-o lua lumea Dumnezeu mâna de pe ei, de pe ăștia care chinuie țara, toți vor sfârși!

Și o să se găsească vreun procuror care o să-i ia și o să-i caute ca să vadă ce au făcut pentru străini, că pentru popor n-au făcut nimic. Numai minciuni. Poporul trăiește în frig și în foame, mai rău ca-n perioada comunistă. Au sărăcit țara iubiți credincioși și noi trebuie să tăcem și să nu zicem nimic?

După 90 încoace, tot copiii securiștilor au ocupat poziții și n-au făcut nimic. Toți niște hoți și niște pungași! Singurii care au stat alături de popor au fost preoții. (...) Aceștia sunt oamenii care au ținut credința.

Ne uităm cu speranță către Dumnezeu, care nu se lasă batjocorit, cum a spus și Patriarhul la predica de anul trecut de Sfântul Dumitru, și după toate rugăciunilor celor care vin la biserici și mănăstiri, nu se poate ca până la urmă să nu-i dea jos pe nemernicii ăștia, care nu sunt vrednici de votul nostru și de încrederea noastră!

Cum vor să fie candidați, parlamentari, cum te caută peste tot, la biserică, la episcopie. După aceea, patru ani nu mai auzi nimic de ei. (...) Nu știu pentru ce pătimește țara așa de greu și suferă poporul din cauza oamenilor aceștia care au acaparat puterea și care luni de zile se vor bate pentru guvernare și nou vor face nimic. Iar președintele ăsta pe care l-au votat românii deși este de alt neam și care a ridicat în inima Sibiului, unde altă dată erau preoții spânzurați, pe vremea lui Buccow și a Mariei Teresa, a ridicat o statuie pentru Brukenthal, un guvernator care a supravegheat omorârea românilor și asuprirea țăranilor. Un scuipat, cum se spune, neacademic și vulgar, pe obrazul românilor! Așa și-au bătut joc de țară. Dar Dvs sunteți tineri și o să trăiți și o să vedeți cum sfârșesc cei care îți bat joc de români. E o chestiune de timp.

Nu vă smintiți de ce vedeți la televizor și nu vă speriați de Covid. Nu vă grăbiți să vă vaccinați. Lasați-i pe ei să se vaccineze întâi. Toți parlamentarii și toți deputații. Și la urmă, poate, de-o mai rămâne vreun vaccin din acestea 120 de milioane cumpărate de Cîțu, care sunt aproape expirate. Își bat joc de români! Bate-i Dumnezeu să-i bată de dușmani și să se ridice copii crescuți în Biserică, să ajute țara și poporul.

Dau foc românilor din spitale. Ard oamenii în spitale! Grele vremuri am ajuns să trăim!

Rămâneți în Biserică și o să vedeți că Dumnezeu face minuni. Avem un Patriarh puternic și un Sfânt Sinod la fel.

Schimbarea poate să vină doar din oamenii de calitate pe care îi promovăm.

Să ne ajute Sfânta Parascheva să vă ferească de toate relele, să vă țină sănătoși și să ajungem să vă vedem și chipurile frumoase străluminat de credință, fără mască!

Doamne, ajută!”

Subscriem.

Vrednic este!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

PREMIERĂ ACTIVENEWS: MAI ÎNTÂI, NU FACE RĂU! HOLD ON: PRIMUM NON NOCERE. FILMUL ÎN ROMÂNĂ:

MILITAR ROMÂN, EROU VETERAN DIN AFGANISTAN, RĂNIT DE VACCIN PE VIAȚĂ. EXCLUSIV ACTIVENEWS:

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (21)
 • Sascha 16.10.2021 22:38
  AMIN ! DUMNEZEU SĂ VĂ AUDĂ !
 • CristianBodgros 16.10.2021 22:52
  Eheei, daca Biserica si-ar face auzit glasul, una cu cel al poporului, ca un tunet, praful s-ar alege de astia si toti s-ar uni atunci in spatele Ei. Parca si vad cum hoardele de orci s-ar cutremura si ar fugi orbite, ca in scena in care Gandalf coboara cu Lumina, in fruntea rohirrimilor, cand oamenii, aflati sub atacul dusmanilor, ajunsesera extenuati si deznadajduiti,
 • Eli 16.10.2021 22:58
  Vrednic este! Să îi dea Dumnezeu multă sănătate că avem nevoie de Sfinția Sa!
  Dumnezeu ne aude și pe noi toți care ne rugăm demult și sperăm să se facă dreptate și iată că acum auzim cuvintele noastre gândurile noastre rostite atât de frumos de PS Ambrozie! Dumnezeu ne-a auzit și ne aude este cu noi!
  Ne rugăm să ne dea puterea să trecem cât mai mulți de tot ce ne aruncă ăștia că pregătesc varianta românească trădătorii ăștia să justifice ADE în Europa, au găsit cu trădătorii țapul ispășitor: românii!
  Că asta ne pregătesc, că tot a început un val de decese la vaccinați. În UK au redescoperit gripa: gripa ucide acum vaccinații, nu covidul.
  Dar o să fie și varianta românească, că așa au agreat trădătorii ăștia cu întâlnirea cu Ursula că de atunci o pregătesc, peste tot pe euronews și altele numai ''îngrijorări'' de România. Ne-au lăsat fără medicamente nu au comandat nimic, dau tratamente proaste în spitale ca să creeze acest mare măcal și să poată da vina pe noi cpă suntem și mai umblăreți așa de fel și ne vânturăm pe la granițe.
  Dar nu vor scăpa nepedepsiți, Dumnezeu ascultă toate nedreptățile, toți nevinovații.
 • Orizont 16.10.2021 23:03
  In laboratoarele securiste a fost clocit inca de asta vara un cerc vicios, criminal: Sa nu se găseasca medicamentele necesare în farmacii, bolnavii sa nu fie tratați în faza incipientă a bolii ca să ajungă la ATI și astfel să se clameze necesitatea imperativă a vaccinării . Cu alte cuvinte, ori se vaccinează, ori ajunge la ATI ca să se demonstreze necesitatea vaccinului . Dacă s-ar găsi medicamente în farmacii, bolnavii s-ar trata din stadiul incipient și nu ar mai ajunge în număr atât de mare la ATI.
  In paralel, mafia de stat a impartit grasul paranadarat acordat de Pfizer pentru contactul de achizitie de 2,3 milarde EUR pentru cele 120.000.000 doze de otrava ! Iar "justitia" tace ca scroafa'n porumb si isi vede de salariile grase si pensiile speciale !
 • CristianBodgros 17.10.2021 00:10
  Nu exista pandemie, testele nu spun ce boala ai. Deci nu se gasesc medicamente pentru ca prostii care cum li se infunda nasul suna la 112, sa se duca direct la spital unde sa fie omorati.
 • Sweeping 16.10.2021 23:05
  Amin! Amin!
  Dumnezeu Adevărul să vă binecuvânteze Preasfințite Ambrozie! Vrednic este!
 • Constantin-Alexandru Vasiliu 16.10.2021 23:53
  Vrednic este!
  Domnul sa ii "molipseasca" si pe ceilalti ierarhi ai Sfantului Sinod si pe Prea Fericitul Parinte Patriarh sa spuna raspicat: "Ajunge!"
 • Tribi 16.10.2021 23:55
  Uau, neasteptat! Mai vrem!
  Axios!
 • Orizont 17.10.2021 00:06
  Am ascultat tot ce spune PS Ambrozie si sunt placut surprins . Cel mai puternic mesaj pe care l-am auzit pana acum de la un ierarh - Asta inseamna ca ceva se schimba in retorica si atitudinea BOR fata de puterea politica . Avem nevoie de o ierarhie care sa nu mai ramana moale si duplicitara in fata ofensivei pur satanice a noii ordini globaliste! Altfel , ce a mai ramas din tara si popor, se va pierde complet..
 • Nata 17.10.2021 02:14
  https://www.brighteon.com/aba5b752-f919-4ddd-878d-eba5b27a7ab4
 • ioansperling 17.10.2021 06:00
  Vrednic este!
  Daca politicul vrea resetare atunci trebuie si biserica sa faca una si sa iasa din amortire, sa puna piciorul in prag cum se spune! Si se pare ca a inceput sa o faca! Doamne ajuta!
  Vor sa-si masoare "muschii" cu credinta? O sa piarda! Au pierdut toti si pana acum!
 • Vaivai! 17.10.2021 10:50
  NO VAX, NO FOOD! - GERMANY GOES COMPLETELY INSANE! - NO HOSPITALS FOR UNVAXXED?!
  https://www.bitchute.com/video/YrbcG7gYebSH/
 • LibertateavinedeSus 17.10.2021 11:36
  Iată ca acum a venit vremea mărturisirii Adevărului.
 • OMAGA 17.10.2021 14:10
  Un om vrednic, care are curajul opiniei!
  Dumnezeu sa il pazeasca de toate asupririle care pot veni asupra lui pentru marturisirea adevarului.
 • Rusi 17.10.2021 14:25
  Felicitari PS Ambrozie ! Asa trebui sa procedam toti!
 • Orizont 17.10.2021 14:30
  ATENTIE! Cabala demonica trimite agenturile OMS in Romania sa rezolve problema refuzului in masa a serului ! Pentru Europa de Est avem repartizate agenturi Mossad - Dr Dorit Nitzan. Studiati putin expresiile faciale si privirea rece si fixa a acestei persoane - Este NON-umana : Ori a fost supusa unui program MKUltra , ori este un hibrid fara suflet.

  https://flux24.ro/exclusiv-organizatia-mondiala-a-sanatatii-trimite-in-romania-o-delegatie-speciala-de-urgenta-situatia-este-catastrofala/
 • RomeoB 17.10.2021 16:21
  Din "aluatul FARISEILOR DOSPESTE MULTA FRAMANTATURA" !
  Din pacate oamenii politici enumerati sunt doar marionete. Cei din umbra, au raspunderea cea mai mare...
  NEAMUL ROMANESC ARE VRAJMASI VAZUTI SI NEVAZUTI, STIUTI SI NESTIUTI !
 • RomeoB 17.10.2021 16:22
  Din "aluatul FARISEILOR DOSPESTE MULTA FRAMANTATURA" !
  Din pacate oamenii politici enumerati sunt doar marionete. Cei din umbra, au raspunderea cea mai mare...
  NEAMUL ROMANESC ARE VRAJMASI VAZUTI SI NEVAZUTI, STIUTI SI NESTIUTI !
 • Mihai Floarea 17.10.2021 20:48
  Este un exemplu pentru toți slujitorii altarelor! Aceasta este atitudinea potrivită a ierarhilor în vremurile de încercare și de cernere sub care ne aflăm. Să ne întărească Dumnezeu să punem la inimă și în lucrare cuvintele acestui om proniator!
 • Gabiu 21.10.2021 15:54
  Asta trebuie sa fie pozitia intregii adevaratei ortodoxii si crestinatati , nu numai a unui preot.
 • Nata 22.10.2021 03:52
  ... si coada lor -Ciolos?!

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. PROTEST la Bruxelles pentru o Europă Liberă. Europarlamentarul Christian Terheș s-a alăturat protestatarilor. Spre deosebire de polițiști, care au activat tunurile cu apă și gazele lacrimogene. Danemarca și Georgia se revoltă la fel. FOTO/VIDEO

 2. Av. Elena Radu: Mare ședință de Guvern, azi. Puțin le pasă de virus și de starea de sănătate a populației, vaccinare și atât! În plus: Monitorizarea

 3. MAI ÎNTÂI, NU FACE RĂU! - FILMUL ÎN ROMÂNĂ. Ce civilizație suntem dacă vrem să forțăm adulți și copii să se injecteze cu un ser al cărui conținut este secret *? Documentarul REZISTAȚI / HOLD ON: Primum Non Nocere. PREMIERĂ ACTIVENEWS

 4. CEA MAI MARE BĂTĂLIE: BĂTĂLIA PENTRU SĂNĂTATEA TA. Virusologul Geert Vanden Bossche, despre vaccinarea obligatorie: Nu permiteți ca nimeni și nimic să interfereze vreodată cu sistemul vostru imunitar înnăscut sau să îl suprime. VIDEO

 5. 12.383 de motive pentru care NU mă vaccinez cu Serul Experimental - O perspectivă Creștin Ortodoxă

 6. Controlul total al populației începe cu „PLF”-ul, de la granița României. Și vaccinații și nevaccinații vor avea nevoie de test RT-PCR și certificat Covid iar nevaccinații mai sunt și băgați în carantină. Momentan nu în lagăre, ca în Australia

 7. Dr. Adrian Cacovean: Dl. Vasile Bănescu îl confundă pe Iisus Hristos cu Josef Mengele

 8. Inventatorul tehnologiei ARN mesager: Dictatura este mai periculoasă decât Virusul - Asistăm la o PSIHOZĂ în masă - Care este Tratamentul?

 9. Răspunsul banal pe care l-a dat IPJ Sibiu cetățeanului care i-a reclamat pe Klaus și Carmen Iohannis că nu au purtat mască

 10. 6 Decembrie - Declanșarea Experimentului Pitești. Fostul deținut politic Marcel Petrișor ne îndeamnă la cinstirea Sfinților din închisorile bolșevice antihristice

Ultima oră

16:03

Elena Radu: FIȚI VIGILENȚI! Ședință mare in coaliția de guvernare azi, de la ora 18. Este foarte posibil să se vină cu un proiect de lege nou al Guvernului în procedură de urgență în Parlament prin care se trece la folosirea Certificatului Verde

15:29

Biden bate cuiele în coșciugul Imperiului: Ce se întâmplă dacă America este detronată de China?

15:21

Australia refuză pacienților nevaccinați transplantul de organe: Trebuie să aveți două doze de vaccin înainte de a primi un transplant de rinichi, plămâni sau inimă

14:40

COVID-19, o pandemie de frică "fabricată" de autorități. Verdictul epidemiologului Dr. Harvey Risch, profesor de sănătate publică la Universitatea Yale

14:07

Doliu în lumea baschetului: Sportiv de 32 de ani, decedat după un atac cerebral suferit în timpul antrenamentului

13:50

ADIO PORC DE CRĂCIUN, DIN GOSPODĂRIA ROMÂNEASCĂ!

13:33

Gheorghe Piperea: Efectele adverse severe ale serurilor care au împărțit lumea și istoria în două. Mai aveți încredere în știință?

13:05

STUDIU: Creștere considerabilă a riscului de infectare cu Covid-19 la 90 de zile după administrarea rapelului

12:23

Răspunsul banal pe care l-a dat IPJ Sibiu cetățeanului care i-a reclamat pe Klaus și Carmen Iohannis că nu au purtat mască

11:51

12.383 de motive pentru care NU mă vaccinez cu Serul Experimental - O perspectivă Creștin Ortodoxă

07:00

6 Decembrie - Declanșarea Experimentului Pitești. Fostul deținut politic Marcel Petrișor ne îndeamnă la cinstirea Sfinților din închisorile bolșevice antihristice

00:15

6 decembrie: Sfântul Ierarh Nicolae, sfântul copiilor și apărătorul dreptei credințe. La Mulți Ani! Omilie de Monahul Filotheu Bălan